JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden
www.trans4mator.nl


Het geheim van de wet van aantrekkingskracht voor kinderen.


Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.

Ik ga je nu een eenvoudige en doeltreffende techniek leren om jezelf een opkikker te geven wanneer je iets moeilijks moet doen. Bijvoorbeeld voor een wedstrijd of toets. Het wordt de Tarzanklop genoemd. Het is een bijzondere manier om je te ontspannen en gevoelens van boosheid, verdriet, angst en vele anderen te laten verdwijnen.
Deze kloptechniek behoort tot de energetische technieken die ook wel Energie psychologie wordt genoemd.

De kinderen die deze technieken hebben geleerd hebben veel uitdagingen overwonnen. Ze hadden allergieën voor paarden, voor de zon, blessures en verwondingen, reisziekte, verlegenheid, angst voor tv programma's en advertenties, examenstress, heimwee, eenzaamheid, fysieke pijn, nachtmerries, verdriet om een familielid of huisdier. Het heeft ook veel kinderen geholpen die bang waren om te mislukken op de één of andere manier. Sommige kinderen voelden zich buitenstaanders. Ze kregen te horen dat ze niet mee mochten doen aan een spel of ze werden niet uitgenodigd voor feestjes. Zelfs stotteren loste op na deze behandeling.

Het eerste kind dat de Tarzanklop leerde was Paul. Hij was klein voor zijn leeftijd en vond het heerlijk om te voetballen. Maar hij dacht niet dat hij zo goed kon zijn als hij wilde zijn. In het begin werkte het niet meteen. Maar opeens begon hij steeds beter te spelen. Hij was heel verrast. En nu is hij echt heel goed, hij is een topscorer!

Met het kloppen behandel je je negatieve emoties. De Tarzanklop geeft je ook een energetische opkikker.

Je kent het word vibratie vast wel. Iedereen is net als een radio station en zendt golven van gevoel uit. Tegelijk zijn we allemaal ontvangers, we ontvangen de vibraties die anderen uitzenden. Iedereen voelt aldoor en zendt dus aldoor vibraties uit. We hebben heel veel beschrijvingen van vibraties. Het zijn allemaal woorden voor gevoel, zoals vreugde, angst, boosheid, tevredenheid.

Je gevoel of je stemming is heel belangrijk. Om iets te bereiken in het leven moet je in je kracht zijn. De snelste manier om je krachtig te voelen is door je goed te voelen!

Je gevoelens kunnen goed voelen of naar. We hebben de gevoelens heel veel namen gegeven, maar er zijn eigenlijk slechts twee. De negatieve emoties voelen naar en de positieve voelen goed.

Wanneer je bang bent of een negatieve emotie hebt, bereik je minder. Als je bijvoorbeeld een toets maakt en je hebt angstige gedachten zoals “wat als ik plotseling alles vergeet wat ik heb geleerd” of “ik heb niet genoeg geleerd” of “ik kan dit niet, ik ben hier niet goed in”.

Zulke gedachten zijn net als een bij in je neus gedurende je toets, ze blijven zoemen en leiden je af. Wie kan een toets goed doen met een bij in hun neus?

Het is gemakkelijk om te voelen wat voor gevolgen een gevoel voor je heft. Als dat mogelijk is, sta op, strek je armen omhoog en zeg hardop “jippie!” of “joehoe!” Laat dan je armen omlaag hangen en zeg “nee”. Kun je het verschil voelen?

Als je in de “jippie” toestand bent, hoe zou je een wedstrijd spelen? En als je in de “nee” toestand bent?

Met de Tarzanklop begin je je steeds meer “jippie” te voelen.
Terwijl je klopt zeg je iets als:
  1. “ik laat de angst los.”
  2. “Ik laat dit negatieve gevoel los.”
  3. “Ik ben goed genoeg.”
  4. “ik ben krachtig.”
  5. “Ik mag mezelf.”
  6. “Ik mag mezelf waarderen.”
  7. “ik vind het heerlijk om me goed te voelen.”
  8. “Ik voel me graag goed over mezelf.”
De positieve uitspraken worden affirmatives genoemd. Wanneer je iets negatiefs zegt, zeg je ook een affirmatie. Dat is een negatieve affirmatie. Zoals “ik kan dit niet”. De Universele Intelligentie hoort alles wat je zegt. Het is net als een echo. En wanneer je zegt “ik kan dit niet”, dan zegt het Universum “je kunt dit niet'. Je hebt altijd gelijk!

Nu begin je te zeggen “ik kan dit steeds beter” en eerst is je diepere zelf verrast, want het is gewend om je te horen zeggen “ik kan niet”. Het denkt “wacht even, misschien is dit kind in de war”. Je herhaalt het telkens weer en misschien met steeds meer overtuiging en vertrouwen. Nu wordt de belangstelling van je diepere zelf gewekt. Misschien is hier een echte verandering aan de hand, denkt het. Het controleert je vibraties, om na te gaan of ze echt zijn veranderd. En zodra dat het geval is, gaat het aan de slag om je de dingen te brengen die meer in overeenstemming zijn met je vibratie. Zo werkt de wet van aantrekkingskracht.
Er zijn veel energiepunten op je lichaam. Wanneer ik met kinderen werk noem ik ze vaak ontspanningspunten of giechelpunten. Want wanneer ik op mensen klop voelen ze vaak vreemde energie die ze nooit eerder hebben gevoeld. Dit laat ze lachen of ze hebben ongewone fysieke reacties. Soms beginnen ze heel veel te gapen en ze hebben niet eens slaap. Of ze beginnen te boeren. Het is allemaal energie.

Ik bedoel, we zijn energie-wezens. Want weet je, alles bestaat uit moleculen. En waaruit bestaan moleculen? Atomen, juist. En atomen zijn energie!

De Tarzanklop gaat als volgt:
- Maak twee vuisten en klop zachtjes met je knokkels op je sleutelbeenderen. Je kunt ook met je drie middelste vingers tikken. Om het effect te versterken, kun je kloppen met je handen gekruist. In dat geval is het het beste om met je middelste vingers te kloppen.
- Klop dan op het midden van je borst net als Tarzan en tenslotte met twee vuisten op de punten onder je borst. Klop altijd heel zachtjes. Doe het net zoals je het op heel breekbaar glas zou doen.
- Klop tenslotte op de punten onder je borst. Een technische benaming voor ze is K-27.

Als je situatie niet toelaat dat je beide handen tegelijk gebruikt, klop dan met één hand en gebruik je vingers.
Om het effect te versterken kun je de middelste vingen van één hand in je navel haken en de vingers van je andere hand op de sleutelbeenpunten laten russen. Hou je vingers in je navel en trek zachtjes omhoog gedurende twee of drie diepe inademingen.

Als je het moeilijk vindt om je aandacht erbij te houden, probeer het uit voor een spiegel.
Je zou het eerst uit kunnen proberen op je pop of beertje of knuffel. Dat kan heel leuk zijn.

Het is heel nuttig op de punten te kloppen in de klas. In dat geval is het waarschijnlijk beter om de punten te masseren. We raken onszelf toch al de hele tijd aan, dus zal dit niet zo opvallen. Wanneer de leerkracht op het bord schrijft en je leest het, gaan je ogen omhoog. Je kijkt dan weer omlaag naar je tafel en tegen die tijd is de informatie warrig geworden. Of je geest is leeg.

Het omhoog en omlaag bewegen van de ogen is een techniek die gebruikt wordt om mensen te helpen om stress van traumatische herinneringen los te laten. In de klas kan het je weerhouden van het opnemen van nieuwe informatie.

Wanneer je echter de Tarzanklop doet, zal je energie sterk blijven ook al gaan je ogen omhoog en omlaag.

Deze techniek is ook bruikbaar voor leermoeilijkheden zoals dyslexie en in elke situatie waarin je ogen snel van de ene naar de andere kant gaan, zoals tennis.

Volwassenen gebruiken deze techniek vaak wanneer ze slaperig zijn, bijvoorbeeld wanneer ze laat 's avonds rijden. Soms combineren ze het met de energetische kruisloop, een techniek die je mij hier kunt zien voordoen. Later zal ik het uitgebreid beschrijven.

Nu je de kans hebt gehad om deze techniek uit te proberen, denk je niet dat het de deelnemers van de tv audities voor X-factor of een ander programma geholpen zou hebben?

In het volgende deel gaan we na waardoor we ons goed voelen. Want dan weten we wat we willen en kunnen we de juiste vibraties uitzenden naar het universum. Het universum brengt ons dan waar we op zijn afgestemd.
Deze serie wordt alleen vervolgd bij gebleken belangstelling. Stuur me een email als je vragen of opmerkingen hebt.


Inleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor ouders en kinderen.


Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt.


Deel 2: Het voorbeeld van Paul.


Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter?


Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop. deze pagina


www.trans4mator.nl met informatie voor ouders.


Copyright © Deirdre Dorsett 2002
Nieuw! Het prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon) Bestel het per email. Plaats a.u.b. de naam van het gewenste boek in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Bedankt! email Bestellingen Of koop dit ebook nu snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken

Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl
voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten

je eigen huisdier op het netplaatjes van feeën en elfjesmeer plaatjes van feeen en elfen


Japanse en oosterse elfen en engelen van ami angelis


diverse kleurplaten.


Harry Potter kleurplaten


ballerina elf


kleurplaten van bloemenkinderen


Margareth Lee - het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen


Oscar Wilde - De gelukkige prins


Margery Williams - Het fluwelen konijn


Margareth Lee's versie van 'De drie wensen'


Jan en de bonestaak


De echte prinses