Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
Nieuwsbrief over het maken van audio CD's. Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.


Op veler verzoek:
Het heeft lang geduurd, maar nu is deze pagina over het maken van je eigen audio CD's eindelijk af.

Patrick Wetzels en vele anderen vroegen me om informatie over mogelijkheden om zelf muziek te maken en op CD te zetten.
Patrick wilde vooral meer weten over de uitwerking van klanken op de geest. Anderen vroegen me naar programma's en methoden.
Iedereen weet natuurlijk dat ik klanken en muziek gebruik op mijn audio CD's om het bewustzijn van de luisteraar te transformeren.
Daar weet ik dus wel iets over. Alles wat ik maak pas ik altijd eerst geruime tijd op mezelf toe. Want eerlijk gezegd hou ik me voornamelijk bezig met transformatie voor mezelf. En als ik er echt iets aan heb, is het pas goed genoeg voor een ander. In mijn wereld is er namelijk geen ander, we zijn één. Alleen als het goed genoeg is voor mij, is het goed genoeg voor één van mijn delen.

Eén van de misverstanden die ik zelf had en ook bij anderen tegenkom, is dat muziek pas invloed op je geest kan hebben als je het mooi vindt. Ik vind bijvoorbeeld bepaalde stukjes van de Naturklang Synergie muziek ( 1 van de eerste subliminale CD's op de markt) echt vals klinken en toch voel ik vaak een zalige energiestroom terwijl ik ernaar luister. Dat komt vast door de subliminale teksten die onhoorbaar mijn onderbewustzijn laten genieten.

Er wordt tegenwoordig veel onderzoek gedaan naar de macht van je denken. De prestigieuze Harvard universiteit toonde aan dat je kunt afslanken zonder dieet of training, gewoon door je manier van denken te veranderen. Dat kan eenvoudig zijn, maar het gaat niet zonder moeite. Je moet er wel wat voor doen en in de meeste gevallen heb je er speciale technieken en methoden voor nodig.

Om mensen te helpen gemakkelijk te veranderen gebruik ik onder andere subliminalen op mijn audio CD's. Dat zijn teksten die onhoorbaar voor het oor worden weergegeven. Je kunt die opnemen met speciale software, de Subliminal Studio. Daarmee maak je ook opnames die “Stereo Confusion” worden genoemd of paraliminalen. Dat is nog een techniek die ik op de CD's toepas.
Weet je nog hoe het is als je in een ruimte bent met veel mensen en iedereen praat door elkaar? Stereo verwarring gebruikt dat om je aandacht af te leiden van de boodschappen die het anders zou tegenhouden. Je kunt ernaar luisteren met stereo koptelefoons. In elk oor wordt dan een andere boodschap afgespeeld. Je geest weet dan niet waarop het zich moet concentreren. Het is te druk bezig om beide boodschappen te volgen om ze te filteren.
Stereo verwarring is één van de krachtigste technieken die er zijn. Dit veroorzaakt diepgaande verandering in je leven, omdat je bewustzijn beide boodschappen niet tegelijk kan verwerken en zo glipt het er langs naar je onderbewustzijn.

Het kan in het begin heel verwarrend lijken, maar het werkt!

Een bijzonder aspect van deze audio effecten is dat je niet in ze hoeft te geloven om ze te laten werken. Ze werken volgens bepaalde principes waarop het gehoor en de hersenen functioneren. Het enige wat nodig is, is dat je naar ze luistert. Reclamemakers geven miljarden uit om effectieve boodschappen te maken. Dagelijk word je gebombardeerd met talloze reclameboodschappen. Denk je dat ze dat zouden doen als het niet werkte? Er zijn aldoor anderen bezig om te proberen in te breken in jouw geest om je producten te laten kopen of te laten denken zoals zij willen. Dat is al begonnen toen je op deze planeet kwam. Met deze CD's begin je de leiding over je eigen geest terug te nemen.

Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die slanker werden nadat subliminalen voor afslanken regelmatig in hun buurt werden afgespeeld zonder dat ze het wisten. Ik ben benieuwd of dat bij overmatig alcoholgebruik en roken ook zou werken. Je moet je wel afvragen of het wel ethisch verantwoord is om dit te doen.

Het probleem is dat mensen soms weerstand voelen om naar de subliminale audio's te luisteren. Hun gewoontegedrag wordt in stand gehouden door jarenlange denkpatronen. En dat creëert grote weerstand tegen verandering.

Mensen hebben bijvoorbeeld niet voor niets overgewicht. Het is voortgekomen uit een strategie om met bepaalde problemen om te gaan. Hierdoor ruilen mensen vaak de ene verslaving in voor de andere. Ze stoppen met roken en beginnen enorm te snoepen.

Daarom is het belangrijk om alleen subliminale boodschappen te beluisteren die gemaakt zijn door mensen die weten hoe ze positieve affirmaties moeten opstellen. Zo werkt het bijvoorbeeld niet goed om je onderbewustzijn de boodschap te geven om "niet te roken" of "niet te snoepen". Zo'n boodschap richt je aandacht juist op datgene wat je niet wil. En de drang om te roken wordt juist versterkt. Je onderbewustzijn begrijpt het woord "niet" niet in de zin waarin jij het bedoelt. In plaats van "ik rook niet" hoort het juist "ik rook". Het gaat erom je onderbewustzijn te vertellen wat je wil, niet wat je niet wil.

Ook is het belangrijk dat de affirmaties zo opgesteld zijn dat ze niet te goed werken. Bijvoorbeeld als je af wil slanken, moet je er rekening mee houden dat je niet blijft afslanken tot je vel over been bent. Je wilt wel een ideaal streefgewicht of nog beter een bepaalde kledingmaat. En dat wil je ook op een gezonde manier bereiken, je wilt niet razendsnel afslanken door een voedselvergiftiging.

In mijn audio CD's pas ik ook de hypnotische taalprincipes toe die door de NLPers zijn ontdekt. Ook worden er zeer krachtige “machtswoorden” subliminaal gebruikt. Dit zijn woorden waarvan de werking in een onderzoek van tientallen jaren is vastgesteld. Deze CD's bevatten unieke affirmaties die het zuiverste tegengif vormen voor alle negatieve instructies die je onderbewustzijn in de loop van de tijd binnen heeft gekregen. Je kunt de machtswoorden hier lezen.

Wanneer kun je het beste luisteren naar deze audio'CD's?

Daar zijn geen strikte richtlijnen voor. Toch is het onderbewustzijn het meest toegankelijk vlak voor je in slaap valt en 's morgens als je net wakker bent.
Denk er wel aan dat je deze CD's niet kunt gebruiken als je dingen doet waarbij je je moet concentreren, zoals autorijden. Want ze ontspannen je zodanig, dat het gevaarlijk zou kunnen worden als je tegelijk apparaten bedient.

Wanneer werken de subliminalen?

De subliminalen werken onmiddellijk, maar het kan wel enige tijd duren voor je de effecten ziet. Voordat je verschillen buiten je ziet, zul je eerst merken dat je anders denkt en je anders voelt. Door de audio's regelmatig te beluisteren stapelen de effecten zich op. Het is net als trainen in een sportschool, als je het niet doet gebeurt er niets, en als je het onregelmatig doet gebeurt er heel weinig. Pas wanneer je het geregeld doet kun je resultaat boeken. Daarom beveel ik aan om de CD's in het begin 1 keer per dag te beluisteren en 3 keer per week wanneer je resultaat begint te ervaren. Het is belangrijk om er niet elke avond voor het slapen gaan naar te luisteren, anders kun je er “verslaafd” aan raken en wordt het moeilijk om zonder te slapen. Uiteindelijk hoef je ze alleen nog maar af en toe te beluisteren om jezelf “in conditie” te houden. Is het niet veel gemakkelijker om naar CD's te luisteren dan om je lichaam te trainen?

Tientallen jaren geleden waren mensen heel bang voor subliminalen. Men dacht alleen aan de negatieve manieren waarop deze techniek gebruikt kon worden en had nog niet bedacht hoe je ze kon gebruiken om je leven positief te veranderen.
Kopers ontvangen de tekst van de subliminalen samen met de CD's.

Waarom zijn de Transformator audio CD's met niets te vergelijken?

In onze CD's combineren we de meest effective subliminale boodschappen. Nergens ter wereld vind je deze combinatie van geluidseffecten die zulke immens positieve transformatie tot stand brengen.
Onze CD's zijn niet voor niets zo populair: ze werken!

Waarom zijn onze CD's zo super effectief?

Subliminale CD's werken doordat ze positieve ideeën rechtstreeks naar het onderbewustzijn sturen en daarbij het kritische bewustzijn omzeilen. Met de tonen die alfa, delta en theta golven opwekken in de hersenen wordt bovendien de juiste geestestoestand opgeroepen die de geest ontvankelijk maakt voor nieuwe levensprogramma's.
Het leek gewoon het beste om de meest krachtige technieken te combineren en samen te laten smelten om een buitengewoon effectieve opname te maken.
Het bleek een gouden greep. Deze weergaloze CD's laten alle andere ver achter zich.

Met de Subliminale Studio software kun je binaural beats maken, subliminale boodschappen opnemen, omgekeerde boodschappen en stereo verwarring. Dat zijn bijna alle top-technieken die er bestaan. De enige andere belangrijke techniek is de afstemming van de hersengolven op de alfa of theta staat. Met behulp van deze opnametechnieken zijn onze audio CD's gemaakt en dat verklaart voor een deel hun uitermate transformerende werking. Ook de hoorbare en onhoorbare affirmaties dragen inhoudelijk belangrijk bij aan de grote effectiviteit van de CD's. Deze affirmaties zijn immers gebaseerd op technologische principes en belangrijke kennis van de werking van de psyche van de mens. Ze brengen eerst ontspanning teweeg, een ontspanning waarvan gebruikers zeiden dat ze zich nooit eerder zo ontspannen hadden gevoeld. Hun spieren voelen zacht aan, ze voelden zich vernieuwd en levendig en na het beluisteren is hun geest verfrist en helder. Het is net alsof ze wakker worden uit een goede nachtrust. Spanningen smelten weg en dat maakt het een hele goede stress-bestrijder.

De mensen die overdag luisteren, treden de rest van de dag met frisse moed tegemoet.

Wanneer je een Transformator CD beluistert, zul je innerlijke rust vinden, je wordt ontspannen, je voelt meer zelfvertrouwen en ervaart meer invloed op je emoties en op je leven.

Iemand schreef: Ik weet dat ik met de Transformator CD's bouw aan een gelukkig leven. Het is als een reis met telkens heerlijke ervaringen, die je verkwikken en ontspannen.
Er zijn ook talloze verhalen over lichamelijke klachten die overgingen na het beluisteren van de CD's.

We weten dat wanneer mensen zich zo diep ontspannen, er hormonen in de bloedstroom komen die grote voordelen bieden:

 1. De geheugenfunctie wordt verbeterd.
 2. Gevoelens van welzijn worden ervaren door toename van endogene opiaten, zoals endorfinen. Deze stoffen werken ook als natuurlijke pijnbestrijders.
 3. Stemming en emotioneel welzijn wordt verbeterd door toename van serotonine, een lichaamseigen stof die stemmingen regelt.
 4. Bescherming tegen veroudering doordat de hoeveelheid cortisol wordt verminderd. Dit hormoon is verbonden met stress en veroudering. Ook wordt het niveau van DHEA en Melatonine verhoogd en dat helpt ook tegen veroudering.

Wat niet vaststaat maar wel gehoopt wordt, is dat de pijnappelklier zo gestimuleerd wordt dat het groeihormonen afgeeft en daarmee de levensduur verlengt.

Een cliënt schreef:
“Luisteren naar de Transformator CD is voor mij een verbazingwekkende ervaring. Ik voel me meteen pijlsnel volkomen ontspannen en kalm. Heel vaak val ik binnen een paar minuten in slaap en wordt volkomen verfrist wakker alsof ik een hele nacht diep heb geslapen. Het werkt vitaliserend en is heerlijk. Ook in mijn reacties in mijn dagelijks leven merk ik grote veranderingen, Ik handel meer vanuit innerlijke rust. En dat heeft goede gevolgen voor al mijn relaties en beslissingen.”

Met deze CD's stel je je innerlijke thermostaat onder andere af op rijkdom. Het zuivert je geest van geldblokkades. Het werkt alleen minder goed als je teveel diepgaande negatieve overtuigingen hebt over geld. Omdat deze CD ook andere blokkades behandelt is het niet mogelijk om alle negatieve overtuigingen te behandelen die de geldstroom in je leven kunnen blokkeren. Op de pagina met onze producten kun je meer lezen over deze CD's.

Naast de Transformator cursus voor meesterschap en gelukkig leven heb ik voor de mensen die daaraan prioriteit geven een afzonderlijke Transformator cursus voor financiële vrijheid en succes ontwikkeld, omdat dit 1 van de gemakkelijkste blokkades is om te overwinnen. Gebrek aan liefde in je leven is een stuk moeilijker, want dat houdt volledig verband met hoe je jezelf ziet. Want mensen weerspiegelen hoe je je voelt over jezelf en ook je overtuigingen over het leven. Dat houdt in dat er dus heel veel in je moet veranderen. Om meer geld aan te trekken in je leven hoef je veel minder te veranderen. En zelfs dat vinden sommige mensen al teveel moeite. Ik raad zulke mensen mijn cursussen niet aan, omdat het voor mij buitengewoon belangrijk is dat de Transformator mensen echt goed doet. Ik ga ervan uit dat niet iedereen bereid is om te transformeren. Hun rol is nog nodig om onze schaduwkanten uit te beelden, tot die volledig zijn gezuiverd.

Met onze Transformator cursus voor financiële vrijheid en succes maak je een spirituele connectie met geld. Je begint dan te zien dat geld goed voor je is en je gaat ervan houden zoals je van je geliefden houdt, van je partner of kind of ouders. Echter zonder enige gehechtheid, omdat je weet dat je meester bent over alles. Je kunt met gemak en plezier alles aantrekken wat je maar wilt. Geld is niet je bron, God is je Bron. Of liever gezegd, je goddelijke innerlijke leiding. Jij hebt alle macht over geld, geld heeft geen enkele macht over jou, behalve de macht die jij het geeft.
We hebben veel van onze liefde en macht in geld geïnvesteerd. Wanneer je dat terug gaat nemen, verandert je leven ingrijpend.
In onze cursussen werk je zachtjes aan jezelf. Het is niet de bedoeling om in 1 dag totaal te veranderen, daarom neemt een cursus ook 6 maanden in beslag. Voor sommigen gaat het sneller, omdat ze al een bepaalde vaardigheid bezitten. Als je bijvoorbeeld goed gitaar kunt spelen is het vaak gemakkelijker om een ander muziekinstrument te leren bespelen.

Hoe begin je met het maken van je eigen audio CD's?

Je kunt beginnen met een recorder die al op je computer staat, als je Windows hebt. Ga dan naar start, programma's, bureau accesoires, entertainment en geluidsrecorder. Dit is een heel eenvoudig programma waarmee je geluid op kunt nemen met een microfoon.

Om teksten te mixen met muziek kun je het gratis programma van www.audacity.com gebruiken. Daarmee kun je affirmaties opnemen en mixen met muziek en op je mp3 speler beluisteren. Of CD's maken en afspelen wanneer je gaat slapen of je wilt ontspannen.

Om subliminale opnames te maken heb je speciale software nodig zoals de Subliminal Studio. Ook moet je opname minstens 15 minuten duren, anders heeft het geen effect,
Sommigen gebruiken natuurgeluiden of klassieke muziek over de subliminalen heen. Denk eraan dat je geld af moet dragen aan BUMA als je muziek gebruikt dat auteursrechtelijk beschermd is. Bij www.musopen.com kun je gratis rechtenvrije klassieke muziek downloaden. De kwaliteit van gedownloade muziek is echter meestal niet goed genoeg voor professionele CD's. Je hebt dan veel handigheid nodig met je software om het toch te kunnen gebruiken. Als je rechtenvrije New Age achtergrondmuziek van goede kwaliteit wilt, kun je de CD Thought Sounds kopen bij Transparent Corp. Ik gebruik die zelf ook en ben zo tevreden dat ik reclame voor ze maak. Je kunt op hun website voorbeelden beluisteren.
je kunt er zelfs een CD kopen waarmee je de hersengolven kunt stimuleren. Dat is de CD set "Altered States Collection". of je kunt met de software Neuro Programmer je eigen audio opnamen maken met geluiden die alfa, delta of theta hersengolven opwekken. Dit programma gebruik ik. Combineer deze geluiden met de psychologische technieken als subliminalen, paraliminalen en affirmaties om je te helpen je denkwereld te veranderen en je onderbewustzijn te beïnvloeden. Hier moet je ook zijn voor een programma om hersengolven te meten of zelfs te beïnvloeden of vooruitstrevende biofeedback apparatuur.

In Liefde en Licht,

Margareth

PS Op verzoek een link naar de humoristische inspirationele muziek van Bud Moore. Je kunt er stukjes van zijn liedjes beluisteren. Bud heeft in 2007 het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld, maar in de tijd heeft zijn muzikale nalatenschap eeuwigheidswaarde.

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl