JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Video voor herprogrammering van je relatie met geld en meer Trans4mator video's
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Heel je verleden met de Transformator


Voor mensen die het verleden echt achter zich willen laten beveel ik vooral de audio "Heel je verleden met de Transformator" aan.

Dit is eigenlijk een audio over loslaten van alle pijn en grieven die je met je meedraagt, soms heel diep weggestopt. Dit loslaten noemen we meestal vergeven. "Vergeving is een besluit om jezelf niet te straffen voor wat anderen of andere omstandigheden verkeerd hebben gedaan" schrijft Edith Stauffer. Ik zie vergeving ook als een besluit jezelf niet langer te straffen voor alles wat je denkt verkeerd te hebben gedaan, voor alles wat je niet goed aan jezelf vindt. Het is uiterst belangrijk om eerst van jezelf te houden en jezelf te vergeven.

Ik wilde deze oefening toegankelijk maken voor iedereen, ook voor de mensen die moeite hebben met het woord "God". Ik heb een totaal ander Godsbeeld dan datgene waar deze mensen zo bang voor zijn. Voor mij is iedereen goddelijk en in wezen volmaakt. Hoe meer mensen hun negatieve gedachten over zichzelf en over hun leven loslaten, hoe dichter ze bij hun ware Zelf komen. Daarvoor hoeft een mens niet met God bezig te zijn. Daarom heb ik elke verwijzing naar God eruit gelaten.
Vandaar dat het eerder een psychologische audio is en daarom ook geschikt voor degenen die met een grote boog lopen om alles wat spiritueel is. Ik geloof dat iedereen recht heeft op geluk en dat de wereld er wel bij vaart dat steeds meer mensen in hun kracht komen.
Tegen het einde van de oefening "Heel je verleden" hoor je wel de volgende tekst: "Je bent nu onbezorgd en ziet alles met plezier tegemoet, want je beseft: 'de goddelijke macht die mij leidt regelt alle gebeurtenissen in mijn leven optimaal. Alles wat ik onderneem en alles wat op mijn pad komt is in mijn hoogste belang en ik geniet ervan. Het is heerlijk om goddelijk verzorgd en geleid te zijn!"'
De goddelijke kracht waar ik hier naar verwijs is je eigen innerlijke kracht. Iemand die niet eens het bestaan daarvan wil erkennen, komt waarschijnlijk deze audio niet tegen.

Door de reactie van de kopers bleek dat het een goede beslissing was om "Heel je verleden" zo te maken dat het voor iedereen werkt, ook voor de mensen die gewoon een beter leven willen, misschien beter willen slapen, of zich beter willen voelen en meer willen genieten van hun leven. Het is mijn missie om deze audio bij zoveel mogelijk mensen te krijgen, die er veel aan kunnen hebben. Daar ben ik heel blij mee, want mensen die zich goed voelen over hun leven en over zichzelf zijn een aanwinst voor de hele wereld. En natuurlijk vind ik het ook heel fijn elke keer dat ik merk "mensen waarderen mijn werk".

Met deze audio "Heel je verleden kunnen negatieve herinneringen, gebeurtenissen en allerlei trauma's uit het verleden die je emotioneel flink hebben geraakt, echt tot het verleden gaan behoren. Iedereen worstelt wel met iets uit het verleden. Dingen die soms je zelfbeeld negatief beïnvloeden. Veel mensen zouden het liefst deze herinneringen vergeten of uitwissen. Zelfs als dat zou lukken, dan is het geen echte verbetering. Want de invloed ervan op de emoties is niet weg. En elke keer wanneer er iets gebeurt dat deze gevoelens weer opwekt, wordt je lichaam overspoeld door stoffen die vrijkomen als reactie op stress. Het tast je immuunsysteem aan en heeft zelfs invloed op de celdeling.

Wat kun je doen, hoe kun je dit veranderen?
Het heeft dus geen zin om te proberen de herinnering tegen te houden. Een betere manier om ermee om te gaan is door de inhoud van de herinnering te veranderen. Dat ga je doen met "Heel je verleden met de Transformator", je gaat er anders naar kijken. En daardoor krijg je nieuwe emoties die niet langer stoffen in je lichaam laten circuleren die opgewekt worden door angst of droefheid of boosheid. Met deze audio vergeef je niet alleen andere mensen en het leven, je "vergeeft" vooral jezelf!
Dat is dan ook de reden waarom zelfs mensen met de meest traumatische herinneringen en ervaringen hun negatieve emoties totaal hebben geëlimineerd.
Je reageert op een nieuwe manier op alles dat de oude herinnering oproept. De oude herinnering is niet weg, maar de reactie is veranderd. Als je dit goed doet, zou er een volkomen nieuw gevoel op moeten komen zodra de oude herinnering wordt opgewekt.

Kun je me volgen?
Je hebt honderden of duizenden van dit soort narigheid in je geheugen. Ze maken niet allemaal amok, want er zijn een paar die het belangrijkst zijn en ervoor zorgen dat je je gedeprimeerd, bang, onrustig, verslaafd en hopeloos voelt. Ze zijn op de duur enorm schadelijk voor je gezondheid.
Wanneer je gedeprimeerd bent, wordt je immuniteit aangetast.
Wanneer je boos bent, veroorzaakt dit schadelijke stress.
Wanneer je gestressed bent, ben je niet opgewassen tegen ziekte.

We kunnen daar iets aan doen.
Dat is helemaal niet zo moeilijk. De Transformator cursussen en audio's pakken dit heel rigorous aan. En de snelste manier om deze narigheid te op te lossen is met "Heel je verleden met de Transformator".
Hier is de oplossing om het verleden te helen.
- Voelen wat je voelt
- Vergeving en het verleden loslaten
- Anders gaan kijken naar alle betrokkenen

En nu kost het minder dan ooit om je pijn uit het verleden drastisch te laten oplossen.

Deze audio is gebaseerd op het meest diepgaande, krachtigste werk dat ik in de loop der jaren met mijn cliënten heb gedaan. Het is het resultaat van werk met cliënten die enorme gezondheidsklachten hadden en/of zeer gedeprimeerd waren. Ik denk dat niets de ervaring overtreft die je zult hebben wanneer je het verleden loslaat.

Nu weet ik natuurlijk niet of het iets voor jou is, jij alleen bepaalt of het met je resoneert en dus bij je vibratieniveau past. Op de website www.trans4mator.nl is er veel informatie over onze audio's en je kunt verderop deze pagina ook stukjes van deze audio's beluisteren. Ik ben gesteld op tevreden, dankbare kopers, dus koop ze pas wanneer je voelt "dit is echt iets voor mij".

Een man die anoniem wil blijven, vertelde me telefonisch dat hij eerst elke morgen depressief wakker werd en moeilijk uit bed kwam. Omdat hij aan slapeloosheid leed, luisterde hij 's nachts in bed naar de audio en viel dan in slaap. Hij begon steeds beter te slapen en werd 's morgens goed uitgerust wakker met een blij gevoel. "Deze audio is beter dan drugs en slaapmiddelen en net zo verslavend!" grapte hij.

Pieter schreef me toen hij na het beluisteren van de audio "Heel je verleden" tot de conclusie kwam dat zijn verleden geheeld is. Dat is prachtig en het is ook heel belangrijk om dat van jezelf te weten. Vooral als je veel hebt meegemaakt dat lange tijd je leven verpestte, is het goed te weten dat je het achter je hebt gelaten.

Even een vraagje tussendoor: Wat laat je dit jaar achter je?
Misschien foute partnerkeuzes, of alleen zijn, of geldgebrek, of je boosheid op geld of op mensen of op je leven?
Waarvoor maak je ruimte in je leven dit jaar?
Verheug je je daarop?

Toch is deze audio niet alleen bedoeld om het verdriet en de pijn uit het verleden op te ruimen. Het is in de eerste plaats bedoeld om je zelfbeeld te verbeteren. Ik besefte dat pas door het schrijven van Pieter. Want mijn verleden is totaal geheeld en toch luister ik nog regelmatig naar deze audio en het raakt me telkens weer. Ik weet nu dat dat komt doordat het me eraan herinnert wie ik ben en doordat het me helpt om mijn leven met waardering en liefde te bekijken.

Een koper vertelde me ooit dat hij voor het eerst met liefde en tederheid naar zijn jongere zelf had gekeken na het beluisteren van deze audio. Dat was ook mijn ervaring. Ze hadden me altijd verteld dat ik een heel ondeugend kind was, want er waren elke dag 3 mensen voor nodig om me aan te kleden en gegeven moment rende ik toch in mijn onderbroekje en op blote voeten in de tuin rond. Ik nam dus klakkeloos aan dat ik een heel koppig, moeilijk kind was. Dat deed mijn zelfbeeld geen goed. Ik dacht daardoor dat ik alle narigheid die ik aantrok verdiende. Dat was ook zo, maar niet omdat ik een slecht mens was. Het gebeurde gewoon omdat ik geloofde dat ik niet goed was en straf verdiende en dus erop afgestemd was.

Toen ik de audio "Heel je verleden" maakte, was het zoals al mijn producten in de eerste plaats voor mezelf bedoeld. Ik wilde alle narigheid en pijn opruimen die zich misschien nog in de diepste krochten van mijn onderbewustzijn schuilhield.

Ik was dan ook heel verrast toen ik na het beluisteren van deze audio besefte dat ik helemaal niet moeilijk ben geweest. Ik zag op foto's van mezelf als klein kind hoe ik werd gekleed en ik herinnerde me de kleding die vaak veel te warm was voor de tropen, met snijdende elastiek van pofmouwtjes en dergelijke. Ze deden me elke dag sokken en knellende gesloten schoenen aan! De kinderen in de tropen dragen meestal sandalen. Ik werd aangekleed als een pop en het is geen wonder dat ik me verzette. Ik hield van rennen en spelen, net als elk gezond kind en in die kleding was dat onmogelijk. Bovendien kochten ze plastic schoenen voor me die heel strak zaten en erg warm waren. Ik kan me nog levendig herinneren hoe naar mijn schoenen altijd waren. Mijn moeder had echt geen flauw benul hoe ze een kind moest kleden. En hoewel er andere volwassenen bij waren, was zij toch degene die mijn kleding kocht. Ze was ook pas 17 toen ze mij kreeg en het was een moeilijke tijd voor haar, als ongehuwde moeder. Mijn vader en zijn moeder zorgden ook heel goed voor mij, maar hij wilde niet met mijn moeder trouwen, want hij was een welgestelde ontwikkelde 30 jarige blanke man en zij was een arm Surinaams meisje van 17. Dat deed haar enorm verdriet, want voor haar was hij de liefde van haar leven. Ze is altijd van hem blijven houden en 40 jaar later sprak ze nog vol liefde over hem.

Enfin, mijn levensverhaal doet er niet zoveel toe, maar het is wel belangrijk om duidelijk te maken hoe diep de Transformator producten op je bewustzijn inwerken. Laag na laag wordt geheeld op weergaloze manier. Wanneer ik nu naar foto's uit mijn kinderjaren kijk zie ik niet langer een moeilijk kind, nee, ik zie ontembare levenslust. Ik zie hoe het kind dat ik was zich verheugde op haar levensreis en genoot van haar leven.

Pieter schreef me later weer:
"Helen met muziek of tonen, geluid in zijn algemeenheid is iets waar ik ook in geloof. Geluid kan en is resoneerbaar met de cellen etc. in ons lichaam teminste daar ben ik van overtuigd. Ik hoorde ooit een geluid uit de kosmos wat NASA had opgenomen (volgens mij via youtube) maar dat is werkelijk vreemd en mooi tegelijkertijd.
Margareth, de transformator audio's helpen echt want het werkt inderdaad goed door in mijn onderbewustzijn en mijn bewustzijn. Trouwens de muziek die erop staat is ook rustgevend tijdens het luisteren maar maakt je ook rustgevend langere tijd na het luisteren. En ja, ik kom steeds meer naar mijn innerlijke leiding of gids of hoe het ook genoemd mag worden. Dus het gaat gelukkig vooruit!"

Ik stel de mening van Pieter bijzonder op prijs, want hij is musicus en heeft een prachtige CD "The Beginning" uitgebracht.

Een paar kopers hebben me nu laten weten dat ze na een tijdje de audio : Heel je verleden met de Transformator" te hebben beluisterd, hun passie hebben gevonden. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de Transformator audio's en cursussen kunnen je leven enorm verbeteren! Je hoeft niet langer te lijden.
Een cursiste schreef me dat ze pas besefte hoe ze had geleden, nadat ze de cursus had gedaan. Want toen ging ze inzien hoeveel meer er mogelijk is en ze begreep hoezeer ze beperkt was geweest in haar levensvreugde en levenslust. Dus zelfs als je denkt dat het wel meevalt met je lijden, je verdient het om nog veel gelukkiger te zijn. Het is nooit te laat om te beginnen.

LAAT DIT HET BESTE JAAR OOIT VOOR JE ZIJN!
Margareth LeeTe koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningen en geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html

Beluister hier een stukje:


Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl