JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Kerst 2009: Nieuwsbrief nr.18 "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven en Financiële Vrijheid".
HEERLIJKE FEESTDAGEN EN
EEN GEWELDIG TRANSFORMEREND JAAR!Hier is een cadeautje, de nieuwste verbeterde versie van de meditatie:"Heel de aarde". Hiermee kun je niet alleen het collectieve bewustzijn vervullen met gedachten van overvloed, maar ook je eigen geest laten helen van elk geloof in gebrek.

De eerste kerstkaart werd in 1843 verzonden. Men dacht toen dat het van voorbijgaande aard was, maar wij weten nu beter. Hier is ie:


Ik zag op tv dat mensen elkaar een smakelijke kerst wensen. Het lijkt alsof ze de echte betekenis van kerst vergeten zijn. En dan heb ik het niet over de geboorte van het Christus-kind, dat heeft in mijn ogen niets met een datum te maken, maar eerder met je bewustwording, je ontwaken.

Zelfs als men kerst alleen nog voor de gezelligheid wil vieren, dan nog is er iets heel bijzonders aan de hand. In deze tijd van het jaar sturen we kaarten naar mensen die iets voor ons betekenen. (Goed, soms niet, ik heb ook weleens vanuit een gevoel van verplichting kaarten verzonden.)

De gedachte erachter is dat we een teken van liefde zenden, we zeggen ermee "ik denk aan je". En we brengen deze feestdagen meesteal door met mensen van wie we houden. Ik las ergens: Blessed is the season which engages the whole world in a conspiracy of love! Kerst verbindt ons werkelijk in een samenzwering vol liefde.

Als we oprecht genieten van ons samenzijn met onze geliefden, dan vieren we echt kerst. Het is dan niet louter een datum, maar een manier van zijn. En dat is volgens mij waar het met kerst om draait.

Dat wens ik dus voor jou, een liefdevolle kerst waarin je je gezegend voelt en een zegen bent voor iedereen om je heen. Dagen waarin je vrede verspreidt. Een tijd waarin je iedereen die bij je is en iedereen aan wie je denkt, bewust zegent. Wanneer je met liefde aan mensen denkt, ontvangen zij die liefde en zegening.
Geloof in het wonder van liefde, want jij bent liefde. Wat je ook verder lijkt te zijn, God heeft jou gemaakt in Zijn Beeld en Gelijkenis en God maakt geen vergissingen. Jij bent net als God! Daarom ben je geweldig! Je bent buitengewoon waardevol.

Goed, dat hoor je in weinig kerken, maar toch staat dat gewoon zo aan het begin van de Bijbel. Ze weten geen raad met deze uitspraak, denk ik. Er staat wel meer in waar ze geen raad mee weten. Zoals de uitspraak van Jezus dat we goden zijn. Stel je voor dat mensen dat al eeuwenlang in de kerk hadden gehoord. Hoe verlicht zouden we dan nu allemaal zijn? We waren alleen vergeten wie we echt zijn. Maar iedereen ontwaakt nu geleidelijk uit de droom van sterfelijkheid en vergankelijkheid, de hele wereld is nu bezig te ontwaken.Voor mensen met kinderen heb ik een tip voor de kerstvakantie. Er zijn diverse websites met tips om voor de kerst te knutselen. Zoals: www.knutselidee.nl
Er zijn nog meer van zulke websites, met ideeën voor servetringen, naamkaartjes voor het kerstdiner, kerstballen, raamhangers,kerstmannen van toiletrollen en nog veel meer.

Je hebt het natuurlijk heel druk, maar kinderen willen graag meedoen met het versieren en andere festiviteiten. Als er sneeuw ligt, kun je ze een sneeuwpop laten maken die ze bijzonder aankleden. Misschien als cowboy of indiaan, je hebt vast nog wel wat oude carnavalskleding. Binnenshuis kun je ze een kerstmobiel laten maken. Een hele gemakkelijke maken ze van twee metalen klerenhangers.

Je hebt dan nodig: Glitter – schaar – iets om gaten mee te prikken – vislijn of dik draad of lint– tape – dik plakpapier of dik papier en lijm – eventueel kerstkaarten - crêpe- of ander mooi papier - lege keukenrol of een ander soort rol of twee klerenhangers. Voor het in elkaar schuiven van de klerenhangers kan hulp van een volwassene nodig zijn. Je kunt ook maar 1 klerenhanger gebruiken. Of als je er geen hebt, neem een lege keukenrol en haal daar een draad doorheen, zodat het op een klerenhanger gaat lijken.

Stap 1: strooi glitter op de plakkerige kant van een stukje plakpapier van vinyl.

Stap 2: knip rondjes uit. Met oude kerstkaarten, stickers en mooie steentjes en je fantasie kun je ook leuke dingen doen.

Stap 3: dan knip je de rondjes in tot het middelpunt en schuift ze in elkaar. Of je prikt een gaatje erin.

Lintje eraan en klaar is je kerstbal. Je kunt nu meerdere ballen maken voor je mobiel. Hang ze aan de klerenhanger op ongelijke hoogte. Je kunt ook kerstkaarten eraan hangen. Als je wil kun je de hanger ook bekleden met het mooie papier.


We zijn één in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth


yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl