Het geheim van de wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen.
Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt
Dit is deel 1 van een serie over de wet van aantrekking voor kinderen.

Heb je de film “The Secret” gezien? Dan heb je vast ook de beelden gezien van een jongen die een fiets wilde. Daarin zie je hoe hij de fiets aantrok.

Hij deed dat heel gemakkelijk. Volwassen mensen vinden het veel moeilijker om de dingen die ze willen aan te trekken. Dat komt doordat ze zoveel hebben geleerd over “kan niet” en “het is onmogelijk” en ze zijn vol twijfel. En wanneer je twijfelt, trek je niet aan wat je wil, je krijgt alleen gelijk.

Gelukkig ben je nog niet volwassen. Je kunt nog steeds geloven in een macht buiten je verstand. En met de informatie die ik je ga geven, hoop ik bij te dragen aan levenslange gewoonten van geloof in jezelf en in het vriendelijke universum dat je goed gezind is. Wat anderen ook zeggen of je laten zien. Je kunt niets voor een ander scheppen, tenzij ze dat toelaten en zij kunnen niets voor jou scheppen, tenzij jij dat toelaat. Jij alleen schept je levenservaringen, anderen kunnen je hooguit steunen. Dit houdt in dat jij niet de meester bent van het lot van een ander en zij zijn niet de meester van het jouwe.

Sommige knappe sterren en sportlieden zagen er als kind niet zo uit. Ze hadden misschien een bril met dikke glazen of ze waren niet atletisch. En nu vindt iedereen ze heel aantrekkelijk. Je kunt ook van een verlegen, onhandig kind opgroeien tot een speelse, sportieve en avontuurlijke volwassene. Dat is zoveel anderen gelukt, dus is er ook hoop voor jou!

We kunnen de uitdagingen op ons pad overwinnen en op onze eigen manier succesvol zijn. Niet iedereen wil een ster zijn.

Ik wil het hebben over hoe je op kunt groeien tot iemand die heel aantrekkelijk en vol zelfvertrouwen is.

Misschien wist je niet wat je moest antwoorden wanneer mensen je vragen wat je later wil worden. Wat ik je ga vertellen kan je helpen om je passie te vinden. Het maakt deel uit van mijn werk als psychologe om volwassen mensen een gemakkelijke manier te leren om met hun angsten om te gaan. Het is zo gemakkelijk dat een kind het kan leren. Ik hoop dat je wil leren. Het is gemakkelijk om een gelukkig leven te hebben, vol plezier en lachen. Maar het is wel het beste om zo jong mogelijk te beginnen.

Tot de volgende keer. .
Als je vragen hebt over dit onderwerp of je wil me iets vertellen, kun je me mailen. Dank je wel voor het lezen.

Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebookInleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor kinderen.

Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt. deze pagina

Deel 2: Het voorbeeld van Paul.

Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter?

Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.

www.trans4mator.nl met informatie voor ouders.
MENU www,absolute1.net met gratis spirituele ebooks en voor kinderen verhalen, sproookjes, kleurplaten en mooie plaatjes.
Copyright © Deirdre Dorsett 2002
Nieuw! Het prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
Bestel het per email. Plaats a.u.b. de naam van het gewenste boek in de regel van onderwerp of in
de tekst van het bericht. Bedankt! email Bestellingen
Of koop dit ebook nu snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken


email hier om lid te worden van de ebookclub            onze_gratis_spirituele_ebooks            ebook-winkel         artikelen            onze_selectie van tastbare boeken, dvd's en kleurboeken            boekbeschrijvingen_&_recensies            dieet_voeding-&_gezondheid           vegetarische_recepten            spiritueel_tuinieren           www.trans4mator.nl_de_Transformator_voor_Energetische_Verandering           Vind_je_passie_met_de_Transformator!
           afbeeldingen van Sulamith Wulfing, Gustav Dorť, Marja Lee Kruijt e.v.a.            voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten
              inspirerende_Engelse_songteksten            metafysische_Engelse_gedichten           links_naar_interessante_sites           English absolute1.net (Engels} with free ebooks
Voor de kinderen
de kinderpagina met sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten

je eigen huisdier op het net
plaatjes van feeŽn en elfjes
meer plaatjes van feeen en elfen
Japanse en oosterse elfen en engelen van ami angelis
diverse kleurplaten.
Harry Potter kleurplaten
ballerina elf
kleurplaten van bloemenkinderen
Margareth Lee - het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen

Oscar Wilde - De gelukkige prins
Margery Williams - Het fluwelen konijn
Margareth Lee's versie van 'De drie wensen'
Jan en de bonestaak
De echte prinses