JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda


De film The Secret deed heel veel stof opwaaien. Zelfs belangrijke talkshow programma's zoals van Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Oprah Winfrey maakte een special over de film "The Secret" (het geheim) met als gasten Michael Beckwith, James Ray, Jack Canfield, Lisa Nichols en Rhonda Byrne. Dit werd uitgezonden op 8 februari 2007. Door de enorme respons maakte ze kort daarop weer een programma hierover (16 feb.07)
ook kregen tijdig bericht en links naar de video's, ze hoefden niet te wachten tot het op tv in Nederland kwam. In de eerste uitzending en ook op haar website vertelde Rhonda Byrne, de maakster van The Secret, dat ze het geheim ontdekte toen ze een klein boekje in handen kreeg van Wallace Wattles "The Science of Getting Rich". In 2002 heb ik dit boekje vertaald in het Nederlands. Je kunt het hier kopen.

RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

WALLACE WATTLES


Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles als Nederlands eboek voor 9.95 euro .

Een tijdloze klassieker over voorspoed! Wallace Wattles zegt dat zijn boek bedoeld is 'voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

Ga naar de productpagina om via Paypal te betalen. Of bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "audio Wattles" of "ebook & audio Wattles". Dank je wel!
Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

Ook bij Larry King zijn er twee programma's aan gewijd, waarvoor de leden van de nieuwsbrief een link kregen. En Ellen Degeneres heeft in haar show John Assaraf en Bob Proctor (die meededen in The Secret) vragen erover gesteld.

Een belangrijk onderdeel van de Transformator, namelijk de wet van aantrekking, wordt in de film "The Secret" uitgelegd. Deze film is bezig aan een triomftocht door de hele wereld. Ik heb zelf de eerste versie met Esther Hicks, die de groep entiteiten channelt, die zich Abraham noemen. De producers hebben haar verwijderd uit de 2e versie, omdat ze de filmrechten verkochten aan een nieuwe distributeur, die het exclusieve contract met haar niet wilde overnemen.
Ze besloot toen om er niet verder aan mee te doen, omdat ze haar eigen visie vast wil houden. Daar ben ik het helemaal mee eens. De wereld probeert steeds om je water bij je wijn te laten doen, tot het helemaal smakeloos is geworden. Ego wil je nu eenmaal niet gelukkig zien, integendeel, ego wil je laten lijden. O, en voor de mensen die niet weten wat ik met ego bedoel, dat is het denksysteem van deze wereld, van goed en kwaad, dualisme enz. Het is geen persoon. Je hoort mensen vaak praten over hun ego, maar dat is een misverstand. Niemand heeft "een ego", je kunt hooguit meedoen aan het ego-denken. Je bent nu eenmaal opgevoed (lees afgericht) volgens ego-richtlijnen. En wanneer je denkt als ego, ben je nog geen ego, want ego bestaat niet. Het is een denkbeeldige constructie, net als de menselijke persoonlijkheid. Alleen maar een verzameling aangeleerde ideeën en overtuigingen.
En wat JIJ echt bent, gaat elke definitie te boven, want het gaat elke beperking te boven.

De film gaat over de Wet van Aantrekking. In de film wordt het advies gegeven om eerst te vragen, dan te geloven dat je het hebt ontvangen en dit ook te voelen en uiteindelijk te ontvangen. Het is daarbij van belang om te visualiseren dat je al hebt wat je wil aantrekken

In dit artikel zal ik een paar aspecten hiervan verhelderen.
Op www.thesecret.tv kun je de trailers van deze film zien, als je het nog niet hebt gezien. Je kunt het ook voor nog geen 5 dollar online bekijken.

The Secret gaat over de Wet van Aantrekking. Deze wet is een belangrijk onderdeel van de Transformator. Zoals ik al jaren schrijf en onderwijs, alles waar je je aandacht op richt en met gevoel oplaadt, trek je aan in je ervaringswereld. De Transformator gaat echter verder dan The Secret of welke andere stroming dan ook die je onderwijst over de spirituele wetten van het leven. Ik vind het heel vermakelijk om de oplossingen te zien die de leraren verzinnen om mensen te helpen de blokkades en struikelblokken tussen hun verlangen en het uiteindelijke doel te overwinnen. Hun effectiviteit staat nogal ter discussie. Want mensen weten vaak niet hoe ze van hun negatieve overtuigingen en emoties, die hun blokkeren, af moeten komen. En de oplossingen van de leraren werken gewoon niet, omdat ze niet begrijpen hoe dit echt in elkaar zit.
In tegenstelling tot de Transformator die alleen niet werkt als mensen het niet toepassen.

Ik signaleer wel dat deze leraren niet voor alles een oplossing hebben, maar ik waardeer ze toch buitengewoon. Het is geweldig dat ze bereid zijn om mensen te leren dat er wetten ten grondslag liggen aan het leven, die gebaseerd zijn op een heel andere manier van denken en leven. En deze leringen zijn heel praktisch, met praktische resultaten. Deze leraren verdienen wat mij betreft allemaal een medaille, want ze staan voortdurend onder het vuur van het ego-denken van de massa.

Maar zoals Abraham en alle oude meesters zeggen, één die is aangesloten op de Bron, is machtiger dan miljoenen die gedachteloos scheppen.

Om de basisbeginselen te leren kennen, beveel ik het boek van Esther Hicks (Abraham) aan "Vraag en het wordt gegeven". Op youtube kun je heel veel video van haar zien. Om een vollediger beeld te krijgen van aspecten die in de film en in boeken niet belicht worden, kun je de boeken van Arnold Patent lezen, of de Nederlandse versie van zijn werk, dat "Spiegelogie" wordt genoemd door Willem de Ridder. Door Oprah Winfrey zijn er nu meerdere programma's gewijd aan "The Secret" en een paar van de mensen die erin meededen, worden bij haar aan het woord gelaten. Vooral Michael Beckwith vond ik indrukwekkend.

Wie een volledig beeld van de spirituele wetten van het leven wil krijgen, beveel ik de woorden van Jezus in "Een cursus in wonderen" (opgeschreven door Helen Shucman) bijzonder aan, want de ideeën daarin overstijgen alles wat welke andere leraar je vertelt. Ik hoef dat eigenlijk niet eens te doen, want de Heilige Geest leidt de mensen voor wie het bestemd is ook zonder mijn hulp erheen. Er zijn al miljoenen mensen die "de Course" doen, zonder dat er ooit reclame voor is gemaakt. Misschien zou ons ontwaken nog sneller gaan als de miljoenen die ermee zijn verdiend, gebruikt waren om meer mensen ervan op de hoogte te brengen. Jezus had zijn Judas en Helen Shucman de hare. Er is niets wat ego meer vreest dan dat mensen de Waarheid gaan inzien. Enfin, Jezus zegt in "de Course" dat we heel lang kunnen uitstellen, maar niet eindeloos. Er komt een grens aan de pijn die we kunnen verdragen.

De mensen die geen absolute beginners zijn, die de spirituele wetten al kennen, maar willen weten hoe ze deze het beste kunnen toepassen en wat ze moeten doen wanneer ze niet lijken te werken, hebben echter ook recht op hulp. Hulp die de leraren van de basisbeginselen ze niet kunnen geven.

Esther Hicks, die toch 1 van de belangrijkste leraren van deze wet is, en die deze heel goed tot in alle details uitlegt, werkt er heel hard aan om mensen bewust te maken. Toch hoorde ik haar verkondigen dat het onmogelijk is de pijn van vroegere traumatische of nare ervaringen op te lossen, volgens haar moet je gewoon vermijden er je aandacht op te richten. Ze heeft natuurlijk gelijk wanneer ze stelt dat je een probleem niet kunt oplossen door er je aandacht op te richten, je kunt er alleen aan toevoegen, het vergroten.

En voordat de Energie Psychologie beschikbaar kwam voor iedereen, was dat ook heel lang waar. Daarom hielpen de psychologische gesprekken waarin oud zeer telkens weer werd herkauwd, niet. Mensen werden hooguit beu om telkens weer de pijn te voelen, die zich had vastgezet in hun energiesysteem. En richtten vervolgens hun aandacht op iets anders. Maar ze konden niet aan hun nare ervaringen denken zonder het verdriet weer te voelen.

Gelukkig weten de mensen die de Transformator doen, beter. Je bevrijdt je lichaam van de toxische energie. Je oude pijn verdwijnt en je kunt naar de herinnering kijken en erover praten zonder de lading die het eerst voor je had. Het doet je niets meer!

Ook zeggen de leraren aldoor dat je je vibratieniveau moet verhogen. Ze denken dat je daarvoor alleen je gedachten hoeft te veranderen. Dat is niet zo moeilijk als je spiritueel bent ontwaakt, bijvoorbeeld door jarenlange hulp van een verlichte meester. Door in diens nabijheid te verblijven word je vibratieniveau aangepast aan het zijne. Dat is met mij gebeurd, maar ik heb gemerkt dat veel mensen het niet zien zitten om een paar jaar in afzondering te leven bij zo'n meester.

Voor zulke mensen heb ik de veel snellere zelfhulp methode van de Transformator ontwikkeld.

Je kunt in de boeken meer lezen over de echte Wet van Aantrekking, zoals dr. Joseph Murphy dat altijd heeft onderwezen en zoals dat in "Een cursus in wonderen" wordt uitgelegd. Bijvoorbeeld in het boek van Murphy "Dit is het: de kunst van manifesteren" ook verkrijgbaar bij ons.

In de film wordt dus niet alles over de wet van aantrekking verteld. Er zijn nog een paar ontbrekende ingrediënten. Hier volgen er een paar daarvan.
Bij Larry King en bij Oprah kon je Michael Beckwith en Lisa Nichols iets over het eerste ingrediënt horen vertellen. Het gelijke trekt het gelijke aan. Als je bemind wil worden, moet je beginnen met jezelf te beminnen. Je kunt geen liefde aantrekken als je zelf al niet echt van jezelf houdt. En als je bepaalde eigenschappen in iemand wil, kun je het beste beginnen met die eigenschappen in jezelf te cultiveren. Veel mensen roepen dat ze iemand willen die eerlijk is. Maar zelf zijn ze niet altijd eerlijk, of als iemand eerlijk tegen ze is, voelen ze zich gekrenkt.

Het is ook heel belangrijk om ruimte te maken voor wat je wil aantrekken. Daar werd tijdens de Oprah show ook heel even over gesproken. Ruim de rommel in je huis en in je leven op, zodat er plaats is voor het nieuwe. Er is geen plaats voor een nieuwe relatie, als je nog boos bent op de vorige. Want boosheid is ook een verbinding, je blijft dan verbonden met de oude relatie. En als je dingen in je huis hebt die je niet waardeert en niet gebruikt, doe ze weg, dan kunnen er betere dingen voor in de plaats komen. Hetzelfde geldt voor je administratie, als je dat niet op ordelijke wijze doet, loop je rond met spinrag in je hoofd. De Transformator helpt je ook om energetische blokkades op te lossen die je ervan weerhouden om orde in je leven te scheppen.

En natuurlijk moet je je doelen duidelijk specificeren. Veel coaches zeggen dat je ook moet specificeren hoe iets moet gebeuren, maar het is mijn ervaring dat je dat gerust aan de Universele Manager over kunt laten. God weet beter dan wie ook wat de beste manier is om jou het verlangde te brengen. Het komt tot jou op een manier die in het voordeel is van alle betrokkenen. Hoewel het soms lijkt alsof dat niet waar is. De bekende schrijver Michael Neill vertelde bijvoorbeeld het verhaal dat hij jaren geleden begon te affirmeren dat hij een bepaald bedrag zou ontvangen. En dat gebeurde ook. Zijn vader, op wie hij heel erg gesteld was, overleed en hij kreeg het bedrag dat hij nodig had. Hij was hiervan zo geschrokken, dat hij daarna zijn doelen niet meer durfde te affirmeren. Hij maakte echter een paar denkfouten.

Ten eerste gaat niemand dood om jou een genoegen te doen, hij vroeg om dat bedrag op een moment dat zijn vader toch al eruit stapte en het universum zag geen reden om dat anders te regelen. Het zou misschien beter zijn geweest als hij had gevraagd om het bedrag te mogen ontvangen op zo'n manier dat hij er alleen maar blij van werd. Maar hij zou in die periode toch hebben moeten omgaan met het verdriet van het verlies van zijn vader.
Ten tweede stel je de hele tijd doelen, ook als je dat niet bewust doet. Als je geld nodig hebt en je denkt "het lukt me toch nooit om zoveel geld bij elkaar te krijgen", dan heb je dat als doel gespecificeerd. En het universum zegt "jouw wens is mijn bevel". We "bidden" in feite de hele tijd!

Net als de Bijbel zegt "Een cursus in wonderen" dat wij geschapen zijn in het beeld en de gelijkenis van God. God heeft ons net als Hem/Het gemaakt, met dezelfde macht. Dus de macht van God staat tot onze beschikking. Die macht ligt in onze verbeeldingskracht, ons voorstellingsvermogen. Alles wat we ons kunnen voorstellen en waarvan we geloven dat we het zullen ervaren, is van ons. Het kan even duren voordat je de resultaten ziet van je beeldend vermogen, want we hebben tijd geplaatst tussen onze schepping en de manifestatie, zodat we er nog even over na kunnen denken of we het echt willen. En onze Universele Manager is meestal ook zo vriendelijk om eerst kleine voorbeelden te brengen, om zo te testen of we dit echt willen. Bijvoorbeeld, als je een partner zoekt, kunnen er ineens allerlei mensen in je leven komen, die heel dicht bij je ideaal komen. Ze geven je de kans om te specificeren wat je echt wil en om zelf ook op de golflengte te gaan zitten van degene die je wil aantrekken. Ik maakte dat mee toen ik begon de Cursus in wonderen te onderwijzen. Er kwamen allerlei mensen die er flink van schrokken en die eigenlijk mijn en hun tijd leken te verspillen. Tot ik besefte dat het universum me op deze wijze vroeg om te specificeren hoe en met wie ik deze oeroude wijsheid wilde delen. En nu trek ik mensen aan met wie ik in liefde en vreugde deze mystieke geheimen deel.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen een deel van mijn inkomen te geven aan personen en organisaties die mijn wereld verbeteren. Dit gebruik wordt in de Bijbel het geven van tienden genoemd, dus een tiende van je inkomen geven aan je spirituele leiders. Omdat ik die niet heb, geef ik het aan organisaties van spirituele leiders wiens werk ik waardeer.

Het geven van tienden wordt beschouwd als een manier om je overvloed te laten toenemen. Het is moeilijk om een direct verband met je inkomen aan te tonen, maar ik weet wel dat de maanden dat ik minder geef, er meteen extra rekeningen komen, waarop ik niet had gerekend. Dus hou ik deze gewoonte om aan God de eerste vruchten van mijn werk te geven, in ere. Ik geloof dat je ontvangt wat je geeft en hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. De gulste mensen ter wereld zijn ook de rijkste.

Bij Youtube kun je een heel ontroerend interview met Warren Buffet zien. Warren was tot voor kort de tweede rijkste man ter wereld en hij heeft ruim 31 miljard dollar, bijna zijn hele vermogen, weggegeven aan de "Bill en Melinda Gates Stichting". Deze Stichting wil armoede en ziekte op grote schaal bestrijden en staat onder directe leiding van Bill Gates, de rijkste man ter wereld. Warren Buffet vertrouwt hem zijn geld toe, omdat hij weet dat Bill met geld om weet te gaan en het ook daadwerkelijk aan de goede doelen zal besteden.

Bill heeft dus een grote aantrekkingskracht voor geld. En hoewel de media vaak heel negatief over hem berichtten, heeft hij altijd heel veel gedeeld. Zo zijn in de gloriejaren van zijn bedrijf Microsoft heel veel medewerkers, gewone programmeurs, miljonair geworden. Dat kan niet van veel bedrijven gezegd worden. Daar profiteert alleen de toplaag. Bill klampt zich in elk geval niet vast aan zijn geld. Daarom is er ruimte voor meer geld. Er doet een verhaal de ronde dat hij als student het boek van Charles Haanel "The Master Key System" over de wet van aantrekking heeft gelezen en toepast. Dit Engelstalige boek is bij absolute1.net verkrijgbaar als ebook. Ik wed dat hij dankbaar is voor zijn geld. Hij denkt vast nooit "ik heb niet genoeg" of "er is niet genoeg geld". Hij zit op de vreugdevolle golflengte van het hebben van veel geld. Die twee ingrediënten, dankbaarheid en kunnen geven, zijn ook een deel van het geheim.

Mensen vragen zich soms af waarom ik zo positief schrijf over rijke mensen. Nou, je kunt niet hebben wat je afkeurt. Als je rijke mensen afkeurt en gelooft dat ze slecht zijn, kun je zelf nooit rijk worden. Want je wil geen slecht mens zijn.
Bovendien zijn de media vol negatieve voorbeelden van rijke mensen die het ego gebruikt om je af te schrikken en je arm te houden. Dat lukt heel goed bij de massa, maar de Transformator studenten doen hier niet aan mee. De voorbeelden over rijke mensen dienen als tegengif tegen al de negatieve programmering van de maatschappij.

Veranderen is een enorme uitdaging voor mensen. Ik zeg altijd "God verandert mensen", maar daarvoor gebruikt Hij de middelen en mensen op je pad. In de schriftelijke Transformator cursussen zijn hele fundamentele oefeningen opgenomen om je te helpen je gedachten over en je interpretatie van gebeurtenissen te veranderen.

Veel mensen kunnen heel veel dingen in hun leven gemakkelijk veranderen, terwijl ze op 1 of meer gebieden vast blijven zitten. Dat komt omdat ze geen andere manier hebben gevonden om de situatie waarmee ze geconfronteerd zijn, te interpreteren. Omdat de meeste mensen hun problemen snel willen oplossen, raken ze vaak ontmoedigd als ze niet meteen hun doelen bereiken terwijl ze eraan werken om hun oude denkgewoonten te veranderen. Als je bijvoorbeeld een betere gezondheid wil hebben, kun je ijverig eraan werken om positieve gedachten te hebben en de gezonde toestand te visualiseren die je verlangt, maar als je de gewoonte hebt om teleurgesteld te zijn en die gewoonte niet bewust verandert, dan zul je situaties blijven scheppen die naar teleurstelling leiden. Als je vaak teleurgesteld bent, dan is dat de vibratie die je uitzendt en dan zal het universum je veel gelegenheden bieden om teleurstelling te ervaren. Hetzelfde geldt voor boosheid en elke andere emotie.

Je moet dus niet alleen de factoren opsporen die je vasthouden in je oude beperkingen, maar je totale denksysteem omverwerpen.

Zo ken ik een man die met gemak zijn ideale partner aantrok, maar financieel niet zoveel vooruit kwam als hij zou willen. Hij ging wel meer verdienen, maar de financiële vrijheid waarvan hij droomde, bleef weg.

Betekent dat dat de Wet Van Aantrekking niet werkt? Nee, hij ziet zichzelf nog niet als iemand die financieel vrij is. Denk eraan, je moet eerst rotsvast geloven, eigenlijk weten, dat je financieel vrij bent, voor het zich in je wereld kan manifesteren. Zijn identiteit is nu die van een man met een geliefde, maar ook een man die niet genoeg geld heeft voor alles wat hij zou willen doen. Hij gelooft blijkbaar dat hij wel liefde verdient, maar hij gelooft niet dat hij financiële vrijheid verdient. En dat hangt samen met zijn gevoel van eigenwaarde, dat gebaseerd is op zijn zelfbeeld.

Het gaat dus niet alleen om het veranderen van je gedachten, maar over het veranderen van je zelfbeeld. En dat heeft tijd nodig, want we zijn tijdgebonden wezens. Het had tijd nodig om dit zelfbeeld te vormen en te worden wie je denkt dat je bent. Die identiteit is gebaseerd op een volledig verkeerd beeld van de werkelijkheid. Niets is zoals het lijkt en daar kun je alleen achter komen in een tempo dat bij je past. De verandering van je wereldbeeld en van je zelfbeeld is vrij ingrijpend. Om je identiteit te veranderen, moeten namelijk je overtuigingen veranderd worden, want daaruit komen je gedachten, gevoelens en gedrag voort. Die overtuigingen zijn gebaseerd op je interpretatie van je wereld, je wereldbeeld. Je zou het ook je levensfilosofie kunnen noemen. Alleen is het niet een algemene interpretatie van alles wat gebeurt, het is een zeer gedetailleerde interpretatie.

En dat moet dus helemaal veranderd worden!

Je begrijpt dat dat niet vanzelf gaat. Het kost tijd om het leven van je dromen te scheppen. De meeste mensen willen zo snel mogelijk hun leven veranderen. Maar als het heel snel gaat, heeft dat ook zijn schaduwkanten.

Dat is 1 van de redenen dat ik gestopt ben met het werk met privé-cliënten. Sommige mensen werden duizelig en gedesoriënteerd omdat er in te korte tijd teveel gebeurde. Hun denksysteem werd geconfronteerd met de mijne en dat voelde soms voor beide partijen helemaal niet goed. En dat was niet alles. Doordat ze abrupt anders naar dingen gingen kijken, veranderde hun vibratieniveau ook abrupt. De mensen in hun leven kregen onvoldoende tijd zich daarbij aan te passen en dat kan leiden tot vervreemding. Hoe graag je ook snel zou willen veranderen, het is vaak toch beter dat in een rustig tempo te doen.

Zo'n snelle transformatie is alleen aan te bevelen bij mensen die een hele stoet toxische relaties onderhouden, bijvoorbeeld mensen die terminaal ziek zijn of drugsverslaafd. En dat is niet mijn doelgroep.

Gelukkig zijn er wel mensen die al op een behoorlijk niveau functioneren en vibreren, die gewoon de principes van de Wet Van Aantrekking nog beter willen leren toepassen. Voor die mensen zijn de groepsbijeenkomsten geschikt, want ze hebben dan het profijt dat ze van iemand leren die hun vibratieniveau verhoogt en die helemaal voor de waarheid staat. Ik ben een kanaal voor de goddelijke Waarheid, dat is voor iedereen heel duidelijk.

De wet van aantrekking werkt altijd voor je, dus ook nu. Maar als je niet krijgt wat je verlangt, komt dat doordat je niet bent afgestemd op het verlangde. Om andere resultaten te verkrijgen en andere ervaringen, zal heel veel innerlijk moeten veranderen. Je moet dan een ander mens worden. Dat gebeurt niet zomaar. Je kunt meteen vanaf het begin veranderingen beginnen te merken. Complete transformatie vereist niettemin langere tijd veel aandacht voor je proces. Met de schriftelijke cursussen van de Transformator kun je dat rustig in je eigen tempo doen. Je kunt je identiteit dan zo soepel en effectief mogelijk veranderen. Misschien ben je iemand die meer zou willen verdienen, of die geen bevredigend werk doet, of onplezierige relaties heeft. Of je wil lichamelijk welzijn ervaren. Je wordt dan met behulp van de Transformator iemand die wel genoeg verdient, die wel voldoening heeft in het werk, die wel bevredigende relaties heeft, die wel geniet van lichamelijk welzijn.

Nu wil ik het even hebben over een belangrijk onderdeel van de Transformator, namelijk het stellen van doelen.

Veel mensen denken dat ze pas gelukkig kunnen zijn als ze hun doelen bereiken. Ze hebben doelen als je droombaan vinden en werken met passie, gezondheid, financiële vrijheid, liefdevolle relaties en het bezit van allerlei dingen. De Wet van Aantrekking werkt echter zo dat je die dingen pas kunt aantrekken wanneer je leeft in het einddoel en de blijdschap en vooral opluchting ervan voelt. Je kunt dus datgene wat je wil hebben niet aantrekken zolang je het gevoel hebt
- Ik zal pas gelukkig zijn wanneer ik mijn droombaan heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik niet meer rook;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik mijn gewicht beheers;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik helemaal gezond ben;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik geen geldzorgen meer heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik de perfecte partner heb;
- Ik zal gelukkig zijn wanneer ik rijk ben;
enz.

Zoals Wallace Wattles zegt in zijn boek "Rijkdom door scheppend denken", moet je nu wonen in het huis van je dromen, voordat je het kunt krijgen.
Als je wil werken met passie moet je nu kunnen voelen dat je het werk doet dat jouw roeping is.
Als je slanker wil worden, moet je nu voelen en zien dat je het perfecte lichaam hebt.
Robert Kiyosaki is de schrijver van "Rich Dad, poor Dad" en andere boeken over de manier waarop rijke mensen denken en leven. Hij zei, dat de kans groot is dat je niet gelukkig zult zijn wanneer je rijk wordt, als je niet gelukkig bent terwijl je bezig bent rijk te worden.

Het is mogelijk dat je dan alleen maar voor de toekomst leeft en niet meer in het heerlijke heden. En ik ben ervan overtuigd dat het heden alles is wat er is. Je bent dan in feite bezig nog meer gebrek en gevoel van gebrek aan te trekken. Deze mensen hebben het idee dat alles een worsteling is, ze worstelen om hun doelen te bereiken. Het bereiken van je doelen kan geen worsteling zijn, als je dat zo ervaart, kun je alleen meer inspannende ervaringen aantrekken. Maar als je niet beter weet, denk je dat je goed bezig bent. Want we hebben nu eenmaal geleerd dat we hard moeten werken om te krijgen wat we willen.

Daarom raken mensen vaak hun fortuin kwijt, als ze bijvoorbeeld de loterij winnen of op een andere manier een plotselinge meevaller hebben.
Ze veroordelen innerlijk de manier waarop ze het hebben gekregen. En straffen zichzelf door het weer kwijt te raken.

De enige manier om moeiteloos aan te trekken wat je wil is om duidelijk nu te voelen hoe gelukkig het je zou maken

Onbewust zijn mensen toch vaak bang voor het geluk. Zoveel mensen durven niet eens blij te zijn. Of ze denken diep van binnen dat ze niet goed genoeg zijn, ze verdienen het niet om gelukkig te zijn.
Deze en andere blokkades zitten in je onderbewustzijn en in je energiesysteem en je kunt leren om ze zelf te behandelen met energetische technieken.

Maar daar moet je wel toe bereid zijn. Een heel enkele keer komt er zo iemand bij me die eigenlijk niet echt bereid is om te veranderen. Mensen willen soms dat anderen veranderen, of de omstandigheden, maar ze kunnen niet accepteren dat ze dan zelf eerst moeten veranderen. Vooral omdat de verandering innerlijk is, want vaak zijn mensen eerder bereid uiterlijke veranderingen toe te laten, dan innerlijke.

Tegen de mensen die wel bereid zijn om hun angst voor gelukkig zijn te overwinnen, zeg ik:"Neem je voor om gelukkig te zijn." Dat is een belangrijke eerste stap.
Niets buiten je kan je echt gelukkig maken. Besef dat geluk in je is. De wereld is wat jij ervan maakt. Jij kiest de gevoelens die je wil voelen. Jouw interpretatie bepaalt hoe je je voelt. Dezelfde ervaring die een ander wanhopig kan maken, kan jou van geluk vervullen, nietwaar? Denk maar aan zwangerschap, echtscheiding, werk enz.
Voel hoe je je zou voelen wanneer je verlangen vervuld is, wat je zou zien, voelen, horen, ruiken. Doe dat heel vaak, tot je het met gemak kunt voelualiseren (mijn woord voor dit proces). En hoe gemakkelijker je het kunt voelualiseren, hoe gemakkelijker je het aan kunt trekken. De audio CD's van de Transformator zijn een heel belangrijk hulpmiddel hierbij.

En als het je gewoon niet lukt, als je negatieve gedachten en angsten je overweldigen, kan ik je alleen de Transformator aanraden om die blokkades te elimineren.

Zoals ik altijd zeg:
Kies ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor de manieren waarop je je eigen pijn veroorzaakt en neem ook verantwoordelijkheid voor het creëeren van je eigen vreugde en vrede.


Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden


yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl