Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestatiesMargareth Liew-On
De film The Secret deed heel veel stof opwaaien. Zelfs belangrijke talkshow programma's zoals van Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Oprah Winfrey maakte een special over de film "The Secret" (het geheim) met als gasten Michael Beckwith, James Ray, Jack Canfield, Lisa Nichols en Rhonda Byrne. Dit werd uitgezonden op 8 februari 2007. Door de enorme respons maakte ze kort daarop weer een programma hierover (16 feb.07)
ook kregen tijdig bericht en links naar de video's, ze hoefden niet te wachten tot het op tv in Nederland kwam. In de eerste uitzending en ook op haar website vertelde Rhonda Byrne, de maakster van The Secret, dat ze het geheim ontdekte toen ze een klein boekje in handen kreeg van Wallace Wattles "The Science of Getting Rich". In 2002 heb ik dit boekje vertaald in het Nederlands. Je kunt het hier kopen.

RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

WALLACE WATTLES


Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles als Nederlands eboek voor 9.95 euro .

Een tijdloze klassieker over voorspoed! Wallace Wattles zegt dat zijn boek bedoeld is 'voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

Ga naar de productpagina om via Paypal te betalen. Of bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "audio Wattles" of "ebook & audio Wattles". Dank je wel!

Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.


Ook bij Larry King zijn er twee programma's aan gewijd, waarvoor de leden van de nieuwsbrief een link kregen. En Ellen Degeneres heeft in haar show John Assaraf en Bob Proctor (die meededen in The Secret) vragen erover gesteld.

Een belangrijk onderdeel van de Transformator, namelijk de wet van aantrekking, wordt in de film "The Secret" uitgelegd. Deze film is bezig aan een triomftocht door de hele wereld. Ik heb zelf de eerste versie met Esther Hicks, die de groep entiteiten channelt, die zich Abraham noemen. De producers hebben haar verwijderd uit de 2e versie, omdat ze de filmrechten verkochten aan een nieuwe distributeur, die het exclusieve contract met haar niet wilde overnemen.
Ze besloot toen om er niet verder aan mee te doen, omdat ze haar eigen visie vast wil houden. Daar ben ik het helemaal mee eens. De wereld probeert steeds om je water bij je wijn te laten doen, tot het helemaal smakeloos is geworden. Ego wil je nu eenmaal niet gelukkig zien, integendeel, ego wil je laten lijden. O, en voor de mensen die niet weten wat ik met ego bedoel, dat is het denksysteem van deze wereld, van goed en kwaad, dualisme enz. Het is geen persoon. Je hoort mensen vaak praten over hun ego, maar dat is een misverstand. Niemand heeft "een ego", je kunt hooguit meedoen aan het ego-denken. Je bent nu eenmaal opgevoed (lees afgericht) volgens ego-richtlijnen. En wanneer je denkt als ego, ben je nog geen ego, want ego bestaat niet. Het is een denkbeeldige constructie, net als de menselijke persoonlijkheid. Alleen maar een verzameling aangeleerde ideeŽn en overtuigingen.
En wat JIJ echt bent, gaat elke definitie te boven, want het gaat elke beperking te boven.

De film gaat over de Wet van Aantrekking. In de film wordt het advies gegeven om eerst te vragen, dan te geloven dat je het hebt ontvangen en dit ook te voelen en uiteindelijk te ontvangen. Het is daarbij van belang om te visualiseren dat je al hebt wat je wil aantrekken

In dit artikel zal ik een paar aspecten hiervan verhelderen.
Op www.thesecret.tv kun je de trailers van deze film zien, als je het nog niet hebt gezien. Je kunt het ook voor nog geen 5 dollar online bekijken.

The Secret gaat over de Wet van Aantrekking. Deze wet is een belangrijk onderdeel van de Transformator. Zoals ik al jaren schrijf en onderwijs, alles waar je je aandacht op richt en met gevoel oplaadt, trek je aan in je ervaringswereld. De Transformator gaat echter verder dan The Secret of welke andere stroming dan ook die je onderwijst over de spirituele wetten van het leven. Ik vind het heel vermakelijk om de oplossingen te zien die de leraren verzinnen om mensen te helpen de blokkades en struikelblokken tussen hun verlangen en het uiteindelijke doel te overwinnen. Hun effectiviteit staat nogal ter discussie. Want mensen weten vaak niet hoe ze van hun negatieve overtuigingen en emoties, die hun blokkeren, af moeten komen. En de oplossingen van de leraren werken gewoon niet, omdat ze niet begrijpen hoe dit echt in elkaar zit.
In tegenstelling tot de Transformator die alleen niet werkt als mensen het niet toepassen.

Ik signaleer wel dat deze leraren niet voor alles een oplossing hebben, maar ik waardeer ze toch buitengewoon. Het is geweldig dat ze bereid zijn om mensen te leren dat er wetten ten grondslag liggen aan het leven, die gebaseerd zijn op een heel andere manier van denken en leven. En deze leringen zijn heel praktisch, met praktische resultaten. Deze leraren verdienen wat mij betreft allemaal een medaille, want ze staan voortdurend onder het vuur van het ego-denken van de massa.

Maar zoals Abraham en alle oude meesters zeggen, ťťn die is aangesloten op de Bron, is machtiger dan miljoenen die gedachteloos scheppen.

Om de basisbeginselen te leren kennen, beveel ik het boek van Esther Hicks (Abraham) aan "Vraag en het wordt gegeven". Op youtube kun je heel veel video van haar zien. Om een vollediger beeld te krijgen van aspecten die in de film en in boeken niet belicht worden, kun je de boeken van Arnold Patent lezen, of de Nederlandse versie van zijn werk, dat "Spiegelogie" wordt genoemd door Willem de Ridder. Door Oprah Winfrey zijn er nu meerdere programma's gewijd aan "The Secret" en een paar van de mensen die erin meededen, worden bij haar aan het woord gelaten. Vooral Michael Beckwith vond ik indrukwekkend.

Wie een volledig beeld van de spirituele wetten van het leven wil krijgen, beveel ik de woorden van Jezus in "Een cursus in wonderen" (opgeschreven door Helen Shucman) bijzonder aan, want de ideeŽn daarin overstijgen alles wat welke andere leraar je vertelt. Ik hoef dat eigenlijk niet eens te doen, want de Heilige Geest leidt de mensen voor wie het bestemd is ook zonder mijn hulp erheen. Er zijn al miljoenen mensen die "de Course" doen, zonder dat er ooit reclame voor is gemaakt. Misschien zou ons ontwaken nog sneller gaan als de miljoenen die ermee zijn verdiend, gebruikt waren om meer mensen ervan op de hoogte te brengen. Jezus had zijn Judas en Helen Shucman de hare. Er is niets wat ego meer vreest dan dat mensen de Waarheid gaan inzien. Enfin, Jezus zegt in "de Course" dat we heel lang kunnen uitstellen, maar niet eindeloos. Er komt een grens aan de pijn die we kunnen verdragen.

De mensen die geen absolute beginners zijn, die de spirituele wetten al kennen, maar willen weten hoe ze deze het beste kunnen toepassen en wat ze moeten doen wanneer ze niet lijken te werken, hebben echter ook recht op hulp. Hulp die de leraren van de basisbeginselen ze niet kunnen geven.

Esther Hicks, die toch 1 van de belangrijkste leraren van deze wet is, en die deze heel goed tot in alle details uitlegt, werkt er heel hard aan om mensen bewust te maken. Toch hoorde ik haar verkondigen dat het onmogelijk is de pijn van vroegere traumatische of nare ervaringen op te lossen, volgens haar moet je gewoon vermijden er je aandacht op te richten. Ze heeft natuurlijk gelijk wanneer ze stelt dat je een probleem niet kunt oplossen door er je aandacht op te richten, je kunt er alleen aan toevoegen, het vergroten.

En voordat de Energie Psychologie beschikbaar kwam voor iedereen, was dat ook heel lang waar. Daarom hielpen de psychologische gesprekken waarin oud zeer telkens weer werd herkauwd, niet. Mensen werden hooguit beu om telkens weer de pijn te voelen, die zich had vastgezet in hun energiesysteem. En richtten vervolgens hun aandacht op iets anders. Maar ze konden niet aan hun nare ervaringen denken zonder het verdriet weer te voelen.

Gelukkig weten de mensen die de Transformator doen, beter. Je bevrijdt je lichaam van de toxische energie. Je oude pijn verdwijnt en je kunt naar de herinnering kijken en erover praten zonder de lading die het eerst voor je had. Het doet je niets meer!

Ook zeggen de leraren aldoor dat je je vibratieniveau moet verhogen. Ze denken dat je daarvoor alleen je gedachten hoeft te veranderen. Dat is niet zo moeilijk als je spiritueel bent ontwaakt, bijvoorbeeld door jarenlange hulp van een verlichte meester. Door in diens nabijheid te verblijven word je vibratieniveau aangepast aan het zijne. Dat is met mij gebeurd, maar ik heb gemerkt dat veel mensen het niet zien zitten om een paar jaar in afzondering te leven bij zo'n meester.

Voor zulke mensen heb ik de veel snellere zelfhulp methode van de Transformator ontwikkeld.

Je kunt in de boeken meer lezen over de echte Wet van Aantrekking, zoals dr. Joseph Murphy dat altijd heeft onderwezen en zoals dat in "Een cursus in wonderen" wordt uitgelegd. Bijvoorbeeld in het boek van Murphy "Dit is het: de kunst van manifesteren".

In de film wordt dus niet alles over de wet van aantrekking verteld. Er zijn nog een paar ontbrekende ingrediŽnten. Hier volgen er een paar daarvan.
Bij Larry King en bij Oprah kon je Michael Beckwith en Lisa Nichols iets over het eerste ingrediŽnt horen vertellen. Het gelijke trekt het gelijke aan. Als je bemind wil worden, moet je beginnen met jezelf te beminnen. Je kunt geen liefde aantrekken als je zelf al niet echt van jezelf houdt. En als je bepaalde eigenschappen in iemand wil, kun je het beste beginnen met die eigenschappen in jezelf te cultiveren. Veel mensen roepen dat ze iemand willen die eerlijk is. Maar zelf zijn ze niet altijd eerlijk, of als iemand eerlijk tegen ze is, voelen ze zich gekrenkt.

Het is ook heel belangrijk om ruimte te maken voor wat je wil aantrekken. Daar werd tijdens de Oprah show ook heel even over gesproken. Ruim de rommel in je huis en in je leven op, zodat er plaats is voor het nieuwe. Er is geen plaats voor een nieuwe relatie, als je nog boos bent op de vorige. Want boosheid is ook een verbinding, je blijft dan verbonden met de oude relatie. En als je dingen in je huis hebt die je niet waardeert en niet gebruikt, doe ze weg, dan kunnen er betere dingen voor in de plaats komen. Hetzelfde geldt voor je administratie, als je dat niet op ordelijke wijze doet, loop je rond met spinrag in je hoofd. De Transformator helpt je ook om energetische blokkades op te lossen die je ervan weerhouden om orde in je leven te scheppen.

En natuurlijk moet je je doelen duidelijk specificeren. Veel coaches zeggen dat je ook moet specificeren hoe iets moet gebeuren, maar het is mijn ervaring dat je dat gerust aan de Universele Manager over kunt laten. God weet beter dan wie ook wat de beste manier is om jou het verlangde te brengen. Het komt tot jou op een manier die in het voordeel is van alle betrokkenen. Hoewel het soms lijkt alsof dat niet waar is. De bekende schrijver Michael Neill vertelde bijvoorbeeld het verhaal dat hij jaren geleden begon te affirmeren dat hij een bepaald bedrag zou ontvangen. En dat gebeurde ook. Zijn vader, op wie hij heel erg gesteld was, overleed en hij kreeg het bedrag dat hij nodig had. Hij was hiervan zo geschrokken, dat hij daarna zijn doelen niet meer durfde te affirmeren. Hij maakte echter een paar denkfouten.

Ten eerste gaat niemand dood om jou een genoegen te doen, hij vroeg om dat bedrag op een moment dat zijn vader toch al eruit stapte en het universum zag geen reden om dat anders te regelen. Het zou misschien beter zijn geweest als hij had gevraagd om het bedrag te mogen ontvangen op zo'n manier dat hij er alleen maar blij van werd. Maar hij zou in die periode toch hebben moeten omgaan met het verdriet van het verlies van zijn vader.
Ten tweede stel je de hele tijd doelen, ook als je dat niet bewust doet. Als je geld nodig hebt en je denkt "het lukt me toch nooit om zoveel geld bij elkaar te krijgen", dan heb je dat als doel gespecificeerd. En het universum zegt "jouw wens is mijn bevel". We "bidden" in feite de hele tijd!

Net als de Bijbel zegt "Een cursus in wonderen" dat wij geschapen zijn in het beeld en de gelijkenis van God. God heeft ons net als Hem/Het gemaakt, met dezelfde macht. Dus de macht van God staat tot onze beschikking. Die macht ligt in onze verbeeldingskracht, ons voorstellingsvermogen. Alles wat we ons kunnen voorstellen en waarvan we geloven dat we het zullen ervaren, is van ons. Het kan even duren voordat je de resultaten ziet van je beeldend vermogen, want we hebben tijd geplaatst tussen onze schepping en de manifestatie, zodat we er nog even over na kunnen denken of we het echt willen. En onze Universele Manager is meestal ook zo vriendelijk om eerst kleine voorbeelden te brengen, om zo te testen of we dit echt willen. Bijvoorbeeld, als je een partner zoekt, kunnen er ineens allerlei mensen in je leven komen, die heel dicht bij je ideaal komen. Ze geven je de kans om te specificeren wat je echt wil en om zelf ook op de golflengte te gaan zitten van degene die je wil aantrekken. Ik maakte dat mee toen ik begon de Cursus in wonderen te onderwijzen. Er kwamen allerlei mensen die er flink van schrokken en die eigenlijk mijn en hun tijd leken te verspillen. Tot ik besefte dat het universum me op deze wijze vroeg om te specificeren hoe en met wie ik deze oeroude wijsheid wilde delen. En nu trek ik mensen aan met wie ik in liefde en vreugde deze mystieke geheimen deel.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen een deel van mijn inkomen te geven aan personen en organisaties die mijn wereld verbeteren. Dit gebruik wordt in de Bijbel het geven van tienden genoemd, dus een tiende van je inkomen geven aan je spirituele leiders. Omdat ik die niet heb, geef ik het aan organisaties van spirituele leiders wiens werk ik waardeer.

Het geven van tienden wordt beschouwd als een manier om je overvloed te laten toenemen. Het is moeilijk om een direct verband met je inkomen aan te tonen, maar ik weet wel dat de maanden dat ik minder geef, er meteen extra rekeningen komen, waarop ik niet had gerekend. Dus hou ik deze gewoonte om aan God de eerste vruchten van mijn werk te geven, in ere. Ik geloof dat je ontvangt wat je geeft en hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. De gulste mensen ter wereld zijn ook de rijkste.

Bij Youtube kun je een heel ontroerend interview met Warren Buffet zien. Warren was tot voor kort de tweede rijkste man ter wereld en hij heeft ruim 31 miljard dollar, bijna zijn hele vermogen, weggegeven aan de "Bill en Melinda Gates Stichting". Deze Stichting wil armoede en ziekte op grote schaal bestrijden en staat onder directe leiding van Bill Gates, de rijkste man ter wereld. Warren Buffet vertrouwt hem zijn geld toe, omdat hij weet dat Bill met geld om weet te gaan en het ook daadwerkelijk aan de goede doelen zal besteden.

Bill heeft dus een grote aantrekkingskracht voor geld. En hoewel de media vaak heel negatief over hem berichtten, heeft hij altijd heel veel gedeeld. Zo zijn in de gloriejaren van zijn bedrijf Microsoft heel veel medewerkers, gewone programmeurs, miljonair geworden. Dat kan niet van veel bedrijven gezegd worden. Daar profiteert alleen de toplaag. Bill klampt zich in elk geval niet vast aan zijn geld. Daarom is er ruimte voor meer geld. Er doet een verhaal de ronde dat hij als student het boek van Charles Haanel "The Master Key System" over de wet van aantrekking heeft gelezen en toepast. Dit Engelstalige boek is bij absolute1.net verkrijgbaar als ebook. Ik wed dat hij dankbaar is voor zijn geld. Hij denkt vast nooit "ik heb niet genoeg" of "er is niet genoeg geld". Hij zit op de vreugdevolle golflengte van het hebben van veel geld. Die twee ingrediŽnten, dankbaarheid en kunnen geven, zijn ook een deel van het geheim.

Mensen vragen zich soms af waarom ik zo positief schrijf over rijke mensen. Nou, je kunt niet hebben wat je afkeurt. Als je rijke mensen afkeurt en gelooft dat ze slecht zijn, kun je zelf nooit rijk worden. Want je wil geen slecht mens zijn.
Bovendien zijn de media vol negatieve voorbeelden van rijke mensen die het ego gebruikt om je af te schrikken en je arm te houden. Dat lukt heel goed bij de massa, maar de Transformator studenten doen hier niet aan mee. De voorbeelden over rijke mensen dienen als tegengif tegen al de negatieve programmering van de maatschappij.

Veranderen is een enorme uitdaging voor mensen. Ik zeg altijd "God verandert mensen", maar daarvoor gebruikt Hij de middelen en mensen op je pad. In de schriftelijke Transformator cursussen zijn hele fundamentele oefeningen opgenomen om je te helpen je gedachten over en je interpretatie van gebeurtenissen te veranderen.

Veel mensen kunnen heel veel dingen in hun leven gemakkelijk veranderen, terwijl ze op 1 of meer gebieden vast blijven zitten. Dat komt omdat ze geen andere manier hebben gevonden om de situatie waarmee ze geconfronteerd zijn, te interpreteren. Omdat de meeste mensen hun problemen snel willen oplossen, raken ze vaak ontmoedigd als ze niet meteen hun doelen bereiken terwijl ze eraan werken om hun oude denkgewoonten te veranderen. Als je bijvoorbeeld een betere gezondheid wil hebben, kun je ijverig eraan werken om positieve gedachten te hebben en de gezonde toestand te visualiseren die je verlangt, maar als je de gewoonte hebt om teleurgesteld te zijn en die gewoonte niet bewust verandert, dan zul je situaties blijven scheppen die naar teleurstelling leiden. Als je vaak teleurgesteld bent, dan is dat de vibratie die je uitzendt en dan zal het universum je veel gelegenheden bieden om teleurstelling te ervaren. Hetzelfde geldt voor boosheid en elke andere emotie.

Je moet dus niet alleen de factoren opsporen die je vasthouden in je oude beperkingen, maar je totale denksysteem omverwerpen.

Zo ken ik een man die met gemak zijn ideale partner aantrok, maar financieel niet zoveel vooruit kwam als hij zou willen. Hij ging wel meer verdienen, maar de financiŽle vrijheid waarvan hij droomde, bleef weg.

Betekent dat dat de Wet Van Aantrekking niet werkt? Nee, hij ziet zichzelf nog niet als iemand die financieel vrij is. Denk eraan, je moet eerst rotsvast geloven, eigenlijk weten, dat je financieel vrij bent, voor het zich in je wereld kan manifesteren. Zijn identiteit is nu die van een man met een geliefde, maar ook een man die niet genoeg geld heeft voor alles wat hij zou willen doen. Hij gelooft blijkbaar dat hij wel liefde verdient, maar hij gelooft niet dat hij financiŽle vrijheid verdient. En dat hangt samen met zijn gevoel van eigenwaarde, dat gebaseerd is op zijn zelfbeeld.

Het gaat dus niet alleen om het veranderen van je gedachten, maar over het veranderen van je zelfbeeld. En dat heeft tijd nodig, want we zijn tijdgebonden wezens. Het had tijd nodig om dit zelfbeeld te vormen en te worden wie je denkt dat je bent. Die identiteit is gebaseerd op een volledig verkeerd beeld van de werkelijkheid. Niets is zoals het lijkt en daar kun je alleen achter komen in een tempo dat bij je past. De verandering van je wereldbeeld en van je zelfbeeld is vrij ingrijpend. Om je identiteit te veranderen, moeten namelijk je overtuigingen veranderd worden, want daaruit komen je gedachten, gevoelens en gedrag voort. Die overtuigingen zijn gebaseerd op je interpretatie van je wereld, je wereldbeeld. Je zou het ook je levensfilosofie kunnen noemen. Alleen is het niet een algemene interpretatie van alles wat gebeurt, het is een zeer gedetailleerde interpretatie.

En dat moet dus helemaal veranderd worden!

Je begrijpt dat dat niet vanzelf gaat. Het kost tijd om het leven van je dromen te scheppen. De meeste mensen willen zo snel mogelijk hun leven veranderen. Maar als het heel snel gaat, heeft dat ook zijn schaduwkanten.

Dat is 1 van de redenen dat ik gestopt ben met het werk met privť-cliŽnten. Sommige mensen werden duizelig en gedesoriŽnteerd omdat er in te korte tijd teveel gebeurde. Hun denksysteem werd geconfronteerd met de mijne en dat voelde soms voor beide partijen helemaal niet goed. En dat was niet alles. Doordat ze abrupt anders naar dingen gingen kijken, veranderde hun vibratieniveau ook abrupt. De mensen in hun leven kregen onvoldoende tijd zich daarbij aan te passen en dat kan leiden tot vervreemding. Hoe graag je ook snel zou willen veranderen, het is vaak toch beter dat in een rustig tempo te doen.

Zo'n snelle transformatie is alleen aan te bevelen bij mensen die een hele stoet toxische relaties onderhouden, bijvoorbeeld mensen die terminaal ziek zijn of drugsverslaafd. En dat is niet mijn doelgroep.

Gelukkig zijn er wel mensen die al op een behoorlijk niveau functioneren en vibreren, die gewoon de principes van de Wet Van Aantrekking nog beter willen leren toepassen. Voor die mensen zijn de groepsbijeenkomsten geschikt, want ze hebben dan het profijt dat ze van iemand leren die hun vibratieniveau verhoogt en die helemaal voor de waarheid staat. Ik ben een kanaal voor de goddelijke Waarheid, dat is voor iedereen heel duidelijk.

De wet van aantrekking werkt altijd voor je, dus ook nu. Maar als je niet krijgt wat je verlangt, komt dat doordat je niet bent afgestemd op het verlangde. Om andere resultaten te verkrijgen en andere ervaringen, zal heel veel innerlijk moeten veranderen. Je moet dan een ander mens worden. Dat gebeurt niet zomaar. Je kunt meteen vanaf het begin veranderingen beginnen te merken. Complete transformatie vereist niettemin langere tijd veel aandacht voor je proces. Met de schriftelijke cursussen van de Transformator kun je dat rustig in je eigen tempo doen. Je kunt je identiteit dan zo soepel en effectief mogelijk veranderen. Misschien ben je iemand die meer zou willen verdienen, of die geen bevredigend werk doet, of onplezierige relaties heeft. Of je wil lichamelijk welzijn ervaren. Je wordt dan met behulp van de Transformator iemand die wel genoeg verdient, die wel voldoening heeft in het werk, die wel bevredigende relaties heeft, die wel geniet van lichamelijk welzijn.

Nu wil ik het even hebben over een belangrijk onderdeel van de Transformator, namelijk het stellen van doelen.

Veel mensen denken dat ze pas gelukkig kunnen zijn als ze hun doelen bereiken. Ze hebben doelen als je droombaan vinden en werken met passie, gezondheid, financiŽle vrijheid, liefdevolle relaties en het bezit van allerlei dingen. De Wet van Aantrekking werkt echter zo dat je die dingen pas kunt aantrekken wanneer je leeft in het einddoel en de blijdschap en vooral opluchting ervan voelt. Je kunt dus datgene wat je wil hebben niet aantrekken zolang je het gevoel hebt
- Ik zal pas gelukkig zijn wanneer ik mijn droombaan heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik niet meer rook;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik mijn gewicht beheers;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik helemaal gezond ben;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik geen geldzorgen meer heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik de perfecte partner heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik rijk ben;
enz.

Zoals Wallace Wattles zegt in zijn boek "Rijkdom door scheppend denken", moet je nu wonen in het huis van je dromen, voordat je het kunt krijgen.
Als je wil werken met passie moet je nu kunnen voelen dat je het werk doet dat jouw roeping is.
Als je slanker wil worden, moet je nu voelen en zien dat je het perfecte lichaam hebt.
Robert Kiyosaki is de schrijver van "Rich Dad, poor Dad" en andere boeken over de manier waarop rijke mensen denken en leven. Hij zei, dat de kans groot is dat je niet gelukkig zult zijn wanneer je rijk wordt, als je niet gelukkig bent terwijl je bezig bent rijk te worden.

Het is mogelijk dat je dan alleen maar voor de toekomst leeft en niet meer in het heerlijke heden. En ik ben ervan overtuigd dat het heden alles is wat er is. Je bent dan in feite bezig nog meer gebrek en gevoel van gebrek aan te trekken. Deze mensen hebben het idee dat alles een worsteling is, ze worstelen om hun doelen te bereiken. Het bereiken van je doelen kan geen worsteling zijn, als je dat zo ervaart, kun je alleen meer inspannende ervaringen aantrekken. Maar als je niet beter weet, denk je dat je goed bezig bent. Want we hebben nu eenmaal geleerd dat we hard moeten werken om te krijgen wat we willen.

Daarom raken mensen vaak hun fortuin kwijt, als ze bijvoorbeeld de loterij winnen of op een andere manier een plotselinge meevaller hebben.
Ze veroordelen innerlijk de manier waarop ze het hebben gekregen. En straffen zichzelf door het weer kwijt te raken.

De enige manier om moeiteloos aan te trekken wat je wil is om duidelijk nu te voelen hoe gelukkig het je zou maken

Onbewust zijn mensen toch vaak bang voor het geluk. Zoveel mensen durven niet eens blij te zijn. Of ze denken diep van binnen dat ze niet goed genoeg zijn, ze verdienen het niet om gelukkig te zijn.
Deze en andere blokkades zitten in je onderbewustzijn en in je energiesysteem en je kunt leren om ze zelf te behandelen met energetische technieken.

Maar daar moet je wel toe bereid zijn. Een heel enkele keer komt er zo iemand bij me die eigenlijk niet echt bereid is om te veranderen. Mensen willen soms dat anderen veranderen, of de omstandigheden, maar ze kunnen niet accepteren dat ze dan zelf eerst moeten veranderen. Vooral omdat de verandering innerlijk is, want vaak zijn mensen eerder bereid uiterlijke veranderingen toe te laten, dan innerlijke.

Tegen de mensen die wel bereid zijn om hun angst voor gelukkig zijn te overwinnen, zeg ik:"Neem je voor om gelukkig te zijn." Dat is een belangrijke eerste stap.
Niets buiten je kan je echt gelukkig maken. Besef dat geluk in je is. De wereld is wat jij ervan maakt. Jij kiest de gevoelens die je wil voelen. Jouw interpretatie bepaalt hoe je je voelt. Dezelfde ervaring die een ander wanhopig kan maken, kan jou van geluk vervullen, nietwaar? Denk maar aan zwangerschap, echtscheiding, werk enz.
Voel hoe je je zou voelen wanneer je verlangen vervuld is, wat je zou zien, voelen, horen, ruiken. Doe dat heel vaak, tot je het met gemak kunt voelualiseren (mijn woord voor dit proces). En hoe gemakkelijker je het kunt voelualiseren, hoe gemakkelijker je het aan kunt trekken. De audio CD's van de Transformator zijn een heel belangrijk hulpmiddel hierbij.

En als het je gewoon niet lukt, als je negatieve gedachten en angsten je overweldigen, kan ik je alleen de Transformator aanraden om die blokkades te elimineren.

Zoals ik altijd zeg:
Kies ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor de manieren waarop je je eigen pijn veroorzaakt en neem ook verantwoordelijkheid voor het creëeren van je eigen vreugde en vrede.

Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden
Op facebook is een pagina van Stichting Absolute 1 met onze producten. Als deze pagina je bevalt, vind je het misschien een LIKE waard...
Als je je denken meester wordt, word je meester over alles.
Margareth Lee

TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
  • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
  • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
  • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
  • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
    samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
  • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
  • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
  • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
  • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
  • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
  • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
  • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
  • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
  • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
  • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
  • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
  • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


  • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
    De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
    Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

    Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
    De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

    Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
    Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


    Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

    Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

    Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

    Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
    Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
    Beluister hier een stukje:


    Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

    Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
    MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

    Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


    Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

    Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

    Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

    Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
    Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

    Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.    Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


    Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
    Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
    Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

    Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
  • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
  • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

  • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
  • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
  • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
    Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
    Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

    Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

    Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan.  • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
    In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

    Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
    Lees het ebook hier

    of download als PDF bestand

    Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

    Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


    Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
    james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
    James Allen - Van armoede naar macht


    Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
    lees meer ...

    AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
  • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
  • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
    De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
    Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

    Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

    annie rix militz rijkdom en eer

    Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

    Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

    AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
  • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
  • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

    Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
    Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
    Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


    H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
    Harriet Emilie Cady

    Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
    Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
    Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

    Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

    Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
    AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
  • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
  • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
    De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


    joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
  • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
    De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
    Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
    Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
    henry drummond
    AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
  • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
  • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
    Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


    Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
    Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

    Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
    Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
    Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
    Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
    Copyright © Deirdre Dorsett 2002
    Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


    Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
    Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

    Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
    Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
    Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
    Copyright © Margareth Liew-On, 2004    Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
    Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
    Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
    Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
    Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

    Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

    Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
    margareth lee- her licht in het onze vader

    Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

    Wat de lezers zeggen:

    Een lezer schreef:
    Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

    Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
    Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

    Een andere lezeres:
    Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

    Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
    Geliefde van Al Wat Is,
    Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
    Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
    Nogmaals dank voor je Liefde!

    Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
    Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

    En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
    Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

    Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
    "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
    vrede en zegeningen,
    Jacques Allrich

    Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

    Margareth Lee
    Het licht in het Onze Vader


    Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

    Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
    html bestand
    of als PDF bestand

    beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


    Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
    Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


    Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
    Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

    Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

    AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
  • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
  • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
    De macht van liefde is onweerstaanbaar!
    Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

    lees meer ....


    Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
    Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
    Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
    Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

  • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

    WALLACE WATTLES


    Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
    Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

    Een tijdloze klassieker over voorspoed!

    Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
    Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


    Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
    tastbaar boek voor 14,75 euro of
    ebook voor 9.95 euro

    Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

    Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
    Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

    EXTRA:


    Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

    Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
    Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
    Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


    Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

    Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

    Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
    Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

    Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
    Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
    Onderwerpen zijn:
    een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.    - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
    - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
    - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
    - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
    - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
    - Nr.6 -Kritiek en zegenen
    - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
    - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
    - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
    - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
    - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
    - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
    - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
    - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
    - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
    - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
    - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
    - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
    - Nr.19 - De Transformator en contrast
    - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
    - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
    - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
    - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
    - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
    - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
    - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
    - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
    - nr.28 oordelen van ego
    - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
    - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
    - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken    top menu


    Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl