JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Video voor herprogrammering van je relatie met geld en meer Trans4mator video's
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Nieuws nr.32 over aantrekken en verbeteren van relaties met de wet van aantrekking; De Trans4mator is ontwikkeld om leringen en methoden aan te geven die behulpzaam zijn om het stelsel van destructieve overtuigingen van het ego af te breken. Dit egodenken houdt de mensheid gevangen en onthoudt de mensen de kennis over wie ze werkelijk zijn. Daarom heb ik websites als www.absolute1.net met gratis spirituele boeken opgezet en www.trans4mator.nl waarin ik heel veel eigen kennis en informatie aanreik. Het zal geen verwondering wekken dat de nadruk hier ligt op informatie over de kracht van de geest en die je eraan herinneren dat je een machtig goddelijk wezen bent. Ik voel me gezegend met de leden van de nieuwsbrief en alle kopers en cursisten. Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor jullie edelmoedige steun.

Wanneer je de werking van de wet van aantrekking kent, begin je die in alles te zien.

Zo las ik dat Kate Middleton foto's van prins William in haar slaapkamer had opgehangen toen ze een tiener was en al van hem hield lang voordat ze elkaar ontmoetten. Die twee mensen uit totaal verschillende kringen gingen allebei in hetzelfde studentenhuis wonen en Kate kon beginnen haar magisch web rond de persoon van William te spinnen. En ze is misschien nog meer geschikt voor de functie waarmee ze getrouwd is dan voor de prins, bij wie ze overigens ook goed past. Na alles wat met zijn moeder is gebeurd, zal het voor iedere vrouw moeilijk zijn om aan zijn gewonde vrouwbeeld te voldoen.

Er zullen ongetwijfeld veel meer meisjes foto's van prins William hebben opgehangen. Waarom lukte het Kate dan wel om hem aan te trekken in haar leven, terwijl het anderen niet lukte? We kunnen natuurlijk niet in haar hart kijken, maar in mijn ervaring gebeurt dat door echte liefde voor iemand te voelen en niet het soort hebberige grijpgraagheid, wat vaak voor liefde doorgaat. Ze willen hun klauwen in iemand slaan, denkend aan wat er allemaal te halen valt en durven dat dan liefde te noemen. En dan zijn ze verbaasd als ze iemand aantrekken voor wie "ikke" ook nummer één is.

Soms denken mensen dat positief negatief aantrekt. Ja, in de natuurkunde, maar wij zijn niet zulke magneten. Wij trekken echt aan wat we uitzenden. Als je haat geeft in welke vermomming dan ook, komt haat terug. Geef liefde en liefde komt terug.

Mensen kunnen zichzelf echter heel erg voor de gek houden. Zo ken ik vrouwen die bedrijvig in de weer zijn zodra ze hun geliefde zien en hem achterna lopen met lekkere hapjes. Wanneer die ander dan niet naar hun pijpen danst klagen ze: "ik doe zoveel voor hem en hij heeft niets voor me over." Tja, met het gevoel achter deze klacht creëer je de relatie die je hebt, en bovendien was je zogenaamde zorgzaamheid dus bedoeld als ruilmiddel. Is liefde handelswaar?

Begrijp me goed, ik ben geen voorstander van het deurmat-syndroom. De zekerste manier om goed behandeld te worden in een relatie is echter niet door onderhandeling en ruilen van diensten, maar door eigenwaarde. Wanneer je jezelf waardeert, trek je mensen aan die jou ook op waarde schatten. Mensen zijn onze spiegel en zelfs de meest liefdevolle partner is verplicht je jouw demonische verborgen gedachten over jezelf te laten zien. Het zou een kwalijk universum zijn als het toeliet dat je je negatieve projecties op jezelf maar blijft verstoppen en tot in alle eeuwigheid met ze blijft rondlopen, nietwaar?


Veel mensen vragen me of ze een bepaald iemand aan kunnen trekken als partner. Dat hangt van een hoop factoren af. Wat me meestal opvalt is dat ze bij voorbaat al zoveel eisen hebben. "Ik wil hem, maar alleen voor een lat-relatie," hoor ik dan. Maar ondertussen wordt hij een dagje ouder en hij wil een comfortabel leven. Wat eist het allemaal niet van een man om te moeten "latten"?

Ik heb de theorie dat de ziel van die ander ook accoord moet gaan met hetgeen je te bieden hebt. Prins William heeft Kate waarschijnlijk gekozen omdat ze van hem bleef houden, ook toen hij haar een tijdje de rug toekeerde omdat hij meer zin had in feesten met zijn maten. Ze toonde aan dat ze niet zo gauw opgaf. En bovendien bleek ze heel goed met de pers en het publiek om te kunnen gaan, op de manier die het koninklijk huis waardeert. In de periode dat ze uit elkaar waren werd ze belaagd door de paparazzi, belachelijk gemaakt en "Waity Katie" genoemd, maar ze zei geen kwaad woord over hem. Zou ze de wet van aantrekking bewust hebben toegepast?

Ook Katie Holmes, de ex-vrouw van Tom Cruise schijnt haar slaapkamer behangen te hebben met hem. Dit geval laat zien dat je voorzichtig moet zijn met wat je vraagt. In het begin van hun relatie zat hij dolblij te springen op de bank bij Oprah. Hij dacht zeker dat hij een prijs had gewonnen. Ze kregen een dochtertje en uiteindelijk zijn ze gescheiden. Ze was het niet eens met zijn werk voor Scientology. Grappig, want hij had er blijkbaar niet veel geleerd, Ze kunnen nog wat van Katie leren.


Wat wil je ontvangen? Denk eraan dat het universum reageert op je vibraties en die worden opgewekt door je gevoelens. Je gevoelens bepalen dus wat je zult ontvangen, want het universum geeft altijd datgene terug wat op jouw golflengte zit. Als je dus aldoor uitzendt "ik ben zo alleen en eenzaam", raad eens wat je dan zult ontvangen? Juist, nog meer redenen om je alleen en eenzaam te voelen.

Nog meer voorbeelden van verkeerde signalen aan het universum:
Jeetje, moet je die pukkel zien! Ik ben niet om aan te zien. Raad eens wat je dan terug krijgt? Precies!
Dit is één van de talloze voorbeelden van je niet goed genoeg voelen. Gebrek aan zelfwaardering is de nummero 1 oorzaak die je liefdesleven verstoort.

  Mensen die wel een relatie hebben, zitten vaak boordevol kritiek op hun partner. Zelfs al zeggen ze het niet. Maar lichaamstaal zegt eigenlijk meestal al genoeg. Gebrek aan waardering van je partner zendt ook een signaal uit, niet alleen naar je partner, maar ook naar de universele manager. Wat zul je ontvangen? Daar zal ik later meer over schrijven.

Zolang je nog het gevoel hebt dat je het bewust moet scheppen, kan het gewenste niet komen. Het komt pas als je het scheppen hebt losgelaten en gewoon geniet van de voorpret.Een heel leuk bericht vond ik het volgende:
Paypal maakt gebruiker per ongeluk de rijkste mens ter wereld nadat op zijn rekening $92 quadriljoen wordt begeschreven.
Chris Reynolds, 56, opende een email en zag dat er op zijn rekening ineens $92,233,720,368,547,800 stond. De totale rijkdom van de wereld wordt geschat op slechts $200 triljoen. Reynolds die uit Pennsylvania komt, zei tegen de Philadelphia Daily News: “Eerst dacht ik dat ik quadriljoenen schuld had. Het kwam als een vrij grote verrassing.” Maar de enorme meevaller was niet blijvend, want toen hij weer ging kijken naar zijn rekening stond die weer op $0. Als hij het geld had mogen houden, zou Chris Reynolds, vader van 3 kinderen, er verstandig ermee zijn omgegaan, zei hij. “Ik ben een heel verantwoordelijke vent. Ik zou eerst de nationale schuld hebben afgelost. Daarna zou ik de Phillies (het basebal team van Philadelphia) kopen als ik ze voor een zacht prijsje kon krijgen.”

Ik moest lachen toen ik dit artikel las. Als Chris Reynolds niet had gedacht dat het om een schuld ging, maar dat het gewoon een geschenk van het universum was, zou hij het geld dan hebben kunnen houden? Of als hij niet het dwaze ego-idee had gehad dat hij de nationale schuld ermee moest aflossen, en zo op onwenselijke wijze ingrijpen in het angstige avontuur van geldgebrek van zijn hele land. Dan moeten ze weer iets anders verzinnen om in angst te kunnen leven.

Wat zou jij doen met zoveel geld?
Als je er geen raad mee weet, is het misschien tijd om de Trans4mator te doen voor eliminatie van geldproblemen.
Laat nu alle angst, pijn, verdriet en wrok over geldgebrek in mij, NAAM, helen op alle niveaus, in alle lagen en dimensies van mijn wezen. Ik laat nu op elk niveau, in alle lagen en dimensies van mijn lichaam en mijn wezen, elk geldgebrek en oude gevoelens daarover helemaal los, ik laat het gaan. Ik laat nu elke angst voor rijkdom helemaal los, ik laat het gaan. Het is spiritueel, veilig en goed voor mij, NAAM, om rijk te zijn en geld in overvloed te bezitten. Ik ben aldoor goddelijk geleid naar mijn hoogste goed, mijn ware geluk en geld in overvloed.
Ik kies nu voor een overvloedig inkomen en meer dan genoeg geld om (benoem waarvoor je geld wil gebruiken). Ik kies ervoor te zien, te weten, te geloven en te ervaren dat het goed is voor mij, NAAM, en heel spiritueel om geld in overvloed te hebben en rijk te zijn en ervan te genieten. Ik, NAAM, ben veilig, machtig en bemind, ook met geld in overvloed. Ik mag nu geld in overvloed hebben. Rijk zijn is beslist heel goed voor mij, want mijn rijkdom zegent heel de wereld. Al mijn geldzaken zijn goddelijk volmaakt geregeld. Hoe goed voelt dat?

Je kunt het woord geld natuurlijk vervangen door gezondheid en geldgebrek door ziekte. Hoewel het altijd beter is om zo specifiek mogelijk te zijn, dus te zeggen: Laat nu alle angst, pijn, verdriet en wrok over mijn probleem (benoemen, bv. buikklachten, hoofdpijn, versleten rug) met mijn buik, borsten, hoofd, voeten, rug enz.) in mij, NAAM, helen op alle niveaus, in alle lagen en dimensies van mijn wezen. Ik laat nu op elk niveau, in alle lagen en dimensies van mijn lichaam en mijn wezen, elk probleem met (dit deel van mijn lichaam) en oude gevoelens daarover helemaal los, ik laat het gaan. Ik laat nu elke angst voor blijvende gezondheid en heelheid/ een volmaakte buik, borsten, hoofd, voeten, rug helemaal los, ik laat het gaan. Het is spiritueel, veilig en goed voor mij, NAAM, om volmaakt gezond te zijn met een goedwerkende buik/ borsten/ hoofd/ voeten/ rug en gezondheid in overvloed te bezitten. Ik ben aldoor goddelijk geleid naar mijn hoogste goed, mijn ware geluk en gezondheid in overvloed.


Dit was maar een voorbeeld. Wanneer het om gezondheid gaat, worden we geconfronteerd met teveel vormen van ziekte. Zie je hoeveel gemakkelijker het is om duidelijk te zijn over het aantrekken van geld? Geldgebrek is zo gemakkelijk te definiëren.Hier zijn weer links naar de korte filmpjes met Transformator technieken om alvast te werken aan meer zelfwaardering. Omdat het zo veelomvattend en complex is, is er natuurlijk meer voor nodig en die kennis is onderdeel van de Transformator cursussen.De verkorte kloptechniek van de Transformator:Met de Transformator wrijf, klop en affirmeer je oude conditionering letterlijk uit je energiesysteem!
Email me vandaag nog om op weg te gaan naar
Kracht!
Gezondheid!
Rijkdom!
Geluk!yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl