Transformator Nieuwsbrief
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Magnifieke prachtige JIJ vol Liefde en Licht,
Daar ben ik weer met een aanhef die beschrijft Wie Je Echt Bent. Ik voel me niet altijd zo, maar toch zijn en blijven we altijd goddelijke wezens vol stralend licht en liefde. Wat we hier ook lijken te zijn en te doen, dat is onze eeuwige werkelijkheid. Je bent Liefde!

De onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:
Ons Godsbeeld.
Bedankbrieven.
De tijd waarin wij leven.Na de laatste nieuwsbrief kreeg ik heel veel emails om me te bedanken, en om mijn vragen over God te beantwoorden. Sorry, ik heb een paar daarvan nog niet beantwoord, omdat ik ze met de leden wilde delen. Mensen hebben vaak een heel bijzondere kijk op God en misschien zet het je aan het nadenken. Ik weet dat deze mails mij weer een beetje bewuster hebben gemaakt van mijn eigen Godsbeeld.

Zo schreef Tony Price - www.tonyprice.be - de goochelaar die spelend door het leven gaat, me hierover:
Hallo Margareth,
Ik voel me zo verwant met de vele dingen die je schrijft. Ook ik was antigod en anti christus voor lange tijd... tot ik het licht zag. Als ik vrienden en kennissen vertel dat ik God heb gezien, dan lachen ze mij uit. Hoe vertel je dat aan andere mensen en belangrijker hoe kan ik ze helpen ook deze schoonheid te laten zien, zijn vragen die me nog bezighouden.

Mag ik je intussen 2 vragen stellen?
- Wat is God voor jou?
- En waar haal jij je dagelijkse energie vandaan om onverminderd door te gaan?
In afwachting van je antwoord, zend ik je mijn meest vriendelijke groeten,
Tony

Om uit te leggen wat God voor mij is, heb ik het boek "Het Licht in het Onze Vader" geschreven. Ik denk dat God begrijpen heel fijn is, maar het belangrijkste is om God te ervaren. Dat geeft een diepe zekerheid en innerlijke rust. Het verlicht je lasten en in die zin ben je dan "verlicht". Het is onbeschrijflijk en in wezen kun je het niet delen. Want zoals je merkt, voor degene die het niet heeft ervaren zijn de dingen van God dwaasheid.

Ik leef met een gevoel van vrijheid, doordat ik niet voor geld werk, maar voor God. Al mijn levensonderhoud komt van God. God is mijn Bron. Daarom heeft mijn werk nooit haast, en ik doe alles vanuit inspiratie. Hoewel ik me soms wel overweldigd voelde door alle inspiratie en ideeën. Gelukkig besef ik nu dat ik niet alles hoef te doen. Er zijn meer mensen aangesloten op die inspiratiebron en als ik iets niet "opeis" merk ik een poosje later dat iemand anders ermee komt. Dit en andere dingen ontdekte ik doordat mijn leven net een laboratorium is, waarin alles dient voor onderzoek, om spirituele wetten op praktische wijze te kunnen uitleggen. Mijn werk is mijn passie, en een belangrijk middel voor mij om te blijven leren en groeien.


Pieter Kreeft die heel mooie muziek maakt en een CD heeft uitgebracht (www.hooggevoelig.nl bij The Beginning), schreef me:

Hallo Margareth,
Mooi dat je dat schrijft dat je een eeuwig leven hebt gekregen dan de voorspelde tijd van anderhalf jaar. In de praktijk van healing energy kom ik ook vaak mensen tegen die voorspeld waren dat ze nog maar kort te leven hadden maar er nu nog steeds zijn dankzij de frequentie healing. Verhalen gehoord van mensen die naar hun arts gingen en deze arts zich verbaasde dat hij/zij zelfs dacht dat het een vergissing moest zijn! Maar de reguliere ziekenhuizen etc. willen er niet aan.
Hopelijk gaat de zogenaamde alternatieve en de reguliere 'helers' samen in de toekomst aan het werk. Hun kennis tesamen kan veel groots werk leveren.

Verder is mijn gevoel over God het volgende;

Ik heb in mijn leven constant God eigenlijk vervloekt en soms nog steeds maar gelukkig in mindere mate dankzij de transformatie cd's. Als ik eraan terug denk dan weet ik dat dat niet echt bewust gedrag was. Ben gelukkig steeds meer in me eigen kracht komen te staan. Op het moment zie ik God als een energie die overal is. En ik kan het gevoel hierbij niet uitleggen maar het voelt als een stilte in jezelf. Als je bewust nadenkt hoe je lichaam perfect in elkaar zit en hoe alles eigenlijk perfect in elkaar zit dan voel je op een gegeven moment een soort van stilte en respect in jezelf. Teminste zo voelt dat bij mij. Zeker als ik solitair thuis zit en naar de sterrenhemel kijk en weet hoe immens groot alles is kan het niet anders zijn dan dat daar een enorme kracht achter zit. De meeste dingen blijven volgens mij een mysterie en dat is goed zo. Ik als mens kan het in ieder geval niet bevatten.

En eigenlijk ik moet wel geloven want de lichtbollen en het grote licht wat ik gezien heb kan niet van deze aarde afkomstig zijn maar eerder uit een andere dimensie die voor ons beeld niet te bevatten is. Ik ben bijzonder net als alle andere levensvormen om ons heen. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat er meer leven is in het heelal en niet alleen hier op aarde.

Dat is in ieder geval mijn visie. En ik hoop dat het bewustzijn van vele anderen sterker word zodat we bewuster met elkaar kunnen leven ipv oorlogen en alle ellende die we op ons nek gehaald hebben. Fijn weekend toegewenst!

Hartelijke groet, Pieter.


Lieve Margareth,
dank je voor je mooie mails.
Veel van wat je schrijft raakt me diep. Zo ben ik net bezig om een website te gaan maken met de naam: geenvullingmaarvoeding.nl Dus je rawfood en smoothies klinken mij als muziek in de oren.
Toch heb ik nog een lange weg te gaan. Ik ben een geboren Bourgondiër en het vlees is zwak, dus verval ik steeds in 'schrokken' en 'zuipen' wanneer ik word verleid. Ben in de stuitligging geboren en werd gereanimeerd. Gulzigheid is iets wat ik van kindsaf daaraan heb overgehouden. Net als 'adem-honger', hyperventileren en claustrofobie.
Het holistische verhaal heb ik aan den lijve ondervonden na mijn prostaatkanker en de duidelijke les (achteraf) die dat voor mij betekende. Qua voeding had ik toen moeten weten dat Kurkuma en tomaten enz. enz. écht werken, want ik had dat wel gehoord, maar gemakzuchtig dacht ik dat ik de dans wel zou ontspringen.
Woensdag begin ik in De Lier met de cursus van Bob Proctor. Daar stel ik me veel bij voor, want ik wil nu echt eens gaan doorbreken en al mijn liefde aan de wereld kunnen geven.
Wat je inzichten over God betreft ben ik nogal schuchter. Je vindt het misschien raar, maar ik schakel alle levende wezens op één lijn. Zo vind ik een eend die is doodgereden net zoveel waarde hebben als een mens die overlijdt. Dan denk ik altijd: het kan ons allemaal zo overkomen, we zijn net zo kwetsbaar.
Daarnaast maakt de mensheid meer kapot dan je lief is.
En heeft God het werkelijk zo goed met iedereen voor? Wat te denken van het meisje Milly dat pas vermoord is?
Wat te denken van de mensen in Haïti die nog maar kortgeleden een vreselijke dood onder het puin vonden?
Wat is daar Goddelijk aan? Wat is het nut van zo'n wrede les?
Ik snap het wel, zonder zwart geen wit. En zonder goedheid geen kwaadheid.
Maar ik ga voor écht wit en 100% goedheid. Voel me in dit land dan ook niet echt op mijn gemak.
Zoveel licht 's-avonds dat je de sterren niet kunt zien. Zoveel herrie, stress en verkeer dat aan mijn raam voorbijtrekt. En toch probeer ik iedere dag te gaan zitten en in mezelf af te zinken, op zoek naar verbinding met de stilte en het goddelijke licht.
Ondertussen zoek ik naar een middel om mezelf te profileren naar buiten toe. Wil mensen laten weten dat gezonde voeding voor een gezond lichaam en een gezonde geest zorgt.
Maar ondanks dat ik zéér vele ingedriënten tot mijn beschikking heb kan ik geen recept fabriceren.
Het is aan het komen, mede dankzij geïnspireerde mensen zoals jij.
Ik dank je daar hartelijk voor.
Lieve groeten, Martin


Lieve Margareth,

Ik ben druk doende met de Transformator en heb nauwelijks tijd om alle cd's, dvd's en nieuwbrieven te bekijken/beluisteren die je me stuurt, maar die ga ik zeker allemaal op m'n gemak en op het juiste moment tot me nemen. Mijn grote dank voor al het werk dat jij in alles stopt, het drong vandaag ineens tot me door dat jij daar zo enorm veel tijd in hebt gestoken en dat maakte me helemaal gelukkig (heb ik gauw opgeschreven in mijn 'Gouden Momenten'-boekje).

Maar ik wil graag reageren op jouw vraag wat God voor mij betekent. Eigenlijk kan ik beginnen met zeggen dat ik ook nogal anti-God en anti-Jesus ben/was. Hoewel ik christelijk ben opgevoed, was ik al snel anti-kerk. Het feit dat er iemand voor de kerkgemeente stond te vertellen hoe wij moesten leven en hoe we de bijbel moesten interpreteren begon me steeds meer tegen te staan. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een filosofie die me 'aansprak', maar iedere keer kwam ik weer dezelfde dogma's tegen, iedere keer weer iemand die mij vertelde hoe ik moest leven (en vooral hoe ik NIET moest leven).

De laatste tien jaar van mijn leven heb ik heel veel over mezelf geleerd en ingezien dat hemel, hel en god een deel van mezelf zijn, afijn, ik kom dat allemaal steeds tegen sinds ik Willem de Ridder las en tijdenlang fanclubs bezocht. Daaarnaast nog de nodige cursussen, persoonlijkheidstrainingen en nog had ik niet gevonden wat ik zocht. Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundige las ik Het Veld van Lynne McTaggert en dat heeft me veel antwoorden gegeven. Hoe alles gebaseerd is op kwantum fysica en dat was ook in mijn werk als therapeute heel logisch (ik werk met electroacupunctuur en dus met meridianen en energie). Twee en half jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding tot medium en daar heb ik praktisch alle antwoorden gevonden waar ik naar op zoek was. Daar leerde ik dat wat mij vroeger geleerd was als God iets heel anders is. Het is helemaal geen wraakzuchtige oude man met witte baard op een wolk die opschrijft of jij wel zoet bent geweest. Maar mijn antipathie tegen het gebruik van het woord god was zó groot dat ik krampachtig allerlei andere benamingen bleef verzinnen.
Voornamelijk doordat mijn associaties met dat woord me een onbehaaglijk gevoel bleven geven.

Ik ben nu met de tweede leszending bezig en daarin staan zulke fantastische dingen, dat het woord god voor mij nu een hele andere lading heeft.
Eindelijk kan ik nu een streep beginnen te trekken onder al die onzin die me jarenlang is voorgehouden en kan ik gaan genieten van mezelf. En dank zij jouw inspanningen heb ik de snelweg gevonden!

lieve groetjes
Marja van Wezel
www.blissyou.nl
Marja van Wezel is natuurgeneeskundige. Ze werkt ook met electro Acupunctuur en ze geeft ondersteuning op alle mogelijke manieren bij het veranderen van voedingsgewoonten naar een betere relatie met je lichaam.


Bedankjes. Het heeft de afgelopen tijd bedankbriefjes geregend. Sommige daarvan beantwoord ik hier. Het is mooi om te lezen hoe liefdevol en waarderend mensen reageren. Daar leer ik zelf nog steeds van. Want we zijn niet gewend om onze waardering te uiten en dat mogen we toch echt meer gaan doen. (we = ik!)

Beste mevrouw Margareth Liew-On,
Ik wil u heel erg bedanken voor het e-book van Florence Scovel Shinn ' De macht van het gesproken woord'. Het is eenvoudig, maar wat een rijkdom!! Als zulk materiaal, op het juiste moment met veel aandacht en gevoel wordt gelezen, is het een schot in de roos. Voor mij was dat moment nu, ik voelde me eenzaam en afgesloten van de rest van de wereld. Ik heb al veel spirituele boeken en films tot me genomen, maar 'vergeet' na een poosje veel ervan en verval dan als het ware in een lagere vibratie. De ' waan' van de dag zal ik maar zeggen. Ja, ja, discipline en volharding blijken voor mij nog steeds moeilijk te zijn, ondanks het feit dat ik al 60 jaar ben. Uw e-book en natuurlijk uw website hebben me weer eens wakker geschud. Dank hiervoor!!

Ankie Peters (Frankrijk)


Margareth je hebt een hele mooie website helder en duidelijk geschreven en je lessen zitten goed in elkaar heel goed verzorgt. Je brengt de mensen bij de essentie van het leven. Mogen al jou wensen vervuld worden en divine love en geluk jou deel zijn en een groot licht voor vele vele duizende mensen zijn. Mogen alle werelden en alle mensen gelukkig zijn. Wim

Lieve Margareth,
Hartelijk bedankt voor je Liefdevolle energie, voor jouw optimisme en dat je Liefdevolle boodschappen naar ons wil en blijft sturen. Ik vind het filmpje van Bob inderdaad zo helder en zo eenvoudig. Terwijl ik dit ook weet, blijkt dat bij herhaling het 'kwartje'nog bewuster indaalt.
Dank je wel voor al het Goede dat je met ons deelt!
Ik hoop een keer een bijeenkomst bij te wonen.
Harte-groet, Neeltje


Bedankt Margareth, dat je me helpt mijn leven ten goede te veranderen! Liefs, Dana.


Lieve Margareth
Alweer bedankt voor de overvloedige positieve nieuwsbrieven van je.
Oprechte dank dat ik dit mag en kan lezen, oprechte dank dat je in mijn leven bent gekomen.
Liefdevolle en zonnige groeten vanuit België.
Dank je wel voor zoveel goeie dingen die op mijn pad komen.
Nadine


Hallo Margareth,
Altijd fijn om de transformatornieuwsbrief te krijgen. Ik heb "Zeg ja tegen het licht"nu gelezen en ben nu de macht van het woord aan het lezen. Ik vind deze boeken echt geweldig. Jammer dat ik ze niet 30 jaar geleden heb kunnen lezen. groetjes marianne


Voor ik afsluit wil ik even een link geven van een site met geschikte wandelingen voor mensen in een rolstoel www.rolstoelroute.nl
Op deze website vind je routes die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke uitdaging.


De tijd waarin wij leven.

Ik heb een leuk nieuwtje:
De wereld is echt aan het veranderen!
Eerst kwam Barack Obama ...
Het begon als een grap: Jon Gnarr (1967), een acteur, rocker en komiek die zich kandidaat gesteld had met zijn Beste Partij als burgemeester van Reykjavik, is gekozen met 6 van de 15 zetels in de Gemeenteraad.
Kijk maar op youtube
Ik wil ook een drugsvrij parlement tegen 2020!Mijn dochter is een paar weken geleden verhuisd. Ons samenzijn gedurende een paar maanden kende veel ups en downs. Ik werd flink met mezelf geconfronteerd, want ik vond het moeilijk om me aan te passen aan een huisgenote, maar het was ook een bijzonder inspirerende tijd.
Ik heb haar nu als een krachtige liefdevolle volwassen vrouw leren kennen. Haar vertrek is een bitterzoete ervaring. Ze gaat verder op haar zelfgekozen pad en ik juich dat ten zeerste toe. Ik was soms bang dat ik me onbewust aan haar vastklampte en haar zo tegenhield. Ze heeft er zo naar uitgekeken om in Amsterdam te wonen en van alles te ondernemen. Gelukkig is Amsterdam veel dichterbij dan Rotterdam. Tot nu toe ziet het ernaar uit dat haar bezigheden haar niet teveel zullen opslokken en dat we elkaar toch vaak zullen zien. En hoe heerlijk ons samenzijn ook kon zijn, ik heb ook mijn ruimte en vrijheid terug.

Yvonne begint in Amsterdam op dinsdagavond een kleine groep om samen "Een cursus in wonderen" te lezen. Dit doet ze kosteloos. Mocht je mee willen doen, zend haar dan een mailtje. Het is een unieke gelegenheid om samen met iemand die al zoveel jaren zo toegewijd is aan transformatie de "Course" te doen.

In de afgelopen maanden heb ik met Yvonne diepere niveaus van liefde en overgave beleefd dan in jaren. Het was voor mij als een nieuw begin.

Ik denk dat velen van ons bezig zijn enorm te transformeren. We weten niet wat ons te wachten staat en het leven roept ons op om steeds meer te vertrouwen.
Door de onzekerheid die we allen tegenwoordig ervaren in deze snel veranderende wereld, kun je je bang en overweldigd voelen. We hebben elkaars steun nu harder nodig dan ooit.

We hebben ook middelen nodig om ons staande te houden. Het is nodig kalm te blijven en onze innerlijke vrede te bewaren. Mij helpen de Transformator producten en procedure en de energetische Transformator technieken (EVT) enorm.
Hierdoor kan ik in liefde verbonden blijven met alles en iedereen.
Hierdoor ben ik blij dat ik nu leef.

Er is nu een nieuwe versie van de CD "Heel je verleden met de Transformator". De alfatonen zijn nu gemaskeerd door gekabbel van een beekje en ruisende wind. Dit heeft de luisterervaring voor velen enorm verbeterd. Een paar kopers hebben me nu laten weten dat ze na een tijdje deze CD te hebben beluisterd, hun passie hebben gevonden. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Na een paar weken geluisterd te hebben kreeg hij zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en na het twee weken gedaan te hebben, waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de CD te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
Lees meer over deze CD op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html

Mij helpt deze CD nog steeds. Ik luister er regelmatig naar. Laatst ontdekte ik nog twee mensen in mijn verleden die ik niet had vergeven. Ik dacht van wel, maar toen ik probeerde ze te zegenen, voelde ik nog steeds woede en verbijstering over hun gedrag. Die wond heb ik gauw laten genezen en mijn grieven tegen ze losgelaten. Ego is heel slinks, door mij met grieven rond te laten lopen die ik zogenaamd had vergeven!
Gelukkig is mijn rugzakje nu dus weer een beetje lichter.

De mensen die eerder deze CD kochten, krijgen een link om de bestanden in MP3 vorm te downloaden. Ook de wma bestanden om een gewone CD te maken staat tot hun beschikking. En de mensen die niet zelf een CD maken, bied ik de nieuwe versie voor 5 euro aan. Ik heb de namen van de kopers opgezocht in de koperslijst en deze gemaild. Mocht ik iemand vergeten zijn, laat me dat alsjeblieft weten. Dan krijg je alsnog de links.

Mensen die de nieuwe CD willen kopen kunnen dat via de email bij me bestellen. Je kunt "Heel je verleden met de Transformator" nu ook als online bestanden kopen voor 17 euro en je eigen CD maken of het op je MP3 speler of computer beluisteren.
Beluister het hier:

De veranderingen lijken zo snel te gaan in onze wereld, maar in feite zijn wij het die nu heel hard gaan. Zoals Esther Hicks-Abraham vaak zegt, is er meer weerstand wanneer je met 100 km per uur tegen iets aan rijdt, dan wanneer je 5 km per uur rijdt. Je komt sneller aan bij je uitdagingen en je vindt ze moeilijker te pruimen dan toen je onbewust was. Toen berustte je je vaak in pijnlijke dingen en omdat je minder gevoelig was, kon je ze zelfs langere tijd verdragen. In je transformatie word je zoveel gevoeliger en alles komt extra hard binnen. En stilstaan of langzamer gaan is onmogelijk, je kunt niet meer terug. Tegelijk is de rit ook veel spannender en geeft veel meer bevrediging, telkens als je nieuwe mogelijkheden in en voor jezelf ontdekt.

Bij elke verandering hou ik mezelf daarom voor:
Wanneer een deur sluit, gaan er twee andere open.

Mensen hebben vaak flink weerstand tegen verandering. Je ziet dit het sterkste bij mensen die willen afslanken of als mensen met een verslaving zouden willen stoppen. Ze vinden dat meestal heel moeilijk. Voor deze weerstand zijn vele verklaringen. Zo is er de verklaring dat het komt door een verstoring in het energiesysteem. Wanneer je de achtergronden van deze uitleg kent, is het eigenlijk ook vrij logisch. De wetenschap kent echter nog een reden voor weerstand tegen verandering, nl. de verslaving aan negatieve emoties. Het is heel goed mogelijk dat die verslaving een extra factor is, naast de energetische weerstand door verstoringen in het energiesysteem.

Wanneer iets negatieve gevoelens in je opwekt, zonder dat je een methode hebt om deze gevoelens te laten oplossen, ga je waarschijnlijk proberen van ze af te komen door ze te onderdrukken of te uiten. Zowel je weerstand tegen ze als het uitleven van ze, bijvoorbeeld van boosheid, zal ervoor zorgen dat er biochemische stoffen in je vrijkomen. En elke keer als je weer in het verhaal van die narigheid zit, worden die stoffen weer opgeroepen en ons lichaam raakt er tenslotte helemaal verslaafd aan. Een groot deel van deze stoffen worden stresshormonen genoemd. Hierdoor blijven we gevangen in het verleden in plaats van volledig in het huidige moment te leven van volledig welzijn waar altijd alles goed is.
Over de verslaving aan negatieve emoties gaat de volgende nieuwsbrief.

We zijn één in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

PS. Als je transformatie je lief is, lees dan meer over de inhoud van de Transformator cursussen
en de prijzen, bonussen en andere gegevens.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl