JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Transformator Nieuwsbrief nr.23


Magnifieke prachtige JIJ vol Liefde en Licht,
Daar ben ik weer met een aanhef die beschrijft Wie Je Echt Bent. Ik voel me niet altijd zo, maar toch zijn en blijven we altijd goddelijke wezens vol stralend licht en liefde. Wat we hier ook lijken te zijn en te doen, dat is onze eeuwige werkelijkheid. Je bent Liefde!

De onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:
Ons Godsbeeld.
Bedankbrieven.
De tijd waarin wij leven.Na de laatste nieuwsbrief kreeg ik heel veel emails om me te bedanken, en om mijn vragen over God te beantwoorden. Sorry, ik heb een paar daarvan nog niet beantwoord, omdat ik ze met de leden wilde delen. Mensen hebben vaak een heel bijzondere kijk op God en misschien zet het je aan het nadenken. Ik weet dat deze mails mij weer een beetje bewuster hebben gemaakt van mijn eigen Godsbeeld.

Zo schreef Tony Price - www.tonyprice.be - de goochelaar die spelend door het leven gaat, me hierover:
Hallo Margareth,
Ik voel me zo verwant met de vele dingen die je schrijft. Ook ik was antigod en anti christus voor lange tijd... tot ik het licht zag. Als ik vrienden en kennissen vertel dat ik God heb gezien, dan lachen ze mij uit. Hoe vertel je dat aan andere mensen en belangrijker hoe kan ik ze helpen ook deze schoonheid te laten zien, zijn vragen die me nog bezighouden.

Mag ik je intussen 2 vragen stellen?
- Wat is God voor jou?
- En waar haal jij je dagelijkse energie vandaan om onverminderd door te gaan?
In afwachting van je antwoord, zend ik je mijn meest vriendelijke groeten,
Tony

Om uit te leggen wat God voor mij is, heb ik het boek "Het Licht in het Onze Vader" geschreven. Ik denk dat God begrijpen heel fijn is, maar het belangrijkste is om God te ervaren. Dat geeft een diepe zekerheid en innerlijke rust. Het verlicht je lasten en in die zin ben je dan "verlicht". Het is onbeschrijflijk en in wezen kun je het niet delen. Want zoals je merkt, voor degene die het niet heeft ervaren zijn de dingen van God dwaasheid.

Ik leef met een gevoel van vrijheid, doordat ik niet voor geld werk, maar voor God. Al mijn levensonderhoud komt van God. God is mijn Bron. Daarom heeft mijn werk nooit haast, en ik doe alles vanuit inspiratie. Hoewel ik me soms wel overweldigd voelde door alle inspiratie en ideeën. Gelukkig besef ik nu dat ik niet alles hoef te doen. Er zijn meer mensen aangesloten op die inspiratiebron en als ik iets niet "opeis" merk ik een poosje later dat iemand anders ermee komt. Dit en andere dingen ontdekte ik doordat mijn leven net een laboratorium is, waarin alles dient voor onderzoek, om spirituele wetten op praktische wijze te kunnen uitleggen. Mijn werk is mijn passie, en een belangrijk middel voor mij om te blijven leren en groeien.Pieter Kreeft die heel mooie muziek maakt en een CD heeft uitgebracht, schreef me:

Hallo Margareth,
Mooi dat je dat schrijft dat je een eeuwig leven hebt gekregen dan de voorspelde tijd van anderhalf jaar. In de praktijk van healing energy kom ik ook vaak mensen tegen die voorspeld waren dat ze nog maar kort te leven hadden maar er nu nog steeds zijn dankzij de frequentie healing. Verhalen gehoord van mensen die naar hun arts gingen en deze arts zich verbaasde dat hij/zij zelfs dacht dat het een vergissing moest zijn! Maar de reguliere ziekenhuizen etc. willen er niet aan.
Hopelijk gaat de zogenaamde alternatieve en de reguliere 'helers' samen in de toekomst aan het werk. Hun kennis tesamen kan veel groots werk leveren.

Verder is mijn gevoel over God het volgende;

Ik heb in mijn leven constant God eigenlijk vervloekt en soms nog steeds maar gelukkig in mindere mate dankzij de transformatie cd's. Als ik eraan terug denk dan weet ik dat dat niet echt bewust gedrag was. Ben gelukkig steeds meer in me eigen kracht komen te staan. Op het moment zie ik God als een energie die overal is. En ik kan het gevoel hierbij niet uitleggen maar het voelt als een stilte in jezelf. Als je bewust nadenkt hoe je lichaam perfect in elkaar zit en hoe alles eigenlijk perfect in elkaar zit dan voel je op een gegeven moment een soort van stilte en respect in jezelf. Teminste zo voelt dat bij mij. Zeker als ik solitair thuis zit en naar de sterrenhemel kijk en weet hoe immens groot alles is kan het niet anders zijn dan dat daar een enorme kracht achter zit. De meeste dingen blijven volgens mij een mysterie en dat is goed zo. Ik als mens kan het in ieder geval niet bevatten.

En eigenlijk ik moet wel geloven want de lichtbollen en het grote licht wat ik gezien heb kan niet van deze aarde afkomstig zijn maar eerder uit een andere dimensie die voor ons beeld niet te bevatten is. Ik ben bijzonder net als alle andere levensvormen om ons heen. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat er meer leven is in het heelal en niet alleen hier op aarde.

Dat is in ieder geval mijn visie. En ik hoop dat het bewustzijn van vele anderen sterker word zodat we bewuster met elkaar kunnen leven ipv oorlogen en alle ellende die we op ons nek gehaald hebben. Fijn weekend toegewenst!

Hartelijke groet, Pieter.Lieve Margareth,
dank je voor je mooie mails.
Veel van wat je schrijft raakt me diep. Zo ben ik net bezig om een website te gaan maken met de naam: geenvullingmaarvoeding.nl Dus je rawfood en smoothies klinken mij als muziek in de oren.
Toch heb ik nog een lange weg te gaan. Ik ben een geboren Bourgondiër en het vlees is zwak, dus verval ik steeds in 'schrokken' en 'zuipen' wanneer ik word verleid. Ben in de stuitligging geboren en werd gereanimeerd. Gulzigheid is iets wat ik van kindsaf daaraan heb overgehouden. Net als 'adem-honger', hyperventileren en claustrofobie.
Het holistische verhaal heb ik aan den lijve ondervonden na mijn prostaatkanker en de duidelijke les (achteraf) die dat voor mij betekende. Qua voeding had ik toen moeten weten dat Kurkuma en tomaten enz. enz. écht werken, want ik had dat wel gehoord, maar gemakzuchtig dacht ik dat ik de dans wel zou ontspringen.
Woensdag begin ik in De Lier met de cursus van Bob Proctor. Daar stel ik me veel bij voor, want ik wil nu echt eens gaan doorbreken en al mijn liefde aan de wereld kunnen geven.
Wat je inzichten over God betreft ben ik nogal schuchter. Je vindt het misschien raar, maar ik schakel alle levende wezens op één lijn. Zo vind ik een eend die is doodgereden net zoveel waarde hebben als een mens die overlijdt. Dan denk ik altijd: het kan ons allemaal zo overkomen, we zijn net zo kwetsbaar.
Daarnaast maakt de mensheid meer kapot dan je lief is.
En heeft God het werkelijk zo goed met iedereen voor? Wat te denken van het meisje Milly dat pas vermoord is?
Wat te denken van de mensen in Haïti die nog maar kortgeleden een vreselijke dood onder het puin vonden?
Wat is daar Goddelijk aan? Wat is het nut van zo'n wrede les?
Ik snap het wel, zonder zwart geen wit. En zonder goedheid geen kwaadheid.
Maar ik ga voor écht wit en 100% goedheid. Voel me in dit land dan ook niet echt op mijn gemak.
Zoveel licht 's-avonds dat je de sterren niet kunt zien. Zoveel herrie, stress en verkeer dat aan mijn raam voorbijtrekt. En toch probeer ik iedere dag te gaan zitten en in mezelf af te zinken, op zoek naar verbinding met de stilte en het goddelijke licht.
Ondertussen zoek ik naar een middel om mezelf te profileren naar buiten toe. Wil mensen laten weten dat gezonde voeding voor een gezond lichaam en een gezonde geest zorgt.
Maar ondanks dat ik zéér vele ingedriënten tot mijn beschikking heb kan ik geen recept fabriceren.
Het is aan het komen, mede dankzij geïnspireerde mensen zoals jij.
Ik dank je daar hartelijk voor.
Lieve groeten, MartinLieve Margareth,

Ik ben druk doende met de Transformator en heb nauwelijks tijd om alle cd's, dvd's en nieuwbrieven te bekijken/beluisteren die je me stuurt, maar die ga ik zeker allemaal op m'n gemak en op het juiste moment tot me nemen. Mijn grote dank voor al het werk dat jij in alles stopt, het drong vandaag ineens tot me door dat jij daar zo enorm veel tijd in hebt gestoken en dat maakte me helemaal gelukkig (heb ik gauw opgeschreven in mijn 'Gouden Momenten'-boekje).

Maar ik wil graag reageren op jouw vraag wat God voor mij betekent. Eigenlijk kan ik beginnen met zeggen dat ik ook nogal anti-God en anti-Jesus ben/was. Hoewel ik christelijk ben opgevoed, was ik al snel anti-kerk. Het feit dat er iemand voor de kerkgemeente stond te vertellen hoe wij moesten leven en hoe we de bijbel moesten interpreteren begon me steeds meer tegen te staan. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een filosofie die me 'aansprak', maar iedere keer kwam ik weer dezelfde dogma's tegen, iedere keer weer iemand die mij vertelde hoe ik moest leven (en vooral hoe ik NIET moest leven).

De laatste tien jaar van mijn leven heb ik heel veel over mezelf geleerd en ingezien dat hemel, hel en god een deel van mezelf zijn, afijn, ik kom dat allemaal steeds tegen sinds ik Willem de Ridder las en tijdenlang fanclubs bezocht. Daaarnaast nog de nodige cursussen, persoonlijkheidstrainingen en nog had ik niet gevonden wat ik zocht. Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundige las ik Het Veld van Lynne McTaggert en dat heeft me veel antwoorden gegeven. Hoe alles gebaseerd is op kwantum fysica en dat was ook in mijn werk als therapeute heel logisch (ik werk met electroacupunctuur en dus met meridianen en energie). Twee en half jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding tot medium en daar heb ik praktisch alle antwoorden gevonden waar ik naar op zoek was. Daar leerde ik dat wat mij vroeger geleerd was als God iets heel anders is. Het is helemaal geen wraakzuchtige oude man met witte baard op een wolk die opschrijft of jij wel zoet bent geweest. Maar mijn antipathie tegen het gebruik van het woord god was zó groot dat ik krampachtig allerlei andere benamingen bleef verzinnen.
Voornamelijk doordat mijn associaties met dat woord me een onbehaaglijk gevoel bleven geven.

Ik ben nu met de tweede leszending bezig en daarin staan zulke fantastische dingen, dat het woord god voor mij nu een hele andere lading heeft.
Eindelijk kan ik nu een streep beginnen te trekken onder al die onzin die me jarenlang is voorgehouden en kan ik gaan genieten van mezelf. En dank zij jouw inspanningen heb ik de snelweg gevonden!

lieve groetjes
Marja van Wezel

Marja van Wezel is natuurgeneeskundige. Ze werkt ook met electro Acupunctuur en ze geeft ondersteuning op alle mogelijke manieren bij het veranderen van voedingsgewoonten naar een betere relatie met je lichaam.Bedankjes. Het heeft de afgelopen tijd bedankbriefjes geregend. Sommige daarvan beantwoord ik hier. Het is mooi om te lezen hoe liefdevol en waarderend mensen reageren. Daar leer ik zelf nog steeds van. Want we zijn niet gewend om onze waardering te uiten en dat mogen we toch echt meer gaan doen. (we = ik!)

Beste mevrouw Margareth Liew-On,
Ik wil u heel erg bedanken voor het e-book van Florence Scovel Shinn ' De macht van het gesproken woord'. Het is eenvoudig, maar wat een rijkdom!! Als zulk materiaal, op het juiste moment met veel aandacht en gevoel wordt gelezen, is het een schot in de roos. Voor mij was dat moment nu, ik voelde me eenzaam en afgesloten van de rest van de wereld. Ik heb al veel spirituele boeken en films tot me genomen, maar 'vergeet' na een poosje veel ervan en verval dan als het ware in een lagere vibratie. De ' waan' van de dag zal ik maar zeggen. Ja, ja, discipline en volharding blijken voor mij nog steeds moeilijk te zijn, ondanks het feit dat ik al 60 jaar ben. Uw e-book en natuurlijk uw website hebben me weer eens wakker geschud. Dank hiervoor!!

Ankie Peters (Frankrijk)Margareth je hebt een hele mooie website helder en duidelijk geschreven en je lessen zitten goed in elkaar heel goed verzorgt. Je brengt de mensen bij de essentie van het leven. Mogen al jou wensen vervuld worden en divine love en geluk jou deel zijn en een groot licht voor vele vele duizende mensen zijn. Mogen alle werelden en alle mensen gelukkig zijn. Wim

Lieve Margareth,
Hartelijk bedankt voor je Liefdevolle energie, voor jouw optimisme en dat je Liefdevolle boodschappen naar ons wil en blijft sturen. Ik vind het filmpje van Bob inderdaad zo helder en zo eenvoudig. Terwijl ik dit ook weet, blijkt dat bij herhaling het 'kwartje'nog bewuster indaalt.
Dank je wel voor al het Goede dat je met ons deelt!
Ik hoop een keer een bijeenkomst bij te wonen.
Harte-groet, NeeltjeBedankt Margareth, dat je me helpt mijn leven ten goede te veranderen! Liefs, Dana.Lieve Margareth
Alweer bedankt voor de overvloedige positieve nieuwsbrieven van je.
Oprechte dank dat ik dit mag en kan lezen, oprechte dank dat je in mijn leven bent gekomen.
Liefdevolle en zonnige groeten vanuit België.
Dank je wel voor zoveel goeie dingen die op mijn pad komen.
NadineHallo Margareth,
Altijd fijn om de transformatornieuwsbrief te krijgen. Ik heb "Zeg ja tegen het licht"nu gelezen en ben nu de macht van het woord aan het lezen. Ik vind deze boeken echt geweldig. Jammer dat ik ze niet 30 jaar geleden heb kunnen lezen. groetjes marianne
Op deze website vind je routes die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke uitdaging.De tijd waarin wij leven.

Ik heb een leuk nieuwtje:
De wereld is echt aan het veranderen!
Eerst kwam Barack Obama ...
Het begon als een grap: Jon Gnarr (1967), een acteur, rocker en komiek die zich kandidaat gesteld had met zijn Beste Partij als burgemeester van Reykjavik, is gekozen met 6 van de 15 zetels in de Gemeenteraad.
Kijk maar op youtube
Ik wil ook een drugsvrij parlement tegen 2020!
Mijn dochter is een paar weken geleden verhuisd. Ons samenzijn gedurende een paar maanden kende veel ups en downs. Ik werd flink met mezelf geconfronteerd, want ik vond het moeilijk om me aan te passen aan een huisgenote, maar het was ook een bijzonder inspirerende tijd.
Ik heb haar nu als een krachtige liefdevolle volwassen vrouw leren kennen. Haar vertrek is een bitterzoete ervaring. Ze gaat verder op haar zelfgekozen pad en ik juich dat ten zeerste toe. Ik was soms bang dat ik me onbewust aan haar vastklampte en haar zo tegenhield. Ze heeft er zo naar uitgekeken om in Amsterdam te wonen en van alles te ondernemen. Gelukkig is Amsterdam veel dichterbij dan Rotterdam. Tot nu toe ziet het ernaar uit dat haar bezigheden haar niet teveel zullen opslokken en dat we elkaar toch vaak zullen zien. En hoe heerlijk ons samenzijn ook kon zijn, ik heb ook mijn ruimte en vrijheid terug.

Yvonne begint in Amsterdam op dinsdagavond een kleine groep om samen "Een cursus in wonderen" te lezen. Dit doet ze kosteloos. Mocht je mee willen doen, zend haar dan een mailtje. Het is een unieke gelegenheid om samen met iemand die al zoveel jaren zo toegewijd is aan transformatie de "Course" te doen.

In de afgelopen maanden heb ik met Yvonne diepere niveaus van liefde en overgave beleefd dan in jaren. Het was voor mij als een nieuw begin.

Ik denk dat velen van ons bezig zijn enorm te transformeren. We weten niet wat ons te wachten staat en het leven roept ons op om steeds meer te vertrouwen.
Door de onzekerheid die we allen tegenwoordig ervaren in deze snel veranderende wereld, kun je je bang en overweldigd voelen. We hebben elkaars steun nu harder nodig dan ooit.

We hebben ook middelen nodig om ons staande te houden. Het is nodig kalm te blijven en onze innerlijke vrede te bewaren. Mij helpen de Transformator producten en procedure en de energetische Transformator technieken (EVT) enorm.
Hierdoor kan ik in liefde verbonden blijven met alles en iedereen.
Hierdoor ben ik blij dat ik nu leef.

Er is nu een nieuwe versie van de CD "Heel je verleden met de Transformator". De alfatonen zijn nu gemaskeerd door gekabbel van een beekje en ruisende wind. Dit heeft de luisterervaring voor velen enorm verbeterd. Een paar kopers hebben me nu laten weten dat ze na een tijdje deze CD te hebben beluisterd, hun passie hebben gevonden. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Na een paar weken geluisterd te hebben kreeg hij zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en na het twee weken gedaan te hebben, waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de CD te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
Lees meer over deze audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html

Mij helpt deze CD nog steeds. Ik luister er regelmatig naar. Laatst ontdekte ik nog twee mensen in mijn verleden die ik niet had vergeven. Ik dacht van wel, maar toen ik probeerde ze te zegenen, voelde ik nog steeds woede en verbijstering over hun gedrag. Die wond heb ik gauw laten genezen en mijn grieven tegen ze losgelaten. Ego is heel slinks, door mij met grieven rond te laten lopen die ik zogenaamd had vergeven!
Gelukkig is mijn rugzakje nu dus weer een beetje lichter.

De mensen die eerder deze CD kochten, krijgen een link om de bestanden in MP3 vorm te downloaden. Ook de wma bestanden om een gewone CD te maken staat tot hun beschikking. En de mensen die niet zelf een CD maken, bied ik de nieuwe versie aan. Ik heb de namen van de kopers opgezocht in de koperslijst en deze gemaild. Mocht ik iemand vergeten zijn, laat me dat alsjeblieft weten. Dan krijg je alsnog de links.

Mensen die de nieuwe CD willen kopen kunnen dat via de email bij me bestellen.

De veranderingen lijken zo snel te gaan in onze wereld, maar in feite zijn wij het die nu heel hard gaan. Zoals Esther Hicks-Abraham vaak zegt, is er meer weerstand wanneer je met 100 km per uur tegen iets aan rijdt, dan wanneer je 5 km per uur rijdt. Je komt sneller aan bij je uitdagingen en je vindt ze moeilijker te pruimen dan toen je onbewust was. Toen berustte je je vaak in pijnlijke dingen en omdat je minder gevoelig was, kon je ze zelfs langere tijd verdragen. In je transformatie word je zoveel gevoeliger en alles komt extra hard binnen. En stilstaan of langzamer gaan is onmogelijk, je kunt niet meer terug. Tegelijk is de rit ook veel spannender en geeft veel meer bevrediging, telkens als je nieuwe mogelijkheden in en voor jezelf ontdekt.

Bij elke verandering hou ik mezelf daarom voor:
Wanneer een deur sluit, gaan er twee andere open.

Mensen hebben vaak flink weerstand tegen verandering. Je ziet dit het sterkste bij mensen die willen afslanken of als mensen met een verslaving zouden willen stoppen. Ze vinden dat meestal heel moeilijk. Voor deze weerstand zijn vele verklaringen. Zo is er de verklaring dat het komt door een verstoring in het energiesysteem. Wanneer je de achtergronden van deze uitleg kent, is het eigenlijk ook vrij logisch. De wetenschap kent echter nog een reden voor weerstand tegen verandering, nl. de verslaving aan negatieve emoties. Het is heel goed mogelijk dat die verslaving een extra factor is, naast de energetische weerstand door verstoringen in het energiesysteem.

Wanneer iets negatieve gevoelens in je opwekt, zonder dat je een methode hebt om deze gevoelens te laten oplossen, ga je waarschijnlijk proberen van ze af te komen door ze te onderdrukken of te uiten. Zowel je weerstand tegen ze als het uitleven van ze, bijvoorbeeld van boosheid, zal ervoor zorgen dat er biochemische stoffen in je vrijkomen. En elke keer als je weer in het verhaal van die narigheid zit, worden die stoffen weer opgeroepen en ons lichaam raakt er tenslotte helemaal verslaafd aan. Een groot deel van deze stoffen worden stresshormonen genoemd. Hierdoor blijven we gevangen in het verleden in plaats van volledig in het huidige moment te leven van volledig welzijn waar altijd alles goed is.
Over de verslaving aan negatieve emoties gaat de volgende nieuwsbrief.

We zijn één in Liefde, Licht en Lachen, Dank je wel voor de eer je te mogen dienen.

Margareth
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl