Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
Agenda

Om tijd vrij te maken voor het schrijven van boeken heb ik een tijd lang geen bijeenkomsten gegeven. Met ingang van 2020 ben ik bereid om samen met mensen te werken aan de studie van het boek "Een cursus in wonderen" en mijn boek "Het Licht in het Onze Vader; de oneindige cursus".

In deze agenda staan de openbare Trans4mator bijeenkomsten en teleseminars (ook van jaren geleden), waar ook mensen die geen cursist zijn, aan mee kunnen doen. De duur varieert: workshops zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. Sommige bijeenkomsten, met name de boekbesprekingen, zijn van 13.00 - 15.00 uur of van 19.30 - 21.30 uur. De zondagen zijn er bijeenkomsten over "Een cursus in wonderen" van 13.00 - 16.00 uur. Trans4mator cursisten kunnen aan alle bijeenkomsten deelnemen op donatiebasis. Meld je aan per email . Mail me ook als je een voorstel hebt voor een thema-bijeenkomst.


In 2020 worden ook de volgende cursussen gegeven in Almere:

In januari begint een studiegroep van de werkboeklessen van het boek "Een cursus in wonderen" (ECIW) voor degenen die op 1 januari met de lessen willen beginnen. Er zijn 10 bijeenkomsten, 1 per maand m.u.v. de vakantieperioden en de eerste is op zondag 5 januari. Prijs 110 euro voor het hele jaar. Voor dezelfde prijs kun je via Skype 1 keer per twee weken aan groeps-sessies meedoen. Lekker in je pijama achter je pc! Meld je aan via email.

De Trans4mator workshops zijn op vrijdagmiddag en de onderwerpen variëren van vliegangst en andere fobieën tot omgaan met veroudering, hoofdpijnen, moeilijke relaties en zelfsabotage. Ook worden regelmatig workshops voor overvloed gegeven. Centraal staat altijd zelfacceptatie, zelfwaardering en meer houden van je leven. Het onderwerp van elke bijeenkomst wordt nog bekend gemaakt.
Op vrijdagmiddag in Almere: - De Trans4mator voor overvloed en om geldgebrek te elimineren. Dit is telkens 1 bijeenkomst van 13.00 - 17.00 uur en bij deelname wordt een bijdrage vanaf 95 euro verwacht. Trans4mator cursisten bepalen zelf hoeveel ze willen geven.

Er zijn nog meer Trans4mator workshops op vrijdagmiddag:

- Meer genieten van je leven en meer houden van jezelf. En vooral een beter contact met je Innerlijke Leiding.

- De perfecte relatie voor jou aantrekken met behulp van de wet van aantrekkingskracht. Hoe doe je dat?
Deze workshop is voor iedereen die hun relatie wil verbeteren of een levenspartner wil aantrekken. Samen stellen we speciaal voor jou een programma met dagelijkse oefeningen op om 40 dagen lang te doen. Zo trek je op verbazend snelle wijze de allerbeste levensgezel voor een blijvende gelukkige liefdesrelatie aan.
- EVT basiscursus.
- Workshop "Heel je leven".
- Krachtig manifesteren. Hoe doe je dit?
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de filosofie en principes van de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken. Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden.

Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.

Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Binnenkort is er weer een Trans4mator workshop voor overvloed en om geldgebrek te elimineren. Samen creëeren we een betere gelukkige relatie met geld en succes.
Een betere relatie met geld komt alleen tot stand als we onze houding ten opzichte van geld veranderen. We gaan alle zelfsabotage en geldzorgen achterlaten in 2013 en een nieuwe liefdevolle relatie vol waardering opbouwen met geld en een andere houding tegenover geld. Doe mee en ontvang de steun die je nodig hebt om te aarden en geconcentreerd te blijven. Met behulp van de Trans4mator gaan we alle negatieve projecties en gevoelens over geld behandelen, zoals schaamte over onze verlangens, en ook de angst om te veranderen en buiten je comfortzone te treden, angst dat het te moeilijk is om meer geld te verkrijgen en zoveel mogelijk twijfels over ons vermogen om rijk te worden behandelen en loslaten. We gaan elke angst en weerstand tegen onze grootsheid loslaten en onze grootsheid volledig accepteren.
Angst voor succes, twijfel, angst voor teleurstelling, angst dat alle moeite voor niets is, we gaan dit helemaal loslaten en al onze negatieve projecties op geld elimineren.
We gaan energetische en andere Trans4mator technieken toepassen om blokkades op te ruimen voor meer (zelf)waardering, meer vreugde en een hogere vibratie. Want daarmee trek je aan wat je echt wil. Saboteer jezelf dus niet langer en doe mee aan deze workshop voor Meesterschap en Gelukkig Leven. We doen oefeningen om een bewuste schepper te worden. Ook gaan we in op de relatie van zelfwaardering en waardering die je ontvangt door de wet van aantrekking. Het grootste voordeel van deze kennis is dat je het contact met je innerlijke leidingl versterkt. Zo schep je het leven van je dromen, een leven waarin problemen veranderen in groeikansen en uitdagingen verwelkomd worden. Ooit speelden twee kinderen aan zee. Er kwam een hele hoge golf opzetten en het ene kind riep om zijn moeder en rende weg. Het andere kind stak zijn borst vooruit en rende de golf tegemoet. Welke van die twee kinderen wil je zijn?

van 13.00 - 17.00 uur geef ik een speciale workshop "Heel je leven" voor mensen die hun leven en misschien zelfs dat van anderen willen laten helen.
Elk probleem is een symptoom van een onderliggende overtuiging die het goede blokkeert. We gaan samen op gestructureerde wijze de stappen doornemen die nodig zijn om problemen op te laten lossen op zo'n manier dat het wel wonderen lijken. De belangrijkste stap hierbij is onthechting, loslaten. Dat is tevens de moeilijkste stap. Daarom zullen we daar de meeste aandacht aan besteden. Met behulp van gebed, EVT technieken, affirmatie-vragen en oefeningen kun je je overtuigingen veranderen en blokkades elimineren, ook bij anderen, zodat wonderbaarlijke veranderingen mogelijk worden.

Alle data in 2019 op een rijtje:
Maandagmiddag "Het Licht in het Onze Vader": 6, 13, 20, 27 januari en 3 februari.
Of woensdagavond 15, 22 en 29 januari en 5 & 12 februari: "Het Licht in het Onze Vader"

Vrijdagmiddag 6, 13 en 20 december 2018 en 10,17, 24 en 31 januari en 7 en 21 februari: Trans4mator workshops.

Elk jaar op 14 februari is er een speciale Valentijnsbijeenkomst met erna de mogelijkheid tot een gezamenlijk vegetarisch diner.

vrijdag 3 januari: Een workshop over voorbestemde relaties in de horoscoop.
woensdag 8 januari: een Skype teleseminar over manieren om cliënten aan te trekken.

De Trans4mator Trainer's training blijft voorlopig nog individueel, zodat de cursist mijn volledige aandacht krijgt.

Elk jaar op 14 februari geef ik een workshop in Almere "ik ben zelf mijn Valentijn" met erna de mogelijkheid voor een gezamenlijk verrukkelijk vegetarisch Valentijns-diner in goed gezelschap.
Een dag om (nog meer) van jezelf te houden.

Zelfwaardering geeft je een goed gevoel over jezelf en over je leven. En wanneer je jezelf en alles in je leven kunt waarderen trek je heerlijke dingen aan en ook meer echte liefde in je hart en in je leven. Als je een betere relatie wil met je huidige partner of je wil graag je ideale levensgezel aantrekken, dan is deze workshop voor jou. Tijdens deze middag ruimen we de blokkades in onszelf op en bespreken wat je voor praktische dingen kunt doen om meer liefde in je leven te ervaren. We stellen een dagelijks programma op voor de komende 40 dagen waarin je op maat gesneden oefeningen doet om je af te stemmen op de allerbeste levensgezel voor een blijvende gelukkige liefdesrelatie.
De meeste relatieproblemen hebben te maken met zelfwaardering en zelfbeeld. Wanneer je denkt "ik wil veranderen" ben je op de goede weg. Je hoeft een ander niet te veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. We doen ook praktische oefeningen zoals het schrijven van een brief aan onze ware levensgezel en stellen een script op van ons leven samen. Prijs 70 euro.

In deze bijeenkomst van 13.00 – 17.00 uur gaan we eerst grote schoonmaak houden en bewuste en onbewuste hindernissen voor meer houden van en genieten van je leven opruimen. Daarna gaan we samen oefeningen, spelletjes e.d. doen om echte diepgevoelde liefde voor je leven op te roepen. Dit gaat veel verder dan van jezelf houden om wat je goed doet of bent in de ogen van de wereld.

Kun je echt houden van jezelf met alle mogelijke eigen-aardigheden? Kun je je leven intens waarderen, ook al is het niet perfect? Kun je zelfs van je problemen houden?

Dat kan inderdaad met de Trans4mator! Doe dus mee en meld je aan !

onderwerpen van eerdere workshops: EVT basiscursus.

De Trans4mator en Energetische technieken, zoals EVT en meetmethoden zoals spiertesten – EVT basiscursus.

Een workshop over voorbestemde relaties in de horoscoop. Daarvoor is het wel nodig je geboortetijd te kennen.
Deelname kost 70 euro.– Bespreking van mijn boek "Het Licht in het Onze Vader"; dit is een serie van 5 bijeenkomsten in Almere.
Data: Op maandagmiddag 6, 13, 20, 27 januari en 3 februari 2014 van 13.00 - 15.00 uur in Almere.
Voor de mensen die alleen 's avonds kunnen zijn er op woensdagavond 15, 22 en 29 januari en 5 en 12 februari 5 bijeenkomsten telkens op woensdagavond van 19.30 - 21.30 uur te beginnen op 15 januari.
De prijs van deelname aan de hele serie bijeenkomsten is 100 euro plus de boekprijs van 15,75 euro, totaal 115,75 euro.

Een cursus in wonderen in Almere (ECIW) : over onthechten – de lessen – spirituele genezing en wonderen – Wie Je Echt Bent.
De groepsstudie van de lessen is een jaarcursus van 10 bijeenkomsten op zondagen. De eerste is op zondag 5 januari van 13.00 - 16.00 uur. Er kan een beperkt aantal mensen deelnemen. De data van de volgende bijeenkomsten worden in overleg vastgesteld. Voor deze cursus is het noodzakelijk om het boek te bezitten.
De andere thema-bijeenkomsten rond "Een cursus in wonderen" zijn ook op zondagen op donatiebasis vanaf 20 euro per keer.
Op 2 zondagen gaat het over Wie Je Echt Bent.
Eerst bespreken we – De uitspraken van Jezus gezien in het licht van de wet van aantrekking. Dit is 1 bijeenkomst van 13.00 - 17.00 uur.
Andere onderwerpen: Hoe genas Jezus? Hoe word je een wonderheler? Over spirituele genezing en alles wat het lichaam betreft.
"Het lied van het gebed", een aanhangsel van "Een cursus in wonderen".
Meer bijeenkomsten over specifieke onderwerpen van "Een cursus in wonderen" zijn telkens op zondagen, behalve de zondag waarop de jaargroep bijeenkomt. De onderwerpen worden nog bekend gemaakt. Op www.cursusinwonderen.nl kun je hier meer over lezen en over het boek "Een cursus in wonderen".

Email me hier voor meer informatie of om je aan te melden voor een bijeenkomst. Je krijgt dan het adres waar we samenkomen.

In onze bijeenkomsten gaat het ook altijd over echte zelfwaardering - want dat is de enige weg naar meesterschap en om het leven van je dromen te scheppen.
Over zelfwaardering en geloof in jezelf: Hoe meer eigenwaarde een mens heeft, hoe minder narigheid je aantrekt in je leven. Het is beslist dé oplossing voor alle wereldproblemen. We gaan dan echter niet de wereldproblemen oplossen, we beginnen bij onszelf. Het is wonderbaarlijk hoe snel en gemakkelijk mensen hierdoor in hun kracht komen en meester worden over hun lot. Buitengewoon verbazingwekkend!

Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.

Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Lees deze website alsjeblieft goed zodat je weet waar je aan begint. Het is niet geschikt voor iedereen, vooral omdat we energiewerk doen. Voor veel mensen is dat nogal ingrijpend. Begin er alleen aan als je echt wil veranderen en bereid bent je oude ideeën en overtuigingen overboord te zetten. Wanneer je je aanmeldt ontvang je de gegevens over het adres waar de bijeenkomst plaatsvindt.EERDERE WORKSHOPS EN BIJEENKOMSTEN:

eerder werden de volgende cursussen gegeven in Almere:


Een workshop voor mensen die een bloeiende praktijk zouden willen opbouwen. Dat doen we vanuit het principe "verbeter de wereld, begin bij jezelf". We zijn tenslotte helers die de wereld willen verbeteren. De meeste helers zijn geen geboren ondernemers en een eigen praktijk is wel een onderneming. We gaan samen na wat jou tegenhoudt en werken in de eerste plaats aan het elimineren van deze blokkades om jezelf te presenteren en goed geld te verdienen met je helende werk. Daarnaast krijg je ook tips die je niet op internet kunt vinden en die ook niemand je vertelt. Ik heb ze in de praktijk geleerd, soms te laat, maar gelukkig was het meeste onder goddelijke leiding. Ik heb heel veel inzichten van bovenaf gekregen en het grappige is dat sommige ideeën van mij later op internet opdoken bij de marketing goeroes. Vaak maken zij er echter iets manipulatiefs van. Het gaat er voor ons, helers, niet om om mensen te manipuleren, maar wel om de mensen te bereiken en te roepen die bij ons horen. Ze hebben je nodig en wachten op je. Wil jij de jouwen (zoals "Een cursus in wonderen" ze noemt) ook graag ontvangen?


de workshop over karmische banden in de horoscoop wordt uitgesteld. In de plaats daarvan gaan we energetische en andere Trans4mator technieken toepassen om blokkades op te ruimen voor meer (zelf)waardering, meer vreugde en een hogere vibratie. Want daarmee trek je aan wat je echt wil. Saboteer jezelf dus niet langer en doe mee aan deze workshop voor Meesterschap en Gelukkig Leven. We doen oefeningen om een bewuste schepper te worden. Ook gaan we in op de relatie van zelfwaardering en waardering die je ontvangt door de wet van aantrekking. Het grootste voordeel van deze kennis is dat je het contact met je innerlijke leidingl versterkt. Zo schep je het leven van je dromen, een leven waarin problemen veranderen in groeikansen en uitdagingen verwelkomd worden. Ooit speelden twee kinderen aan zee. Er kwam een hele hoge golf opzetten en het ene kind riep om zijn moeder en rende weg. Het andere kind stak zijn borst vooruit en rende de golf tegemoet. Welke van die twee kinderen wil je zijn?


Meer echte liefde in je hart en in je leven. Als je een betere relatie wil met je huidige partner of je wil graag je ideale levensgezel aantrekken, dan is de workshop op woensdag 4 januari voor jou. Tijdens deze middag ruimen we de blokkades in onszelf op en bespreken wat je voor praktische dingen kunt doen om meer liefde in je leven te ervaren. De meeste relatieproblemen hebben te maken met zelfwaardering en zelfbeeld. Wanneer je denkt "ik wil veranderen" ben je op de goede weg. Je hoeft een ander niet te veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. We doen ook praktische oefeningen zoals het schrijven van een brief aan onze ware levensgezel en stellen een script op van ons leven samen. Prijs 70 euro. Voor leden van de nieuwsbrief 60 euro,


Echte zelfwaardering - de enige weg naar meesterschap en om het leven van je dromen te scheppen.
Een workshop over zelfwaardering en geloof in jezelf. Hoe meer eigenwaarde een mens heeft, hoe minder narigheid je aantrekt in je leven. Het is beslist dé oplossing voor alle wereldproblemen. Op donderdag 29 december gaan we niet de wereldproblemen oplossen, we beginnen bij onszelf. Het is wonderbaarlijk hoe snel en gemakkelijk mensen hierdoor in hun kracht komen en meester worden over hun lot. Buitengewoon verbazingwekkend! Deelname kost 70 euro. Voor leden van de nieuwsbrief is de prijs van deelname 60 euro,een betere gelukkige relatie met geld en succes.

Krachtig manifesteren:
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de filosofie en principes van de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken.

Zondag 4 januari 2009 in Rotterdam.
Het was een hele bijzondere bijeenkomst. We hebben geklopt, gedanst en zelfgemaakte affirmatie-liedjes gezongen en een paar barrieres voor onze voorspoed doorbroken. Er zijn wat oude conditioneringen met betrekking tot geld en wat mensen zichzelf waard vinden, gesneuveld. We kwamen er allemaal uit als blije mensen met meer vertrouwen in onszelf en meer liefde voor onszelf en onze wereld.

Dinsdag 27 januari 2009 in Almere.
Een heerlijke bijeenkomst! Doordat we met weinig mensen waren kwam iedereen volop aan bod. Het bleek dat de centrale thema's voor alle groepsleden draaiden rond gewichtsproblemen, verlangen naar een liefdevolle relatie en het belangrijkste was meer zelfwaardering. Dat bleek voor iedereen essentieel te zijn voor levensgeluk en vervulling. Het frappante was dat ook alle deelnemers net in een nieuwe fase van hun leven waren aangeland, door het opzetten van een nieuwe onderneming, of nieuwe intenties op relationeel gebied, of een nieuwe loopbaankeuze. Yvonne Liew-On heeft weer geweldig geassisteerd en is in het zegeningsritueel voorgegaan. Er was zoveel energie dat het me verbaasde dat we niet met ons allen begonnen te leviteren.
Herman bezat een fabriek en kon me daarom hele goede tips geven voor mijn nieuwe projecten. Het is altijd een groot genoegen om met hem samen te werken. Zijn compassie en grote invoelingsvermogen helpt de groep elke keer weer om nog dieper tot de kern van dingen te komen. En iedereen hoopt om op de golflengte van zijn rijke overvloedsbewustzijn te komen.
Een hele mooie uitspraak van Herman vond ik dat een ondernemer naast een aantal kwaliteiten die hij noemde, ook naïef behoort te zijn.


Donderdag 26 februari 2009 in Almere

Om onze macht bewust goed toe te passen ontwikkel ik voortdurend nieuwe technieken. De Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken zijn nu zo ver, dat ze geen EFT meer genoemd kunnen worden. In mijn praktijk heb ik zoveel bijgeleerd, ook over meridianen van echte Chinese aqupuncturisten, dat EFT niet meer voldeed. De werking van de vernieuwde Transformator technieken is buitengewoon effectief.

Mensen die de diepgaande EVT technieken willen meemaken, kunnen dat op onze volgende bijeenkomst doen. Het is ook aan te bevelen om dan plaatjes mee te nemen van dingen die je wilt. Als het een auto is of een huis of succes op een gebied, neem een representatie daarvan mee naar de bijeenkomst. We werken hiermee op een heel nieuwe manier. We werken aan een nieuwe JIJ!

In onze volgende bijeenkomst willen we veel aandacht besteden aan twee belangrijke dingen: relaties en geld. Valentijnsdag is voor veel mensen een enorme afknapper. Misschien heb je zelfs iemand in je leven met wie je voortdurend botst? En met al het gepraat over recessies word je onderbewustzijn niet op een positieve manier beïnvloed. Er is flink wat tegengif nodig.

Het is heel eenvoudig om heerlijke relaties met iedereen te hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het geen moeite kost. Als je je eigen geesteshouding kunt veranderen, veranderen je relaties vanzelf. Met de Energetische Verandering Transformator technieken ligt dit eindelijk binnen handbereik.

De meeste mensen hebben een flinke weerstand tegen echte verandering, zelfs als ze denken dat ze graag willen veranderen. Liever het kwaad dan we kennen, dan dat wat we niet kennen, denkt hun onderbewustzijn. Met EVT wordt deze verborgen weerstand die nieuwe heerlijke ervaringen, fijne relaties en je rijkdom tegenhoudt, opgelost.

Als je niet weet hoe het voelt om rijk te zijn, krijg je die ervaring in onze workshop. Want je kunt affirmeren “ik ben rijk” maar als je niet weet hoe dat voelt, kun je geen rijkdom aantrekken. Het is te vreemd en te onbekend. De ideeën die je geleerd hebt over rijke mensen kloppen ook meestal niet. In onze workshops leer je wat ervoor nodig is om je echt rijk te voelen. In onze volgende bijeenkomst gaan we het gevoel dat je niet bij de rijken hoort, volledig wegvagen. Met EVT ga je op het vibratieniveau zitten van degenen die echt heel veel geld hebben. Dit geeft je toegang tot een volledig nieuwe ervaringswereld.

In je eentje ben je al een supermacht. Stel je voor hoeveel macht we samen hebben! Je hoeft alleen maar te kijken naar de wereld die we allemaal samen hebben gecreëerd. Als we een hele wereld vol narigheid tot stand konden brengen die zo godsonmogelijk is, is het een peuleschil om de hemel op aarde te verwezenlijken.

Almere op maandag 4 mei 2009: Tijdens deze bijeenkomst hebben we samen het Transformator werkformulier ingevuld. We pasten de Transformator procedure toe op een probleem waar we helemaal anders mee om willen gaan. In deze procedure zijn ook de vernieuwde EVT technieken vervat en die hebben we dus ook toegepast. Door ermee te leren werken kunnen de deelnemers de Transformator effectief gaan toepassen om een einde aan hun pijn te maken.


Doe mee met een project dat mensen samenbrengt in een collectieve manifestatie-energie.

Manifesteer je eigen verlangens en draag tegelijk bij aan het collectief.
Een echte ervaring van eenheid en contributie.

In onze workshops zegenen we elkaar, onze geldpasjes, onze portemonnee en foto's van onszelf en onze geliefden. Nu ontving ik van een cursiste in België die inmiddels een vriendin is geworden, een voorstel voor mijn volgende workshop. Nadine wilde niet erheen reizen, maar wel graag in de geest erbij zijn. Ze gaf een donatie voor haar deelname. We hebben afgesproken haar foto en naamkaartje op tafel te leggen en haar te zegenen in haar rijkdom en liefdevolle relaties. Ze is er net als ik van overtuigd dat de heling van onze eigen geest niet alleen versneld wordt door de groepsenergie, maar ook bijdraagt aan de heling van het collectieve bewustzijn.

Hoe meer mensen het geloof in gebrek en beperking loslaten, hoe meer overvloed en onbeperkte mogelijkheden voor iedereen zichtbaar worden in onze wereld. Onze zegeningen werken als het ware als lichtpakketjes in het bewustzijn van miljoenen anderen op de planeet en wordt steeds verder verbreid.

Nadine weet als geen ander hoe de Transformator werkt. Het werkt zo perfect door de energie, de eenvoud en consistentie en duidelijke doelstelling. Haar initiatief had nog voor de bijeenkomst van 27 januari een grote impact. Toen ze de nieuwsbrief over Barack Obama ontving, schreef ze me:

Margareth, wat een heerlijke mail van jou.
Natuurlijk voel ik de transformerende positieve energie.
Wie zou dat niet voelen??

Die man is begeesterd door God, kan niet anders.

Ja, en de wereld zal en is aan het veranderen, als ieder hopelijk een beetje positief meewerkt.

Margareth, het volgende:

Ik heb a.s. dinsdag 27 januari (de dag van de zegening) een sollicitatiegesprek voor een andere job.
Toeval?? Welnee !!!!
Het heeft te maken met het bestrijden van armoede ...
Ik kan alleen de armoede niet uit de wereld helpen maar ik kan er wel mijn steentje toe bijdragen, met vele anderen, zodat alle lichtwerkers hun doel bereiken.
Is dit allemaal toeval ?????
natuurlijk niet!!!!!
Ik vermoed dat ik de job van mijn leven heb gevonden, het sociaal geëngageerde in mij mag ik eindelijk naar boven brengen.
Dit moest ik jou vertellen.

Als dat geen sociaal positief vooruitzicht is ...
In alle liefde en licht.


De Transformator is gericht op het verwezenlijken van alles waar je echt blij van wordt, onder andere de volgende doeleinden:

· Goede gezondheid
 • · Wensen voor het gezin
 • · Relaties aantrekken
 • · Verbeteren van relaties
 • · Stoppen met destructieve gewoonten
 • · Je passie vinden en volgen
 • · Vervullend werk dat in vele behoeften voorziet
 • · Verlangens met betrekking tot een eigen bedrijf
 • · Meer geld
 • · Gewichtsbeheersing en afslanken

  Mensen die de principes van de Transformator begrijpen en toepassen kennen de kracht ervan al. Nu is het tijd om deze principes niet alleen individueel, maar ook samen toe te passen om het gemeenschappelijk bewustzijn te helen. Het is al zo vaak bewezen dat er wonderen gebeuren wanneer mensen samen scheppen. Maar nog nooit eerder is er op de manier van de Transformator Licht in het collectieve ego-denken gebracht. En door het samen te doen, wordt het superkrachtig om onze verlangens te manifesteren.

  In de Bijbel staat “waar 2 of meer in mijn Naam bijeen zijn, ben ik in hun midden”. De Heilige Hele Geest vervult al je verlangens voor jezelf, maar in een groep kunnen de individuele blokkades die het stromen van de Goddelijke Energie vaak verhinderen in een persoon geen grote invloed uitoefenen. Het is gewoon een energetische rekensom.

  Als je ook zin hebt om in de geest aanwezig te zijn bij een bijeenkomst, laat het me weten per email en stuur een foto en je wens via de email of post. Met je wens bedoel ik datgene waarvoor je een zegening wil ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor een donatie. Jouw gave aan mij zegent dan niet alleen jou en mij, maar de hele wereld.


  Als je je denken meester wordt, word je meester over alles.
  Margareth Lee  Als je gelukkiger wil zijn, vrijer en met meer passie en kracht wil leven, dan heeft de Transformator de kennis en de middelen om je hierbij te helpen. Je hoeft alleen regelmatig een beetje tijd uit te trekken om meester te worden over je leven. Ik kijk uit naar onze samenwerking in de cursus.

  Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.


  De principes en technieken van de Transformator blijven in iedere cursus hetzelfde. Daarom wil ik wat reacties van cursisten met je delen.
  Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.
  De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

  En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is.

  Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt mijn mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!

  Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch.Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.

  Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
  Beste Margareth,
  Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.

  Nog meer berichten:

  Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.

  Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!

  Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.

  Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.

  De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.

  Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.

  Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.

  Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.

  Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
  Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.

  Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
  De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.

  Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
  Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.

  Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.

  Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.

  Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.

  Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.

  Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebook


 • TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


  Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

  Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
  Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


  Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


  Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

  Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

  De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


  Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

  Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl