JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Transformator Nieuwsbrief nr.27


Onderwerpen:
-Dank je wel voor je steun en aanmoediging
- Onze demonstratie en lezing in Sneek op 15 april 2012Vandaag schrijf ik je om je te bedanken. Misschien ben je een nieuw lid, misschien ben je al lang lid, en zo wil ik je bedanken voor je lidmaatschap van de Trans4mator nieuwsbrief. Dit is een grote steun en aanmoediging voor mij en ik kan je niet zeggen hoezeer ik dat waardeer.
Daarom ben ik blij dat ik je de eerste versie van de gratis Trans4mator MP3 audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" kan geven. Een heerlijke manier om je vibratieniveau te verhogen.
Het bestaat uit deel I, een inleiding en deel II, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Je kunt deze nieuwe meditatie via je rechtermuisknop downloaden op de pagina van de eerste Trans4mator nieuwsbrief of hier:

Download Deel 1 (ca.15 min.)


Hier is Deel 2 (ca.25 min.)

Het heeft nu al heel goede effecten. Dingen die niets met zelfwaardering en meer eigenwaarde te maken lijken te hebben gaan over, zoals pijn in de voet van een vrouw. Hoe meet je of je meer van je leven en van jezelf houdt? Hoe weet je dat? Ik denk dat dingen in je leven dan gewoon beter gaan en dat je je prettiger voelt. Daarom heb ik erbij gezet: Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven.
Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Opdat nieuwe leden er niet op hoeven te wachten, heb ik in deze nieuwsbrief ook een link naar Les 4 van de cursus "de Trans4mator voor Meesterschap en gelukkig leven" gezet. Deze les gaat over de energetische verandering Trans4mator technieken.

Geniet ervan!

Over genieten gesproken, het was een heerlijke dag in Sneek.
Voortaan moet ik op de camera letten terwijl ik film en met mensen werk of spreek. Het heeft blijkbaar geen zin om iemand anders te vragen om dat te doen, want iedereen is zo gefascineerd wanneer ik spreek, dat ze alleen voor mij oog hebben. Er was maar een kwartier van de lezing opgenomen en zelfs op de film zie ik het Licht. De energie spatte van me af. De mensen in de zaal waren dan ook bijzonder geboeid en ik heb nog tot gisteren heel veel leuke commentaren gehad.

Alles wat wij van tevoren gepland hadden ging anders!

Cisca en ik probeerden de spiertest op de grootste man in de zaal, een karateleraar van sportschool F&F, waar we de demonstratie gaven. We kiezen altijd zo'n man uit, omdat Cisca vrij klein gebouwd is en het contrast is dan opvallend. Bij deze man lukte het echter niet, ook niet toen Cisca over de maagmeridiaan streek om hem te verzwakken. Later bedachten we dat ze waarschijnlijk de verkeerde kant op heeft gestreken, want ze had deze techniek al jaren niet gebruikt. Het was maar goed ook, want het drong tot me door toen we bezig waren, dat het niet leuk zou zijn om die sportlui als "zwak" tentoon te stellen. We zijn dan ook maar gauw verder gegaan met andere dingen. Waarschijnlijk had het bij deze man toch niet gewerkt, ook als we het wel goed hadden gedaan.

Na afloop van de lezing in Sneek op zondag 15 april zei mijn collega, Cisca Mager, dat ik nogal van de hak op de tak sprong. Ik weet dat niet ik alleen sprak en dat ik af en toe worstelde met mezelf tijdens de lezing. Cisca en ik willen elkaar graag helpen om zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar voortaan kunnen we het beter hebben over wat we wel goed doen, besefte ik later, want dat is veel leuker. Een goede vraag om mee te leven: "Wat doe ik goed?" Ik heb toch weinig controle over wat er gebeurt. Ik moet alleen zorgen dat ik er verzorgd bij loop en dan niet teveel in de weg lopen van mijn innerlijke Leiding. Dat kan een hele klus zijn.

Ik wilde namelijk praten over de Trans4mator voor betere sportprestaties en gewichtsbeheersing, omdat ik dacht dat dat in de smaak zou vallen van de bezoekers van sportclub F&F. Mijn innerlijke Leiding vond het belangrijker om me te laten praten over de wonderen die ik met de wonderbaarlijke Trans4mator procedure heb meegemaakt. Ook kon ik alleen vertellen over de Trans4mator voor het volgen van je passie, je intuïtie ontwikkelen en contact maken met je innerlijke Leiding.

Dat was niet de bedoeling van Margareth, maar iets in mij vond dat nodig. En mijn innerlijke Leiding wint gelukkig altijd.
Het is een heel vreemd iets wat met je gebeurt als je over een bepaald onderwerp wil praten en er komen heel andere dingen uit je mond. Je voelt je een beetje als een koets met een kleine pony en een paard ervoor die allebei een andere kant op gaan. Het duurde even voor ik mee ging met de stroom, want eerst besefte ik niet wat er gebeurde.

Enfin, de zaal was enthousiast over wat ik zei; ik heb heel veel bijzonder positieve reacties gehad. Als de camera aan had gestaan, had ik ook geweten wat ik heb gezegd. Mijn innerlijke Leiding hielp me om het leuk te houden en de mensen hebben heel veel gelachen. Ik vertelde ook over de resultaten die we met de Trans4mator hebben bereikt en af en toe begon ik aan een verhaal, dat ik dan afkapte, of liever, er kwam niets meer uit mijn mond, waarschijnlijk omdat het te dramatisch was voor zo'n dag. Het was inderdaad beter om het luchtig te houden, want ik kon zien dat het energiesysteem van diverse mensen daar erg open was. Wanneer ik met zulke mensen werk, raakt het ze meestal diep en worden ze heel emotioneel. Soms maak ik mee dat ik 1 persoon behandel en er zitten 4 anderen bij, die allemaal zitten te huilen. Vaak weten ze niet eens waarom. Energie, nietwaar...

Ik geloof dat het komt doordat we één zijn. We zijn verbonden en in zo'n situatie kun je goed zien hoe mensen elkaars gevoelens oppikken. Door het werken met groepen ben ik echt gaan zien, dat waarschijnlijk 95% van onze emoties en gedachten niet van onszelf zijn. Ten eerste zijn ze van het ego en ten tweede delen de mensen die ergens heftig in opgaan, dat als een soort sterke radiozender met iedereen in de buurt. Vervolgens denken de ontvangers dat het hun emotie en hun gedachte is. Hooggevoelige mensen zijn zich hiervan vaak bewust, de rest denkt dat ze zich afsluiten en loopt rond met allerlei emoties en kwalen die niet van hun zijn. Enfin, ik dwaal af...

Tijdens de energetische technieken zijn tranen niet eens het ergste wat er kan gebeuren; mensen krijgen het vaak heel warm, soms tintelend, soms een gevoel alsof ze uit hun vel gaan barsten. Of juist heel koud. En wat doe je dan daaraan? Om niet te spreken van andere uitingen van energie, zoals blozen, heftig zweten, misselijkheid, overgeven en winden laten. Maar het eindigt er altijd mee dat ze zich beter voelen dan ze zich ooit hebben gevoeld.
Deze mensen in Sneek doen aan karate, maar ook aan Zen meditatie en Chi gong, dus waarschijnlijk komt het daardoor dat ze zo open staan. Ze hebben heel verheven gedachten en idealen, dat was duidelijk.
De mensen die mij kennen weten dat ik geloof dat niets beter voor je is, dan je goed voelen over je leven en over jezelf. Helaas doen juist verheven idealen daar vaak afbreuk aan. Je veroordeelt jezelf dan omdat je niet zo volmaakt bent als je zou willen zijn. Toch ben je volmaakt onvolmaakt. Het is heerlijk om idealen te hebben, maar het hoogste ideaal is gewoon jezelf te mogen zijn, toch? Tenslotte kwam je hier om die de rol te spelen. Wanneer je jezelf goed vindt precies zoals je bent, heb je de meeste kans om je idealen te verwezenlijken. En Wie Je Echt Bent is altijd boven elke kritiek verheven.

Na afloop verliet iedereen de zaal en Cisca ging nog even op een jongeman kloppen die een boek van me kocht; prompt rolden de tranen over zijn wangen. Dus waar ik bang voor was geweest, gebeurde toch, maar gelukkig op heel kleine schaal. En de jongeman voelde zich er achteraf goed bij.

Al met al een heel opwindende fijne dag.

Het luidde het begin in van een hele leuke tijd vol inspirerende activiteiten.
Op woensdagavond 6 juni 2012 is Kirtana in Amsterdam in de Mozes en Aäronkerk vanaf 20.00 uur. Neem contact op voor reserveringen en info met Peter, brotherofbeauty@gmail.com
Op de 8e is ze ook te zien en te horen op het Eigentijds festival. Je kunt wat muziek van haar horen op haar website www.kirtana.com

De volgende nieuwsbrief gaat over de Trans4mator-procedure. Het lijkt me goed om daar over te schrijven, want ik ken niets wat beter helpt om het contact met je innerlijke Leiding te herstellen of te verdiepen. Je geeft je macht dan niet langer weg en maakt dingen en mensen niet groter en belangrijker dan jou. Niets heeft macht over jou, tenzij jij het die macht geeft. Met deze procedure ga je dat in elke situatie beter beseffen en ook aanpakken. Daarom heb ik besloten om de procedure niet langer geheim te houden, maar met jou te delen. Dus tot de volgende keer!

We zijn één in Liefde, Licht en Lachen,
Margareth
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl