JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
DIt diende als voorbeeld van een Transformator nieuwsbriefCreëer je eigen heerlijke, intense ervaringen
en geniet meer, ook van verkopen, want je levert immers een waardevolle dienst.


Haastige spoed is een aanwijzing van onderliggende weerstand

Ik ben in december 2010 begonnen aan een spirituele roman. Af en toe krijg ik een gevoel van haast, alsof iemand me voor zal zijn. Dat gevoel komt doordat ik heel vaak ideeën heb gehad, die vervolgens gemanifesteerd werden door anderen. Hoe erg was dat?
Het waren meestal dingen die anderen veel geld opleverden, en mij dus niets. Maar zij hadden er wel voor gewerkt en ondertussen had ik dingen gedaan waar ik heel veel van genoot. Veel gelezen of gemediteerd en me diep en intens gelukkig gevoeld. Niet erg productief in de materiële wereld, dat begrijp je wel. Toch had ik het geen seconde willen missen.

Er is nog een reden om bewust om te gaan met gevoelens van urgentie. We gebruiken dit soms om onszelf zoveel angst aan te jagen, dat we gemotiveerd zijn om iets te doen waar we geen zin in hebben. Zoals verkopen. Veel mensen hebben geld nodig, maar ze houden niet van de dingen die ze ervoor moeten doen. Of ze denken dat ze van hun stoel af moeten komen en rondrennen als de wind. Je kunt er toch niet je gemak van nemen terwijl de wereld om je heen verkruimelt. Ze moeten ervoor zorgen dat het nu gebeurt!

Want ze geloven dat ze opgelucht en gelukkig zullen zijn wanneer ze hun doelen hebben bereikt.

Wij die de wet van aantrekking kennen, weten dat het niet zo werkt. Eerst komt het geluk, dan worden de doelen bereikt. Eerst die hogere vibratie, die samengaat met het doel dat je wil bereiken, het geluksgevoel van meer geld, of genoeg geld, dan pas stroomt dat geld naar je toe.

Je kunt niet aantrekken wat je wil voordat je je goed erover voelt, voor je gelukkig bent.
Als je het voor elkaar probeert te krijgen terwijl je ongerust en ontevreden bent, zul je een resultaat bereiken dat je dezelfde gevoelens geeft. Ongerustheid en ontevredenheid!
Misschien krijg je dan wel meer geld, maar op zo'n manier dat andere angsten van je geactiveerd worden, bv. de angst om overweldigend veel werk te hebben en geen leven.
Daarom is het belangrijk om eerst gelukkig te zijn bij het idee van meer geld.

Als het te moeilijk is om van geld te houden, om een goede relatie met geld te hebben, kun je eerst je weerstanden hiertegen behandelen. Misschien zie je geld als niet spiritueel, of het maakt corrupt, mensen worden slecht door geld, of je gelooft dat je voor een dubbeltje geboren bent. Nou, dubbeltjes bestaan niet meer. En kwartjes ook niet.

Wanneer je je gelukkig en tevreden voelt, kun je alles. Dan heers jij over de wereld. Alles wat je aanraakt verandert dan in goud. Je hele wezen is dan vervuld van Licht.
Er zullen nog wel uitdagingen zijn, maar daar ga je heel anders mee om. Alles valt dan op zijn plek en wordt gemakkelijker.

Daarom geef ik in mijn nieuwsbrieven en cursussen zo vaak oefeningen en manieren om je vibratie te verhogen en je goed te voelen.

Eén van die manieren is seks!
Maar als je daar moeite mee hebt, is er nog hoop.
Je kunt natuurlijk moppen lezen of grappige video's bekijken, bv. op youtube.
Ik vind bv. cherrytvcom op youtube hilarisch. Een stelletje vrouwen die als stoephoeren over seks praten, totaal beïnvloed door de waanzinnige beeldvorming van porno business, en geen jota van liefdevolle seks begrijpen. (of zelfs maar van de fysieke mechanismen) Ik heb me zelfs even afgevraagd of die vrouwen wel echt zijn, misschien zijn het wel de robots uit “The Stepford wives”.

Echt leuk vind ik de video's over “verboden reclame”, bv. voor condooms. En Earl Purdy, de Course leraar. En Abraham/Esther Hicks laat me ook vaak lachen. O, en Cocky Comedy. Vooral bij Sean Stephenson kwam ik niet meer bij van het lachen. Hij werkte samen met David D'Angelo en vertelt heel smakelijk over de opwindende en humorvolle manieren waarop hij vrouwen versierde. Hij nam zijn dates bijvoorbeeld mee om in de ballenbak van winkels te spelen. Zijn moeder zei ooit tegen hem: pijn en beperkingen zijn voor iedereen onvermijdelijk - lijden is echter een keuze.
Zijn motto: Life is supposed to be silly! Je kunt groots leven, ook al ben je maar 90 cm. lang. Hier is een video opgedragen aan hem:

Meer genieten, bijvoorbeeld van seks

Ik voelde een roeping om meer over sex te gaan schrijven, omdat de dingen die ik in ego-land zie gebeuren op dit gebied, volslagen idioot zijn. Schaamlip-correctie! De idealen slaan nergens op. En ze kunnen pas ontstaan wanneer je totaal niet bewust bent van de realiteit van intieme relaties. Je huidige of volgende intieme relatie is een zielscontract met een reisgenoot en die zal zich aan de afspraak houden, ook al hangen je schaamlippen op je schoenen!

Mensen die me kennen zeggen nu misschien: “Maar Margareth, jij leeft al meer dan 18 jaar celibatair, wat weet jij nog van sex?”
Ik geef toe dat ik geen expert ben en een groot deel van die 18 jaar geen waarde zag in sex. En daarvoor geloofde ik net als het gros in mechanische sex en zocht vervulling in oppervlakkigheid. Door het werk met mijn cliënten en door mijn eigen transformatie ben ik wel gaan beseffen dat seks ook Liefde kan zijn en een weg naar God, zoals de Tantra-leraar David Deida het noemt. Kunnen we de Liefde gaan vertrouwen? Kun je de Liefde toestaan door jou heen te leven en het lijden van het onbekende te verdragen?

Op youtube vind je workshops van hem waar je mensen voor je ogen ziet transformeren. Het Deida-effect is geweldig, maar toch niet de ultieme oplossing. Ik heb wel heel veel van hem geleerd. En genoten!

Een paar boeken van hem zijn gelukkig vertaald en ik maak alvast wat reclame voor ze, o.a. Sex als weg naar God" en "De kracht van echte mannen" vond ik inspirerend. Hij heeft nog meer geschreven, maar ik heb niet alles gelezen. De plaatselijke bibliotheek heeft ook werk van hem.

En nu maar hopen dat degeen die in dit stadium je ware geliefde is, nog in dit leven bereid is om het avontuur van inmense diepgaande groei met je aan te gaan. Het is een zeer krachtige ziel die dit zal aandurven.
Ok, dat gaat niet over mij persoonlijk, maar ik weet wel heel veel over je goed voelen en intense ervaringen. Die zijn niet mechanisch. Hoeveel orgasmes herinner je je?
Ik heb er heel wat beleefd en ik herinner me maar een paar. Bij de meeste daarvan was ik het enige belichaamde wezen in de ruimte.

Het is in elk geval niet iets dat je op mechanische manier bereikt. Hoewel er natuurlijk ook fysieke regels voor het spel gelden. De mensen die ik begeleid naar meer vervullende sex, komen meestal bij me omdat ze lange tijd geen fijne relatie met hun eigen genitalia en/of die van hun partner hadden. Of als ze dat wel hadden, waren ze toe aan meer diepgang. Door de Transformator laten ze hun blokkades los, ze gaan het fysieke in alle opzichten accepteren en dan begint een proces van speelse ontdekking van een nieuwe beleving van intimiteit.

Misschien is je seksleven al rijk en vervullend. Toch is er meer mogelijk. Heb je bv. gehoord van soul gazing? Daarbij kijken twee mensen elkaar diep in de ogen. Toen ik de stellen die bij me kwamen, dit in het begin liet doen, merkte ik op dat ze afdwaalden en niet in het NU konden blijven. Ze voelden zich niet op hun gemak, giechelden of begonnen een discussie en echte intimiteit was ver te zoeken. Daarom was het even zoeken naar een manier die ze helpt om in het hier en nu te zijn en zich werkelijk diep met elkaar te verbinden.

De mensen die sexuele problemen ervaren, bv. schaamte voor hun lichaam, niet genoeg energie hebben, het niet lang genoeg volhouden naar hun zin, of het duurt juist te lang, of ze kunnen niet afmaken waar ze aan beginnen, zullen eerst moeten beginnen met hun blokkades op te ruimen. Ik geef hier geen cursus voor. Transformator cursisten kunnen natuurlijk het werkformulier en de energetische technieken en andere oefeningen gebruiken om zichzelf te helpen. Ik geef toe dat dat wel veel creativiteit vereist. Er zal geen handleiding van mijn hand hiervoor komen, want ik voel weerstand. De problemen waarmee ik ben geconfronteerd via sommige cliënten zouden misschien teveel zijn voor fijnbesnaarde mensen. Deze wereld legt soms heel aangrijpende dingen aan mijn voeten, die ik me vroeger niet had kunnen voorstellen.

Maar als sex (nog) niet jouw ding is, maak een lijstje van de ervaringen waar je altijd veel van geniet. Zoals een goede mop, een grappige video, een film, bepaalde muziek, sport, iets doen met iemand anders of een goed gesprek.

Als auditief mens doet vooral muziek me veel goed. Daarom ben ik echt blij met Youtube. Ooit ontdekte ik een lied van Carlos Santana en Dave Matthews, dat ik in een vorige nieuwsbrief heb vermeld. Hier is de link weer naar "Love of my life". Santana is inmiddels ook een inspirerende leraar van "A Course in Miracles".
Het is een bewerking van een stuk van mijn oude liefde, Johannes Brahms, 1e symfonie, poco allegretto. Het is nu mijn lievelingslied, want ze hebben het smartelijke verlangen van Johannes Brahms naar zijn ware geliefde, dat in dit stuk vervat is, in woorden uitgedrukt. Love of my life! Hier is de link:

Brahms dacht dat Clara Schumann de liefde van zijn leven was, maar zelfs toen Schumann was overgegaan en de weg vrij was voor hem, werd het niets tussen ze. Na bestudering van de horoscopen van Clara en Robert Schumann en van Brahms, ontdekte ik dat Schumann zijn ideale vaderfiguur was en Clara was in ieder opzicht zijn ideale moederfiguur! En Robert en Clara waren echt voor elkaar gemaakt. Clara en Brahms begrepen hun rollen af en toe blijkbaar niet. Wat een verwarring...
Sorry als ik hiermee romantische illusies verpletter. Illusies zijn verrukkelijk, zolang je je bewust bent van de Realiteit.
Ik geloof niet dat een mens de liefde van je leven is; ik geloof wel in liefde die bij de fase past waarin je verkeert. We zijn allemaal elkaars diepe liefde. En in iedere fase van je beleving is er een associatie met wie je samen kunt groeien. In wezen verlangen we naar God, dat is wat iedereen zoekt. God is liefde. En God is in iedereen. Wat we in onze geliefden zien is een gelegenheid om ons dieper te verbinden met onze grote ware Liefde, ons ware Zelf!

Toen ik de Liefde van God begon te voelen, verbleekte alles daarbij. Ik ontdekte een kracht, intensiteit, tederheid, empathie, en een passie voor alles en iedereen, die alles overtreft wat ik daarvoor ooit heb gevoeld. Ik zei toen, jaren geleden, een keer tegen mijn dochter: "Ik hou nu meer van de buurvrouw of welke zogenaamde vreemde dan ik ooit van jou hield. En wat ik nu voor jou voel is onbeschrijflijk."
En eerder dacht ik toch echt dat ik heel veel van mijn dochter hield. Maar de liefde van mensen is altijd voorwaardelijk.

De vraag: kun je van jezelf houden, precies zoals je bent? Zoals je weet dat God van je houdt? Beseffend dat alles wat je hier lijkt te zijn een rol is en dat je waarschijnlijk een Oscar verdient, omdat je de beste JIJ bent die je kunt zijn?
Ik laat geen gelegenheid voorbij gaan om mensen te vertellen hoe goed de Transformator ze doet. Ook om alle blokkades voor waardering van jezelf en je leven op te ruimen, zodat de Liefde, die jij bent, vrijelijk kan stromen.

Ik geniet ook heel veel van songs van Chris Rea, en van een paar wist ik niet eens dat ze van hem waren. Heaven blijkt bij nader inzien een lied met veel diepgang te zijn, net als veel van zijn andere liedjes. Heaven gaat over de gelukzaligheid van in het NU zijn. Ik ben dol op Chris Rea! Ook heb ik liedjes van Sting (o.a. Mad about you) gedownload, Van Morrison, Creedence Clearwater Revival, Richard Marx, "Could I have this kiss forever" van Whitney Houston & Enrique Iglesias e.a.
En ik heb Leonard Cohen herontdekt! Ik heb zijn liedjes vroeger niet echt begrepen, merk ik nu. Het is wonderbaarlijk hoe spiritueel en geïnspireerd ze zijn. In "Here it is" zingt hij over contrast, de dualistische wereld waarin we leven. Dance me to the end of love - WOW, waarover gaat dat? Sex of dood? Of allebei? You have loved enough, There for you, Waiting for a miracle; de Waarheid werd door hem bezongen en ik luisterde, maar begreep het niet. Goddank nu wel...
Hier is een link naar "Dance me to the end of love":


Ik geniet wel het meest van schrijven. De inspiratie die ik krijg gaat vergezeld van intense zalige energie. Daarom zit ik zo graag achter mijn computer.

Maar ik ben me ervan bewust dat het net een drugsverslaving is, en dus dwing ik mezelf om ook andere dingen te doen. Zoals trainen in een sportschool; daar ben ik net weer mee begonnen. Ik geloof nu eenmaal dat het niet goed is voor het lichaam om altijd maar te zitten.

Doe dus niet alleen de dingen die je leuk vindt, maar ook de dingen waarvan je gelooft dat ze goed voor je zijn. Doe ze echter op een manier die ervoor zorgt dat je ze leuker vindt.

Ik train bv. met een MP3 speler met affirmaties en mijn favoriete muziek erop. Want de muziek van de sportschool sluit (nog) niet bij mijn voorkeur aan. Dat zal door de wet van aantrekkingskracht wel gauw veranderen. Ik ben een machtige schepper.

Maak van alles een spel, want dat is het ook in wezen.
Wanneer de MP3 speler begint te vervelen ga ik een spel verzinnen, om te doen terwijl ik train. Bv. dat ik op een geheime missie ben om de engelen te “spotten” die onder ons zijn. Wie van de mensen in de trainingsruimte zou een engel kunnen zijn? En wat is het doel van dit hemelse wezen op dat moment?

Ik ben me er altijd van bewust dat ik een kanaal ben voor het Licht. Dus wordt iedereen die met mij in contact komt erdoor geraakt. Dat lijkt ook veel op een spel, soms meer een transformatiespel. Mensen komen niet zomaar op mijn pad.
In mijn eerste week maakte ik daarom al iets bijzonders mee: een trainer had een vinger verbrand en ik merkte op dat dit soort verwondingen geen ongelukken waren, maar door emoties werden veroorzaakt. Hij vertelde me toen dat zijn neef, een tiener, net zelfmoord had gepleegd. Ik vroeg me innerlijk af wat de goede reactie zou zijn en kreeg de boodschap, dat het er hier zoals vaker over ging dat er geen dood is. Ik zei dat de jongen nu gelukkig is, en dat het altijd het ergste is voor de mensen die achterblijven. Ik voelde dat ik niet al te verheven moest gaan doen, dat zou toch geen zin hebben. Hij had recht op zijn eigen proces. Het ging niet om wat ik zei en dus stemde ik me af op zijn hart en zond Liefde. Hij vertelde me dat de moeder van de jongen helemaal kapot was. En ik verbond me ook in Liefde met haar en zond de boodschap: Er is geen dood, je zoon leeft!
Het is afschuwelijk als alle hoop verdwijnt op ervaringen met een reisgenoot (in dit geval haar zoon) in dit leven. Daarom is een visie met het besef dat we eeuwig leven en dat we nooit onze geliefden kunnen verliezen zo belangrijk.

Meer genieten van verkopen

Als je bezwaar hebt tegen verkopen is het net alsof je niet nat wil worden tijdens het zwemmen. Je wil geld, en je diensten en producten bij de mensen brengen, maar niet verkopen? Toch moeten tallozen heel veel bezwaren overwinnen, om te beginnen de angst voor afwijzing. Je kunt dit veranderen, door bewust meer plezier in te bouwen in het proces van het aan de man brengen van je werk, bv. door het creatiever te doen.

Als je het proces van verkopen haat, zoals velen met jou, dan kun je toch leren om ervan te houden. Wanneer je het gevoel hebt dat je diensten of producten heel belangrijk zijn voor mensen, wil je graag de juiste mensen aantrekken. De hekel die veel mensen aan verkopen hebben is omdat ze geloven dat het een proces van gemene manipulatie is, en dat je er een slecht mens door wordt. Nou, dat hoeft dus niet zo te zijn. Je kunt er niet aan ontkomen om mensen te willen overtuigen, als je datgene wat je aanbiedt belangrijk en waardevol vindt. Dat klinkt automatisch door in je boodschap. Je kunt echter wel integer zijn en jezelf blijven. En hoe meer je dat doet, hoe meer je de mensen bereikt die zich op de goede manier met jou verbinden.

Het is ook belangrijk om de resultaten minder zwaar te laten wegen. Want er kunnen resultaten zijn die je niet eens ziet. Als je weet dat mensen een flink aantal keren een reclameboodschap moeten hebben gezien of gehoord, voordat het effect heeft, dan laat je je niet ontmoedigen wanneer je niet de eerste keer resultaat boekt. Bovendien kun je ook heel veel van afwijzing leren, en je kunt leren om het contact met de kopers centraal te stellen. Dan is er geen afwijzing, er is alleen Liefde. En dat is echt wat er altijd gebeurt.

Wanneer je het verkoopproces leuker begint te maken voor jezelf, en de voordelen ervan helder gaat zien, ga je ook beter luisteren naar je klanten/cliënten; via hen krijg je vaak tips hoe je nog beter kunt verkopen. Ook al is het niet hun bedoeling, het verrijkt je interactie met ze als je probeert om de informatie die ze geven te gebruiken om meer en beter te verkopen/dienen.
Wanneer je mensen zo benadert, dan zie je geen falen meer, louter feedback. Alles wat ze zeggen en doen kan jou (en dus hen) voordeel brengen, ook al wijzen ze je werk (voorlopig nog) af.

Wat je ook doet, doe het met gusto! Ik wens je meer plezier in je leven.

We zijn één en verbonden in Liefde, Licht en Vreugde,
Margareth

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl