JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Video voor herprogrammering van je relatie met geld en meer Trans4mator video's
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda

De audio's van Stichting Absolute 1
uitgegeven en ontwikkeld door Margareth Liew-On

In de audio "de Transformator voor de toekomst van je dromen" en de Transformator audio voor overvloed, gelukkig leven en meesterschap worden technieken toegepast om in ontspannen toestand je bewustzijn te verruimen, die ik voelualisatie technieken noem. Want het gaat eerder om voelen en beleven dan om visualiseren alleen. Dit levert veel meer creativiteit op, snellere en betere oplossingen bij het werk, studie en management. Je wordt bevrijd van onbewuste negatieve verwachtingspatronen waarmee je je toekomst creëert. Ze veranderen in positieve intenties. Je laadt dan je toekomst op met zuivere positieve energie. Je creëert een leven vol intense, liefdevolle en zuivere ervaringen op deze wijze. Door de Transformator audio's neemt je geluk en innerlijke vrede op ongekende wijze toe.

Om je onderbewustzijn echt te bereiken gebruiken we ook speciale effecten, waarbij tekst over elkaar heen is opgenomen. Er zijn dan stukken met machtswoorden erachter. Dat zijn woorden die een bepaalde invloed hebben op je geest.
Zoals:
- reik - dit woord is de essentie van iets vinden, een verloren voorwerp of een oplossing voor een probleem.
- samen - dit is het allerbeste woord, het brengt heel veel goeds in je leven.
- goddelijk - voor spiritueel inzicht.
En zo zijn er nog een paar, bijvoorbeeld woorden om geld aan te trekken. In het Engels heten ze power words of switch words.

Daarom staan er achter delen van de tekst power-woorden en zinnetjes als:
Nu - samen - ik ben - goddelijk – één – met goddelijk Licht NU – samen één - goddelijke eenheid NU – met goddelijke vrede NU – grenzeloos geluk – met goddelijke vreugde - succes - volmaaktheid - volledige veiligheid – goddelijke zekerheid NU - goddelijke gezondheid - goddelijke vrijheid – Volmaakte balans NU – en nog veel meer.

Ook zijn er wat subliminale teksten opgenomen. Dat zijn teksten die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor, maar wel voor het onderbewustzijn. Deze subliminale teksten zijn vooral gericht op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Wanneer je de audio koopt ontvang je tevens de subliminale teksten en machtswoorden.

Verder is er een stuk tekst voorzien van wat paraliminalen wordt genoemd, die heel moeilijk te volgen is. Dat is speciaal gedaan om het redenerende verstand te verwarren. Je verstand is de wachter op de drempel en filtert en interpreteert alle infomatie die het toelaat in je geest. Deze oefening schakelt dit vermogen even uit, zodat de nieuwe informatie echt opgenomen kan worden. Het is erop gericht om je denken het na enkele momenten op te laten geven en dan kun je een periode van gedachteloosheid en innerlijke stilte ervaren. In deze innerlijke stilte verbind je je met de Bron van je macht en schep je het leven van je dromen.

De muziek en geluidseffecten.
Het menselijk brein produceert elektrische golven die door een electro encephalograaf (EEG) gemeten kunnen worden.
Het ritme van deze energie wordt gemeten in trillingen (Cyclussen) er seconde (C.P.S.) Hersengolven van 7-14 cps worden alfa-golven genoemd. Vanaf 14 en meer cps worden ze beta-golven genoemd en 4-7 cps zijn theta-golven en nog minder zijn de zogenaamde delta-golven.
Wanneer je wakker bent, in het gewone dagelijkse leven vertoont het brein de zogenaamde beta-golven. Wanneer je dagdroomt of je in een bewustzijnstoestand bevindt juist voor het inslapen, of juist voor het ontwaken, produceren de hersenen alfa-golven. Theta en delta golven treden op wanneer je slaapt.

In onze geleide meditaties word je op alfa-niveau gebracht door een muzikaal effect op de achtergrond. De muziek die je bij deze oefening hoort, is heel speciaal. Het ondersteunt de transmissie van Goddelijk licht in het DNA van de cellen van je energielichaam. Dit brengt je naar een hoger niveau en opent je bewustzijn voor de Goddelijke Realiteit en het Goddelijk Licht dat altijd om je heen is.

In de kern van ons wezen is ons DNA een brug tussen materie en het Goddelijke. Stel je eens voor wat een wonderbaarlijk wezen je bent. Met behulp van deze muziek wordt de codex in het DNA via geluid en vibratie geactiveerd. Alle facetten van onze ervaring zijn aan het veranderen en met de versnelde bewustwording van de planeet zal meer uitgebreide informatie worden onthuld. Sommige van de geluidspatronen resoneren op bepaalde niveau's meteen met jouw unieke energie matrix, terwijl andere delen wat meer moeite kosten om te integreren. Zo moet het ook zijn, want we activeren binnen het DNA evolutionaire codes van het eerste niveau. Evolutie is niet altijd wat je zou verwachten. Deze muziek is een geschenk van jouw diepste niveau's, het is een weerspiegeling van jou.

De zuivering van je DNA helix zuivert je van oude beperkende gedachten. Je voelt je dan geweldig over wie je bent, je krijgt diepgaand zelfvertrouwen en blijvende vrede en vreugde. Negatieve gedachten die bij je binnenkomen worden voortaan moeiteloos getransformeerd door het volmaakte zuivere Goddelijk Licht.

Het zou goed zijn wanneer je besluit hier zoveel mogelijk naar te luisteren. Mensen zeggen tegen mij "De Transformator is het beste wat ik mezelf ooit heb gegeven." Iemand zei "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

Je mag me gerust mailen voor meer informatie of om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van de Transformator op je leven Als je bij jezelf denkt "ik voel dat ik dit echt nodig heb" onderneem nu actie en bestel meteen onze audio's. Je moet ze hebben als je niet het leven van je dromen leidt. Begin nu alles aan te trekken wat je wil in leven, en heet de Transformator welkom, want het is het beste wat je jezelf ooit kunt geven. Het leidt je naar een leven dat je stoutste dromen overtreft. De Transformator bevrijd je van de ballast van negatieve ervaringen uit het verleden en voedt je geest met positieve instructies, verrukkelijke beelden en warme intense gevoelens.

Ik krijg veel warme reacties op deze audio's, de meeste telefonisch. Ik ben heel blij met de enorme waardering voor de Transformator audio's.
Lees hier een reactie van Christa van Boxtel over de invloed die de Transformator audio's en ander materiaal in haar leven hadden. Ze schreef me eerst:
"Sinds ik per computer kennis met jullie gemaakt heb ben ik anders over het leven gaan denken. Nog bedankt voor al het goeds en ga zo door
In een volgend mailtje vertelde ze:
Ik ben u zo dankbaar voor uw ondersteuning in mijn zoektocht naar een gelukkiger leven. Wat ik hierdoor via u geleerd heb is dat heel mijn leven door eigen gefabriceerde beelden aan elkaar hangt. Daarom lieve Margareth mijn hartelijke dank dat u mij heeft leren inzien dat door een verandering en beheersing van mijn gedachten het leven "WONDERBAARLIJK" is."
Ik vroeg Christa of ik haar email mocht publiceren. Haar antwoord was heel ontroerend.
Ze schreef: "Natuurlijk mag u mijn naam gebruiken . Hopelijk vinden anderen ook via u de weg naar een gelukkiger bestaan."

Ook Jan van den Heuvel is heel positief over de audio's:

Goeie dag Margareth,
Voortdurend blijft de transformator een bijzonder aangenaam onderdeel in m'n dagpatroon. Ik leef op topnivo doordat ik mezelf NU vrijelijker uit!!! NU voel ik heel intens hoe de ECHTE verbinding met de ander de fijngevoeligheid en hartelijkheid enorm uitbreid. PRIMA RESPONS dus. Lang leve de openhartigheid. Tot de volgende mail, groetjes Jan....
Hier volgen meer berichten van mijn cliënten. Te beginnen met het verbazingwekkende verhaal over de wonderbaarlijke gevolgen van de technieken die ze van mij leren.
In juli 2005 vertelde een cursist me dat kort voor onze tweede bijeenkomst hij een vriend had behandeld door wiens hoofd altijd heel veel beelden schoten, het leken er wel 1500 per seconde, een vorm van ADHD, dacht hij. De vriend werd als gevolg van de behandeling veel rustiger. En merkte toen allerlei ingevingen op, zoals de ingeving om in een bepaalde winkel een staatslot te kopen. En ja hoor, hij won 100.000 euro!
Nu niet meteen denken dat ik reclame voor de loterij maak of "de Transformator zal me rijk maken" (hoewel dat wel mogelijk is) want ik denk dat in dit speciale geval de man al veel informatie van buiten deze dimensie doorkreeg. maar dit niet kon verwerken en dat het daarom zo druk was in zijn hoofd. Door de behandeling kon hij beter "horen". Een buitengewoon verhaal, mijn cursist zei zelf, dat hij het bijna niet te geloven vond, het was dat hij het zelf had meegemaakt. Ook moet vermeld worden dat deze cursist door zijn groot invoelingsvermogen en liefdevolle aanpak in korte tijd al heel veel mensen heeft geholpen.
Van een deelneemster aan een cursus ontving ik een mailtje waarvan ik een klein deel van de tekst hier afdruk:
Lieve Margareth,
Ontzettend bedankt ...
... Ik wil dan veel lezen en met het cursusmateriaal aan de slag. Wel probeer ik nu een aantal keren per dag te kloppen, ik merk dat het erg effectief is bij een hoop dingen. Het loopt allemaal erg lekker in mijn leven sinds ik bij jullie geweest ben, heb een meer positieve kijk op veel dingen gekregen. Ik ben ook nog eens een hele leuke man tegen gekomen waar ik nu veel mee uitga. Kortom, allemaal leuk en nog leuker! Ik zou het erg fijn vinden om contact te houden en misschien nog wat cursussen bij jou te volgen. Als je iets gaat doen waarvan je denkt dat het geschikt voor mij is, wil ik dat heel graag weten.
De cursus heeft mijn kijk op een aantal dingen echt veranderd, ik vond het een hele fijne dag. Ik hoop dat alles goed met je gaat en ik hoop je snel te zien/horen.
De Transformator en de belastingen.
"Ik was bezig mijn belastingformulier in te vullen en kwam tot de ontdekking dat ik een bedrag bij zou moeten betalen, dat in mijn ogen enorm was. Ik heb maar een minimun uitkering en ik was twee dagen lang wanhopig. Ik wist me gewoon geen raad. Na weer een slapeloze nacht, besloot ik de Transformator erop toe te passen. Ik heb mijn gevoelens van woede over de belastingen behandeld, en het gevoel dat ik onrechtvaardig werd behandeld. Ook heb ik mijn angst voor financiële tegenvallers behandeld. En toen gebeurde het eerste wonder: ik voelde vrede. Ik had mijn negatieve ideeën over de belasting losgelaten en ze vergeven. Ik besefte dat wij met ons allen heel veel profijt van de belasting hebben en dat ik niet bang hoefde te zijn, want het geld zou wel ergens vandaan komen. Dezelfde dag kwam ik tot de ontdekking dat ik al jaren recht had op een aanvullende uitkering. Ik vroeg het natuurlijk meteen aan. En ik ging de toelichting bij de belastingen nog een keer goed doorlezen, want dat fluisterde een stemmetje in mij aldoor. Nu begreep ik waarom. Ik had iets over het hoofd gezien en het bleek dat ik niets bij hoefde te betalen, maar integendeel een flink bedrag terug kreeg!" Marianne


Lieve Margareth, Ik heb heerlijk genoten van jouw cursus, ik voel nu al de veranderingen in de positieve zin, dus ik zal nog verder groeien . Bedankt nogmaals voor die twee heerlijke middagen. MarcelIk was verbaasd dat mijn hele leven na twee middagen totaal veranderd was. Mijn relatie met mijn man was volledig verbeterd, en van scheiden was geen sprake meer. Maanden later ben ik nog steeds van mijn allergie af en ook van mijn snoepaanvallen. Margareth, de Transformator is geweldig! LiesAan de telefoon vertelde Romec me:
Door de Transformator heb ik de energie en blijdschap van mijn jeugd weer gevonden. Het gevoel van mislukking, het gevoel dat ik mezelf niet heb waargemaakt, is verdwenen en ik onderneem nu vol enthousiasme aldoor nieuwe spannende dingen. Elke behoefte om joints te roken is ook weg.Mijn twijfels over mijn nieuwe onderneming zijn helemaal opgelost. Het loopt soepel en gemakkelijk en ik ben ook heel tevreden over mijn vermogen om mezelf beter te beheersen. Ik voel nog wel de negatieve gevoelens opkomen, maar ik heb ze nu onder controle. KeesDoor de Transformator ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik heb nu een instrument om met de kwesties om te gaan, waar ik me eerst geen raad mee wist. Ik durfde eerst geen risico's te nemen, maar nu heb ik mijn angst voor ondernemen overwonnen en een bedrijf opgericht. Het liep meteen prima! ChantalMijn kinderen hadden nachtmerries en waren heel vaak bang. Ik wilde ze zo graag helpen. Door de Transformator ben ik gaan zien dat ze mijn eigen angsten uitbeeldden en nu wordt de rust en vrede in ons huis steeds groter. Ook heb ik eindelijk mijn richting in het leven helder gekregen. Inge.Ik wilde graag weten hoe ik meer cliënten aan kon trekken en wat het was dat me ervan weerhield om een bloeiende praktijk op te bouwen. Ook wilde ik mijn vaardigheden in de omgang met mensen uitbreiden. Dat is allemaal heel goed gelukt met de Transformator! En het wordt steeds beter en beter en beter. Dank je wel. JohanDeze en vele andere berichten kun je lezen op de pagina met praktijkvoorbeelden.

Het is niet goed of slecht, het is gewoon niet echt. Dus: Relax!
Margareth Leeyvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl