ouders en kinderen leren de wet van aantrekking gebruiken om populair, zelfverzekerd, atletisch te zijn en toetsen en examens goed te maken


Het geheim van de wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
Deel 3: Wat maakt een mens aantrekkelijk? Gaat het alleen om het uiterlijk of zit er meer achter?
kinderen leren eigenwaarde en de wet van aantrekkingHallo, dit is deel 3 van de Wet van Aantrekkingskracht voor kinderen met Margareth. We zullen het nu erover hebben hoe je aantrekkelijk wordt.
Eerst willen we vaststellen wat een mens aantrekkelijk maakt.

Ken je iemand die er heel goed uitziet en totaal niet aantrekkelijk is? Ik wel. Sommige mensen hebben alles, maar hun gezichtsuitdrukking en persoonlijkheid vertellen je luidkeels hoe lelijk ze zijn.
Niet dat ik echt geloof dat iemand werkelijk slecht of lelijk is, het is alleen een rol die ze moeten spelen. Mensen leren soms heel onaangenaam gedrag. En als je ze in de weg staat, zullen ze je overspoelen met hun onvriendelijkheid.

Doe dus je best om ze uit de weg te gaan. Dat is het essentiële deel van de wet van aantrekkingskracht. Gebruik het om ervoor te zorgen dat je niet zulke mensen aantrekt. Of welke andere vervelende dingen ook. Je komt er misschien eentje tegen, heel knap vermomd als een populair kind op school. Of iemand die eerst heel vriendelijk lijkt. Het is gewoon het universum die jou contrast bied om je te helpen kiezen wat je echt wil. Allerlei verschillende mensen komen in je leven zodat je kunt beslissen wat voor mensen je om je heen wil. Met de Transformator leer je om de moelijke mensen te gebruiken als een contrast om je verlangen naar fijne relaties te versterken.


Wanneer je de wet van aantrekkingskracht kent, zul je beseffen dat deze wereld een virtuele realiteit is waar we allemaal een rol spelen. Je zult de rol spelen die je zelf uitkiest. En de mensen en gebeurtenissen die je aantrekt in je leven zullen je vertellen wat je hebt gekozen. Want gewoonlijk kiezen we niet bewust, nietwaar?


Dit is precies wat je kunt leren om een heerlijk leven vol plezier te hebben. Tot nu toe hebben je vrienden, leerkrachten en verzorgers je leven beheerst. Als je de puinhoop ziet die ze vaak van hun eigen leven maken, kun je misschien overwegen om de meester van je eigen lot te worden en je eigen koers te bepalen. Ik vertel je niet om allerlei onaangename situaties in leven te roepen. Je kunt echter wel leren om echt zelf te leren denken. Niet het zogenaamde kritische denken dat je op school leert en van de media, waarbij je alleen maar leert herkauwen wat een zogenaamde “deskundige” heeft gezegd en het tegen andere meningen afweegt.


Nee, we gaan in een volkomen andere richting. Ga na of je iemand kent die vol zelfvertrouwen is. Zo iemand voelt zich goed in zijn of haar vel. Voor het gemak zullen we aannemen dat het een man is. Hij vindt het heerlijk om te doen wat hij doet en hij doet het met passie. Hij heeft een grote drang om zich te ontwikkelen en heeft geleerd om zich in te leven in zijn rol en te doen alsof. Want je moet eerst in jezelf geloven, ook al vertellen je zintuigen je een ander verhaal. Zo wordt een lelijk eendje een zwaan!
Je moet geloven dat je het al bent. In je kinderjaren lijk je misschien een ander programma voor je leven te hebben, maar je kunt je potentieel ontwikkelen en zelf de sterren beheersen. Als je toch een acteur op het levenstoneel moet zijn, doe alles met passie en speel je rol goed.
Wees de beste JIJ die je kunt zijn!

Wanneer je je droomleven leidt, ga je alle uitdagingen met vertrouwen tegemoet. Om aantrekkelijk te worden moet je zelfvertrouwen hebben. Geen vertrouwen in je persoonlijkheid of eigenschappen. De meeste mensen zullen je vertellen dat je eerst iets moet bereiken om zelfvertrouwen te hebben. Wel, dat is helemaal niet waar. Je hoeft bijvoorbeeld niet knap te zijn om je knap te voelen. Hoe beter je je voelt over je uiterlijk, hoe beter je eruit zult zien. Je hoeft het alleen maar te willen en de regels toe te passen die ik je ga leren.Inleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor ouders en kinderen.


Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt.


Deel 2: Het voorbeeld van Paul.


Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter? deze pagina.


Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.


www.trans4mator.nl met informatie voor ouders.
Copyright © Deirdre Dorsett 2002
Nieuw! Het prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon) Bestel het per email. Plaats a.u.b. de naam van het gewenste boek in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Bedankt! email Bestellingen Of koop dit ebook nu snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken

Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl
voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten

je eigen huisdier op het netplaatjes van feeën en elfjesmeer plaatjes van feeen en elfen


Japanse en oosterse elfen en engelen van ami angelis


diverse kleurplaten.


Harry Potter kleurplaten


ballerina elf


kleurplaten van bloemenkinderen


Margareth Lee - het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen


Oscar Wilde - De gelukkige prins


Margery Williams - Het fluwelen konijn


Margareth Lee's versie van 'De drie wensen'


Jan en de bonestaak


De echte prinses