JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
De Transformator nieuwsbrief nr.25 over gezond leven en EVT technieken voor hoofdpijn


Deze nieuwsbrief bevat links naar adresjes waar je gezonde producten of behandelingen kunt verkrijgen. Het enige wat ik hieraan verdien is dat ze jouw leven kunnen verbeteren en op die manier ook mijn wereld.

Ik las net in de laatste nieuwsbrief van Jacques over anijsthee, dat het de eetlust bevordert en verlichting geeft bij verkoudheid. Goed om te weten, want ik heb al genoeg eetlust! Gelukkig ben ik nooit meer verkouden.Op mijn website www.absolute1.net kun je nu Earl Purdy zien en horen; ook bij youtube. Hij is een hele boeiende leraar van "Een cursus in wonderen". De Waarheid is leuk!Het is mijn streven om cursisten die graag meer naamsbekendheid zouden willen, daarin te steunen. Dus speciaal voor Transformator en EVT cursisten: stuur me een link naar je website en bijbehorende tekst en ik zal dit opnemen in de nieuwsbrief.Op 26 november was Thanksgiving in Amerika. Kun je je voorstellen dat een heel land wakker wordt met de intentie om dankbaar te zijn? We moeten dit eigenlijk ook instellen in Nederland. En dan niet 1 dag per jaar, maar 1 dag per week ... Of nog vaker ...
Ik ben elke dag dankbaar. Vooral voor de mensen die de Energetische technieken van de Transformator met zoveel enthousiasme en waardering toepassen en mij vertellen over de fijne effecten op hun groei en transformatie.

De laatste workshop was weer fantastisch. Ik heb een heel bijzonder helers-echtpaar leren kennen. Het frappante is dat ik het onlangs met mijn dochter erover had om af en toe ook een gast uit te nodigen om tijdens mijn workshops te presenteren. En Frans blijkt een beiaardier te zijn, die ook nog werkt als heler, die klanktherapie doet. Iets wat mij buitengewoon boeit. Niet om het zelf te leren, maar ik luister heel graag naar klankschalen. En voor diepe ontspanning gaat niets boven een goede klankschaal-massage, denk ik. Want zoals Frans zegt, ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en door het aanslaan van een klankschaal geeft deze een trilling, welke zich snel door ons lichaam verplaatst. Hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage, die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning.

Je kunt bij hem in Almelo zelf deze helende behandeling ervaren. Hij doet ook aan fonoforese, een nieuwe behandelingstechniek. Ik weet niet precies wat dat voor je doet, maar Frans kan het je ongetwijfeld zelf uitleggen.

In Almere is ook een cursiste van mij en EVT therapeute, Tamara, werkzaam met klankschalen en andere waardevolle technieken. Haar website is www.bodymindhealing.nl

Een ander deelnemend echtpaar schreef mij na de workshop:
"Wij vonden de workshop wederom een bijzondere ervaring en wij voelen iedere keer weer dat er verschuivingen plaatsvinden in ons bewustzijn. De aanwezigheid van liefde tijdens de workshop voelde als een warme deken om ons heen.
De hevige pijn die wij voelden vanwege de problemen met onze dochters is zacht geworden, en voelen nu alleen maar liefde voor ze, en weten dat het goed is zo. Dat is zo bevrijdend om ons zo te voelen, en wij weten dat onze dochters deze liefde die wij uitzenden nu zullen voelen."

Ja, Liefde is onweerstaanbaar! En zoals je in " Een cursus in wonderen" kunt lezen, zijn Liefde en Licht één.

Een lieve cursiste mailde mij dat haar man is opgenomen in het ziekenhuis en dat ze zich allebei heel veel zorgen maakten. Ik moest even nadenken over mijn antwoord. Het is moeilijk om mensen te schrijven om vredig en gelukkig te leven als er zulke dingen gebeuren. Ik bedacht dat ik ze het beste kon helpen door te bevestigen dat ze vredig en gelukkig leven, ondanks deze nare uitdagingen. Daarom schreef ik:
"Blijf in het Licht, dat is het enige dat helpt".
Ik schreef ook:
"Mijn hart gaat uit naar jou en je man. Het leven kan ons voor verbijsterende uitdagingen stellen. Gelukkig gaat alles voorbij, vooral de nare tijden. Het goede behouden we altijd in ons hart."

En ik kreeg een heel inspirerend bericht terug:

"Mijn man is nog zorgelijk, maar we blijven positief en vol vertrouwen. Weet je wat gek is (of eigenlijk niet eens zo gek), ik loop de hele dag te zingen naar de engelen en ik voel me ontzettend gesteund uit de andere wereld. Mooi he?"De Transformator en de energetische technieken ervan hebben niet alleen deze cursiste, maar ook talloze anderen een nieuwe kijk op het leven en hernieuwde levenslust gegeven.
Deze cursiste had net als veel andere mensen, veel last van hoofdpijnen. Ik denk dat de oorzaak in haar geval was dat ze teveel bezig was voor anderen en te weinig rekening hield met zichzelf. Vroeger had ik zelf last van migraine, en dat gebeurde meestal als ik te lang achter de computer bleef werken. Dan werd ik gewoon halfblind en moest gaan rusten. Ik herinner me dat ik me dan heel gefrustreerd voelde en lamgeslagen. Had ik toen maar EVT gehad! Dan had ik begrepen dat ik beter met mezelf om mocht gaan.

De Transformator cursisten kennen "HET LICHAAM- GEEST WERKBOEK" van Debbie Shapiro, want dat heb ik als ebook in mijn persoonlijke bibliotheek die ik met ze deel. Ze geeft de volgende beschrijving van hoofdpijn.

Hoofdpijn: Hoofdpijn wordt ook wel genoemd 'de zwijgende schreeuw van een overbelaste geest'. Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn:
1) Spanning en stress, als we ergens over in zitten, te veel ons best doen en spanning creëren. Dit is met name het geval als we teveel mentaal bezig zijn om iets te bereiken of bezeten zijn door het idee dat we succes moeten hebben.
2) Onderdrukking van gedachten en gevoelens, misschien doordat we het gevoel hebben dat ze onbetamelijk of onaanvaardbaar zijn, of omdat we de moed niet hebben ze te verwoorden. Ze raken dan in ons opgesloten en kunnen geen kant meer heen. We krijgen dan hoofdpijn als een reflex van negatieve emoties als ongerustheid of boosheid, die het bloed doen uitzetten.
3) Een gevoel van twijfel aan jezelf, afkeer van jezelf of mislukt zijn, dat kritische vragen doet ontstaan die we niet willen horen. We voelen ons dan ingesloten en gevangen in ons hoofd, terwijl we dat wat we daar aantreffen, niet zo leuk vinden.
4) De oorzaak kan ook zitten in andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld een infectie hier of daar of constipatie; ook kan het zijn dat we een scheiding ervaren tussen lichaam en geest.

In alle gevallen zullen we de situatie verbeteren door ons diep te ontspannen en inzicht te krijgen in wat er eigenlijk aan de hand is.

Ook als je niet weet wat de oorzaak is, kun je hoofdpijn met EVT behandelen.
Ik raad aan om bij hoofdpijn niet te kloppen, maar alleen te drukken op een aantal punten op het lichaam. We gebruiken dus de verkorte versie van de standaard Transformator energetische technieken zonder te kloppen.


verkorte versie van de standaard Transformator energetische technieken


Anders dan op de video vermeld, beginnen we niet bij de oorklop. Bij hoofdpijn raken we het hoofd zo zacht mogelijk aan. We kloppen niet op de romp, maar drukken. En we sluiten niet af met kloppen op de zijkant van de hand, maar met vasthouden van de pols. Het gaat dus om de volgende punten:
- Boven de wenkbrauw
- Opzij van het oog
- Onder het oog
- Bovenlip
- Kin
- Keel
- Gevoelige plek
- Sleutelbeen
- Thymus
- Onder de borst
- Onder de rib
- Pols


We raken het elleboogpunt niet aan, omdat het de sexuele functies kan stimuleren. Bij hoofdpijn heb je daar geen behoefte aan, denk ik.
We beginnen altijd ermee om een beeld van deze situatie op te roepen en te meten op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 is dat je geen pijn of last van het probleem hebt en 10 is dat je heel veel last hebt. Na elke ronde EVT technieken meet je weer hoe je je voelt. Vertrouw op het getal dat bij je opkomt, want diep van binnen weet je precies welk getal erbij past.

Voor hoofdpijn gebruik ik bij voorkeur argumenterend EVT. Dat wil zeggen dat ik druk op een punt aan de linkerkant van het lichaam en tegelijk iets zeg over het probleem. Meteen daarna druk ik op het corresponderende punt aan de rechterkant en zeg iets over mijn doel. In dit geval is mijn doel altijd vrij zijn van pijn. Maar ik hoef dat niet zo te zeggen, want ik kan mijn onderbewustzijn gerust vertrouwen om mij de juiste oplossing hiervoor te geven. Je mag dus wel zeggen "ik wil een helder hoofd", maar laat de definitieve oplossing over aan je innerlijke leiding. Stel dat de hoofdpijn verband houdt met een ernstiger probleem, dan zou je toch willen dat je onderbewustzijn je inzicht daarin geeft?

Vraag jezelf af wat voor emoties de hoofdpijn oproept en begin die te behandelen. Ik hoor dan vaak dat mensen zich machteloos voelen, er is gedwongen stilstand. In dat geval doen we links EVT met de zinnen:
Deze hoofdpijn dwingt mij om te rusten – ik kan niet verder. (Of: hoofdpijn frustreert me.)

Terwijl je de linkerkant van je lichaam behandelt, kun je ook de volgende zinnen zeggen:
"Laat al mijn negatieve projecties van hoofdpijn ongedaan gemaakt worden. Ik heb onbewust iets gecreëerd wat ik niet wilde."

En met je vingers op een punt aan de rechterkant zeg je:
"Ik wil liever bewust de innerlijke rust die ik nodig heb. Leidt me naar heldere vrede zonder pijn.
Het woord helder gebruik ik als tegengif tegen eventuele verwarring of innerlijk conflict.
Het helpt immens om hieraan toe te voegen:
"Dank Je wel dat Je me dit liet ervaren. Ik hou van Je, dank Je ook voor mijn hoofd en aders die me zo trouw en goed dienen. Door mijn hoofd heb ik zoveel prachtige ervaringen gehad.
Ik ben bereid deze hoofdpijn helemaal los te laten. Ik heb liever een helder hoofd en innerlijke vrede. Het was mijn eigen onbewuste schepping en ik vergeef mezelf. Alle nare ervaringen helpen me om mijn liefde en macht te vinden en bewust te worden. Dank je wel voor deze ervaring en voor de oplossing."

Denk eraan om na elke ronde EVT te meten op de schaal van 0-10 of het minder is geworden.. Je kunt doorgaan tot het helemaal nul is, want soms bereik je dat heel snel. Maar als het langer gaat duren, kun je het laten rusten als het ongeveer 2 of 3 is. Laat het dan over aan je innerlijke leiding om alle restjes van het probleem op te ruimen.

Bij fysieke pijn sluit ik altijd af met heel zachtjes kloppen op de kruin, eigenlijk vlinderlicht, terwijl we zeggen:
"Ik volg graag de stem van mijn innerlijke leiding met gemak en plezier."

Sluit elke keer af met hardop zeggen "hoe goed voelt dat?" en let op wat je voelt.

De meeste mensen zien de relatie tussen pijn en hun leefsituatie omgekeerd. Ze denken dat iets buiten ze verantwoordelijk is voor hun pijn. Lawaai in je woonomgeving kan verband houden met spanningshoofdpijn, maar het is niet de oorzaak ervan. De pijn komt doordat je ziel je laat voelen dat je gedachten denkt die niet creëeren wat je echt wil. Je creëert nare ervaringen voor jezelf met wat je doet en denkt en daarvan probeert je ziel je bewust te maken. Het is geloof dat lawaai macht over je heeft, wat je pijn bezorgt. Mensen geloven in het omgekeerde, namelijk dat lawaai ze kwaad doet. Niets in de buitenwereld kan je echt kwaad doen, tenzij je het die macht geeft. Er zijn zelfs "Christenen" in Amerika die dit uittesten op slangen. Ze houden bijeenkomsten waarin ze giftige slangen oppakken, want in de Bijbel staat dat slangen de gelovigen geen kwaad kunnen doen. En ja hoor, de één wordt door een giftige slang gebeten en sterft (en is dus een ongelovige) en de ander wordt door net zo'n slang gebeten en er is niets aan de hand. Er staat echter ook in de Bijbel dat je de Here, dus de wet, niet op de proef mag stellen.

Door te denken dat je een stille omgeving nodig hebt of dat er eerst iets buiten je moet veranderen om gelukkig en gezond te zijn, zeg je eigenlijk dat je machteloos en onveilig bent, dat jij niet goed genoeg bent. Je ontkent dan dat ware gezondheid en het ware geluk in jou is, dat alleen jij jezelf gelukkig kunt maken. En daardoor voelt je ziel zich niet gehoord en in de steek gelaten. Dat veroorzaakt gevoelens van depressie en na langere tijd zelfs fysieke pijn en aandoeningen.

Als je geen EVT wilt of kunt doen, kun je ook bidden. Je kunt een beeld van de situatie in gedachten voor je zien en vragen: Heilige Geest, vervul deze situatie met goddelijk Licht en goddelijke Liefde en vrede. Laat me alle negatieve projecties op mijn hoofd loslaten. Het was mijn eigen onbewuste schepping en ik vergeef mezelf. Ik laat deze veroordelingen en afkeer graag los. Ik hou van mezelf en ik accepteer mezelf helemaal en totaal, met al mijn ervaringen. Hoe goed voelt dat?

Sluit elke keer af met hardop zeggen "hoe goed voelt dat?" en let op wat je voelt.

Door deze manier van behandelen, ga je je problemen los zien van je oordelen. Je gaat je oordelen opmerken. Als mens komen automatisch een hele serie oordelen, interpretaties, vragen en overtuigingen over situaties bij ons op. Het gaat erom jezelf niet te veroordelen om dat je je tegen het probleem verzette, maar jezelf ervoor te waarderen. Dan is je eindoordeel "moet je zien wat ik nu heb gecreëerd. Ik ben een geweldige schepper!" En dan is er ook ruimte om fijnere ervaringen te creëeren!

Het is ook belangrijk om elke keer dat je zelfs maar aan je hoofd denkt, waardering aan je hoofd en je innerlijke leiding te geven. Met het voorgaande heb je een recept om niet alleen hoofdpijn te genezen, maar alle problemen waarmee je geconfronteerd wordt.

Via mijn video's op youtube kun je zien hoe je de plekken op je lichaam behandeld. De video over standaard EVT is hier vooral van toepassing.
Momenteel accepteer ik ook cliënten die een individuele basistraining EVT van 1 middag willen doen, en/of zich met behulp van deze zachte, eenvoudige techniek door mij willen laten behandelen.Zijn schoenen slecht voor ons?

David Wolfe (van Raw) geeft een fantastische tip om je energiesysteem op te laden. Grond jezelf elke dag tenminste 15 minuten met je blote voeten op de aarde!

Ik schrok toen ik me probeerde te herinneren wanneer de laatste keer was dat ik op blote voeten liep: dat was echt heel lang geleden. Wanneer heb jij voor het laatst op blote voeten rondgelopen?
Ik hou niet zo van bezig zijn met alles wat er mis kan gaan met je gezondheid, maar mijn innerlijke leiding brengt deze informatie niet zomaar op mijn pad.

De organisatie van David biedt een pakket met diverse hulpmiddelen om te aarden te koop aan. Ik gun deze pioniers hun winst, maar zelf hou ik me aan de gratis versie, gewoon met blote voeten op de aarde. In de winter is dit natuurlijk vrij lastig, maar wat ook helpt is een voetbad. Ik doe dat met twee emmers water, eentje koud en eentje vrij warm. Het is de bedoeling tenminste een uur per dag te aarden. Maar 15 minuten schijnt je ook veel goed te doen. Water reinigt je energiesysteem geweldig. De voordelen van gronden door contact met water of de aarde zijn immens.

Hoewel het mogelijk was, doe ik niet mee aan hun reclamecampagnes. Het zou me teveel worden. Ik concentreer me zoveel mogelijk op activiteiten die bijdragen aan de geestelijke transformatie van mijn wereld. De rest volgt dan vanzelf, merk ik. Ik heb ook genoeg te doen met het aanbieden van mijn eigen producten en diensten.

Ik ben niet helemaal overgestapt op rauwkost. Voor mij werkt het beter om dingen met mate te doen. Als tropenkindje hecht ik ook waarde aan gekookt voedsel. Sinds ik echter verse groente- en fruit smoothies ben gaan gebruiken, voel ik me steeds beter.

Bij het programma van Raw spreekt ook dr. Sinatra. Hij vertelt dat dirigenten het langste leven van alle beroepsgroepen en schrijft dat toe aan het veelvuldig zwaaien met de armen. Ik geloof dat graag, want bij de energetische kruisloop oefening zijn de armbewegingen een essentieel onderdeel. We kunnen niet allemaal dirigent zijn, maar als we elke dag de kruisloop zouden doen zou het heel veel verschil uitmaken voor ons energiesysteem. Het is goed voor pijn in gewrichten, schouders, rugpijn en bij overgewicht. Je kunt de kruisloop meedoen met mijn video waarop ik dit demonstreer.

De reden dat ik de voorkeur geef aan de Transformator en de EVT technieken is dat je daardoor dieper contact krijgt met je innerlijke leiding en de macht van je geest leert gebruiken. Kijk maar naar Esther Hicks, die Abraham channelt. In video's zie je haar altijd op blote voeten het publiek toespreken. Ze is door haar innerlijke leiding daartoe gebracht. Ze kreeg contact met haar gidsen en leerde luisteren. Daardoor leerde ze dat ze haar sessies beter op blote voeten kon doen. Zo weet ze wat het beste voor haar is en ze hoeft niet achter allerlei hypes aan te rennen. Ze weet gewoon van binnen wat echt goed voor haar is.

Ik maak aldoor hetzelfde mee. Mijn innerlijke leiding liet me in het begin van mijn transformatieproces enorme trek krijgen in avocado's. Vroeger groeiden ze in onze tuin en ik vertikte om ze te eten. De geur stond me tegen ...
Nu ben ik dol op avocado's! Mijn eetpatroon is op moeiteloze wijze totaal veranderd. Ik werd in 1994 vegetariër, doordat vlees en vis met mij stopten. Doordat mijn trek hierin zonder enige inspanning van mij verdween, heb ik geleerd dat mensen zichzelf niet moeten dwingen om "gezond" te eten. Als je trek hebt in iets, moet je het gewoon eten. Ik maak alleen voor snoep en voedsel met lege calorieën een uitzondering. Want je lichaam kan trek lijken te hebben in zoetigheid, maar het vraagt dan eigenlijk om fruit en goede suikers.. Niet om kunstmatige, verslavende en onbevredigende snoep en koek. Het lichaam van snoeplustige mensen is bezig te verhongeren.

Maar het is het beste om je niet bezig te houden met de negatieve kant van contrast. Je kunt het opmerken en dan je aandacht richten op wat wel wenselijk is. Dat is niet gemakkelijk, omdat het collectieve bewustzijn zo verslaafd is aan negativiteit en geobsedeerd door de behoefte om aardig gevonden te worden. Daar gaat het hoofdartikel van de volgende nieuwsbrief over.

Tot dan en dank je wel voor je steun,

Margareth


yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl