JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuws nr.16

Er zijn heel veel namen voor een plakboek of prikbord met collages en affirmaties van je dromen en verlangens. Omdat zoveel mensen blijkbaar nog niet wisten hoe ze dit kunnen doen, volgt hier een beschrijving gebaseerd op het boek "Creatief Visualiseren", geschreven door Shakti Gawain (oorspronkelijke uitgave van 1978). Shakti noemt zo'n boek een schatkaart.

Schatkaarten.

Het maken van een "schatkaart" is een heel machtige techniek en het is leuk om te doen. Een schatkaart is een feitelijke materiële afbeelding van de werkelijkheid die je verlangens weergeeft. Het is waardevol omdat het een bijzonder duidelijk en scherp beeld vormt, dat dan energie kan aantrekken en op je doel richten. Het werkt net als een blauwdruk voor een gebouw.

Je kunt een schatkaart maken door er een te tekenen of te schilderen, of door een collage te maken met afbeeldingen en woorden die je uit tijdschriften, boeken, kaarten, foto's, teksten of tekeningen enz. knipt. Simpele, kinderlijke schatkaarten zijn net zo effectief als grote kunstwerken. Eigenlijk zou de schatkaart je moeten tonen in een scène van je ideale situatie, wanneer je doel helemaal verwezenlijkt is. Hier zijn wat aanwijzingen die je zullen helpen de meest effectieve schatkaarten te maken.

1. Maak een schatkaart voor een enkel doel of gebied van je leven, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er alle elementen in kunt opnemen, zonder het te gecompliceerd te maken. Voor de meeste mensen is dit het gemakkelijkst. Hiermee kan je geest zich er scherper en makkelijker op richten, dan wanneer je al je doelstellingen op één schatkaart zet. Je zou een schatkaart kunnen maken voor je relaties, een voor je baan, een voor je geestelijke groei, enz.

2. Je kunt de kaart elk formaat geven dat je wilt. Je kunt het in een notitieboek leggen, aan de muur hangen, op een prikbord of in je zak of portemonnee opbergen. Je kunt ook een groot plakboek samenstellen met afdelingen per onderwerp.

3. Zorg ervoor dat je jezelf ook op de kaart zet. Om het realistisch te maken moet je een foto van jezelf gebruiken. Of teken je er anders in. Beeld jezelf af terwijl je het verlangde bent, doet of hebt - een succesvolle bloeiende praktijk, volle zalen toesprekend, op reis rond de wereld, terwijl je nieuwe kleren draagt, als de trotse presentator van je nieuwe boek, enz.

4. Beeldt de situatie af in haar ideale, volkomen vorm, alsof zij al bestaat. Je hoeft niet aan te geven hoe het gewenste tot stand komt, alleen het eindresultaat. Laat niets ongewenst of negatiefs zien.

5. Gebruik een heleboel kleuren in je schatkaart, Daarmee wordt de invloed en inwerking op je bewustzijn vergroot.

6. Laat jezelf zien in je werkelijke omgeving zodat het geloofwaardig voor je is.

7. Gebruik een symbool van het oneindige dat voor jou een betekenis van 'macht' heeft. Bijvoorbeeld een kruis, het 'OM'teken, Christus, een Boeddha, een zon die licht uitstraalt, of iets dat de universele intelligentie voorstelt, of God. Dat is een erkenning ervan en een herinnering eraan, dat alles afkomstig is van de oneindige Bron.

8. Zet ook affirmaties op je schatkaart. 'Hier zit ik aan het stuur van mijn Spyker van een half miljoen euro, ik vind het heerlijk en ik heb genoeg geld voor deze auto'.

Denk eraan een kosmische onthechtingsclausule op te nemen. Dit of iets beters manifesteert zich nu voor mij op een volkomen bevredigende en harmonieuze wijze voor alle betrokkenen. Het proces van het creëren van je schatkaart is een machtige stap naar het tot stand brengen van je doel. Elke dag moet je er nu een paar minuutjes aan spenderen om er rustig naar te kijken. Denk er tussen de bedrijven door ook zo vaak mogelijk aan. Dat is alles dat nodig is.

Enige ideeën als voorbeeld voor schatkaarten. Om je verbeelding te stimuleren zijn hier een paar mogelijke ideeën voor schatkaarten;

Een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen: Plak er plaatjes op van de dingen die je goed vindt aan jezelf en waarderende teksten over jezelf. Kun je goed met mensen omgaan? Schrijf dan bij je foto: Mijn EQ is geweldig!
EQ is Emotioneel Quotiënt, dat is te vergelijken met IQ, intelligentie quotiënt.
Een goede affirmatie is: "Waarom hou ik zo van mijn leven en van mezelf? Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want ...
Lees in de nieuwsbrief over het "Waarom-steeds-beter-" spel wat je allemaal kunt invullen hierachter.
Wat ik ook doe is er een paar dingen tussen "smokkelen" die nog niet waar zijn, maar die je wil manifesteren. Misschien heb je een probleem met je gezondheid. Beeld jezelf dan gezond af en zet erbij "Waarom hou ik van mijn leven en van mezelf? Ik hou van mijn leven en ik hou van mijzelf, want ik ben steeds gezonder."

Gezondheid: Toon jezelf in blakende gezondheid, actief, mooi, terwijl je deelneemt aan allerlei activiteiten die wijzen op een perfecte gezondheid.

Gewicht of fysieke gezondheid: Toon jezelf met je perfecte lichaam (als je daar geen foto van hebt, knip een plaatje uit een tijdschrift dat lijkt op jou, zoals jij eruit zou zien in je perfecte conditie en plak een foto van jouw hoofd op het lichaam!), terwijl je je fantastisch voelt wat jou betreft. Je kunt uitspraken maken met ballonnetjes eromheen die uit je mond komen, zoals in stripverhalen, om aan te geven hoe je je voelt.

Beeld van jezelf en schoonheid: Toon jezelf zoals je jezelf wilt voelen... mooi, ontspannen, van het leven genietend, warm en liefelijk. Neem woorden en symbolen op die deze eigenschappen voor jou uitbeelden.

Relaties: Zet foto's van jezelf, je vriend(in), minnaar, echtgenoot, vrouw of (klein)kind(eren) op je schatkaart met plaatjes, symbolen en bevestigingen die laten zien dat je gelukkig bent, vol liefde, contacten hebt, je verheugt in een diepe prachtige relatie, enzovoorts. Als je op zoek bent naar een nieuwe relatie, kies dan plaatjes en woorden die de eigenschappen vertonen die je verlangt, in de persoon en de relatie, toon jezelf met de ideale partner voor je.

Werkkring: Toon jezelf, bezig met datgene wat je werkelijk wilt doen, met interessante fijne medewerkers, in een werkomgeving naar je hart, met een riante beloningstructuur (preciseer hoeveel je wilt), en andere toepasselijke details.

Creativiteit: Gebruik symbolen, kleuren en plaatjes, die aanduiden dat je creativiteit echt opengaat. Toon jezelf terwijl je bezig bent creatieve, mooie, interessante dingen te creëren en je er fantastisch over voelt. Als je kunstenaar bent, zet er uitspraken bok met ballonnetjes die uit je mond komen, zoals in stripverhalen, met affirmaties die bevestigen dat je goed beloond wordt voor je werk en hoe dat je laat voelen.

Familie en vrienden: Toon leden van je familie of vrienden in totaal harmonieuze liefdevolle relaties met jou en elkaar.

Reizen: Toon jezelf daar waar je allemaal heen wilt, met voldoende geld en tijd om ervan te genieten. Enzovoorts.

Veel succes met je schatkaarten!

In Liefde, Licht en Lachen,

Margareth
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl