www.trans4mator.nl
JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden
Dit is een inschrijfformulier voor mobiel
De Transformator voor succes, meesterschap en gelukkig leven
Dit inschrijfformulier kan je uitprinten vanuit je browser, even opsturen (per post) en je bent aangemeld! Aan welke cursus wil je meedoen? Geef dat met behulp van dit formulier op. Als dat problemen geeft, mail je aanmelding hierOpsturen aan: Stichting Absolute 1
T.a.v. Margareth Liew-On
Foeliestraat 22
1314 KT
Almere


Bij deze meld ik mij aan voor de volgende cursus: (omcirkel de datum)
PRIJS: De tarieven voor mensen die daar een goede reden voor hebben, worden in onderling overleg vastgesteld, gepaard aan het leveren van een wederdienst. We proberen altijd te komen tot een uitwisseling van waarde waar we ons beiden goed bij voelen. Ik kan hulp gebruiken voor verfwerk binnenshuis, behangen, vertaalwerk van Nederlands naar Engels en omgekeerd, scannen en editen van boeken (Engels en Duits).


CURSUS: De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven. Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.
PRIJS: Voor een intensieve individuele cursus betaal je 1320 euro. Dat is inclusief 2 persoonlijke sessies. Je ontvangt tevens de map met de lessen "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" en alle bijbehorende materialen. Hier op de pagina over training kun je lezen wat deze cursus inhoudt.
DATA: op afspraak


CURSUS: Of neem deel aan de schriftelijke cursus: De Transformator voor Meesterschap & Gelukkig Leven.
Een cursus om je ware Zelf te vinden. Het bestaat uit 12 lessen die je in een periode van 6 maanden thuis ontvangt met audio CD's en video dvd's om de kracht van je geest te leren gebruiken. Naast het toepassen van je geestelijke vermogens staat ook vergeving centraal in deze cursus. Je leert vooral hoe je de spirituele wetten van het leven zoals de wet van aantrekking praktisch voor je kunt laten werken.

Mensen vertellen mij soms dat ze graag aan een cursus deel zouden nemen, maar dat ze het niet kunnen betalen. Ze leven in gebrek en wat heeft voorrang? Hoe lang kun je nog zo leven? De echte vraag is: "kan ik me veroorloven om deze cursus niet te doen?"
PRIJS: Je ontvangt de cursus elke maand thuis en je betaalt slechts 600 euro. Daarvoor krijg je de Transformator modules voor Meesterschap en Gelukkig Leven, verschillende audio CD's en video's en gratis bonussen verdeeld over de periode van een half jaar, zolang als de cursus duurt. Via de email of schriftelijk kun je bij mij terecht met je vragen. Ook kun je regelmatig meedoen aan teleseminars waarin je vragen kunt stellen en samen met mij kunt oefenen. Hier op de pagina over training kun je lezen wat deze cursus inhoudt.

Maandelijks ontvang je 2 lessen en andere materialen.


CURSUS: Trainers Training Energetische Verandering Transformator technieken, gecombineerd met de principes van "Een cursus in wonderen".
2 groepsbijeenkomsten van elk 3 uur in Almere. Bij deze training ontvang je tevens de handleiding met "De geheimen van het opbouwen van een bloeiende praktijk op spirituele en succesvolle wijze".
PRIJS: 560 euro p.p. voor de groepsbijeenkomsten. Voor een intensieve individuele training betaal je 720 euro.
DATA: op afspraak


Vervolgcursus van 3 sessies voor Trans4mator Trainers die een bloeiende praktijk willen opbouwen.
PRIJS: 360 euro per sessie voor een op maat gesneden individuele begeleiding. De cursus kost 1080 euro.
Email me voor een afspraak.CURSUS: Basistraining Energetische Verandering Transformator technieken, gecombineerd met de spirituele principes van "Een cursus in wonderen".
1 bijeenkomst van 3 uur in Almere.
PRIJS: 240 euro p.p. voor een groepsbijeenkomst. Voor een intensieve individuele training betaal je 360 euro.
DATA: op afspraakCURSUS: Samen op krachtige, diep doordringende wijze eraan werken om boven je problemen uit te groeien, zodat je groter dan ze wordt en je potentieel verwezenlijkt met behulp van de Energetische technieken voor Verandering van de Transformator
PRIJS: 360 euro voor een individuele sessie met een minimum van anderhalf uur in de eerste sessie. Ik werk niet op basis van tijdsduur. Onze innerlijke leiding bepaalt wat optimaal is.
DATA: op afspraak


Workshop "Krachtig manifesteren":
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken. Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden.

Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.
PRIJS: De mensen die de Transformator kennen, weten dat elke gave aan mij ze verrijkt. Dus voor de cursisten vinden deze bijeenkomsten plaats op basis van donatie. Voor de overigen is het 70 euro. Degene die meer introducees meeneemt, krijgt voor elke introducee 10 euro korting en elke introducee krijgt ook 10 euro korting.

De speciale workshops om blokkades voor meer geld en overvloed te elimineren, kosten 95 euro p.p.CURSUS: Kennismakingsbijeenkomst Energetische Verandering Transformator technieken, gecombineerd met de principes van "Een cursus in wonderen".
Een groepsbijeenkomst van 4 uur in Almere. Dit is geen cursus, maar het geeft je de gelegenheid om deze technieken aan de lijve te ervaren.

PRIJS: Voor de Transformator cursisten vinden deze bijeenkomsten plaats op basis van donatie. Voor de overigen is het 70 euro. Degene die meer introducees meeneemt, krijgt voor elke introducee 10 euro korting. Dus zij zouden gratis meedoen als ze 7 introducees meenemen en bij een groter aantal ontvangen ze zelfs geld! Voor leden van de nieuwsbrief geldt dezelfde regel.

De speciale workshops om blokkades voor meer geld en overvloed te elimineren, kosten 95 euro p.p.


Teleconferentie voor mensen die een bloeiende praktijk willen opbouwen. 20 euro per keer.


Teleconferentie (m.b.v. Skype). Onderwerp: een eenvoudige basistechniek om het leven van je dromen te verwezenlijken. We praten ook erover hoe je je comfortzone kunt uitbreiden en jezelf meer fijne dingen kunt gunnen. De rode draad in deze gesprekken is de Wet van Aantrekking.
PRIJS: Gratis voor cursisten! Email me snel voor instructies. Dan vertel ik je hoe je gemakkelijk het programma Skype installeert en zo gratis kunt bellen via je PC. De data worden naar de cursisten gemaild.
Een prijslijst van onze overige producten (ebooks, boeken en audio's) vind je op de product-pagina
naam  
voornaam  
adres  
postcode en woonplaats  
telefoon thuis werk mobiel
email:
 

( ) Ik betaal door overmaking van het cursusgeld vooraf op het rekeningnummer dat ik zal ontvangen t.n.v. Stichting Absolute 1 te Almere o.v.v. cursus - training - bijeenkomst - workshop - teleseminar:
naam ...........................................................................................................

Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.


( ) Ik betaal vooraf op de dag zelf . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .)

Ik heb kennis gemaakt met deze cursussen via: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Datum en Handtekening: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Of email om je aan te melden.