JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Transformator Nieuwsbrief nr.22


Liefdevolle JIJ vol stralend Licht,
Ik hoop dat deze aanhef je vibratie-niveau een beetje verhoogt. En dat het je eraan herinnert wie je echt bent. We zijn allen goddelijke wezens vol stralend licht en liefde. Wat we hier ook lijken te zijn en te doen, dat is onze eeuwige werkelijkheid. Je bent Liefde!

Ik wil iedereen bedanken die de kortingsaktie van januari tot zo'n enorm succes heeft gemaakt. Ik ben vooral vele de mensen dankbaar die al eerder Transformator cursussen deden of producten kochten. Want dat ze meer willen is een duidelijk teken dat ze waarde hechten aan deze producten. Ik vind ze natuurlijk zelf bijzonder waardevolle producten, maar gelukkig ben ik geen roepende in de woestijn!

Je kunt nu een paar video's bekijken met Transformator oefeningen. De verkorte klopmethode en de basis Transformator oefening en de Tarzanklop.


verkorte versie van de standaard Transformator energetische technieken

De verkorte kloptechniek van de Transformator:


De combinatie van de oorklop met de tarzan klop voor betere prestaties
Even terzijde: Ik heb ooit een hilarische show van Lily Tomlin gezien, toen ik in de VS was. Het heet "Searching for signs of intelligent life in the universe". Ik zocht het op youtube, maar vond het niet.


Ik vond wel een video van Gary Craig en dr.Larry Nimms. Eén van de EVT technieken is virtueel behandelen. Dat is het toepassen van EVT in gedachten op de meridiaanpunten, dus zonder jezelf aan te raken. Dit is aantoonbaar effectief gebleken. Vooral visuele en kinesthetische mensen, die zich de punten goed kunnen voorstellen en invoelen, bereiken hier heel veel mee. Ook kun je EVT substituut toepassen, dat wil zeggen, je klopt voor een ander, zonder die persoon aan te raken. Misschien is die ander wel heel ergens anders. En dat werkt ook heel goed.

Op een video bij Youtube demonstreert dr. Larry Nimms dit principe bij Gary Craig. Hier is de video:


Je kunt zien dat Dr. Nimms de armtest doet bij Gary Craig en helemaal niets zegt tegen Gary terwijl hij dit doet. Gary's rechterarm is onverklaarbaar zwak. Vervolgens is de rechterarm sterk en ineens is de linkerarm zwak. Larry Nimms vertelt dan dat hij substituut voor Gary heeft geklopt op zijn oor. Hij zei tegen zichzelf: "ik ben Gary. Mijn rechterarm is zwak" enz.

Iemand in het publiek vraagt vervolgens of je dit ook kunt toepassen tijdens een sportwedstrijd. Het antwoord van dr. Larry Nimms is bevestigend. Bij mij komt dan onmiddellijk weerstand op, want is het niet veel fijner om te winnen vanwege je capaciteiten? Maar in egoland gaan wedstrijden vaak om veel geld en niet om de sport. Ook in zakelijke onderhandelingen schijnen deze eenvoudige energetische technieken vaak gebruikt te worden om anderen te "verslaan" en te laten doen wat je wil.

Deze technieken zijn net als electriciteit, je kunt ze gebruiken om een huis te verlichten en te koken, maar ook voor de electrische stoel. Wat je in de Transformator leert is om ze ten goede van iedereen te gebruiken. Want wanneer je kwaad wil doen, zijn er negatieve gedachten en overtuigingen in je geest en je zult de gevolgen van ze op de één of andere manier ervaren. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is dat uit onderzoek bleek dat misdaad echt niet loont. Gemiddeld bemachtigt een misdadiger in Amerika 3000 dollar door zijn misdaad. Vervolgens mag hij hiervoor 10 jaar voor de Staat werken in de gevangenis.


Carlos stelde mij een vraag die ik vaak te horen krijg:
"Ik dank je van harte voor je nieuwsbrieven, soms haal ik er veel uit soms minder maar dit is normaal denk ik.
Wat ik graag nog meer zou leren is: hoe kan je meer gevoel, (en echt gevoel) in je gedachten steken.
Wanneer je je gedachten voelt, dan worden ze werkelijkheid. Maar door het een of het ander, dat ik nog niet gevonden heb bij mezelf, blijven die gevoelens uit. En het worden geen continue gevoelens die je hebt maar flitsende. Daar kan ik nog heel veel bij leren en ik ben er zeker van, van andere dingen ook. Maar ik zou graag eerst die gevoelens willen opwekken die de doorgang geven naar uw solar plexus en daar worden de blijvende gedachten, uw dromen verzilverd. Om van daar uit werkelijkheid te worden.
Ik wens je nog heel veel succes toe en alle andere mensen ook dat ze mogen en kunnen zijn wat ze willen zijn.
Daarom zeg ik elke dag 10 x " de oneindige intelligentie zal zijn wat ik wil zijn" "ik dank U Vader dat je mij verhoort."

Omdat dit zo'n belangrijke vraag is, wil ik het antwoord hier met je delen.

Wanneer je iets wil, maar je kunt niet bij het gevoel van het al te hebben, ben je in wezen niet verbonden met datgene wat je wil. Je kunt het dus niet aantrekken. En wanneer je niet bij het gevoel kunt, zit je meestal wel in het gevoel van het niet te hebben en dat blijft dan je ervaring. Je bent verbonden met "niet hebben". En dat komt altijd doordat de onzichtbare kracht die je lijkt tegen te houden, je eigen onderbewustzijn is.

Stel je wil je gezond en fit voelen. Dat soort verlangens komt meestal naar boven omdat je gebrek aan gezondheid ervaart of vreest. Misschien ben je bang voor veroudering of het gaat slecht met je lichaam. Hoe kun je je dan wel gezond en fit voelen en geloven dat het zo blijft? Ook wanneer je 80 bent?

Het geloof in veroudering is 1 van de illusies van de wereld van ego. We zijn volmaakte goddelijke wezens, met een lichaam dat altijd perfect kan blijven werken. Maar dan moeten we wel in perfecte en blijvende gezondheid geloven. Dat wil waarschijnlijk iedereen wel, maar het doen is het probleem. Daar komt bij dat de wereld vol voorbeelden is van aftakeling en er zijn bitter weinig voorbeelden van stralende vitaliteit tot op hoge leeftijd. En mensen hebben rolmodellen nodig. Daarom is vereenzelviging met je hoogste ideaal zo belangrijk, bijvoorbeeld met Jezus Christus.

De Nobelprijswinnaar, dr. Linus Pauling, was op zijn 96e in geweldige conditie en werkte nog elke dag in zijn laboratorium. Mary Baker Eddy was voortdurend ziek tot ze de principes van spirituele genezing ontdekte toen ze na haar 50e behandeld werd door de geestelijk genezer en grondlegger van de New Thought beweging, P. Quimby. Daarna was ze een lichtend voorbeeld van stralende gezondheid voor iedereen in haar leven en genas talloze mensen. Ze was meer dan 100 jaar toen ze overging en had na haar 100e nog heel veel geschreven.

Toch wordt iedereen met problemen geconfronteerd, als het niet je gezondheid is, dan zijn het wel je relaties of je werk. Deze wereld brengt elk van ons telkens weer uitdagingen, zodat we kunnen nagaan of er nog illusies vat op ons hebben. Met behulp van de Transformator kun je leren om heel anders tegen de uitdagingen op je pad aan te kijken. Ik zie dan in gedachten twee kinderen aan het strand voor me. Er komt een hoge golf aan en het ene kind rent huilend naar zijn mama en het andere rent lachend de golf in. Welk kind wil jij zijn? Hoe wil je leven?

Alle lijden wordt veroorzaakt door weerstand tegen het leven. Omdat de meeste mensen zo gemakkelijk in hun negatieve emoties schieten waarmee ze allerlei vervelende dingen aantrekken, gebruiken we in de Transformator Energetische technieken om deze reacties om te zetten. In een eerdere nieuwsbrief heb je een les uit de Transformator cursus voor Financiële Vrijheid ontvangen, waarin de EVT technieken uitgebreid beschreven zijn.

Mensen die heel hard proberen om aldoor gelukkig te zijn, worden daar weer slaaf van. We mogen ook dankbaar zijn voor onze pijn en negatieve emoties, ze helpen ons. Het zijn signalen van je innerlijke wezen om je te waarschuwen. Het zijn je gedachten die je pijn doen. Met EVT accepteer je het en dan is er ook ruimte om je aandacht te richten op iets dat je gelukkiger maakt.

Zolang je nog reactief leeft, is het moeilijk om positieve gevoelens op te wekken, want je onderbewustzijn werkt niet mee. Die is geprogrammeerd met negatieve ideeën en gevoelens en er dient eerst grote schoonmaak gehouden te worden. Stel je een zolder voor waar jaren niemand is geweest. Je wil er een slaapkamer van maken, maar het is vol spinrag en dikke stoflagen. Er is een raam, maar dat is zo vuil dat de zolder voortdurend donker is. Dat is dus de eerste plek die je gaat schoonmaken. Wat gebeurt er dan?

Je ziet ineens heel goed hoe smerig het hele vertrek is. Daar word je ook niet vrolijker van. Je beseft dat je het niet ineens kunt vullen met je mooie meubeltjes.

Dus ga je aan de slag, je maakt beetje voor beetje schoon en hoe verder je vordert, hoe beter het eruit ziet en hoe prettiger je je voelt.

Zo ziet je onderbewustzijn eruit. Het is soms vol dingen die je niet wil, idiote ideeën die anderen erin hebben gestopt toen je opgroeide en zolang het dat zo is, kan het gewoon niet meewerken aan een prettiger leven.

We hebben nog meer schoonmaaktechnieken in de Transformator procedure, zoals de techniek om een fijne herinnering te gebruiken om positieve gevoelens op te wekken.

En natuurlijk affirmeren: fake it till you make it, zeggen ze in Amerika. Doe alsof tot het echt voor je is geworden. Helaas kan dat wel heel lang duren, want het onderbewustzijn houdt hardnekkig vast aan de oude instructies en het verstand zorgt ervoor dat nieuwe ideeën niet in het onderbewustzijn doordringen. Daarom worden op de Transformator CD's en in de oefeningen van de cursussen zoveel trucs gebruikt om het verstand, "de wachter op de drempel", te omzeilen. Zoals het opwekken van een alfa-staat. Dat is een frequentie van de hersenen waarin mensen nog wel wakker zijn, maar tamelijk dromerig. Ook het afdraaien van CD's terwijl je slaapt of mediteert, heeft een goede werking.

Daarvoor heb ik een uitgebreide studie gemaakt van wat in NLP "persuasion" (overredings) technieken worden genoemd. Dat zijn technieken die in de reclame en door de CIA en dergelijke worden gebruikt om mensen te manipuleren en te hersenspoelen. Je begrijpt dat dat allesbehalve mijn bedoeling is, het is integendeel juist mijn missie dat mensen de kracht van hun eigen geest gaan beseffen en gebruiken. Maar sommige van die technieken zijn wel heel bruikbaar om jezelf positief te beïnvloeden. Daar gebruiken de meeste NLP-ers ze ook voor.

Eén van de belangrijkste technieken is het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Onze Transformator cursussen staan bol van voorbeelden daarvan. Bijvoorbeeld "Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je lichaam aldoor wordt vernieuwd en verjongd? Dat gebeurt namelijk. Elke 7 jaar heb je een volledig nieuw lichaam. Alleen kopiëren je cellend de narigheid van je vorige cellen. Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je lichaam niet veroudert en aftakelt, maar steeds gezonder, soepeler, fitter en mooier was?
Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je naar de vervulling van je levenstaak geleid wordt?
In eerdere nieuwsbrieven heb je ook al voorbeelden hiervan gekregen, zoals de "Waarom" vraag; bijvoorbeeld "waarom ben ik steeds gelukkiger, gezonder, rijker en vrijer?"

Dus onze nieuwsbrieven zijn ook helemaal erop gericht om de positieve gevoelens op te wekken die bij het bewuste scheppingsproces horen.

De meeste mensen (waaronder ik) zijn nogal laks. Ze doen 2 minuten per dag affirmaties uitspreken, misschien zelfs wel 5, en de rest van de dag vullen ze hun onderbewustzijn met moord en doodslag en negativiteit via de tv en hun "sociale leven". Wanneer je betere dingen in je leven wil is het noodzakelijk om meer met die dingen bezig te zijn. Dat valt niet mee. De dingen van de wereld trekken aan je en proberen voortdurend je aandacht te vangen. Het gaat dus ook erom om in de wereld, maar niet van de wereld te zijn.

Daarom bevatten de Transformator cursussen veel oefeningen om jezelf in een hoger vibratieniveau te brengen en ook om je als het ware op te vrolijken. Daarom zingen we affirmatieliedjes en dansen we tijdens onze bijeenkomsten.

Je begrijpt dat ik niet de hele Transformator cursus van 300 A4 pagina's hier kan gaan beschrijven. Bovendien wil ik vandaag niet alleen zelf antwoord geven, maar ook jou aan het woord laten.

Ik wil jou vragen om jouw ideeën hierover te delen. Daarvoor heb ik een vraag opgenomen die je via een website in kunt vullen. Het is een zogenaamde survey. De resultaten krijg ik dan achteraf. Ik schrijf dan een volgende keer daarover.

Je kunt eventueel je naam bij de eerste vraag vermelden. De eerste vraag gaat erover wat jij tegen Carlos in antwoord op zijn vraag zou willen zeggen:

1. Hoe kan je je scheppende gedachten opladen met meer echt gevoel, zodat je de dingen die je wil kunt verwezenlijken?Dank je wel voor de eer je van dienst te mogen zijn,

We zijn één in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl