JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuwsbrief nr.10 over de kruisloop met een video.

Beste Mensen,

Ik ben heel blij te kunnen berichten dat mijn boek `Het Licht in het Onze Vader: de oneindige cursus` niet meer alleen in het Engels te koop is bij Amazon.com, Barnes & Noble, Walmart en andere bekende boekhandels in de VS. Het is nu ook in het Nederlands gedrukt en te koop voor 17.95 euro.

Je kunt hier meer over dit boek lezen. Je kunt ook een MP3 audiobestand van het laatste hoofdstuk downloaden. Hier is een link:
hoofdstuk 10
Of beluister het hier:


Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

Door de lessen van "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!

Wat de lezers zeggen:

Een lezer schreef:

Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven dramatisch veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

Een andere lezeres:
Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

En een geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
Geliefde van Al Wat Is,
Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
Nogmaals dank voor je Liefde!

Bestel het via de boekhandel, het nummer is ISBN 90-77225-03-X.
Je kunt het ook bestellen door deze nieuwsbrief te beantwoorden en dan het bedrag plus portokosten over te maken.Ik had het leuk gevonden als ze het ook hadden laten zien tijdens het programma -`Cursus gelukkig worden - bij Eén Vandaag. Het onderwerp staat nu wel op hun website www.tweevandaag.nl
Kijk bij het onderdeel - uitzendingen – op woensdag 6 september, bijna tegen het einde van de uitzending, vlak voor het sportjournaal. Ze hebben mijn naam gespeld als Margret Lieuw-On, wat eigenlijk Margareth Liew-On moet zijn. Vanwege dergelijke problemen gebruik ik de schrijversnaam Margareth Lee. Iedereen kan Lee goed uitspreken en schrijven.

Ook merkten mensen die het zagen op, dat er gezegd wordt dat mijn prijzen afhangen van mijn stemming. Ik vrees dat ik zelf voor verwarring bij de programmamakers heb gezorgd, want tijdens het interview vertelde ik dat ik ook mensen gratis behandel, zoals een paar Koerdische vluchtelingen en anderen die aantoonbaar moeite hebben om de normale prijs te betalen. Mijn prijzen zijn dus inderdaad inkomensafhankelijk.

Tijdens de opnamen was ik zo opgewonden, ik stuiterde gewoon door het huis.

Ik kan je niet zeggen hoe dankbaar ik ben voor de liefdevolle manier waarop Esther Eikelenboom en haar camera-team mij hebben gefilmd. Ik prijs me heel gelukkig met deze fantastische mensen op mijn pad! Het is duidelijk dat ze door de werking van de Transformator naar me toe zijn geleid. En dit is pas het begin, het beste komt nog! Dat ik dit mocht presenteren op TV was voor mij het zoveelste bewijs van de buitengewone effectiviteit van deze unieke methode. Dit had ik toch zelf nooit kunnen regelen? Ik had het niet eens kunnen bedenken. Daarom zeg ik altijd, maak je niet druk over hoe je je doelen zult bereiken. Het universum regelt de details.

Velen hebben mij gevraagd naar de kruisloop, waarvan fragmenten te zien waren in dit tv-programma. Daarom gaat deze nieuwsbrief daarover.
Wil je zelf ervaren wat het met je doet?
Kijk naar mijn demonstratie op video via youtube en doe mee.


Hier is een nieuw filmpje (augustus 2011) waarop ik de energetische kruisloop oefening laat zien. De klacht bij het vorige filmpje was dat het moeilijk te volgen was omdat mijn benen niet te zien waren.

KOM TOT LEVEN MET DE KRUISBEWEGING.

Donna Eden beschrijft deze oefening in haar boek "Energy Medicine". Soms hebben we het gevoel dat we niet in balans zijn. We vinden het moeilijk om ons te concentreren en nieuwe informatie te begrijpen. Eenvoudige taken als lezen, schrijven, zelfs luisteren, kosten ons misschien moeite. Het is onmogelijk om af te slanken en onze veerkracht is weg. Wat is er aan de hand?

Onze energieën stromen niet langer kruiselings.

Net zoals de linkerkant van onze hersenen informatie sturen naar de rechterkant van ons lichaam, en omgekeerd, zo zou onze energiestroom bij de nek moeten kruisen. Ons hele systeem bevat deze kruisingen, deze X-en, net als zijdelingse 8-en. Ons DNA is gebouwd op dit patroon. Wanneer deze stromen goed kruiselings verlopen in ons fysieke systeem, voelen we ons vitaal en fit.

Ons energiesysteem verschaft ons van nature deze kruisende patronen. Terwijl we opgroeien, bewegen we van nature op zo'n manier dat de delen van de hersenen die dat reguleren, worden gestimuleerd. We kruipen, lopen en rennen van nature kruiselings. Hierdoor leren we gemakkelijker. Het bevordert onze coördinatie, ademen, ruimtelijk inzicht, horen en zien.

Helaas verschaft onze leefstijl ons niet veel gelegenheid voor die fysieke activiteiten die ons van nature kruiselings laten bewegen. Wanneer we lopen, dragen we een tas of een kind of wat dan ook. Zelfs het vasthouden van een hondenriem kan de lichaamsenergiëen uit balans brengen.

Gelukkig kun je de natuurlijke kruiselingse stroming van energie tussen je rechter- en linkerhersenhelft bevorderen door elke dag eventjes de kruisloop-oefening te doen. Je zult merken dat je energieniveau, balans, coördinatie en concentratie verbeteren wanneer je elke ochtend oefent. Het is ook een geweldige oefening als je je passief en niet gemotiveerd voelt en nadat je hebt lopen sjouwen met een tas, een koffer, een kind enz.

Aangezien deze natuurlijke handeling van kruiselings bewegen helpt om beide hersenhelften te integreren, is de kruisloop een hele goede oefening voor kinderen van alle leeftijden. In feite is dit oorspronkelijk een oefening van educatieve kinesiologie. Kinderen doen het op creatieve wijze, en vinden het leuk om het in slow motion te doen of op muziek.

Er zijn berichten dat de kruisloop mensen die een beroerte hebben gehad heeft geholpen en dat het allerlei pijn heeft verlicht. De kruisloop helpt ons hele systeem om natuurlijker en effectiever te werken en houdt zo de gezondheid in stand.

DE KRUISLOOP

1. Loop op de plaats terwijl je de tegengestelde arm en het been tegelijk optilt en diep ademt. Je tilt dus tegelijk je rechterarm en linkerbeen op en dan je linkerarm en rechterbeen.
2. Als je niet kunt lopen of staan, kun je dit ook zittend doen. Probeer dan de tegengestelde knie of enkel te raken met je hand of elleboog. Als je je armen en benen kunt bewegen, kun je dit ook in bed doen.
3. Overdrijf de beweging van je been en het zwaaien met je arm zoveel mogelijk. Het is zelfs nog doeltreffender om je knie aan te raken met je hand of elleboog. De belangrijke beweging is om de middenlijn van je lichaam te kruisen.
4. Ga door met deze overdreven mars gedurende tenminste 1 minuut terwijl je diep door je neus inademt en uitademt door je mond.

Probeer de kruisloop tenminste 1 keer per dag te doen. Het lukt mij zelf niet altijd, want net als de velen ben ik vaak meer bezig met zorgen voor anderen dan voor mezelf. De positieve gevolgen omvatten:

* beter horen en zien
* meer coördinatie en evenwicht
* meer vitaliteit en uithoudingsvermogen
* verbeterde focus en concentratie
* betere spijsverwerking
* gewrichtsklachten, nekpijn e.d. kunnen afnemen

Lopen wordt bij elk dieet aanbevolen en dat heeft hele goede redenen. Lopen verbrandt niet alleen calorieën, maar nog belangrijker is dat het de kruiselingse energiestroom bevordert en zo het energieniveau verhoogt en het metabolisme verbetert.

Sommige mensen zullen echter niet meteen positieve effecten merken van lopen of de kruisloop oefening. In feite kunnen ze door te lopen zich zwakker voelen.

Als deze oefening moeilijk voor je is, als je coördinatie niet goed lijkt te werken of als het je vermoeit, dan lopen je energieën waarschijnlijk recht op en neer in plaats van kruiselings. Toen ik ermee begon vond ik het heel moeilijk. Terwijl ik toch heel goed kan lopen en zelfs dansen. Maar door mijn drukke werkzaamheden en vele nieuwe projecten had ik enorme stress.

Stress duwt onze energieën in een "homolateraal" patroon. Dit betekent dat onze energiestroom recht op en neer rond het lichaam gaat in plaats van bij de nek te kruisen. Normaal gesproken compenseren we hiervoor en wanneer het trauma vermindert, beginnen onze energieën weer kruiselings te stromen. Als we echter voortdurend onder stress staan of een groot trauma hebben ondergaan, wordt dit homolateraal patroon ingebed in ons systeem.

Wanneer onze energiestroom niet meer kan kruisen, voelen we ons sloom. Ons fysieke lichaam krijgt slechts de helft van de energie die het dagelijks nodig heeft. We functioneren dan alleen nog maar op overlevingsniveau. Het beetje energie dat we nog hebben wordt gebruikt om te ademen, te verteren en overtollige stoffen te elimineren. Ons metabolisme wordt langzaam. De energie om helder te denken, om te leren, te scheppen, te concentreren en passie te voelen, ontbreekt ons. Terwijl onze fysieke processen langzamer worden, voelen we ons minder levend, en geneigd tot depressie. Ons immuunsysteem wordt hyperactief, toch kunnen we chronisch ziek zijn en maar niet beter worden.

Dan hebben we de "homolaterale correctie" nodig om ons energiesysteem weer in harmonie te brengen. Dan kunnen we het langzaam aan het kruispatroon weer aanleren.

HOMOLATERALE CORRECTIE

1. Loop op 1 plaats terwijl je dezelfde arm en het been aan dezelfde kant optilt, eerst aan de ene kant van het lichaam, dan aan de andere kant. Dat doe je 12 keer. Zorg dat je je niet teveel inspant. Als het beter voor je is om dit zittend of liggend te doen, is dat ook goed. Als je ziek of zwak bent, kan iemand anders je armen en benen voor je optillen. VERMIJDT SPANNING want dan krijgt de homolaterale stroming weer de overhand. Het is belangrijk om diep te ademen en te rusten wanneer je moe wordt.
2. Voer vervolgens de kruiselingse beweging uit. Beweeg de tegengestelde arm en been 12 tellen (aan elke kant).
3. Dit was 1 ronde. Doe in totaal 3 ronden.
4. Sluit het af met nog 12 kruisloopbewegingen.

Door de Transformator kun je zo geïnspireerd worden dat je teveel hooi op je vork gaat nemen. Dat overkwam mij een paar jaar geleden. Ik had toen zoveel inspiratie en dat gaf me ook een hoop stress. Ik kreeg toen 9 maanden lang last van schouderklachten. Ik had aldoor een gevoel van overbelasting, want ik wilde alles tegelijk doen. Er waren zoveel nieuwe dingen die ik leuk vind om te doen, zoveel interessante projecten en mogelijkheden. Ik wilde gewoon geen enkel project laten vallen. Het is werk dat in al mijn behoeften voorziet, behoefte aan geld, aan vrijheid, zinvolheid, mezelf ontplooien en mijn vermogens leren kennen. Je passie gevonden te hebben is zo waardevol en inspirerend!

Ik heb mezelf er toen voor behandeld met mijn Energetische Verandering Transformator technieken. Die elimineerden mijn idee dat ik alles meteen hier en nu moest doen. De tijdsdruk viel weg en ook het gevoel dat ik het niet meer aankon. Maar de schouderklachten bleven. Logisch, want hoewel ik de psychologische oorzaken genas, was het ook nodig om de energiestroom die homolateraal was gaan vastzitten, te behandelen.

Toen de klachten niet overgingen terwijl ik toch zeker wist dat ik alle emotionele spanningen had opgeruimd, vroeg ik mijn innerlijke leiding wat ik het beste kon doen. Ik kon mijn arm niet eens meer omhoog tillen. Ik werd toen geleid naar deze oefening. Ik kreeg de ingeving om tegelijk te visualiseren dat ik met mijn armen omhoog stond. Na twee weken ijverig visualiseren en oefenen was het probleem voorbij!

Terwijl je je doelen affirmeert, kun je dus ook een beeld of symbool ervan visualiseren. Het is ook mogelijk om terwijl je telt, hardop te affirmeren:

Ik druk goddelijk Licht uit.

Ik druk goddelijke schoonheid uit.

Ik druk goddelijke gezondheid uit.

Doe dit gedurende 30 dagen tenminste 1 keer per dag. Hoewel je waarschijnlijk meteen de goede werking zult voelen, kan het een maand duren voordat het gekruiste patroon gestabiliseerd is. Als dit gekruiste patroon weer helemaal gevestigd is, blijf de kruisbeweging dagelijks doen om ook op de lange termijn van de voordelen ervan te profiteren. Wees gewaarschuwd: dit is vaak een levensveranderende ervaring !

Ik wens je veel succes met deze belangrijke energetische techniek.


Ik wil tenslotte nog vertellen over een film die ik op internet heb gekocht. Het heet THE SECRET en is niet verkrijgbaar in de videotheek, alleen op internet. Dus is het helemaal in het Engels. Het is een heel bijzondere film over de Wet van Aantrekking, waar je in de Transformator ook veel over leert. De trailer van deze boeiende film kun je zien op hun website www.thesecret.tv. Iedereen is er weg van.

Tenslotte wil ik de boekenliefhebbers een paar boeken over de Wet van Aantrekking en de kunst van manifesteren van harte aanbevelen.
* Esther Hicks (ze channelt Abraham) - Vraag en het wordt gegeven
* Willem de Ridder - Handboek Spiegelogie
* Rhonda Byrne - The Secret
* De meesters van het verre oosten door Baird Spalding (met vele waardevolle affirmaties)

Onlangs kreeg ik een link naar een video die mij diep raakte. Ik heb het bijbehorende artikel vertaald en hierna volgt een link naar de video. Het Engelstalige artikel hoef je dan niet meer te lezen, en voor de video hoef je geen Engels te kennen. De beelden spreken boekdelen.

Hier is het:

[van Sports Illustrated, door Rick Reilly] Ik probeer een goede vader te zijn. Ik geef mijn kinderen wat ze nodig hebben. Werk 's avonds om voor hun chatten te betalen. Maar vergeleken bij Dick Hoyt, lijkt het nergens op.
Hij heeft zijn gehandicapte zoon Rick 85 keer 26.2 mijl geduwd in marathons. Acht keer heeft hij hem niet alleen 26.2 mijl geduwd in een rolstoel, maar hij heeft hem ook 2.4 mijl in een bootje getrokken terwijl hij zwom en hem 112 mijl getrapt in een zitje - allemaal op dezelfde dag.

Dick heeft hem ook voortgetrokken terwijl hij aan cross-country skiën deed, hem op zijn rug gedragen terwijl hij bergen beklom en hem eens dwars door de Verenigde Staten heen gebracht. Op een fiets. Dan lijkt het niet zo bijzonder als je je zoon meeneemt om te gaan bowlen, nietwaar? En wat heeft Rick voor zijn vader gedaan? Niet veel - behalve dat hij zijn leven heeft gered.

Dit liefdesverhaal begon in Winchester 43 jaar geleden, toen Rick door de navelstreng werd gewurgd tijdens de geboorte, wat hersenbeschadiging tot gevolg had waardoor hij zijn ledematen niet in bedwang heeft.
"Hij zal altijd als een plantje leven." Dick kreeg dit te horen van de artsen. En zijn vrouw Judy, kreeg te horen "breng hem naar een inrichting", toen Rick 9 maanden oud was. Maar de Hoyts geloofden het niet. Ze merkten op dat de ogen van Rick hen volgden in de kamer. Toen Rick 11 was, brachten ze hem naar de technische universiteit van Tuft en vroegen of er iets was om de jongen te helpen communiceren. Dick zegt dat er gezegd werd dat het onmogelijk was. "Er gebeurt niets in zijn hersenen."

"Vertel hem een mop", wierp Dick tegen. Dat deden ze. Rick lachte. Er bleek heel veel om te gaan in zijn hersenen. Vastgemaakt aan een computer die hem in staat stelde om de cursor te bewegen door een knop met de zijkant van zijn hoofd aan te raken, stelde Rick eindelijk in staat om te communiceren. Zijn eerste woorden? "Hup Bruins!" En toen een klasgenoot op school verlamd raakte in een ongeluk en de school een liefdadigheidsloop voor hem organiseerde, liet Rick weten "pap, ik wil dat doen".

Nou ja, hoe zou Dick, die zichzelf als "vetzak" beschreef, en nooit meer dan een mijl hard liep, zijn zoon vijf mijl duwen? Toch probeerde hij het. "Toen was ik degene die gehandicapt was," zegt Dick. "Ik had twee weken lang pijn." Die dag veranderde het leven van Rick. Hij typte: "pa, toen we hard liepen, voelde het net alsof ik niet langer gehandicapt was!"

En die zin veranderde het leven van Dick. Het werd een obsessie voor hem om Rick dat gevoel zo vaak mogelijk te geven. Hij ging zo hard trainen en kreeg zo'n oersterke conditie dat hij en Rick aan de Boston maraton van 1979 konden meedoen. Een organisator vertelde hem dat het echter onmogelijk was. De Hoyts waren niet echt een enkele loper, en ze waren ook niet echt een rolstoel wedstrijddeelnemer. Een paar jaar lang deden Dick en Rick op eigen houtje mee in een afzonderlijke groep. In 1983 liepen ze echter een andere maraton en dat deden ze zo snel dat ze het jaar daarop mee mochten doen aan de maraton van Boston.

Toen zei iemand "Hé, Dick, waarom geen triatlon?"

Hoe moet een vent die nooit heeft leren zwemmen en sinds zijn 6e niet heeft gefietst deze knaap van 110 pond een triatlon door dragen? Toch probeerde Dick het.

Nu hebben ze 212 triatlons gedaan, inclusief vier zeer pittige ironmans van 15 uur in Hawaii. Het moet bizar zijn om een 25 jarige bink te zijn die wordt gepasseerd door een oude vent die een volwassen man trekt in bootje trekt, denk je niet?

Hey Dick, zou je niet willen weten hoe je het er in je eentje vanaf zou brengen? "Helemaal niet", zegt hij. Dick doet het louter vanwege "het geweldige gevoel" dat hij krijgt als hij Rick ziet glimlachen als een meloen terwijl ze rennen, zwemmen en samen rijden.

Dit jaar eindigden Dick en Rick die nu 65 en 43 jaar oud zijn, hun 24e Boston Maraton op de 5,083e plaats van meer dan 20,000 starters. Hun beste tijd? Twee uur, 40 minuten in 1992--slechts 35 minuten verschil met het wereld record, dat in het bezit is van een kerel die niet een andere man in een rolstoel voortduwde.

``Mijn pa is ongetwijfeld de vader van de eeuw,'' typt Rick.

En het heeft Dick ook iets opgeleverd. Twee jaar geleden had hij een lichte hartaanval gedurende een race. Artsen ontdekten dat één van zijn aders voor 95% verstopt zat. "Als je niet in zo'n geweldige conditie was geweest," vertelde een arts hem, "dan zou je waarschijnlijk 15 jaar geleden zijn overleden." Op die manier redden Dick en Rick elkaars leven.

Rick heeft zijn eigen apartement (hij heeft thuiszorg) en werkt in Boston en DIck, die een gepensioneerd militair is, en in Holland in Massachusets woont, maken altijd tijd vrij om bij elkaar te zijn. Ze geven lezingen in het hele land en doen elk weekend aan de één of andere halsbrekende race mee, ook op vaderdag.

Die avond zal Rick zijn vader op een maaltijd tracteren, maar wat hij hem echt wil geven is iets dat hij nooit kan kopen.

"Wat ik het liefste zou willen," typt Rick, "is dat mijn pa in de stoel zit en ik hem een keer duw."


de Hoyts hebben hun eigen website:
https://www.teamhoyt.com

In Liefde en Licht,

Margareth

yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl