Wat is de Transformator?
Vergeven en onthechting
Een gelukkig leven
Affirmeren
Vind je passie!
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking
De Wet van Aantrekking en doelen
Ego en de zogenaamde gevaren van de Wet van Aantrekking
Je ideale partner
Discussies op TV over The Secret

Praktische toepassing van "EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken
Stop veroudering
Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?
Contact

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

xxx


Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
Je eigen bloeiende praktijk opbouwen
Vastgelopen in je werk?
Ervaringen & reacties
Teleconferenties
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
De Transformator cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap
interessante sites
Emotionele balans
Wetenschappelijk onderzoek
praktische energetische zelfhulp
werkwijze en inhoud van onze cursussen
tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website
Masaru Emoto's heilzaam water
video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes
EVT - Energetische technieken
business & spiritualiteit
betere sportprestatiesTELESEMINARS & PODCASTS voor cursisten van de Transformator cursus voor Meesterschap.


Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebookOp woensdag 25 augustus was er weer een teleseminar met Cisca, Marion, Marianne en Minnie. Het was heel bijzonder, want we waren vijf helers in gesprek. Eerst hebben we EVT gedaan over gewichtsproblemen. Minnie ziet eruit als een fotomodel en heeft dus niet dat probleem; daarom heeft zij helend meegelift (borrowing benefits) voor haar eigen doelen. We hebben het gehad over het belang van meten en ik probeerde dat ook te demonstreren. En we zijn verder gegaan met wat Transformator spelletjes om samen te creëeren. Ter afsluiting hebben we een gezamenlijke voelualisatie gedaan over Pakistan en het olielek in de Golf. Het tweede deel is ons afscheid, dat best wel lang duurde. Ik wilde de mensen niet overvoeren, daarom heb ik dit deel apart gezet.telefonische sessie in augustus 2010
Als de mp3 bestanden online niet hoorbaar zijn, kun je ze ook downloaden met behulp van de rechtermuisknop en op je computer afspelen.
Helaas mag de geluidskwaliteit van de opname beter. Het lag helemaal aan mij, want in het vuur van het gesprek ging ik af en toe te ver van de microfoon af zitten. Daardoor werd het geluidsniveau van mijn stem af en toe te zacht, dan weer te luid. Enfin, volgende keer beter ...
Het eindstuk van ons teleseminar:


het einddeel van ons teleseminar in augustus 2010
Ik wil vaker zulke teleseminars gaan doen, met helers, coaches en therapeuten en die dan openbaar op de website zetten. Dan kun je een link vanaf je eigen website maken en kunnen mensen je beter leren kennen. Mail me als je daaraan mee wil doen. Het is de bedoeling dan samen 1 of meer onderwerpen te bespreken. We willen echt de mens achter de therapeut te laten zien, dus niet louter een commercieel praatje.


1e deel teleseminar 6 juni 2007 (ongeveer 36 min.)

2e deel teleseminar 6 juni 2007 (ongeveer 30 min.)

Als de mp3 bestanden niet hoorbaar zijn, kun je ze ook downloaden met behulp van de rechtermuisknop.

Windows media audio (wma)
1e deel teleseminar 6 juni 2007 (ongeveer 36 min.)

2e deel teleseminar 6 juni 2007 (ongeveer 30 min.)TELESEMINARS & PODCASTS voor cursisten van de Transformator cursus voor Meesterschap.


Een teleseminar over gewichtsbeheersing e.d. Je kunt de tekst ervan op een andere webpagina lezen. 1e deel teleseminar 13 oktober 2010 (ongeveer 30 min.)


2e deel teleseminar 13 oktober 2010 (ongeveer 69 min.)1e deel teleseminar 11 juli 2007 (ongeveer 40 min.)2e deel teleseminar 11 juli 2007 (ongeveer 1 u.34 min.)Als de mp3 bestanden niet hoorbaar zijn, kun je ze ook downloaden met behulp van de rechtermuisknop.

Windows media audio (wma)
1e deel teleseminar 11 juli 2007 (ongeveer 40 min.)

2e deel teleseminar 11 juli 2007 (ongeveer 1 u.34 min.)

