JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Nieuwsbrief nr.14 "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en Financiële Vrijheid".
Deze nieuwsbrief bevat diverse voorbeelden van Mind Power. Is het niet frappant hoeveel mensen de wet van aantrekking, affirmeren en andere technieken al lang met zeer goede resultaten bleken te gebruiken? Je kunt de kracht van je geest (mind power noemen ze dat vaak) voor veel uiteenlopende dingen gebruiken. Het blijkt dat zelfs sportlui hun geestelijke kracht gebruiken. Vroeger vond men het maar raar, maar tegenwoordig is dat heel gewoon geworden. Toch gebruikten de groten al "mental rehearsal" (mentaal oefenen). Ze voelualiseerden privé keer op keer de stappen die nodig waren voor een grootse prestatie.

Mohammed Ali deed het echter voor het oog van de wereld, door zijn intenties duidelijk uit te spreken. Hij gebruikte hele krachtige affirmaties. "I am the greatest" is wel een heel bijzondere affirmatie. Later heeft hij toegegeven dat hij bewust mind control technieken gebruikte. Hij deed dat veel in rijmvorm.
Archie more
is sure to hit the floor
at four.
En dat gebeurde ook, hij ging neer in de 4e ronde.
Ali gebruikte ook een voodoo pop. Hij had een kleine gorilla in zijn zak en sloeg erop als een journalist in de buurt was en zei een rijmpje. En dat sloeg op Frazier. Gelukkig willen de mensen die van mij de Transformator leren het alleen voor liefdevolle en goede doeleinden gebruiken. Want ze weten dat ze ontvangen wat ze geven.

Eerst even een herinnering aan de Transformator middag voor krachtig manifesteren. Vertel het je vrienden. Misschien is dit precies wat ze nodig hebben. Oefenen baart kunst wanneer je met de Law of Attraction wil werken. Het enige obstakel voor het leven van je dromen zijn je negatieve overtuigingen en gevoelens. In deze workshop gaan we weer de Transformator toepassen om jouw struikelblokken te elimineren.

Voor leden van de nieuwsbrief is de prijs van deelname aan de workshop 60 euro, voor anderen is het 70 euro. De leden en mensen die vooraf betalen via de rekening van Stichting Absolute 1, krijgen een interessante korting van 7,50 euro. Je hoeft dan maar 52,50 of 62,50 euro te betalen. Als je een introducee meeneemt, krijg je ieder 10 euro korting. Degene die meer mensen meeneemt, krijgt voor elke introducee 10 euro korting. (Oud)-Cursisten doen mee op basis van donatie.
Een bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Ik ben heel blij voor de cursiste die een mooie erfenis heeft ontvangen, waarmee ze haar hele grote verwilderde tuin eindelijk naar haar zin kan laten inrichten en ook nog computer-apparatuur kan kopen. En een andere cursiste zond het hele mooie bericht dat ze haar eerste kindje verwacht! Mijn beker stroomt over ...

De cursisten met de beste en meest consistent goede resultaten bezoeken regelmatig de bijeenkomsten. Het is zo goed om samen met geestverwanten te werken aan de verwezenlijking van je dromen.

De Transformator gaat natuurlijk voornamelijk over meesterschap over je hele leven, niet louter het vermogen om fysiek haast onmogelijke dingen te doen. Op Youtube zijn allerlei filmpjes over deze Mind Power, de macht van de geest over het lichaam. Is het mogelijk om een zware man met vier personen slechts met een vinger elk op te tillen?
Kijk zelf maar
Ik deed dit zelf 30 jaar geleden met een paar kinderen, zonder al die voorbereidingen. Ze geloofden gewoon dat het zou gebeuren. Ik blijf het leuk vinden.
Hier is
het tegenovergestelde. Sterke mannen die een meisje niet op kunnen tillen.


De gevaarlijke komiek wil ik je ook niet onthouden.

Je kunt ook een nog enger filmpje zien van een man die een naald door zijn hand steekt en dan samen met een ander een stalen buis buigt via hun kelen. Ze doen dat met behulp van NLP.
Hier is de link Ga dit alsjeblieft niet zelf uitproberen.

Er zijn nog veel meer demonstraties van de kracht van onze geest. Bijvoorbeeld "Shaolin superhumans" In dit filmpje zie je waartoe deze monniken fysiek in staat zijn.

En een Qigong meester in actie:

Toch kun je de kracht die in je is, nog beter gebruiken. Namelijk niet om je te verdedigen, maar om in een wereld te leven waarin je niets te vrezen hebt, van niets en niemand en zelf een helende kracht bent. Een wereld die aan jouw voeten ligt. Dit bereik je met meditatie en/of de Transformator.
Hier kun je beheersing van energie zien door meditatie.

Je hoeft niet naar China om dit te leren. In Sneek geeft mijn broer Frank Liew-On meditatie-lessen in zijn sportschool, naast Tai Chi en full contact karate (4e Dan). Vroeger liet hij weleens de werking van Chi zien, door zijn blik op iemand's rug te richten en die viel dan om. Frank heeft zijn hele leven eraan gewijd om mensen te leren in hun kracht te komen op een manier die veel meer is dan fysieke beheersing. Kijk maar op zijn website: theinnerway.org sportclubfenf.nl

We zijn tot veel meer in staat dan je in de voorgaande filmpjes ziet. Vuurlopen en dit soort oefeningen kunnen een hulpmiddel zijn om de kracht van je geest te leren kennen. Het zelfvertrouwen dat je hierdoor krijgt is natuurlijk heerlijk.

Met de Transformator kan dit vertrouwen zich uitbreiden tot vertrouwen op je bestemming en je ware Zelf en het zal je dan leiden om meester te worden over je hele leven. Hiermee kun je deze kracht die in jou is op eenvoudige en aangename wijze leren kennen en je geest herprogrammeren voor heerlijke doelen. Wonderbaarlijke ervaringen die het lichamelijk niveau verre overstijgen.

Tijdens de komende workshop gaan we samen oefenen om die mysterieuze en magische macht van schepping toe te passen met de Transformator. We gaan dan echter niet alleen de Transformator beoefenen voor succes en overvloed, maar ook testen of we telepatisch zijn. Stel je voor dat je louter met je gedachten alles kunt meedelen wat je maar wilt. En ook alles kunt weten wat je wil weten. Geen enkele leugen maakt een kans bij jou en overreding wordt heel gemakkelijk. We zijn allemaal van nature telepatisch, maar we wilden privégedachten hebben en anderen buitensluiten. De meeste mensen geloven ook dat hun gedachten privé zijn.

We kennen echter allemaal het effect dat iemand een kamer binnenloopt, misschien tijdens een werkvergadering of andere bijeenkomst en er hangt meteen een zware drukkende atmosfeer. De "sfeer"rond zo iemand is niet prettig op dat moment. We noemen dit ook wel negatieve vibraties. De persoon die deze gevoelens opwekt heeft allerlei negatieve gedachten, misschien over zichzelf of over de aanwezigen. Of hij/zij denkt veel aan een nare levenssituatie. Het tegenovergestelde effect brengt iemand met innerlijke vrede met zich mee. Er zijn talloze voorbeelden van telepathie.

Mensen denken vaak dat dit alleen door non-verbale taal wordt overgebracht, maar telepathie werkt ook zonder non-verbale uitingen. Dus zelfs als je iemand niet kunt zien. Als we ons ervoor openstellen, kunnen we bewust elkaars gedachten en gevoelens gaan ontvangen. En wees ervan verzekerd dat jouw gedachten en gevoelens altijd bekend zijn. Er zijn geen privé-gedachten! We zijn altijd verbonden en één. Dat gaat zelfs nog verder dan telepathie. Wanneer je dat beseft wordt het nog gemakkelijker om je realiteit vorm te geven.

Met de Transformator word je steeds meer meester over geluk, over succes, over je lichaam, over energie en kracht, over geld, over de macht van je geest, over alles!

Je bent dan een intelligente volhouder, vitaal, krachtig, en vol levenslust en vertrouwen.
Je geniet dan echt van je leven!Leef bewust in Liefde en Licht, lach en geniet,
Margareth

yvonne winner eurovision


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl