Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestatiesEnergie Psychologie: Training van Energetische Verandering Transformator technieken voor Transformatie

Om de rest van de pagina te zien, kun je naar beneden 'scrollen' met de muis. Ververs deze pagina regelmatig, om onze actuele trainingen en cursussen te kunnen bekijken.Leer op een veilige en gemakkelijke manier zelfhulptechnieken om elk probleem te verlichten.

Wat gebeurt er als je je voorstelt dat je in staat bent om te ...

transformeren van alle uitdagingen op je pad en alle relaties, ook moeilijke ...
reizen in het onbewuste ...
afstemmen op het leven van je dromen ...
neutraliseren van alles wat je voorheen sterk aangreep ...
scheppen van meer vervulling, zelfvertrouwen en genieten ...
functioneren als een meester ...
onthullen van je ware potentieel ...
relateren en de delen van je leven verbinden vanuit een leven in balans ...
manifesteren van alles wat je wil zonder enige inspanning - moeitelooos ...
aantrekken van alles wat je wil, innerlijke vrede, geluk en overvloed ...
toelaten van geweldige oplossingen voor de moeilijkste problemen ...
ontwikkelen en groeien naar meer invloed m.b.v. nieuwe denk- en taalpatronen ...
reduceren van negatieve invloeden en recupereren van alles wat het leven de moeite waard maakt ...


De Transformator:

Margareth Liew-On (schrijversnaam Margareth Lee).
margareth lee


Ik verzorg cursussen en demonstraties van Energetische Technieken. Ik noem de aanpak die ik heb ontwikkeld "de Transformator" en iemand die dit toepast is een Transformator.

Naast psychologe ben ik ook schrijfster (onder de schrijversnaam Margareth Lee) (zie www.absolute1.net met spirituele ebooks, vele gratis, en kwaliteitsmateriaal voor kinderen). Daar zijn ook enkele spirituele boeken van mij gepubliceerd, namelijk "Het Licht in het Onze Vader" (in Amerika verschenen als "The Light in the Lord's Prayer") en "Alex in Elfinland". Ik wil anderen van dienst zijn om meester te worden over hun leven en zo een gelukkig leven in overvloed te verwezenlijken, een leven dat ze zich niet hadden kunnen voorstellen, dat al hun dromen overtreft. Het leven dat je verdient, want jij bent een onvoorstelbaar magnifiek energetisch wezen!

In mijn praktijk bleken de energetische technieken tot nu toe succesvol bij:
- angst voor optreden voor publiek en spreken in het openbaar;
- gevoelens van doelloosheid en het vinden van je levensmissie en passie. Van nature willen mensen bepaalde dingen in het leven en genieten er intens van om ze te verkrijgen. Als je geen verlangen hebt en geen beeld, geen visie van wat je wil, zijn er waarschijnlijk diepgaande oorzaken hiervan. Deze kunnen allemaal behandeld worden met de Trans4mator.
- rouwverwerking, liefdesverdriet;
- relatieproblemen tussen levenspartners, maar ook tussen ouders en kinderen, en met collega's, buren, conflicten op de werkvloer en omgaan met moeilijke mensen;
- gebrek aan motivatie om te presteren en actief te ondernemen;
- examenvrees, faalangst en angst voor succes;
- geldangsten, chronisch geldgebrek en geldproblemen;
- financiële en zakelijke problemen, cliŽnten aantrekken;
- kinderloosheid;
- traumatische ervaringen;
- uitstelgedrag;
- verveling;
- rusteloosheid;
- verlegenheid.
- Ook werkte het bij fysieke pijn en klachten zoals lage rugpijn, slapeloosheid, snurken, darmklachten, stijve pijnlijke gewrichten, colitis, chronische vermoeidheid, allergieŽn, huiduitslag, pijnlijke gewrichten en andere problemen met de gezondheid, schouderklachten, tennisarmen, hoofdpijnen en migraine, angstaanvallen, blessures, droge ogen na een laserbehandeling.
- Lichamelijke klachten waarvoor geen duidelijke verklaring is, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, hyperventilatie, rugklachten, spierpijn en (chronische) vermoeidheidsklachten.
- Fobieën, zoals PTSS, vliegangst, reisangst, liftangst en vele andere gingen over.
- Werkgerelateerde klachten, zoals dreigende uitval, overmatige stress door de werksituatie, conflicten, overspannenheid, burn-out, problemen met werkhervatting, ondersteuning bij re-integratie, verandering van baan, als je niet weet welke richting je verder wil gaan.
- Zelfontplooiing;
- Eetproblemen, overgewicht en andere gewichtsproblemen;
- roken en andere verslavingen;
- verbeteren van het zelfbeeld van mishandelde vrouwen en daardoor verhogen van hun intolerantie ten opzichte van mishandeling;
- Mentale blokkades, leer- en concentratie problemen, dyslexie;
- verbeteren van sportprestaties, zoals golfscores en doelgemiddelde;
- Mentale klachten zoals somberheid, lusteloosheid, onzekerheidsgevoelens, weinig zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld;
- Angst- en paniekaanvallen;
- Slaapproblemen;
- Problemen met veranderingen in je leven;
- stress verlichten, tics, zelfmoord neigingen, weggelopen tieners, teveel om op te noemen.

Mijn specialiteit is het verbeteren van een negatief zelfbeeld, want door een goed zelfbeeld verdwijnen heel veel ongewenste omstandigheden in je leven op haast wonderbaarlijke wijze. Zelfs als je denkt dat je zelfbeeld niet zo negatief is, maar je hebt wel allerlei problemen, dan kan ik je garanderen dat er op dat gebied nog iets te verbeteren valt.

Wanneer niets anders werkt ...
De Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken bewerkstelligen soms razendsnelle veranderingen die wonderbaarlijk lijken. Sommige veranderingen kunnen wel langer duren, maar vaak is het probleem na 1 sessie opgelost. Soms in 1 minuut!

De resultaten die ik tot nu toe met de Transformator technieken heb ervaren, zowel persoonlijk als met vele cliënten hebben mij ervan overtuigd dat de Energie Psychologie een bijzonder waardevolle methode is. In mijn werk heb ik veel aan mijn ervaring met de spirituele cognitieve herinterpretatie methode, die ik samen met de Energie Psychologie gebruik en die gebaseerd is op mijn jarenlange ervaring als lerares en student van “Een cursus in wonderen”. We hebben allemaal weerstand tegen verandering en die weerstand lost niet zomaar op. Daarvoor heb je een krachtig instrument nodig. De Transformator is een efficiŽnte procedure die ik ontwikkeld heb, waarbij je jezelf een aantal vragen stelt en de dingen visualiseert en het bijbehorende gevoel oproept met behulp van speciale methoden. Ik noem dat voelualiseren. Voelen staat eigenlijk centraal in deze procedure. Ik pas het zelf regelmatig toe op alles wat op mijn pad komt en me niet bevalt.
Met behulp van de Trans4mator herstel je de communicatie met je innerlijke leiding. Die reikt je gevoelens aan en je leert erop te letten wat je echt voelt. Het helpt je ook om meer in het NU te zijn, en dichtbij jezelf te blijven. Je kunt je vooruitgang goed in de gaten houden en zo begrijp je beter hoe jouw innerlijke processen werken en wat voor jou werkt.
Mijn werkwijze onderscheidt zich van de gangbare door diepe betrokkenheid bij de mensen die op mijn pad komen.
Ik ben een transformerende trainer en lerares. De Trans4mator is een verzameling instrumenten, processen en informatie die steeds verder ontwikkeld worden en die elk gebied van je leven kunnen transformeren. Als je bewuster zou zijn, zou dan niet elk deel van je leven beter functioneren? Een goddelijk wezen kan kiezen om uitdagingen te ervaren, maar zou een goddelijk wezen lang in de problemen blijven hangen? Je bent en kunt veel meer dan je denkt en de Trans4mator is de eerste methode waarmee je die kracht in jou kunt aanboren. Je kunt je amper voorstellen hoeveel talent en genialiteit in jou verborgen is. Jij bent alles waar je naar op zoek was. Met de Trans4mator begin je je steeds meer bewust ervan te worden wat een geschenk je bent en wat jouw mogelijkheden echt zijn.

Toen ik met dit energiewerk begon, merkte ik al gauw dat er zowel bij mezelf als bij de cliŽnt uitingen van energie waren, die gewoon niet te stuiten waren. Zoals oncontroleerbaar boeren, lachen, huilen, misselijkheid, winden, zweten enz. Hierdoor ging ik ook nadenken over de houding die je als therapeut aan leert nemen en kwam tot de ontdekking dat ik die eigenlijk diep van binnen heel onecht vond. Ik heb geprobeerd me "professioneel" op te stellen, tot ik merkte dat dergelijk ziekmakend gedrag me totaal niet lag. Dus nu blijf ik gewoon mezelf en lach en huil met mijn cliŽnten. Ik doe niets volgens het boekje (in die zin is mijn opleiding verspild geweest), maar de meeste mensen die bij me komen accepteren dit, omdat ze weten wat ze aan me hebben. Ze voelen de liefde en echte belangstelling voor hun wezen. Ik heb een diepe band met bijna alle mensen met wie ik tot nu toe gewerkt heb. Dat zij dat ook zo ervaren blijkt uit de hartverwarmende reacties die ik achteraf van ze heb ontvangen. Afgelopen feestdagen waren de beste die ik ooit heb meegemaakt. De kaarten en brieven en telefoontjes van dankbare mensen die ik heb ontvangen, hebben mij diep ontroerd. Het was gewoon heerlijk! Dank jullie wel. Ik ben ook blij dat jullie dankbaarheid voelen en geven, want dat is de motor van het leven. Daarmee zegen je je eigen leven.

Eťn van de beste psychotherapeuten ter wereld gooide overigens zijn cliŽnten op de grond en ging op ze zitten en hield ze vast in die positie. Zijn resultaten waren fenomenaal. Niet mijn stijl, hoewel ik dat misschien soms wel verbaal doe.
Kortom, ik neem jou zoals je bent, en ik waardeer je totaal, en ik verwacht van jou de bereidwilligheid om te proberen mij dezelfde gunst te geven.

Nog wat informatie over mij:
Je vraagt je misschien af wat spiritualiteit voor mij betekent: Spiritualiteit is voor mij bewustwording van alle lagen en dimensies van je Zelf, zowel de menselijke als de goddelijke aspecten. Alles wat je hebt weggestopt naar het licht van het bewustzijn brengen, accepteren en zelfs liefhebben. Elk probleem is een krachtige spirituele leraar. Hoe meer je van jezelf en je eigen-aardigheden houdt, hoe meer je anderen zichzelf kunt laten zijn. Door de wet van aantrekking (loa=law of attraction) verhoog je je vibratie immens en trek je dan ook fijnere levensomstandigheden aan.

Ik ben geleid om effectief en inspirerend te communiceren. Ik voel me gezegend dat ik goed luister en kan horen wat anderen echt bedoelen en dat ik met de genade van echte compassie reageer. Ik ben dankbaar dat wij samen vooruitgaan onder goddelijke leiding en zorg.

Het keerpunt kwam voor mij toen bij mij in 1992 "terminale onbehandelbare" kanker werd gediagnosticeerd. Er begonnen wonderen te gebeuren. Vlees stopte met mij, het verdween van mijn bord, ik kreeg Lichtervaringen tijdens stilteperioden terwijl ik niet eens wist dat ik mediteerde. Pas jaren later besefte ik dat "Het:" mij mediteerde. En nog steeds. Het boek "Een cursus in wonderen" kwam op mijn weg en aan de hand van mijn innerlijke Leraar zette ik met behulp hiervan mijn eerste aarzelende stappen op het spirituele pad. Mijn Leraar heeft mij naar vele leraren en groepen geleid zodat ik kon gaan ervaren dat alles buiten mij slechts een weerspiegeling is van wat in mij leeft. Nu ben ik een wonderheler, die niet magnetiseert of zo, dan zou ik symptomen behandelen en dat is de taak van anderen. Ik werk met mensen die echt de diepte in willen. Het is mijn taak om mensen bewust te maken van hun eigen vermogens.
Het is heel spiritueel om je bewust te worden van Wie Je Echt Bent en in je kracht te komen. Daar begeleid ik mensen graag bij en reik ze daarvoor de Trans4mator aan; met deze procedure voor zelfhulp kunnen ze de rest van hun leven zichzelf behandelen om de uitdagingen op hun pad vastberaden en blij tegemoet te treden. Vraag en het is gegeven; daarvoor dienen de Trans4mator vragen.
Boor je eigen kracht aan met de Trans4mator!

Zend me een mailtje voor privť-sessies met me.
Prijzen vind je op het inschrijfformulier
Ik verbind me met jou teneinde je op korte termijn te begeleiden naar meer zelfinzicht met de Energetische technieken van de Transformator als levenslang hulpmiddel voor jou. Een paar sessies is als 10 jaar therapie. Ik ben intens betrokken bij jouw streven naar vrijheid, vreugde, meer humor, innerlijke rust en harmonie en ondersteun dit door echt luisteren en me met hart en ziel af te stemmen op jou. Jouw succes is mijn succes!

Mijn werkwijze:

Daarom is het hoofddoel van elke Transformator Training om externe goedkeuring in te wisselen voor interne goedkeuring en beter in je vel zitten. Door deze training voel je je beter, ook over jezelf, je functioneert beter en hebt meer energie.

Ik hoor zo vaak van mensen dat ze het beu zijn om aldoor te worstelen met allerlei nare problemen die hun levensvreugde roven. Ze zijn nu echt bereid om meester te worden over hun eigen leven en hun eigen koers te bepalen. En ze willen dat ik met ze deel hoe ze dat kunnen doen. Niet later, maar NU!

Met de Transformator cursussen herprogrammeer je jezelf en maak je al je ongewenste verkeerde scheppingen ongedaan. Je levenskracht en levenslust nemen ongekend toe!

De mensen die denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven, zouden zich af kunnen vragen: "kan ik het mij veroorloven om zo door te gaan? Of is het tijd om te veranderen?" Hoeveel geld heb je uitgegeven aan dingen die niet werken? De Trans4mator is onvergelijkbaar. Er is niets op de planeet dat zo snel en effectief werkt. Wat als je slechts een paar sessies verwijderd bent van grootse dingen voor jou? Je bent een lichtwezen en het is tijd voor je om te stralen! Ontsteek het innerlijke licht!

Wil je meer ZIJN? Doe de Trans4mator voor meer bewust-zijn en beheersing van de macht van je geest en om meer te manifesteren. Want wie meer heeft, kan meer geven.
Ben je bereid om echte vrijheid te ervaren en weer van je leven te houden?

Als je wil weten hoe je je angsten en onzekerheden kunt overwinnen, het heft in eigen handen nemen, ziekte overwinnen, meester worden over je financiŽn en omgaan met moeilijke mensen en je levensvreugde te hervinden, dan is hier de kans van je leven.

Een Transformator studente die eind zestig is, was al een heel spirituele en wijze vrouw. Toch kreeg haar leven nieuwe stimulansen door de Transformator. Ze ontving een erfenis van meer dan 60.000 euro en hiermee kon ze haar dromen waarmaken. Ze nam een echte tuinprof in dienst om haar hele grote tuin te veranderen in de tuin van haar dromen, kocht een heel duur fornuis, een soort AGA, en ze praat en gedraagt zich alsof haar leven net begint. Omdat ze in het verleden een bijzonder geÔnspireerd boek heeft geschreven en graag meer zou willen schrijven, vraag ik haar regelmatig hoe het met het schrijven gaat. Ze antwoordde:

Door alle enerverende dingen die er gebeuren loopt het me een beetje over de schoenen.

We hebben veel werklui over de vloer gehad i.v.m. het fornuis en nog wat andere dingen. Mijn man is bezig met timmeren en zagen om van mijn bijkeuken een (tweede) keuken te maken (want het fornuis past niet in de oorspronkelijke keuken). Het vordert goed, maar vereist veel denkwerk en creativiteit. Het is ontzettend leuk allemaal, maar toch ook wel vermoeiend.

Als ik er over ga nadenken, heb ik zoveel gerealiseerd in het afgelopen half jaar, echt wel indrukwekkend.

Om te beginnen een nieuwe computer, dan een nieuw fornuis, maar ook alles wat daarbij hoort, nieuwe lampen in de keuken. Intussen heb ik ook een heerlijke nieuwe winterjas gekocht. Ik heb een nieuwe kachel in mijn werkkamer, we hebben eindelijk ventilatoren in wc en badkamer. Het lijkt wel of het niet op kan. Ik loop nog steeds over van enthousiasme, maar ik heb niet veel rust voor bv. schrijven en studie en juist dat wil ik nu gaan realiseren (de winter is daar ook geschikt voor).

Een jaar geleden had ik niet kunnen denken dat er nog zo veel zou kunnen gebeuren, toen zat ik zelfs een beetje in een dip (ik weet niet precies wat ik wil), maar dat is nu wel echt voorbij, dankzij het feit dat ik besloot je Transformator cursus te volgen.

Ze geniet ook veel meer van haar leven sinds ze geleerd heeft om zachter om te gaan met zichzelf en met haar lichaam. En veel emotionele pijn in haar is opgelost. Je bent nooit te oud om je dromen te verwezenlijken!

Op de pagina over gevallen en reacties lees je nog veel meer over de gevolgen van de Transformator voor het leven van mijn cliŽnten en cursisten.
De Transformator maakt maximale zelfontplooiing mogelijk. In onze trainingen bieden we je de ruimte in een veilige omgeving van je fouten te leren en nieuwe denk- en gedragspatronen uit te proberen. Een training waarbij je leert om in de eerste plaats jezelf te overtuigen en waarachtig zelfvertrouwen op te bouwen. Ik ben er echt van overtuigd dat de Transformator audio's en cursussen onovertroffen zijn.

Als er een stemmetje binnen je zegt "ik wil dit programma - deze audio's nu" luister en handel ernaar, het zal het beste zijn wat je jezelf ooit hebt gegeven. De meeste kopers kopen in de loop van de tijd al onze producten. Dat zegt genoeg over ze, denk ik. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje Als je transformatie je lief is Ö of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen aan een cursus. Op het inschrijfformulier kun je lezen wanneer onze cursussen worden gegeven en wat ze kosten. Je vindt er ook de prijzen van privť-sessies.

Je hoeft onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


Verder op deze pagina vind je informatie over de cursussen:
- Basistraining Energetische Verandering Transformator technieken (EVT)
gecombineerd met de spirituele principes van "Een cursus in wonderen",

- Cursus "De Trainers Training Energetische Verandering Transformator technieken (EVT)"

- Cursus "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" op elk gebied in je leven.

Natuurpark Lelystad, vlakbij Almere


Duizend jaar geleden moet het landschap er ongeveer zo uit hebben gezien. Het is een indrukwekkend gezicht om een eland, pater Davidshert, de wisent (bison) of het Przewalskipaard (de enige nog levende oerpaarden) vrij te zien rondlopen. Ook otters, wilde zwijnen en een groot aantal jonge dieren, ooievaars, bevers en andere dieren kun je hier zien. Rondom en in de plassen leven allerlei watervogels en amfibieŽn. Er is een bezoekerscentrum Flevolandschap met filmzaal en restaurant Willem Barentsz. Hier heb ik in september 2005 de nieuwe cursus aan de wereld gepresenteerd: "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven." Training Energetische Psychologie voor het scheppen van een aangenamere realiteit. Het was een groot succes en werd daarom herhaald in december in Chateau de Petite Somme in Septon-Durbuy (BelgiŽ). Een unieke locatie!

Je kunt hier nog meer lezen over deze cursus.
Ook hier kun je er nog een artikel over lezen en in nieuwsbrief nr.9 wordt een manier om het stellen van doelen te gebruiken om blokkades op te sporen, geÔllustreerd. De pagina over de werkwijze geeft ook veel extra informatie.

Nieuw: Deze cursus wordt nu ook schriftelijk gegeven.

Door de unieke, eenvoudige en veilige oefeningen van de Transformator training leer je de spirituele wetten kennen, zoals de Wet van Aantrekking en de Wet van Vibratie. En je zult:
- vaker glimlachen
- glimlachen vanuit je hart, zelfs schateren als een kind.
- Mensen merken op dat je er gelukkiger uitziet en meer ontspannen bent. Je voelt je ook meer ontspannen, vrij en gelukkig.
- Je straalt echte kracht uit, terwijl iedereen die je kent weet dat je de zachtmoedigheid zelf bent.
- Je chakra's activeren, vooral je derde oog. Je zult door oefening kunnen voelen hoe de energie pulseert, kriebelt en klopt. En dingen gaan ervaren en zien waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

Als je ook graag luistert, kun je hier luisteren naar een uitgebreide beschrijving van de cursus door Margareth.
Dit is de cursus voor jou als je betere relaties wilt, of meer succes of geld, of gewoon je beter over jezelf wilt voelen. Als je mijn website www.trans4mator.nl kent, weet je dat ik heel veel bezig ben met het veranderen van overtuigingen die je geluk niet dienen. Daarvoor heb ik allerlei technieken onderzocht, waaronder EFT en andere vormen van Energie Psychologie. De ideeŽn die ik in deze training toepas zijn voornamelijk gebaseerd op "Een cursus in wonderen" en de Wet van aantrekking, zoals Joseph Murphy die beschrijft in zijn boek "DIT IS HET: de kunst van metafysische manifestatie" (een uitgave van Stichting Absolute 1) en zoals Abraham (gechanneld door het echtpaar Hicks) dat doorgeeft. Ook het werk van Catherine Ponder (dat vaak teruggrijpt op de Bijbel) zoals "Dynamic Laws of Prosperity" heeft grote invloed op me gehad. Het beste uit al deze werktuigen heb ik samengevoegd tot "DE TRANSFORMATOR", mijn systeem voor succes.
Van echt succes kun je volgens mij spreken wanneer je je levenstaak vervult en dus jezelf ontplooit en wanneer je geluk niet afhankelijk is van dingen buiten je. Er zijn natuurlijk meer maten mogelijk, maar daarover kunnen we het tijdens de cursus hebben.

Ik herinner me nog de tijd dat velen het branden van een wierookstaafje het toppunt van spiritualiteit vonden. Ook wilden veel mensen zich het liefst via een soort injectie spiritueel ontwikkelen. In de jacht op spirituele ervaringen heb ik me toen ook laten omhelzen door allerlei goeroes en aan de voeten van elke leraar gezeten, of ze nu echt iets te geven hadden of niet.
In "Een cursus in wonderen" staat dat geestelijke training voorop, we moeten het werk dus zelf doen. Je hervindt de connectie met je innerlijke Leiding en gaat lopen op de maat van je innerlijke drummer. In de ogen van de wereld doe je dan misschien onverstandige dingen, maar je volgt de koers van je ziel. Je luistert niet naar alle stemmen van het ego buiten je, maar naar je innerlijke stem. Dat kun je dan doordat je niet zo afhankelijk bent van externe goedkeuring. Voor jou is je authenticiteit van groter belang en je laat je door niets van je levensmissie afhouden.

Wanneer je de Transformator doet, neemt je integriteit dus ook steeds meer toe. Je stemt je meer en meer af op je innerlijke leiding en de condtionering om het anderen naar de zin te maken wordt op gemakkelijke en prettige wijze ongedaan gemaakt. Je gaat steeds beter voor jezelf zorgen en daardoor kun je ook steeds meer voor anderen betekenen. En je gaat je steeds beter voelen over jezelf. Wanneer je beseft dat je niet alleen aantrekt wat je verlangt, maar ook en vooral wat je overheersende vibraties zijn over jezelf en je leven, kun je je voorstellen wat je dan aan zult trekken? Het zijn vooral je zelfbeeld en eigenwaarde die bepalen op welke golflengte je vibreert en wat je dus aantrekt. Gelukkige mensen vol zelfvertrouwen scheppen een gelukkig bevredigend leven.

Voor wie: Wanneer het hoog tijd is voor je zelfontplooiing en je het leven wilt leiden waarvan je gewoon weet dat het mogelijk is voor jou. Maar emotionele blokkades houden je tegen. Meestal staat alleen energetische weerstand tussen ons en de verwezenlijking van onze dromen. We geloven dan vaak niet eens dat het weerstand is. We zien toch de bewijzen dat onze overtuiging echt waar is? Bijvoorbeeld de overtuiging "je moet hard werken om veel geld te verdienen".
Als je dat gelooft ... bewijzen te over.
Geld maakt corrupt ... bewijzen te over.
Dat is namelijk alles wat je dan aan zult trekken. De Wet van aantrekking zal je daar bewijzen voor leveren!
Je hebt altijd gelijk!
De Cursus in wonderen zegt: wil je gelijk of wil je geluk?
Meestal willen we allebei.
Om allebei te hebben, moet je bereid zijn om andere bewijzen aan te trekken. Niets kan tot je komen zonder je toestemming. Je trekt zelf alles aan wat in je ervaring is via je vibraties. En je vibraties komen tot stand via je gedachten en je emoties. Je zegt bijvoorbeeld: ik wil deze baan niet en ... boem! weg is je baan. De goddelijke kracht in jou oordeelt niet, dat laat-ie aan jou over. Jij moet beter formuleren wat je wil. Misschien wilde je eigenlijk erkenning, of leukere collega's of iets anders, je wilde niet echt je baan kwijt ...
Zeg dat dan!
Of je klaagt over je man of over een kind of over je hond en voila, ze worden steeds onhandelbaarder.
Je hebt alweer gelijk. Jouw woord is de wet voor je leven! We vragen altijd veel te weinig. Voor God / het universum is elk verlangen van ons zeer nietig, de Almachtige die alles kan kent geen moeilijkheidsgraad, zelfs niet in wonderen. Laat staan in de alledaagse routineklus die meestal ons leven vormt.

In deze waardevolle cursus leer je praktische manieren om effectief te affirmeren, EVT en andere methoden uit de Energie Psychologie, bewust helder dromen, technieken om niet alleen te visualiseren maar ook het bijbehorende gevoel op te roepen, de onvoorstelbare goede effecten van dankbaarheid en hoe je de goede dingen kunt aantrekken in je leven en je echte levenstaak kunt verwezenlijken. Het sleutelbegrip hierbij is "overgave aan je ware Zelf". Het is geen theoretische, maar een echte "doe" cursus.

Deze cursus is meer gecentreerd rond het thema "Meesterschap". We houden ons dus bezig met het leren toepassen van je scheppende vermogens en het opruimen van je blokkades en angsten. Een cursus om anders naar de wereld te leren kijken, je levensdoelen te vinden en je ware Zelf te leren kennen!

Materialen: een handleiding, Nederlandstalige en Engelse cd's en dvd's. Een pakket vol verrassingen! De audio CD's "De Transformator voor Succes en Meesterschap" bevatten unieke effecten, die speciaal ontwikkeld zijn om rechtstreeks met je onderbewustzijn te communiceren. Zoals subliminale teksten, alfa- en thetatonen en DNA activatie muziek.

Met ingang van 15 april 2007 wordt deze cursus De Transformator voor Meesterschap & Gelukkig Leven ook schriftelijk gegeven.
Een cursus om je ware Zelf te vinden, waarin je in je eigen tempo kunt groeien. Het bestaat uit 12 lessen die je in een periode van 6 maanden thuis ontvangt met audio CD's en video dvd's om de kracht van je geest te leren gebruiken. Naast het toepassen van je geestelijke vermogens staat ook vergeving centraal in deze cursus. Je leert vooral hoe je de spirituele wetten van het leven zoals de wet van aantrekking praktisch voor je kunt laten werken. Via de email of schriftelijk kun je bij mij terecht met je vragen. Ook kun je regelmatig meedoen aan teleseminars en workshops waarin je vragen kunt stellen en samen met mij kunt oefenen. In deze nieuwsbrief kun je meer lezen over de bonussen van honderden euro's die ik geef.

De kennis, het inzicht en de praktische technieken die deze cursus je biedt, kun je nergens ter wereld vinden. Geen enkel boek, of film, of tv programma kan je dit geven. Ook op het internet kun je deze informatie niet vinden. Velen houden zich bezig met de kwestie van meesterschap, maar de meesten die de echte antwoorden hebben gevonden, houden dat angstvallig voor zich. Ze zijn voorzichtig, want de egowereld is niet blij met het verspreiden van informatie over de Waarheid.

Je ontvangt de cursus elke maand thuis. Op het inschrijfformulier lees je over de prijzen. De cursus omvat 12 Transformator lesmodules, verschillende audio CD's en video's en gratis bonussen verdeeld over de periode van zes maanden, zolang als de cursus duurt. De geschenken worden hierna beschreven. Ook kun je af en toe bijeenkomst bijwonen waar je vragen kunt stellen en samen met mij kunt oefenen.

Misschien vraag je je af wat je eigenlijk aan de Transformator hebt? Of het zijn geld wel waard is? Welnu, ik garandeer je dat je nog heel veel plezier zult beleven aan de Transformator, iedere maand weer opnieuw.

In elke module staan adviezen en tips waarmee je je voordeel kunt doen. Alle cliënten zijn het erover eens "de Transformator geeft je méér terug dan je ervoor betaalt".

De Transformator is er voor iedereen die blijft openstaan voor nieuwe ervaringen, en biedt je de nieuwste informatie op het gebied van veranderingstechnologieën, geestelijke transformatie en een betere leefstijl. Het inspireert je en stimuleert je om meer uit het leven te halen.
De Transformator biedt ook jou graag de inspiratie en informatie om op elke leeftijd te genieten, vol levenslust en vitaal te leven.

 1. betrouwbare, heldere informatie
 2. inspirerende materialen en technieken
 3. herkenbare ervaringen van anderen op dit gebied
 4. uitgebreide en diepgaande adviezen en feedback
 5. verhelderende beschouwingen over alle elementen van het Nieuwe Denken
 6. waardevolle en praktische inzichten
Ik weet uit eigen ervaring: om de Wet van Aantrekking goed te leren toepassen en op ieder gebied je potentieel te verwerkelijken, moet je over de juiste informatie en technieken kunnen beschikken. De Transformator biedt jou precies die informatie die je nodig hebt. Lees verder en oordeel zelf!

Het is nu de tijd om je vitaliteit, stralende gezondheid, passie en macht opnieuw te vinden. VANDAAG!

De gratis bonussen als je je vandaag aanmeldt:
De producten die je al hebt ontvangen mag je houden, zelfs als je na de eerste 2 maanden zou stoppen. Dit zijn ze:

Bonus nr 1


  Twee Transformator audio CD's ter waarde van 35 euro. Ze zijn allebei hetzelfde, alleen is de ene voor overdag met een extra stukje erachter om je te wekken, mocht je weg zijn gedoezeld. Deze CD's alleen al kunnen je leven volkomen transformeren. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over alle CD's, maar deze spannen de kroon. Deze unieke CD's bevatten speciale effecten zoals paraliminalen en machtswoorden. De effecten van deze CD's zijn onvoorstelbaar krachtig. Ze variŽren van een enorme toename in energie bij sommigen tot een toename in gezondheid, succes en synchroniciteiten. Beluister hier een klein stukje van deze transformatie-CD. Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.

Bonus nr 2

  Een audio CD met korte meditaties en een lezing over de Transformator.

Bonus nr 3

  Bij de cursus hoort ook de audio CD 'De Transformator voor de toekomst van je dromen' van 20 euro om je af te stemmen op de energie van je wensen en met technieken die je steunen om verder het leven van je dromen te creëeren.

Bonus nr 4

  Als heel bijzonder extra: Als cursist heb je gratis toegang tot alle opnamen van teleseminars en lezingen en je ontvangt regelmatig leuke links, toegang tot de online VIP afdeling met audios, audioboeken en videos met inspirerende muziek en teksten.

Bonus nr 5

  James Allen – Zoals een mens denkt – Online ebook en audioboek.

Bonus nr 6

  Een verzameling van talloze unieke ebooks, zowel Nederlandse als Engelstalige, die nergens op de planeet te koop is. Alleen de cursisten ontvangen dit.

Bonus nr 7

  Je kunt jezelf met behulp van Subliminal Power Software via de computer op gemakkelijke wijze opnieuw programmeren en verkeerde ideeŽn uit je onderbewuste wissen. Alle cursisten krijgen dit programma gratis van mij met specifieke Nederlandstalige affirmaties om je onbewuste te (her)programmeren en de controle over je geest weer in eigen handen te nemen en je lichamelijk welzijn te bevorderen.

Bonus nr 8

  Iedereen die de schriftelijke cursus van 6 maanden heeft gedaan, heeft toegang tot de Transformator bijeenkomsten op basis van donatie. Anderen betalen 70 euro voor deelname.

Bonus nr 9

  Vele mp3 audio Cd's met lezingen, gesproken boeken en interviews van Charles Haanel, Jesus Nebot, Esther Hicks die Abraham channelt, Neville, Joe Vitale, dr. Joseph Murphy, Joel Goldsmith, e.v.a.

Als je gelukkiger wil zijn, vrijer en met meer passie en kracht wil leven, dan heeft de Transformator de kennis en de middelen om je hierbij te helpen. Je hoeft alleen regelmatig een beetje tijd uit te trekken om meester te worden over je leven. Ik kijk uit naar onze samenwerking in de cursus.

Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.


De principes en technieken van de Transformator blijven in iedere cursus hetzelfde. Daarom wil ik wat reacties van cursisten met je delen.
Al na de eerste 4 lessen veranderde mijn leven totaal. Ik leef nu vol zelfvertrouwen. Toen ik de oefeningen voor het stellen van doelen deed was er eigenlijk maar 1 doel dat me echt aansprak. Ik voelde dat alleen het contact met mijn ware Zelf me echt gelukkig zou maken. Terwijl ik aan de cursus begon in de hoop op meer geld, maar dat werd onbelangrijk vergeleken met wat ik nu wilde. Ik ging ook steeds beter mediteren en begon van alles te voelen wat ik nooit eerder had gevoeld. Het is moeilijk te beschrijven en het is onvoorstelbaar wat er allemaal met me is gebeurd. Er kwamen zoveel nieuwe inzichten in heel korte tijd bij me op. Ik voel me een nieuw mens. Je zegt dat je in de tekst rechtstreeks met het onderbewustzijn communiceert en dat je mensen helpt ontwaken. Nou, bij mij is dat goed gelukt. Ik zou niet weten wat anders deze diepgaande transformatie in mij heeft veroorzaakt. Dank je wel dat je de deur open hebt gezet naar een nieuwe wereld vol vreugde en geluk.


Margareth, sinds ik mee deed aan een workshop van jou is mijn leven totaal veranderd. Ik ging toen de cursus Transformator voor Meesterschap doen en die was nog beter dan ik verwachtte. Ik heb het niet af, want mijn hele leven kwam in een stroomversnelling sinds ik hieraan begon. Ik had al jaren het gevoel dat ik stilstond, maar daar is nu geen sprake meer van. Ik kan mijn eigen leven nauwelijks bijbenen. Er gebeuren aldoor zoveel fijne dingen. Dingen waar ik jarenlang onder heb geleden, zijn in het niets opgelost. Ik ben vooral heel blij dat mijn relaties zo enorm zijn verbeterd. En het bijzondere is dat er aldoor zoveel extra geld naar me toe komt, waar ik totaal niet op had gerekend. Ik koos deze cursus, niet die voor financiŽle vrijheid omdat ik dacht dat ik maar eerst meester moest worden over de vele problemen met mijn gezondheid, relaties en het gebrek aan levensvreugde en inspiratie. Geld was mijn minste probleem. Nu is mijn gezondheid ook enorm verbeterd, na jarenlange migraines en andere nare klachten. Ik ben daar heel blij om. Dank je wel voor je prachtige Transformator cursus!


Een cursiste van mijn leeftijd heeft een nieuwe impuls gekregen door de Transformator. Ze kreeg een erfenis van 60.000 euro en kon zo haar dromen verwezenlijken. Ze kan nu alle workshops volgen die ze wil, ze liet haar tuin professioneel aanleggen, en kocht een heel duur fantastisch ESSE fornuis. Ze geniet nu ook veel meer van haar leven sinds ze heeft geleerd om zachter met zichzelf om te gaan en er allerlei pijn in haar is opgelost. Je bent nooit te oud om je dromen te verwezenlijken! Ze schreef mij:
Je krijgt van mij niet zoveel mails als je misschien verwacht, maar ik ben nu eenmaal niet zo'n brievenschrijver, maar ik denk wel heel veel aan je en weet ook dat ik al heel veel aan je te danken heb. Ik sta nu toch wel weer anders in het leven dan een jaar geleden bijvoorbeeld.


Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.
De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Tijdens de kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is. En natuurlijk blijf ik lekker kloppen maar focus daarbij even niet op het roken.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt met mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!


Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch. Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.


Lieve Margareth,
De Transformator cursus is geweldig! Ik ben pas op de helft maar er is al enorm veel in mijn leven veranderd. Ik voel me nu veel happier. De CD's hebben me ook heel veel goed gedaan. Je geeft wel enorm veel, ik kan jaren toe met de spullen die ik nu van je heb ontvangen. Dank je wel. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad kwam. Je bent een echte Transformator!


Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.


Lieve Margareth,
Ik kan je niet genoeg bedanken voor jouw cursus. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik wist niet eens dat ik zo gelukkig zou kunnen zijn. Ik dacht dat ik rijkdom wilde, maar dat is nu totaal onbelangrijk. Ik heb iets veel beters gevonden, namelijk mezelf! Ik denk nu heel anders over mezelf en voel me een ander mens. Ik heb de grootste schat gevonden die er is. En nu volgen de manifestaties in mijn uiterlijke omstandigheden elkaar in snel tempo op. Het gaat zo prettig en geleidelijk, ik glij als het ware in mijn nieuwe leven.

Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.


Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!


Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.


Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.


De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.


Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.


Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.


Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.


Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.


Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.


Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.


Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.


Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.


Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.


Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.


Door de Transformator cursus te doen zul je merken: je enige beperking is je geloof in beperkingen. Je hebt een enorm potentieel. Je mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt onstuitbaar zijn.


*************************


Nu is het tijd voor actie!

Mensen vertellen mij soms dat ze graag aan een cursus deel zouden nemen, maar dat ze het niet kunnen betalen. Ze leven in gebrek en wat heeft voorrang? Hoe lang kun je nog zo leven? De echte vraag is: "kan ik me veroorloven om deze cursus niet te doen?"

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden, nu weet ik natuurlijk niet of je je liever per email aanmeldt of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.
Op facebook is een pagina van Stichting Absolute 1 met onze producten. Je vindt het misschien een LIKE waard...


Krachtig manifesteren:
Er is veel vraag naar een vervolg op de Transformator training. Daarom zijn er nu groepsbijeenkomsten van 13.00 - 17.00 in Almere. Mensen die eerder een Transformator Training of schriftelijke cursus deden of de basisfilosofie van de Transformator kennen en begrijpen werken dan samen met anderen aan verdieping en ruimen blokkades voor geluk op door de relatie met hun innerlijke leiding te versterken.

Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden. Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je lichaamsenergie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Tijdens de bijeenkomsten "Krachtig manifesteren" werken we samen aan blokkades, want zolang je hier bent kom je allerlei oude beperkende ideeŽn tegen. Het is net een ui, als je het ene probleem hebt ogeruimd, zie je andere, waar je je eerst bij had neergelegd. Je wil daar dan geen genoegen meer mee nemen. Je ruimt misschien je weerstand tegen je baan op en dan denk je "als ik daarvan af kan komen, kan ik ook van mijn angst voor liefdevolle harmonieuze relaties afkomen". Dan heb je eindelijk fijne relaties en je bent enorm gegroeid. Je ziet nu allerlei mogelijkheden voor je leven, waar je eerst niet eens aan dacht. Je wil misschien een nieuwe loopbaan. Maar er zijn toch aarzelingen om de opleiding te gaan doen die daarvoor nodig is. Zo blijft er werk aan de winkel. En in de Transformator heb je een instrument waarmee je zelf alle beperkingen in je leven stuk voor stuk kunt opruimen. Niet tegelijk, want dat kan je systeem gewoon niet aan. Dat is de reden waarom ik een tijdlang geen privť-cliŽnten meer ontving, er veranderde vaak te snel teveel in hun leven en dat kon een enkeling niet aan. Wanneer mijn energie stroomt is het voor mij ook heel moeilijk om mezelf af te remmen. Gelukkig hebben mijn cursisten geleerd om beter voor zichzelf te zorgen en ze roepen mij tijdens bijeenkomsten een halt toe zodra ze zich overbelast beginnen te voelen. En al mijn cliŽnten beseffen nu dat het hun eigen verantwoordelijkheid is en ze zorgen steeds beter voor zichzelf.

De mensen die de Transformator al hebben gedaan, hebben al heel veel blokkades opgelost. Maar ze willen daarom ook meer en nog sneller dingen uit de weg ruimen. Individueel gaat dat heel snel, en ook in een groep, je maakt een soort kwantum sprong. Ze kunnen het natuurlijk ook thuis in hun eentje en sommige doen dat ook. Dat ligt hun beter en het kan heel goed. Anderen werken liever samen om zo bevrijd te worden van alles wat ze niet meer willen. Je weet zelf wel wat voor jou het beste is.

Het is niet verplicht elke keer bij te wonen. Je bent altijd van harte welkom! lees de data op de agenda en meld je aan via een mailtje.

Hier volgen nog meer berichten van mijn cliŽnten. Te beginnen met het verbazingwekkend verhaal over de wonderbaarlijke gevolgen van de technieken die ze van mij leren.
In juli 2005 vertelde een cursist me dat kort voor onze tweede bijeenkomst hij een vriend had behandeld door wiens hoofd altijd heel veel beelden schoten, het leken er wel 1500 per seconde, een vorm van ADHD, dacht hij. De vriend werd als gevolg van de behandeling veel rustiger. En merkte toen allerlei ingevingen op, zoals de ingeving om in een bepaalde winkel een staatslot te kopen. En ja hoor, hij won 100.000 euro!

Nu niet meteen denken dat ik reclame voor de loterij maak of "de Transformator zal me rijk maken" (hoewel dat wel mogelijk is) want ik denk dat in dit speciale geval de man al veel informatie van buiten deze dimensie doorkreeg. maar dit niet kon verwerken en dat het daarom zo druk was in zijn hoofd. Door de behandeling kon hij beter "horen". Een buitengewoon verhaal, mijn cursist zei zelf, dat hij het bijna niet te geloven vond, het was dat hij het zelf had meegemaakt. Ook moet vermeld worden dat deze cursist door zijn groot invoelingsvermogen en liefdevolle aanpak in korte tijd al heel veel mensen heeft geholpen.


Lieve Margareth,
Ontzettend bedankt ...
... Ik wil dan veel lezen en met het cursusmateriaal aan de slag. Wel probeer ik nu een aantal keren per dag EVT te doen, ik merk dat het erg effectief is bij een hoop dingen. Het loopt allemaal erg lekker in mijn leven sinds ik bij jullie geweest ben, heb een meer positieve kijk op veel dingen gekregen. Ik ben ook nog eens een hele leuke man tegen gekomen waar ik nu veel mee uitga. Kortom, allemaal leuk en nog leuker! Ik zou het erg fijn vinden om contact te houden en misschien nog wat cursussen bij jou te volgen. Als je iets gaat doen waarvan je denkt dat het geschikt voor mij is, wil ik dat heel graag weten.
De cursus heeft mijn kijk op een aantal dingen echt veranderd, ik vond het een hele fijne dag. Ik hoop dat alles goed met je gaat en ik hoop je snel te zien/horen.De Transformator en de belastingen.
"Ik was bezig mijn belastingformulier in te vullen en kwam tot de ontdekking dat ik een bedrag bij zou moeten betalen, dat in mijn ogen enorm was. Ik heb maar een minimun uitkering en ik was twee dagen lang wanhopig. Ik wist me gewoon geen raad. Na weer een slapeloze nacht, besloot ik de Transformator erop toe te passen. Ik heb mijn gevoelens van woede over de belastingen behandeld, en het gevoel dat ik onrechtvaardig werd behandeld. Ook heb ik mijn angst voor financiŽle tegenvallers behandeld. En toen gebeurde het eerste wonder: ik voelde vrede. Ik had mijn negatieve ideeŽn over de belasting losgelaten en ze vergeven. Ik besefte dat wij met ons allen heel veel profijt van de belasting hebben en dat ik niet bang hoefde te zijn, want het geld zou wel ergens vandaan komen. Dezelfde dag kwam ik tot de ontdekking dat ik al jaren recht had op een aanvullende uitkering. Ik vroeg het natuurlijk meteen aan. En ik ging de toelichting bij de belastingen nog een keer goed doorlezen, want dat fluisterde een stemmetje in mij aldoor. Nu begreep ik waarom. Ik had iets over het hoofd gezien en het bleek dat ik niets bij hoefde te betalen, maar integendeel een flink bedrag terug kreeg!" Marianne.


Lieve Margareth, Ik heb heerlijk genoten van jouw cursus, ik voel nu al de veranderingen in de positieve zin, dus ik zal nog verder groeien . Bedankt nogmaals voor die twee heerlijke dagen. Marcel


Ik was verbaasd dat mijn hele leven na twee middagen totaal veranderd was. Mijn relatie met mijn man was volledig verbeterd, en van scheiden was geen sprake meer. Maanden later ben ik nog steeds van mijn allergie af en ook van mijn snoepaanvallen. Margareth, de Transformator is geweldig! Lies


Aan de telefoon vertelde Romec me:
Door de Transformator heb ik de energie en blijdschap van mijn jeugd weer gevonden. Het gevoel van mislukking, het gevoel dat ik mezelf niet heb waargemaakt, is verdwenen en ik onderneem nu vol enthousiasme aldoor nieuwe spannende dingen. Elke behoefte om joints te roken is ook weg.


Mijn twijfels over mijn nieuwe onderneming zijn helemaal opgelost. Het loopt soepel en gemakkelijk en ik ben ook heel tevreden over mijn vermogen om mezelf beter te beheersen. Ik voel nog wel de negatieve gevoelens opkomen, maar ik heb ze nu onder controle. Kees


Door de Transformator ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik heb nu een instrument om met de kwesties om te gaan, waar ik me eerst geen raad mee wist. Ik durfde eerst geen risico's te nemen, maar nu heb ik mijn angst voor ondernemen overwonnen en een bedrijf opgericht. Het liep meteen prima! Chantal


Mijn kinderen hadden nachtmerries en waren heel vaak bang. Ik wilde ze zo graag helpen. Door de Transformator ben ik gaan zien dat ze mijn eigen angsten uitbeeldden en nu wordt de rust en vrede in ons huis steeds groter. Ook heb ik eindelijk mijn richting in het leven helder gekregen. Inge.


Ik wilde graag weten hoe ik meer cliŽnten aan kon trekken en wat het was dat me ervan weerhield om een bloeiende praktijk op te bouwen. Ook wilde ik mijn vaardigheden in de omgang met mensen uitbreiden. Dat is allemaal heel goed gelukt met de Transformator! En het wordt steeds beter en beter en beter. Dank je wel. Johan


Door affirmeren en visualiseren ging Saskia ineens veel meer geld verdienen. Ze kon zich toen een nieuwe auto en een nieuw huis veroorloven. Waar ze niet op had gerekend, waren de enorme financiŽle tegenvallers die ineens opdoken en de reacties van mensen die haar veel pijn deden, als ze over haar problemen probeerde te praten. Ineens was het van "nou, ik zou graag jouw problemen willen hebben!" Ze voelde zich heel erg in de steek gelaten en er niet meer bij horen.
Dit is een heel bekend verschijnsel bij mensen die ineens veel meer geld krijgen. Ze raken dan buiten hun comfortzone, ze voelen zich niet op hun gemak met zoveel geld. Hun geldangsten komen versneld en versterkt naar boven.

Saskia zag in dat dit soort problemen te maken hebben met geldblokkades. Zelf dacht ze dat ze zichzelf geen geld gunde, zonder dat ze er op andere manieren voor gestraft moest worden. Het gevoel van: "Verdien ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg?" De Transformator Training heeft haar heel goed geholpen om haar geldblokkades te elimineren en vooral het werk met de chakra's heeft haar enorm geholpen. Ze zit nu veel beter in haar vel. De mensen die zo negatief op haar goede fortuin reageerden zijn verdwenen uit haar leven of hun houding is veranderd. De angst voor verlies van het geld is verdwenen en er zijn nu alleen nog maar financiŽle meevallers.


De gevolgen van de verkrachting toen ze een kind was, bleven Jaleh dwars zitten. En ze kon er met niemand over praten. Door de Transformator voelde ze zich niet meer zo kwetsbaar, ze voelt zich veel zekerder en heeft de pijn op wonderbaarlijke wijze verwerkt.


Ava bedankt me regelmatig, zowel per telefoon als via emails. Ze heeft haar angst voor kinderloosheid overwonnen en ziet nu ook in dat het juist die angst was die haar verhinderde zwanger te worden. Deze kwestie overheerst ook niet meer haar leven en ze geniet veel meer van haar man en hun samenzijn. Ze weet nu dat de vervulling van het moederschap gewoon op de juiste tijd komt.


Rene vertelde me dat hij redelijk tevreden was met zijn leven. Er was echter 1 ding wat hem heel dwars zat, namelijk zijn neiging om alles altijd uit te stellen. Dit probleem hebben meer cursisten. Rene vond dit een heel nare eigenschap van zichzelf. Door de Transformator heeft hij geleerd om beter met deze innerlijke weerstand om te gaan en hij luistert nu ook beter naar zijn innerlijke leiding.


Doris vertelde me aan de telefoon dat ze voor het eerst in jaren vrij was van kiespijnen. Ze had ook weer contact met haar gevoelens gekregen en dat vindt ze heel waardevol. Ook begon ze weer te dromen. Ze had vroeger een heel actief droomleven gehad en het was jaren geleden zomaar opgehouden. Ze kreeg nu via haar dromen antwoorden op vele vragen. Ze schreef me bij verschillende gelegenheden het volgende:

Lieve Margareth,
Beste, allerbeste wensen en vervulling ervan voor 2006. Je weet hoe het kan!
Ik ben nog steeds op zoek, maar af en toe vind ik ook. Ben begonnen de Heilige Geest te vragen en de oplossingen ervan ook daaraan te koppelen. Ontwikkel vertrouwen.
Is er iets veranderd de laatste weken: ja, ik voel me stabieler na al de toestanden, heb wekenlang geen kiespijn gehad, daarna een periode van weer ontstekingen, maar merk wel op, dat ik me minder daaraan uitgeleverd en machteloos voel. Heb ook een tijd gehad waar ik echt op alles een schep zout gelegd heb, vond zelf heel vervelend. Wat te doen, ook zou ik heel moeten specifiek zijn, dan maar heel onspecifiek mijn algemene negativiteit behandeld. En het hielp.
Dat heeft mij een halve nacht wakker gehouden, zo verbaasd was ik er en kon echt niets negatiefs bedenken.
Ook al heb ik nog steeds het gevoel dat ik de Transformator niet genoeg gebruik, ik vind het steeds leuker. Dankzij jou heb ik de sleutel gekregen om mijn emoties te leren kennen en af en toe er behoorlijk ondergesneuwd te worden, maar de tranen drogen snel en dan is het weer goed. Voor mij is het een leuke zoektocht, achter elke bocht zijn er weer andere dingen, beperkingen, nieuwe inzichten te ontdekken.
Hier was ik op zoek naar. Ik heb ook veel aan je lijstje met emotionele drijfveren gehad, zeker in het begin.
Had ik al verteld, dat inzichten zich openbaren van binnenuit, dat mijn geliefde dromen er weer zijn en ik ze ook beter kan onthouden en mijn gevoelen bij het schrijven van mijn eigen verhaaltjes er zo bovenop liggen.

Dank je wel Margareth, ik laat je mijn verdere vooruitgang weten.
Heel veel lieve groetjes
Doris


Het gaat goed met mij, heb zelf het gevoel dat mijn innerlijke schouder veel smaller is dan wat er nu zichtbaar is. Ook de kwesties tussen mijn moeder en mij lijken zich in liefde te vervluchtigen.


Dank je wel, ik heb de boeken ontvangen en behalve Rijkdom en Eer ook gelezen, voor de eerste keer dan. De inhoud is mij niet helemaal onbekend, alleen het moet wel goed tot mij doordringen. Leuk vind ik wel, dat ook praktische toepassingen aan de orde komen. Op kleine schaal ben ik wel aan het scheppen en zijn de resultaten dan wel daaruit afkomstig? Het moet wel, niemand anders dan ik doet het.
Alleen het verhaal over geld werpt vragen op: als je spiritueel groeit, zouden je materiŽle bezittingen ook groeien. Van andere therapeuten ben ik meer te weten gekomen over dit spirituele wereldje of wie denkt op dit pad te zijn, en ik verbaas mij erover dat blijkbaar haat en nijd onderling heersen en bijna niemand er een fatsoenlijke boterham aan verdienen kan. Hoe kan dat? Ik begrijp wel, dat geld minder belangrijk word als je er geestelijke rijkdom ervaart, maar een fatsoenlijk inkomen staat dat toch niet in de weg? Heb je daar een verklaring voor?Mijn antwoord:
In je Transformator map heb ik heel veel affirmaties van Annie Rix opgenomen, want de visie die eruit spreekt, vind ik wel inspirerend. Ja, we zijn scheppers, alleen scheppen we een hoop narigheid zolang we onbewust zijn.

Er is een spirituele wet, de wet van aantrekking, die zegt, alles waar je je aandacht op richt met emotie, trek je aan. Dus waar je op focust en met gevoel oplaadt, dat krijg je. Dan is het toch ook niet verwonderlijk dat spirituele mensen vaak geldgebrek lijden, want ze denken daaraan, geloven erin of zijn er bang voor.

Ik weet dat uit ervaring. Wanneer je bewust begint te worden, word je macht steeds groter en geld is een struikelblok voor veel mensen. De groeiende kracht van je geest confronteert je met groeiende problemen. Ook met groeiende heerlijkheden. Bijna iedereen op het pad gelooft dat geld slecht is en niet samengaat met spirituele groei. We hebben een erfenis van eeuwen van geloof dat armoede goed en spiritueel zou zijn. En bijna iedereen op het spirituele pad heeft last van dat virus. Ik geef tegenwoordig naast de cursus "de Transformator voor Succes en Meesterschap" ook een cursus voor financiŽle vrijheid en mensen vragen me telkens weer "Margareth, je bent zo spiritueel, waarom hou je je bezig met geld?" Ze beseffen niet hoe ze onbewust gehypnotiseerd zijn om geld af te wijzen als iets dat slecht zou zijn. En het funeste is, dat hoe meer je geldgebrek lijdt, hoe meer je naar geld verlangt en het tegelijk haat. Ik werk eraan om die blokkades bij mezelf en anderen op te lossen.

Ook zijn de meeste spirituele mensen niet zo goed in het leiden van een eigen bedrijf. Dat heb ik ook met veel vallen en opstaan moeten leren. Je bent in feite een kleine ondernemer en je moet een hoop weten over hoe je je diensten ingang kunt laten vinden en over administratie, belastingen enz.

Van onderlinge haat en nijd heb ik niets gemerkt, dat is iets persoonlijks, denk ik. Ik heb heel veel therapeuten als cursist en ik zou ze graag willen helpen om scheppen geld te verdienen en enorm veel voor mensen te doen. Ze willen graag helpen om mijn wereld een betere plek te maken en daarvoor ben ik ze heel dankbaar. Je mag me geloven, het zijn stuk voor stuk heel lieve mensen van goede wil, net als jij en ik.

Een warme groet van MargarethDoris schreef me terug:
Dank je wel voor je uitgebreide antwoord. Het is verbazingwekkend hoe een geloof zo lang kan doorwerken. Ik wil namelijk niet alleen mij persoonlijk ontwikkelen, maar natuurlijk ook een fatsoenlijk - het mag ook meer zijn - inkomen verwerven. Alle boeken, die je mij gestuurd hebt, zijn gelezen en nu weer elke keer herlezen totdat het helemaal doordringt. Ik blijf trouwens je TRANSFORMATOR trouw, het is voor mij een feilloze methode om met mijn gevoelens en tranen in contact te komen; daavoor ben ik je eeuwig dankbaar. Het magnetiseren helpt zeker, alleen brengt het geen inzicht. De combinatie werkt voor mij op dit moment heel goed.

Nogmaals, dank je wel en tot de volgende positieve berichten.
Groetjes DorisMatthieu kent de wereld van de therapeuten en schreef me: "Een en al dank"
Margareth.
Allereerst nog bedankt voor de sessie.
Mijn complimenten voor je manier van werken.
De manier waarop je rapport maakte en onderhield (afstemmen en leiden) gaven mij een veilig en vertrouwd gevoel.
Je was er echt voor mij.
De sessie heeft me nu al meer gebracht dan de vele duizenden euro's die ik aan anderen en besteed (use value groter dan cash value). Constant komen er onderdelen van de sessie aan mij voorbij, kun je nagaan wat er zich onbewust allemaal gebeurt. Ik laat het gewoon gebeuren en geef me er aan over.
Dat jij het hele proces begeleidde (uitvragen problemen, selecteren en voorzeggen affirmaties en ) vond ik heel fijn.
In vrijheid verbonden.
Matthieu


Zo heb ik nog vele mailtjes en telefoontjes ...


Schrijf je nu in voor onze volgende groepstraining of doe een schriftelijke cursus. Je WEET het gewoon wanneer het voor jou is!

Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier vind je gegevens over de locatie en data en ook de prijzen, o.a. van privť-sessies.
Basistraining Energetische Verandering Transformator technieken (EVT) gecombineerd met de principes van "Een cursus in wonderen". Dit is een unieke spirituele toepassing van EFT.
Voor wie: voor iedereen die de beginselen van deze effectieve, gemakkelijke zelfhulpmethode wil leren en voor hen, die de trainers opleiding willen volgen om EVT in hun praktijk te gebruiken.
Aantal bijeenkomsten: 1
Cursusdata: zie inschrijfformulier
Plaats: Almere
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier wanneer je besluit deze cursus te volgen.
energetische verandering Training (EVT) omvat een techniek om meridiaanpunten op je lichaam te behandelen.Cursus "De Trainers Training Energetische Verandering Transformator technieken (EVT)" gecombineerd met de spirituele principes van "Een cursus in wonderen".
Voor wie: voor iedereen die deze technieken uit de Energie Psychologie in hun praktijk of bij anderen willen gebruiken. Je leert praktische manieren om deze technieken toe te passen en je bewustwording raakt in een hogere versnelling. Door mijn achtergrond in de onderwijspsychologie en onderwijskunde en mijn ervaring als docente aan de universiteit pas ik technieken toe als de Ericksoniaanse om je opname capaciteit te vergroten en je leerproces te optimaliseren.
Voorwaarde: de basiscursus gevolgd hebben of voldoende praktische kennis van Energie Psychologie Technieken.
Aantal bijeenkomsten: 2
Cursusdata: zie inschrijfformulier
Plaats: Almere
Tijd: 13.00-16.00 uur

Wij doen energie werk. Vooral in deze Trainers Training is het vereist dat je intensief bezig bent met iedere deelnemer. Daarom werken we met heel kleine groepen. Er is dus een beperkt aantal plaatsen voor deelname. Meld je daarom tijdig aan.
In goed onderwijs wordt rekening gehouden met het opnamevermogen en de voorwaarden voor een optimaal leerproces. Wanneer je met energiewerk bezig bent, kun je niet van mensen verlangen dat ze hele dagen werken. De meeste echte helers zijn bovendien heel kinesthetisch en hoog sensitief. Als je dat zou doen zouden ze als uitgewrongen vaatdoeken naar huis gaan. Wij gaan verantwoord met onze cursisten en onszelf om en daarom werken we halve dagen. In deze cursus is tevens de handleiding "De geheimen om op spirituele en succesvolle wijze een bloeiende praktijk op te bouwen" inbegrepen. De aspecten die essentieel zijn voor jouw succes worden ook behandeld en desgewenst ruimen we samen blokkades op, zoals faalangst, geldangsten, stress en overbelasting, gebrek aan waardering enz. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden, nu weet ik natuurlijk niet of je je liever per email aanmeldt of via het inschrijfformulier wanneer je besluit deze training te doen.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl