JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Video voor herprogrammering van je relatie met geld en meer Trans4mator video's
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaAgenda
Om tijd vrij te maken voor het schrijven van boeken heb ik een tijd lang geen bijeenkomsten gegeven. Met ingang van 2020 ben ik bereid om samen met mensen te werken aan de studie van het boek "Een cursus in wonderen" en mijn boek "Het Licht in het Onze Vader; de oneindige cursus".

In deze agenda staan de openbare Trans4mator bijeenkomsten en teleseminars (ook van jaren geleden), waar ook mensen die geen cursist zijn, aan mee kunnen doen. De duur varieert: workshops zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. Sommige bijeenkomsten, met name de boekbesprekingen, zijn van 13.00 - 15.00 uur of van 19.30 - 21.30 uur. De zondagen zijn er bijeenkomsten over "Een cursus in wonderen" van 13.00 - 16.00 uur. Trans4mator cursisten kunnen aan alle bijeenkomsten deelnemen op donatiebasis. Meld je aan per email . Mail me ook als je een voorstel hebt voor een thema-bijeenkomst.


Er worden ook de volgende cursussen gegeven in Almere:

In januari begint een studiegroep van de werkboeklessen van het boek "Een cursus in wonderen" (ECIW) voor degenen die op 1 januari met de lessen willen beginnen. Er zijn 10 bijeenkomsten, 1 per maand m.u.v. de vakantieperioden en de eerste is op zondag 5 januari. Prijs 110 euro voor het hele jaar. Voor dezelfde prijs kun je via Skype 1 keer per twee weken aan groeps-sessies meedoen. Lekker in je pijama achter je pc! Meld je aan via email.

De Trans4mator workshops zijn op vrijdagmiddag en de onderwerpen variëren van vliegangst en andere fobieën tot omgaan met veroudering, hoofdpijnen, moeilijke relaties en zelfsabotage. Ook worden regelmatig workshops voor overvloed gegeven. Centraal staat altijd zelfacceptatie, zelfwaardering en meer houden van je leven. Het onderwerp van elke bijeenkomst wordt nog bekend gemaakt.
Op vrijdagmiddag in Almere: - De Trans4mator voor overvloed en om geldgebrek te elimineren. Dit is telkens 1 bijeenkomst van 13.00 - 17.00 uur en bij deelname wordt een bijdrage vanaf 95 euro verwacht. Trans4mator cursisten bepalen zelf hoeveel ze willen geven.

Er zijn nog meer Trans4mator workshops op vrijdagmiddag:

- Meer genieten van je leven en meer houden van jezelf. En vooral een beter contact met je Innerlijke Leiding.

- De perfecte relatie voor jou aantrekken met behulp van de wet van aantrekkingskracht. Hoe doe je dat?
Deze workshop is voor iedereen die hun relatie wil verbeteren of een levenspartner wil aantrekken. Samen stellen we speciaal voor jou een programma met dagelijkse oefeningen op om 40 dagen lang te doen. Zo trek je op verbazend snelle wijze de allerbeste levensgezel voor een blijvende gelukkige liefdesrelatie aan.
- EVT basiscursus.
- Workshop "Heel je leven".
- Krachtig manifesteren. Hoe doe je dit?
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de filosofie en principes van de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken. Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden.

Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.

Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Binnenkort is er weer een Trans4mator workshop voor overvloed en om geldgebrek te elimineren. Samen creëeren we een betere gelukkige relatie met geld en succes.
Een betere relatie met geld komt alleen tot stand als we onze houding ten opzichte van geld veranderen. We gaan alle zelfsabotage en geldzorgen achterlaten in 2013 en een nieuwe liefdevolle relatie vol waardering opbouwen met geld en een andere houding tegenover geld. Doe mee en ontvang de steun die je nodig hebt om te aarden en geconcentreerd te blijven. Met behulp van de Trans4mator gaan we alle negatieve projecties en gevoelens over geld behandelen, zoals schaamte over onze verlangens, en ook de angst om te veranderen en buiten je comfortzone te treden, angst dat het te moeilijk is om meer geld te verkrijgen en zoveel mogelijk twijfels over ons vermogen om rijk te worden behandelen en loslaten. We gaan elke angst en weerstand tegen onze grootsheid loslaten en onze grootsheid volledig accepteren.
Angst voor succes, twijfel, angst voor teleurstelling, angst dat alle moeite voor niets is, we gaan dit helemaal loslaten en al onze negatieve projecties op geld elimineren.
We gaan energetische en andere Trans4mator technieken toepassen om blokkades op te ruimen voor meer (zelf)waardering, meer vreugde en een hogere vibratie. Want daarmee trek je aan wat je echt wil. Saboteer jezelf dus niet langer en doe mee aan deze workshop voor Meesterschap en Gelukkig Leven. We doen oefeningen om een bewuste schepper te worden. Ook gaan we in op de relatie van zelfwaardering en waardering die je ontvangt door de wet van aantrekking. Het grootste voordeel van deze kennis is dat je het contact met je innerlijke leidingl versterkt. Zo schep je het leven van je dromen, een leven waarin problemen veranderen in groeikansen en uitdagingen verwelkomd worden. Ooit speelden twee kinderen aan zee. Er kwam een hele hoge golf opzetten en het ene kind riep om zijn moeder en rende weg. Het andere kind stak zijn borst vooruit en rende de golf tegemoet. Welke van die twee kinderen wil je zijn?

van 13.00 - 17.00 uur geef ik een speciale workshop "Heel je leven" voor mensen die hun leven en misschien zelfs dat van anderen willen laten helen.
Elk probleem is een symptoom van een onderliggende overtuiging die het goede blokkeert. We gaan samen op gestructureerde wijze de stappen doornemen die nodig zijn om problemen op te laten lossen op zo'n manier dat het wel wonderen lijken. De belangrijkste stap hierbij is onthechting, loslaten. Dat is tevens de moeilijkste stap. Daarom zullen we daar de meeste aandacht aan besteden. Met behulp van gebed, EVT technieken, affirmatie-vragen en oefeningen kun je je overtuigingen veranderen en blokkades elimineren, ook bij anderen, zodat wonderbaarlijke veranderingen mogelijk worden.EERDERE WORKSHOPS EN BIJEENKOMSTEN:

eerder werden de volgende cursussen gegeven in Almere:


Alle data in 2019 op een rijtje:
Maandagmiddag "Het Licht in het Onze Vader": 6, 13, 20, 27 januari en 3 februari.
Of woensdagavond 15, 22 en 29 januari en 5 & 12 februari: "Het Licht in het Onze Vader"

Vrijdagmiddag 6, 13 en 20 december 2018 en 10,17, 24 en 31 januari en 7 en 21 februari: Trans4mator workshops.

Elk jaar op 14 februari is er een speciale Valentijnsbijeenkomst met erna de mogelijkheid tot een gezamenlijk vegetarisch diner.


woensdag 8 januari: een Skype teleseminar over manieren om cliënten aan te trekken.

De Trans4mator Trainer's training blijft voorlopig nog individueel, zodat de cursist mijn volledige aandacht krijgt.Elk jaar op 14 februari geef ik een workshop in Almere "ik ben zelf mijn Valentijn" met erna de mogelijkheid voor een gezamenlijk verrukkelijk vegetarisch Valentijns-diner in goed gezelschap.
Een dag om (nog meer) van jezelf te houden.

Zelfwaardering geeft je een goed gevoel over jezelf en over je leven. En wanneer je jezelf en alles in je leven kunt waarderen trek je heerlijke dingen aan en ook meer echte liefde in je hart en in je leven. Als je een betere relatie wil met je huidige partner of je wil graag je ideale levensgezel aantrekken, dan is deze workshop voor jou. Tijdens deze middag ruimen we de blokkades in onszelf op en bespreken wat je voor praktische dingen kunt doen om meer liefde in je leven te ervaren. We stellen een dagelijks programma op voor de komende 40 dagen waarin je op maat gesneden oefeningen doet om je af te stemmen op de allerbeste levensgezel voor een blijvende gelukkige liefdesrelatie.
De meeste relatieproblemen hebben te maken met zelfwaardering en zelfbeeld. Wanneer je denkt "ik wil veranderen" ben je op de goede weg. Je hoeft een ander niet te veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. We doen ook praktische oefeningen zoals het schrijven van een brief aan onze ware levensgezel en stellen een script op van ons leven samen. Prijs 70 euro.

In deze bijeenkomst van 13.00 17.00 uur gaan we eerst grote schoonmaak houden en bewuste en onbewuste hindernissen voor meer houden van en genieten van je leven opruimen. Daarna gaan we samen oefeningen, spelletjes e.d. doen om echte diepgevoelde liefde voor je leven op te roepen. Dit gaat veel verder dan van jezelf houden om wat je goed doet of bent in de ogen van de wereld.

Kun je echt houden van jezelf met alle mogelijke eigen-aardigheden? Kun je je leven intens waarderen, ook al is het niet perfect? Kun je zelfs van je problemen houden?

Dat kan inderdaad met de Trans4mator! Doe dus mee en meld je aan !

onderwerpen van eerdere workshops: EVT basiscursus.

De Trans4mator en Energetische technieken, zoals EVT en meetmethoden zoals spiertesten.
Bespreking van mijn boek "Het Licht in het Onze Vader"; dit is een serie van 5 bijeenkomsten in Almere.
Data: Op maandagmiddag 6, 13, 20, 27 januari en 3 februari 2014 van 13.00 - 15.00 uur in Almere.
Voor de mensen die alleen 's avonds kunnen zijn er op woensdagavond 15, 22 en 29 januari en 5 en 12 februari 5 bijeenkomsten telkens op woensdagavond van 19.30 - 21.30 uur te beginnen op 15 januari.
De prijs van deelname aan de hele serie bijeenkomsten is 100 euro plus de boekprijs van 15,75 euro, totaal 115,75 euro.

- Een cursus in wonderen in Almere (ECIW) : over onthechten - de lessen - spirituele genezing en wonderen - Wie Je Echt Bent.
De groepsstudie van de lessen is een jaarcursus van 10 bijeenkomsten op zondagen. De eerste is op zondag 5 januari van 13.00 - 16.00 uur. Er kan een beperkt aantal mensen deelnemen. De data van de volgende bijeenkomsten worden in overleg vastgesteld. Voor deze cursus is het noodzakelijk om het boek te bezitten.
De andere thema-bijeenkomsten rond "Een cursus in wonderen" zijn ook op zondagen op donatiebasis vanaf 20 euro per keer.
Op 2 zondagen gaat het over Wie Je Echt Bent.
Eerst bespreken we de uitspraken van Jezus gezien in het licht van de wet van aantrekking. Dit is 1 bijeenkomst van 13.00 - 17.00 uur.
Andere onderwerpen: Hoe genas Jezus? Hoe word je een wonderheler? Over spirituele genezing en alles wat het lichaam betreft.
"Het lied van het gebed", een aanhangsel van "Een cursus in wonderen".
Meer bijeenkomsten over specifieke onderwerpen van "Een cursus in wonderen" zijn telkens op zondagen, behalve de zondag waarop de jaargroep bijeenkomt. De onderwerpen worden nog bekend gemaakt. Op www.cursusinwonderen.nl kun je hier meer over lezen en over het boek "Een cursus in wonderen".

Email me hier voor meer informatie of om je aan te melden voor een bijeenkomst. Je krijgt dan het adres waar we samenkomen.

In onze bijeenkomsten gaat het ook altijd over echte zelfwaardering - want dat is de enige weg naar meesterschap en om het leven van je dromen te scheppen.
Over zelfwaardering en geloof in jezelf: Hoe meer eigenwaarde een mens heeft, hoe minder narigheid je aantrekt in je leven. Het is beslist dé oplossing voor alle wereldproblemen. We gaan dan echter niet de wereldproblemen oplossen, we beginnen bij onszelf. Het is wonderbaarlijk hoe snel en gemakkelijk mensen hierdoor in hun kracht komen en meester worden over hun lot. Buitengewoon verbazingwekkend!

Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.

Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Lees deze website alsjeblieft goed zodat je weet waar je aan begint. Het is niet geschikt voor iedereen, vooral omdat we energiewerk doen. Voor veel mensen is dat nogal ingrijpend. Begin er alleen aan als je echt wil veranderen en bereid bent je oude ideeën en overtuigingen overboord te zetten. Wanneer je je aanmeldt ontvang je de gegevens over het adres waar de bijeenkomst plaatsvindt.Een workshop voor mensen die een bloeiende praktijk zouden willen opbouwen. Dat doen we vanuit het principe "verbeter de wereld, begin bij jezelf". We zijn tenslotte helers die de wereld willen verbeteren. De meeste helers zijn geen geboren ondernemers en een eigen praktijk is wel een onderneming. We gaan samen na wat jou tegenhoudt en werken in de eerste plaats aan het elimineren van deze blokkades om jezelf te presenteren en goed geld te verdienen met je helende werk. Daarnaast krijg je ook tips die je niet op internet kunt vinden en die ook niemand je vertelt. Ik heb ze in de praktijk geleerd, soms te laat, maar gelukkig was het meeste onder goddelijke leiding. Ik heb heel veel inzichten van bovenaf gekregen en het grappige is dat sommige ideeën van mij later op internet opdoken bij de marketing goeroes. Vaak maken zij er echter iets manipulatiefs van. Het gaat er voor ons, helers, niet om om mensen te manipuleren, maar wel om de mensen te bereiken en te roepen die bij ons horen. Ze hebben je nodig en wachten op je. Wil jij de jouwen (zoals "Een cursus in wonderen" ze noemt) ook graag ontvangen?de workshop over karmische relaties wordt uitgesteld. In de plaats daarvan gaan we energetische en andere Trans4mator technieken toepassen om blokkades op te ruimen voor meer (zelf)waardering, meer vreugde en een hogere vibratie. Want daarmee trek je aan wat je echt wil. Saboteer jezelf dus niet langer en doe mee aan deze workshop voor Meesterschap en Gelukkig Leven. We doen oefeningen om een bewuste schepper te worden. Ook gaan we in op de relatie van zelfwaardering en waardering die je ontvangt door de wet van aantrekking. Het grootste voordeel van deze kennis is dat je het contact met je innerlijke leidingl versterkt. Zo schep je het leven van je dromen, een leven waarin problemen veranderen in groeikansen en uitdagingen verwelkomd worden. Ooit speelden twee kinderen aan zee. Er kwam een hele hoge golf opzetten en het ene kind riep om zijn moeder en rende weg. Het andere kind stak zijn borst vooruit en rende de golf tegemoet. Welke van die twee kinderen wil je zijn?Meer echte liefde in je hart en in je leven. Als je een betere relatie wil met je huidige partner of je wil graag je ideale levensgezel aantrekken, dan is de workshop op woensdag 4 januari voor jou. Tijdens deze middag ruimen we de blokkades in onszelf op en bespreken wat je voor praktische dingen kunt doen om meer liefde in je leven te ervaren. De meeste relatieproblemen hebben te maken met zelfwaardering en zelfbeeld. Wanneer je denkt "ik wil veranderen" ben je op de goede weg. Je hoeft een ander niet te veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. We doen ook praktische oefeningen zoals het schrijven van een brief aan onze ware levensgezel en stellen een script op van ons leven samen. Prijs 70 euro. Voor leden van de nieuwsbrief 60 euro,

Echte zelfwaardering - de enige weg naar meesterschap en om het leven van je dromen te scheppen.
Een workshop over zelfwaardering en geloof in jezelf. Hoe meer eigenwaarde een mens heeft, hoe minder narigheid je aantrekt in je leven. Het is beslist dé oplossing voor alle wereldproblemen. Op donderdag 29 december gaan we niet de wereldproblemen oplossen, we beginnen bij onszelf. Het is wonderbaarlijk hoe snel en gemakkelijk mensen hierdoor in hun kracht komen en meester worden over hun lot. Buitengewoon verbazingwekkend! Deelname kost 70 euro. Voor leden van de nieuwsbrief is de prijs van deelname 60 euro,


een betere gelukkige relatie met geld en succes.

Krachtig manifesteren:
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de filosofie en principes van de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken.

Zondag 4 januari 2009 in Rotterdam.
Het was een hele bijzondere bijeenkomst. We hebben geklopt, gedanst en zelfgemaakte affirmatie-liedjes gezongen en een paar barrieres voor onze voorspoed doorbroken. Er zijn wat oude conditioneringen met betrekking tot geld en wat mensen zichzelf waard vinden, gesneuveld. We kwamen er allemaal uit als blije mensen met meer vertrouwen in onszelf en meer liefde voor onszelf en onze wereld.

Dinsdag 27 januari 2009 in Almere.
Een heerlijke bijeenkomst! Doordat we met weinig mensen waren kwam iedereen volop aan bod. Het bleek dat de centrale thema's voor alle groepsleden draaiden rond gewichtsproblemen, verlangen naar een liefdevolle relatie en het belangrijkste was meer zelfwaardering. Dat bleek voor iedereen essentieel te zijn voor levensgeluk en vervulling. Het frappante was dat ook alle deelnemers net in een nieuwe fase van hun leven waren aangeland, door het opzetten van een nieuwe onderneming, of nieuwe intenties op relationeel gebied, of een nieuwe loopbaankeuze. Yvonne Liew-On heeft weer geweldig geassisteerd en is in het zegeningsritueel voorgegaan. Er was zoveel energie dat het me verbaasde dat we niet met ons allen begonnen te leviteren.
Herman bezat een fabriek en kon me daarom hele goede tips geven voor mijn nieuwe projecten. Het is altijd een groot genoegen om met hem samen te werken. Zijn compassie en grote invoelingsvermogen helpt de groep elke keer weer om nog dieper tot de kern van dingen te komen. En iedereen hoopt om op de golflengte van zijn rijke overvloedsbewustzijn te komen.
Een hele mooie uitspraak van Herman vond ik dat een ondernemer naast een aantal kwaliteiten die hij noemde, ook naïef behoort te zijn.

Donderdag 26 februari 2009 in Almere

Om onze macht bewust goed toe te passen ontwikkel ik voortdurend nieuwe technieken. De Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken zijn nu zo ver, dat ze geen EFT meer genoemd kunnen worden. In mijn praktijk heb ik zoveel bijgeleerd, ook over meridianen van echte Chinese aqupuncturisten, dat EFT niet meer voldeed. De werking van de vernieuwde Transformator technieken is buitengewoon effectief.

Mensen die de diepgaande EVT technieken willen meemaken, kunnen dat op onze volgende bijeenkomst doen. Het is ook aan te bevelen om dan plaatjes mee te nemen van dingen die je wilt. Als het een auto is of een huis of succes op een gebied, neem een representatie daarvan mee naar de bijeenkomst. We werken hiermee op een heel nieuwe manier. We werken aan een nieuwe JIJ!

In onze volgende bijeenkomst willen we veel aandacht besteden aan twee belangrijke dingen: relaties en geld. Valentijnsdag is voor veel mensen een enorme afknapper. Misschien heb je zelfs iemand in je leven met wie je voortdurend botst? En met al het gepraat over recessies word je onderbewustzijn niet op een positieve manier beïnvloed. Er is flink wat tegengif nodig.

Het is heel eenvoudig om heerlijke relaties met iedereen te hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het geen moeite kost. Als je je eigen geesteshouding kunt veranderen, veranderen je relaties vanzelf. Met de Energetische Verandering Transformator technieken ligt dit eindelijk binnen handbereik.

De meeste mensen hebben een flinke weerstand tegen echte verandering, zelfs als ze denken dat ze graag willen veranderen. Liever het kwaad dan we kennen, dan dat wat we niet kennen, denkt hun onderbewustzijn. Met EVT wordt deze verborgen weerstand die nieuwe heerlijke ervaringen, fijne relaties en je rijkdom tegenhoudt, opgelost.

Als je niet weet hoe het voelt om rijk te zijn, krijg je die ervaring in onze workshop. Want je kunt affirmeren "ik ben rijk" maar als je niet weet hoe dat voelt, kun je geen rijkdom aantrekken. Het is te vreemd en te onbekend. De ideeën die je geleerd hebt over rijke mensen kloppen ook meestal niet. In onze workshops leer je wat ervoor nodig is om je echt rijk te voelen. In onze volgende bijeenkomst gaan we het gevoel dat je niet bij de rijken hoort, volledig wegvagen. Met EVT ga je op het vibratieniveau zitten van degenen die echt heel veel geld hebben. Dit geeft je toegang tot een volledig nieuwe ervaringswereld.

In je eentje ben je al een supermacht. Stel je voor hoeveel macht we samen hebben! Je hoeft alleen maar te kijken naar de wereld die we allemaal samen hebben gecreëerd. Als we een hele wereld vol narigheid tot stand konden brengen die zo godsonmogelijk is, is het een peuleschil om de hemel op aarde te verwezenlijken.

Almere op maandag 4 mei 2009: Tijdens deze bijeenkomst hebben we samen het Transformator werkformulier ingevuld. We pasten de Transformator procedure toe op een probleem waar we helemaal anders mee om willen gaan. In deze procedure zijn ook de vernieuwde EVT technieken vervat en die hebben we dus ook toegepast. Door ermee te leren werken kunnen de deelnemers de Transformator effectief gaan toepassen om een einde aan hun pijn te maken.

Doe mee met een project dat mensen samenbrengt in een collectieve manifestatie-energie.

Manifesteer je eigen verlangens en draag tegelijk bij aan het collectief.
Een echte ervaring van eenheid en contributie.

In onze workshops zegenen we elkaar, onze geldpasjes, onze portemonnee en foto's van onszelf en onze geliefden. Nu ontving ik van een cursiste in België die inmiddels een vriendin is geworden, een voorstel voor mijn volgende workshop. Nadine wilde niet erheen reizen, maar wel graag in de geest erbij zijn. Ze gaf een donatie voor haar deelname. We hebben afgesproken haar foto en naamkaartje op tafel te leggen en haar te zegenen in haar rijkdom en liefdevolle relaties. Ze is er net als ik van overtuigd dat de heling van onze eigen geest niet alleen versneld wordt door de groepsenergie, maar ook bijdraagt aan de heling van het collectieve bewustzijn.

Hoe meer mensen het geloof in gebrek en beperking loslaten, hoe meer overvloed en onbeperkte mogelijkheden voor iedereen zichtbaar worden in onze wereld. Onze zegeningen werken als het ware als lichtpakketjes in het bewustzijn van miljoenen anderen op de planeet en wordt steeds verder verbreid.

Nadine weet als geen ander hoe de Transformator werkt. Het werkt zo perfect door de energie, de eenvoud en consistentie en duidelijke doelstelling. Haar initiatief had nog voor de bijeenkomst van 27 januari een grote impact. Toen ze de nieuwsbrief over Barack Obama ontving, schreef ze me:

Margareth, wat een heerlijke mail van jou.
Natuurlijk voel ik de transformerende positieve energie.
Wie zou dat niet voelen??

Die man is begeesterd door God, kan niet anders.

Ja, en de wereld zal en is aan het veranderen, als ieder hopelijk een beetje positief meewerkt.

Margareth, het volgende:

Ik heb a.s. dinsdag 27 januari (de dag van de zegening) een sollicitatiegesprek voor een andere job.
Toeval?? Welnee !!!!
Het heeft te maken met het bestrijden van armoede ...
Ik kan alleen de armoede niet uit de wereld helpen maar ik kan er wel mijn steentje toe bijdragen, met vele anderen, zodat alle lichtwerkers hun doel bereiken.
Is dit allemaal toeval ?????
natuurlijk niet!!!!!
Ik vermoed dat ik de job van mijn leven heb gevonden, het sociaal geëngageerde in mij mag ik eindelijk naar boven brengen.
Dit moest ik jou vertellen.

Als dat geen sociaal positief vooruitzicht is ...
In alle liefde en licht.

De Transformator is gericht op het verwezenlijken van alles waar je echt blij van wordt, onder andere de volgende doeleinden:

  1. Goede gezondheid
  2. Wensen voor het gezin
  3. Relaties aantrekken
  4. Verbeteren van relaties
  5. Stoppen met destructieve gewoonten
  6. Je passie vinden en volgen
  7. Vervullend werk dat in vele behoeften voorziet
  8. Verlangens met betrekking tot een eigen bedrijf
  9. Meer geld
  10. Gewichtsbeheersing en afslanken


Mensen die de principes van de Transformator begrijpen en toepassen kennen de kracht ervan al. Nu is het tijd om deze principes niet alleen individueel, maar ook samen toe te passen om het gemeenschappelijk bewustzijn te helen. Het is al zo vaak bewezen dat er wonderen gebeuren wanneer mensen samen scheppen. Maar nog nooit eerder is er op de manier van de Transformator Licht in het collectieve ego-denken gebracht. En door het samen te doen, wordt het superkrachtig om onze verlangens te manifesteren.

In de Bijbel staat "waar 2 of meer in mijn Naam bijeen zijn, ben ik in hun midden". De Heilige Hele Geest vervult al je verlangens voor jezelf, maar in een groep kunnen de individuele blokkades die het stromen van de Goddelijke Energie vaak verhinderen in een persoon geen grote invloed uitoefenen. Het is gewoon een energetische rekensom.

Als je ook zin hebt om in de geest aanwezig te zijn bij een bijeenkomst, laat het me weten per email en stuur een foto en je wens via de email of post. Met je wens bedoel ik datgene waarvoor je een zegening wil ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor een donatie. Jouw gave aan mij zegent dan niet alleen jou en mij, maar de hele wereld.


Als je je denken meester wordt, word je meester over alles.
Margareth Lee


Als je gelukkiger wil zijn, vrijer en met meer passie en kracht wil leven, dan heeft de Transformator de kennis en de middelen om je hierbij te helpen. Je hoeft alleen regelmatig een beetje tijd uit te trekken om meester te worden over je leven. Ik kijk uit naar onze samenwerking in de cursus.

Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.

De principes en technieken van de Transformator blijven in iedere cursus hetzelfde. Daarom wil ik wat reacties van cursisten met je delen.
Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.
De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt mijn mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch.Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
Ik doe al een tijdje mee aan "Choose Again" groepsbijeenkomsten van Rob Poiesz. Ik ben er bijzonder over te spreken. Het is een therapie-vorm om je pijn en grieven los te laten op snelle, prettige wijze. Je hoeft geen lange verhalen op te hangen; je kunt heel gemakkelijk alles wat je geluk en vrede blokkeert, loslaten. Het mooiste is dat je ook kunt leren het zelf toe te passen, waar je ook bent. Dat vereist natuurlijk enige oefening, maar het resultaat is op alle gebieden in je leven te merken. Op de website van Rob www.flowmotion-zijn.nl, kun je er meer over lezen. Hij werkt met mensen individueel en groepsgewijze en zelfs via online verbinding. Dat laatste voor mensen die verder weg wonen dan Almere en moeite hebben met reizen of liever thuis blijven.

Rob vindt het helpen van mensen zo belangrijk, dat hij zijn prijzen heel laag heeft gehouden. Eerlijk gezegd vind ik dat hij veel meer zou mogen vragen, gezien de waarde die Choose Again heeft voor het leven van degenen die eraan meedoen. De meeste therapievormen zijn als een noodverband. Het oppervlakkige probleem lost misschien op, maar de diepe onderliggende oorzaak niet. Bij Choose Again gebeurt dat wel. Je leert te onderscheiden of je vanuit je zuivere kern reageert of vanuit je ego en oude pijn. Als je vanuit oude pijn reageert, creëer je vaak nog meer gedoe. Door opnieuw te kiezen en de pijn te vergeven, leer je om vanuit je zuivere kern te reageren. Dit heeft onmiddellijk effect en door dit vaak toe te passen, uiteindelijk een diep blijvend resultaat. Een totale transformatie van je leven is het gevolg.
Wil je ook contact met je Innerlijke Leiding? Sommigen noemen dat je Hoger Zelf, ik noem het de Heilige Geest. Welke waarde heeft blijvende innerlijke vrede voor jou? Als je benieuwd bent hoe alles opgeruimd wordt wat je van streek en ongelukkig en misschien zelfs levensmoe maakt, neem dan contact op met Rob via zijn mail
of bel hem Tel. +31 (0)6 - 53 65 4717
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.

Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl