JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden
www.trans4mator.nl


Inleiding in het geheim van de wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen.
Gesprekken en artikelen over de kracht van de wet van aantrekking voor ouders en kinderen
Hallo, mijn naam is Margareth Liew-On, en mijn schrijversnaam is Margareth Lee.
In deze artikelen voor kinderen leg ik uit hoe je een heerlijk en gelukkig leven kunt hebben. Ten eerste noem ik problemen liever uitdagingen. Want dat is wat ze zijn, ze stellen je op de proef en helpen je om te groeien. De meeste kinderen leren niet hoe ze om kunnen gaan met de problemen in hun leven. Ze observeren hun ouders en andere volwassenen om te ontdekken hoe ze de uitdagingen op hun pad aan kunnen pakken.
br>
Maar de reacties van de volwassenen zijn gewoonlijk heel ontoereikend. Zo ken ik een jongen die gepest werd door een kleiner jongetje. De kleine jongen sloeg hem en pakte zijn geld voor de lunch af. Hij vertelde zijn moeder erover, maar hij vertelde ook dat de kleine jongen twee oudere broers had die even agressief waren. De moeder vertelde me dat ze zich schaamde voor haar zoon omdat hij zich had laten slaan en beroven door een kleinere jongen. Ze noemde hem een mietje! Ze toonde geen waardering voor zijn volwassen aanpak van een moeilijke situatie. Hij koos de minste van twee kwaden. Als het van zijn moeder afhing zou hij de kleine jongen te lijf zijn gegaan en in elkaar geslagen worden door diens broers. Of misschien zou hij de gevechten winnen en dan betrokken worden in een eindeloze reeks gevechten. Nu zorgde ze ervoor dat hij zich heel slecht voelde over zichzelf, in plaats van de manier waarop hij de situatie hanteerde te bewonderen.
Natuurlijk zijn er betere manieren om met zo'n situatie om te gaan. Daarvoor moet je echter de Transformator kennen. Dan ben jij altijd degene die het laatst lacht. Maar de jongen deed het beste wat hij kon. Hij zag geen andere keuzemogelijkheden.
br>
Is het je niet opgevallen dat de kinderen die met vechtpartijen te maken hebben altijd in nog meer vechtpartijen belanden? Dat komt door de wet van aantrekkingskracht. Wanneer een kind vecht of anderen pest, trekt het meer gevechten en pesten aan in zijn leven. Vechten is een middel om iets te bereiken. Bijvoorbeeld om je belangrijk te voelen. Of een uitlaatklep voor woede over andere dingen in je leven. Of om met angsten die je van binnen voelt om te gaan.
Waarom zou een kind zich belangrijk willen voelen? Als hij zich al belangrijk voelt, zou hij niet hoeven te vechten, nietwaar? Hij zou zich niet onzeker en machteloos voelen.
Hij zou zich zeker en zelfverzekerd voelen en zich ook zo gedragen en vriendelijk zijn tegen anderen. Vechten zou totaal niet bij hem passen. Kjik maar naar het strijdperk: koningen en generaals vechten niet, ze geven de bevelen.
Er kan soms van alles aan de hand zijn in het leven van een kind dat heel frustrerend is. Moeilijke situaties thuis, bijvoorbeeld mishandeling of echtscheiding. Wanneer hij met andere kinderen vecht, voelt hij een bepaalde opluchting. Hij voelt zich dan niet zo machteloos.


Zowel de pestkop als het gepeste kind zijn onzeker. Ze zitten op dezelfde golflengte, ze reageren alleen anders. Om bevrijd te worden uit deze situaties kun je technieken leren die je sterk en zelfverzekerd maken.
Dat zal ik je geven in deze serie artikelen. We gaan het erover hebben hoe belangrijk het is om je goed te voelen, vol zelfvertrouwen, hoe je alles kunt bereiken wat je wil, geweldige dingen en heerlijke relaties aan te trekken en bovenal alles gaan we het hebben over de macht van je geest. En met de gemakkelijke energetische technieken die je leert, heb je voor de rest van je leven een middel om met alle negatieve emoties en uitdagingen op je pad om te gaan. Deze methode die ik heb ontwikkeld wordt de Transformator genoemd, omdat het je leven transformeert.


In de film “The Secret” hebben ze je daar niets over verteld. Al de grote scheppende geesten hebben het gebruikt. Het is werkelijk gereedschap voor meesters. Met dit inzicht kun je een gelukkig, zinvoller leven leiden.
Misschien vind je sommige woorden in deze artikelen moeilijk. De ideeën zijn vast heel onbekend. Let gewoon op hoe je je voelt terwijl je leest. Ik praat niet alleen met je verstand, ik spreek ook met het diepere deel van je. En dat deel reageert met gevoelens. De Transformator is alleen voor jou bestemd als je je er goed door voelt. Je leert luisteren naar je hart om je levensmissie te vinden en altijd te weten wat je het beste kunt doen op elk moment en in alle omstandigheden.
Ik heb deze technieken aan vele kinderen geleerd en ze hebben een onvoorstelbaar leven. Ze leren de Transformator technieken in zo'n korte tijd toepassen. Het heeft mij jaren gekost om dit te leren en het is geweldig om te zien hoe gemakkelijk het voor ze is. Ik hoop dat je mij zult laten weten wat het voor jou doet.

Inleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor kinderen. deze pagina


Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt.


Deel 2: Het voorbeeld van Paul.


Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter?


Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.


www.trans4mator.nl met informatie voor ouders.
Copyright © Deirdre Dorsett 2002
Nieuw! Het prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon) Bestel het per email. Plaats a.u.b. de naam van het gewenste boek in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Bedankt! email Bestellingen Of koop dit ebook nu snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken

Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl
voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten

je eigen huisdier op het netplaatjes van feeën en elfjesmeer plaatjes van feeen en elfen


Japanse en oosterse elfen en engelen van ami angelis


diverse kleurplaten.


Harry Potter kleurplaten


ballerina elf


kleurplaten van bloemenkinderen


Margareth Lee - het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen


Oscar Wilde - De gelukkige prins


Margery Williams - Het fluwelen konijn


Margareth Lee's versie van 'De drie wensen'


Jan en de bonestaak


De echte prinses