JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Nieuwsbrief nr.15 "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en Financiële Vrijheid".

Onderwerpen
* De laatste workshops en Transformator cursussen
* Zelf een instrument maken om je energie te meten (een wichelroede)
* Links naar eerdere nieuwsbrieven.
* Update over www.trans4mator.nl

De laatste workshops en onze Transformator cursussen

De workshops van 4 mei en 14 juni 2009.
Deze bijeenkomsten waren heel verschillend. Ze hadden 1 ding gemeenschappelijk: het zingen van affirmatieliedjes was hilarisch. Op 4 mei kon Cisca gelukkig op de juiste toonhoogte voorzingen. Maar op 14 juni moest ik het doen met mijn verbijsterende stem. Er zong een man mee en mijn stem leek lager dan de zijne. Het komt gewoon uit mijn tenen. 't Is toch wat! Ik ben blij dat ik om mezelf kan lachen ...
Ik blijf zingen, want niets helpt je vibratieniveau sneller verhogen dan affirmatieliedjes. Het is zo gemakkelijk te doen. De tijd tijdens autoritten vliegt ook om en de reis zelf verloopt dan opperbest. Binnenkort zal ik een audio met zo'n liedje publiceren.

Het is nu eenmaal van het opperste belang om je goed te voelen als je een heerlijk leven wil creëeren. Met die goede gevoelens zend je vibraties uit die heerlijke dingen naar je toe brengen.

Joan vertelde mij dat ze het na een workshop moeilijk vindt om het goede gevoel vast te houden. Ze glijdt als het ware af na een dag of drie. Een workshop kan je inderdaad geen blijvende verlichting geven. Het is al heel wat om je drie dagen lang beter te voelen! Dat leer je door een Transformator cursus te doen. Maar de oude ingeprente negatieve denk- en gevoelspatronen nemen weer de overhand als je ze niet behandelt. In zo'n workshop begin je echter wel te ervaren hoe goed de Transformator je doet.

Het was vooraf mijn intentie dat de workshop in Rotterdam een feestje zou zijn. En we hebben de hele middag gelachen. Een deelneemster omschreef het achteraf als "gezellig", wat ik een heel tamme beschrijving vind. Mensen hebben vaak geen idee hoe bijzonder het is om een hele middag in zo'n hoog vibratieniveau te zijn. Ik heb buitengewoon genoten. We hebben een paar hele leuke nieuwe oefeningen gedaan, misschien kan ik ze beter spelletjes noemen. Pascal heeft met zijn uitstraling en zijn heerlijke humoristische opmerkingen ook enorm geholpen. Hij is dol op Spanje en Spaanse dans en dat is goed te merken. Van binnen is hij een echte Zuiderling en van buiten een jonge blonde God.

Winifred vertelde over haar ervaring met regressie-therapie en de verzachtende invloed ervan op haar relatie met haar levensgezel. Ik heb het zelf ook gedaan en gegeven. Het gaf me een dieper inzicht in mijn relaties. Zo heb ik in mijn eerste regressie-sessie ervaren dat mijn moeder in de gedaante van een blanke jager mij vermoordde in een gevecht op leven en dood. Ik was een Indiaan ergens in Amerika. Hierdoor besefte ik dat hoewel zij mijn leven toen heeft genomen, ze mij nu een nieuwe "rit" heeft geschonken. Behalve dat het vaak spannende en boeiende verhalen zijn, geeft regressietherapie ons inzicht in onze oude haat-relaties. Maar mij heeft niets zo geholpen om te vergeven als de principes die ik leerde van "Een cursus in wonderen" en in de Transformator opnam. Ik kon mijn visie op mijn moeder pas echt volkomen veranderen toen ik onze eenheid met elke vezel in mij besefte en elke grief in lachen oploste.

Veel mensen die bij mij komen, worstelen nog steeds met het proces van vergeven. Wanneer je de Waarheid echt beseft, is dat echter heel eenvoudig. Dat wil niet zeggen dat het altijd in 1 dag gebeurt. Voor sommigen wel, maar bij mij brokkelde elke keer weer een stukje van mijn wrok en verdriet af, tot er uiteindelijk alleen compassie en lachen overbleef.

Tijdens workshops is het vaak moeilijk om diepgaande individuele problemen te behandelen. Privésessies zijn beter geschikt voor het opruimen van reuzestruikelblokken voor geluk. Soms gebeurt dat gewoon tijdens een workshop en dat is dan heel bevrijdend. Het is altijd heerlijk voor mij om dat mee te maken. Elke heling getuigt voor mij van de heling van mijn geest. Jouw succes is echt mijn succes!

Maar ik werk tijdens workshops het liefst met mensen om ze te helpen blijer te worden en gewoonten aan te leren om zichzelf op een goed vibratieniveau te houden. Want daar is zoveel werk te doen. Zelfs als er geen narigheid in hun leven is, vinden veel mensen het moeilijk om gelukkig te zijn. Ze leven alsof ze hun adem in moeten houden voor de volgende klap, in gespannen afwachting van narigheid en ellende. Wanneer mensen beter gaan begrijpen hoe hun wereld in elkaar zit, wie ze echt zijn en gewoonten leren om zichzelf positiever te laten vibreren, krijgt hun leven een zalige onderstroom.

Daarom ga ik bij de workshop van 15 juli een paar ideeën toepassen om mensen te helpen boven zichzelf uit te stijgen. We zijn goddelijke wezens en we creëeren situaties om ons klein. zwak en machteloos te kunnen voelen. Dat doen we heel knap, daar niet van, maar wanneer iemand eraan toe is om zijn macht terug te nemen en volop te leven, vindt hij/zij de weg naar mij. Samen nemen we de energie terug die we in allerlei negatieve situaties hebben gestoken. We hebben onze macht gebruikt om situaties te scheppen waar we onze energie in op konden sluiten. Die energie kan dan weer vrij stromen. Ik sta er ook iedere keer weer van te kijken hoe perfect de uitdagingen van mijn cursisten bij mij aansluiten.

De Transformator is een methode voor meesterschap en spirituele ontwikkeling die ongelooflijk snel en gemakkelijk werkt. Ik bied je kennis die nergens anders beschikbaar is en die alles overtreft wat mensen kennen. De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven is de training voor jou, als je niet langer een marionet van je geconditioneerde geest wil zijn en bereid bent je grenzen te verleggen op een gemakkelijke en eenvoudige manier. Ook met de Transformator voor Financiële Vrijheid heb je een instrument om een breed scala van levensuitdagingen aan te pakken, zoals de volgende reacties van cursisten aantonen.
Marianne schreef mij over de Transformator en de belastingen.
"Ik was bezig mijn belastingformulier in te vullen en kwam tot de ontdekking dat ik een bedrag bij zou moeten betalen, dat in mijn ogen enorm was. Ik heb maar een minimun uitkering en ik was twee dagen lang wanhopig. Ik wist me gewoon geen raad. Na weer een slapeloze nacht, besloot ik de Transformator erop toe te passen. Ik heb mijn gevoelens van woede over de belastingen behandeld, en het gevoel dat ik onrechtvaardig werd behandeld. Ook heb ik mijn angst voor financiële tegenvallers behandeld. En toen gebeurde het eerste wonder: ik voelde vrede. Ik had mijn negatieve ideeën over de belasting losgelaten en ze vergeven. Ik besefte dat wij met ons allen heel veel profijt van de belasting hebben en dat ik niet bang hoefde te zijn, want het geld zou wel ergens vandaan komen. Dezelfde dag kwam ik tot de ontdekking dat ik al jaren recht had op een aanvullende uitkering. Ik vroeg het natuurlijk meteen aan. En ik ging de toelichting bij de belastingen nog een keer goed doorlezen, want dat fluisterde een stemmetje in mij aldoor. Nu begreep ik waarom. Ik had iets over het hoofd gezien en het bleek dat ik niets bij hoefde te betalen, maar integendeel een flink bedrag terug kreeg!"Lieve Margareth, Ik heb heerlijk genoten van jouw cursus, ik voel nu al de veranderingen in de positieve zin, dus ik zal nog verder groeien . Bedankt nogmaals voor die twee heerlijke middagen. Marcel
Mijn twijfels over mijn nieuwe onderneming zijn helemaal opgelost. Het loopt soepel en gemakkelijk en ik ben ook heel tevreden over mijn vermogen om mezelf beter te beheersen. Ik voel nog wel de negatieve gevoelens opkomen, maar ik heb ze nu onder controle. Kees
Door de Transformator ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik heb nu een instrument om met de kwesties om te gaan, waar ik me eerst geen raad mee wist. Ik durfde eerst geen risico's te nemen, maar nu heb ik mijn angst voor ondernemen overwonnen en een bedrijf opgericht. Het liep meteen prima! Chantal
Ik wilde graag weten hoe ik meer cliënten aan kon trekken en wat het was dat me ervan weerhield om een bloeiende praktijk op te bouwen. Ook wilde ik mijn vaardigheden in de omgang met mensen uitbreiden. Dat is allemaal heel goed gelukt met de Transformator! En het wordt steeds beter en beter en beter. Dank je wel. JohanIk zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is. En natuurlijk blijf ik lekker kloppen maar focus daarbij even niet op het roken.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt mijn mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch. Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij:
Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.

De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.

Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.

Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.Door affirmeren en visualiseren ging Saskia ineens veel meer geld verdienen. Ze kon zich toen een nieuwe auto en een nieuw huis veroorloven. Waar ze niet op had gerekend, waren de enorme financiële tegenvallers die ineens opdoken en de reacties van mensen die haar veel pijn deden, als ze over haar problemen probeerde te praten. Ineens was het van "nou, ik zou graag jouw problemen willen hebben!" Ze voelde zich heel erg in de steek gelaten en er niet meer bij horen.
Dit is een heel bekend verschijnsel bij mensen die ineens veel meer geld krijgen. Ze raken dan buiten hun comfortzone, ze voelen zich niet op hun gemak met zoveel geld. Hun geldangsten komen versneld en versterkt naar boven.

Saskia zag in dat dit soort problemen te maken hebben met geldblokkades. Zelf dacht ze dat ze zichzelf geen geld gunde, zonder dat ze er op andere manieren voor gestraft moest worden. Het gevoel van: "Verdien ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg?"
De Transformator Training heeft haar heel goed geholpen om haar geldblokkades te elimineren en vooral het werk met de chakra's heeft haar enorm geholpen. Ze zit nu veel beter in haar vel. De mensen die zo negatief op haar goede fortuin reageerden zijn verdwenen uit haar leven of hun houding is veranderd. De angst voor verlies van het geld is verdwenen en er zijn nu alleen nog maar financiële meevallers.Rene vertelde me dat hij redelijk tevreden was met zijn leven. Er was echter 1 ding wat hem heel dwars zat, namelijk zijn neiging om alles altijd uit te stellen. Dit probleem hebben meer cursisten. Rene vond dit een heel nare eigenschap van zichzelf. Door de Transformator heeft hij geleerd om beter met deze innerlijke weerstand om te gaan en hij luistert nu ook beter naar zijn innerlijke leiding.Kies ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor de manieren waarop je je eigen pijn veroorzaakt en neem ook verantwoordelijkheid voor het creëeren van je eigen vreugde en vrede.
Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden


Schrijf je nu in voor onze volgende workshop om alvast kennis te maken met de Transformator of doe de individuele schriftelijke cursus. Je WEET het gewoon wanneer het voor jou is!
Stuur een mailtje ook als je meer informatie wenst.Zelf een instrument maken om je energie te meten

In deze nieuwsbrief is een tip opgenomen om je energie veld te meten. Je kent misschien ook de kinesiologie oefeningen waarbij je iemand een zoetstof kunt laten vasthouden of over de maagmeridiaan kunt strijken en dan wordt die persoon meteen fysiek zwakker. Je kunt dan hun arm gemakkelijk omlaag drukken. Als je ze daarna op de maagmeridiaan laat kloppen of een kristal laat vasthouden, krijg je hun arm niet meer omlaag.

Je kunt natuurlijk ook gewoon naar je leven kijken om te weten wat je vibratieniveau is . Dat is misschien de beste manier, want daar is je energieniveau duidelijk zichtbaar. Je leven is een goed diagnostisch instrument! Je leven weerspiegelt immers je doelen en de richting van je aandacht en toont wat je aantrekt.

Dit instrument kan echter ook interessant zijn. Wanneer je echt een hoog vibratieniveau hebt en verbonden bent met de goddelijke Geest, dan trek je moeiteloos alles aan wat je maar wilt. In de Transformator training voor Meesterschap leer je hoe je dat moet doen. Je leert er verschillende geheime technieken die eeuwenlang verboden waren en je kracht en geestelijke vermogens oneindig verhogen. Zo leer je je eigen aura zien en oefeningen om je vibratieniveau te verhogen. Hierdoor word je energie veel lichter en helderder. Mensen beginnen naar je om te kijken zonder dat ze weten waarom ze dat doen. Kinderen bestuderen je aandachtig, overal waar je komt. Het is heel opwindend.

Een energie kompas om je energieveld te meten.

Wat je nodig hebt:

- twee draad klerenhangers.
- Een plastic rietje
- Draadknipper of een schaar die sterk genoeg is om de hangers te knippen.

Hoe je het maakt:
1. Snij een L uit elke hanger – ongeveer 30 cm. voor het hoofddeel en 12.5 cm lang voor het handvat.
2, Snij het plastic rietje zo dat het rond het handvat zal passen zodanig dat het hoofddeel van de hangers gemakkelijk zal bewegen.
3. Wanneer je het rietje rond de hanger hebt geplaatst, buig de onderkant van de handgreep om het rietje op zijn plek te houden. Zorg er wel voor dat de draadhanger nog steeds gemakkelijk beweegt.

Ja, je hebt een wichelroede gemaakt! De wichelroede (dowsing rod) wordt ook gebruikt om goud en water te vinden. Het is een heel gevoelige manier om je energie te meten. In de wichelroedes die je in de winkel koopt, kun je ook kristallen in het handvat plaatsen en zo de gevoeligheid nog meer vergroten.

Hoe je het gebruikt.

Oefen eerst om de staven vast te houden zonder ze te bewegen. Doe dat eerst terwijl je stil staat en zit. Oefen daarna om ze stil te houden terwijl je beweegt.
1. Hou de staven losjes voor je, alsof je een vuurwapen richt.
2. Hou ze ongeveer op borsthoogte en 22 cm van je lichaam af.
3. De staven zullen eerst naar alle kanten bewegen als reactie op je energie, dus geef ze de tijd.
4. Kijk recht voor je uit en herinner je met gevoel een heel onaangename ervaring uit het verleden.
Waar gaan je staven heen?

De verwachting is dat bij negatieve energie van lage intensiteit de staven waarschijnlijk recht vooruit zullen blijven wijzen. Bij hogere intensiteit zullen de staven naar binnen wijzen, met de toppen tegen elkaar. De hypothese is dat de staven de electromagnetische stromen rond je lichaam volgen die door de negatieve frequentie van je onaangename herinnering zijn samengetrokken.
5. Met je ogen recht vooruit, maak de vibratiefrequentie van je gedachten positief door je op iets te concentreren dat in jou gevoelens van liefde en waardering oproept. Je aandacht kan gericht zijn op een persoon, plaats of ding, zoals je geliefde vakantieplaats, een hond of een slapend kind. Waar gaan je staven heen?De verwachting is dat de staven nu snel naar buiten zullen draaien in reactie op je positieve energiestroom.
6. Om te laten zien hoe energie het denken volgt, richt nu je aandacht op een voorwerp dat zich helemaal rechts of links van je visuele veld bevindt, terwijl je kijkrichting recht vooruit blijft. De verwachting is dat de staven zullen bewegen in de richting waar je je aandacht op richt.
7. Tenslotte, om het veld van verenigd bewustzijn zichtbaar te maken, begin je aandacht te richten op je uitgebreide grote Zelf, je innerlijke wezen, je gevoel van het goddelijke. De verwachting is dat de staven in reactie op de enorme energie toename uiteen gaan.

Vraag: Wat zouden zulke praktische bewijzen van de relatie tussen je denken en je energiesysteem voor jou betekenen?

Op Youtube zijn diverse filmpjes, ook Engelstalig waarin je de wichelroede (dowsing rod) in actie kunt zien. Amazon verkoopt ook koperen wichelroedes, waar veel mensen bij zweren.

Geniet ervan!In een vorige nieuwsbrief schreef ik woorden die mij elke keer dat ik ze lees, weer inspireren en verheffen. Daarmee wil ik afsluiten:

"Met de Transformator ga je inzien dat de mensheid op de drempel staat naar een heerlijke nieuwe toekomst, waarin we leven in eenheid met elkaar en met onze goddelijke Bron. De financiële crisis is één van de vele wereldwijde uitdagingen waarmee de mensheid in de komende jaren geconfronteerd zal worden. Het ziet er misschien soms naar uit, maar om dit versneld te laten plaatsvinden, wordt een deel van de mensheid gedwongen om zich opnieuw te verbinden teneinde het besef van onze eenheid te hervinden. De mensheid gaat zijn eigen scheppend vermogen herontdekken en leren dit steeds beter toe te passen als collectief. Dit zal niet zonder strubbelingen gaan, want ego zal zich met hand en tand verzetten. Maar de kracht die in ons is, overwint alle tegenstand. Elk verzet is zinloos. In de bijbel staat dat zo: elke knie zal zich buigen.

We hebben allen een kracht in ons, de kracht van onze eenheid en we gaan steeds meer de nadruk leggen op het scheppen van heerlijke ervaringen in plaats van de oude, afgeleefde ellende. Verheug jij je ook zo op het einde van lijden, ziekte, gebrek, pijn en dood?

Voor de mensen die al afgestemd zijn op het goddelijke, breken betere tijden aan. Ze krijgen de gelegenheid om op nieuwe, opwindende manieren hun bijdrage te leveren. Voor de mensen die eronder lijken te lijden, is het slechts een overgang naar een betere realiteit. Mensen gaan niet langer werk doen dat ze verafschuwen, ze gaan massaal op zoek naar hun passie en creatieve vermogens. We gaan allemaal ontdekken wie we echt zijn en wie we willen zijn in de wereld. We gaan onze rollen herdefiniëren en niet meer door ego laten bepalen. Onze onderlinge relaties worden steeds vrediger en liefdevoller. De Transformator is het grootste geschenk dat ik ken om met je te delen. Als je echt toe bent aan een natuurlijk evenwicht en harmonie op elk gebied van je leven, dan is de Transformator voor jou.

Leef bewust in Liefde, Licht, Lachen en Eénheid,
Margareth


yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl