JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Affirmeren, hoe doe je dat?

Om je geest positief te beïnvloeden kun je affirmaties gebruiken. Affirmaties moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om door je onderbewustzijn geaccepteerd te worden. Bijvoorbeeld de affirmatie “ik ben vol zelfvertrouwen”.
 1. de meest krachtige vorm is “ik ben … “ (dit is één van de machtszinnen enz.)
 2. de affirmatie moet in de tegenwoordige tijd zijn. De menselijke geest kent geen verschil tussen doen alsof en wat echt is. Als je het vertelt dat iets zo is, dan handelt het alsof het zo is. Gebruik dus geen woorden als “ik zal zijn …” want dan blijft het eeuwig in de toekomst en kun je erop blijven wachten. Je kunt wel zeggen “ik word steeds beter en beter” of “ik word steeds gelukkiger” of “ik heb steeds meer zelfvertrouwen”, want dat houdt in dat je al gelukkig of beter bent of zelfvertrouwen hebt.
  In het stuk over onjuiste herinneringen kun je meer hierover lezen en over de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek hiernaar.
 3. Hou vol. Blijf gemotiveerd. Herinner jezelf er aldoor aan waarom je iets wil, bijvoorbeeld “ik ben vrij van roken, want ik wens gezond te zijn, ik wens de controle te hebben over mijn leven en ik wens vrij te zijn.”
 4. Hou het simpel. Het onderbewuste is net een kind en het kan lange intellectuele zinnen niet begrijpen. Zeg bijvoorbeeld: “ik voel me goed”, “ik voel me geweldig”, “ik ben gelukkig”.
 5. Hou het positief. Onze programmering is voor het grootste deel negatief en je hebt sterk tegengif nodig. Je kunt dus beter niet iets zeggen als “mijn hoofdpijn verdwijnt”. Het is veel beter om te zeggen “terwijl ik meer en meer ontspan, wordt mijn hoofd veel helderder”.
 6. Blijf herhalen. Als we ons onderbewustzijn dus voortdurend voeden met positieve uitspraken, zal het effect op onze gezondheid en ons welzijn gegeven moment duidelijk te merken zijn. Door herhaling hebben we heel veel geleerd toen we jong waren en dat kunnen we nog steeds doen. Gebruik echter telkens andere woorden, zoals “Ik word steeds slanker”, “ik krijg een slanker lichaam”, “mijn lichaam is slank”.
 7. Hou het specifiek.
 8. Gebruik niet teveel affirmaties tegelijk. Het beste is om 1 ding te affirmeren. Je wilt misschien op veel gebieden in je leven veranderingen ervaren, maar begin gewoon met 1 ding dat het gemakkelijkst te veranderen is. Als je daarnaast affirmeert “ik heb steeds meer zelfvertrouwen” dan zal dat je helpen in alle veranderingen in de toekomst.
 9. Hou het realistisch. Denk om je veiligheid. Ga je onderbewustzijn niet wijsmaken dat het gevaarlijke dingen kan, terwijl je niet oefent of er ook op andere manieren aan werkt. Een voorbeeld van de juiste affirmatie in sport zou moeten zijn “terwijl ik steeds meer zelfvertrouwen heb en steeds meer ontspan, word ik een steeds betere bergbeklimmer”. Deze manier van affirmeren werkt ook goed bij angsten zoals hoogtevrees.
 10. Affirmeren is het kweken van een nieuwe denkgewoonte. Hoe lang duurt het om een nieuwe gewoonte aan te leren? Astronauten moesten ook nieuwe gewoonten leren voor hun ruimtereizen en het bleek dat dat gemiddeld 30 dagen in beslag nam. De oude wijzen spreken van 21 dagen. Het lijkt me het veiligste om gewoon te blijven affirmeren tot je merkt dat het gevoel dat bij de affirmatie hoort, spontaan bij je opkomt. Dan hoef je niet meer te affirmeren, want dan leef je de affirmatie.
 11. Als je merkt dat ineens allerlei apparaten tegelijk kapot gaan in je huis nadat je begon te affirmeren, dan kan dat komen doordat je vibratieniveau verandert en de apparaten die hogere frequentie niet aankunnen. Of als er meer geld binnen komt, maar ook meer onverwachte rekeningen, dan zijn er blokkades in je energiesysteem die nodig behandeld moeten worden. Soms beginnen mensen heel onaardig tegen je te doen. Dat komt omdat jullie niet meer op dezelfde golflengte zitten en daar is wel iets aan te doen. Je kunt leren om niet alleen je eigen vibratieniveau, maar ook dat van belangrijke mensen in je leven te beïnvloeden.
  Een ander probleem dat zich kan voordoen wanneer je begint te affirmeren, is het werken aan afslanken. Misschien kom je juist aan. Je hebt dan beslist last van Energetische weerstand (ook wel psychologische omkering genoemd), d.w.z. je energie stroomt de andere kant uit. Dat gaat hand in hand met opdrachten in je onderbewustzijn om je lichaam in de huidige toestand te houden. Veranderen kan dan heel moeilijk zijn, want het onderbewustzijn doet dit om je te beschermen. Het lijkt op zelfsabotage, maar toch heeft het daar meestal belangrijke redenen voor. Het is dus zaak met je onderbewustzijn te communiceren en je energie te helpen weer de goede kant op te stromen.
In onze Transformator trainingen leer je nog veel meer over effectief affirmeren en visualiseren, gecombineerd met het behandelen van relevante meridiaanpunten.

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl