Transformator Nieuwsbrief: Gelukkige mensen trekken steeds meer geluk aan.
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Alles in de Transformator is erop gericht om je je goed te laten voelen. Daarom noem ik mezelf tegenwoordig gelukscoach. Om dingen aan te trekken die je gelukkig maken, is het nodig om op het vibratieniveau van geluk te zijn. Je wordt niet gelukkig door het leven van je dromen te verwezenlijken, je krijgt het leven van je dromen door gelukkig te zijn. Deze nieuwsbrief gaat dus over geluk.

Onderwerpen:

 1. Een nieuwe variant van Mindmovies en Visionboard.
 2. De geluksquiz van Ivete.
 3. Noni sap.
 4. Danielle, een coach met heel veel ervaring op het gebied van de media.
 5. Money, money, money ... Een nieuw videofilmpje.
 6. Je verbinden met mensen die weten.
 7. Waarom is het zo moeilijk om in je eentje te transformeren?
 8. Teleseminar voor cursisten en ook voor kopers.
 9. Voor 2 snelle beslissers is de schriftelijke cursus “de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven” afgeprijsd!
Een nieuwe variant van Mindmovies en Visionboard.

Naar aanleiding van de reacties op de nieuwsbrief over de mindmovies, heb ik nog een mogelijkheid gevonden. Ik ben geen partner van ze, maar dit is weer een heel andere opzet van mindmovies, namelijk door de beelden heel snel na elkaar te tonen. Het werkt dus subliminaal. Cursisten kunnen dat ook heel eenvoudig doen met het programma submessage dat op de cd met ebooks staat. Met dat programma kun je subliminale affirmaties op je beeldscherm laten verschijnen. Je kunt er ook beelden in programmeren en daar kun je zelfs muziek en gesproken affirmaties bij doen.

Van het programma Ultimate Creative Visualization kun je een beperkte versie gratis uitproberen.
www.ultimate-creativevisualization.com

Ik kreeg ook de suggestie om mensen Windows Movie Maker aan te bevelen. Zelf werk ik vaak met dit programma, maar voor beginners is het niet zo gebruikersvriendelijk. Ik begon ermee toen er niets anders was. Er ontbreken ook vele mogelijkheden erin die je wel vindt in Visionboard (screensavers met hele bijzondere effecten) en de Mindmovies (je filmpje transparant mee laten draaien terwijl je surft of zo).

Sylva heeft me in de loop der tijd vaak bemoedigende mailtjes gestuurd. Ze schreef me nu:
Goed dat jij jezelf blijft, Visionboard of Mindmovies. Jij reikt ons de tools aan, van wat de mogelijkheden zijn om aan onszelf te werken. Zodat we zelfstandig ons leven in handen hebben. Schatkaarten vind ik echt tof, heb ik vroeger veel gebruikt, dat is de voorloper van visionboard en mindmovies. Nu met de nieuwe technologie zoals pc zijn er veel mogelijkheden. Zoveel jaren geleden met de schatkaart werkboek van Shakti Gawin, moest je de lijm en tijdschriften bij de hand hebben om collages te maken van je doelen, was wel leuk en trouwens ik heb er veel doelen mee kunnen realiseren. Wat ik wel jammer vind is dat het schatkaart werkboek (ank hermes) niet meer te verkrijgen is. Met de moderne tijd worden alle doelen met de pc gerealiseerd. Ik heb nu ook een Visionboard software, een leuk speeltje & de mind movies bekijk ik ook. Och, ja we hebben zoveel keuzes en voor ieder wat wils, dat is toch fijn. We beseffen soms niet hoe rijk we zijn, op deze planeet aarde. De mensen mogen wel dankbaar zijn.

Hier zijn weer even de links voor degenen die interesse hebben in Visionboard en de Mindmovies:Money, money, money ... Een nieuw videofilmpje.

Wist je dat koningin Elisabeth miljoenen ponden in een loterij won? Er wordt zo min mogelijk over gepraat, want we weten allemaal hoe negatief mensen reageren als iemand die al rijk is, zo gemakkelijk aan nog meer geld komt. Toch is het volkomen in overeenstemming met de wet van aantrekking. Een rijke geest trekt steeds meer rijkdom aan. Ook het volgende bericht dat ik las op geldtips.nl.msn.com vormt weer een bewijs voor de wet van aantrekking.

"Het zal mijn leven niet veranderen". Dat zei de winnaar over zijn prijs, gewonnen met een kraslot: een miljoen dollar per jaar tot aan zijn dood. Geen gekke reactie, want de winnaar wás al multimiljonair.

De Londense bankier Keener Altunis (33) nam zijn prijs gelaten in ontvangst. "Zal het materieel gezien mijn leven veranderen? Nee; ik was al een gezegend en gefortuneerd man". En aangezien Altunis Brit is, maar in New York woont, hoeft hij alleen lokale belasting over het gewonnen geld te betalen en geen federale belasting. Daardoor kan hij rekenen op ruim 900.000 dollar per jaar voor de rest van zijn leven.

Altunis kocht drie krasloten van 30 dollar toen hij zijn ouders bezocht in New York. "Het bleek de beste investering te zijn die ik ooit deed. Hoe rijk iemand ook is, een miljoen per jaar blijft een hoop geld". Toch geeft de prijs hem - middenin de financiële crisis - een gemengd gevoel. Vrienden van me verliezen hun baan. Het zijn de zwaarste tijden ooit, dus het winnen van deze prijs voelt bitterzoet'.

Om dat bewustzijn van financiële overvloed te helpen versterken heb ik op de website een pagina met een nieuw filmpje met geldaffirmaties gepubliceerd. Het is gemaakt door Yvonne Liew-On. Er is ook een versie zonder muziek, daar kan je dan je eigen favoriete muziek bij afspelen. Op die pagina kun je ook de affirmaties onder het filmpje lezen. Of bekijk het hier:


Een klacht die ik heel vaak hoor van mensen die bewust willen scheppen, is dat het ze niet lukt om hun aandacht lang genoeg te richten op de dingen die ze willen. Het is vooral moeilijk om met gevoel te visualiseren, zeggen ze. Ze vertellen dat hun wensen maar gedeeltelijk verwezenlijkt worden, om onverklaarbare redenen. Het is een enorme uitdaging om hun zorgen en negatieve gevoelens te veranderen.

Om iets aan te trekken moet je je vibrationeel erop afstemmen. De Transformator technieken voor Energetisch Verandering die ik ze aanreik helpen om de negatieve overtuigingen op te ruimen, maar dan ben je er nog niet. Als je bijvoorbeeld een fijnere baan wil, zul je je dat moeten kunnen voorstellen en je daarop verheugen, alsof je het al hebt. Na toepassing van EVT zit er wel niets meer in de weg, maar we zijn zo gewend eraan om ons vlak te voelen, dat het moeilijk is om gevoelens van blijde verwachting op te wekken. En het is een uitdaging om dit zo vaak mogelijk te doen.

Om iets wat je wenst te verwezenlijken moet je constant op de golflengte ervan zitten. Affirmeren en voelualiseren maken deel uit hiervan, maar er is meer nodig. Er wordt vaak gezegd dat we helemaal zeker ervan moeten zijn dat we het hebben. Uit eigen ervaring weet ik dat dat niet altijd hoeft. De meest geweldige dingen die ik heb ontvangen, leken volledig buiten mijn bereik. Daarom was het ook zo geweldig om ze te krijgen. En ik kreeg ze nadat ik naar ze verlangd had, maar pas toen ik het gevoel van gebrek en van “ik wil het nu” had losgelaten en onbezorgd verder leefde. Daarom is onthechting zo belangrijk.

Esther Hicks, de spreekbuis voor Abraham, zegt dat je je aandacht maar 68 seconden erop hoeft te richten en dat geloof ik graag. Maar het is echt wel nodig om dat heel vaak te doen. Je hebt ook enorm moeten oefenen om de negatieve overtuigingen aan te leren waarmee je je huidige situatie hebt geschapen. Terwijl je ze afleert, zul je ook moeten oefenen om iets beters te scheppen. Gelukkig is dat veel gemakkelijker voor je, want het past beter bij je ware aard.

Het is mijn ervaring dat mensen die zich wel gelukkig kunnen voelen heel vaak heerlijke dingen aantrekken, waar ze niet eens om hadden gevraagd. Jezus zei dat onze Vader weet wat we nodig hebben voordat wij het zelf weten en het lijkt erop dat hij ook hierin gelijk heeft (alweer)!

Omdat zoveel mensen geconditioneerd zijn om bang te zijn voor geluk en blijdschap, zitten ze haast aldoor op een heel laag vibratieniveau. Daardoor verandert er heel weinig in hun leven en bereiken ze niets. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk aldoor op een hogere golflengte bent afgestemd, kun je het beste het idee van iets manifesteren loslaten en je gewoon erop richten om je goed te voelen.

Wanneer je niet de moeite neemt om zo vaak mogelijk intentioneel bezig te zijn met je vibratieniveau en niet erop let of je je goed voelt, trek je alleen kleine stukjes aan van de heerlijkheden die voor jou in de goddelijke opslagruimten worden bewaard.

Het is niet voldoende om je zorgelijke gedachten te negeren. Onderdrukken werkt niet, want je wereld reflecteert wat in jou leeft, of je je ervan bewust bent of niet.

Het is belangrijk om meer dan passieve aandacht te besteden aan dingen die je je goed laten voelen. Wanneer iets echt belangrijk voor me is, is mijn aandacht is actief en eisend, ik trek dan wel alle registers open. Let maar op hoeveel emotie je voelt wanneer er iets naars gebeurt. Daaraan herken je het verschil met passieve aandacht.

Je verbinden met mensen die weten

Kort geleden belde iemand om me een abonnement op filmnet te verkopen. Het eerste wat bij me opkwam was dat ik mijn kostbare tijd van leven nog niet tegen betaling zou willen verspillen aan zoiets. Ik zei dan ook meteen dat ik geen interesse had, dat ik niets had gezien in hun aanbod dat me aansprak en daar niet voor wilde betalen. Ik zegen altijd iedereen op mijn pad en blijkbaar voelde de vrouw die mij belde dat, want ze wilde graag meer over mij weten, ze vroeg me naar mijn levensfilosofie! Ik vertelde haar dat voor mij niets belangrijker is dan me goed te voelen, ongeacht wat de wereld buiten mij me laat zien. Ze werd er heel vrolijk van, het was duidelijk merkbaar dat ze genoot van ons gesprek, dat zei ze ook en eigenlijk wilde ze niet ophangen. Ik wel, ik had nog andere dingen te doen en uiteindelijk deden we dat toch maar.

Toen ik in de Endeavor Academy in Amerika woonde, was er een man die ik heel raar vond. Hij achtervolgde bepaalde leraren en ging ongevraagd bij ze op bezoek. Soms joegen ze hem weg en hij ging gewoon terug. Ik vroeg hem waarom hij dat deed. Hij zei, dat je altijd het gezelschap van de leraren op moest zoeken, dat dat een snelle en gemakkelijke weg naar verlichting was. Maar hij kon me niet uitleggen waarom dat zo was.
Ik ergerde me vroeger ook aan de mensen die introkken bij een guru en deze met aanbidding behandelden. Het leek me niet goed om een ander mens op een voetstuk te plaatsen. Ik vind sommige vormen van die aanbidding nog steeds heel onsmakelijk. Maar nu begrijp ik door mijn eigen ervaring beter waarom mensen zo graag bij hun guru zijn, als die dat toestaat.

In de loop der tijd kwam er een stoet van mensen op mijn pad bij wie zoveel wonderen gebeurden nadat ze met mij in contact kwamen. Het is niet een intellectuele overdracht, en het is ook niet iets dat de leraar je geeft, maar door bij hem/haar te zijn kan je vibratieniveau verhoogd worden en de slapende reus in jou begint zich te roeren.

Door zich met mij te verbinden via het kopen van producten, workshops bezoeken, cursussen en teleseminars, ervaren mensen bijzondere dingen. Tijdens een workshop of teleseminar behandel ik daarom niet de problemen van alle deelnemers. Ik weet dat er al veel verandert louter door deel te nemen. Dat komt doordat je vibratieniveau dan afgestemd wordt op de mijne. Ik noem dat samen in het Licht zijn. We zijn dan met lichtlijntjes met elkaar verbonden en de energie die van mij naar jou stroomt verhoogt je frequentie. Vooral ook omdat je er open voor staat, maar daarom kun je ook verdragen om met mij verbonden te zijn. En daardoor komt er meer ruimte voor de manifestaties die je wenst.
Er gaat zoveel Licht met mij, het is gewoon besmettelijk. Door de hoge energie voelen mensen soms wel rare dingen in mijn buurt. Zo vertelde een deelnemer tijdens een workshop dat hij ineens hoofdpijn kreeg, terwijl hij nooit hoofdpijn heeft. En dat verdween ineens ook weer.
Mensen werden soms eventjes misselijk of voelden zich gedesoriënteerd. Ze lieten van alles liggen, tassen, paraplu's en liepen zelfs zonder jas de deur uit.

Vibratieverhoging alleen is niet genoeg, er is ook een training van het denken nodig. In “Een cursus in wonderen” wordt dat een zuivering van de geest (mind training) genoemd. Je moet leren om zelf je vibratieniveau te verhogen. Dan ben je niet alleen een zegen voor jezelf, maar ook voor anderen en zo draag je bij aan de transformatie van de wereld.

Jammer genoeg zakken sommige mensen weer af. Dat komt doordat ze zich niet met mij blijven verbinden. Elke keer wanneer je een paar stappen vooruit zet, slaat ego terug. In ieder mens is er grote weerstand tegen verandering. Je conditionering wil je vasthouden in je oude patronen. Deze mensen gaan dan meedoen aan allerlei andere “leuke spirituele activiteiten”. Ze verbinden zich met mensen die hun vibratieniveau weer omlaag halen. Deze spirituele “shoppers” beseffen niet wat ze zichzelf aandoen met hun rondsnuffelen. Ze zijn goddelijk geleid naar mij toe en zouden zich aan mij moeten vastklampen wanneer ze merken dat dingen verbeteren in hun leven. Niet dat het me blij maakt als mensen mij in beslag nemen, maar het is nu eenmaal mijn levenstaak om een werktuig voor transformatie te zijn. Ik heb toestemming gegeven hiervoor, want niets geeft mij uiteindelijk meer voldoening dan de heling van mijn medemensen.

Waarom is het zo moeilijk om in je eentje te transformeren?

Niets of niemand buiten je kan je echt gelukkig maken. Gelukkig maar, want als mensen de macht hebben om je gelukkig te maken, kunnen ze je ook ongelukkig maken. Heel veel mensen die dit niet beseffen geven vrijwillig hun macht uit handen en ervaren soms een beetje geluk door toedoen van anderen. Gegeven moment maken ze dan vanzelf persoonlijk kennis met ongelukkig zijn, want in deze wereld van contrast moet de tegenstelling wel langskomen. Wanneer je meester bent over jezelf, kun je je nog wel ongelukkig voelen, elke keer dat je verkeerd schept, maar je voelt je niet meer machteloos en overgeleverd aan de grillen van “het lot” of van andere mensen. Je wordt pas echt gelukkig wanneer je meester bent over jezelf.

Mensen zien zo vaak dat transformatie gigantische voordelen biedt. Ze maken zelf iets mee of ze nemen het waar in de levens van talloze anderen. Toch hebben ze weerstand tegen verandering. Vooral tegen innerlijke verandering. De belangrijkste reden waarom het zo moeilijk is om je denk- en gevoelswereld te veranderen, is omdat het een gewoontepatroon is om je zorgen te maken; het is net een verslaving. Je lichaam scheidt dan stoffen af waar je zo aan gewend bent geraakt, dat je ze telkens weer produceert door nog meer zorgelijke gedachten. Het is een gevolg van de ego-conditionering. Je ego is eigenlijk een verzameling gewoonten, die in stand worden gehouden door je aangeleerde ego-overtuigingen. Je kunt dit echter overwinnen door verslaafd te raken aan heerlijke stoffen, de endorfinen, dopamine, serotonine e.a.

De ego-conditionering is heel lang actief. Zelfs als je lange tijd op een hoog vibratieniveau leeft, komt er in deze wereld regelmatig een situatie vol contrast langs die dit activeert. Dat wil niet zeggen dat je je naar zult voelen, maar er zullen wel uitdagingen zijn om je te testen en je te helpen kiezen voor iets beters. Daarvoor is deze wereld gemaakt. Daarom zie je dat steeds meer mensen samenkomen om elkaar te steunen om op een fijnere golflengte te blijven. Jammer genoeg is het meestal de lamme die de blinde leidt en de gevolgen zijn vaak desastreus.

Zie het als een vibrationele bankrekening. Als je je zorgen maakt, ben je bezig energie op te nemen en als je afgestemd bent op je ware wezen en je dus echt goed voelt, ben je bezig energie te deponeren. Bouw je vortex op door je vibrationele energierekening steeds aan te vullen.

Teleseminar voor cursisten en ook voor kopers

Om ook kopers in staat te stellen zich met mij te blijven verbinden, heb ik besloten om bij wijze van experiment een teleseminar te geven waaraan niet alleen cursisten mee kunnen doen, maar ook de kopers. Dus als je ooit iets bij ons hebt gekocht of een workshop hebt bezocht, ben je welkom bij de komende teleconferentie op maandag 5 november 2012 vanaf 20.00 uur via Skype. Voor cursisten is deelname gratis, de overigen betalen 20 euro vooraf. Mail me om je op te geven.

We gaan dan wat oefeningen doen die ik spelletjes ben gaan noemen. In de vorige nieuwsbrief beschreef ik er een paar, namelijk het “waarom ... steeds meer/beter” en “ik ben zo benieuwd” spel. Ik noem het spelletjes om te benadrukken dat het leuk is om te werken met de law of attraction (LOA), de wet van aantrekking. We gaan dus niet werken aan het loslaten van blokkades en negatieve overtuigingen. We gaan nu vooral technieken toepassen om te onthechten, want gegeven moment moet je het gevoel van verlangen ook loslaten. Verlangen is namelijk een signaal dat je het niet hebt. “Vraag en het zal je gegeven worden”, maar hoe belangrijk vragen ook is, je moet gegeven moment ook kunnen accepteren. Wat je vraagt wordt gegeven, maar zolang je op de golflengte van vragen zit, kun je het antwoord niet zien. Deze spelletjes zijn ook heel goed voor de mensen die zeggen dat ze niet goed kunnen visualiseren. Op een speelse wijze stap je in de toekomst van je dromen.

Dde schriftelijke cursus “de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven”

Als je leven niet de vervulling geeft die je gelukkig maakt, en je wil die diepe bevrediging gaan ervaren, is het van belang om je verbeelding en je taalgebruik te leren beheersen. Je verbeelding en taalgebruik zijn de werktuigen van je scheppingskracht. Je kunt nu meteen een prachtig leven vol voldoening hebben zodra je daarvoor kiest. Het is daarvoor nodig om bewust te houden van je leven en dus van jezelf. Zeg elke dag “ik hou steeds meer van mijn leven en van mezelf” en pas de Energetische Veranderingstechnieken van de Transformator toe om de pijn en destructieve overtuigingen te verwerken die zich in je energiesysteem opgehoopt hebben. Wanneer je dit een tijdlang hebt gedaan, ga je steeds meer vibreren op de golflengte van Liefde, wat je echte essentie is. Let dan op wat er begint te gebeuren in je leven. Je wordt steeds vrediger en dan beginnen heerlijke dingen zich te manifesteren. De mensen om je heen hebben het vaak nog eerder in de gaten dan jij. Voor jou kan het heel gewoon lijken, tenzij je bewust oplet. Daarom raad ik mensen aan om een dagboek bij te houden of hun successen te noteren.

Dat doe ik zelf ook, daarom weet ik dat de Transformator datgene is waarnaar ik mijn hele leven heb gezocht.
Met mij passen heel veel mensen deze verzameling werktuigen toe voor een gelukkig leven en een gelukkige toekomst. De opzienbarende Transformator technieken genieten steeds meer bekendheid. Talloze mensen willen de wet van aantrekking (loa=law of attraction) toepassen om succes, geluk en voldoening aan te trekken. Het is slechts het begin wanneer je erover leest en het begrijpt. Er komt meer bij kijken om het te verwezenlijken. In “the Secret” kon je zien wat mogelijk is, wat je kunt bereiken, en de Transformator toont je de weg naar je doelen.

Met de Transformator reis je naar de volgende dimensie door dit werkelijk toe te passen en te blijven gebruiken en in je leven te integreren. Alles wat je eerder hebt geleerd is een aanval op je werkelijkheid en de kosmische wetten. De ego-conditionering wordt echter voor steeds meer mensen een onverdraaglijke gevangenis. Met de Transformator cursussen herprogrammeer je jezelf en maak je al je ongewenste verkeerde scheppingen ongedaan.

De mensen die denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven, zouden zich af kunnen vragen: “kan ik het mij veroorloven om zo door te gaan? Of is het tijd om te veranderen?”

Om het gemakkelijker voor je maken om elke aarzeling te overwinnen, heb ik een speciale aanbieding die alleen geldig is tot 21 december 2012. Ik heb van de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven nog 2 exemplaren liggen voor ik nieuwe pakketten laat bijmaken. De eerstvolgende twee nieuwe cursisten krijgen een bijzondere extra korting van 60 euro bij vooruitbetaling van het cursusgeld. Je leest het goed, je krijgt 60 euro cadeau!

Ik doe dit omdat ik de volgende versie van de cursus opnieuw ga indelen en de volgorde een beetje ga veranderen. De Transformator cursus is nog nooit zo gunstig geprijsd geweest, speciaal om de leden te danken voor hun steun en omdat ik waardeer dat we samen op dezelfde weg naar ons doel reizen. Maar wees er wel snel bij, want op is op!

De Transformator is de sleutel om de wet van aantrekking in je belevingswereld te brengen. Door deze kennis en werktuigen toe te passen leef je zorgeloos en vrij in overvloed. Het is in wezen heel eenvoudig, zodra je afgerekend hebt met de aangeleerde ego-blokkades. Want dan staat niets meer in de weg om je innerlijke leiding te horen en te volgen.

Je hoeft niet te blijven zoeken, het is heel eenvoudig om aan te trekken wat je wil. De Transformator tilt de sluier op en laat je het geheim zelf ervaren. Daardoor kun je het voorgoed zelf toepassen.

Kun je je voorstellen hoe je leven dan zou kunnen zijn?

Een leven waarin elke ervaring je fascineert en waarin je echt van je leven houdt!

Alles wat in je ervaringswereld is, heb je zelf aangetrokken met de kracht van je geest – het goede, het slechte en het lelijke ...
Dus ook de dingen die je eigenlijk niet wilde hebben. Met de Transformator kun je leren om alle narigheid die zich aandient meteen te laten oplossen en het contrast te gebruiken om aan te trekken wat je wel wilt. Begin nu aan een volkomen nieuw leven vol geluk en dankbaarheid en mail me om je in te schrijven voor een cursus.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTEN

Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.)
Hier is Deel 2 (ca.25 min.)
Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

-I

En je kunt hier alvast een paar stukjes uit deze oefening beluisteren:

Je kunt ook een filmpje met deze stukjes tekst bekijken:
Je kunt ook gratis een geleide meditatie voor de transformatie van je lichaam downloaden. Of beluister het hier (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.

Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • Een audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • Een audio CD "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: De audio CD "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • De audio CD "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • Een audio CD met Korte meditaties
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook en tastbaar boek.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Een cd met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties van de CD "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 6 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke CD een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze technieken van de Trans4mator demonstreer. En de leden van de nieuwsbrief geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons een audio cd "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De muziek op deze cd bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze cd. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze CD te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de CD een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze CD gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de CD te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze CD op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:
  Deze cd bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze cd bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de cd nu heel gemakkelijk met behulp van het bestelformulier met prijslijst of per email voor 30 euro plus portokosten, wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de CD liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  Woon je in Europa maar buiten Nederland, dan betaal je extra voor de portokosten:

  Een audio CD "de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop Deze CD met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.

  Bestel de CD nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de CD snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro plus portokosten.

  Voor de rest van Europa zijn de portokosten hoger. Klik hier:

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze audio CD's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een CD voor overdag en een CD die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze CD's zijn hetzelfde, alleen bevat de CD voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze CD bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze CD's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze CD-set nu samen met de CD "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro plus porto. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-CD (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de CD met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de CD-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR CD-set nu samen met de cd "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Voor de rest van Europa is de porto hoger voor de Transformator CD's. Klik hier:

  Woon je buiten Nederland, dan zijn de portokosten hoger voor de Transformator CD's samen met "Toekomstdromen".


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als audio cd met luisterboek en tekst op papier. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)


  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel deze CD met boekje heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro plus porto):
  Als je in Europa en buiten Nederland woont, koop dit pakket snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!

  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij de audio CD "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Dit ebook van James Allen bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ... op www.absolute1.net.

  Bestel het ebook per email dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.
 • James Allen -
  'Van armoede naar macht'.
  .
  Je kunt ook snel betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Wanneer je lid bent van Paypal kun je al je inkopen op internet heel gemakkelijk betalen.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Annie Rix Militz -
  Rijkdom en eer
  .
  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook.
  annie rix militz rijkdom en eer

  Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  Koop dit ebook voor 8 euro via Paypal of bestel het per email. Vermeld welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  margareth lee- her licht in het onze vader


  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!  Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader .


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand
  Download hier gratis het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm als MP3 bestand.
  Of beluister het hier: Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 17.95 euro. Tijdelijk inclusief portokosten in Nederland. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio CD "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting. Als je in Europa, maar buiten Nederland woont kost het boek 21.95 euro.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • Er is een unieke audio CD "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die 4 meditaties en een lezing bevat.

 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - De laatste is een oefening om je energie in balans te brengen en te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je de inleiding van dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt ook een paar stukjes uit deze oefening beluisteren en zelfs een korte video ervan zien.

  Bestel nu deze CD met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 5 euro plus portokosten met behulp van het bestelformulier of per email wanneer je besluit dat dit voor jou is. Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt. Deze audio is nu ook te koop als MP3 bestanden om te downloaden.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan.

  Als je buiten Nederland, maar wel in Europa woont, komen er extra portokosten bij.

  Deze audio meditaties zijn nu ook te koop als MP3 bestanden om snel te downloaden voor 3.50 euro. Je ontvangt dan als extra bonus de meditatie "Goddelijk Bewustzijn". Je kunt hiervoor ook via Paypal betalen:

 • - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen – jezelf opnieuw te conditioneren – overtuigingen op te sporen – visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  u te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 9,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro. (Kopers buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten.)

  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:

  Te koop het tastbaar boek met MP3 audio boek op CD voor 21 euro in plaats van 24,50.
  Of koop het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro in plaats van 17,95 euro.

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen en beluisteren van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "online audio Wattles" of "ebook Wattles" of "Watlles audio & ebook" of "Wattles tastbaar boek" of "Wattles CD" of "Wattles boek en MP3 CD". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het ebook en/of luisterboek kunt downloaden of je pakket wordt gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop met een klik op de knop de MP3 CD luisterboek via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.


  Vertel een vriendin of vriend:


  Iets zoeken op het web?
  Google
   


  Margareth Liew-On auteursrechten trans4mator.nl