Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
PATROONONDERBREKERS

Deze aflevering gaat over patroononderbrekers (pattern interrupts). Het zijn technieken die veel door NLPers worden toegepast. NLP is de techniek (Neuro Linguïstisch Programmeren) die door Bandler en Grinder is ontwikkeld en o.a. door Anthony Robbins wordt toegepast.

Deze patroononderbrekers onderbreken het patroon van het probleem. Het idee is dat er dan nieuwe verbindingen in je zenuwstelsel gevormd worden. Enkele van zulke patroononderbrekers tijdens het kloppen zijn:
- overdrijven
- herdefiniëren
- tegenvoorbeeld
- ander perspectief (neutraal iemand en vriend(in))
- omkering
- een betere vergelijking

hoe gaat het overdrijven in zijn werk? Een humoristisch voorbeeld waarover een collega me vertelde was een man die niet meer kon slapen omdat hij telkens wakker werd van blaffende honden in zijn buurt. Tijdens het kloppen werd toen gezegd: “je hele leven gaat naar de knoppen, je raakt je baan kwijt, je zult nog dakloos worden en als zwerver moeten leven, alles vanwege een blaffende hond. De honden zijn de baas over je leven.” Hij moest toen lachen en slaapt nu weer prima. Hij hoort die honden niet eens meer. En als hij ze hoort, let hij er niet op. Je kunt dit natuurlijk niet altijd doen.

Misschien kun je proberen met humor naar je probleemsituaties te kijken, alsof je naar een film op tv kijkt. Dan zie je jezelf in die situatie en je draait die film steeds sneller. Daarbij helpt het om jezelf in kleding van de twintiger jaren zien (weet je wel, van die hele oude films) met muziek erbij die steeds sneller gaat. Maak er een slapstick van.

Herdefiniëren houdt in dat je het anders probeert uit te leggen. Bijvoorbeeld als je bang bent en je hart klopt en je hebt zweethanden, kun je ook zeggen dat je opgewonden bent. Of je kunt je afvragen of je niet empatisch bent en de gevoelens van iemand anders oppikt. Er zijn steeds meer gevoelige mensen en velen hebben hier last van.

Probeer dingen die je verkeerd vindt van jezelf en van anderen ook anders uit te leggen. Je kunt er bijvoorbeeld met humor naar proberen te kijken. Of met vrede. Daarvoor dient de oefening “het verleden helen” die ik op de cd heb gezet. Als lerares van “Een cursus in wonderen” reik ik vaak het referentiekader van de cursus aan. Vooral in de omgang met je naasten is de zogenaamde “normale” manier van denken heel destructief en beperkend en de denkwijze die de cursus aanreikt heel verruimend. Zo zijn er allerlei ego-manieren om met “moeilijke” mensen om te gaan, bijvoorbeeld op de werkvloer. Stel je werkt bij de Sociale Dienst en je krijgt te maken met wanhopige, boze mensen, die jou de schuld geven van hun ellende. Dan kun je je omringen met beveiligingsagenten en letterlijk muren optrekken. Maar je kunt ook het Licht in de ander blijven zien. Want al weten ze zelf niet dat het er is, als jij het maar weet, is dat voldoende. Je kunt die mensen uitleggen dat er nu eenmaal regels zijn en dat jij je daaraan te houden hebt. Maar dat je met ze meeleeft. En ze ook moed inspreken. Dat het allemaal vast wel goed komt. Gewoon een vriendelijk woord doet wonderen. En daarbij is het vaak ook van belang ze op hun eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Dat kun je inkleden in humor, zo van “jij hebt dit zelf zo geregeld, jij kunt het ook zelf anders regelen.Alleen jij kunt je leven veranderen.”
Zo gaan ze beseffen dat ze zelf de macht hebben en hopelijk gaan ze die macht ook gebruiken.

Een tegenvoorbeeld:
Bedenk een voorbeeld waarin datgene wat je nu zo beangstigend vind, juist heel goed voor je zou zijn. Met een cliënte die bang was om alleen te winkelen of met de trein te reizen heb ik het gehad over hoe dankbaar we mogen zijn dat supermarkten bestaan. Stel je voor dat je nooit meer bang hoefde te zijn om te winkelen in een supermarkt, omdat ze niet meer bestaan. Of dat je ineens in een arm land ging wonen, waar je een dag moet reizen om in een echte supermarkt te winkelen. Dan hoef je niet meer bang te zijn, maar wat zou je missen?

Of dat je niet meer met de trein kon reizen. In veel arme landen zijn geen treinen. Mensen lopen overal naar toe. Soms dagenlang. In de brandende hitte!

Het allerbeste tegenvoorbeeld vind ik zelf het idee dat God mijn transport is. Ik had 15 jaar geen auto gereden en besloot me weer op de weg te wagen. Nou, in het begin heb ik flink zitten bibberen. Totdat ik mijn gedachten hierover radicaal veranderde. Ik besefte ineens dat God alle verkeer regelde, dat God in elke auto zat en dat niet ik, maar God reed. Dat gaf me heel veel rust. Ik moest er wel eens om lachen, want in het beeld dat ik had leek het wel alsof God met autootjes speelde.

Ander perspectief: dat past een beetje bij het voorgaande. Je bekijkt de situatie vanuit het standpunt van een ander. Denk aan iemand die nooit boodschappen kan doen of met de trein kan reizen, die misschien invalide is en altijd thuis moet zitten. Iemand die dolgraag in een supermarkt zou willen kunnen winkelen. Of iemand in een arm land die dolgelukkig zou zijn om in een drukke rij voor een kassa te wachten of per trein te reizen.
Denk maar aan het gezegde: ik beklaagde mezelf omdat ik geen schoenen had, totdat ik een man tegenkwam die geen voeten had.

Omkering.
Bijvoorbeeld: ik ben bang om alleen te reizen in de trein.
Wachten op de trein of reizen in de trein veroorzaakt dus je angst. Keer dit om:
Vraag: Wat gebeurt er als je je voorstelt dat je helemaal kalm wordt van een treinreis?
Of als je je niet op je gemak voelt bij vreemde mensen: Hoe zouden vreemde mensen je meer op je gemak kunnen laten voelen?
Bijvoorbeeld als je in gevaar was en vreemde mensen zouden je komen helpen, dan zou je je vast op je gemak bij ze voelen. Je zou heel blij zijn om ze te zien. Of als je heel lang op bed had gelegen en alleen je naaste familie zag, zou je vast heel blij zijn als je weer eens wat nieuwe gezichten zag. Of als je lange tijd alleen was op een onbewoond eiland.

Stel dan de vraag (aan jezelf of aan je cliënt): Wat gebeurt er als je je voorstelt dat je geniet van het gezelschap van vreemde mensen?
Zo'n vraag op zich is al een patroononderbreker.
Mijn omkering bestaat uit het affirmeren dat ik in God reis. Ik bedank de treinmachinist en alle personeel, en alle passagiers. Zij stellen me in staat om te komen waar ik wil zijn op een snelle efficiënte manier. Honderd jaar geleden had ik moeten lopen. Dan zou ik misschien 1 keer in mijn leven een langere reis gemaakt hebben. Of nooit. Zolang ik denk dat ik het nodig heb om me in een sterfelijk lichaam te verplaatsen, ben ik dankbaar dat God mijn vervoer is. En ik kan geen vreemden tegenkomen. Iedereen is mij zelf. Ik ben heel nauw verbonden met iedereen.

Gebruik een betere vergelijking
Wanneer iemand een oordeel over iets of over zichzelf heeft, is dat meestal op basis van een vergelijking. Die vergelijking is vaak negatief. Als je bijvoorbeeld denkt dat je niet deugt, gebruik je vaak vergelijkingen zonder dat je je daar van bewust bent. Het is moeilijk om zelf dergelijke regeltjes in je onderbewuste op te sporen. Daar heb je meestal de hulp van een therapeut bij nodig. Als je je wel bewust bent van je vergelijkingen, zoals “ik ben lelijk, want mijn neus (of mond of wat dan ook) is niet hetzelfde als die van … (iemand die jij als mooi beschouwt)” dan kun je je misschien beter vergelijken met iemand die bijvoorbeeld een heel andere neus of mond heeft.

Ik kende een jonge vrouw die haar neus niet mooi vond, omdat haar nichtje met wie ze veel optrok een wipneus had. Zij had zelf een vrij grote, spitse neus. Gegeven moment was ze stomverbaasd, toen het nichtje haar neus liet opereren, omdat ze vond dat mensen recht in haar neusgaten keken. De ´ideale´neus bleek niet zo ideaal te zijn.

In mijn wereldbeeld bestaan we allemaal uit licht en daarop zijn de menselijke schoonheidsnormen niet van toepassing. De vergelijking die ik het meest tegenkom is het idee dat je niet goed genoeg bent, want je bent diverse keren ermee geconfronteerd dat je dingen niet kon of niet goed deed. Kortom je zelfbeeld is er eentje van tekortschieten en gebrek aan eigenwaarde en zelfwaardering. De meeste mensen denken dat er een soort monster in ze huist. Maar hoewel ego monsterlijk is, is het niet wat jij bent. Jij bent een voertuig voor de Goddelijke Geest en als je naar binnen zou durven kijken, zou je niet een monster aantreffen, dat met een masker van valse onschuld rond moet lopen, wat bijna iedereen doet. Je zou een stralend liefdevol Lichtwezen aantreffen.

En zolang je dat nog niet ervaart, is het goed om jezelf niet te spiegelen aan wat je niet lijkt te kunnen of zijn, maar aan je goddelijke mogelijkheden. En vooral, om dat ook ten opzichte van anderen te doen. Want alles wat je geeft, heb je aan jezelf gegeven. Als je jezelf lelijk of onaantrekkelijk vindt, zou ik zeggen dat de Liefde in jou je mooi maakt. De schoonheid van God is in je en dat is veel mooier dan welke uiterlijke kenmerken ook. Ik geef dan ook oefeningen en affirmaties mee om elke dag toe te passen zodat de zelfwaardering van de cliënt snel kan toenemen.

Al deze technieken kunnen je helpen om het patroon waarin je vast zit te doorbreken. Ze lijken wat raar, maar juist daardoor brengen ze een soort schok te weeg en die helpt je om te veranderen.
Probeer specifieke situaties en aspecten van situaties te vinden om op te kloppen. Veel mensen vinden dit ook een moeilijk onderdeel van het kloppen. Het heeft echter pas zin om te kloppen wanneer je echt voelt hoe naar iets voor je is. Kloppen terwijl je niets voelt, kan wel effect hebben, maar dan duurt het veel langer en is het moeilijker om te weten hoe goed het kloppen je doet.

Als je deze oefeningen regelmatig doet, zul je je mogelijk ervan bewust worden dat je je bepaalde gedragspatronen eigen wilt maken. Oefen niet overdreven hiermee, je voelt zelf wel aan wat genoeg is.
Je bent dan lang genoeg bezig om ook op een dieper niveau veranderingen door te voeren. Het is belangrijk dat je je telkens afvraagt: wat gebeurt er als ik deze veranderingen in mijn leven tot stand breng? Kijk naar wat er gebeurt als je je de voordelen van het oefenen voorstelt.

De Switch-EVT

Nu volgt een combinatie van een NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) oefening voor fobieën en EVT. Deze oefening is echt een paardemiddel. Ik noem het de combinatie Switch-EVT.
De uitvinder van NLP, Richard Bandler, vertelt over de switch in zijn boek “Hoe haal je wat in je hoofd” (pag.129):
“Ik heb dit omkeringspatroon eens gedaan met iemand die veel van chocolade hield en die zich “vrij” wou voelen. Ze wou niet van het snoepen afhankelijk zijn, omdat dat volgens haar niet paste in het beeld dat ze van zichzelf had. Nadat ze het 'keerpunt' voorbij was, kon ze geen chocolade meer zien. De chocolade verdween als in een flits. En als ze nu naar echte chocolade kijkt, krijgt ze geen enkele aandrang om te snoepen. Omdat de aandacht meer gericht is op wat ze werkelijk wil zijn. Het is een nieuwe dwangimpuls geworden. Er is als het ware een handeltje geweest tussen de obsessies. Ik zei tegen haar 'Nu zit je pas echt aan iets vast. Want die beelden van die heerlijke chocola ben je kwijt en je bent niet meer in staat om die te scheppen.' En ze zei 'dat kan me niet schelen.' Want het kon haar niet schelen of ze ergens op gefixeerd was; zolang het maar op iets was wat ze zelf wilde. En dat is een subtiel, maar heel belangrijk verschil.
Deze methode is veel effectiever dan de technieken die ik tot dusverre heb gebruikt. In een seminar niet lang geleden zat er een deelneemster op de eerste rij die steen en been klaagde dat zij elf jaar lang geprobeerd had om het roken op te geven. Ik heb dat in minder dan 11 minuten verholpen! Ik was haar zelfs behulpzaam bij het kiezen van het donkere plaatje in de onderhoek van het beeld; dus je kunt niet zeggen dat ik een 'vage' therapeut ben. Ik zei dat ze zich een plaatje moest voorstellen waarbij ze zichzelf – niet rokend – in een groep zware rokers zag zitten en dat nog leuk vond ook. Ik had geen zin in het produceren van weer een evangelische bekeerde.”

Bandler heeft het bij het rechte eind. Elke keer dat ik deze methode heb toegepast was het altijd een succes. Waar je wel rekening mee moet houden is of er ongewenste zij-effecten zijn. Dat wordt een ecologische check genoemd. Zo hielp ik bijvoorbeeld iemand van het nagelbijten af, die al haar hele leven op haar nagels beet. Ik kwam niet op het idee om te checken of het ongewenste neveneffecten zou hebben en gegeven moment bleek dat ze een nieuw probleem had: ze kon haar nagels niet knippen! Niemand had haar ooit geleerd om haar nagels te knippen. Haar nagelbijterij was niet pathologisch, maar diende gewoon om haar nagels te verzorgen. En ze was ervan overtuigd dat ze op haar leeftijd deze vaardigheid niet kon leren en naar de pedicure wilde ze ook niet. Dus heb ik haar geholpen om het nagelbijten weer te installeren!

Vraag je ook af hoe de omgeving zou reageren als je zou veranderen. Mensen denken vaak dat anderen alleen maar opgelucht of blij zullen zijn als hun probleem is opgelost. Maar ik weet uit ervaring dat mensen het vaak wel fijn vinden als iemand afhankelijk van ze is, al beweren ze van niet. Ook al irriteert dat ze soms. En al vinden ze het niet fijn, misschien zijn ze er heel erg aan gewend en zet het hun leven op z'n kop als alles ineens verandert. Stel, je gedraagt je ineens altijd zelfstandig, onbevreesd en evenwichtig. Zou dat wel in hun beeld van jou passen?

EVT gecombineerd met de switch-methode (switch-EVT).
1. Identificeer de context. 'Vindt uit waar het probleem ligt en hoe je er verstrikt in bent geraakt. Waar en wanneer zou je je anders willen gedragen en reageren dan je nu doet? Het is mogelijk om zoiets als nagelbijten te nemen, of ongecontroleerd boos worden op je partner,' zegt Bandler. Het is ook belangrijk om na te gaan of je je probleem kunt zien, horen of voelen, dus of je visueel, auditief of kinesthetisch te werk moet gaan.

2. Identificeer een 'sleutel' plaatje. Daarbij is het belangrijk om te weten wat er precies gebeurt voor het moment waarop het hinderlijke gedrag optreedt. Aangezien de meeste mensen dan op de 'automatische' piloot zijn ingeschakeld, is het goed om de handeling die aan het verwerpelijke gedrag vooraf gaat, werkelijk uit te voeren, zodat je kunt zien wat deze inhoudt.' Omdat dat het sleutelgebaar is voor een reactie die de betrokkene wil veranderen, moet er een onaangenaam gevoel aan de daad worden gekoppeld. En hoe onplezieriger dat is, des te beter zal de verandering kunnen plaatsvinden. Als je met roken wilt stoppen is het dus niet de bedoeling om jezelf te zien met een sigaret in je mond, maar een geassocieerd beeld van wat je ziet vlak voor het moment waarop je begint te roken – je hand die een sigaret pakt, bijvoorbeeld. Geeft je hand met een sigaret erin een associatie met roken? Of gaat het meer om de sigaretten? Of misschien ook de geur? Of het verlangen naar een rustig moment waarop je alleen met ademhalen bezig bent? Het maakt niet uit wat het is, als je maar weet waarom je een sigaret wilt pakken. Voor de meeste mensen vereist dit wat experimenteren. Het gaat erom te ontdekken wat je doet vlak voordat je de angst of weerstand voelt opkomen. Bijvoorbeeld bij angst om alleen boodschappen te doen: Is dat het moment dat je boodschappen wilt gaan doen? Of wanneer je voor de deur van de supermarkt staat? Of op het moment dat je binnen gaat? Wat zie, hoor of voel je dan? Iemand met een snelwegfobie zou plaatjes kunnen nemen van zichzelf vlak voor het moment dat de angst opkomt. Want je geest is toegankelijker wanneer angst het nog niet redeloos heeft gemaakt.

3. Produceer een beeld van hoe je wilt zijn. 'Maak een tweede beeld, waarin je jezelf ziet alsof de verandering reeds had plaatsgevonden. Zoek net zolang totdat je het beeld zodanig hebt aangepast, dat het werkelijk aantrekkelijk voor jou is, echt aanlokkelijk is. Let op of je je opgewekt voelt van het beeld, want dan pas is het compleet. Voor iemand die auditief is en bang is om alleen dingen te ondernemen, stel ik voor dat je een beeld van jezelf maakt, terwijl je iemand vertelt hoe goed je nu voor jezelf kunt zorgen, hoe zelfstandig en onafhankelijk je leeft en hoe heerlijk dat is. Maak er een heel verhaal van. Als je beeld louter een plaatje is, maak dan een beeld van jezelf dat je met plezier winkelt en alles doet en ervan geniet om alles zelf te doen. Het gevoelsmatige aspect hoort er altijd in. Dat doe je door te voelen hoe het is als je vrij, veilig en zelfstandig bent.

Bij de cliënte die ik hier als voorbeeld gebruikt, is het het beste deze methode toe te passen op het verlangen om verzorgd te worden. Ik zou een plaatje kiezen waarin er voor haar gezorgd wordt, bijvoorbeeld dat iemand haar ergens heen brengt (naar de supermarkt of zo) en een plaatje waarin ze voor zichzelf zorgt en zichzelf ziet als krachtig, zelfverzekerd, blij en enthousiast. Een plaatje waarin ze alleen boodschappen doet of alleen reist en zich geweldig en vrij en ook veilig voelt.

4. De switch. Doe nu de 'switch-truc' met deze twee beelden. Kijk eerst naar het grote en heldere sleutelplaatje. Plaats vervolgens een klein donker beeldje in de rechteronderhoek, waarop de situatie na de 'switch' is afgebeeld, de situatie zoals je wilt zijn. Laat dan het kleine beeldje steeds groter worden en helderder, zodat het eerste beeld wordt overschaduwd en snel verdwijnt. Als dat gebeurd is moet het beeld neutraal worden gemaakt of moet je de ogen openen. Doe die handeling vijf keer achter elkaar. Waarbij je op moet letten dat het beeld na iedere 'switch' weer volkomen neutraal is. Je kunt de switch ook uitvoeren met 'afstand' in plaats van 'grootte' als variabele. Hierbij wordt het eerste plaatje helder en dichtbij waargenomen. Het tweede beeld zie je eerst donker en ver weg, vervolgens komt het snel dichterbij en licht het op, terwijl het eerste beeld in de verte verdwijnt en donker wordt. Anthony Robbins laat het tweede beeld over het eerste heen stralen en roept dan Whoooooosj! terwijl hij het beeld laat ontploffen. Dat heb ik echter nog nooit geprobeerd, omdat ik niet goed zie hoe dat een verbetering zou kunnen zijn van de switch. Misschien een idee voor mensen die ergens verslaafd aan zijn en een wat dramatischer benadering nodig hebben? Ik combineer deze fase van de oefening met kloppen en de Acupunctuur Houding (AH). Terwijl je de switch doet, leg je je handen op je hoofd, op de manier zoals verderop beschreven is. Het hoeft alleen maar zolang te duren als je nodig hebt om de switch te doen, dus niet persé 1 minuut. En nadat je dat 5 keer hebt gedaan, ga dan op je medailleplek wrijven.

Zeg alle negatieve dingen in de verleden tijd en de positieve in de tegenwoordige tijd! Dus laat ik iemand die niets alleen durft te ondernemen, bijvoorbeeld zeggen nadat ze haar ogen geopend heeft, onder het wrijven op de medailleplek: 'ook al was ik bang dat ik niet voor mezelf kon zorgen, ik accepteer mezelf helemaal en totaal. Ik kies er nu voor om zelfstandig en onafhankelijk te leven en geniet er intens van.” (of “ik kies er nu voor om zelf mijn boodschappen te doen en ik geniet daar intens van” of “ik kies er nu voor om alleen op stap te gaan/ te reizen en geniet daar intens van”.)

Ik behandel eerst de volgende punten aan de linkerkant van het lichaam:
Op de wenkbrauw en derde oog terwijl de cliënte zegt: deze angst, ik kon niet voor mezelf zorgen –
zijkant oog: ik was afhankelijk –
onder het oog: dan pas voelde ik me veilig –
onder de neus: toen ik klein was werd er voor me gezorgd –
op de kin: dus als ik me als een klein kind gedraag wordt er voor me gezorgd –
keel zachtjes aanrakenl: dan ben ik veilig –
wrijven op de gevoelige plek: maar ook gevangen -
midden op de borst: en afhankelijk –
onder de borst: ik ben nu volwassen –
zachtjes aanraken onder de ribben: ik kan prima voor mezelf zorgen –
kloppen op de zijkant van de hand: ik winkel graag alleen –
pols: ik reis graag alleen –
holte elleboog: ik zorg met plezier heel goed voor mezelf –
zijkant dij: niemand anders weet zo goed wat ik nodig heb –
knie: nu kies ik voor vrijheid –
enkel: en zelfstandigheid –
voetzool: en onafhankelijkheid –

Wanneer je de rechterkant van het lichaam gaat behandelen, kan dat met de zinnen:
ik laat elke angst om zelfstandig te zijn los, ik laat het gaan - ik ben waardevol, liefdevol en geliefd – voor eeuwig en altijd, niets kan dat veranderen!

5. Test.
a. Stel je het eerste beeld voor … Wat gebeurt er? Als de switch effectief is geweest, zal dit moeilijk gaan. Het plaatje zal oplossen en vervangen worden door het beeld van jezelf zoals je zou willen zijn. De cliënt uit het voorbeeld zal zichzelf dan alleen nog maar kunnen zien als een blije shopper en treinreiziger, die geniet van haar vrijheid en onafhankelijkheid in alle situaties.
b. Een andere manier om de omzwaai te testen heeft betrekking op het gedrag. Probeer iets te vinden dat de essentiële dingen weergeeft in je 'sleutelplaatje', zoals bijvoorbeeld het omhoog brengen van de hand (bij nagelbijten of roken). Als dat beeld je gedrag zelf betreft, voer dan die handeling uit. Als het om een plaatje gaat waarop iemand anders een sigaret of chocola aanbiedt, of schreeuwt, zoek een partner of therapeut die dat dan ten opzichte van jou doet. Deze tests zijn de eenvoudige test.

Test alsjeblieft uit na deze oefening of je gedragspatroon veranderd is. Bijvoorbeeld door alleen weg te gaan en door te reizen, als de oefening daarop gericht was. Als het gedragspatroon niet blijkt te zijn veranderd als je de “eenvoudige” test uitvoert, stop dan en voer de switch-procedure met erna kloppen nog een keer uit. Kijk wat je misschien de eerste keer vergeten bent of zoek iets waardoor het proces wel werkt. Je kunt deze oefening ook telefonisch met cliënten doen.Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl