JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuws nr.20

Alles in de Transformator is erop gericht om je je goed te laten voelen. Daarom noem ik mezelf tegenwoordig gelukscoach. Om dingen aan te trekken die je gelukkig maken, is het nodig om op het vibratieniveau van geluk te zijn. Je wordt niet gelukkig door het leven van je dromen te verwezenlijken, je krijgt het leven van je dromen door gelukkig te zijn. Deze nieuwsbrief gaat dus over geluk.

Onderwerpen:

  1. Een nieuwe variant van Mindmovies en Visionboard.
  2. Money, money, money ... Een nieuw videofilmpje.
  3. Je verbinden met mensen die weten.
  4. Waarom is het zo moeilijk om in je eentje te transformeren?
  5. Teleseminar voor cursisten en ook voor kopers.
  6. Voor 2 snelle beslissers is de schriftelijke cursus “de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven” afgeprijsd!
Een nieuwe variant van Mindmovies en Visionboard.

Naar aanleiding van de reacties op de nieuwsbrief over de mindmovies, heb ik nog een mogelijkheid gevonden. Ik ben geen partner van ze, maar dit is weer een heel andere opzet van mindmovies, namelijk door de beelden heel snel na elkaar te tonen. Het werkt dus subliminaal. Cursisten kunnen dat ook heel eenvoudig doen met het programma submessage dat op de cd met ebooks staat. Met dat programma kun je subliminale affirmaties op je beeldscherm laten verschijnen. Je kunt er ook beelden in programmeren en daar kun je zelfs muziek en gesproken affirmaties bij doen.

Ik kreeg ook de suggestie om mensen Windows Movie Maker aan te bevelen. Zelf werk ik vaak met dit programma, maar voor beginners is het niet zo gebruikersvriendelijk. Ik begon ermee toen er niets anders was. Er ontbreken ook vele mogelijkheden erin die je wel vindt in Visionboard (screensavers met hele bijzondere effecten) en de Mindmovies (je filmpje transparant mee laten draaien terwijl je surft of zo).

Sylva heeft me in de loop der tijd vaak bemoedigende mailtjes gestuurd. Ze schreef me nu:
Goed dat jij jezelf blijft, Visionboard of Mindmovies. Jij reikt ons de tools aan, van wat de mogelijkheden zijn om aan onszelf te werken. Zodat we zelfstandig ons leven in handen hebben. Schatkaarten vind ik echt tof, heb ik vroeger veel gebruikt, dat is de voorloper van visionboard en mindmovies. Nu met de nieuwe technologie zoals pc zijn er veel mogelijkheden. Zoveel jaren geleden met de schatkaart werkboek van Shakti Gawin, moest je de lijm en tijdschriften bij de hand hebben om collages te maken van je doelen, was wel leuk en trouwens ik heb er veel doelen mee kunnen realiseren. Wat ik wel jammer vind is dat het schatkaart werkboek (ank hermes) niet meer te verkrijgen is. Met de moderne tijd worden alle doelen met de pc gerealiseerd. Ik heb nu ook een Visionboard software, een leuk speeltje & de mind movies bekijk ik ook. Och, ja we hebben zoveel keuzes en voor ieder wat wils, dat is toch fijn. We beseffen soms niet hoe rijk we zijn, op deze planeet aarde. De mensen mogen wel dankbaar zijn.

Money, money, money ... Een nieuw videofilmpje.

Wist je dat koningin Elisabeth miljoenen ponden in een loterij won? Er wordt zo min mogelijk over gepraat, want we weten allemaal hoe negatief mensen reageren als iemand die al rijk is, zo gemakkelijk aan nog meer geld komt. Toch is het volkomen in overeenstemming met de wet van aantrekking. Een rijke geest trekt steeds meer rijkdom aan. Ook het volgende bericht dat ik las op geldtips.nl.msn.com vormt weer een bewijs voor de wet van aantrekking.

"Het zal mijn leven niet veranderen". Dat zei de winnaar over zijn prijs, gewonnen met een kraslot: een miljoen dollar per jaar tot aan zijn dood. Geen gekke reactie, want de winnaar wás al multimiljonair.

De Londense bankier Keener Altunis (33) nam zijn prijs gelaten in ontvangst. "Zal het materieel gezien mijn leven veranderen? Nee; ik was al een gezegend en gefortuneerd man". En aangezien Altunis Brit is, maar in New York woont, hoeft hij alleen lokale belasting over het gewonnen geld te betalen en geen federale belasting. Daardoor kan hij rekenen op ruim 900.000 dollar per jaar voor de rest van zijn leven.

Altunis kocht drie krasloten van 30 dollar toen hij zijn ouders bezocht in New York. "Het bleek de beste investering te zijn die ik ooit deed. Hoe rijk iemand ook is, een miljoen per jaar blijft een hoop geld". Toch geeft de prijs hem - middenin de financiële crisis - een gemengd gevoel. Vrienden van me verliezen hun baan. Het zijn de zwaarste tijden ooit, dus het winnen van deze prijs voelt bitterzoet'.

Om dat bewustzijn van financiële overvloed te helpen versterken heb ik op de website een pagina met een nieuw filmpje met geldaffirmaties gepubliceerd. Het is gemaakt door Yvonne Liew-On. Er is ook een versie zonder muziek, daar kan je dan je eigen favoriete muziek bij afspelen. Op die pagina kun je ook de affirmaties onder het filmpje lezen.

Een klacht die ik heel vaak hoor van mensen die bewust willen scheppen, is dat het ze niet lukt om hun aandacht lang genoeg te richten op de dingen die ze willen. Het is vooral moeilijk om met gevoel te visualiseren, zeggen ze. Ze vertellen dat hun wensen maar gedeeltelijk verwezenlijkt worden, om onverklaarbare redenen. Het is een enorme uitdaging om hun zorgen en negatieve gevoelens te veranderen.

Om iets aan te trekken moet je je vibrationeel erop afstemmen. De Transformator technieken voor Energetisch Verandering die ik ze aanreik helpen om de negatieve overtuigingen op te ruimen, maar dan ben je er nog niet. Als je bijvoorbeeld een fijnere baan wil, zul je je dat moeten kunnen voorstellen en je daarop verheugen, alsof je het al hebt. Na toepassing van de Trans4mator zit er wel niets meer in de weg, maar we zijn zo gewend eraan om ons vlak te voelen, dat het moeilijk is om gevoelens van blijde verwachting op te wekken. En het is een uitdaging om dit zo vaak mogelijk te doen.

Om iets wat je wenst te verwezenlijken moet je constant op de golflengte ervan zitten. Affirmeren en voelualiseren maken deel uit hiervan, maar er is meer nodig. Er wordt vaak gezegd dat we helemaal zeker ervan moeten zijn dat we het hebben. Uit eigen ervaring weet ik dat dat niet altijd hoeft. De meest geweldige dingen die ik heb ontvangen, leken volledig buiten mijn bereik. Daarom was het ook zo geweldig om ze te krijgen. En ik kreeg ze nadat ik naar ze verlangd had, maar pas toen ik het gevoel van gebrek en van “ik wil het nu” had losgelaten en onbezorgd verder leefde. Daarom is onthechting zo belangrijk.

Esther Hicks, de spreekbuis voor Abraham, zegt dat je je aandacht maar 68 seconden erop hoeft te richten en dat geloof ik graag. Maar het is echt wel nodig om dat heel vaak te doen. Je hebt ook enorm moeten oefenen om de negatieve overtuigingen aan te leren waarmee je je huidige situatie hebt geschapen. Terwijl je ze afleert, zul je ook moeten oefenen om iets beters te scheppen. Gelukkig is dat veel gemakkelijker voor je, want het past beter bij je ware aard.

Het is mijn ervaring dat mensen die zich wel gelukkig kunnen voelen heel vaak heerlijke dingen aantrekken, waar ze niet eens om hadden gevraagd. Jezus zei dat onze Vader weet wat we nodig hebben voordat wij het zelf weten en het lijkt erop dat hij ook hierin gelijk heeft (alweer)!

Omdat zoveel mensen geconditioneerd zijn om bang te zijn voor geluk en blijdschap, zitten ze haast aldoor op een heel laag vibratieniveau. Daardoor verandert er heel weinig in hun leven en bereiken ze niets. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk aldoor op een hogere golflengte bent afgestemd, kun je het beste het idee van iets manifesteren loslaten en je gewoon erop richten om je goed te voelen.

Wanneer je niet de moeite neemt om zo vaak mogelijk intentioneel bezig te zijn met je vibratieniveau en niet erop let of je je goed voelt, trek je alleen kleine stukjes aan van de heerlijkheden die voor jou in de goddelijke opslagruimten worden bewaard.

Het is niet voldoende om je zorgelijke gedachten te negeren. Onderdrukken werkt niet, want je wereld reflecteert wat in jou leeft, of je je ervan bewust bent of niet.

Het is belangrijk om meer dan passieve aandacht te besteden aan dingen die je je goed laten voelen. Wanneer iets echt belangrijk voor me is, is mijn aandacht is actief en eisend, ik trek dan wel alle registers open. Let maar op hoeveel emotie je voelt wanneer er iets naars gebeurt. Daaraan herken je het verschil met passieve aandacht.

Je verbinden met mensen die weten

Kort geleden belde iemand om me een abonnement op filmnet te verkopen. Het eerste wat bij me opkwam was dat ik mijn kostbare tijd van leven nog niet tegen betaling zou willen verspillen aan zoiets. Ik zei dan ook meteen dat ik geen interesse had, dat ik niets had gezien in hun aanbod dat me aansprak en daar niet voor wilde betalen. Ik zegen altijd iedereen op mijn pad en blijkbaar voelde de vrouw die mij belde dat, want ze wilde graag meer over mij weten, ze vroeg me naar mijn levensfilosofie! Ik vertelde haar dat voor mij niets belangrijker is dan me goed te voelen, ongeacht wat de wereld buiten mij me laat zien. Ze werd er heel vrolijk van, het was duidelijk merkbaar dat ze genoot van ons gesprek, dat zei ze ook en eigenlijk wilde ze niet ophangen. Ik wel, ik had nog andere dingen te doen en uiteindelijk deden we dat toch maar.

Toen ik in de Endeavor Academy in Amerika woonde, was er een man die ik heel raar vond. Hij achtervolgde bepaalde leraren en ging ongevraagd bij ze op bezoek. Soms joegen ze hem weg en hij ging gewoon terug. Ik vroeg hem waarom hij dat deed. Hij zei, dat je altijd het gezelschap van de leraren op moest zoeken, dat dat een snelle en gemakkelijke weg naar verlichting was. Maar hij kon me niet uitleggen waarom dat zo was.
Ik ergerde me vroeger ook aan de mensen die introkken bij een guru en deze met aanbidding behandelden. Het leek me niet goed om een ander mens op een voetstuk te plaatsen. Ik vind sommige vormen van die aanbidding nog steeds heel onsmakelijk. Vooral nadat na afloop van een bijeenkomst van de landelijke Cursus in wonderen vereniging “Miracles in contact” een man zomaar aan mijn voeten ging liggen en ze kuste. Brrr. . . Ik ging zo snel mogelijk weg. Misschien was hij in India geweest en had daar dergelijke praktijken geleerd. De Cursus leert ons dat niemand beter is dan een ander, we zijn allemaal volmaakte goddelijke wezens. We hoeven niet voor elkaar in het stof te kruipen. Wel elkaar te respecteren.

Maar nu begrijp ik door mijn eigen ervaring beter waarom mensen zo graag bij hun guru zijn, als die dat toestaat.

In de loop der tijd kwam er een stoet van mensen op mijn pad bij wie zoveel wonderen gebeurden nadat ze met mij in contact kwamen. Het is niet een intellectuele overdracht, en het is ook niet iets dat de leraar je geeft, maar door bij hem/haar te zijn kan je vibratieniveau verhoogd worden en de slapende reus in jou begint zich te roeren.

Door zich met mij te verbinden via het kopen van producten, workshops bezoeken, cursussen en teleseminars, ervaren mensen bijzondere dingen. Tijdens een workshop of teleseminar behandel ik daarom niet de problemen van alle deelnemers. Ik weet dat er al veel verandert louter door deel te nemen. Dat komt doordat je vibratieniveau dan afgestemd wordt op de mijne. Ik noem dat samen in het Licht zijn. We zijn dan met lichtlijntjes met elkaar verbonden en de energie die van mij naar jou stroomt verhoogt je frequentie. Vooral ook omdat je er open voor staat, maar daarom kun je ook verdragen om met mij verbonden te zijn. En daardoor komt er meer ruimte voor de manifestaties die je wenst.
Er gaat zoveel Licht met mij, het is gewoon besmettelijk. Door de hoge energie voelen mensen soms wel rare dingen in mijn buurt. Zo vertelde een deelnemer tijdens een workshop dat hij ineens hoofdpijn kreeg, terwijl hij nooit hoofdpijn heeft. En dat verdween ineens ook weer.
Mensen werden soms eventjes misselijk of voelden zich gedesoriënteerd. Ze lieten van alles liggen, tassen, paraplu's en liepen zelfs zonder jas de deur uit.

Vibratieverhoging alleen is niet genoeg, er is ook een training van het denken nodig. In “Een cursus in wonderen” wordt dat een zuivering van de geest (mind training) genoemd. Je moet leren om zelf je vibratieniveau te verhogen. Dan ben je niet alleen een zegen voor jezelf, maar ook voor anderen en zo draag je bij aan de transformatie van de wereld.

Jammer genoeg zakken sommige mensen weer af. Dat komt doordat ze zich niet met mij blijven verbinden. Elke keer wanneer je een paar stappen vooruit zet, slaat ego terug. In ieder mens is er grote weerstand tegen verandering. Je conditionering wil je vasthouden in je oude patronen. Dat lijkt het veiligst. Deze mensen gaan dan meedoen aan allerlei andere “leuke spirituele activiteiten”. Ze verbinden zich met mensen die hun vibratieniveau weer omlaag halen. Deze spirituele “shoppers” beseffen niet wat ze zichzelf aandoen met hun rondsnuffelen. Ze zijn goddelijk geleid naar mij toe en zouden zich aan mij moeten vastklampen wanneer ze merken dat dingen verbeteren in hun leven. Niet dat het me blij maakt als mensen mij in beslag nemen, maar het is nu eenmaal mijn levenstaak om een werktuig voor transformatie te zijn. Ik heb toestemming gegeven hiervoor, want niets geeft mij uiteindelijk meer voldoening dan de heling van mijn medemensen.

Waarom is het zo moeilijk om in je eentje te transformeren?

Niets of niemand buiten je kan je echt gelukkig maken. Gelukkig maar, want als mensen de macht hebben om je gelukkig te maken, kunnen ze je ook ongelukkig maken. Heel veel mensen die dit niet beseffen geven vrijwillig hun macht uit handen en ervaren soms een beetje geluk door toedoen van anderen. Gegeven moment maken ze dan vanzelf persoonlijk kennis met ongelukkig zijn, want in deze wereld van contrast moet de tegenstelling wel langskomen. Wanneer je meester bent over jezelf, kun je je nog wel ongelukkig voelen, elke keer dat je verkeerd schept, maar je voelt je niet meer machteloos en overgeleverd aan de grillen van “het lot” of van andere mensen. Je wordt pas echt gelukkig wanneer je meester bent over jezelf.

Mensen zien zo vaak dat transformatie gigantische voordelen biedt. Ze maken zelf iets mee of ze nemen het waar in de levens van talloze anderen. Toch hebben ze weerstand tegen verandering. Vooral tegen innerlijke verandering. De belangrijkste reden waarom het zo moeilijk is om je denk- en gevoelswereld te veranderen, is omdat het een gewoontepatroon is om je zorgen te maken; het is net een verslaving. Je lichaam scheidt dan stoffen af waar je zo aan gewend bent geraakt, dat je ze telkens weer produceert door nog meer zorgelijke gedachten. Het is een gevolg van de ego-conditionering. Je ego is eigenlijk een verzameling gewoonten, die in stand worden gehouden door je aangeleerde ego-overtuigingen. Je kunt dit echter overwinnen door verslaafd te raken aan heerlijke stoffen, de endorfinen, dopamine, serotonine e.a.

De ego-conditionering is heel lang actief. Zelfs als je lange tijd op een hoog vibratieniveau leeft, komt er in deze wereld regelmatig een situatie vol contrast langs die dit activeert. Dat wil niet zeggen dat je je naar zult voelen, maar er zullen wel uitdagingen zijn om je te testen en je te helpen kiezen voor iets beters. Daarvoor is deze wereld gemaakt. Daarom zie je dat steeds meer mensen samenkomen om elkaar te steunen om op een fijnere golflengte te blijven. Jammer genoeg is het meestal de lamme die de blinde leidt en de gevolgen zijn vaak desastreus.

Zie het als een vibrationele bankrekening. Als je je zorgen maakt, ben je bezig energie op te nemen en als je afgestemd bent op je ware wezen en je dus echt goed voelt, ben je bezig energie te deponeren. Bouw je vortex op door je vibrationele energierekening steeds aan te vullen.

Teleseminar voor cursisten en ook voor kopers

Om ook kopers in staat te stellen zich met mij te blijven verbinden, heb ik besloten om bij wijze van experiment een teleseminar te geven waaraan niet alleen cursisten mee kunnen doen, maar ook de kopers. Dus als je ooit iets bij ons hebt gekocht of een workshop hebt bezocht, ben je welkom bij de komende teleconferentie op maandag 5 november 2012 vanaf 20.00 uur via Skype. Voor cursisten is deelname gratis, de overigen betalen 20 euro vooraf. Mail me om je op te geven.

We gaan dan wat oefeningen doen die ik spelletjes ben gaan noemen. In de vorige nieuwsbrief beschreef ik er een paar, namelijk het “waarom ... steeds meer/beter” en “ik ben zo benieuwd” spel. Ik noem het spelletjes om te benadrukken dat het leuk is om te werken met de law of attraction (LOA), de wet van aantrekking. We gaan dus niet werken aan het loslaten van blokkades en negatieve overtuigingen. We gaan nu vooral technieken toepassen om te onthechten, want gegeven moment moet je het gevoel van verlangen ook loslaten. Verlangen is namelijk een signaal dat je het niet hebt. “Vraag en het zal je gegeven worden”, maar hoe belangrijk vragen ook is, je moet gegeven moment ook kunnen accepteren. Wat je vraagt wordt gegeven, maar zolang je op de golflengte van vragen zit, kun je het antwoord niet zien. Deze spelletjes zijn ook heel goed voor de mensen die zeggen dat ze niet goed kunnen visualiseren. Op een speelse wijze stap je in de toekomst van je dromen.

De schriftelijke cursus “de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven”

Als je leven niet de vervulling geeft die je gelukkig maakt, en je wil die diepe bevrediging gaan ervaren, is het van belang om je verbeelding en je taalgebruik te leren beheersen. Je verbeelding en taalgebruik zijn de werktuigen van je scheppingskracht. Je kunt nu meteen een prachtig leven vol voldoening hebben zodra je daarvoor kiest. Het is daarvoor nodig om bewust te houden van je leven en dus van jezelf. Zeg elke dag “ik hou steeds meer van mijn leven en van mezelf” en pas de Energetische Veranderingstechnieken van de Transformator toe om de pijn en destructieve overtuigingen te verwerken die zich in je energiesysteem opgehoopt hebben. Wanneer je dit een tijdlang hebt gedaan, ga je steeds meer vibreren op de golflengte van Liefde, wat je echte essentie is. Let dan op wat er begint te gebeuren in je leven. Je wordt steeds vrediger en dan beginnen heerlijke dingen zich te manifesteren. De mensen om je heen hebben het vaak nog eerder in de gaten dan jij. Voor jou kan het heel gewoon lijken, tenzij je bewust oplet. Daarom raad ik mensen aan om een dagboek bij te houden of hun successen te noteren.

Dat doe ik zelf ook, daarom weet ik dat de Transformator datgene is waarnaar ik mijn hele leven heb gezocht.
Met mij passen heel veel mensen deze verzameling werktuigen toe voor een gelukkig leven en een gelukkige toekomst. De opzienbarende Transformator technieken genieten steeds meer bekendheid. Talloze mensen willen de wet van aantrekking (loa=law of attraction) toepassen om succes, geluk en voldoening aan te trekken. Het is slechts het begin wanneer je erover leest en het begrijpt. Er komt meer bij kijken om het te verwezenlijken. In “the Secret” kon je zien wat mogelijk is, wat je kunt bereiken, en de Transformator toont je de weg naar je doelen.

Met de Transformator reis je naar de volgende dimensie door dit werkelijk toe te passen en te blijven gebruiken en in je leven te integreren. Alles wat je eerder hebt geleerd is een aanval op je werkelijkheid en de kosmische wetten. De ego-conditionering wordt echter voor steeds meer mensen een onverdraaglijke gevangenis. Met de Transformator cursussen herprogrammeer je jezelf en maak je al je ongewenste verkeerde scheppingen ongedaan.

De mensen die denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven, zouden zich af kunnen vragen: “kan ik het mij veroorloven om zo door te gaan? Of is het tijd om te veranderen?”

Om het gemakkelijker voor je maken om elke aarzeling te overwinnen, heb ik een speciale aanbieding die alleen geldig is tot 21 december 2012. Ik heb van de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven nog 2 exemplaren liggen voor ik nieuwe pakketten laat bijmaken. De eerstvolgende twee nieuwe cursisten krijgen een bijzondere extra korting van 60 euro bij vooruitbetaling van het cursusgeld. Je leest het goed, je krijgt 60 euro cadeau!

Ik doe dit omdat ik de volgende versie van de cursus opnieuw ga indelen en de volgorde een beetje ga veranderen. De Transformator cursus is nog nooit zo gunstig geprijsd geweest, speciaal om de leden te danken voor hun steun en omdat ik waardeer dat we samen op dezelfde weg naar ons doel reizen. Maar wees er wel snel bij, want op is op!

De Transformator is de sleutel om de wet van aantrekking in je belevingswereld te brengen. Door deze kennis en werktuigen toe te passen leef je zorgeloos en vrij in overvloed. Het is in wezen heel eenvoudig, zodra je afgerekend hebt met de aangeleerde ego-blokkades. Want dan staat niets meer in de weg om je innerlijke leiding te horen en te volgen.

Je hoeft niet te blijven zoeken, het is heel eenvoudig om aan te trekken wat je wil. De Transformator tilt de sluier op en laat je het geheim zelf ervaren. Daardoor kun je het voorgoed zelf toepassen.

Kun je je voorstellen hoe je leven dan zou kunnen zijn?

Een leven waarin elke ervaring je fascineert en waarin je echt van je leven houdt!

Alles wat in je ervaringswereld is, heb je zelf aangetrokken met de kracht van je geest – het goede, het slechte en het lelijke ...
Dus ook de dingen die je eigenlijk niet wilde hebben. Met de Transformator kun je leren om alle narigheid die zich aandient meteen te laten oplossen en het contrast te gebruiken om aan te trekken wat je wel wilt. Begin nu aan een volkomen nieuw leven vol geluk en dankbaarheid en mail me om je in te schrijven voor een cursus.

yvonne winner eurovision


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl