JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaBestaat je ideale partner?
Margareth Lee
En is er werkelijk zo iemand als een foute man/vrouw?

Onderzoek heeft geconcludeerd dat het voor de meeste mensen van essentieel belang is om een liefdevolle vervullende relatie te hebben. Dat schijnt ook nog goed te zijn voor je gezondheid, want mensen met zo'n relatie leven volgens onderzoek langer en blijven fitter.

Maar hoe komt het dan dat we overal om ons heen eenzame mensen zien voor wie het vinden van een ideale partner moeilijk is? En tegelijk zien we ook vele relaties en huwelijken eindigen in scheidingen die alle betrokkenen diep kwetsen.

Waarom hebben zoveel mensen toch zo'n moeite met het vinden van de juiste persoon met wie ze in liefde samen kunnen zijn?

Er worden door “deskundigen” allerlei redenen hiervoor gegeven.
 1. sommige mensen saboteren zichzelf onbewust door hun overtuigingen die tegen hun eigen belang ingaan.
 2. Anderen hebben teveel onverwerkte emotionele bagage.
 3. Sommigen missen het zelfvertrouwen om mensen te benaderen tot wie ze zich echt aangetrokken voelen.
 4. Sommigen hebben zo'n lage zelfwaardering, dat ze neerkijken op iedereen die hun aantrekkelijk vindt. Ik kende een homosexuele man, die tijdens elke relatie vertelde dat de ander zo afhankelijk van hem was en dat zijn partner veel meer van hem hield dan omgekeerd. Dat hij bijna geen eind aan de relatie durfde te maken omdat de partners dan totaal van streek waren en zelfs met zelfmoord dreigden.
 5. Anderen hebben daarentegen zeer onrealistische verwachtingen.
 6. En daar zijn nog de mensen die partners kiezen op basis van totaal verkeerde redenen. Die kunnen variëren van “hij moet lange krullende wimpers hebben” tot “hij moet op Michael Jackson lijken”. Welke versie van Michael Jackson? En hoe lang blijven lange krullende wimpers je boeien? Vooral als hij daarnaast allerlei stuitende gewoontes blijkt te hebben?

De professionele koppelaars bieden meestal een oplossing door te proberen mensen bij elkaar te brengen op basis van bij elkaar passende punten. Je stelt een profiel op met je wensen, een soort verlanglijst en vult je eigen profiel in. Daarin beschrijf je interesses, gewoontes, persoonlijkheidskenmerken en allerlei andere factoren. Ongetwijfeld zullen ze soms succes hebben met hun werk. Maar ik denk niet doordat hun systeem werkt. Misschien wel omdat die twee zielen die manier kozen om elkaar te ontmoeten. Of omdat die mensen op hetzelfde vibratieniveau zaten.

Er is volgens mij een hogere macht in het spel. Mensen komen niet door toeval bij elkaar. Jaren geleden deed ik aan astrologie als hobby. Ik ben toen gestopt met het maken van horoscopen voor mensen, want ze bezwoeren me dat ze zich hun leven niet door de horoscoop lieten bepalen, en vervolgens durfden ze amper meer de deur uit op “ongunstige” tijdstippen. Hun hele leven werd niet meer door henzelf, maar door de sterren bepaald. Dat is volgens mij een totaal verkeerd en zeer onspiritueel gebruik van de astrologie. Er is sprake van bepaalde energieën die je van tijd tot tijd beïnvloeden, maar jij bepaalt hoe je op ze reageert en met de ervaringen die ze je bieden, omgaat. Dat heet leven.

Ik heb toen veel geleerd over relaties door honderden horoscopen van stelletjes en families die ik persoonlijk kende, te bestuderen en statistisch te analyseren. Zo is er een punt in de horoscoop, de Vertex, wat ik het punt van karmische ontmoetingen ben gaan noemen. Het bleek dat allerlei stellen die lang bij elkaar waren, de hoofdpunten van hun horoscoop op de Vertex van de ander hadden. Het was bijna iedere keer raak. De zon van Jan op de vertex van Anna en de zon van Anna op de vertex van Jan. Of de maan of de ascendant. Het bijzondere is dat de astrologische handboeken daar haast nooit over schrijven. Waarschijnlijk omdat gedegen statistisch onderzoek nog in de kinderschoenen staat. Deze mensen hadden dus hun ideale partner. Maar vaak waren de relaties zeer dysfunctioneel. Het waren relaties vol wederzijdse wrok en verbitterde verwijten.

Ik ben de laatste jaren gaan geloven dat dat ook zo hoort. Deze mensen waren voorbestemd om bij elkaar te komen. Hun relatie ontstaat niet door toeval. Ik denk dat de mensen die we dichtbij laten komen ons de meest waardevolle lessen kunnen leren, omdat ze ons het diepste kunnen raken. En dat doen ze dan ook. Het zijn lessen in liefde en vergeving die we leren en daarin schuilt het geheim van geluk.

Ik heb dat ervaren met mijn dochter. Jaren geleden was onze relatie heel vaak heel gespannen. Tot ik besloot er bewust aan te gaan werken om mijn eigen instelling naar haar toe te veranderen. Ik besefte dat ik haar niet meer kon veranderen, ze was een volwassen vrouw en mijn kans om haar op te voeden had ik gehad. Nu kon ik alleen mezelf nog veranderen. Ik kreeg het pas voor elkaar na veel innerlijke worsteling en dat ging niet ineens. Het is moeilijk inzicht te hebben in je eigen patronen, jouw aandeel in de relatieproblemen. Gelukkig lukte het uiteindelijk en nu hebben we al jaren een zeer warme, liefdevolle relatie zonder grote wanklanken. Natuurlijk zijn we het niet altijd eens, maar dat is geen struikelblok meer voor onze liefde. Ik ben dankbaar voor dit wonder van de heling van mijn geest. Het is de vervulling van een hartewens.

De wet van aantrekking;
Waar je je tegen verzet trek je aan in een pakket dat in eerste instantie heel aantrekkelijk is.

In de relaties die ik heb bestudeerd, kon ik ook duidelijk de werking van de wet van aantrekking zien. Vooral dat deel dat zegt, dat je datgene aantrekt waar je je tegen verzet. Mensen trekken vaak een partner aan die na een tijdje alles lijkt te vertegenwoordigen dat ze verafschuwen. Ze haten leugenaars en hun partner heeft het liegen tot een kunstvorm verheven.

Luc en Corina waren in het begin een heel vrolijk ondernemend stel. Maar hij werd steeds negatiever en passiever. Hij zag overal struikelblokken. Ze deed van alles om hem op te vrolijken en dat leek alleen averechts te werken. Hij reageerde heel negatief op alles. Corina besefte niet dat ze in de uitbeelding van een contrast waren gevangen. Hoe positiever ze werd, hoe negatiever hij ging doen. Tot ze mijn advies opvolgde en zich heel negatief ging opstellen om de proef op de som te nemen. En ja hoor, Luc leefde helemaal op en na een tijdje begon hij haar te verwijten dat ze net een koude natte deken was. Ze legde een domper op alles. Ik heb Corina toen geholpen om de dingen die ze zo negatief en afkeurenswaardig vond een plek te geven. Te beginnen met haar afwijzing van 'negativiteit'. Dat bracht het evenwicht terug in haar relatie met Luc.

Als je partner dus dingen voor je uitbeeldt waar je een intense hekel aan hebt, vraag jezelf af wat je kunt doen om die narigheid die je buiten jezelf hebt geprojecteerd en afwijst, te accepteren. “Maar ik kan liegen niet accepteren”, hoor ik dan. Of vreemdgaan, of onhygiënisch gewoonten.

Je partner zal je confronteren met je stelsel van overtuigingen. Mensen die je dicht bij je laat komen hebben als taak op je knoppen te drukken, zodat je de dingen die je met emoties oplaadt, kunt ervaren. Je kunt van tevoren nadenken over je waarden en lijsten met criteria of eisen opstellen waaraan de ideale partner moet voldoen, maar in feite krijg je gewoon de partner die het beste in staat is op jouw knoppen te drukken. Of die de dingen uitbeeldt die diep verborgen in je leven. Iemand die beslist op jouw huidige golflengte zit. En omdat we in de loop van de tijd veranderen, is die partner na een paar jaar misschien niet zo ideaal meer.

Ik zou mensen echter nooit adviseren om uit elkaar te gaan. Zolang je nog op die golflengte zit, trek je dan gewoon een nieuwe partner aan die dezelfde eigenschappen bezit en vaak zelfs erger is. Verander je vibratieniveau en dan drijven de mensen weg uit je leven die op een andere golflengte zitten of ze veranderen mee. En de mensen die wel bij je passen duiken als bij toverslag op. Het lijkt wel voorbestemming.

Hoe verander je je vibratieniveau?
Je kunt meester worden over je onderbewuste programmering door een Transformator cursus te doen. Als dat niet mogelijk is voor je, heb ik een paar tips om te beginnen:
 1. - Leer jezelf kennen, je behoeften en vooral je waarden en normen met betrekking tot gedrag en persoonlijkheidskenmerken.
 2. Stel je je ideale partner voor en wordt zelf het soort persoon dat je wil aantrekken.
 3. Bekijk rolmodellen die aan je criteria van de ideale partner voldoen. Misschien kennissen of sterren.
 4. Leer acceptatie van dingen die je nu misschien afgrijselijk vindt. Dat betekent niet dat je ze goed moet gaan vinden, maar dat je je emoties over ze gaat beheersen. Want alles waar je sterke emoties over voelt, kun je aantrekken.
 5. Bevriendt de mensen die aan een deel van jouw criteria voldoen.
 6. Maak ruimte in je leven voor je ideale partner.
 7. Blijf werken aan je zelfbeeld en je normen en waarden.

Wat ook heel opvallend is in relaties is dat meestal mensen bij elkaar gaan zitten met uiteenlopende communicatievoorkeuren. In de psychologie is ontdekt dat mensen vaak een voorkeur hebben voor informatie die op bepaalde wijze tot ze komt. De drie belangrijkste voorkeurskanalen zijn visueel, auditief en kinesthetisch. Het bijzondere is dat mensen meestal een partner aantrekken die een heel ander voorkeurskanaal heeft dan zijzelf. En dat zorgt voor heel veel misverstanden. Zo bracht Maarten elke vrijdag bloemen voor zijn vrouw. Hij was in de eerste plaats visueel en in de tweede plaats kinesthetisch. Zijn vrouw was auditief-kinesthetisch en vond het zonde van het geld. Ze waardeerde de visuele uitdrukking van zijn liefde totaal niet. Ze wilde liever dat hij zei “ik hou van je”. Niet beseffend dat hij het met bloemen zei. Om haar echt een genoegen te doen had hij het beter kunnen zeggen.
Het belangrijkste is dat je niet moet verwachten dat een ander je gelukkig kan maken. Alleen jij kunt dat. Niemand kan een ander gelukkig maken. De manier waarop je naar dingen kijkt en ze interpreteert, bepaalt hoe gelukkig je bent. Iedereen praat de hele tijd tegen zichzelf en via deze innerlijke dialoog vertel je jezelf waar je wel en geen waarde aan hecht. Daarom is het zo belangrijk om in de eerste plaats jezelf te kennen.Als je je denken meester wordt, word je meester over alles.
Margareth Lee
yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl