Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
Natuurpark Lelystad, vlakbij Almere

Duizend jaar geleden moet het landschap er ongeveer zo uit hebben gezien. Het is een indrukwekkend gezicht om een eland, pater Davidshert, de wisent (bison) of het Przewalskipaard (de enige nog levende oerpaarden) vrij te zien rondlopen. Ook otters, wilde zwijnen en een groot aantal jonge dieren, ooievaars, bevers en andere dieren kun je hier zien. Rondom en in de plassen leven allerlei watervogels en amfibieŽn. Er is een bezoekerscentrum Flevolandschap met filmzaal en restaurant Willem Barentsz. Hier presenteerde ik de nieuwe cursus aan de wereld: "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven." Training Energetische Psychologie voor succes en het bewust scheppen van een aangenamere realiteit op heel plezierige wijze. De geheimen om dingen die je wilt op wonderbaarlijke wijze te zien verschijnen. Kortom, een cursus in Meesterschap!

Onze volgende cursus vond plaats op een schitterende locatie in BelgiŽ!
Heb je geen zin in lezen? Download dan hier de beschrijving van de cursus door Margareth.

Download hier nog meer informatie over de cursus "de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" om te beluisteren.


Dit is de cursus voor jou als je betere relaties wilt, of meer succes of geld, of je wil je gewoon beter over jezelf voelen. Manifesteer alles in je leven wat je wenst. Je droomleven! Op deze tocht zul je je meer bewust worden van jezelf en nieuwe perspectieven op het leven krijgen die de ruwe randjes zullen bijwerken, de kracht van je intentie zal bundelen, en je zal afstemmen op een hogere kwaliteit van je leven. Wat is je doel hier op aarde? Maak een begin met het leven van je droom en je levenstaak vervullen hier op aarde.

Ik zal je effectieve en eenvoudige oefeningen aanreiken om in je leven op te nemen. Deze oefeningen werken! We verhelderen je goddelijk doel, en ontdekken wat je tegenhoudt om dat doel te volgen en wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat dat doel zich gemakkelijk ontvouwt. Je kunt dit niet alleen. Om bewust om te gaan met je scheppende vermogens moet je anderen beÔnvloeden om met je mee te doen. Margareth leert je heel opmerkelijke en eenvoudige strategieŽn om steun van anderen te krijgen. Deze strategieŽn gaan ver voorbij de gewone NLP technieken die je misschien hebt geleerd. Mensen handelen dan alsof jouw wens hun bevel is.

Als je mijn website www.absolute1.net kent, weet je dat ik heel veel bezig ben met het veranderen van overtuigingen die je geluk niet dienen. Daarvoor heb ik allerlei technieken onderzocht, waaronder EFT en andere vormen van Energie Psychologie. Het bleek al gauw dat affirmeren alleen niet helpt. Integendeel, de meeste mensen die beginnen te affirmeren ervaren meteen dat dingen vaak juist slechter gaan. Dingen kunnen komen op een manier die je van streek maakt en veranderingen kunnen als negatief ervaren worden. Misschien vallen dingen weg uit je leven om ruimte te scheppen voor het nieuwe, maar het veranderingsproces zelf kan negatief lijken. Het ego, onze conditionering, biedt enorme weerstand. Er is een "achterdeurtje" nodig om deze weerstand op te laten lossen. Gelukkig heb ik ideeŽn en instrumenten gevonden waarmee je je onderbewuste opnieuw kunt programmeren en elke weerstand en innerlijk conflict kunt wegvagen.

De ideeŽn die ik in deze training toepas zijn voornamelijk gebaseerd op "Een cursus in wonderen" en de Wet van aantrekking, zoals Joseph Murphy die beschrijft in zijn boek "DIT IS HET: de kunst van metafysische manifestatie" (een uitgave van Stichting Absolute 1) en zoals Abraham (gechanneld door het echtpaar Hicks) dat doorgeeft. Ook het werk van Catherine Ponder (dat vaak teruggrijpt op de Bijbel) zoals "Dynamic Laws of Prosperity" heeft grote invloed op me gehad. Al deze werktuigen heb ik samengevoegd tot "DE TRANSFORMATOR", mijn unieke systeem voor succes. Wanneer je energiestroom geopend wordt met dit systeem, komen gezondheid, rijkdom, overvloed, en macht op je weg, helemaal automatisch, je hoeft er niets extra voor te doen - allemaal om je te dienen, om te zorgen dat je heel veel plezier hebt en om jou gelukkig te maken. Vraag het maar aan Margareth.

Van echt succes kun je volgens mij spreken wanneer je je levenstaak vervult en dus jezelf ontplooit, de uitdagingen van dit leven moeiteloos en met innerlijke vrede tegemoet treedt en wanneer je geluk niet afhankelijk is van dingen buiten je. Tijdens de cursus inventariseren we andere mogelijke maten voor succes.

Voor wie: Wanneer het hoog tijd is voor je zelfontplooiing en je het leven wilt leiden waarvan je gewoon weet dat dat mogelijk is voor jou. Maar emotionele blokkades houden je tegen. Meestal staat alleen energetische weerstand tussen ons en de verwezenlijking van onze dromen. Weerstand die de stroom van geluk, gezondheid, rijkdom, macht en overvloed tegenhoudt. We geloven dan vaak niet eens dat het weerstand is. We zien toch de bewijzen dat onze overtuiging echt waar is? Bijvoorbeeld de overtuiging "je moet hard werken om veel geld te verdienen".
Als je dat gelooft ... bewijzen te over.
Geld maakt corrupt ... bewijzen te over.
Dat is namelijk alles wat je dan aan zult trekken. De Wet van aantrekking zal je daar bewijzen voor leveren!
Je hebt altijd gelijk!
De Cursus in wonderen zegt: wil je gelijk of wil je geluk?
Meestal willen we allebei. Volg je mij?
Om allebei te hebben, moet je bereid zijn om andere bewijzen aan te trekken. Niets kan tot je komen zonder je toestemming. Je trekt zelf alles aan wat in je ervaring is via je vibraties. En je vibraties komen tot stand via je gedachten en je emoties. Je zegt bijvoorbeeld: ik wil deze baan niet en ... boem! weg is je baan. De goddelijke kracht in jou oordeelt niet, dat laat-ie aan jou over. Jij moet beter formuleren wat je wil. Misschien wilde je eigenlijk erkenning, of leukere collega's of iets anders, je wilde niet echt je baan kwijt ...
Zeg dat dan!
Of je klaagt over je man of over een kind of over je hond en voila, ze worden steeds onhandelbaarder.
Je hebt alweer gelijk. Jouw woord is de wet voor je leven! We vragen altijd veel te weinig. Voor God / het universum is elk verlangen van ons zeer nietig, de Almachtige die alles kan kent geen moeilijkheidsgraad, zelfs niet in wonderen. Laat staan in de alledaagse routineklus die meestal ons leven vormt.

In deze waardevolle cursus leer je praktische manieren om effectief te affirmeren, EVT en andere methoden uit de Energie Psychologie, bewust helder dromen, visualiseren, de onvoorstelbare goede effecten van dankbaarheid en hoe je de goede dingen kunt aantrekken in je leven en je echte levenstaak kunt verwezenlijken. Het sleutelbegrip hierbij is "overgave aan je ware Zelf". Het is geen theoretische, maar een echte "doe" cursus.

In deze cursus praten we wel over geld, we gebruiken het als symbool voor de goede dingen van het leven. Dus wanneer we het hebben over geld, verwijst dat ook naar relaties, gezondheid, geluk, zelfwaardering enz. Het is gewoon een kapstok waaraan we de methode hebben opgehangen. En bovendien hebben we gemerkt dat niets mensen hun blokkades zo snel oproept als het woord geld. Allerlei angsten worden dan heel snel duidelijk, zoals de gedachte "wat zullen ze van me denken als ik laat merken dat geld wel belangrijk voor me is?" De meeste mensen roepen "geld is niet belangrijk" maar velen doen werk dat ze verafschuwen of leiden niet het leven van hun dromen en dat alleen maar vanwege geld. Geld is een symbool van waarde en die waarde is voor bijna iedereen verbonden met een belangrijk levensgebied.

Met geld drukken we onze waardering uit en iedereen heeft op de ťťn of andere manier behoefte aan waardering. Hetzij om te ervaren dat je werk gewaardeerd wordt, of je veilig en verzorgd te kunnen voelen, of om je belangrijk te voelen door je bezittingen (dan is het verbonden met je eigenwaarde) enz. In de cursus praten we hier verder over ....

Elke grootse verandering in het leven begint met een beslissing. Zou ik met deze persoon verder moeten? Moet ik deze baan aannemen? Zou ik deze cursus moeten doen om meer vervulling te ervaren? Het begint allemaal met een eenvoudige beslissing.
Je besluit deel te nemen aan deze cursus wanneer je bereid bent magische dingen in je leven te zien gebeuren ...
Als je wilt dat er overal om je heen overvloed is ...
Ga dan op een speelse tocht met Margareth Liew-On en boor de kracht die in je is, aan. Versnel je emotionele en spirituele groei. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden, nu weet ik natuurlijk niet of je je liever per email aanmeldt of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.

Wat kun je je voorstellen bij deze cursus?
In plaats van alleen maar probleemgericht te werken, zoals dat meestal gebeurt, pakken we de oorzaak van de problemen aan. En die oorzaak ben jij! Of beter gezegd, de conditionering en verkeerde ideeën die je je over het leven en over jezelf hebt eigen gemaakt.

De meeste geldzorgen, werkproblemen, relatieproblemen en fysieke problemen zijn terug te voeren op je funeste conditionering. De dingen die je hebt geleerd te geloven, staan je volledige zelfontplooiing in de weg.

In onze cursussen combineren we de recente energie therapieën van EFT (EVT), Acupressuur techniek, werken met de energiecentra, NLP en de goddelijke leiding waar we allemaal over beschikken. Al je overtuigingen hebben een emotionele component en daardoor kunnen ze met behulp van onze methode volledig veranderd worden. De spirituele principes die Jezus geeft in Zijn "Cursus in wonderen" vormen de rode draad in onze aanpak.

De energietherapieën die in deze cursussen gebruikt worden zijn gebaseerd op de eeuwenoude meridiaanleer en acupunctuur. Door te kloppen, wrijven of bepaalde punten aan te raken en tegelijk je aandacht te richten op datgene wat je wilt veranderen en bereiken, word je gezuiverd van je beperkende overtuigingen. Ik heb in dit proces ook bewust de transformatie technieken van NLP geïntegreerd om je te leiden naar bliksemsnelle veranderingen. Deze combinatie van technieken noem ik "de Transformator" en het is onvoorstelbaar krachtig.

In deze cursus praten we over de gevolgen van je overtuigingen op je communicatie. Je lichaamstaal, maar ook je vibraties zenden uit wat je over jezelf denkt en wat je verwachtingen zijn. Wat je lichaam zegt is zo luid, dat het een wonder mag heten dat iemand kan horen wat je zegt.

Ook komen de volgende onderwerpen aan bod:
Overredingsprincipes: de kunst van het overreden gebruiken we om ons eigen onderbewustzijn te overreden om oude gewoontepatronen die niet in ons hoogste belang zijn, los te laten en nieuwe, betere, te accepteren. Het is niet alleen van belang om te leren om in rapport met anderen te zijn, maar ook met jezelf.
Hoe werkt het onderbewuste? – een ander wereldbeeld helpt om je te laten ontdekken wie je echt bent – herprogrammeren van jezelf – intenties formuleren, doelen stellen op een manier die wel werkt en formuleren in de vorm van effectieve energetisch geladen affirmaties - intenties visualiseren – de fundamentele motivaties – conflicterende intenties, zelfsabotage en contra-intentioneel gedrag – nieuwe werktuigen – technieken van de energie psychologie - hoe ver ga je in je jacht naar veiligheid, liefde en goedkeuring? – emotionele drijfveren zoals schuld, schaamte en geringe eigenwaarde – energetische oefeningen – de werkwijze van de Transformator.

We doen oefeningen om je overtuigingen op te sporen en om te leren om snel je gemoedstoestand te veranderen zodat je visualisaties meer effect hebben. We behandelen de zelfsabotage en weerstanden die we op het spoor komen en visualiseren de verwezenlijking van je doelen. Er wordt een eerste aanzet gegeven tot Meesterschap.

Wat stukjes uit de handleiding:
Eén van de manieren om overvloed te visualiseren die ik aanreik:
Stel je voor dat je net miljoenen hebt ontvangen. Voel de uitgelatenheid en blijdschap van voorspoed. Ervaar het gevoel van succes. Visualiseer nu alle dingen die je met dat geld zou doen. Visualiseer dat je vol vreugde al je schulden afbetaalt en laat dat gevoel van vrijheid je helemaal doordringen.
Visualiseer nu dat je alle dingen koopt die je wilde en nodig had. Zie hoe je cadeautjes koopt voor je geliefden en geld geeft aan mensen die je iets wil geven. Niet omdat ze het nodig hebben, maar omdat je ze blij wilt maken. Want als je denkt dat iemand iets nodig heeft, staan ze voor je het weet op je stoep te bedelen.
Visualiseer nu dat je je geld met wijsheid investeert, zodat het zal groeien en uitbreiden en doorgaan je te dienen.
Ervaar geluk en het gevoel van vervulling terwijl je je geld gebruikt om zowel de vreugde in je eigen leven te laten toenemen als de vreugde in het leven van anderen op de planeet.
Hoewel je misschien geen miljoenen in een loterij zult winnen, is het dit gevoel van succes en overvloed dat je moet opwekken teneinde een magnetisch krachtveld te scheppen om voorspoed in je leven aan te trekken. Hou dat gevoel van overvloed en vreugde vast en voel die welvaart de hele dag door.

Wanneer ik mensen vraag om te visualiseren (zoals in de voorgaande oefening) dat ze succesvol zouden zijn op het gebied waarop ze graag succes zouden willen hebben, en hoe ze zich dan zouden voelen, zeggen ze niet vaak dat ze zich goed voelen. Veelal zeggen ze dat ze zich niet op hun gemak voelen. Dit wijst op een innerlijk conflict, en leidt vaak tot zelfsabotage. Er zijn allerlei emotionele blokkades die het gewenste in de weg staan. Men voelt dan "ik ben niet goed genoeg, of niet slim genoeg, niet mooi genoeg, niet jong/oud genoeg enz." of "ik verdien het niet" of ik ben het niet waard. Succesvol zijn is voor velen ook verbonden met allerlei negatieve dingen. Net als de meeste veranderingen. Tenzij je met succes om kunt gaan en alles wat er zou veranderen, en er niet bang voor bent zul je niet toelaten dat het gemanifesteerd wordt in je leven. Met de Transformator behandelen we deze remmende overtuigingen. Dan gaan alle delen van je dezelfde kant op in plaats van je naar verschillende kanten tegelijk te trekken, zodat je eindelijk je dromen kunt vervullen.

We beginnen met de vraag: wat wil je? Wat zou succes voor mij zijn?
Dan gaan we na wat je met succes verbindt. Ik ben onder andere (m.b.t. geld en succes) de volgende associaties tegengekomen:
 1. financieel succes is niet spiritueel.
 2. Om succes te hebben zou ik teveel in moeten leveren. De prijs is te hoog.
  Of: om de man van mijn dromen te hebben, zou ik mijn vrijheid kwijt raken.
  Of: als ik echt zou doen, wat ik wil doen, zou iedereen die belangrijk voor me is, me afwijzen.
 3. Als ik financieel succes zou hebben zou ik weleens hebzuchtig kunnen worden. (In feite word je waarschijnlijk minder hebzuchtig als je veel geld hebt.)
Geld maakt niet gelukkig, maar armoede maakt beslist ongelukkig. Uit onderzoek onder miljonairs en mensen uit de middenklasse blijkt dat rijkdom of gebrek eraan geen verband houdt met geluk. Met andere woorden, rijke mensen zijn niet ongelukkig en mensen met minder geld zijn niet gelukkiger dan de rijken. Je kunt zowel rijkdom als geluk hebben … er is geen reden om minder te hebben.

Om succes te hebben kan alleen een kleine glimp van hoe het voor je zou aanvoelen heel veel energie vrijmaken. Dan ga je in sneltreinvaart in de richting van de verwezenlijking van je doelen. Dit kan meer voor je doen dan heel lang affirmaties herhalen of visualiseren zonder energiewerk. Energiewerk maakt alle verschil van de wereld uit.

Omgaan met geld.
Elke keer dat we geld uitgeven, of het nu is om levensmiddelen te kopen, om een rekening te betalen, voor ons vermaak, of wat dan ook, zouden we het moeten zegenen met dankbaarheid voor de dienst die het ons verleent en het vrijelijk los moeten laten, wetend dat het een bron van energie is en zoals alle energie, zal het gaan, uitbreiden en naar ons terugkeren om ons nog meer te dienen. Als we ons geld met tegenzin uitgeven, klagend over de hoge kosten van levensonderhoud, angstig dat we niet genoeg zullen hebben om onze uitgaven te bekostigen, er een hekel aan hebbend om het uit te geven aan de dingen die noodzakelijk zijn in het leven, blokkeren we automatisch het vloeien van de stroom van het universum in ons leven.

Dit betekent niet dat we erop uit moeten trekken en op rekening kopen en geld uitgeven dat we niet hebben, maar het betekent wel dat we moeten inzien dat geld een bron van energie is, die ons een dienst bewijst die we met dankbaarheid en waardering zouden moeten aanvaarden.

Het is belangrijk dat we onze aandacht weghalen bij armoede en doelbewust richten op weelde. Onze gedachtevormen zijn magnetisch, ze trekken datgene aan waar we aan denken. We kunnen de universele voorraad van alle goede dingen in ons leven aantrekken door vol te houden, vertrouwen en aanvaarding. Met behulp van de stappen van creatieve visualisatie, kunnen we ons doel van voorspoed stellen en beginnen met het ontwikkelen van echt welvaartsbewustzijn.

Geef geen macht aan de verschijnselen van de externe wereld door je bezig te houden met gebrek en beperking. Treedt de situaties in je leven tegemoet als een objectieve waarnemer, altijd beseffend dat ongeacht wat er op dit moment aan de hand is in je leven, de voorraad van het universum onbegrensd is en overvloed er al voor je is.

Behandel je geldangsten.
1. Ooit bestond het geloof dat geld de wortel is van alle kwaad. Maar de liefde voor geld waardoor geld tot een afgod wordt, een substituut voor God, is verkeerd. Wanneer je geld ziet als een goddelijke verzorgingsmiddel, goddelijke energie die je dient, heeft het geen enkele macht over je en hecht je er geen onjuiste waarde aan.

Kun je beamen dat geld goed is? Geld is werkelijk goed, je kunt er heel veel goeds mee doen, ook voor jezelf, het helpt je spirituele ontwaken. Je kunt dan de boeken kopen die je op je pad helpen en de bijeenkomsten bezoeken die in bepaalde stadia van je spirituele ontwaken nodig zijn. Zeg tegen jezelf:
Ik geniet van de enorme geldstroom in mijn leven. Het komt van God. Het is heel spiritueel om in weelde te leven. God wil dat ik gelukkig en vrij ben in ieder opzicht.

2. Er is ook het geloof dat mensen op je geld uit zijn als je geld hebt. Je zou dan te maken krijgen met geldkloppers en oplichters. Maar weet: Iedereen wil niets anders dan liefde, waarheid en goedkeuring van mij.

3. Daarmee verbonden is het geloof dat je dan geen echte vrienden zult hebben. Als je geld hebt zouden mensen alleen maar doen alsof ze van je houden.
Besef echter: Iedereen houdt altijd van me, ook als ik veel geld heb.
Iedereen is altijd mijn vriend; niemand wil mijn geld, ze willen alleen liefde.
Alles draait om liefde, niet om geld. Liefde is onmisbaar. Alles is liefde. God die Liefde is, geeft me alles wat ik nodig heb, ook geld. Daarom komt geld heel gemakkelijk naar me toe, ik hoef er niets voor te doen. Geld geeft me vreugde, want het is een teken van de goddelijke zorg voor mij.

4. Sommigen denken dat ze door geld belangrijk zullen worden en zich beter over zichzelf zullen voelen. Als je dit over jezelf kunt toegeven, zeg dan tegen jezelf: Mijn eigenwaarde hangt niet af van iets buiten mij, ook niet van geld. Ik ben rijk en gelukkig, want ik ben het waardevolste wat er is. Ik ben mijn eigen schat !

5. Er is ook het geloof dat geld je gelukkig kan maken. Of juist niet. Men zegt immers vaak "geld maakt niet gelukkig".
En dat is waar. Maar geldgebrek ook niet. Je kunt nu en altijd gelukkig zijn. Zeg tegen jezelf: Ik heb altijd geluk, want ik ben altijd gelukkig.

6. Er kan ook de angst zijn dat het hebben van veel geld veel zorgen en verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Zeg dan:
Geld hebben is heel gemakkelijk. Ik leef zorgeloos en vrij in volmaakte overvloed, ook financieel. God is verantwoordelijk voor mijn geld. God regelt al mijn geldzaken goddelijk volmaakt.

7. Angst voor geldgebrek.
Gebrek is niet Gods wil.
Daarom is er ook meer dan genoeg van alles, ook geld, voor iedereen. Er wordt aldoor meer geld bij gedrukt. Geld heeft alleen de macht die ik eraan geef. En ik besef dat God alle macht heeft. God maakt vrij en daarvoor gebruikt Hij ook geld.
Ik ben schatrijk; ik leef in het bewustzijn van de Waarheid en mijn kennis van de Waarheid groeit aldoor. God is overvloed en ik leef in God.

8. Er is ook de angst om gebrek te lijden door regels van de samenleving, instellingen of werkgevers. Vooral op de belastingen projecteren we heel veel angsten.
Vertrouwen dat je verzorgd wordt door een baas, een instelling, of een loterij is ook angstwekkend. Hoe kom je aan geld?
Besef wel dat geld van God komt, niet van een baas, of de loterij, of welke instelling dan ook. En daarom kan niets en niemand het je onthouden. God is de Bron van alles. En het doet God groot genoegen je alles te geven, ook geld. Daarvoor gebruikt je goddelijke geest belastingen, bazen, uitkeringsinstanties, kortom alle kanalen van wie je bereid bent geld te aanvaarden.
Affirmeer: God leidt me aldoor naar de goddelijk volmaakte bronnen van inkomen voor mij. Geld stroomt op goddelijk volmaakte wijze aldoor naar me toe. Ik ben een magneet voor geld en alle goede dingen.

9. De angst dat er niet genoeg is.
Er is meer dan genoeg van alles voor iedereen. Er is ook meer dan genoeg geld. Geld stroomt overvloedig naar me toe. De geldstroom in mijn leven is enorm en gezegend.

10. De angst dat je bekend zal worden en dat dit je rust zal verstoren.
Ik heb altijd rust en vrede, ook als ik succes heb en bekend ben. De Heilige Geest waarborgt mijn rust. Niets bedreigt me. Ik kan altijd om hulp vragen en opnieuw kiezen.

11. De angst dat je het mensen een beroep op je kunnen doen.
. Ik mag altijd kiezen wat ik wil. Ik ben vrij!

12. Angst dat je zult falen en af zult gaan.
Er bestaat geen tegenslag. Er zijn alleen uitdagingen om te groeien, je zou ze groeikansen kunnen noemen. Alles op je pad dient om je bewustzijn uit te breiden. Het universum werkt volmaakt. Het dient altijd mijn optimale belang.
Alles wat ik doe gebeurt onder goddelijke leiding en brengt altijd succes. Ook mijn zogenaamde falen dient mijn hoogste belang, al zie ik het niet. God heeft de leiding bij alles wat ik onderneem. Dank U God!

13. Angst dat je altijd meer zult uitgeven dan je aan inkomen hebt.
Affirmeer en doe EVT: Er komt bij mij altijd veel meer geld binnen dan eruit gaat. Ik heb altijd meer geld dan ik ooit op zou kunnen maken.

14. Angst voor financiële beperkingen en lasten. Bijvoorbeeld angst voor schulden, zoals een hypotheek. Je voelt je beperkt wanneer je geen financiële vrijheid ervaart. Wat is financiële vrijheid voor jou?
Hoe uit financiële vrijheid zich voor jou? Hoe zou het eruit zien? Is het een eigen huis, een auto, mooie spullen, geld om te reizen? Genoeg geld om alles te kopen wat je maar wilt? Genoeg geld om niet meer te hoeven werken?
Vul zelf in: Financiële vrijheid uit zich in mijn leven als …
Je kunt energiewerk doen met de affirmaties: Ik leef vrij van schulden. Ik ben schuldeloos, ik ben vrij.
Schulden zijn geen deel van mijn leven. Het licht van de geest van Christus schijnt op mijn weg en toont mij hoe elke schuld uitgewist kan worden.
De Universele Inspiratie stelt mij op mijn gemak. Ik hoef mij nooit zorgen te maken. Piekeren is nooit ergens goed voor.
Ik laat vertrouwen in het Al-Goede alle zorgelijkheid vervangen en mij rust geven.
Datgene wat van Gods goedheid moet zijn, is er al. Daarom zijn mijn schulden al betaald in de Goddelijke Mind.

15. De angst dat je niet goed genoeg bent.

Nog meer om EVT op toe te passen:
Ik heb dit gevoel dat ik onbemind en onverzorgd ben, want ik heb geen financiële vrijheid, ik heb niet genoeg geld. Ik accepteer mezelf helemaal en totaal. Ik denk dat ik niet genoeg geld heb …

Ik ben bang voor kritiek omdat ik geld heb, mensen die me gierig zullen vinden, of niet spiritueel of wat dan ook ...

Ik ben bang voor opdringerige mensen nu ik geld heb …


Catherine Ponder geeft de volgende overvloedsaffirmaties:
Ik ben omringd door zuivere Spirit, God. Mijn denken is Gods denken en het is de wet voor datgene waarvoor het is gesproken. Alles wat ik doe is een succes. Ik ben geleid en geïnspireerd door de levende Spirit van Liefde, die precies weet wat gedaan moet worden. Ik moet wel in de juiste richting gaan en weet altijd wat ik moet doen, waar en hoe.
Het juiste handelen is altijd in mijn bewustzijn. Ik weet altijd wat ik moet doen. Ik heb succes in al mijn ondernemingen en ik word rijkelijk beloond voor al mijn inspanningen. Ik ben omringd door Goddelijke Substantie, die altijd de vorm aanneemt van mijn voorziening en zich altijd manifesteert als alles wat ik nodig heb en verlang. Ik heb altijd een overvloed aan geld en aan alles wat ik nodig heb om mijn leven gelukkig en weelderig te maken. Er is een voortdurende enorme stroom naar me toe van middelen van bestaan, van geld, van alles wat ik nodig heb om voldaan en tevreden en gelukkig te leven.

Ik heb een innerlijk begrip van mijn plaats in het universum. Ik weet dat het uniek is. Ik ben uniek. Ik hoef niemand te imiteren of te verlangen naar het goede van een ander. Al het goede is nu van mij en is nu zichtbaar in mijn ervaring. Ik ben niet in competitie met wie dan ook, want ik ben voor eeuwig mezelf, een unieke en individuele uitdrukking van God, verenigd en één met alle zelven, elk IK BEN.

Er is datgene in me wat alle mensen herkennen als waardevol en wenselijk en iedereen die ik ontmoet houdt van mij en waardeert mij. Ik trek onweerstaanbaar degenen aan voor wie ik iets kan betekenen en degenen die iets voor mij kunnen betekenen. Ik span me niet in en leg niemand mijn wil op. Ik weet ! De Waarheid maakt me vrij van angst voor armoede en van gedachten van beperking. Net als alles dat wenselijk is, moet geld wel een spiritueel idee zijn en ik weet dat ik dit idee in mijn Spirit heb, ik zal altijd dit idee van overvloed hebben. Het is van mij en ik aanvaard het.

De gelegenheid voor zelfexpressie en beloning is er altijd voor mij en ik word gedreven om deze gelegenheid te kennen, te aanvaarden en te gebruiken. Ik heb overvloed want ik ben overvloed. Alles wat de Vader heeft, behoort me toe.Hier volgen wat berichten van cursisten.

Te beginnen met het verbazingwekkend verhaal over de wonderbaarlijke gevolgen van de technieken die ze van mij leren.
In juli 2005 vertelde een cursist me dat kort voor onze tweede bijeenkomst hij een vriend had behandeld door wiens hoofd altijd heel veel beelden schoten, het leken er wel 1500 per seconde, een vorm van ADHD, dacht hij. De vriend werd als gevolg van de behandeling veel rustiger. En merkte toen allerlei ingevingen op, zoals de ingeving om in een bepaalde winkel een staatslot te kopen. En ja hoor, hij won 100.000 euro!
Nu niet meteen denken dat ik reclame voor de loterij maak of "de Transformator zal me rijk maken" (hoewel dat wel mogelijk is) want ik denk dat in dit speciale geval de man al veel informatie van buiten deze dimensie doorkreeg. maar dit niet kon verwerken en dat het daarom zo druk was in zijn hoofd. Door de behandeling kon hij beter "horen". Een buitengewoon verhaal, mijn cursist zei zelf, dat hij het bijna niet te geloven vond, het was dat hij het zelf had meegemaakt. Ook moet vermeld worden dat deze cursist door zijn groot invoelingsvermogen en liefdevolle aanpak in korte tijd al heel veel mensen heeft geholpen.


Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebook
Lieve Margareth,
Ontzettend bedankt ...
... Ik wil dan veel lezen en met het cursusmateriaal aan de slag. Wel probeer ik nu een aantal keren per dag EVT te doen, ik merk dat het erg effectief is bij een hoop dingen. Het loopt allemaal erg lekker in mijn leven sinds ik bij jullie geweest ben, heb een meer positieve kijk op veel dingen gekregen. Ik ben ook nog eens een hele leuke man tegen gekomen waar ik nu veel mee uitga. Kortom, allemaal leuk en nog leuker! Ik zou het erg fijn vinden om contact te houden en misschien nog wat cursussen bij jou te volgen. Als je iets gaat doen waarvan je denkt dat het geschikt voor mij is, wil ik dat heel graag weten.
De cursus heeft mijn kijk op een aantal dingen echt veranderd, ik vond het een hele fijne dag. Ik hoop dat alles goed met je gaat en ik hoop je snel te zien/horen.


De Transformator en de belastingen.
"Ik was bezig mijn belastingformulier in te vullen en kwam tot de ontdekking dat ik een bedrag bij zou moeten betalen, dat in mijn ogen enorm was. Ik heb maar een minimun uitkering en ik was twee dagen lang wanhopig. Ik wist me gewoon geen raad. Na weer een slapeloze nacht, besloot ik de Transformator erop toe te passen. Ik heb mijn gevoelens van woede over de belastingen behandeld, en het gevoel dat ik onrechtvaardig werd behandeld. Ook heb ik mijn angst voor financiŽle tegenvallers behandeld. En toen gebeurde het eerste wonder: ik voelde vrede. Ik had mijn negatieve ideeŽn over de belasting losgelaten en ze vergeven. Ik besefte dat wij met ons allen heel veel profijt van de belasting hebben en dat ik niet bang hoefde te zijn, want het geld zou wel ergens vandaan komen. Dezelfde dag kwam ik tot de ontdekking dat ik al jaren recht had op een aanvullende uitkering. Ik vroeg het natuurlijk meteen aan. En ik ging de toelichting bij de belastingen nog een keer goed doorlezen, want dat fluisterde een stemmetje in mij aldoor. Nu begreep ik waarom. Ik had iets over het hoofd gezien en het bleek dat ik niets bij hoefde te betalen, maar integendeel een flink bedrag terug kreeg!" Marianne.
Lieve Margareth, Ik heb heerlijk genoten van jouw cursus, ik voel nu al de veranderingen in de positieve zin, dus ik zal nog verder groeien . Bedankt nogmaals voor die twee heerlijke dagen. Marcel


Ik was verbaasd dat mijn hele leven na twee middagen totaal veranderd was. Mijn relatie met mijn man was volledig verbeterd, en van scheiden was geen sprake meer. Maanden later ben ik nog steeds van mijn allergie af en ook van mijn snoepaanvallen. Margareth, de Transformator is geweldig! Lies


Aan de telefoon vertelde Romec me:
Door de Transformator heb ik de energie en blijdschap van mijn jeugd weer gevonden. Het gevoel van mislukking, het gevoel dat ik mezelf niet heb waargemaakt, is verdwenen en ik onderneem nu vol enthousiasme aldoor nieuwe spannende dingen. Elke behoefte om joints te roken is ook weg.


Mijn twijfels over mijn nieuwe onderneming zijn helemaal opgelost. Het loopt soepel en gemakkelijk en ik ben ook heel tevreden over mijn vermogen om mezelf beter te beheersen. Ik voel nog wel de negatieve gevoelens opkomen, maar ik heb ze nu onder controle. Kees


Door de Transformator ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik heb nu een instrument om met de kwesties om te gaan, waar ik me eerst geen raad mee wist. Ik durfde eerst geen risico's te nemen, maar nu heb ik mijn angst voor ondernemen overwonnen en een bedrijf opgericht. Het liep meteen prima! Chantal


Mijn kinderen hadden nachtmerries en waren heel vaak bang. Ik wilde ze zo graag helpen. Door de Transformator ben ik gaan zien dat ze mijn eigen angsten uitbeeldden en nu wordt de rust en vrede in ons huis steeds groter. Ook heb ik eindelijk mijn richting in het leven helder gekregen. Inge.


Ik wilde graag weten hoe ik meer cliŽnten aan kon trekken en wat het was dat me ervan weerhield om een bloeiende praktijk op te bouwen. Ook wilde ik mijn vaardigheden in de omgang met mensen uitbreiden. Dat is allemaal heel goed gelukt met de Transformator! En het wordt steeds beter en beter en beter. Dank je wel. Johan


Door affirmeren en visualiseren ging Saskia ineens veel meer geld verdienen. Ze kon zich toen een nieuwe auto en een nieuw huis veroorloven. Waar ze niet op had gerekend, waren de enorme financiŽle tegenvallers die ineens opdoken en de reacties van mensen die haar veel pijn deden, als ze over haar problemen probeerde te praten. Ineens was het van "nou, ik zou graag jouw problemen willen hebben!" Ze voelde me heel erg in de steek gelaten en er niet meer bij horen.
Dit is een heel bekend verschijnsel bij mensen die ineens veel meer geld krijgen. Ze raken dan buiten hun comfortzone, ze voelen zich niet op hun gemak met zoveel geld. Hun geldangsten komen versneld en versterkt naar boven.

Saskia zag in dat dit soort problemen te maken hebben met geldblokkades. Zelf dacht ze dat ze zichzelf geen geld gunde, zonder dat ze er op andere manieren voor gestraft moest worden. Het gevoel van: "Verdien ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg?" De Transformator Training heeft haar heel goed geholpen om haar geldblokkades te elimineren en vooral het werk met de chakra's heeft haar enorm geholpen. Ze zit nu veel beter in haar vel. De mensen die zo negatief op haar goede fortuin reageerden zijn verdwenen uit haar leven of hun houding is veranderd. De angst voor verlies van het geld is verdwenen en er zijn nu alleen nog maar financiŽle meevallers.


De gevolgen van de verkrachting toen ze een kind was, bleven Jaleh dwars zitten. En ze kon er met niemand over praten. Door de Transformator voelde ze zich niet meer zo kwetsbaar, ze voelt zich veel zekerder en heeft de pijn op wonderbaarlijke wijze verwerkt.


Ava bedankt me regelmatig, zowel per telefoon als via emails. Ze heeft haar angst voor kinderloosheid overwonnen en ziet nu ook in dat het juist die angst was die haar verhinderde zwanger te worden. Deze kwestie overheerst ook niet meer haar leven en ze geniet veel meer van haar man en hun samenzijn. Ze weet nu dat de vervulling van het moederschap gewoon op de juiste tijd komt.


Rene vertelde me dat hij redelijk tevreden was met zijn leven. Er was echter 1 ding wat hem heel dwars zat, namelijk zijn neiging om alles altijd uit te stellen. Dit probleem hebben meer cursisten. Rene vond dit een heel nare eigenschap van zichzelf. Door de Transformator heeft hij geleerd om beter met deze innerlijke weerstand om te gaan en hij luistert nu ook beter naar zijn innerlijke leiding.


Doris vertelde me aan de telefoon dat ze voor het eerst in jaren vrij was van kiespijnen. Ze had ook weer contact met haar gevoelens gekregen en dat vindt ze heel waardevol. Ook begon ze weer te dromen. Ze had vroeger een heel actief droomleven gehad en het was jaren geleden zomaar opgehouden. Ze kreeg nu via haar dromen antwoorden op vele vragen. Ze schreef me bij verschillende gelegenheden het volgende:

Lieve Margareth,
Beste, allerbeste wensen en vervulling ervan voor 2006. Je weet hoe het kan!
Ik ben nog steeds op zoek, maar af en toe vind ik ook. Ben begonnen de Heilige Geest te vragen en de oplossingen ervan ook daaraan te koppelen. Ontwikkel vertrouwen.
Is er iets veranderd de laatste weken: ja, ik voel me stabieler na al de toestanden, heb wekenlang geen kiespijn gehad, daarna een periode van weer ontstekingen, maar merk wel op, dat ik me minder daaraan uitgeleverd en machteloos voel. Heb ook een tijd gehad waar ik echt op alles een schep zout gelegd heb, vond zelf heel vervelend. Wat te doen, ook zou ik heel moeten specifiek zijn, dan maar heel onspecifiek mijn algemene negativiteit behandeld. En het hielp.
Dat heeft mij een halve nacht wakker gehouden, zo verbaasd was ik er en kon echt niets negatiefs bedenken.
Ook al heb ik nog steeds het gevoel dat ik de Transformator niet genoeg gebruik, ik vind het steeds leuker. Dankzij jou heb ik de sleutel gekregen om mijn emoties te leren kennen en af en toe er behoorlijk ondergesneuwd te worden, maar de tranen drogen snel en dan is het weer goed. Voor mij is het een leuke zoektocht, achter elke bocht zijn er weer andere dingen, beperkingen, nieuwe inzichten te ontdekken.
Hier was ik op zoek naar. Ik heb ook veel aan je lijstje met emotionele drijfveren gehad, zeker in het begin.
Had ik al verteld, dat inzichten zich openbaren van binnenuit, dat mijn geliefde dromen er weer zijn en ik ze ook beter kan onthouden en mijn gevoelen bij het schrijven van mijn eigen verhaaltjes er zo bovenop liggen.

Dank je wel Margareth, ik laat je mijn verdere vooruitgang weten.
Heel veel lieve groetjes
Doris


Het gaat goed met mij, heb zelf het gevoel dat mijn innerlijke schouder veel smaller is dan wat er nu zichtbaar is. Ook de kwesties tussen mijn moeder en mij lijken zich in liefde te vervluchtigen.


Dank je wel, ik heb de boeken ontvangen en behalve Rijkdom en Eer ook gelezen, voor de eerste keer dan. De inhoud is mij niet helemaal onbekend, alleen het moet wel goed tot mij doordringen. Leuk vind ik wel, dat ook praktische toepassingen aan de orde komen. Op kleine schaal ben ik wel aan het scheppen en zijn de resultaten dan wel daaruit afkomstig? Het moet wel, niemand anders dan ik doet het.
Alleen het verhaal over geld werpt vragen op: als je spiritueel groeit, zouden je materiŽle bezittingen ook groeien. Van andere therapeuten ben ik meer te weten gekomen over dit spirituele wereldje of wie denkt op dit pad te zijn, en ik verbaas mij erover dat blijkbaar haat en nijd onderling heersen en bijna niemand er een fatsoenlijke boterham aan verdienen kan. Hoe kan dat? Ik begrijp wel, dat geld minder belangrijk word als je er geestelijke rijkdom ervaart, maar een fatsoenlijk inkomen staat dat toch niet in de weg? Heb je daar een verklaring voor?


Mijn antwoord:
In je Transformator map heb ik heel veel affirmaties van Annie Rix opgenomen, want de visie die eruit spreekt, vind ik wel inspirerend. Ja, we zijn scheppers, alleen scheppen we een hoop narigheid zolang we onbewust zijn.

Er is een spirituele wet, de wet van aantrekking, die zegt, alles waar je je aandacht op richt met emotie, trek je aan. Dus waar je op focust en met gevoel oplaadt, dat krijg je. Dan is het toch ook niet verwonderlijk dat spirituele mensen vaak geldgebrek lijden, want ze denken daaraan, geloven erin of zijn er bang voor.

Ik weet dat uit ervaring. Wanneer je bewust begint te worden, word je macht steeds groter en geld is een struikelblok voor veel mensen. De groeiende kracht van je geest confronteert je met groeiende problemen. Ook met groeiende heerlijkheden. Bijna iedereen op het pad gelooft dat geld slecht is en niet samengaat met spirituele groei. We hebben een erfenis van eeuwen van geloof dat armoede goed en spiritueel zou zijn. En bijna iedereen op het spirituele pad heeft last van dat virus. Mensen vragen me telkens weer "Margareth, je bent zo spiritueel, waarom hou je je bezig met geld?" Ze beseffen niet hoe ze onbewust gehypnotiseerd zijn om geld af te wijzen als iets dat slecht zou zijn. En het funeste is, dat hoe meer je geldgebrek lijdt, hoe meer je naar geld verlangt en het tegelijk haat. Ik werk eraan om die blokkades bij mezelf en anderen op te lossen.

Ook zijn de meeste spirituele mensen niet zo goed in het leiden van een eigen bedrijf. Dat heb ik ook met veel vallen en opstaan moeten leren. Je bent in feite een kleine ondernemer en je moet een hoop weten over hoe je je diensten ingang kunt laten vinden en over administratie, belastingen enz.

Van onderlinge haat en nijd heb ik niets gemerkt, dat is iets persoonlijks, denk ik. Ik heb heel veel therapeuten als cursist en ik zou ze graag willen helpen om scheppen geld te verdienen en enorm veel voor mensen te doen. Ze willen graag helpen om mijn wereld een betere plek te maken en daarvoor ben ik ze heel dankbaar. Je mag me geloven, het zijn stuk voor stuk heel lieve mensen van goede wil, net als jij en ik.

Een warme groet van Margareth


Doris schreef me terug:
Dank je wel voor je uitgebreide antwoord. Het is verbazingwekkend hoe een geloof zo lang kan doorwerken. Ik wil namelijk niet alleen mij persoonlijk ontwikkelen, maar natuurlijk ook een fatsoenlijk - het mag ook meer zijn - inkomen verwerven. Alle boeken, die je mij gestuurd hebt, zijn gelezen en nu weer elke keer herlezen totdat het helemaal doordringt. Ik blijf trouwens je TRANSFORMATOR trouw, het is voor mij een feilloze methode om met mijn gevoelens en tranen in contact te komen; daavoor ben ik je eeuwig dankbaar. Het magnetiseren helpt zeker, alleen brengt het geen inzicht. De combinatie werkt voor mij op dit moment heel goed.

Nogmaals, dank je wel en tot de volgende positieve berichten.
Groetjes Doris


Matthieu kent veel therapeuten en schreef me: "Een en al dank"
Margareth.
Allereerst nog bedankt voor de sessie.
Mijn complimenten voor je manier van werken.
De manier waarop je rapport maakte en onderhield (afstemmen en leiden) gaven mij een veilig en vertrouwd gevoel.
Je was er echt voor mij.
De sessie heeft me nu al meer gebracht dan de vele duizenden euro's die ik aan anderen en besteed (use value groter dan cash value). Constant komen er onderdelen van de sessie aan mij voorbij, kun je nagaan wat er zich onbewust allemaal gebeurt. Ik laat het gewoon gebeuren en geef me er aan over.
Dat jij het hele proces begeleidde (uitvragen problemen, selecteren en voorzeggen affirmaties en EVT]) vond ik heel fijn.
In vrijheid verbonden.
Matthieu

Zo heb ik nog vele mailtjes en telefoontjes ...De cursus is gecentreerd rond het thema "Meesterschap". We houden ons dus bezig met het leren toepassen van je scheppende vermogens en het opruimen van je blokkades en angsten. Een cursus om anders naar de wereld te leren kijken, je levensdoelen te vinden en je ware Zelf te leren kennen!

Deze cursussen zijn er nu ook in schriftelijke vorm. Je ontvangt de materialen thuis en kunt ze rustig in je eigen tempo bestuderen. Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.
Krachtig manifesteren:
Er is veel vraag naar een vervolg op de Transformator training. Daarom zijn er nu groepsbijeenkomsten van 13.00 - 17.00, meestal in Almere. Bekijk de agenda op de website voor data. Mensen die eerder een Transformator Training hebben gedaan werken dan samen met anderen aan verdieping en ruimen blokkades voor geluk op door de relatie met hun innerlijke leiding te versterken. Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden. Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je lichaamsenergie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.
De bijeenkomsten "Krachtig manifesteren" voor mensen die de Transformator al kennen, zijn een soort opfrisdagen. We werken dan samen aan blokkades, want zolang je hier bent kom je allerlei oude beperkende ideeŽn tegen. Het is net een ui, als je het ene probleem hebt ogeruimd, zie je andere, waar je je eerst bij had neergelegd. Je wil daar dan geen genoegen meer mee nemen. Je ruimt misschien je weerstand tegen je baan op en dan denk je "als ik daarvan af kan komen, kan ik ook van mijn angst voor liefdevolle harmonieuze relaties afkomen". Dan heb je eindelijk fijne relaties en je bent enorm gegroeid. Je ziet nu allerlei mogelijkheden voor je leven, waar je eerst niet eens aan dacht. Je wil misschien een nieuwe loopbaan. Maar er zijn toch aarzelingen om de opleiding te gaan doen die daarvoor nodig is. Zo blijft er werk aan de winkel. En in de Transformator heb je een instrument waarmee je zelf alle beperkingen in je leven stuk voor stuk kunt opruimen. Niet tegelijk, want dat kan je systeem gewoon niet aan. Dat is de reden waarom ik met privť-cliŽnten ben gestopt, er veranderde vaak te snel teveel in hun leven. De mensen die de Transformator al hebben gedaan, hebben al heel veel blokkades opgelost. Maar ze willen daarom ook meer en nog sneller dingen uit de weg ruimen. In een groep gaat dat heel snel, je maakt een soort kwantum sprong. Ze kunnen het natuurlijk ook thuis in hun eentje en sommige doen dat ook. Dat ligt hun beter en het kan heel goed. Anderen werken liever samen om zo bevrijd te worden van alles wat ze niet meer willen. Je weet zelf wel wat voor jou het beste is.

Het is niet verplicht elke keer bij te wonen. Je bent van harte welkom! Meld je aan via een mailtje of via het inschrijfformulier. Op de agenda en op het inschrijfformulier vind je gegevens over de data.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook


TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl