Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestatiesDe Transformator om beter te presteren op het gebied van topsport, muziek, leren, kunst, schrijven, acteren, spreken, verkoop, zaken en veel meer.


Mijn naam is Margareth Liew-On en ik ben de grondlegger van de Transformator, een tak van de Energie Psychologie. Dit werkt zeer effectief bij het verbeteren van prestaties, ook van topsporters. De Transformator is daarbij ook heel leuk om te doen en geeft veel bevrediging. Bovendien is het vaak heel gemakkelijk te zien hoe goed het werkt.

Mijn eerste kennismaking met de Energie Psychologie was met EFT (Emotional Freedom Technique) van Gary Craig. Het was een openbaring voor mij, allereerst dat het mij hielp om mijn eigen problemen op te lossen waar ik mijn hele leven mee had rondgesjouwd. Ten tweede bleek ik er ook mensen mee te kunnen helpen die niet goed reageerden op andere, vooral cognitieve methoden. En het was ook nog een zelfhulpmethode!

Hiermee waren zoveel mensen geholpen die anders maar met hun problemen zouden doorlopen, omdat "er toch niets aan te doen is". Hierop voortbouwend is de Trans4mator ontstaan, een systematische stapsgewijze methode die nog effectiever is.

Toen ik nog met EFT werkte, merkte ik dat deze techniek sommige mensen niet lag. Als onverbeterlijke perfectionist ging ik op zoek naar verbeteringen van de techniek en daar kwamen de Energetische Verandering Trans4mator (EVT) technieken uit voort. EVT is zo effectief, omdat deze technieken onderdeel vormen van de Transformator procedure die het beste van de huidige psychologische technieken zoals NLP en wetenschappelijke ontdekkingen in zich verenigt. Zo wordt er systematisch gebruik gemaakt van patroononderbrekers, zoals overdrijven, herdefiniŽren, herformuleren, een tegenvoorbeeld geven, omkering, een betere vergelijking maken, een ander perspectief, en een slapstick van het verhaal maken. En in de Transformator werken we met lijsten van emotionele drijfveren, die uiteindelijk herleid worden tot drie belangrijkste factoren: Angst voor onveiligheid, angst voor afkeuring/afwijzing en machteloosheid.

EVT is een verbetering t.o.v. andere energetische technieken omdat we ook rekening houden met de voorkeur voor specifieke communicatiekanalen van mensen. De verhouding tussen visuele, kinesthetische en auditieve mensen wordt geschat op 40%-40%-20%. Omdat energetische technieken bewegingen omvatten en praten, zijn ze bijzonder geschikt voor de kinesthetische en auditieve mensen. Het bleek dat vooral voor de visuele mensen speciale technieken ontwikkeld moesten worden.
Tradionele praat-therapiŽn falen vooral omdat ze gericht zijn op slechts 20% van de mensen, nl. de auditieve mensen, die informatie het beste verwerken wanneer ze het horen en erover praten. Hetzelfde geldt voor het onderwijssysteem, waarin vooral de kinesthetische mensen het onderspit delven, omdat voor hen het gedwongen stilzitten het leren actief belemmert.
Voor visuele mensen wordt het langzamerhand beter door de vele visuele media en meer gebruik van visuele materialen.

Naast de Energetische Verandering Trans4mator (EVT) technieken is EFT (Emotional Freedom Technique) ondanks de beperkingen daarvan, toch een heel goed hulpmiddel.

Je kunt de principes van de Transformator toepassen op alle gebieden waar gepresteerd wordt. We zullen in dit artikel echter vooral voorbeelden uit de sport gebruiken.

Steeds meer sportlieden, zowel amateurs als topsporters en sportcoaches ontdekken de technieken uit de Energie Psychologie zoals de EFT en Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken. In dit artikel is ook gebruik gemaakt van de ervaringen van Gary Craig die EFT als een belangrijk hulpmiddel voor sporters ziet. In AustraliŽ, Engeland en de VS geniet EFT steeds meer bekendheid in de sport. Paul Ahearne, een bekende topsporter (baseball) in AustraliŽ, gebruikt het, golfers verbeteren hun score ermee, en in vele takken van sport gebruiken atleten het om hun emotionele spanningen en angsten te overwinnen, geconcentreerd te blijven en hun prestaties te verbeteren.
In Amerika doet Stacey Vornbrock EFT met diverse topsporters, waaronder senior professionele spelers van de Golf Association Tour, twee baseball (honkbal) spelers uit de eredivisie, topvoetballers en vele anderen. Ze had zoveel succes met deze mensen, dat er een onderzoek werd opgezet naar de therapeutische waarde van EFT voor patiŽnten die al maanden amper konden bewegen. Na een enkele EFT sessie verbeterde hun bewegingsvermogen met 200%.

Hoe goed ze ook zijn, de meeste sportlieden geloven dat ze het nog altijd beter kunnen doen. Dit geldt zowel voor Olympische spelers als voor de beste sportlieden in de wereld.
Ze zijn het er bovendien allen over eens dat de voornaamste hindernis voor betere prestaties ligt in het "mentale deel van het spel". Hun lichamen zijn zeer goed getraind en hun fysieke vaardigheden zijn ongeëvenaard. Het verschil tussen een geweldige dag en een matige dag ligt niet aan hun lichaam. Het bevindt zich tussen hun oren. Dit is vruchtbaar terrein voor een vaardige Trans4mator, die je kan helpen greep te krijgen op je prestatievermogen.

Je kent misschien het verhaal over het rennen van een mijl in 4 minuten. Ooit dacht men dat het niet mogelijk was voor een mens om een mijl in minder dan 4 minuten te lopen. Toen doorbrak Roger Bannister deze barriťre en daarna konden andere atleten dit ineens ook. Nu doen zelfs leerlingen van de middelbare school het vaak.
Tussen topatleten is vaak weinig verschil in vaardigheid. Wat de kampioenen onderscheidt is datgene wat in hun hoofd omgaat, "het innerlijke spel". Het wordt sportpsychologie genoemd, maar ditzelfde principe is van toepassing op alle prestaties.

Negatieve dingen tegen jezelf zeggen roept emoties op die je beperken om je ware potentieel te benutten. Wanneer een voetballer een strafschop moet nemen kan hij dingen tegen zichzelf zeggen zoals 'als ik geen doelpunt maak, zullen we verliezen' of 'deze keeper is te goed' of 'we zijn al aan het verliezen, het wordt toch niets'. Met behulp van EVT technieken kunnen dergelijke negatieve ideeŽn bewust worden zodat ze veranderd kunnen worden.


Ervaren golfers weten bijvoorbeeld precies hoe ze elke keer helemaal raak kunnen slaan. Hun lichamen hebben dit vele keren gedaan. Ze hebben volmaakte slagen uitgevoerd enzovoort. Niettemin slaan golfers toch weleens mis en bereiken zo herhaaldelijk niet hun optimale scores. Ze spelen een rondje golf en hun slagen variëren van volmaakt tot niet zo volmaakt en haast onveranderlijk ligt hun score altijd in een gebied waar ze zich comfortabel bij voelen, hun comfort zone.

Deze comfort zone speelt een cruciale rol bij alle prestaties. Dit is de mentale plaats waar een sportman of sportvrouw denkt thuis te horen. Het houdt de prestatie op een bepaald niveau en zonder behandeling, zullen verbeteringen die worden ontwikkeld, geen blijvend effect hebben.

Onze prestaties bewegen zich binnen bepaalde COMFORT ZONES, net als een thermostaat die een kamer op een bepaalde comfortabele temperatuur houdt. Zo wordt bijvoorbeeld de comfort zone voor golfers weerspiegeld in hun scores. Vraag golfers wat hun score is en ze zullen bijvoorbeeld antwoorden "midden 80". Dit is dan hun comfort zone. Dit is waar ze thuishoren ... ook al zullen ze je vertellend dat ze het veel beter kunnen.

Als een golfer een specifiek deel van diens spel verbetert, zien we een heel merkwaardig effect. Diens score over het geheel genomen wordt namelijk niet beter. Dat komt omdat andere onderdelen van het spel van de golfer zodanig zullen zijn dat de COMFORT ZONE in stand blijft. Zelfs als de golfer een goede dag heeft of een slechte dag en buiten de comfort zone gaat, zal diegene in volgende ronden weer gewoon scoren zoals eerst.

Om iemands prestaties werkelijk te verbeteren, moeten twee niveaus behandeld worden.

1. De COMFORT ZONE moet naar betere niveaus gebracht worden en
2. de specifieke hindernissen voor prestaties die verbeterd zouden moeten worden, moeten behandeld worden. De professionele Transformator moet dan de specifieke gebeurtenissen in het leven van de cliënt behandelen, die hieraan ten grondslag liggen.

We zullen eerst kijken naar ...

de COMFORT ZONE
Hier volgen een paar bruikbare Transformator afstemmingszinnen om diverse comfort zones te behandelen. Ze houden allemaal een uitspraak over het nieuwe prestatieniveau in. Dit is belangrijk om ze mentaal een nieuwe visie van zichzelf te verschaffen. Pas ze aan waar nodig.

Er kan een angstige herinnering in de cellen van het lichaam vastzitten, bv. de angst voor een uit-wedstrijd. Zo iemand heeft dan het gevoel "uitwedstrijden zijn veel moeilijker" of zelfs "het is bijna onmogelijk een uitwedstrijd te winnen". Of "ik voel me niet op mijn gemak op een ander speelveld".
Ik voel me niet op mijn gemak als mijn score in de 70 is en ik denk dat ik daar misschien niet in thuishoor...
Mijn scoregemiddelde was nooit hoger dan X ...
Ik vind het vervelend dat ik nu weer een spierblessure heb ....

Deze knieblessure bezorgt me een hoop ellende.
Ik kan niet zo spelen als in mijn dromen.....
Mijn inkomen blijft altijd op hetzelfde niveau, wat ik ook doe....
Ik voel me verkrampt als spreker en moet nog leren plezier te maken met mijn publiek.....
Ik voel me gewoon niet aantrekkelijk en heb niet hetzelfde charisma als (neem een rolmodel)....
Ik wil zo graag afslanken en weer hetzelfde figuur hebben als toen ik 20 was.
Ik verslik me in plaats van vrij en met gemak die hoge noot te halen wanneer ik (noem een lied) zing .....
Ik lijk vaak te lijden onder een mentale blokkade wanneer ik wil schrijven, in plaats dat de ideeën als een fontein uit me stromen....

Deze kunnen eindeloos zo doorgaan en natuurlijk moet deze benaderingen afgestemd zijn op het individu. Het gaat erom ze naar een nieuw mentaal beeld van zichzelf te brengen waarin ze inzien dat ze op dit nieuwe niveau thuishoren. Denk eraan dat de meeste van hen het vermogen reeds bezitten, ze kunnen al presteren op deze hogere niveaus, al is het maar kort. Voor het grootste deel kunnen ze heel goed presteren boven hun huidige zelfopgelegde drempels.

Echt vaardige Trans4mator kunstenaars zullen de comfort zone van de cliënt grondig aanpakken. Ze zullen de SPECIFIEKE GEBEURTENISSEN die ten grondslag liggen aan het minder dan optimale prestatieniveau van de cliënt opgraven en de Energetische technieken (EVT) gebruiken om deze hindernissen uit de weg te ruimen.

Ron is voetballer en hoewel zijn voetbaltechniek goed is en hij er ook van geniet, was het nemen van strafschoppen zijn grote angst. Die miste hij dan ook veel vaker dan dat hij raak schoot en de resulterende faalangst tastte zijn zelfvertrouwen aan. Hij heeft zelf met het Trans4mator protocol deze stress van het nemen van een strafschop met een verkorte EVT versie behandeld.
Hierbij beginnen we aan de linkerkant van het lichaam. Benoem eerst het probleem: Deze angst om te falen...

Hij drukte eerst op zijn linkerwenkbrauw met vier vingers, terwijl hij hardop zei:
Laat deze angst om te falen NU ongedaan gemaakt worden, anders creŽer ik iets wat ik niet wil.
Dan klopte hij heel zachtjes met zijn vingertoppen opzij van zijn oog terwijl hij zei:
Ik laat elke machteloosheid en angst voor kritiek en afkeuring los Ė ik laat het helemaal gaan.
Hij klopte onder zijn linkeroog, ter hoogte van het jukbeen en zei:
Ik laat de angst los dat mensen me af zullen keuren als ik de strafschop mis.
Toen klopte hij op zijn bovenlip en zei:
Ik laat de angst los dat ik niet goed genoeg ben.
Op de kin: Ik laat de angst los dat het mij niet zou lukken. Ik laat elke angst voor strafschoppen NU los.
Heel zachtjes op de keel:
Ik hoef de voetbal niet langer te misbruiken om me onveilig en machteloos en waardeloos te voelen.
Daarna wreef hij zachtjes over de gevoelige plek, ter hoogte van zijn linkerschouder, onder zijn sleutelbeen, zeggend:
Ik laat elke angst voor strafschoppen nu helemaal los, ik laat het gaan.
Vervolgens klopte hij tegen zijn sleutelbeen, bij de keelholte en zei:
Deze angst om strafschoppen te missen.
En hij klopte op zijn borst, ter hoogte van de thymus:
Deze angst voor wat anderen van me zullen denken of zeggen.
En hij klopte onder zijn linkerborst, ter hoogte van de tepel en zei:
Deze angst om me rot te voelen.

Daarna klopte hij aan de rechterkant van zijn lichaam via dezelfde route:
Ik ben altijd veilig, krachtig en waardevol. Die bal is mijn vriend.
Dank Je wel dat je me dit liet ervaren. Ik hou van Je!
Ik ben bereid elke machteloosheid en spanning helemaal los te laten. Ik kies voor kracht en me goed voelen.
Deze stress was mijn eigen onbewuste schepping en ik vergeef mezelf. Ik vergeef voetbal. Dank Je wel voor voetbal. Dank je wel voor deze ervaringen van angst voor strafschoppen ťn voor de oplossing.

Ik had ook voor Ron opgeschreven om te zeggen:
Deze angstige herinnering aan mijn eerdere mislukking met het nemen van een strafschop.
Ik miste een strafschop en werd bang voor herhaling.
Ik voelde me niet veilig, ik was bang om opnieuw te missen.
Ik dacht dat mijn angst me zou helpen om beter te scoren, maar angst is funest, het werkt me tegen en saboteert me. Ik laat het los, ik laat het helemaal gaan.
Deze angstige herinnering die vastzit in alle cellen, zenuwen, beenderen en weefsels van mijn lichaam. Ik laat het los, ik laat het helemaal gaan.
Ron heeft er nog een paar keer EVT op gedaan en merkte dat hij nu veel meer ontspannen is tijdens het nemen van een strafschop. Daardoor maakt hij nu meer doelpunten. Zijn spel is ook immens verbeterd, want naast de bovenstaande procedure heeft hij nog wat Trans4mator oefeningen geleerd om op het veld snel in de flow te komen.

Specifieke belemmeringen voor prestaties

Net als ieder ander, gaan goede presteerders gebukt onder de last van aangeleerde ideeën over zichzelf die hun prestaties beperken. Ze pikken gedachten en instellingen op die lijken op eersteklas komedies, als ze eenmaal aan het licht worden gebracht.
Gary Craig gaf hiervan een persoonlijk voorbeeld.

“Op de middelbare school was ik een matige basketbal speler. Mijn enige talent was mijn vermogen om als een kangaroe te springen en rebounds op te vangen (een rebound is wanneer ik de bal kreeg nadat iemand anders mis had geschoten). Als gevolg hiervan speelde ik center voor ons basketbal team. Een positie die normaal gegeven werd aan de langste speler van het team, iemand zeker 12 á 15 cm. langer dan mij.

Als ik een rebound te pakken had belandde ik gewoonlijk binnen anderhalve meter van het net. Je zou daarom kunnen denken dat ik de leiding had bij het scoren. Ik hoefde tenslotte maar van korte afstand te werpen. Maar helaas was mijn gemiddelde slechts 2 of 3 punten per wedstrijd omdat ik zelden schoot. In plaats daarvan gaf ik een pass naar een ander teamlid, die zogenaamd beter zou scoren. Dat klinkt heel dwaas en dat is het ook. Toch deed ik dat telkens en telkens weer.

Waarom? Omdat ik in mijn hoofd tegen mijzelf zei dat rebounders rebounders zijn en dat is dat. Rebounders scoren niet. Dit is nog belachelijker wanneer je beseft dat ik de noodzakelijke oog-hand coördinatie had om een snelle basketbal ongeacht de hoek waarin hij zich bevond, weg kon slaan en dat ook heel vaak had gedaan. Maar toch geloofde ik dat ik een bal niet in een gigantische hoepel kon werpen vanaf anderhalve meter, alleen maar omdat ik een rebounder was.

Als ik erop terugkijk kan ik nog veel meer komedies noemen die mijn uiteindelijke prestatie verkleinden. Inclusief mijn weigering om zowel links als rechtshandig in basebal te slaan. Ik had het vermogen dit te doen en het zou mijn slaggemiddelde geweldig hebben verhoogd. Toch deed ik het nooit omdat ik bang was dat mensen me als een aansteller zouden zien.
Stom .... echt stom.”

Toch draagt iedereen dozijnen van deze idiote kleine stommiteiten met zich mee en is zich daar niet eens van bewust. Zelfs de allerbesten. Waarom? Omdat het alledaagse overtuigingen zijn geworden ... EN ... niemand heeft ooit geholpen om ze naar de oppervlakte te brengen zodat ze met EVT om zeep geholpen kunnen worden. Ze zijn gewoon binnenin begraven en noch degenen die de prestatie leveren, noch hun coaches/trainers/echtgenoten of wie dan ook heeft weet van hun bestaan. Toch dienen deze specifieke hinderpalen voor prestatie als onnodige beperkingen en ze kosten enorm veel. Wat zou deze alternatieve methode niet kunnen doen voor de oranje-spelers...

Het is niet mogelijk om een lijst van elk van deze specifieke hinderpalen te geven, want helaas zou zo'n lijst zich eindeloos uitstrekken van hier tot aan de rand van de kosmos. De Trans4mator is gelukkig wel een keurig, exact recept voor de behandeling van ze.

Het Trans4mator werkformulier is net als detectivewerk en daarmee en een beetje creativiteit kun je deze verborgen dieven gauw opsporen. Hier zijn een deel van de richtlijnen.

Vraag 1 van de Trans4mator procedure gaat over het doel. Wat wil je? Meestal weten mensen heel goed wat ze niet willen, en daaruit kunnen ze dan afleiden wat ze wel willen. Omdat mensen geneigd zijn te blijven hangen in afkeuring en afwijzing, ze denken aldoor na over het probleem en te weinig over de oplossing, is dit een noodzakelijke stap.
1. Vraag 2 van de Trans4mator procedure gaat over secundaire winst (of ziektewinst): Wat is het voordeel van dit probleem? Wat is het geschenk ervan en hoe houdt het je vast in het probleem?
Wat belet je om op het volgende niveau te komen?
Als er een onbewuste straf stond op beter presteren, wat zou dat dan zijn?
Vaak is er een verborgen "boete" op het optimaal presteren. Misschien denkt diegene dat het nadelen op zal leveren om meer te presteren dan de vader/moeder/broer/zuster of maten. Bijvoorbeeld verlies van liefde. Of misschien denkt diegene dat als hij of zij dat nieuwe niveau bereikt, dat er dan verwacht wordt dat dat altijd zo blijft. Daarbij maakt die persoon dan ook de denkfout dat dat teveel inspanning zou vergen. Er zijn veel potentiële straffen. Met de Transformator is het heel gemakkelijk om zulke drijfveren op te graven, want we werken met een lijst met emotionele drijfveren.

2. We inventariseren in de Trans4mator natuurlijk ook de nadelen van het probleem. Daarbij blijkt dat er soms een beperkende emotionele reactie is op een rivaal of een bepaalde zaal, of een bepaald onderwerp, golfbaan enzovoort. Vaak wordt de speler geÔntimideerd door een bepaald voetbalstadion of golfbaan of door uitwedstrijden. De omstandigheden kunnen twijfel aan zichzelf oproepen en zo het spel beïnvloeden.

3. Veel mensen die goed presteren richten hun aandacht op dat wat ze goed doen en verwaarlozen andere aspecten van hun taakuitvoering omdat die niet zo belangrijk zouden zijn. Het beheersen van deze andere zogenaamde kleine dingen verhoogt het prestatieniveau echter merkbaar.

Onderdeel van bovenstaande richtlijnen zijn de volgende mogelijke voorbeeldvragen:

Waaraan laat die situatie/die rivaal je denken?
Wat zou je coach/trainer willen dat je zou kunnen doen?
Wie is beter dan je en waarom?
Welke aspecten van je taak heb je verwaarloosd en waarom?
Welk onderdeel van je dromen is volgens jou buiten je bereik en onmogelijk? Of ...
Waarvan durf je niet eens te dromen?
Wanneer twijfel je aan jezelf? Wat denk je dan?
Aan welk deel van je taak heb je een hekel?
Welk aspect van je taak dat je moet doen heb je een hekel aan?

Zoals je kunt zien zijn prestatieproblemen spiegels voor al die innerlijke problemen die smeken om een oplossing. Goed speurwerk met behulp van het Trans4mator werkformulier zal haast altijd de specifieke gebeurtenissen in het verleden vinden die opduiken als beperkingen in de huidige prestaties van de cliënt en als ze eenmaal gevonden worden, is het hoogst waarschijnlijk dat de Trans4mator ze op zal ruimen. Het resultaat is natuurlijk een nieuw niveau van energetische verandering, een vibratieverhoging, die zichtbaar wordt als betere scores, betere cijfers, beter acteren, beter schrijven ... en gelukkiger mensen.Leden van de nieuwsbrief krijgen gratis een handleiding van de energetische technieken van de Trans4mator.
EVT is eenvoudig te leren, want je raakt jezelf al zo vaak aan. Ik zal niet zeggen "je hele leven gaat hierdoor veranderen", want dat is zo'n clichť. Toch verandert er wel veel ten goede in het leven van mensen net als jij, die deze techniek hebben geleerd.
Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden
margareth lee
Het is niet goed of slecht, het is gewoon niet echt. Dus: Relax!
Op facebook is een pagina van Stichting Absolute 1 met onze producten. Als deze pagina je bevalt, vind je het misschien een LIKE waard...

TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl