De Transformator nieuwsbrief over gezond leven en EVT technieken voor hoofdpijn


Deze nieuwsbrief bevat links naar adresjes waar je gezonde producten of behandelingen kunt verkrijgen. Het enige wat ik hieraan verdien is dat ze jouw leven kunnen verbeteren en op die manier ook mijn wereld.

Ik las net in de laatste nieuwsbrief van asmi-ik-ben over anijsthee, dat het de eetlust bevordert en verlichting geeft bij verkoudheid. Goed om te weten, want ik heb al genoeg eetlust! Gelukkig ben ik nooit meer verkouden. Ik ken Jacques, één van de schrijvers van deze nieuwsbrief persoonlijk en ben elke keer weer geboeid door zijn onderwerpen. Kijk zelf eens op www.asmi-ikben.nl


Op mijn website www.absolute1.net kun je nu Earl Purdy zien en horen; hij is een hele boeiende leraar van "Een cursus in wonderen". De Waarheid is leuk!


Het is mijn streven om cursisten die graag meer naamsbekendheid zouden willen, daarin te steunen. Dus speciaal voor Transformator en EVT cursisten: stuur me een link naar je website en bijbehorende tekst en ik zal dit opnemen in de nieuwsbrief.


Op 26 november was Thanksgiving in Amerika. Kun je je voorstellen dat een heel land wakker wordt met de intentie om dankbaar te zijn? We moeten dit eigenlijk ook instellen in Nederland. En dan niet 1 dag per jaar, maar 1 dag per week ... Of nog vaker ...
Ik ben elke dag dankbaar. Vooral voor de mensen die de Energetische technieken van de Transformator met zoveel enthousiasme en waardering toepassen en mij vertellen over de fijne effecten op hun groei en transformatie.

De laatste workshop was weer fantastisch. Ik heb een heel bijzonder helers-echtpaar leren kennen. Het frappante is dat ik het onlangs met mijn dochter erover had om af en toe ook een gast uit te nodigen om tijdens mijn workshops te presenteren. En Frans blijkt een beiaardier te zijn, die ook nog werkt als heler, die klanktherapie doet. Iets wat mij buitengewoon boeit. Niet om het zelf te leren, maar ik luister heel graag naar klankschalen. En voor diepe ontspanning gaat niets boven een goede klankschaal-massage, denk ik. Want zoals Frans zegt, ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en door het aanslaan van een klankschaal geeft deze een trilling, welke zich snel door ons lichaam verplaatst. Hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage, die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning.

Je kunt bij hem in Almelo zelf deze helende behandeling ervaren. Hij doet ook aan fonoforese, een nieuwe behandelingstechniek. Ik weet niet precies wat dat voor je doet, maar Frans kan het je ongetwijfeld zelf uitleggen.
www.klankbereik.nl
Laat me weten als je belangstelling hebt voor een workshop over EVT technieken gecombineerd met een groeps-klankmassage van Frans. Dan kan ik hem daarvoor benaderen.

In Almere is ook een cursiste van mij en EVT therapeute, Tamara, werkzaam met klankschalen. Haar website is www.bodymindhealing.nl

Een ander deelnemend echtpaar schreef mij na de workshop:
"Wij vonden de workshop wederom een bijzondere ervaring en wij voelen iedere keer weer dat er verschuivingen plaatsvinden in ons bewustzijn. De aanwezigheid van liefde tijdens de workshop voelde als een warme deken om ons heen.
De hevige pijn die wij voelden vanwege de problemen met onze dochters is zacht geworden, en voelen nu alleen maar liefde voor ze, en weten dat het goed is zo. Dat is zo bevrijdend om ons zo te voelen, en wij weten dat onze dochters deze liefde die wij uitzenden nu zullen voelen."

Ja, Liefde is onweerstaanbaar! En zoals je in " Een cursus in wonderen" kunt lezen, zijn Liefde en Licht één.

Een lieve cursiste mailde mij dat haar man is opgenomen in het ziekenhuis en dat ze zich allebei heel veel zorgen maakten. Ik moest even nadenken over mijn antwoord. Het is moeilijk om mensen te schrijven om vredig en gelukkig te leven als er zulke dingen gebeuren. Ik bedacht dat ik ze het beste kon helpen door te bevestigen dat ze vredig en gelukkig leven, ondanks deze nare uitdagingen. Daarom schreef ik:
"Blijf in het Licht, dat is het enige dat helpt".
Ik schreef ook:
"Mijn hart gaat uit naar jou en je man. Het leven kan ons voor verbijsterende uitdagingen stellen. Gelukkig gaat alles voorbij, vooral de nare tijden. Het goede behouden we altijd in ons hart."

En ik kreeg een heel inspirerend bericht terug:

"Mijn man is nog zorgelijk, maar we blijven positief en vol vertrouwen. Weet je wat gek is (of eigenlijk niet eens zó gek), ik loop de hele dag te zingen naar de engelen en ik voel me ontzettend gesteund uit de andere wereld. Mooi hè?"


De Transformator en de energetische technieken ervan hebben niet alleen deze cursiste, maar ook talloze anderen een nieuwe kijk op het leven en hernieuwde levenslust gegeven.
Deze cursiste had net als veel andere mensen, veel last van hoofdpijnen. Ik denk dat de oorzaak in haar geval was dat ze teveel bezig was voor anderen en te weinig rekening hield met zichzelf. Vroeger had ik zelf last van migraine, en dat gebeurde meestal als ik te lang achter de computer bleef werken. Dan werd ik gewoon halfblind en moest gaan rusten. Ik herinner me dat ik me dan heel gefrustreerd voelde en lamgeslagen. Had ik toen maar EVT gehad! Dan had ik begrepen dat ik beter met mezelf om mocht gaan.

De Transformator cursisten kennen "HET LICHAAM- GEEST WERKBOEK" van Debbie Shapiro, want dat heb ik als ebook in mijn persoonlijke bibliotheek die ik met ze deel. Ze geeft de volgende beschrijving van hoofdpijn.

Hoofdpijn: Hoofdpijn wordt ook wel genoemd 'de zwijgende schreeuw van een overbelaste geest'. Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn:
1) Spanning en stress, als we ergens over in zitten, te veel ons best doen en spanning creëren. Dit is met name het geval als we teveel mentaal bezig zijn om iets te bereiken of bezeten zijn door het idee dat we succes moeten hebben.
2) Onderdrukking van gedachten en gevoelens, misschien doordat we het gevoel hebben dat ze onbetamelijk of onaanvaardbaar zijn, of omdat we de moed niet hebben ze te verwoorden. Ze raken dan in ons opgesloten en kunnen geen kant meer heen. We krijgen dan hoofdpijn als een reflex van negatieve emoties als ongerustheid of boosheid, die het bloed doen uitzetten.
3) Een gevoel van twijfel aan jezelf, afkeer van jezelf of mislukt zijn, dat kritische vragen doet ontstaan die we niet willen horen. We voelen ons dan ingesloten en gevangen in ons hoofd, terwijl we dat wat we daar aantreffen, niet zo leuk vinden.
4) De oorzaak kan ook zitten in andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld een infectie hier of daar of constipatie; ook kan het zijn dat we een scheiding ervaren tussen lichaam en geest.

In alle gevallen zullen we de situatie verbeteren door ons diep te ontspannen en inzicht te krijgen in wat er eigenlijk aan de hand is.

Ook als je niet weet wat de oorzaak is, kun je hoofdpijn met EVT behandelen.
Ik raad aan om bij hoofdpijn niet te kloppen, maar alleen te drukken op een aantal punten op het lichaam. We gebruiken dus de verkorte standaard EVT procedure zonder te kloppen.


Op de volgende video zie je deze verkorte versie


Anders dan op de video vermeld, beginnen we niet bij de oorklop. Bij hoofdpijn raken we het hoofd zo zacht mogelijk aan. We kloppen niet op de romp, maar drukken. En we sluiten niet af met kloppen op de zijkant van de hand, maar met vasthouden van de pols. Het gaat dus om de volgende punten:
- Boven de wenkbrauw
- Opzij van het oog
- Onder het oog
- Bovenlip
- Kin
- Keel
- Gevoelige plek
- Sleutelbeen
- Thymus
- Onder de borst
- Onder de rib
- Pols


We raken het elleboogpunt niet aan, omdat het de sexuele functies kan stimuleren. Bij hoofdpijn heb je daar geen behoefte aan, denk ik.
We beginnen altijd ermee om een beeld van deze situatie op te roepen en te meten op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 is dat je geen pijn of last van het probleem hebt en 10 is dat je heel veel last hebt. Na elke ronde EVT technieken meet je weer hoe je je voelt. Vertrouw op het getal dat bij je opkomt, want diep van binnen weet je precies welk getal erbij past.

Voor hoofdpijn gebruik ik bij voorkeur argumenterend EVT. Dat wil zeggen dat ik druk op een punt aan de linkerkant van het lichaam en tegelijk iets zeg over het probleem. Meteen daarna druk ik op het corresponderende punt aan de rechterkant en zeg iets over mijn doel. In dit geval is mijn doel altijd vrij zijn van pijn. Maar ik hoef dat niet zo te zeggen, want ik kan mijn onderbewustzijn gerust vertrouwen om mij de juiste oplossing hiervoor te geven. Je mag dus wel zeggen "ik wil een helder hoofd", maar laat de definitieve oplossing over aan je innerlijke leiding. Stel dat de hoofdpijn verband houdt met een ernstiger probleem, dan zou je toch willen dat je onderbewustzijn je inzicht daarin geeft?

Vraag jezelf af wat voor emoties de hoofdpijn oproept en begin die te behandelen. Ik hoor dan vaak dat mensen zich machteloos voelen, er is gedwongen stilstand. In dat geval doen we links EVT met de zinnen:
Deze hoofdpijn dwingt mij om te rusten – ik kan niet verder. (Of: hoofdpijn frustreert me.)

Terwijl je de linkerkant van je lichaam behandelt, kun je ook de volgende zinnen zeggen:
"Laat al mijn negatieve projecties van hoofdpijn ongedaan gemaakt worden. Ik heb onbewust iets gecreëerd wat ik niet wilde."

En met je vingers op een punt aan de rechterkant zeg je:
"Ik wil liever bewust de innerlijke rust die ik nodig heb. Leidt me naar heldere vrede zonder pijn.
Het woord helder gebruik ik als tegengif tegen eventuele verwarring of innerlijk conflict.
Het helpt immens om hieraan toe te voegen:
"Dank Je wel dat Je me dit liet ervaren. Ik hou van Je, dank Je ook voor mijn hoofd en aders die me zo trouw en goed dienen. Door mijn hoofd heb ik zoveel prachtige ervaringen gehad.
Ik ben bereid deze hoofdpijn helemaal los te laten. Ik heb liever een helder hoofd en innerlijke vrede. Het was mijn eigen onbewuste schepping en ik vergeef mezelf. Alle nare ervaringen helpen me om mijn liefde en macht te vinden en bewust te worden. Dank je wel voor deze ervaring en voor de oplossing."

Denk eraan om na elke ronde EVT te meten op de schaal van 0-10 of het minder is geworden.. Je kunt doorgaan tot het helemaal nul is, want soms bereik je dat heel snel. Maar als het langer gaat duren, kun je het laten rusten als het ongeveer 2 á 3 is. Laat het dan over aan je innerlijke leiding om alle restjes van het probleem op te ruimen.

Bij fysieke pijn sluit ik altijd af met heel zachtjes kloppen op de kruin, eigenlijk vlinderlicht, terwijl we zeggen:
"Ik volg graag de stem van mijn innerlijke leiding met gemak en plezier."

Sluit elke keer af met hardop zeggen "hoe goed voelt dat?" en let op wat je voelt.

De meeste mensen zien de relatie tussen pijn en hun leefsituatie omgekeerd. Ze denken dat iets buiten ze verantwoordelijk is voor hun pijn. Lawaai in je woonomgeving kan verband houden met spanningshoofdpijn, maar het is niet de oorzaak ervan. De pijn komt doordat je ziel je laat voelen dat je gedachten denkt die niet creëeren wat je echt wil. Je creëert nare ervaringen voor jezelf met wat je doet en denkt en daarvan probeert je ziel je bewust te maken. Het is geloof dat lawaai macht over je heeft, wat je pijn bezorgt. Mensen geloven in het omgekeerde, namelijk dat lawaai ze kwaad doet. Niets in de buitenwereld kan je echt kwaad doen, tenzij je het die macht geeft. Er zijn zelfs "Christenen" in Amerika die dit uittesten op slangen. Ze houden bijeenkomsten waarin ze giftige slangen oppakken, want in de Bijbel staat dat slangen de gelovigen geen kwaad kunnen doen. En ja hoor, de één wordt door een giftige slang gebeten en sterft (en is dus een ongelovige) en de ander wordt door net zo'n slang gebeten en er is niets aan de hand. Er staat echter ook in de Bijbel dat je de Here, dus de wet, niet op de proef mag stellen.

Door te denken dat je een stille omgeving nodig hebt of dat er eerst iets buiten je moet veranderen om gelukkig en gezond te zijn, zeg je eigenlijk dat je machteloos en onveilig bent, dat jij niet goed genoeg bent. Je ontkent dan dat ware gezondheid en het ware geluk in jou is, dat alleen jij jezelf gelukkig kunt maken. En daardoor voelt je ziel zich niet gehoord en in de steek gelaten. Dat veroorzaakt gevoelens van depressie en na langere tijd zelfs fysieke pijn en aandoeningen.

Als je geen EVT wilt of kunt doen, kun je ook bidden. Je kunt een beeld van de situatie in gedachten voor je zien en vragen: Heilige Geest, vervul deze situatie met goddelijk Licht en goddelijke Liefde en vrede. Laat me alle negatieve projecties op mijn hoofd loslaten. Het was mijn eigen onbewuste schepping en ik vergeef mezelf. Ik laat deze veroordelingen en afkeer graag los. Ik hou van mezelf en ik accepteer mezelf helemaal en totaal, met al mijn ervaringen. Hoe goed voelt dat?

Sluit elke keer af met hardop zeggen "hoe goed voelt dat?" en let op wat je voelt.

Door deze manier van behandelen, ga je je problemen los zien van je oordelen. Je gaat je oordelen opmerken. Als mens komen automatisch een hele serie oordelen, interpretaties, vragen en overtuigingen over situaties bij ons op. Het gaat erom jezelf niet te veroordelen om dat je je tegen het probleem verzette, maar jezelf ervoor te waarderen. Dan is je eindoordeel "moet je zien wat ik nu heb gecreëerd. Ik ben een geweldige schepper!" En dan is er ook ruimte om fijnere ervaringen te creëeren!

Het is ook belangrijk om elke keer dat je zelfs maar aan je hoofd denkt, waardering aan je hoofd en je innerlijke leiding te geven. Met het voorgaande heb je een recept om niet alleen hoofdpijn te genezen, maar alle problemen waarmee je geconfronteerd wordt.

Via mijn video's op youtube kun je zien hoe je de plekken op je lichaam behandeld. De video over standaard EVT is hier vooral van toepassing. Op de volgende pagina kun je deze video ook zien en meer lezen
over EVT.
Momenteel accepteer ik ook cliënten die een individuele basistraining EVT van 1 middag willen doen, en/of zich met behulp van deze zachte, eenvoudige techniek door mij willen laten behandelen. Lees meer over prijzen e.d. op
het inschrijfformulier


We horen steeds meer erover hoe gezond chocola kan zijn als het niet oververhit is. Ienske Helena is ook een chocolade-liefhebster en verkoopt nu supergezonde chocola, gezoet met Acai. Het heet Xoçai en je kunt net als Ienske Helena een extra inkomen opbouwen als distrubuteur.
Neem eens een kijkje:


Zijn schoenen slecht voor ons?

David Wolfe (van Raw) geeft een fantastische tip om je energiesysteem op te laden. Grond jezelf elke dag tenminste 15 minuten met je blote voeten op de aarde!

Ik schrok toen ik me probeerde te herinneren wanneer de laatste keer was dat ik op blote voeten liep: dat was echt heel lang geleden. Wanneer heb jij voor het laatst op blote voeten rondgelopen?
Ik hou niet zo van bezig zijn met alles wat er mis kan gaan met je gezondheid, maar mijn innerlijke leiding brengt deze informatie niet zomaar op mijn pad. Hier is
de video ervan:

David praat ook over oorzaken van borst- en prostaatkanker.

De organisatie van David biedt een pakket met diverse hulpmiddelen om te aarden te koop aan. Ik gun deze pioniers hun winst, maar zelf hou ik me aan de gratis versie, gewoon met blote voeten op de aarde. In de winter is dit natuurlijk vrij lastig, maar wat ook helpt is een voetbad. Ik doe dat met twee emmers water, eentje koud en eentje vrij warm. Het is de bedoeling tenminste een uur per dag te aarden. Maar 15 minuten schijnt je ook veel goed te doen. Water reinigt je energiesysteem geweldig. De voordelen van gronden door contact met water of de aarde zijn immens.

Hoewel het mogelijk was, doe ik niet mee aan hun reclamecampagnes. Het zou me teveel worden. Ik concentreer me zoveel mogelijk op activiteiten die bijdragen aan de geestelijke transformatie van mijn wereld. De rest volgt dan vanzelf, merk ik. Ik heb ook genoeg te doen met het aanbieden van mijn eigen producten en diensten.

Ik ben niet helemaal overgestapt op rauwkost. Voor mij werkt het beter om dingen met mate te doen. Als tropenkindje hecht ik ook waarde aan gekookt voedsel. Sinds ik echter verse groente- en fruit smoothies ben gaan gebruiken, voel ik me steeds beter.

Bij het programma van Raw spreekt ook dr. Sinatra. Hij vertelt dat dirigenten het langste leven van alle beroepsgroepen en schrijft dat toe aan het veelvuldig zwaaien met de armen. Ik geloof dat graag, want bij de energetische kruisloop oefening zijn de armbewegingen een essentieel onderdeel. We kunnen niet allemaal dirigent zijn, maar als we elke dag de kruisloop zouden doen zou het heel veel verschil uitmaken voor ons energiesysteem. Het is goed voor pijn in gewrichten, schouders, rugpijn en bij overgewicht. Je kunt de kruisloop meedoen met mijn video waarop ik dit demonstreer. Dat is ook de nieuwsbrief over vader en zoon Hoyt. De vader draagt zijn zoon en zo doen ze mee aan triatlons.

De reden dat ik de voorkeur geef aan de Transformator en de EVT technieken is dat je daardoor dieper contact krijgt met je innerlijke leiding en de macht van je geest leert gebruiken. Kijk maar naar Esther Hicks, die Abraham channelt. In video's zie je haar altijd op blote voeten het publiek toespreken. Ze is door haar innerlijke leiding daartoe gebracht. Ze kreeg contact met haar gidsen en leerde luisteren. Daardoor leerde ze dat ze haar sessies beter op blote voeten kon doen. Zo weet ze wat het beste voor haar is en ze hoeft niet achter allerlei hypes aan te rennen. Ze weet gewoon van binnen wat echt goed voor haar is.

Ik maak aldoor hetzelfde mee. Mijn innerlijke leiding liet me in het begin van mijn transformatieproces enorme trek krijgen in avocado's. Vroeger groeiden ze in onze tuin en ik vertikte om ze te eten. De geur stond me tegen ...
Nu ben ik dol op avocado's! Mijn eetpatroon is op moeiteloze wijze totaal veranderd. Ik werd in 1994 vegetariër, doordat vlees en vis met mij stopten. Doordat mijn trek hierin zonder enige inspanning van mij verdween, heb ik geleerd dat mensen zichzelf niet moeten dwingen om "gezond" te eten. Als je trek hebt in iets, moet je het gewoon eten. Ik maak alleen voor snoep en voedsel met lege calorieën een uitzondering. Want je lichaam kan trek lijken te hebben in zoetigheid, maar het vraagt dan eigenlijk om fruit en goede suikers.. Niet om kunstmatige, verslavende en onbevredigende snoep en koek. Het lichaam van snoeplustige mensen is bezig te verhongeren.

Maar het is het beste om je niet bezig te houden met de negatieve kant van contrast. Je kunt het opmerken en dan je aandacht richten op wat wel wenselijk is. Dat is niet gemakkelijk, omdat het collectieve bewustzijn zo verslaafd is aan negativiteit en geobsedeerd door de behoefte om aardig gevonden te worden. Daar gaat het hoofdartikel van de volgende nieuwsbrief over.

Tot dan en dank je wel voor je steun,

Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl