JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaHet volgende artikel kun je ook lezen op de zustersite www.cursusinwonderen.nl

Een cursus in wonderen in de praktijk van alledag

“Een cursus in wonderen” begint met de inleiding:
Dit is een cursus in wonderen. Het is een verplichte cursus. Alleen de tijd waarop je het doet, staat jou vrij. Vrije wil betekent niet dat jij het leerplan kunt vaststellen. Het betekent alleen dat je kunt kiezen wat je op een gegeven moment wilt doen. De cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is, kent geen tegendeel.

2. Deze cursus kan daarom heel eenvoudig aldus worden samengevat:
Niets werkelijks kan bedreigd worden.
Niets onwerkelijks bestaat.
Hierin ligt de vrede van God.

Dit is een volkomen ander godsbeeld dan het gebruikelijke.

Dit godsbeeld vind je niet in de kerken van het heersende Christendom. Zij zetten Jezus apart, op een voetstuk,alsof hij de enige zoon van God is en alle anderen zijn bastaards. Nou, ik geloof de bijbel en daarin staat dat God ons schiep in Zijn Beeld en Gelijkenis. Ik ben goddelijk!
Waar deze tekst op doelt, is dat jij liefde bent. Misschien ben je je daar niet van bewust, maar je bent het en je blijft het. Niets kan veranderen Wie en Wat jij echt bent. Je hoeft liefde niet uit te nodigen. Wanneer je je bewust wordt Wie Je Echt Bent, zijn de blokkades voor liefde weg en stroomt het onder de meest verbijsterende omstandigheden vrijelijk door je heen. Je weet dat het niet van je persoonlijkheid, van het ego is, want deze liefde voel je zelfs voor mensen waarvan het ego schreeuwt dat ze het niet verdienen. Ja, die ego-stem blijft nog lang proberen het roer weer in handen te krijgen. Maar het is een hopeloze strijd, die bij voorbaat verloren is. Liefde is onweerstaanbaar. Jij bent onweerstaanbaar! Dat is mijn ervaring en de ervaring van alle ontwaakte mensen die ik heb ontmoet.

Op internet circuleren allerlei slide shows waarin gesuggereerd wordt dat het niet goed zou zijn om rijk en welvarend te zijn. Of dat liefde en succes en rijkdom niet samengaan. Dat is zo'n drogredenering, die gebaseerd is op geloof in gebrek en schaarste. Dat wil de hele wereld je wijsmaken. Ze zouden net zo goed kunnen zeggen dat het beter is om ziek te zijn zolang er nog zieke mensen zijn. Durf je wel gezond te zijn in een wereld vol ziekte?

Waarom zouden rijkdom, liefde en succes niet samengaan? Ego probeert je uit allemacht bij je macht weg te houden en je wijs te maken dat je iets niet mag hebben.

Je bent altijd al succesvol. Je trekt alles aan wat je wil, zelfs terwijl je je macht onbewust gebruikt. Je wilde een dualistische wereld ervaren van goed en kwaad, een wereld van contrasten en dat lukt toch heel aardig, zo te zien.

Zelfs in menselijke termen ben je succesvol. Waarom denk je dat je onderbewustzijn verandering tegenhoudt? Omdat je al heel veel hebt bereikt. Je blijft in leven in een maatschappij die ongelooflijk complex is geworden. Je speelt het klaar om te overleven onder omstandigheden die buitengewoon ingewikkeld zijn. Je rijdt in een auto, vult moeilijke formulieren in, bedient allerlei ingewikkelde apparaten enz. Weet je hoe moelijk iemand uit de Afrikaanse bush een wc vindt? Voor jou is het heel simpel. Je onderbewuste vindt jou een gigantisch geslaagd wezen en denkt "laten we het zo houden, waarom sleutelen aan iets wat niet kapot is".

Goed, misschien voel je de onvoorwaardelijke goddelijke liefde in jou nog niet zo, maar je kent vast wel menselijke liefde. Er is vast wel iemand van wie je houdt. Je kunt je dus voorstellen dat mensen in India, Afrika en alle landen die wij arm vinden, ook wel iemand zullen hebben van wie ze houden. Volgens de drogredenering van de slide show makers is dat de prijs die ze betalen voor hun liefde voor elkaar. Ego laat ons beelden zien alsof ze in liefde samen verhongeren. En dus zouden de meeste mensen in welvarende landen liefdeloos en onbemind moeten zijn. Want ze zijn immers rijk en succesvol. Zo zie je maar weer dat voor ego de wetten van chaos gelden.

Ego verzint van alles om je klein en machteloos te houden. Rijkdom en succes in de wereld stellen niet veel voor, maar armoede en gebrek zijn volslagen goddeloos. God lijdt echt geen gebrek. Denk je dat het Zijn Wil is dat wij die geschapen zijn in Zijn beeld en gelijkenis dat wel doen? God wil dat we welvarend en gelukkig zijn. Hij heeft ons alles gegeven om succesvol te zijn in alles wat we maar willen. Hij heeft de macht daartoe in ons geplaatst. Het is de macht van onze geest. Dat noemt men de wet van aantrekking. Met die macht kun je je leven vormgeven zoals je wilt. En als je rijkdom uitnodigt in je leven via je magnetische kracht, ga je vanzelf nadenken over wie je bent, dat je dit kunt. Wanneer wonderen zich in jouw leven beginnen te manifesteren en je begint te beseffen Wie Je Echt Bent, ben je eerst verontrust, dan verwonderd en uiteindelijk zul je over het Al heersen. Die laatste zin is trouwens afgeleid uit het Thomas Evangelie. (vers 2)

Daarom is het van belang om datgene wat je als gebrek in je leven ervaart, te zoeken. Iedereen zoekt natuurlijk de hele tijd, de hele mensheid is op zoek naar geborgenheid, vrede, vreugde, liefde en invloed, kortom, geluk, maar ego brengt de mens ertoe te zoeken op de plekken waar het niet te vinden is. Toch is ook dat niet verkeerd. Denk aan de werking van contrast. Door te weten waar het geluk niet in te vinden is, weet je beter waar je het wel moet zoeken. Dan herken je het ook beter. Want geluk is heel subtiel. Je zou het gemakkelijk kunnen missen als je niet wist wat het niet is.

En wanneer het je tijd is om te ontwaken, kan ego brullen als een leeuw, maar je gaat onstuitbaar vooruit. Je bewustwording is gegarandeerd, hoeveel struikelblokken er zich ook op je pad mogen bevinden.

Door de evolutie van ons bewustzijn is er een massaal ontwaken aan de gang. En dat maakt het voor jou steeds gemakkelijker om in je kracht te komen en je God te gaan herinneren en Wie Je Echt Bent.

Ik geef nu elke zondagmiddag een sessie in Almere waarin we uit het boek lezen en samen mediteren. Dit is op donatiebasis. Alles wat je geeft heb je jouzelf gegeven. Zend me een mailtje als je mee wil doen.


Als je je denken meester wordt, word je meester over alles.
Margareth Lee


yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl