Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Kerst 2008: Nieuwsbrief "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en FinanciŽle Vrijheid".

HELE FIJNE FEESTDAGEN EN
EEN GEWELDIG TRANSFORMEREND JAAR!


De volgende affirmaties wil ik met je delen:
Ik accepteer een liefdevol idee over mezelf. Ik hou van dit goede, deze God in mij. Ik ben een liefdevol persoon. Deze liefde in mij verbindt mij met al de juiste mensen voor de goede redenen. En de liefde in mij dwingt mij om het juiste te doen voor iedereen en de liefde die mijn leven beheerst, laat iedereen het juiste voor mij doen. Dank je Liefde van God, dank je Liefde van God, dank je Liefde van God.

Laat nu al het eeuwig goede met je gaan.
Zo is het, Amen.

Onderwerpen:II. Voor de cursisten is de VIP pagina weer aangevuld. Ook heb ik de verbroken link naar de pagina met de audiobooks hersteld. De aanvullingen zijn een audio van Neville "Conscious use of your imagination" en een stel ebooks.

III. Groot nieuws: Eindelijk is er weer een bijeenkomst! Op 4 januari 2009 gaan we samen onze doelen voor het jaar helder formuleren en bekrachtigen op nieuwe manieren. Dansen, een reinigingsritueel, affirmatieliedjes zingen, zegenen en gebruik maken van de groepsenergie op ongekende manieren. We gaan dan onze successen delen. Ook gaan we onze visie delen op een bijzondere manier, namelijk alsof het al gebeurd is. Dus iets wat je graag wilt, gaan we over praten alsof het al is gebeurd. Bv. je wil een reis naar Amerika maken om te gaan luisteren naar live preken van Michael Beckwith. Dan doen we alsof je er al bent en je vertelt ons erover. Of alsof je al terug bent en je vertelt erover. Een andere manier om dit te doen is om je ideale dag te beschrijven of je leven over 1 jaar. Ik vertel je dit van tevoren, zodat je aantekeningen kunt maken en op kunt schrijven wat je samen wilt affirmeren. We gaan er een feestelijk samenzijn van maken. Ik heb er zin in! Jij ook?

- De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is in de rode zaal in de centrale bibliotheek in Rotterdam. Het adres is:
Hoogstraat 110
3011 PV Rotterdam
Telefoon (010) 281 61 59
Mobiel 06 51 68 70 91

- Gewoonlijk zijn de bijeenkomsten alleen voor cursisten. Om leden in staat te stellen ook eens met mij te werken, is het deze keer ook voor hen toegankelijk. De prijs van deelname voor niet-cursisten is 60 euro. Als je mee wilt doen, raad ik je aan de website www.trans4mator.nl goed te bekijken. Dan kom je niet voor vreemde verrassingen te staan tijdens onze bijeenkomst. Zoals een groep mensen die foto's en hun bankpasjes en portemonnees kussen en zegenen. Als het iets voor jou is, neem ook foto's van jezelf en je geliefden mee. We doen dat niet omdat we hebzuchtig zijn, maar omdat we de aangeleerde blokkades tegen voorspoed willen opruimen. We kunnen anderen pas zegenen wanneer de golven van zegening ongehinderd door ons heen kunnen stromen.
- Cursisten doen mee op basis van donatie. Ze weten dat elke gift aan mij hen zegent.-IV. Hier is de link naar de film The Secret en de mindmovies.
http://infinitelove.info/video-&audio-links.html
Deze video is een onofficiŽle versie, ondertiteld in het Nederlands. Je kunt hierin Esther Hicks aan het woord zien.
De officiŽle Nederlandse versie is zonder Esther Hicks (Abraham).

-V. Geven en "tithing" (het geven van tienden) en overvloedsbewustzijn.

- Geef geld waar je spirituele voeding ontving en je zult de wet die geld aantrekt activerenÖ (Joe Vitale)

Ik krijg vaak vragen over tithing, dat is het geven van tienden van je inkomen. Meestal geeft men dan aan een kerk en het is praktisch verplicht.
Dat is niet iets wat ik doe. Ik geloof in geven. Mijn innerlijke leiding laat me weten waaraan en hoeveel. In de praktijk blijkt de drang om te geven te ontstaan doordat ik me intens gezegend voel door het werk van degene aan wie ik geef. En omdat ik me zo gezegend en geÔnspireerd voel, geef ik vaak veel meer dan 10%. Ik geef ook heel veel "in natura".

- Mijn website absolute1.net wordt elke dag door ca. 1000 mensen bezocht. De meeste zijn Engelstalig. Op deze website deel ik links naar het werk van de mensen die echt een zegen voor me waren. Ik krijg bijna elke dag een verzoek om een link naar een website op te nemen in ruil voor een link op de hunne en in het begin deed ik dat. In die tijd vroeg ik zelf om links, want absolute1.net werd amper bezocht. Totdat ik inzag dat ik mijn website wilde gebruiken om mensen te zegenen. En al dat ruilen van links hielp toch niet om mijn website bekender te maken. En je moest ook nog in de gaten houden of ze zich wel aan de afspraak hielden. Toen ben ik ermee opgehouden en begon ik links op te nemen vanuit de visie dat de mensen die mij inspireren mijn bezoekers ook wel zouden inspireren. Daarna begonnen ineens allerlei websites ongevraagd naar absolute1.net te linken. Het waren niet de mensen naar wie ik bezoekers doorstuurde, nee, het waren mensen die ik helemaal niet kende. Ze deden dat omdat de website mensen iets van echte waarde bood en dat wilden ze hun bezoekers ook geven.

- Ik geef geld aan Gary Sigler, de Endeavor Academy en tegenwoordig ook aan reverend Ike. Ik vind hun werk heel inspirerend. Ik ben nogal dol op de Bijbel, maar niet zoals hij geÔnterpreteerd werd door de traditionele kerken. Die begrijpen er helemaal niets van. En Gary Sigler en reverend Ike praten heel veel over de Bijbel en over de dingen die Jezus ons wilde leren. We hebben ook hetzelfde Godsbeeld. God is geen mannetje met een witte baard op een wolk, die zit te loeren wat ik met mijn geslachtsdelen doe. God is in mij en in alles. God is alles wat er is en alles wat niet goddelijk is, is niets. We zijn ťťn met God en met elkaar. Er is geen afgescheidenheid. Niets kan buiten God bestaan. We kunnen van alles verzinnen en we hebben de macht om goddeloze ideeŽn te ervaren, maar we kunnen ze niet echt maken.
In het Aramees, de taal die Jezus sprak, is "santana" het woord voor duivel. Dit woord betekent in feite "het ontstaan van afscheiding of de illusie van een gefragmenteerd bewustzijn".
Hier is een stukje van Gary Sigler op youtube. Misschien wordt dan duidelijk waarom ik zo dol ben op deze authentieke verlichte geest.

En op absolute1.net heb ik nu een preek "Real Man" (59 min15) opgenomen van reverend Ike in actie. Het hele publiek doet geestdriftig mee.
Meeslepend en F-a-b-u-l-o-u-s!

Veel meer audio van reverend Ike vind je op zijn website: www.revike.org/monthly_teachings_archive.asp

Door mijn geloof in de almacht van God en de tegenwoordigheid van God in alle mensen, heb ik ontelbare mensen uit allerlei vreselijke problemen kunnen helpen.

Zoals het gezin dat het idee had dat hun dochter gemanipuleerd werd door haar vriend om als prostituee te werken. Ze was een heel beschermd opgevoed Christelijk Koerdisch meisje en al een jaar van huis weg, woonadres onbekend. Ze kende hem heel kort en was ineens met hem vertrokken. Het gezin was radeloos. Ik heb ze met de energetische technieken van de Transformator behandeld voor hun angsten zodat ze ophielden met het versterken van dit idee. En toen heb ik met een foto van het meisje in de hand een week lang bevestigd dat God geen scheiding kent of prostitutie en haar herenigt met haar geliefden, als het in het belang was van alle betrokkenen. Ik heb goed opgelet om geen dingen te vragen die misschien tegen haar belangen in zouden gaan of haar levenspad zouden doorkruisen. Ik heb haar elke dag gezegend en Jezus gevraagd om haar te beschermen. Binnen een week meldde ze zich weer thuis. Ze verliet de man en vertelde me toen we kennismaakten dat ze moeder Maria had gezien en Jezus en daarom naar huis was gegaan.

Ik wil je ook een alledaagser voorbeeld geven. Een flink aantal jaren geleden vertelde mijn dochter Yvonne me dat haar fiets was gestolen. Ik dacht, als ik dat bevestig, word ik straks ook bestolen. Want mijn geest is heel krachtig en als ik meedoe in de droom van een ander, krijg ik meteen te maken met de gevolgen.
Nou, ik kies niet voor andermans nachtmerries. Daarom ontken ik altijd alle ellende of ik help de mensen om die overtuiging te veranderen en iets beters te scheppen in hun leven. En als ze niet geholpen willen worden zegen ik ze en vermijd verder elk contact met ze. Ik laat ze dan over aan God.
Ik zei dus "God steelt niet en niets is ooit kwijt in God. Iemand heeft misschien je fiets hard nodig gehad en het geleend, maar het is jouw fiets en komt heel gauw terug." Een paar dagen later zag ze haar fiets weer in een fietsenrek staan en kon hem meenemen. Het was voor Yvonne ook een heel transformerende ervaring, want ze kreeg zo bewijs dat God alles is en dat alles van het ego niet opgewassen is tegen God. Door deze en talloze soortgelijke ervaringen is ze zo bewust geworden, dat ik haar tegenwoordig om steun kan vragen wanneer ik een uitdaging op mijn pad vind. Ze is een licht voor velen geworden.

Toen kwam een vriendin van mij met het verhaal dat haar nieuwe fiets gestolen was. Ze is, net als ik, een lerares van "Een cursus in wonderen", maar deze situatie maakte haar erg van streek. Dat is meestal wanneer je heel spiritueel leeft en er gebeuren nare dingen. Je vraagt je meteen af hoe je dat gecreŽerd hebt en het maakt je bang. Want je weet dan dat je het zelf doet. En als je het niet kunt veranderen, blijft het komen in steeds nieuwe vormen tot je je les hebt geleerd. Ik heb geleerd dat je moet beseffen dat je bewustzijn van de Waarheid groeit en dat je eigenlijk nooit klaar bent met het opruimen van je oude overtuigingen die jou voor uitdagingen stellen. Je oude ideeŽn kunnen heel hardnekkig zijn tot ze helemaal opgelost zijn. Wanneer iemand met zo'n verhaal bij me komt, denk ik dus niet dat alleen die ander heling nodig heeft, ik besef dat ik dat ook nodig heb. Want de dingen die in mijn geest totaal geheeld zijn, resoneren niet meer met mij en zijn gegeven moment verdwenen uit mijn belevingswereld. Niemand komt ze dan meer aan mijn voeten leggen.

Ik praatte met mijn vriendin over God. Ik vertelde haar dat we moesten zien dat God in degeen is die haar fiets mee heeft genomen. God is in alles en iedereen. En misschien heeft die persoon ego-gedachten, maar God heeft alle macht. Niets kan God weerstaan. We hebben degene die haar fiets meenam gezegend en haar fiets ook. En erover gepraat dat God beslist wil dat ze haar fiets heeft. God houdt van haar en wil dat ze het duivelse geloof in diefstal loslaat. Deze vriendin heeft nu als motto: "ik ontmoet nooit iemand anders dan mezelf." De volgende dag kwam de buurjongen met haar fiets aanzetten. Toen hij hoorde dat haar fiets weg was, was hij overal gaan rondkijken en hij had het in een sloot gevonden.

Bewuste mensen worden heel erg gesterkt door dit soort voorvallen. Het laat ze zien dat ze alle uitdagingen op hun pad het hoofd kunnen bieden. Het is heerlijk om je zo gesteund te voelen. Maar we zijn wel hardleers. Want in plaats van te beseffen dat dit voor alle situaties geldt, gaan we van probleem naar probleem, tot het kwartje valt, meestal pas na jaren. Het is niet genoeg om te weten dat je het zelf doet. Je moet ook weten wat je kunt doen om de overtuiging die dit probleem heeft aangetrokken, te veranderen.

Een voorbeeld: Dezelfde vriendin had buren die heel luidruchtig ruzie maakten met de kinderen (ja, het jongetje dat de fiets terugbracht!). Ze durfde er niets van te zeggen, want ze had een goede verstandhouding met die mensen. Toen is ze verhuisd en wat bleek? Ze kwam naast een vrouw te wonen die elke dag raast en tiert tegen haar dochtertje. Het snijdt haar door haar ziel. Ze heeft al weleens gebeld naar de kinderbescherming, maar ze zou dit eigenlijk graag op een meer spirituele manier oplossen. Wanneer ik bij haar over de vloer ben, hoor ik zelf helemaal niets. De laatste keer was ik even naar de wc terwijl ze in de keuken bezig was. En ze zei, dat de buurvrouw weer tekeer was gegaan. Ik had niets gehoord en de wc is dichterbij de buurvrouw dan haar keuken. Het hele drama is speciaal voor haar bestemd. Wat moet ze doen?

Je kunt uit dit hele verhaal afleiden hoe je problemen met buren op een spirituele manier voorgoed oplost. Maar in een volgende nieuwsbrief zal ik daar specifiek op ingaan. Ik wil het nog even hebben over de avonturen met fietsen"diefstal" die we creŽeren.

Toen een buurvrouw me vertelde dat haar fiets uit haar schuur gestolen was, zei ik dus onmiddellijk: "Diefstal bestaat niet. God is alles wat er is en God steelt niet. God zou dan van God stelen en dat zou waanzin zijn." Ze keek me wel raar aan, maar de volgende dag vond ze haar fiets samen met nog een fiets.

Ze had een vriendin van wie al meer dan 20 fietsen gestolen waren. Het meisje vertelde dat ze er radeloos van werd. Maar toen ik zei dat diefstal niet bestaat, want God kent het niet en God geeft het niet, was ze heel kwaad op me. Want haar fietsen werden toch echt gestolen, zei ze. Wat ik ook zei, het drong niet tot haar door, ze was te verontwaardigd. Ze begreep niet dat ze de macht had om nooit meer "slachtoffer" van diefstal te worden. Ze was een gevangene van het ego bewustzijn van afscheiding. Ik had met haar te doen. Wat een afschuwelijke manier om door het leven te gaan!
Ik kon niets voor haar doen en ze verdween uit mijn leven. Er zijn mensen die afhankelijk en ellendig in hetzelfde bewustzijn blijven. Ze zijn net als Doornroosje, hun 100 jaar slaap zit er nog niet op. Ik zie het niet als onwil, of dat het verkeerd zou zijn. Het is hun pad. Uiteindelijk komen we allen op hetzelfde punt uit. Zij zijn misschien nog op weg naar hun diepste dieptepunt, ik ben daar al geweest. Ik ben op de terugweg naar huis. Daarom wijs ik elk idee af dat mij niet dichter bij mijn goddelijkheid brengt, of ik behandel ze zodra ik me ervan bewust ben. Hierdoor is het vibratieniveau van mijn bewustzijn enorm verhoogd. Zoals James Allen zegt in "Zoals een mens denkt": "Een sterk mens kan een zwakkere niet helpen tenzij de zwakkere bereid is om geholpen te worden en zelfs dan moet de zwakke uit zichzelf sterker worden. Door zijn eigen inspanning moet hij de kracht ontwikkelen die hij in een ander bewondert. Hij kan alleen zelf zijn omstandigheden veranderen, niemand kan het voor hem doen."
Zonder positief zelfbewustzijn kan een mens niets tot stand brengen. Positief zelfbewustzijn is het enige waardevolle wat een mens kan hebben. Dan is de hele wereld van jou. Niemand hoeft je dan brood te geven, met de Transformator wordt je de bakker en het brood. Je hoeft dan niemand te vragen om brood, je bent de bakker die alles ontvangt wat hij nodig heeft en alles tot stand kan brengen. Je vertrouwen in je Zelf zal al het goede aantrekken en alle mensen die jou behulpzaam kunnen zijn.

Dus als je probeert iemand te helpen die er niet open voor staat doe je jezelf kwaad en je doet die ander ook geen goed. Maar je hebt geen recht om anderen te vragen om in jou te geloven als je niet eerst in jezelf gelooft.

Hoe kun je een ander in de praktijk wel helpen?

De rijkste mensen ter wereld zoals John D. Rockefeller gaven al geld weg toen ze kinderen waren. Rockefeller werd later heel rijk en gaf tijdens zijn leven 550 miljoen dollar weg. Er is veel kwaad over hem gesproken. Men zei dat zijn werknemers het heel slecht hadden, maar men vergeet dat de deelnemers in het spel hun projecties op hem wel moesten verwezenlijken.
Warren Buffet kunnen we alleen maar verwijten dat hij de 2e rijkste man ter wereld is. Hij heeft altijd heel veel weggegeven en is nu bezig het grootste deel van zijn miljardenvermogen in fases te schenken aan het liefdadigheidsfonds van Bill en Melinda Gates.

Veel mensen denken dat je hulpvaardig bent wanneer je niet veel geld hebt. Ik heb dat vroeger ook gedacht. Ik werd hevig verontwaardigd toen ik een keer een villa in Vught zag met een zwembad. Rijkdom en rijke mensen wees ik sterk af. Dat komt omdat ik in schaarste geloofde. Ik dacht dat de rijken teveel opmaakten zodat er te weinig overbleef voor anderen. Dat geloof is een aanval op God. Want de Goddelijke macht kan alles en dus is er ook altijd meer dan genoeg voor iedereen. Kijk maar naar de overvloed in de natuur.
En ik begreep ook niet dat je niemand helpt door arm te zijn. Toen ik me arm voelde, wat ik natuurlijk niet was, want voor de mensen in arme landen zijn alle mensen hier schatrijk, toen ik me dus zelfgenoegzaam als solidair met de armen beschouwde, was ik behoorlijk nutteloos. Nu kan ik veel meer doen voor de armen. Zoals reverend Ike zegt, het beste dat je kunt doen voor de armen is zorgen dat je niet ťťn van hen bent. Voor mij is geld een uitdrukking van de liefde van God en afwijzing van geld of verering van geld zonder de Bron ervan te erkennen is afgoderij. In beide gevallen schrijf je geld macht toe, die bij God hoort.

Je kunt niemand helpen door je met ze te verenigen in lijden en gebrek. Hoe ziek moet je zijn om zieke mensen te kunnen helpen? Zieke mensen helpen elkaar gewoonlijk alleen om ziek te blijven of nog zieker te worden. Ze helpen elkaar om hun aandacht telkens weer te richten op datgene wat ze zeggen niet te willen. Kijk maar naar al die groepen voor vrouwen met diverse kanker of andere afschuwelijke ziekten. De deelnemers zouden meer geholpen zijn als ze echte hulp kregen en wilden accepteren.
Jaren geleden ging ik een keer naar zo'n bijeenkomst. Ik wilde met ze delen dat er een manier bestond om te genezen van de vormen van kanker die als ongeneeslijk worden gezien. Ik wist waarover ik het had, want ik was zelf in 1992 gediagnosticeerd met ongeneeslijke dodelijke baarmoederhalskanker. Ze gaven me nog hooguit anderhalf jaar. Dankzij de transformatie van mijn bewustzijn door "Een cursus in wonderen" ben ik genezen van elk geloof in de macht van ziekte over mij.

Helaas was ik helemaal niet welkom in de groep. Ze wilden er niets over horen. Toen vond ik dat heel erg, maar nu weet ik heel zeker dat we toch eeuwig leven. Niemand kan dood, en iedereen heeft recht op zijn eigen avonturen, hoe afschuwelijk die er ook uit mogen zien. Het is heel gemakkelijk om gelukkig en vredig te leven, zodra je contact krijgt met je innerlijke leiding. Daar moet je echter voor open staan.

Toen ik begon aan de studie van "Een cursus in wonderen" in 1994, begon iets in mij te ontwaken. Ik voelde een wonderbaarlijke essentie in mij die mij telkens diep ontroerde. Jarenlang huilde ik elke dag van ontroering. Dit wezen in mij, deze tegenwoordigheid, was onbeschrijflijk prachtig. Iets brak in mij, de harde korsten van eeuwenlange eenzaamheid en melancholie werden afgepeld en dat deed vaak pijn. Maar het was een zoete pijn. En daarna kwam het Licht, een vrede en liefde in mij, waarvan ik het bestaan niet eens had kunnen vermoeden. De Christus ontwaakte in mij, zoals Hij ontwaakt is in miljoenen. En ik werd werkelijk wedergeboren. Al het oude viel van me af. Ik kon naar mijn oude persoonlijkheid met mededogen kijken. Daardoor kijk ik sindsdien met compassie naar de onwetenden. Niet met medelijden, want wat ze ook doen of denken te zijn, ze zijn eeuwig goddelijk. Niets kan onze werkelijkheid veranderen, geen enkel idee van ons over wie we zijn kan ooit werkelijkheid worden. We kunnen ervaren wat we maar willen, maar ons ware wezen is tijdloos volmaakt.

Mensen lijden nodeloos en leven ongelukkig, terwijl ze heel gemakkelijk geluk en vrede kunnen krijgen. Dat het eenvoudig is, wil niet zeggen dat ze niets hoeven te doen. Het vereist behoorlijk veel inspanning, maar wanneer je genoeg hebt van ellende, wanneer het je tijd is om bewust te worden, heb je dat er graag voor over. En ik geloof dat dat moment voor allen heel dichtbij is. Denk maar aan onze projecties op het jaar 2012.

Je bent niet verantwoordelijk voor een ander, alleen voor je eigen transformatie. Help mensen niet om bedelaars te worden, om lui te worden, help ze niet om een last te worden voor anderen en voor zichzelf. Help ze om zichzelf te helpen. Helpen doe je niet voor een ander, je doet het om te geven wat je hebt ontvangen. Want zo weet je dat je hebt.

Geven doe je vanuit een overvloedsbewustzijn, vanuit echte voorspoed. Daar hoef je niet rijk voor te zijn. Mensen die in armoedebewustzijn leven lijden onder gebrek aan zelfwaardering en in de praktijk waarderen ze anderen dan ook niet. Ze nemen dan ook meestal meer dan ze geven, want ze voelen zich meestal te "arm" om te geven. Ze hebben het gevoel dat ze niet genoeg hebben om te geven. Terwijl een mens altijd iets te geven heeft.

Jaren geleden zat ik in de wao en begon ik met de website www.absolute1.net omdat ik een paar boeken had gelezen waar geen copyright meer op was en die zo mooi vond dat ik ze heb vertaald. Ik heb er toen ebooks van gemaakt en gepubliceerd op de site. Ik dacht niet aan geld, ik wilde deze prachtige boeken alleen maar delen. Ik heb een paar jaar de kosten voor de site en alles wat hierbij kwam uit eigen zak betaald. De uitkering daalde echter schrikbarend, tot onder het minimum en uiteindelijk werd ik zelfs goedgekeurd. Ik was heel bang voor de toekomst. Wat kon ik nog gaan doen als vijftiger? Maar als er ťťn deur sluit gaan er 2 andere open, merkte ik. Ineens kwamen er mensen die de technieken van de energetische psychologie van mij wilden leren en voor ik wist wat me overkwam had ik een bloeiende praktijk. Omdat ik merkte dat schrijven mijn grote passie was, ging ik me daarop toeleggen en nu geef ik schriftelijke cursussen en maak meditaties en oefeningen op audio CD's.
En dit alles is voortgekomen uit mijn verlangen om de waardevolle kennis die ik verkreeg te delen met de mensen. Ik wilde alleen maar geven wat ik zelf had ontvangen.

Zo wordt ware voorspoed verkregen.

In het boek "Zoals een mens denkt" vertelt James Allen dat mensen gewoonlijk zeggen:
"Velen zijn slaven omdat eentje een onderdrukker is. Laten we de onderdrukker haten." Vervolgens zegt hij dat men steeds vaker zegt "Eentje is een onderdrukker omdat ze slaven zijn. Laten we de slaven haten." Zowel de slaven als de onderdrukker zijn echter medescheppers van slavernij. Ze doen dat in onwetendheid. Elke deelnemer aan dit dansje is het slachtoffer van zijn eigen bewustzijn.
Een onderdrukker kan zichzelf niet waarderen en goedkeuren, want hij neemt meer dan hij geeft. Zijn ware wezen is het daar niet mee eens. En een slaaf ziet zichzelf niet als waardevol en is eigenlijk ook spiritueel bankroet. Ze geven elkaar en zichzelf geen van beide de juiste waardering. Hun voorspoed en "waardigheid" en dus hun zelfwaardering lijdt hier enorm onder.

De andere kant van de medaille is het bedelend bewustzijn. Bedelen is een aanval op God, want wanneer je op God vertrouwt, dan richt je je niet tot mensen, maar je vraagt God om je te geven wat je verlangt. Ik geef nooit meer iets aan mensen die erom vragen. Ook mensen die "bedelen", zelfs voor goede doelen, leven in een bedelend bewustzijn. En ze hebben nooit genoeg. Dat is wat bedelen je oplevert. Ik heb jaren moeten oefenen voor ik had geleerd om mij tot mijn goddelijke leiding te richten voor alles wat ik nodig heb. Het is een oefening in vertrouwen. Ik hoefde niemand iets te laten weten, mensen kwamen uit zichzelf mijn verlangens vervullen. Nu laat ik zoveel mogelijk mensen weten wat ik nodig heb, zonder het aan wie dan ook te vragen. Ik denk dat dat geen kwaad kan en ik zeg er altijd bij: "God zorgt ervoor dat ik dit of iets nog beters ontvang op het juiste moment."

De wetten van voorspoed hebben mijn leven enorm gezegend. Mijn bewustzijn en mijn leven zijn er totaal door getransformeerd. In steeds grotere mate manifesteer ik overvloed op ieder gebied in mijn leven. In het begin deed ik dat louter met de oefeningen in "Een cursus in wonderen", tot ik door de Heilige Geest werd geleid om de technieken van de Energie Psychologie te leren. Die hebben me geholpen om talloze blokkades waar ik mee worstelde, vooral op het gebied van gezondheid, te behandelen. Ook mijn geconditioneerde geloof in gebrek is steeds meer vervangen door positieve overtuigingen. Om dat te kunnen doen, moest ik wel eerst echt willen veranderen. En dan kom je nog aldoor weerstand in jezelf tegen, want iets in ons houdt ons vaak tegen om er echt helemaal voor te gaan. De mens houdt niet van veranderen. We willen wel dingen buiten onszelf veranderen, maar het moeilijkste is zelf veranderen. En tegelijk is dat ook het enige dat echt helpt om je leven te verbeteren. Ik ben nog steeds bezig de grenzen van mijn comfortzone te verleggen en de angstige overtuigingen waar ik tegenaan loop te behandelen. We hebben een collectieve databank vol waanideeŽn opgebouwd, die helaas heel echt lijken. Want door onze macht hebben we drogbeelden van armoede, veroudering, gebrek, ziekte, lijden en dood tot onze realiteit gemaakt. Gelukkig zijn er met mij nu miljoenen op de planeet bezig deze ideeŽn te helen.
En dit bewustzijn raakt steeds meer in een stroomversnelling. Veel mensen hebben het over de veranderingen die ons in 2012 te wachten staan. Ik denk dat deze massaprojectie heel goed uit zal pakken. Onze transformatie zal dan een kritische massa bereiken en we zullen met ons allen ongekende veranderingen ten goede meemaken. Misschien zullen sommige dingen niet zo goed lijken, want de manier waarop we onze planeet beheren en onze maatschappelijke instellingen zullen ingrijpend gewijzigd worden.

Ik schrijf dit niet om mensen bang te maken, integendeel. We moeten onze angsten overwinnen (daarvoor zijn vele technieken) dan houden we op met het scheppen van nare omstandigheden. Ik wil het allerbeste voor iedereen. Het leven is pas echt fijn wanneer iedereen gelukkig en welvarend is.

Zoals je geeft zul je ontvangen. Als je bewust wil ontvangen, geef dan bewust. Als je meer tijd wil, geef tijd. Als je meer liefde wil, geef liefde. Als je meer geld wilt, geef geld.
Hiermee kun je je hele leven diepgaand veranderen. Vraag je af wie je in je leven het meeste inspireren en je goed laten voelen over jezelf en over je leven. Door hen te steunen wordt je wereld beter en bovendien keert datgene wat je geeft vermenigvuldigd bij je terug. Denk niet dat je er niets voor terug zult krijgen, want als je dat denkt is dat wat gebeurt. Verwacht dat het universum je zal belonen. Het is een spirituele wet van het leven. Let er ook op dat je je tijd, liefde, geld en alles wat je geeft, zo overvloedig mogelijk en vanuit je hart geeft. En dat je jezelf waardeert voor je geven. Want als jij het niets bijzonders vindt, vindt iedereen het niets bijzonders. Verberg je Licht niet! Verberg wel wat je hebt gedaan, ga er niet prat op, want in de Bijbel staat dat je in het verborgene het goede moet doen, dan zal je Goddelijke Vader je openlijk belonen.

Moet je dan anoniem geven?
Ik denk dat dat niet hoeft. Ik weet dat Gary Sigler alles wat ik hem geef vurig zegent. Hij is God enorm dankbaar, want hij leeft van giften, zonder ooit iemand ergens om te vragen. Hij vraagt alles alleen aan God. Zijn dankbaarheid zegent elke gave die ik hem schenk en verbindt ons in liefde en licht. Letterlijk! Bekijk de video's van Greg Braden op Youtube over de wetenschappelijke experimenten met deze verbondenheid maar eens.

Toen ik deze nieuwsbrief af had, vond ik op Youtube video's met Reverend Ike en Bishop Jordan over "Money in the church". Het gaat ook over tithing. Dit zijn de eerste video's van Reverend Ike die ik online vond. Er is nog een serie "Your responsibility" en wat video's van mensen die hem prijzen. Ik verwacht dat er nog veel meer van hem gepubliceerd wordt, want ik geniet er heel veel van.

Neale Donald Walsch (Een ongewoon gesprek met God) schrijft zijn succes toe aan Reverend Ike. Hier zie je Mark Victor Hansen die samen met Jack Canfield (van The Secret) honderden miljoenen wereldberoemde boeken (Chicken Soup for the Soul) verkocht, lovende woorden spreken over Reverend Ike:In de volgende nieuwsbrief gaan we het hebben over de belangrijkste techniek om het onderbewustzijn rechtstreeks te bereiken en snel te herprogrammeren. Het is ook belangrijk om te weten wat het onderbewustzijn echt is. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten: "Een cursus in wonderen" zegt dat het helemaal niet bestaat, maar onze gedachten gaan heel snel en we besluiten bepaalde gedachten snel "weg te stoppen".
Hoe bewuster je wordt, hoe minder onbewuste gedachten je hebt. Je krijgt overzicht over je denkwereld en over je overtuigingen. In deze nieuwsbrief geef ik ook een totaal nieuwe manier om je dromen te verwezenlijken.

Voor 2009 heb ik het vaste voornemen om artikelen te schrijven over het overwinnen van de angst voor de dood, over de transformatie die in 2012 zijn omslagpunt bereikt en opvoeding van kinderen met behulp van de wet van aantrekking. Hoe leren we onze kinderen het beste de spirituele wetten van het leven en wat kunnen we ze meegeven om ze krachtig en gelukkig te laten zijn? Robert Kiyosaki schrijft ook veel over (het gebrek aan) financiŽle kennis in de opvoeding en daar wil ik ook op ingaan. Dus hou www.trans4mator in de gaten.

Tot de volgende keer!

In Eenheid, Liefde en Licht,
Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl