Transformator Nieuwsbrief
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Liefdevolle JIJ vol stralend Licht,
Ik hoop dat deze aanhef je vibratie-niveau een beetje verhoogt. En dat het je eraan herinnert wie je echt bent. We zijn allen goddelijke wezens vol stralend licht en liefde. Wat we hier ook lijken te zijn en te doen, dat is onze eeuwige werkelijkheid. Je bent Liefde!

Ik wil iedereen bedanken die de kortingsaktie van januari tot zo'n enorm succes heeft gemaakt. Ik ben vooral vele de mensen dankbaar die al eerder Transformator cursussen deden of producten kochten. Want dat ze meer willen is een duidelijk teken dat ze waarde hechten aan deze producten. Ik vind ze natuurlijk zelf bijzonder waardevolle producten, maar gelukkig ben ik geen roepende in de woestijn!

Even terzijde: Ik heb ooit een hilarische show van Lily Tomlin gezien, toen ik in de VS was. Het heet "Searching for signs of intelligent life in the universe". Ik zocht het op youtube, maar vond het niet en kwam toen een optreden van haar tegen met Michael Jackson en Liz Taylor. Het leek wel een ode aan die twee. Heel apart!Carlos stelde mij een vraag die ik vaak te horen krijg:
"Ik dank je van harte voor je nieuwsbrieven, soms haal ik er veel uit soms minder maar dit is normaal denk ik.
Wat ik graag nog meer zou leren is: hoe kan je meer gevoel, (en echt gevoel) in je gedachten steken.
Wanneer je je gedachten voelt, dan worden ze werkelijkheid. Maar door het een of het ander, dat ik nog niet gevonden heb bij mezelf, blijven die gevoelens uit. En het worden geen continue gevoelens die je hebt maar flitsende. Daar kan ik nog heel veel bij leren en ik ben er zeker van, van andere dingen ook. Maar ik zou graag eerst die gevoelens willen opwekken die de doorgang geven naar uw solar plexus en daar worden de blijvende gedachten, uw dromen verzilverd. Om van daar uit werkelijkheid te worden.
Ik wens je nog heel veel succes toe en alle andere mensen ook dat ze mogen en kunnen zijn wat ze willen zijn.
Daarom zeg ik elke dag 10 x " de oneindige intelligentie zal zijn wat ik wil zijn" "ik dank U Vader dat je mij verhoort."

Omdat dit zo'n belangrijke vraag is, wil ik het antwoord hier met je delen.

Wanneer je iets wil, maar je kunt niet bij het gevoel van het al te hebben, ben je in wezen niet verbonden met datgene wat je wil. Je kunt het dus niet aantrekken. En wanneer je niet bij het gevoel kunt, zit je meestal wel in het gevoel van het niet te hebben en dat blijft dan je ervaring. Je bent verbonden met "niet hebben". En dat komt altijd doordat de onzichtbare kracht die je lijkt tegen te houden, je eigen onderbewustzijn is.

Stel je wil je gezond en fit voelen. Dat soort verlangens komt meestal naar boven omdat je gebrek aan gezondheid ervaart of vreest. Misschien ben je bang voor veroudering of het gaat slecht met je lichaam. Hoe kun je je dan wel gezond en fit voelen en geloven dat het zo blijft? Ook wanneer je 80 bent?

Het geloof in veroudering is 1 van de illusies van de wereld van ego. We zijn volmaakte goddelijke wezens, met een lichaam dat altijd perfect kan blijven werken. Maar dan moeten we wel in perfecte en blijvende gezondheid geloven. Dat wil waarschijnlijk iedereen wel, maar het doen is het probleem. Daar komt bij dat de wereld vol voorbeelden is van aftakeling en er zijn bitter weinig voorbeelden van stralende vitaliteit tot op hoge leeftijd. En mensen hebben rolmodellen nodig. Daarom is vereenzelviging met je hoogste ideaal zo belangrijk, bijvoorbeeld met Jezus Christus.

De Nobelprijswinnaar, dr. Linus Pauling, was op zijn 96e in geweldige conditie en werkte nog elke dag in zijn laboratorium. Mary Baker Eddy was voortdurend ziek tot ze de principes van spirituele genezing ontdekte toen ze na haar 50e behandeld werd door de geestelijk genezer en grondlegger van de New Thought beweging, P. Quimby. Daarna was ze een lichtend voorbeeld van stralende gezondheid voor iedereen in haar leven en genas talloze mensen. Ze was meer dan 100 jaar toen ze overging en had na haar 100e nog heel veel geschreven.

Toch wordt iedereen met problemen geconfronteerd, als het niet je gezondheid is, dan zijn het wel je relaties of je werk. Deze wereld brengt elk van ons telkens weer uitdagingen, zodat we kunnen nagaan of er nog illusies vat op ons hebben. Met behulp van de Transformator kun je leren om heel anders tegen de uitdagingen op je pad aan te kijken. Ik zie dan in gedachten twee kinderen aan het strand voor me. Er komt een hoge golf aan en het ene kind rent huilend naar zijn mama en het andere rent lachend de golf in. Welk kind wil jij zijn? Hoe wil je leven?

Alle lijden wordt veroorzaakt door weerstand tegen het leven. Omdat de meeste mensen zo gemakkelijk in hun negatieve emoties schieten waarmee ze allerlei vervelende dingen aantrekken, gebruiken we in de Transformator Energetische technieken om deze reacties om te zetten. In een eerdere nieuwsbrief heb je een les uit de Transformator cursus voor Financiële Vrijheid ontvangen, waarin de EVT technieken uitgebreid beschreven zijn.

Mensen die heel hard proberen om aldoor gelukkig te zijn, worden daar weer slaaf van. We mogen ook dankbaar zijn voor onze pijn en negatieve emoties, ze helpen ons. Het zijn signalen van je innerlijke wezen om je te waarschuwen. Het zijn je gedachten die je pijn doen. Met EVT accepteer je het en dan is er ook ruimte om je aandacht te richten op iets dat je gelukkiger maakt.

Zolang je nog reactief leeft, is het moeilijk om positieve gevoelens op te wekken, want je onderbewustzijn werkt niet mee. Die is geprogrammeerd met negatieve ideeën en gevoelens en er dient eerst grote schoonmaak gehouden te worden. Stel je een zolder voor waar jaren niemand is geweest. Je wil er een slaapkamer van maken, maar het is vol spinrag en dikke stoflagen. Er is een raam, maar dat is zo vuil dat de zolder voortdurend donker is. Dat is dus de eerste plek die je gaat schoonmaken. Wat gebeurt er dan?

Je ziet ineens heel goed hoe smerig het hele vertrek is. Daar word je ook niet vrolijker van. Je beseft dat je het niet ineens kunt vullen met je mooie meubeltjes.

Dus ga je aan de slag, je maakt beetje voor beetje schoon en hoe verder je vordert, hoe beter het eruit ziet en hoe prettiger je je voelt.

Zo ziet je onderbewustzijn eruit. Het is soms vol dingen die je niet wil, idiote ideeën die anderen erin hebben gestopt toen je opgroeide en zolang het dat zo is, kan het gewoon niet meewerken aan een prettiger leven.

We hebben nog meer schoonmaaktechnieken in de Transformator procedure, zoals de techniek om een fijne herinnering te gebruiken om positieve gevoelens op te wekken.

En natuurlijk affirmeren: fake it till you make it, zeggen ze in Amerika. Doe alsof tot het echt voor je is geworden. Helaas kan dat wel heel lang duren, want het onderbewustzijn houdt hardnekkig vast aan de oude instructies en het verstand zorgt ervoor dat nieuwe ideeën niet in het onderbewustzijn doordringen. Daarom worden op de Transformator CD's en in de oefeningen van de cursussen zoveel trucs gebruikt om het verstand, "de wachter op de drempel", te omzeilen. Zoals het opwekken van een alfa-staat. Dat is een frequentie van de hersenen waarin mensen nog wel wakker zijn, maar tamelijk dromerig. Ook het afdraaien van CD's terwijl je slaapt of mediteert, heeft een goede werking.

Daarvoor heb ik een uitgebreide studie gemaakt van wat in NLP "persuasion" (overredings) technieken worden genoemd. Dat zijn technieken die in de reclame en door de CIA en dergelijke worden gebruikt om mensen te manipuleren en te hersenspoelen. Je begrijpt dat dat allesbehalve mijn bedoeling is, het is integendeel juist mijn missie dat mensen de kracht van hun eigen geest gaan beseffen en gebruiken. Maar sommige van die technieken zijn wel heel bruikbaar om jezelf positief te beïnvloeden. Daar gebruiken de meeste NLP-ers ze ook voor.

Eén van de belangrijkste technieken is het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Onze Transformator cursussen staan bol van voorbeelden daarvan. Bijvoorbeeld "Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je lichaam aldoor wordt vernieuwd en verjongd? Dat gebeurt namelijk. Elke 7 jaar heb je een volledig nieuw lichaam. Alleen kopiëren je cellend de narigheid van je vorige cellen. Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je lichaam niet veroudert en aftakelt, maar steeds gezonder, soepeler, fitter en mooier was?
Hoe zou je je voelen als je er zeker van was dat je naar de vervulling van je levenstaak geleid wordt?
In eerdere nieuwsbrieven heb je ook al voorbeelden hiervan gekregen, zoals de "Waarom" vraag; bijvoorbeeld "waarom ben ik steeds gelukkiger, gezonder, rijker en vrijer?"

Dus onze nieuwsbrieven zijn ook helemaal erop gericht om de positieve gevoelens op te wekken die bij het bewuste scheppingsproces horen.

De meeste mensen (waaronder ik) zijn nogal laks. Ze doen 2 minuten per dag affirmaties uitspreken, misschien zelfs wel 5, en de rest van de dag vullen ze hun onderbewustzijn met moord en doodslag en negativiteit via de tv en hun "sociale leven". Wanneer je betere dingen in je leven wil is het noodzakelijk om meer met die dingen bezig te zijn. Dat valt niet mee. De dingen van de wereld trekken aan je en proberen voortdurend je aandacht te vangen. Het gaat dus ook erom om in de wereld, maar niet van de wereld te zijn.

Daarom bevatten de Transformator cursussen veel oefeningen om jezelf in een hoger vibratieniveau te brengen en ook om je als het ware op te vrolijken. Daarom zingen we affirmatieliedjes en dansen we tijdens onze bijeenkomsten.

Je begrijpt dat ik niet de hele Transformator cursus van 300 A4 pagina's hier kan gaan beschrijven. Bovendien wil ik vandaag niet alleen zelf antwoord geven, maar ook jou aan het woord laten.

Ik wil jou vragen om jouw ideeën hierover te delen. Daarvoor heb ik een vraag opgenomen die je via een website in kunt vullen. Het is een zogenaamde survey. De resultaten krijg ik dan achteraf. Ik schrijf dan een volgende keer daarover.

Je kunt eventueel je naam bij de eerste vraag vermelden. De eerste vraag gaat erover wat jij tegen Carlos in antwoord op zijn vraag zou willen zeggen:

1. Hoe kan je je scheppende gedachten opladen met meer echt gevoel, zodat je de dingen die je wil kunt verwezenlijken?

Ik zou ook graag een klein marktonderzoek willen doen t.b.v. mijn volgende projecten. Want dan weet ik naar welke CD de meeste vraag is.

1. Als je mocht kiezen uit de volgende CD's, welke zou je kiezen?

Bij deze vraag kun je uit meerdere mogelijkheden kiezen. Je mag ook meer dan één CD kiezen. Er staat ook "other", waar je kunt opschrijven welke andere CD's je liever zou willen.

Dank je wel voor de eer je van dienst te mogen zijn,

We zijn één in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

PS. Als je transformatie je lief is, lees dan meer over de inhoud van de Transformator cursussen
en de prijzen, bonussen en andere gegevens.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl