Trans4mator Nieuwsbrief
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Allereerst wil ik je bedanken voor je lidmaatschap van de Trans4mator nieuwsbrief. Of je een nieuw lid bent of al lang lid, dank je wel. Dit is een grote steun en aanmoediging voor mij en ik kan je niet zeggen hoezeer ik dat waardeer.

Ik ben een tijdje stil geweest, omdat er zoveel moois in mijn leven gebeurt. Er gebeurt aldoor zoveel dat me inspireert en zegent. Straks meer daarover.

Onderwerpen:
niet inspirerend
wel inspirerend: Jim Carrey spreekt over zijn spirituele bewustwording
over de film "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" met Jim CarreyNiet inspirerend vond ik het bericht dat sommigen stevia verkopen met maar 3% stevia en 97% goedkope vulstof. Lees hoe winstbejag mensen tot zelfsabotage verleidt. misleidende marketing van stevia
Die stevia heb ik een keer cadeau gekregen en ik strooi het nu op pannekoeken. Want echt stevia extract is te zoet daarvoor. Laten we degenen die deze idiote streken uithalen zegenen.

Voor mij is http://www.stevia.nu/bestellen.html het beste adres, waar ik al jaren mijn stevia bestel. Mensen die het poeder iets bitter vinden, kunnen het beste de vloeibare stevia kopen. Het kost wel wat meer...

Niet inspirerend vond ik het nieuws dat Angelina Jolie beide borsten af liet snijden om geen kanker te krijgen. Waarom is dat het enige medische antwoord op borstkanker? Sarcasme ligt me niet, maar hier volgt toch een poging.

Binnenkort lezen we:
“Het wordt een trend om delen van je lichaam eraf te snijden om gezond te blijven. Met veel familieleden die aan een hersentumor stierven, besloot een beroemde actrice om haar hersenen te laten verwijderen om kanker te voorkomen. Veel vrouwen zeggen nu: “ze is mijn heldin – ze is zo sterk - ze is zo’n rolmodel.”

Je bent sterk wanneer je uit angst lichaamsdelen laat afsnijden?

Enfin, we leven in de wereld van contrast, van dualisme en misschien moet deze onzin er ook zijn. Ik heb gemakkelijk praten, mijn innerlijke Leiding heeft het heft in handen en leidt me om alle ongezonde overtuigingen in mijn geest totaal te elimineren. In mijn geest is alleen plaats voor eeuwige gezondheid. Elk idee van erfelijkheid wordt in mijn geest omgezet in het besef dat ik de genen van God heb. Dank je wel, Angelina, dat jij zo’n idioot ego-idee voor ons uitbeeldt.

We doen niet meer mee, we trappen er niet meer in!


Wel inspirerend:
Een indrukwekkende film die ik weer zag is “As it is in heaven”.
Het is in 2004 geregisseerd door Kay Pollak, die een student is van “Een cursus in wonderen”.
In de film zijn thema's van de Cursus verwerkt en diverse teksten uit het boek komen terug in de dialogen. Het verhaal gaat over een internationaal vermaarde dirigent die na een hartaanval terugkeert naar zijn geboorteplaats. Het is het geloof in hartaanvallen dat het hart aanvalt, niet omgekeerd. Hoewel ik dus nooit een hart iemand heb zien aanvallen, beveel ik de film warm aan, want het is niet louter een film die je je goed laat voelen, het inspireert en verheft je.

Ik geniet nog steeds van de verhalen van Jim Carrey op Youtube over zijn bewustwording. Hier zijn wat links:

1. Jim Carrey "The Power of Intention"
2. Message to humanity: de hemel is in je en overal om je heen - nu, op dit moment.
De man met de hoed is Bill Hicks.
Is de planeet echt onder controle van krankzinnigen zoals de eerste spreker denkt? Of van God?
De keus gaat tussen angst en liefde. Is dan niet alle kritiek kritiek op God? Is kritiek niet louter angst?

3. The Real Jim Carrey

Deze zomer werd ik ook geïnspireerd door films met Jim Carrey die herhaald werden op tv, zoals de serie “Ace Ventura, pet detective”.

Jim heeft zulke nieuwe manieren van communiceren bedacht, dat je hem niet eens meer een “out of the box” denker kunt noemen.

Zijn manier van uitdrukken is zo ver buiten de grenzen van ons denken, dat elke muur erdoor wordt vernietigd.

De film met hem “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” uit 2004 blijft me boeien. Een prachtig verhaal waarin je ziet dat onze Innerlijke Leiding in feite de touwtjes in handen heeft. Deze film wordt vaak voorgesteld als een opgewekte komedie, terwijl het in feite een tedere film is over liefde en goddelijke Leiding. Jim Carrey laat hierin zien dat hij ook een voortreffelijke serieuze acteur is.

Hij speelt de rol van Joel Barrish wiens vriendin Clementine (Kate Winslet) na een ruzie elke herinnering aan hem heeft laten wissen door een bedrijf. Joel is hier zo boos over, dat hij haar ook laat wissen uit zijn geheugen. Maar tijdens de procedure komen ook de fijne herinneringen langs, en Joel heeft er dan wanhopig spijt van dat hij dit liet doen en vecht zoveel mogelijk ertegen, maar het mag niet baten. Hij zal spoedig niet eens meer weten dat hij haar is vergeten.
Beseffend dat hij erna niets meer zal weten over haar en zelfs niet zal weten dat hij dit heeft laten doen, probeert hij zich in te prenten om zich haar toch te herinneren. Of het daaraan ligt of aan hun goddelijke Leiding, die ze voor elkaar heeft bestemd, ze ontmoeten elkaar toch weer.

De film bevat bizarre, maar prachtige speciale effecten. Deze verfrissend originele film speelt zich af in een griezelige fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Het is prachtig, buitengewoon, geestig, ontroerend, en beslist aan te bevelen.

Er is een diepgaand, ingehouden stukje in de film, wanneer tijdens het wissen van zijn geheugen Clementine tegen Joel begint te praten.

Clementine: Dit is het, Joel. Het zal heel gauw allemaal weg zijn.

Joel: Ik weet het.

Clementine: Wat moeten we doen?

Joel: Ervan genieten.

Hiermee is alles gezegd, nietwaar?

Iedereen wil van de pijn af van dingen uit het verleden. Soms heb je de herinnering aan bijbehorende gebeurtenissen zo onderdrukt dat je alleen nog maar de pijn voelt zonder te weten waarom. Gelukkig is er EVT, Energetische Veranderings- technieken van de Trans4mator waarmee je de nare emotionele lading van gebeurtenissen in het verleden op kunt laten lossen. Je herinnert je dan alles, maar het raakt je totaal niet meer. En je behoudt al je liefdevolle herinneringen, elke liefdevolle gedachte blijft bewaard.

Met de schriftelijke cursus “De Trans4mator voor Meesterschap en gelukkig leven” leer je niet alleen EVT, het is een weg naar ultieme bewustwording.

Ik ken wat oudere mensen die zeiden “ik ben te oud om te veranderen en er is zo weinig om naar uit te zien”.

Als je beseft Wie Je Echt Bent, is er heel veel om naar uit te zien. Zolang je hier bent zou je zoveel mogelijk leuke ervaringen moeten hebben. Het leven dient om ervan te genieten. Zelfs de dingen die niet zo leuk lijken, hebben een goede kant, een zilveren randje...

De menselijke geest is eraan gewend om de aandacht te richten op de negatieve kant van levenssituaties. Het leven is een wonderbaarlijke uitdaging en er is heel veel om van te genieten, vooral in de huidige tijd. Zelfs als je lichaam je niet langer gehoorzaamt zijn er dingen die je kunt doen. Wat je fysieke toestand ook mag zijn, je zou gelukzaligheid kunnen ervaren.

En zo krijg je een "spotless mind", een smetteloze geest vol eeuwige zonneschijn.

Verander je denken en begin verrukkelijke ervaringen aan te trekken. En wanneer je dan bent getransformeerd, let op hoe dingen om je heen veranderen. Kan het nog beter worden dan het al is? Ja hoor, dat kan, op manieren die je je niet eens kunt voorstellen.

De Trans4mator is één manier om alle “problemen” los te laten en immense vreugde, liefde en vrede binnen te laten. Lees meer hierover op www.trans4mator.nl/producten.html

In “Een cursus in wonderen” staat dat zo:
“Visie heeft voor alles wat jij nu meent te zien al een vervanging gereed. Lieflijkheid kan jouw beelden verlichten en ze zo transformeren dat je ze zult liefhebben, ook al werden ze uit haat gemaakt. Want je zult ze niet alleen maken”. (Werkboek les 23, alinea 4, regel 4-6)

Wat voor heerlijks is nog meer mogelijk?

In waardering verbonden,
Margareth

PS Veel mensen vroegen me om weer een link te sturen naar de vorige nieuwsbrief over het overstijgen van tegenstellingen. Hier is het: tegenstellingen overstijgen

Je ontvangt bij elke nieuwsbrief links naar een paar eerdere nummers tot je alle links hebt. Hier zijn nrs. 1 t/m.8:


Opdat nieuwe leden er niet op hoeven te wachten, neem ik in elke nieuwsbrief ook een link op naar Les 4 van de cursus "de Trans4mator voor Meesterschap en gelukkig leven". Deze les gaat over
- de Energetische technieken van de Transformator Deze pagina met de vernieuwde EVT technieken is afkomstig uit de vroegere cursus "De Transformator voor Financiële Vrijheid en Succes". Dit is wel een heel lange pagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.

- Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub. Daar vindt je ook de audio met geleide meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf". Een andere link erheen.
- Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
- Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
- Nr.4 - tienden en geven
- Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
- Nr.6 -Kritiek en zegenen
- Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
- Nr.8 - Obama

Je kunt de gratis MP3 audio meditatie met het Trans4matorspel "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" ook hier downloaden. Een heerlijke manier om je vibratieniveau te verhogen.
Het bestaat uit deel I, een inleiding en deel II, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.

Download Deel 1 (ca.15 min.)
Hier is Deel 2 (ca.25 min.)
Downloaden gaat het beste met de rechtermuisknop.

Door deze oefeningen gaan dingen over die niets met zelfwaardering en meer eigenwaarde te maken lijken te hebben, zoals pijn in de voet van een vrouw. Hoe meet je of je meer van je leven en van jezelf houdt? Hoe weet je dat? Ik denk dat dingen in je leven dan gewoon beter gaan en dat je je prettiger voelt. Daarom heb ik erbij gezet: Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven.
Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Geniet ervan!

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebookZoek je ook een goede betaalbare host voor je website?
Ik heb goede ervaringen met de webhost One.com. Daar heb ik veel van mijn websites ondergebracht. Eerst heetten ze Be-one. is dat geen prachtige naam? Maar er was al een bedrijf dat zo heette en nu is het dus one.com - een naam die ook bijzonder met mij resoneert. Gemiddeld betaal ik een paar tientjes per jaar voor een enorme webruimte en domeinnaam. Het enige dat van mij beter mag is hun statistiekprogramma. Ik ben buitengewoon tevreden over hun service en wat ze voor dit luttele bedrag allemaal bieden. Daarom ben ik nu ook partner van ze geworden. Zoek je een webhost, meld je dan aan bij One.com wanneer dit met jou resoneert.

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl