JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuws nr.28

Ik weet dat veel mensen dit nog niet weten, dus geef ik de volgende tip: als je de tekst groter wil maken, druk op CTRL en + tegelijk. De tekst wordt dan stapsgewijs groter.


Een vraag naar aanleiding van het Trans4mator audio spel Ik hou van mijn leven en van mezelf:

Iemand vroeg me of hij niet nog egoïstischer zou worden van het Trans4mator audio spel "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf". Want mensen vinden hem vaak al egoïstisch. Dat argument kom ik vaker tegen, dus voel ik grote behoefte om dat waanidee uit de wereld te helpen.

Egoïsme is het gevolg van de angst om tekort te komen. Jezelf voorrang geven uit angst is geen liefde voor jezelf. Het is angst! En angst wordt niet geboren uit liefde, maar uit misvattingen over jezelf en je wereld. Je beseft dan niet Wie Je Echt Bent. Je bent een groots onbeperkt goddelijk wezen en wat heb je dan te vrezen? Jij bent de schepper van je eigen realiteit. Uit onwetendheid schep je misschien dingen die je niet bevallen, maar wanneer je gaat beseffen Wie Je Echt Bent, wordt je ervaringswereld onvoorstelbaar prettig.
Het is ook mogelijk dat je bang bent om egoïstisch te zijn, omdat je geleerd hebt dat het verkeerd zou zijn er voor jezelf te zijn.
"Je moet doen wat ik wil en naar mijn pijpen dansen, anders ben je egoïstisch," is eigenlijk de opdracht van anderen die jij je hebt laten aansmeren. Mensen hebben geleerd om zichzelf te beperken om anderen een plezier te doen, of om goed over te komen en afkeuring te vermijden. Gebrek aan zelfwaardering werkt op zoveel belangrijke gebieden door. Ik zie het bij de coaches en therapeuten die bang zijn om hun diensten en producten aan te prijzen bij mensen. Door je diensten en producten te onthouden aan de wereld beroof je in feite de mensen voor wie ze bestemd zijn, van hun geluk. Het is toch eerder egoïstisch als je niet jezelf bent en niet je authentieke zelf deelt met de wereld?

Als je je ware identiteit kunt aanvaarden, ben je in feite een geschenk voor deze wereld. Mag je dan je Licht onder de korenmaat verbergen?
Ego heeft je geleerd om nederig te zijn. Zou een goddelijk wezen zijn licht zo verduisteren?
Mensen denken dat anderen zich prettiger voelen als ze zich klein maken. Maar wat ze dan aan anderen leren door hun voorbeeld is dat het niet goed is om jezelf te zijn, om krachtig en vol zelfwaardering te zijn. Durf je mensen te leren om van zichzelf te houden?
Wat als het pas echt ego-istisch is als je niet bijdraagt aan jezelf, aan je levensgeluk? Wat als het pas echt ego-istisch is om jezelf geen geluk te gunnen? Wanneer je van jezelf houdt, houden veel meer mensen van je. Ze voelen zich dan goed bij je, want je vibraties zijn veel prettiger.
Oordelen komt voort uit het ego-denken. Het is het fundament ervan. En het begint altijd met veroordelen van jezelf. Toen we klein waren begonnen we afkeuring mee te maken en om in de smaak te vallen bij de anderen die alles en iedereen veroordeelden, ging je je "aanpassen". Je leerde ook om de mening van anderen over te nemen, zodat ze het gevoel kregen dat ze belangrijk en goed bezig waren. Je besefte dat je grootsheid niet gezien mocht worden. In feite konden ze het niet zien. Jammer genoeg heb je het toen ook voor jezelf verborgen. Je hebt je aangepast aan de beperking waar anderen in leven omdat je wilde horen bij de mensen die beperkt denken. Het is toch geen leven om te streven naar acceptatie door mensen die jou vroeg of laat toch zullen veroordelen, als ze het niet al volop doen. Je wordt veroordeeld als je er ook voor jezelf wil zijn, zelfs als je alleen maar jezelf wil zijn. Wat voor waanzin is dat?

Wat heeft oordelen je ooit opgeleverd? Oordelen heeft je bewustzijn toch nooit verruimd of fijne dingen in je leven laten toenemen? Toen je klein was werd je aldoor verteld dat je zelf niets wist en alles dat je dacht te weten was fout. Je grootheid waarmee je toen wel contact had, werd aldoor veroordeeld.

Wil je ermee ophouden je aan te passen bij idiote verwachtingen van mensen die niet beter weten? Het is zo heerlijk om blij te zijn met je leven en met jezelf. En naarmate je meer liefde en waardering voor jezelf belichaamt, zorg je beter voor jezelf en heb je meer te geven. Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer die grenzeloze liefde overstroomt in al je relaties. Stel je voor dat het oneindig vermogen in jou actief wordt om op iedereen dat stralende licht van liefde te laten schijnen, hoe zou je leven er dan uitzien?

Wanneer je je eigen grootheid erkent, doe je niemand tekort. Pas dan kun je namelijk de grootheid in iedereen gaan zien. Zoals ik altijd zeg, uit een lege put kun je niets putten, je hebt niets te geven als je het niet eerst aan jezelf geeft en goed voor jezelf zorgt. Je mag meer dan genoeg hebben. Je kunt ophouden om te doen alsof je klein bent en te proberen je aan te passen bij de realiteit van het ego. Het werkt niet voor jou, want het hoort niet bij jou om een gijzelaar van het ego te zijn. In "Een cursus in wonderen" staat daarover:

Wat je elke keer dat je kiest echter niet beseft, is dat je keuze jouw waardeoordeel is over jezelf. Kies kleinheid en je zult geen vrede hebben, want je zult geoordeeld hebben dat je haar onwaardig bent. En wat je ook als surrogaat aanbiedt is een veel te povere gave om jou voldoening te schenken. Het is essentieel dat jij het feit aanvaardt – en het van harte aanvaardt – dat er geen vorm van kleinheid bestaat die jou ooit tevreden kan stellen. Het staat je vrij om er zoveel te proberen als je wilt, maar het enige wat je dan doet is je thuiskomst uitstellen. Want alleen in grootheid zul je tevreden zijn, want dat is je thuis. (Hoofdstuk 15, par.III, al.2)

Met de Transformator wrijf, klop en affirmeer je oude conditionering letterlijk uit je energiesysteem!
Email me vandaag nog om op weg te gaan naar
Kracht!
Gezondheid!
Overvloed!
Geluk!yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl