email hier om lid te worden van de ebookclub            onze_gratis_spirituele_ebooks            ebook-winkel         artikelen            onze_selectie van tastbare boeken, dvd's en kleurboeken            boekbeschrijvingen_&_recensies            dieet_voeding-&_gezondheid           vegetarische_recepten            spiritueel_tuinieren            afbeeldingen           www.trans4mator.nl_de_Transformator_voor_Energetische_Verandering           Vind_je_passie_met_de_Transformator!            voor_kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten               inspirerende_Engelse_songteksten            metafysische_Engelse_gedichten           links_naar_interessante_sites           English absolute1.net (Engels} with free ebooks

isbn 9020281763
uitgever: Ankh-Hermes,
isbn: 9020281763
gewicht: 1745 gram
1296 pagina's


Inleiding. Dit is een cursus in wonderen. Het is een verplichte cursus. Alleen de tijd waarop je hem doet staat jou vrij. Vrije wil betekent niet dat jij het leerplan kunt vaststellen. Het betekent alleen dat je kunt kiezen wat je op een gegeven moment wilt doen. De cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is kent geen tegendeel. Deze cursus kan daarom heel eenvoudig aldus worden samengevat:
Niets werkelijks kan bedreigd worden.
Niets onwerkelijks bestaat.


Hierin ligt de vrede van God.

Meer lezen over dit boek? Kijk hier
Een cursus in wonderen. De tijdloze waarheid door Jezus Christus doorgegeven aan Helen Shucman. Hierover kan ik alleen maar zeggen: De Waarheid is waar en niets anders is waar! Naast de EvangelieŽn mijn favoriet in en buiten de tijd.
Op www.cursusinwonderen.nl vind je meer informatie hierover.


Geniet ervan!

Op mijn website kun je meer lezen over dit boek en de begeleiding die ik aan cursisten hiervan geef.
www.cursusinwonderen.nl

Op de facebook pagina kun je lezen over de originele versie van "Een cursus in wonderen".