JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden
www.trans4mator.nl

Het geheim van de wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen.
Deel 2: Het voorbeeld van Paul.

Hallo, dit is deel 2 van de Wet van Aantrekkingskracht voor kinderen met Margareth. Ik wil je de algemene richtlijnen vertellen over het proces van aantrekken. Ik heb een procedure ontwikkeld om het heel gemakkelijk voor mensen te maken om dit te leren. Ik noem dit systeem de Transformator, want het heeft het leven van talloze mensen getransformeerd. Het heeft een verreikende invloed en resultaten.

Hoe trek je aan wat je wil?

Ik zal een voorbeeld geven.
Paul begon de wet van aantrekking bewust toe te passen toen hij 11 jaar was. Hij laat zien hoe gemakkelijk en snel kinderen de Transformator leren en er geweldige resultaten mee bereiken. Eerst leerde ik het aan zijn moeder en Paul bleek een nog betere leerling te zijn. Hij heeft de energetische technieken geleerd en andere Transformator technieken en hij heeft ook geleerd om een prikbord te maken met collages om te visualiseren. Op zo'n prikbord bevestig je speciale plaatjes. Als je veel werkt op een computer, kun je ook speciale screensavers, mind movies (eigen korte filmpjes) en affirmatie programma's gebruiken.

Affirmaties zijn zinnetjes die je tegen jezelf zegt, om jezelf te overtuigen van een idee. Bijvoorbeeld 'ik voetbal steeds beter en beter'. Later zal ik uitgebreid uitleggen wat affirmaties zijn.

Het duurde even voordat Paul dit goed kon. Gewoonlijk hebben volwassenen een hoop angsten en twijfels. Paul niet, daarom was het ook heel gemakkelijk voor hem om de Transformator een kans te geven. En het wordt steeds gemakkelijker voor hem. Hij is onstuitbaar!

Voordat ze de Transformator deden hadden Paul en zijn moeder veel problemen. Hij woont bij zijn vader en hij wilde dat zijn moeder dichterbij kwam wonen. Hij zag haar alleen om het ene weekend. Op zijn 14e werd deze droom verwezenlijkt en nu woont ze vlakbij zijn school. Hun relatie is volledig veranderd. Het is nu een liefdevolle relatie vol wederzijds begrip en steun. Hij manifesteerde in dat jaar ook 3000 euro en een nieuwe computer en een play-station. Hij won een kleuren-laserprinter via een kruiswoordpuzzel en zijn foto verscheen in de krant. Hij kreeg ook de ingeving om werk als model te zoeken en niet lang daarna verdiende hij 400 euro in minder dan 2 uur als model voor een advertentie. Geld stroomt van alle kanten naar hem toe. Zijn schoolprestaties zijn ook buitengewoon. Daar komt bij dat hij heel sportief is en een uitstekende voetballer en danser. Op zijn 16e leerde hij ook nog salsa dansen en je mag me geloven, dat vergroot zijn charme enorm. Paul ontwikkelt zijn talenten werkelijk volledig.

Het is heerlijk om met mensen te werken die dit begrijpen en die de gemakkelijke technieken echt willen toepassen. Kinderen zijn daar kampioen in.

Met de Transformator heeft Paul een uitgebreide gereedschapskist om alle uitdagingen op zijn pad tegemoet te treden en zichzelf te bevrijden. Hij leert om op een andere wijze naar de wereld te kijken en naar zichzelf en omdat hij zo jong is, hoeft hij niet eerst talloze blokkades en twijfels te overwinnen. Hij ervaart nu al grote vrijheid en kracht.

Ja, soms ben ik verbaasd door het gemak waarmee kinderen dit leren toepassen. De Transformator technieken helpen hem om angst en negatieve gedachten los te laten, alle gevoelens dat hij niet goed genoeg is en alle onwenselijke vroegere ervaringen, zorgen en verdriet.

Paul leert op natuurlijke wijze gebruik te maken van zijn onbeperkte kracht om een heerlijk leven te scheppen.

Natuurlijk kan hij niet vermijden dat de belangrijke mensen in zijn leven hun negatieve overtuigingen met hem delen. Negatieve invloeden en gedachten dringen zich aan ons op en zijn onvermijdelijk, zolang we hier zijn. De gevolgen zijn afhankelijk van hoe hij op ze reageert. Hij heeft geleerd om contrast te gebruiken om zijn verlangen de kracht van een raketmotor te geven en alles dat dit in de weg staat te elimineren met de Transformator.

Hij heeft nu voor de rest van zijn leven een instrument om de dingen die hem echt frustreren te behandelen en op te laten lossen. Hij weet hoe hij zijn vibratie-niveau kan veranderen en de ervaringen en dingen aan kan trekken die hem gelukkig maken. Hij leeft al volledig bewust zorgeloos en vrij in goddelijke overvloed. Hij mag zijn moeder daar ook dankbaar voor zijn, want zij leerde deze technieken en was bereid ze met hem te delen.

Een andere keer zal ik je meer vertellen over vibraties. We zullen bespreken hoe je de wet van aantrekkingskracht kunt gebruiken om aantrekkelijker te worden. Niet alleen voor mensen, maar ook voor de ervaringen die je wenst.Paul op zijn 11e

kinderen leren eigenwaarde en de wet van aantrekking
Paul in 2009 (16 jaar)

Inleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor kinderen.


Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt.


Deel 2: Het voorbeeld van Paul. deze pagina.


Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter?


Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.


www.trans4mator.nl met informatie voor ouders.


Copyright © Deirdre Dorsett 2002
Nieuw! Het prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon) Bestel het per email. Plaats a.u.b. de naam van het gewenste boek in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Bedankt! email Bestellingen Of koop dit ebook nu snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken

Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl
voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten

je eigen huisdier op het netplaatjes van feeën en elfjesmeer plaatjes van feeen en elfen


Japanse en oosterse elfen en engelen van ami angelis


diverse kleurplaten.


Harry Potter kleurplaten


ballerina elf


kleurplaten van bloemenkinderen


Margareth Lee - het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen


Oscar Wilde - De gelukkige prins


Margery Williams - Het fluwelen konijn


Margareth Lee's versie van 'De drie wensen'


Jan en de bonestaak


De echte prinses