Er was wat verwarring over de begintijden en er was veel gekraak van mijn microfoon. Ik heb een losse microfoon gebruikt dit keer en hield het vast terwijl ik sprak. Ik wist niet dat er daardoor veel bijgeluiden ontstonden. In het eerste uur heb ik hele stukken eruit geknipt want we praatten dan alleen maar erover wat er moest gebeuren om de verbinding van Jacob Jan te verbeteren. Dat is niet gelukt. We waren in dit eerste deel ook telkens de draad kwijt. De volgende keer gaat het beslist beter. In het tweede deel kwamen we pas echt op gang.

Ik had als doel opgeschreven "Ik accepteer rijkdom" en "Ik accepteer gezondheid". In volgorde van belangrijkheid voor mij. Want ik heb nog teveel weerstand tegen rijkdom, vind ik en ook wil ik heel graag nog meer ideeën over ziekte en gezondheid die de wereld in mij geprogrammeerd heeft, elimineren. Weerstand tegen rijkdom is een aanval op God, vind ik. God is rijk en Hij wil dat ik ook rijk ben. Ik zie nu dat het heel gelukkig maakt om te delen. Maar als je alleen genoeg hebt voor jezelf, leef je eigenlijk heel egoïstisch. Hoe meer je over hebt, hoe meer je kunt doen om je wereld te verbeteren. Bovendien stuur je gedachten van gebrek de collectieve geest in, wanneer je zelf zulke gedachten hebt. Ik ervaar dat ik die gelukkig steeds minder heb. Eind 2005 besloot ik om geld te zegenen en alle boodschappen die ik deed. Sindsdien zegen ik de supermarkten waar ik kom en alle geld dat door mijn handen gaat. Wanneer ik afreken denk ik niet meer "wat duur" of "ik had niet zoveel moeten kopen" of zulke gebreksgedachten. Daar heb ik geen tijd voor, ik heb het te druk met te denken "ik zegen dit geld met overvloed en vreugde. Laat het allen zegenen bij wie het komt." Het bijzondere is dat er een paar maanden geleden in de krant stond dat de supermarkten in de eerste helft van 2006 een record omzet hebben gemaakt. Ja, alles wat ik vraag, vraag ik voor iedereen. En waar je je aandacht op richt wordt groter in je leven. In dit geval overvloed van supermarkten.

Nu maak ik hetzelfde mee met snorfietsen. Ik ben een paar maanden geleden begonnen te kijken naar electrische fietsen. Het leek me fijn om zo'n fiets te hebben. Ik ben ook al bij een fietsenzaak geweest ervoor. Ik heb toen besloten om het aan de Heilige Geest over te laten om mij de goede fiets voor mij te bezorgen. Hij is er nog niet, maar ik weet zeker dat hij heel gauw komt. Het grappige is dat er nu in de krant stond, dat er meer snorfietsen zijn verkocht dan gewone fietsen in de afgelopen maanden. Ik richt mijn aandacht erop en ineens wil iedereen een snorfiets ...

De dag na deze teleconferentie heb ik een beetje rondgekeken op internet naar 2e handse auto's. Want ik was een nieuwe auto aan het visualiseren, maar tegelijk vraag ik me af of dat wel verstandig is. Ik ga sporadisch ergens heen. Ik heb al eerder een auto weggedaan omdat hij voor de deur stond en er niet in gereden werd. Maar ik wil nu toch wel iets meer erop uit. Als ik me los kan rukken van mijn computer en schrijfwerk.
Enfin, tijdens dat rondkijken heb ik aan de Heilige Geest gevraagd om me maar gewoon de goede auto voor mij te brengen. Want ik heb geen verstand van auto's en ik wil wel een goede, al is hij oud. En diezelfde avond belde mijn dochter om me te vertellen dat een vriendin haar een auto heeft gegeven, ze hoeft alleen de keuringskosten te betalen. En ze wil mij die geven. Precies hetzelfde merk waar ik van hou, nl. een Peugeot en ik ken die vriendin en die auto, er is haast niet in gereden, al is hij 15 jaar oud. Is het niet geweldig? Over een paar weken krijg ik hem.

Even een update over die auto (2 jaar later): Het bleek dat de vriendin hem toch niet goed genoeg voor me vond. Ze demonstreert vaak voor PETA (tegen dierenleed) en haar auto had nogal wat te verduren gehad van antidemonstranten.
Ik keek toen op Marktplaats naar automaten en zag meteen een advertentie over een auto in Almere. De verkoper had een foutje in de advertentie waardoor mensen die zo'n auto zochten deze advertentie niet te zien kregen. Ik ben echter goddelijk geleid en kwam "per ongeluk" hierop. Ik belde en kon gaan kijken. Het bleek van een jongeman te zijn die het een jaar eerder van zijn buurvrouw had gekocht, wiens man was overgegaan. Dit ouder echtpaar had de auto altijd geweldig behandeld zoals uit de papieren bleek. Een 18 jaar oude automaat in perfecte staat die net 90.000 km. had gereden! Ik kocht hem onmiddellijk en ben nu nog steeds blij en dankbaar voor deze goede en zeer betaalbare auto. Ik moet wel bekennen dat hij nog steeds de 100.000 km. niet heeft gehaald! Toen ik hem ophaalde heb ik een foto laten maken. Grappig, toen kwam een glimmende ferrari uit Luxemburg aanrijden en parkeerde ernaast.


We hebben het aan het begin gehad over ziek zijn als deel van je identiteit. Ziektewinst en secundaire winst zijn voor de meeste cursisten nu wel bekende begrippen. Ik wil toch even duidelijk stellen dat je niet ziek wordt om aandacht te krijgen of voor andere ziektewinst. Je lichaam is een signaalsysteem dat je waarschuwt met fysieke klachten wanneer je niet naar je innerlijke leiding luistert en niet bij jezelf blijft. Pas wanneer je ziek bent, begin je te ervaren dat er bepaalde voordelen aan kunnen zitten.

Op de tweede opname hebben we samen EVT gedaan. Eerst op uitstelgedrag. We hebben 1 aspect ervan behandeld, nl. op moeten. Het is eigenlijk een autoriteitsprobleem. Er zit natuurlijk meer aan vast, maar dat bewaren we voor een volgende keer. We hebben wel enorm gelachen om onze weerstanden. Gegeven moment zei Marianne: "ik vergeef mezelf dat ik dingen moet". Dat hadden we tijdens de behandeling eigenlijk moeten gebruiken of mee af kunnen sluiten. Dat was een hele goeie.
Toen hebben we EVT voor passie gedaan. Ik hield een ietwat warrig verhaal over de link tussen inkomen en werk. Mijn verhaal ging er eigenlijk over dat je die overtuiging los kunt laten en gewoon doen wat je graag doet. Tussen je passie en het werk wat je doet, moet wel verband zijn, maar jij geeft het de betekenis die het voor je heeft. En de link die we leggen tussen onze passie en geld is volkomen aangeleerd. Waar ik het ook graag over had willen hebben, is dat alles wat je doet een functie kan hebben, ook al ben je je passie nog niet op het spoor. Dat blijkt dan pas later. Ik vertel in dit seminar over een kunstenaar die eerst verkoper was omdat hij dacht dat hij geen droog brood kon verdienen met kunst. Na vele jaren werd hij ziek en opende een gallery waar hij zijn eigen werk en dat van anderen ging verkopen. Door zijn ervaring als verkoper wist hij heel goed hoe dat moest en zijn bedrijf werd dan ook een groot succes. In een redevoering voor een school vertelt Steve Jobs, die Apple heeft uitgevonden, dat hij mislukte op de universiteit. Omdat hij toch al betaald had voor de rest van het jaar, ging hij een cursus calligrafie doen. Zo leerde hij alles over letters, afstand, positie e.d. en dat kwam hem later geweldig van pas toen hij het bureaublad van de Apple ontwierp. Microsoft vond zijn werk zo geweldig, dat ze het hebben nagemaakt en nu genieten zoveel mensen ervan in de vorm van Windows.

We zijn er niet aan toegekomen om EVT te doen voor "niet goed genoeg" of iets niet verdienen. Dat doen we een volgende keer.


TELESEMINARS & PODCASTS voor cursisten van de Transformator cursus voor Meesterschap.

teleseminar 25 juli 2007 (ongeveer 44 min.)Als de mp3 bestanden niet hoorbaar zijn, kun je ze ook downloaden met behulp van de rechtermuisknop.

Windows media audio (wma)
teleseminar 25 juli 2007 (ongeveer 44 min.)

Ook nu was de technische kant van ons seminar niet ideaal. Hoewel het al stukken beter klonk dan de vorige keer. Helaas konden we Gerard af en toe moeilijk horen en Atma helemaal niet. Gelukkig konden zij ons wel goed horen, zodat het niet helemaal aan ze voorbij is gegaan. Na drie kwartier crashte Skype echter en even later werd de vergadering hervat. De recorder nam echter niet meer op, zonder dat ik het merkte. Jammer dat ik dat niet grondig gecontroleerd heb. Weer iets om de volgende keer beter te doen.

Ondanks al deze kleine tegenslagen verliep ons groepsgesprek zeer geanimeerd. Ik moet bekennen dat ik af en toe wel heel enthousiast werd. Misschien maar goed dat het hele gesprek niet is opgenomen ...

We hebben de argumenterende manier van EVT toegepast. Daarbij raak je afwisselend links en rechts de punten aan, terwijl je de negatieve dingen zegt wanneer je links bezig bent en de positieve uitspraken combineert met rechts aanraken. Bij de oorbehandeling heb ik al uitgelegd wat het effect hiervan is.
We hebben gewerkt met:
"Ik heb weerstand tegen deze klacht, toch accepteer ik om het los te laten." We hadden ook kunnen zeggen "wil ik het verzet tegen mijn klacht loslaten". Nog beter is om te zeggen: "ik wil het verzet tegen de boodschap van mijn klacht loslaten. Ik ben bereid los te laten en inzicht te accepteren." En: "ook al heb ik een hekel aan problemen, ik accepteer dat ik uitdagingen nodig heb. Want daardoor word ik meer bewust en sterker."
De mosterd komt na de maaltijd ...

Er bleek een algemene behoefte te zijn aan kennis over energetische oefeningen voor je ogen. Die kennis heb ik, maar je moet de oefeningen zien, dus ik zal zo spoedig mogelijk tijd maken om een video hierover te maken voor de cursisten. Met deze oefeningen kun je niet alleen je ogen sterker maken, maar Win Wenger heeft oefeningen ontwikkeld waarmee je volgens hem zelfs je IQ kunt verhogen. Hij zegt dat 2% van je brein woorden verwerkt en meer dan 90% werkt met beelden. Daarom krijg je via zijn techniek van "Image Streaming" toegang tot dat deel van de hersenen dat gewoonlijk niet gebruikt wordt.

We hebben ook gewerkt met: "Ook al weet ik niet wat voor werk of opleiding ik moet doen, ik ben bereid mijn innerlijke leiding te volgen."

Nico vertelde ook wat over Ho'opono'opono. Je kunt er meer over lezen op de website www.mrfire.com van Joe Vitale (die je in The Secret kon zien). Een heel interessant bewustwordings-systeem. Joe Vitale werkt samen met Dr. Len, die dit introduceert. Dr. Len is afkomstig uit Hawaii en hij is iemand die tijdens zijn workshops af en toe gewoon een klein dutje gaat doen. Dat vind ik een mooi rolmodel. Eerlijk gezegd zou ik het zelf (nog) niet durven. Af en toe doe ik EVT op mezelf tijdens sessies en deel ik mijn eigen uitdagingen met de cursisten, dat vind ik al heel wat.

We hebben het ook gehad over oefeningen voor overvloed en voorspoed. Vooral waarop je je aandacht kunt richten. Nico vertelde over de oefening van Rhonda Byrne, waarbij je tijdens het lopen bij elke stap zegt "dank" en dan "u". Ik legde de uitgebreide toepassing uit van "is het niet heerlijk". Deze tekst hang je op briefjes overal op en zo herinner je jezelf eraan om na te gaan wat je vibratieniveau is en deze eventueel te verhogen. Een uitbreiding hiervan is de zin "het is heerlijk me voor te stellen dat ...", bv. "het is heerlijk me voor te stellen dat ik perfecte visie heb." We hebben het ook gehad over de macht van visualiseren in combinatie met de kruisloop, waarvan je een video op de website kunt zien. Ik heb zelf de weldadige werking van deze oefening ondervonden, nadat ik anderhalf jaar geworsteld had met een pijnlijke, stijve schouder. De klachten verdwenen door de oefening twee weken lang dagelijks te doen en te combineren met visualiseren, bijvoorbeeld beelden van mezelf met mijn armen omhoog. De nieuwsbrief over de kruisloop met de link naar de video kun je hier bekijken en lezen hoe je het doet.

Naast de cd met ebooks, heb ik op de website ook wat ebooks en audio bestanden staan. Hier voeg ik regelmatig mijn nieuwste aanwinsten toe. Dus bewaar de link. mijn online bibliotheek Af en toe haal ik er wat vanaf en voeg er iets nieuws toe. Speciaal voor de cursisten zijn er ook VIP pagina's met ebooks, lezingen en audioboeken. De links zend ik je per email.

Een eenvoudige manier om je vibratieniveau te verhogen is luisteren naar muziek. Muziek met teksten die je onderbewustzijn niet negatief beïnvloeden, verdient daarbij de voorkeur. Daarom hou ik van de muziek die Yvonne Liew-On maakt. De humoristische spirituele muziek van Bud Moore doet mij ook veel goed. Nog een paar namen: Peter Makena, Kirtana, Sophia, Shanti (Carrie Norman). En natuurlijk zijn er heel veel songs met een buitengewone spirituele lading, zoals het lied van Barbara Streisand "On a clear day", waarvan je de tekst kunt lezen op de pagina met songteksten www.absolute1.net/inspirational-lyrics.html.

Nico gaf een voorbeeld van de beste manier om je vibratieniveau te verhogen, nl. door iedereen en alles te zegenen. Hij ging naar een feest en zijn zegeningen brachten alleen fijne mensen op zijn pad. Waarom werkt dat zo goed?
In de oorspronkelijke Urtext van "Een cursus in wonderen" op de CD met ebooks zegt Jezus:
In every child of God His blessing lies, and in your blessing of the children of God is His blessing to You. Everyone in the world must play his part in the redemption of the world, to recognize that the world has been redeemed. You cannot see the invisible. But if you see its effects, YOU KNOW IT MUST BE THERE. By perceiving what it DOES, you recognize its being. And by WHAT it does, you learn what it IS. You cannot SEE your abilities, but you gain confidence in their existence as they enable you to ACT. And the results, of your actions you CAN see.
The Holy Spirit is invisible, but you CAN see the results of His Presence, and through them, you will learn that He is there. What He enables you to do is clearly NOT of this world, for miracles violate every law of reality, as this world judges it. Every law of time and space, of magnitude and mass, of prediction and control, is transcended, for what the Holy Spirit enables you to do is clearly beyond ALL of them. Perceiving His RESULTS, you will understand where He MUST be, and finally KNOW what He is.
You cannot see the Holy Spirit, but you CAN see His MANIFESTATIONS. And UNLESS YOU DO, you will not realize He is there. Miracles are His witnesses, and speak for his Presence. What you cannot see becomes real to you only through the witnesses who speak FOR it. For you can be AWARE of what you cannot see, and it can become compellingly real to you, as its presence becomes manifest THROUGH you. Do His work, for you SHARE in His function. As your function in Heaven is creation, so your function on earth is healing. God shares His function with you in Heaven, and the Holy Spirit shares HIS with you on earth.

Met andere woorden, door te zegenen verricht je wonderen, je geeft wonderen en je geeft de Heilige Geest, en daardoor kan God niet anders dan jou zegenen. Wanneer je door te zegenen merkt hoe je pad als met rozen bezaaid wordt en je leven wonderbaarlijk, leer je dat de Heilige Geest met je gaat. Het is ook het begin van het ontwikkelen van je vermogens als wonderheler.

Van onze jongste deelnemer, de student Atma ontving ik na de teleconferentie een mailtje. Ik vind zijn vragen en opmerkingen bijzonder de moeite waard om ze met jullie te delen. Wie wil kan daar tijdens ons volgende teleseminar of per email op reageren, dan zet ik het antwoord hierbij.

Hai Margareth,
Jammer dat ik weer iets minder verstaanbaar was. Naar aanleiding van onze prive skype gesprek dacht ik dat ik wel verstaanbaar was. Maar ik zal even kijken waar het precies aan ligt.
Ik heb trouwens nog een paar vragen, namelijk er werd gezegd dat zekerheid angst is? Heb ik dat goed begrepen? Want ik vat dat nog niet helemaal.
En ik wil vragen of u ook dat filmpje van Esther Hick naar mij kunt sturen, ik zou het wel graag willen zien.
En wat ik ook tussen de e-books vond, (waar ik trouwens heel erg dankbaar voor ben, want er zitten tallozen boeken tussen die ik al wilde lezen) waren de bestanden waarin werd gesproken over snellezen. Ik wil graag veel sneller kunnen lezen en vraag me af hoe het met u zit. Kunt u ook heel snel lezen? En hoe kan ik nou precies mijn leessnelheid verhogen. Het wordt wel uitgelegd, maar vraag me af hoe je er mee moet beginnen en moet toepassen.
Verder wil ik over de skype conferentie zeggen dat het altijd wel leerzaam is om zo'n samenkomst te houden. We leren van anderen en komen zo ook weer een stapje verder. Allemaal heel goed dus en ben blij, ondanks ik niet te horen was, dat ik toch kon meeluisteren. Gelukkig waren jullie wel verstaanbaar (hhaha).
Wat ik trouwens nog wou toevoegen is dat we volgende keer misschien kunnen kloppen op schaamte en angst. Want ik denk wel dat dat 2 emoties zijn die vaak de oorzaak zijn waarom mensen bepaalde kansen niet durven te pakken en zo dus aan hun voorbij laten gaan. Wat dus erg zonde zou zijn, als dat zo zou blijven. We moeten meer moedig zijn en ons over die blokkades heen zetten of wel die blokkades helemaal elimineren. Wat nog veel beter zou zijn natuurlijk. Wat vind u hiervan?
Ik zie uit naar uw mail!
Met vriendelijke groet,
Atma

Een deel van mijn antwoord aan hem volgt hier:

Ik vind het een geweldig idee om op schaamte te kloppen. Tijdens onze volgende sessie zullen we dat zeker doen. Ik denk dat we zelfs nog dieper moeten gaan, dat we ons moeten afvragen waarom we bang zijn voor wat andere mensen van ons vinden. Waarom we het zo erg vinden als mensen negatief over ons denken. Zelfs mensen die ons niet te eten geven of echt belangrijk voor ons zijn.

Als we op angst willen kloppen moeten we eerst specificeren waarvoor we deze angst ervaren, want bij kloppen is het van belang om specifiek te zijn.

Ik heb heel veel verteld om eigenlijk te illustreren dat we onze angsten moeten elimineren en proberen onze kansen te grijpen, ook al zijn we bang. Ik ben bereid mijn innerlijke leiding te volgen, ook al ben ik bang. Ik probeer toch te vertrouwen. Het is echter beter om zonder angst te handelen, omdat we door angst toch narigheid aantrekken. Dus dat heb je goed opgemerkt.

Verlangen naar zekerheid is proberen je toekomst veilig te stellen. In die zin is het dus angst. Mensen willen bv. een vast salaris. Onderzoek wijst uit dat mensen liever een regelmatig laag salaris hebben, dan een heel hoog inkomen waarbij ze toch het risico lopen dat er af en toe niets komt. Dat komt dus voort uit angst. Stel je voor, je kunt heel dure auto's verkopen en per auto 10.000 euro verdienen. De meeste verkopers verkopen er 20 per jaar. Maar soms verkoop je 2 maanden niets. En sommige verkopers die niet zo goed zijn, verkopen er maar 5 per jaar. Zou je zo'n baan willen? Of zou je liever een vast salaris van 3000 euro per maand willen? De meeste mensen kiezen dan voor 3000 euro.

Vandaag heb ik je lessen gepost en de workshop video's van Esther Hicks zitten daar ook bij.

Ik kan inderdaad heel snel lezen. Ik denk dat dat er ook mee te maken heeft, dat ik heel veel dingen al weet, dus die informatie is dan redundant. Als je hersens niet ermee bezig hoeven te zijn om het te verwerken, gaat het sneller. Ook heb ik altijd heel veel gelezen, als klein kind al had ik een enorme leeshonger.
Er zijn allerlei cursussen die beloven je te leren snel te lezen. Het zal wel helpen, hoewel ik soms het gevoel heb dat ze overdreven veel beloven. Je kunt vaak via de universiteit ook zo'n cursus volgen, tenminste, toen ik studeerde (lang geleden) kon dat. Verschillende mensen die ik toen kende, hebben zo'n cursus gevolgd en waren er toen heel tevreden over.De schaamte en angst waarover Atma schrijft komt voort uit angst voor afkeuring en verlangen naar goedkeuring. Het is één van de basismotivaties die in de Transformator wordt onderscheiden.

Binnenkort gaan we de Transformator telefonisch toepassen.


Voor cursisten van de Transformator cursussen:
In MP3 formaat:
deel 1 teleseminar 2 augustus 2007 (ongeveer 51 min.)


deel 2 teleseminar 2 augustus 2007 (ongeveer 53 min.)

Als de mp3 bestanden niet hoorbaar zijn, kun je ze ook downloaden met behulp van de rechtermuisknop.Windows media audio (wma):
deel 1 teleseminar 2 augustus 2007 (WMA ongeveer 53 min.)
deel 2 teleseminar 2 augustus 2007
(WMA ongeveer 53 min.)

We zouden eerst via Highspeedconferencing met elkaar spreken. Ik kon iedereen horen, maar helaas was ik onverstaanbaar. Dus zijn we toen overgeschakeld naar Skype. Het vreemde was dat Gerard geen bericht over deze conferentie had ontvangen van Highspeedconferencing. Wie weet of de andere cursisten bericht hebben gehad ... Voortaan zal ik iedereen ook zelf bericht sturen en vragen of ze zich bij mij opgeven voor deelname.

Af en toe konden we Gerard niet verstaan, er waren wat bijgeluiden op zijn verbinding. Door de opnamen te bewerken is hij nu wel te horen. Ik gebruik daarvoor het gratis programma Audacity. Met een druk op een toets maak je de zachte stemmen luider en de luide stemmen zachter, je hele opname luider of zachter (de compressor functie) en er zijn nog talloze mogelijkheden. Een geweldig programma voor het bewerken van geluidsopnamen.

Hier volgen enkele manieren die wij besproken om je vibratieniveau te verhogen:
1. "Is het niet heerlijk?" tegen jezelf zeggen en op briefjes ophangen op alle plekken waar je komt.
2. Is het niet heerlijk om me voor te stellen dat ik ...(mijn doel) heb bereikt?
3. Muziek en inspirerende liederen: Shanti (Carrie Norman) – Kirtana – Peter Makena – Bud Moore - songs van Yvonne Liew-on – on a clear day (gezongen door Barbara Streisand) – Hakuna Matata – What a wonderful world. Ook in het Nederlands zijn er prachtige spirituele liederen van Lenny Kuhr, bijvoorbeeld "Laat vrede met je zijn". Er zijn ook steeds meer liederen over manifesteren en scheppen, kijk maar op de site van Abraham-Hicks
http://www.abraham-hicks.com/freemusicdownloads.php

Kirtana - Life


Kirtana - The Offering


Peter Makena - Crossroads


Peter Makena - Wild Rose


Sophia - Prayer of St.Francis


De teksten van deze liedjes vind je op de pagina met songteksten van absolute1.net.

4. Zelf liedjes maken op bekende melodieën. Bv. op de melodie van "de zak van Sinterklaas" – mijn werk maakt me blij, maakt me blij, maakt me blij, mijn werk maakt me blij, joepie, mijn werk hoort bij mij. (of: het is zo goed voor mij)
5. Regelmatig "joepie" roepen of een andere vreugdekreet.
6. Affirmeren: ik kies vrede en visie, ik geniet van vrede en visie, ik hou van vrede en visie.
7. Accepteren van alles wat is. We kunnen onze ervaring van het contrast tussen het zogenaamd goede en kwade gebruiken om ons verlangen aan te wakkeren. Het geeft je ook ideeën van de mogelijkheden die je aan kunt trekken. Blijf niet stil staan bij wat naar lijkt eraan, besef dat het een plaatje in je toverlantaarn is om je te laten kiezen.
Nico gaf als tip ook om op strategische plekken op te schrijven "ik waardeer mezelf".

De wet van loslaten, van onthechting kwam zijdelings ter spraken. Dit is een heel belangrijk aspect van het proces van manifesteren, dat uitgebreid behandeld wordt in de cursus. Ook is het natuurlijk heel belangrijk om te leren luisteren naar je intuïtie. Hoe belangrijk dat wel is, toonde Jagdish Parikh, een onderzoeker aan Harvard, aan. Hij ontdekte dat meer dan 80% van 13.000 topfiguren uit het bedrijfsleven hun succes toeschreef aan hun intuïtie.

Mehrnoush vertelde dat ze met de affirmatie werkt "ik doe alleen dingen waar ik gelukkig van word". Het onderbewustzijn neemt alles heel letterlijk op, daarom is het belangrijk om goed over je affirmaties na te denken. Misschien heeft het herinneringen aan gelukzalige snoeppartijen. Ineens merk je dan dat je een onbedwingbare neiging hebt om te snoepen.

Voorstellen voor onderwerpen voor volgende keren: hoe ga je om met mensen die verkeerd op je verhoogde vibraties reageren?Vertel een vriendin of vriend:


Iets zoeken op het web?
Google
 


Margareth Liew-On auteursrechten trans4mator.nl