Transformator Nieuwsbrief over angst om blij te zijn en tips voor ouders
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Onderwerpen:
- Transformator bijeenkomst op 29 oktober 2009 in Almere
- Je aandacht richten op datgene wat je gelukkig maakt en de angst om blij te zijn overwinnen
- LOA en kinderen
- Goed ouderschap en een link naar “Alex in Elfenland”
- Video's op internet: Reverend Ike – Chi oefening - Spiritueel tuinieren – Human Slinky & hoola hoop, de Moses Code
- Lachen is gezond
- Bedankje aan de kopersOp donderdag 29 oktober is er een bijeenkomst in Almere. We gaan weer een feestje bouwen en goede technieken leren om meer innerlijke vrede te verkrijgen en blijvend gelukkig te zijn. Het gaat vooral over zelfwaardering. Als je weleens last hebt van een knagend, onrustig gevoel, of je vindt het moeilijk om echt van jezelf te houden, is deze Transformator bijeenkomst voor jou. Meld je tijdig aan i.v.m. de te reserveren ruimte. Voor leden van de nieuwsbrief is de prijs van deelname 60 euro, voor anderen is het 70 euro. Mensen die vooraf betalen, krijgen een interessante korting van 7,50 euro. Je hoeft dan maar 52,50 of 62,50 euro te betalen. Als je een introducee meeneemt, krijg je 10 euro korting. Cursisten doen mee op basis van donatie.

Je aandacht richten op datgene wat je gelukkig maakt en de angst om blij te zijn overwinnen

Ik ben het niet altijd eens met alles wat Esther Hicks zegt. Zo raad ze mensen aan om alleen heel geleidelijk te veranderen, want quantum-sprongen zijn volgens haar onmogelijk. En als ze mogelijk zouden zijn, zouden ze onwenselijke gevolgen hebben. Dat is wel heel kort door de bocht. Een hoger wezen die in feite beweert dat wonderen onmogelijk en onwenselijk zijn?
Ik heb de afgelopen jaren voortdurend wonderen van transformatie meegemaakt. Een heel enkele keer lijkt de verandering te hard te gaan, maar de betrokkene stelt dan de situatie bij.

Ik denk dat Esther in dat geval aan het woord is en niet Abraham. Esther weet gewoon niet dat er technieken zijn zoals de Transformator waarmee je wel snel kunt veranderen. Na talloze gechannelde boeken gelezen te hebben, heb ik gemerkt dat vele “doorgeefluiken” delen van de informatie kleuren met hun ideeën. Zo begon Ramtha heel verheven en er was van alles dat echt resoneerde met mij. Toen ging het helaas mis. Dat is het probleem met gechannelde boodschappen, de entiteiten zijn zogenaamd onfeilbaar en hun woorden zouden de absolute waarheid zijn. Toch spreekt Ramtha miljoenen aan en misschien zijn de dingen die deze entiteit doorgeeft bewust afgestemd op het vibratieniveau en begripsvermogen van het publiek.
“Een cursus in wonderen” is ook gechanneld, maar het werkt zo magisch op je bewustzijn, dat je gewoon weet dat het van een wereld en een wezen afkomstig is met een veel hoger bewustzijnsniveau dan hier. Daarom vinden de mensen die het bestuderen het in het begin ook een heel moeilijk boek. Het sluit niet aan bij het referentiekader van mensen hier, zoals de boeken van Abraham, Ramtha of Ptaah e.a. Maar zodra er wat Licht binnen is gekomen, word je echt opgetild naar een heel ander leven.

Enfin, dit gaat eigenlijk niet over de “fouten” in de gechannelde boodschappen, ik ben al dolblij met de krenten in de pap.
En de pap die Esther Hicks opdient bevat heel veel krenten en nog veel meer lekkers! Ik ben vooral te spreken over de volgende uitspraak van haar:
“We zijn niet hier om erover te discussiëren of het goed of fout is wat jij of wie dan ook kiest. We kiezen geen partij, voor of tegen, wat dan ook. We zijn hier om je te helpen begrijpen dat je leven net zo heerlijk of net zo vreselijk kan zijn als jij toelaat. Het hangt allemaal af van de gedachten die jij denkt. En daarin ligt de basis van ieder's succes: hoe vaak denk ik gedachten die me vreugde brengen en hoe vaak laat ik gedachten hun gang gaan die me pijn brengen?”
--San Francisco, 8 maart 2003

Iedereen die bewust de wet van aantrekking (LOA = law of attraction) toepast, weet hoeveel we af moeten leren. We zijn zo gewend om onze aandacht op het negatieve te richten, het lijkt bijna een verslaving.
Iemand schreef:
“Ik zou willen dat iedereen wist hoe krachtig het is om je aandacht erop te richten dat alles goed gaat. Voor mij gaat alles heel, heel goed. Toch vraag ik me soms af of ik me niet meer zorgen zou moeten maken, over geld en de economie en relaties en iets zou moeten doen? Zou het niet beter zijn om me zorgen te maken?
Het is gewoon te gek. Alsof dat iets goeds brengt.”

Hierop heb ik het volgende te zeggen:
Je mag me geloven dat dit met iedereen op dit pad gebeurt. We denken allemaal af en toe dat we angstig zouden moeten zijn en iets zouden moeten doen om veiliger te zijn. Alsof dat helpt. Dat komt doordat we gewend waren om alleen het negatieve te zien en niet begrepen dat het er was om ons te helpen om te vragen om wat we dan wel wilden. Door onze aandacht op fijne dingen te richten, zoals mooie auto's overal waar je komt en mensen met wie het economisch goed gaat, trek je meer daarvan aan in je wereld.
Hele horden mensen zijn aldoor bezig met de angst voor recessie en het einde van de wereld (die komt, maar niet zoals men vreest), en dat brengt ze alleen maar meer ellende. Is het niet opvallend hoe weinig invloed de “recessie” in Nederland lijkt te hebben (gehad)? Het economisch optimisme is hier tegenwoordig onverwoestbaar.
We hoeven niet mee te doen aan al die angstige toestanden, we kunnen gewoon onze aandacht richten op datgene wat wel goed gaat in ons leven en dat van de mensen om ons heen.

Dat is iets waar we wel aan blijven werken. Het is zo ongewoon en hoeveel mensen ken je die het doen? Je wordt voortdurend uitgenodigd om mee te doen aan het doemdenken en het vereist telkens weer een bewust besluit om te blijven bij datgene wat beter voelt en dus beter voor je is.
We hebben elkaar nodig in deze manier van leven, want het is als een reis in een land waarvan geen kaarten bestaan. Een totaal andere manier van denken en leven.

Het is wel zo dat dit in de toekomst de overhand zal krijgen. Ik hoorde een tijdje geleden iemand in mijn buurt tegen haar partner zeggen “wat praat je toch negatief!” Blijkbaar letten zelfs mensen die hier niet mee bezig zijn daar op. Ze weten nog niet dat klagen over klagen ook negatief uitwerkt, want het is ook klagen. Het is toch een teken dat we vooruit gaan, al is het met vallen en opstaan.

LOA en kinderen

Voor onze kinderen kan het allemaal veel gemakkelijker gaan. Ze moeten natuurlijk wel in contrast leven, daarvoor zijn ze hier. Het gaat erom dat ze leren om er beter mee om te gaan dan wij geleerd hebben. Wanneer ik naar mijn volwassen dochter kijk, denk ik vaak, dat haar een hoop ellende bespaard zou zijn gebleven als ik haar hierover had kunnen leren toen ze bij me opgroeide. Ik ken meer ouders die het heel vervelend vinden dat ze hun kinderen niet beter kunnen voorbereiden op het leven. Ze weten zelf niet hoe, ze zijn ook pas aan het leren over de geestelijke wetten van het leven.

Wat doe je wanneer je kinderen woede-aanvallen krijgen of enorm te keer gaan? Dat doen ze ook nog bij voorkeur in het openbaar, wanneer je allerlei priemende afkeurende blikken op je gericht voelt. Je bent er dan misschien van overtuigd dat je een brevet van onvermogen verdient en iedereen je een slechte ouder vindt. Je past allerlei trucs toe die je in boeken las, zoals het afleiden van je kind. Het komt vaak neer op een manipulatieve methode om je kind te ontkrachten en dan voel je je niet goed over jezelf.

Ik heb een paar tips voor ouders die hier beter mee om willen gaan.
Kinderen vertonen dit gedrag niet om je te pesten. Ze hebben sterke gevoelens die een uitlaatklep zoeken. We moeten dit gedrag niet onderdrukken en het kind ook niet afleiden. Want het uiten van gevoelens is de manier waarop we onze geest zuiveren. We kunnen onze kinderen helpen om deze sterke gevoelens te begrijpen en zo te helpen om emotioneel sterker te worden. Zo krijg je kinderen zover dat ze hun gevoelens steeds meer gaan uiten op sociaal acceptabele manieren.

Je kunt bijvoorbeeld elke avond voor het slapen de dag doornemen met je kind en EVT op ze toepassen of op hun knuffel zodra er iets ter sprake komt dat je begrijpelijk wil maken. Bijvoorbeeld als het gepest is, of bang was, dan kun je die gevoelens behandelen en inzicht bieden. Je kunt de belangrijkste punten op het kind of op de knuffel vasthouden en kloppen en wrijven terwijl je zegt “Beertje (of de naam van het kind) was bang, maar Beertje/Naam is gelukkig veilig.” Wat je zegt hangt natuurlijk van de situatie af, maar het komt meestal erop neer dat je het kind verzekert dat het veilig is, bemind en gewaardeerd (een goed kind) en krachtig (de sterke punten benadrukken). Als je kind wegliep voor een pestkop, deed het vast het beste wat het kon doen in de gegeven omstandigheden. Ik maakte ooit mee dat een moeder haar zoon een watje noemde omdat hij dat deed. Je kunt je kind beter prijzen voor zijn keuze.
Kinderen vinden het heel fijn om met hun ouders via EVT te communiceren.

Goed ouderschap

De meeste ouders geloven dat ze zich op moeten offeren voor hun kinderen. Wat ze niet begrijpen is dat goed voor jezelf zorgen het beste is wat je voor je kinderen kunt doen. Dan zit je goed in je vel en ben je een voorbeeld van de werking van de LOA.
We zijn allemaal bezig ons bewustzijn te verruimen en te groeien, daarom kun je in deze wereld geen perfectie verwachten. We zijn allemaal volmaakt onvolmaakt.
Het belangrijkste is onze ontwikkeling. Daarom zegt Esther Hicks ook aldoor: “hou van jezelf, ontzie jezelf en wees zacht voor jezelf.” Door jezelf goed te keuren, hoe je levensomstandigheden er ook uit zien, verbetert je leven al en trek je steeds meer het leven van je dromen aan. Dat is pas iets goeds om je kinderen te leren!

Dus wat voor uitdagingen je ook hebt, hou van jezelf en hou van je leven. Daarom doen we ook zo vaak mogelijk de oefening die in de vorige nieuwsbrief stond:
“Ik hou van mezelf en ik hou van mijn leven, want ...” (ik sta onder goddelijke leiding en daarom komt het echt wel goed met me – of: mijn innerlijke leiding brengt me altijd op de juiste tijd op de juiste plaats bij de juiste mensen).

Wanneer dingen niet zo gaan als je zou willen, besef dat je het kunt veranderen. Misschien niet zo snel als je zou willen, maar het zal vast beter gaan. Je doet je best en meer kun je niet doen. Verwijt jezelf niet dat je niet meer doet, het zijn toch je onderbewuste aangeleerde conditioneringen die je tegenhouden. Als je het gemakkelijk kon, zou je het wel anders doen.

Daarbij wil ik graag helpen. Dat is mijn missie, om mensen te helpen om een beter leven te scheppen, niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun kinderen. Daarom schreef ik een paar jaar geleden “Alex in Elfenland” om ook kinderen kennis te laten maken met de wet van aantrekking. Lees een stuk uit dit ebook op www.absolute1.net
Mensen die het willen kopen voor 7.00 euro, kunnen mij een mailtje sturen.

De grootste dienst die je je kinderen kunt bewijzen is door zelf een goed voorbeeld te zijn en ze te leren over deze wet in woord en daad. We scheppen onze eigen realiteit, maar voordat we dit op de goede manier kunnen doen, moeten we nog heel wat leren en vooral afleren.

Met de Transformator ontdek je wat je echt kunt doen om te krijgen wat je wil in je leven. Onze cursussen en audio CD's maken voor talloze mensen al een enorm verschil. Ze kunnen ook jou helpen om een leven vol passie en wonderen te leiden.

We scheppen onze eigen realiteit, zelfs het gedrag van onze kinderen. Hoe moeilijk het ook lijkt om dit te geloven, wanneer je het gaat toepassen, beginnen allerlei dingen te veranderen. Ik heb echter gemerkt dat mensen door hun obsessie met wat niet werkt, te weinig letten op wat wel goed gaat. Zo ken ik een tienerjongen die eerst dacht dat hij in de vakantie vakken moest gaan vullen, en in plaats daarvan via Ebay spullen ging verkopen. De familie en vrienden geven hem hun overbodige spullen en hij verkoopt ze met met dikke winst. Eerst maakten zijn ouders zich zorgen of hij het wel aan kon en wel goed deed, maar uit liefde voor hem richten ze bewust hun aandacht erop dat zijn handeltje heel goed verloopt, hij pakt het heel goed aan en zijn bedrijfsvoering is heel efficiënt. Ze voelualiseren allerlei goede dingen voor hem.

En doordat ze hun aandacht op het goede voor hem richten, en niet op wat er allemaal verkeerd kan gaan en hem zelf laten leren van zijn eigen fouten, die gewoon feedback zijn hoe het beter kan, is hij blij met zijn handeltje en zijn inkomen. Hij leert erdoor om naar zijn innerlijke leiding te luisteren en de inspiratie die hij krijgt te volgen. Dus richt je aandacht op gedrag dat je wel wilt en op resultaten die je graag ziet en niet op wat je niet wil. Dat lijkt trouwens op het uitgangspunt van een stroming in de psychologie, het Behaviorisme van Skinner. Alleen gaat het hier niet erom om het kind af te richten, maar om je eigen geest af te richten.

Het is zo eenvoudig dat mensen gewoon weigeren te geloven dat het waar is.

In het nieuwste boek van Abraham (Esther en Jerry Hicks) “The Vortex” is een deel gewijd aan de opvoeding van kinderen. Er staat in:

Hoe meer je dingen in je kind ziet die je niet wil zien, hoe meer je daarvan zult zien. Het gedrag dat je oproept in je kind heeft meer te maken met jou dan met je kind. Dit geldt in feite voor alle relaties, maar aangezien je meer nadenkt over je kind dan over de meeste anderen, speelt je mening over je kind een grotere rol in zijn/haar gedrag.

Als je de nadruk op het ongewenste gedrag in je kind kon loslaten door het te negeren, en niet telkens weer af te spelen in je geest, en er niet met anderen over te praten en je er geen zorgen over te maken, zou je niet blijven bijdragen aan het ongewenste gedrag.

Wanneer je je aandacht op iemand richt, kan dat op twee manieren. Je aandacht kan gericht zijn op datgene wat gewenst is of op datgene wat ongewenst is. Als je oefent om je aandacht te richten op datgene wat gewenst is wanneer je aan je kind denkt, zul je beginnen om te zien dat gedragspatronen veranderen in de richting van hetgeen je wil zien. Je kind is een krachtige schepper die zich goed en waardevol wil voelen. Als je niet louter het tegendeel bevestigt, zal hij zich verheffen tot de goedheid van zijn ware aard.

Wanneer je je angstig, bezorgd, boos of gefrustreerd voelt zul je ongewenst gedrag van je kind oproepen.

Wanneer je liefdevol bent, vol waardering, of gezellig, zul je gewenst gedrag van je kind opwekken.

Je kind is niet geboren voor jouw plezier.


Kun je dat accepteren? Het is zo gemakkelijk om bezig te zijn met gedrag dat je niet wil, terwijl je toch weet dat daar niets goeds uit voortkomt.

Ik heb nog een paar tips voor ouders.
Toen mijn dochter klein was klom ze een keer op een kast en sprong naar beneden toen ik even niet keek. Het resultaat was een enorme buil op haar hoofd. Wat was ik geschrokken!

Sommige kinderen willen graag klimmen of ze doen dingen omdat ze meer autonomie willen. Als je kind op een kast of zelfs op het aanrecht wil klimmen, leg het uit dat het beter op een klimrek kan klimmen. Het kan ook zijn dat het zelf dingen wil pakken. Schep dan een situatie waarin het kind dingen voor zichzelf kan doen. Misschien kun je het een krukje geven om iets te pakken of zelf de handen te wassen.

Toen ik klein was, was het elke keer een heel gevecht om me aan te kleden. We leefden in de tropen waar het elke dag 35 graden is en ik wilde al die warme kleren niet aan, sokken en dichte schoenen. Ik wist beter wat goed voor me was dan de volwassenen. Ze gingen met me om alsof ik een aankleedpop was.
Maar dat doe jij natuurlijk niet en als je kind niet aangekleed wil worden, kun je er ook een spelletje van maken. Je kunt het meer keuzemogelijkheden geven. Geef het de kans om zelf te kiezen wat het aan wil. Vraag: zou je het nu willen doen of over een minuut? Als het kind zich zelf aan kan kleden kun je zeggen: “Ik doe mijn ogen dicht en wanneer ik ze open is er een verrassing. Je hebt dan vast je sokken aan!” De meeste kinderen willen zich dan wel aankleden.

Een groot probleem voor veel ouders is dat hun kinderen aldoor tv willen kijken. Misschien is dat ontstaan doordat het eerst wel gemakkelijk voor je was, de tv als babysitter. Je had geen idee dat er zo'n vervelend patroon zou ontstaan. Maar hoe het ook is ontstaan, je kunt dit patroon doorbreken door met het kind dingen te doen die het interessant vindt. Bijvoorbeeld spelletjes zoals memory of kaartspelletjes. Toen mijn dochter opgroeide was er gewoon niet zoveel op tv als nu en het was normaal dat kinderen om 7 uur naar bed gingen. Als ik om me heen kijk, lijkt het alsof dat totaal verleden tijd is. Kinderen spelen om 10 uur 's avonds nog gewoon buiten. Soms spelen ze zelfs in de regen buiten. Het lijkt alsof het thuis zo beroerd is dat ze liever buiten zijn dan binnen.

Nu volgen weer wat video's op internet.

Na de overgang van reverend Ike op 28 juli 2009 werd een video (When I've finished what God intended for me) gepubliceerd waarin hij zegt dat hij geen begrafenis wil. Wel geld om zijn missie draaiend te houden. Hij vertelt ook over zijn plannen voor zijn leven in het hiernamaals.


Mijn afspeellijst (margarethlee op youtube) bevat al 55 videos van reverend Ike.
De laatste was heel humoristisch. In “Dracula, the devil and the power of your thoughts” vergelijkt hij de duivel met Dracula en legt uit wat het kwaad echt is.


Hier is een goede Chi oefening om kracht te ontwikkelen. Ook goed voor mensen met nek- en schouderklachten.


Iemand vertelde me laatst dat alles zo volmaakt klopt op dagen dat ze zich heel goed voelt en plezier heeft. Zelfs de stoplichten lijken dan mee te doen om haar in de flow te houden. Huisdieren kunnen je heel goed helpen om je goed te voelen. Voor mij zijn het de vogeltjes en andere dieren in mijn tuin. Het is bijna een meditatieve ervaring om naar ze te kijken. En ze laten me ook heel vaak lachen. Zoals de jonge mereltjes die gezellig binnenkomen. En hun ouders, die me willen voeren en bessen op mijn deurmat leggen.
Mijn tuin is voor mij een heel bijzondere plek. Ik deel mijn ideeën over spiritueel tuinieren op
www.absolute1.net met de liefhebbers. Er is nog een oudere pagina hierover:
Japanse Zen tuin en spiritueel tuinieren

Ik kijk graag naar (video's van) kleine kinderen, want ze zijn een bron van plezier. Ze genieten zo intens en zijn zo levenslustig. Het is heerlijk om zo goed afgestemd te zijn op je ware Zelf en verbonden. Ooit waren we allemaal zo en we kunnen weer zo worden.

Tot dan zal ego proberen ons op allerlei manieren van ons ware wezen af te houden. Zoals de films en tv programma's waarin onze vereniging als iets angstwekkends wordt afgeschilderd. Er is een aflevering van Star Trek waarin captain Kirk op een planeet komt waar een goddelijk wezen totale vrede heeft gebracht, door alle geesten met elkaar te verenigen. Natuurlijk wordt die geest met alle middelen bestreden, want hij heeft mensen hun “vrije wil” ontnomen. Alsof het mensen hun wil is om in conflict te leven. Conflicten horen bij een wil die gevangen is door het ego. Geen kwaad woord verder over Star Trek, want er zijn heel veel transformerende afleveringen.
We worden via deze programma's bang gemaakt voor wezens die vrede en eenheid willen brengen. Ik moet toegeven, toen mijn eerste eenheidservaringen begonnen, was ik behoorlijk bang. Ego is bang om dood te gaan en beschouwt een verandering van identiteit als dood. Maar vrede is je ware aard en je gaat niet dood, je wordt alleen meer jezelf. Je ware Zelf, wel te verstaan.

Een nieuwe rage: Human Slinky

Er is ook een filmpje erbij met een schattig meisje van 8 die laat zien hoe leuk dit nieuwe speelgoed voor kinderen kan zijn. Dit lijkt wel de oplossing om overgewicht bij kinderen te voorkomen.


Met de ouderwetse hoola hoop kun je ook aardige dingen doen. Ze komt een beetje langzaam op gang, maar ik doe het haar niet na.


Bij Cirque du Soleil doen ze er verbluffende dingen mee, maar de volgende act is ook niet mis. Het lijkt bijna op een slinky met hoola hoops.


Geniet van de Engelstalige video door de maker van The Secret:
"The Moses Code" met o.a. Michael Beckwith en Iyanla Vanzant


LACHEN IS GEZOND
Wat je zou willen dat ze aan je graf zeggen

Drie vrienden overlijden in een autobotsing en ze gaan naar een oriëntatie-bijeenkomst in de hemel. Daar wordt ze gevraagd: “Wanneer je in je kist ligt en je familie en vrienden praten over je, wat zou je willen dat ze zeggen?”
De eerste man zegt: “Ik zou ze willen horen zeggen dat ik een hele goede arts was en een goed gezinshoofd.”
De tweede man zegt: “Ik zou willen horen dat ik een geweldige echtgenoot en leraar was, die een enorm verschil maakte voor de toekomst van kinderen.”

De laatste man antwoordt: “Ik zou ze willen horen zeggen ... Kijk, hij beweegt!”

Bedankje aan de kopers

Ik denk weleens dat ik meer reclame zou moeten maken, bijvoorbeeld in Onkruid en andere tijdschriften. In het begin wilde ik dat niet doen, want ik kon al het werk al nauwelijks aan. Maar nu loopt alles op rolletjes. Ik heb nog steeds overweldigend veel werk en inspiratie, maar omdat ik alles ordelijker en efficiënter doe en veel dingen aan anderen overlaat, kan ik nu ook meer aan. Het heeft even geduurd voordat ik kon toelaten dat mensen me hielpen, maar gelukkig ben ik nu over die hobbel heen.
Het is heerlijk dat mijn producten, de cursussen, CD's en boeken mensen zo inspireren en zegenen dat ze het van de daken roepen. De meeste nieuwe kopers en cursisten komen via mondelinge reclame bij me en natuurlijk ook via de website. Ik ben echt verwend met al de kopers die reclame maken voor mijn werk en mijn producten en ik ga een speciale manier bedenken om ze te bedanken. Ik laat het je nog wel weten. En hartelijk dank!

Je mag me gerust mailen met tips of om je waardering te uiten. Deze nieuwsbrief mag met iedereen gedeeld worden, en je kunt het ook in je blogs en forums vermelden. Neem dan ook een link op naar www.trans4mator.nlDe volgende nieuwsbrief kan over 1 van de volgende onderwerpen gaan. De meeste mensen die me na de vorige nieuwsbrief mailden zijn het met me eens dat zelfbeeld en zelfwaardering superbelangrijk zijn om een heerlijk leven vorm te geven. Ook innerlijke vrede staat hoog op de lijst met prioriteiten. Dus gaat de volgende nieuwsbrief over een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering. Welke van de volgende onderwerpen zullen we kiezen voor november? Of wil je liever iets anders? Zend me een mailtje met de naam van het thema waarover je meer wil weten.
- Zullen we in de 4e dimensie verrijzen door ons DNA te activeren?
- Hoe je loterijen kunt winnen met behulp van de wet van aantrekking.
- Leuke manieren om je kinderen te leren omgaan met geld.

Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl