JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Onderwerpen in deze nieuwsbrief nr.26:
- Teleconferentie van 13 oktober over afkeuring van je lichaam.
- De wet van aantrekking als bescherming: Waarom gebeurt dit voor mij?
- Cliënten zijn weer van harte welkom.
- De geheimen om op spirituele en succesvolle wijze een bloeiende praktijk op te bouwen.Deze energetische verandering Transformator technieken bewijzen keer op keer hun waarde.
Vandaag ontving ik van een cliënte nog een mailtje om me te bedanken. Ze schreef:
Lieve Margareth,
Hierbij wil ik je graag vertellen hoe ik me voel en je bedanken voor datgene wat je voor mij allemaal hebt gedaan.
Voel nu zoveel geluk in mij en kracht en denk dat jij er ook (debet) aan bent dat jij me dat ook hebt gegeven.
Ik wil dit gevoel zo graag houden, dan kan ik overal zijn, en met of zonder iemand, het voelt zo fijn.
Oh zo wil ik me altijd blijven voelen en mensen hiervan geven zoveel ze nodig hebben.

Teleconferentie van 13 oktober; hoe kun je je lichaam accepteren en meer waarderen?
Wat heb ik gelachen tijdens onze laatste teleconferentie over afkeuring van je lichaam en veroudering. Zelfs terwijl ik weet dat het onzin is, kost het toch grote moeite om mijn lichaam helemaal te accepteren. Het ging over gewichtsbeheersing en je lichaam liefhebben precies zoals het is. We hebben tijdens dit seminar problemen met schaamte voor je lichaam of afkeuring ervan behandeld met EVT technieken.

Op mijn website staat nu ook de link erheen. Die vind je hier


De wet van aantrekking als bescherming: Waarom gebeurt dit voor mij?
Deze maand oktober is voor mij een tijd van belangrijke en intense transformaties.
26 oktober 2010 jl. is mijn moeder overgegaan. Een goede vriendin vroeg me hoe ik me voelde. Ik antwoordde naar waarheid dat ik me heel rustig voel, want mijn rouwproces begon een jaar of 5 geleden toen mijn moeder begon te dementeren. Toen besefte ik dat de kans om onze relatie nog die diepte en inhoud te geven, die ik altijd had verlangd, voorbij was. Dat zou toch al moeilijk zijn, omdat ze in Suriname woonde. Nu was ze niet langer de vrouw met wie ik al die drama's had beleefd.

In elke nare situatie vraag ik me altijd af: Waarom gebeurt dit voor mij?
Dat is een betere vraag dan "waarom overkomt dit mij?"

In elke situatie is er een geschenk. Mijn moeder zat op een gesloten afdeling in een verzorgingshuis in Suriname en klaagde heel veel over haar beperkte bewegingsvrijheid. Ik had zo graag gezien dat ze tot het laatst de aktieve ondernemende vrouw had kunnen blijven die ze vroeger was. Ik ben zeer honkvast en zit het liefst in een hoekje met een boekje, maar zij reisde graag en was meer op straat te vinden dan in huis. Nu is ze vrij en dat is eigenlijk een opluchting voor mij. Ik vond het ook niet erg voor haar dat ze dementeerde. Toen ze nog "goed" was, had ze zoveel angstige ego-ideeën, het was goed voor haar om die los te kunnen laten in haar laatste jaren. Zo kwam ze dichter bij haar ware wezen. Ze is dan ook rustig in haar slaap overgegaan.

Het is eigenlijk een heel mooie tijd voor mij, want ik ben voortdurend in het Licht. Ik gedenk haar leven met waardering en liefde en ik ben dankbaar voor haar rol. Ik vraag de Heilige Geest ook om alle negatieve gevoelens in mij over onze relatie, zo die er nog mochten zijn, op te ruimen. Het onderbewustzijn kan heel hardnekkig vasthouden aan onzinnige grieven. Ik was vroeger niet blij met haar, want ze mishandelde me tot bloedens toe. Maar nu zou ik niets willen veranderen in mijn verleden, want het heeft me hier gebracht. Haar ziel koos die rol, omdat wij beiden wisten wat het mij zou opleveren. Daarvoor ben ik dankbaar. Ik besef nu ook dat ik het in haar situatie vast niet beter ervan af had gebracht. Ze heeft in haar eentje vier kinderen grootgebracht, aldoor gewerkt en gestudeerd van hulponderwijzeres tot ze lerares aan de middelbare school was. Haar opvoedingsideaal was dat we geen honger mochten lijden, en goed gekleed moesten gaan. Dat had ze zichzelf beloofd omdat ze als kind op blote voeten naar school moest en meestal een lege maag had. Ze heeft haar ideaal voor elkaar gekregen en mij en mijn broertjes nieuwe bijgebracht. Door haar zijn we naar God gaan verlangen.

Tot vrijdag 21 oktober had ik een week lang geen internetverbinding; toen is het hersteld. Blijkbaar ging er daardoor iets mis met mijn telefoon, want de meeste mensen kunnen me niet bereiken. De telefoon ging wel over, maar wanneer ik het opnam, viel het stil.

Waarom gebeurt dit voor mij?
Nou, daar hoef ik niet lang over te denken. Aan de telefoonnummers te zien, probeerden allerlei familieleden waar ik al sinds mijn jeugd geen contact mee heb, me te bereiken. Ze willen graag uitgebreid over dood en verdriet praten en mijn goddelijke leiding ziet daar blijkbaar geen heil in. Het grappige is, dat ik zelf wel een vriendin kon bellen, met wie ik op een goede manier erover kon praten. De wet van aantrekking in aktie, denk ik: mensen die niet op mijn golflengte zitten, kunnen mij gewoon niet bereiken. Veel mensen vragen mij waarom mijn telefoonnummer gewoon openbaar is. Dit is dus de reden. Ik ben goddelijk beschermd tegen alles en iedereen die niet op mijn golflengte zit. Je komt altijd alleen jezelf tegen, ook telefonisch. Ik laat het natuurlijk wel zo spoedig mogelijk nakijken.

Cliënten zijn weer van harte welkom.
Ik sta ook op het punt om weer met cliënten te gaan werken. De roep van binnenuit is zeer sterk en ik kan het niet langer weerstaan. Dat heb ik ook op de websites laten weten, zoals op de pagina over training

De geheimen om op spirituele en succesvolle wijze een bloeiende praktijk op te bouwen.

De nieuwe cursus "De geheimen om een bloeiende praktijk op te bouwen" gaat niet alleen in op van alles wat er organisatorisch en zakelijk bij komt kijken, maar behandelt ook hoe je de blokkades voor jouw succes kunt elimineren. EVT technieken zijn een belangrijk hulpmiddel hierbij.
Als therapeut heb je vaak niet veel aan de heersende gebruiken van bedrijven.
De adviezen van bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel passen niet bij jou.
Je wil op spirituele wijze zaken doen en je wil niet alleen voor geld werken, maar ook en vooral voor de voldoening dat je echt een waardevolle bijdrage levert aan het leven van je cliënten. Dat is werken vanuit je hart!

Veel helers zitten ermee in hun maag om waardering voor hun diensten te krijgen. De meeste mensen voelen zich op één of ander gebied niet goed genoeg. Voor veel mensen die een praktijk beginnen, levert het gevoel niet goed genoeg te zijn extra problemen op. Dat neemt vele vormen aan, zoals de angst niet genoeg te weten, niet genoeg diploma's te hebben, administratieve rompslomp niet aan te kunnen, niet om te kunnen gaan met "moeilijke cliënten" enz.

Er zijn natuurlijk heel veel coaches en opleidingen voor het opbouwen van een eigen praktijk.
Het lijkt me moeilijk voor beginnende helers om aan goede informatie te komen voor het opbouwen van hun praktijk. De prijzen van coaches kunnen een struikelblok lijken, vooral als je niet weet wie je echt kan helpen. Je wilt immers wel waar voor je geld ...

De goedkoopste coach die ik tot nu toe hoorde spreken vroeg 297 dollar per uur voor een telefonische sessie. En dat was iemand waar ik nog nooit van had gehoord.
Daar komt bij dat ze te weinig rekening houden met de instelling van de meeste spirituele mensen. Wij helers willen wel graag cliënten en onze producten verkopen, maar vinden het hele idee van verkopen al moeilijk te verenigen met onze integriteit. Want we zien verkopen als manipulatie en daar houden we niet van. Helers zijn soms ook onzeker over de waarde van hun diensten. Als je aan jezelf twijfelt, zal het moeilijk zijn om anderen van je waarde te overtuigen. Helers zijn echt een slag apart!

Er komt zoveel bij kijken om dit te doen, dat ik me overweldigd voelde, terwijl ik luisterde naar de coaches van Visionary Business University. Omdat ik ook onderwijspsychologie heb gestudeerd, besefte ik meteen dat mensen meer geholpen zouden zijn met een gestructureerde aanpak. Daarom wil ik meer maatwerk gaan leveren en mensen helpen om in overzichtelijke kleine stappen hun praktijk op te bouwen.

Dus organiseer ik een training voor mensen die hun praktijk willen opbouwen of optimaliseren. We zijn op weg naar een nieuwe economie en de komende jaren zullen mensen op een heel andere manier gaan aankijken tegen dienstverleners. Vrouwen nemen door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen ook steeds meer deel aan het economisch verkeer. In de nieuwe economie is de tijd van de zekerheid van een vaste baan echter zo goed als voorbij. En door de evolutie van het menselijk bewustzijn zijn steeds meer mensen bewust aan het worden en zoeken naar gidsen in het onbekende spirituele wonderland.

Spirituele mannen en vrouwen hebben daarom extra hulp nodig als ze een praktijk willen opbouwen, ook omdat ze vaak niet beseffen dat je dan een kleine ondernemer bent. Ze hebben veel blokkades tegen de manier van reclame maken en zakendoen die je overal om je heen ziet. In mijn cursus gaan we uit van spiritueel marketing en we behandelen de blokkades met EVT (Energetische Verandering Transformator) technieken.

Naast het innerlijk werk reikt de cursus op gestructureerde manier vele middelen aan om cliënten aan te trekken en een bloeiende praktijk op te bouwen.


Ik sluit graag af met een vrolijke noot via youtube
Het gaat niet zozeer om de video, maar de commentaren zijn hilarisch!
Laten we blijven lachen!

Verbonden in Liefde en Licht,
Margareth

PS Verkopen kan heel eerlijk, gemakkelijk en leuk zijn. Als je echt gelooft dat je iets van waarde te geven hebt, is het dan niet uiterst belangrijk om dat goed duidelijk te maken aan anderen?
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl