JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Nieuwsbrief nr.5 over het maken van audio CD's.


Op veler verzoek:
Het heeft lang geduurd, maar nu is deze pagina over het maken van je eigen audio CD's eindelijk af.

Patrick Wetzels en vele anderen vroegen me om informatie over mogelijkheden om zelf muziek te maken en op CD te zetten.
Patrick wilde vooral meer weten over de uitwerking van klanken op de geest. Anderen vroegen me naar programma's en methoden.
Iedereen weet natuurlijk dat ik klanken en muziek gebruik op mijn audio CD's om het bewustzijn van de luisteraar te transformeren.
Daar weet ik dus wel iets over. Alles wat ik maak pas ik altijd eerst geruime tijd op mezelf toe. Want eerlijk gezegd hou ik me voornamelijk bezig met transformatie voor mezelf. En als ik er echt iets aan heb, is het pas goed genoeg voor een ander. In mijn wereld is er namelijk geen ander, we zijn één. Alleen als het goed genoeg is voor mij, is het goed genoeg voor één van mijn delen.

Eén van de misverstanden die ik zelf had en ook bij anderen tegenkom, is dat muziek pas invloed op je geest kan hebben als je het mooi vindt. Ik vind bijvoorbeeld bepaalde stukjes van de Naturklang Synergie muziek ( 1 van de eerste subliminale CD's op de markt) echt vals klinken en toch voel ik vaak een zalige energiestroom terwijl ik ernaar luister. Dat komt vast door de subliminale teksten die onhoorbaar mijn onderbewustzijn laten genieten.

Er wordt tegenwoordig veel onderzoek gedaan naar de macht van je denken. De prestigieuze Harvard universiteit toonde aan dat je kunt afslanken zonder dieet of training, gewoon door je manier van denken te veranderen. Dat kan eenvoudig zijn, maar het gaat niet zonder moeite. Je moet er wel wat voor doen en in de meeste gevallen heb je er speciale technieken en methoden voor nodig.

Om mensen te helpen gemakkelijk te veranderen gebruik ik onder andere subliminalen op mijn audio CD's. Dat zijn teksten die onhoorbaar voor het oor worden weergegeven. Je kunt die opnemen met speciale software, de Subliminal Studio. Daarmee maak je ook opnames die “Stereo Confusion” worden genoemd of paraliminalen. Dat is nog een techniek die ik op de CD's toepas.
Weet je nog hoe het is als je in een ruimte bent met veel mensen en iedereen praat door elkaar? Stereo verwarring gebruikt dat om je aandacht af te leiden van de boodschappen die het anders zou tegenhouden. Je kunt ernaar luisteren met stereo koptelefoons. In elk oor wordt dan een andere boodschap afgespeeld. Je geest weet dan niet waarop het zich moet concentreren. Het is te druk bezig om beide boodschappen te volgen om ze te filteren.
Stereo verwarring is één van de krachtigste technieken die er zijn. Dit veroorzaakt diepgaande verandering in je leven, omdat je bewustzijn beide boodschappen niet tegelijk kan verwerken en zo glipt het er langs naar je onderbewustzijn.

Het kan in het begin heel verwarrend lijken, maar het werkt!

Een bijzonder aspect van deze audio effecten is dat je niet in ze hoeft te geloven om ze te laten werken. Ze werken volgens bepaalde principes waarop het gehoor en de hersenen functioneren. Het enige wat nodig is, is dat je naar ze luistert. Reclamemakers geven miljarden uit om effectieve boodschappen te maken. Dagelijk word je gebombardeerd met talloze reclameboodschappen. Denk je dat ze dat zouden doen als het niet werkte? Er zijn aldoor anderen bezig om te proberen in te breken in jouw geest om je producten te laten kopen of te laten denken zoals zij willen. Dat is al begonnen toen je op deze planeet kwam. Met deze CD's begin je de leiding over je eigen geest terug te nemen.

Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die slanker werden nadat subliminalen voor afslanken regelmatig in hun buurt werden afgespeeld zonder dat ze het wisten. Ik ben benieuwd of dat bij overmatig alcoholgebruik en roken ook zou werken. Je moet je wel afvragen of het wel ethisch verantwoord is om dit te doen.

Het probleem is dat mensen soms weerstand voelen om naar de subliminale audio's te luisteren. Hun gewoontegedrag wordt in stand gehouden door jarenlange denkpatronen. En dat creëert grote weerstand tegen verandering.

Mensen hebben bijvoorbeeld niet voor niets overgewicht. Het is voortgekomen uit een strategie om met bepaalde problemen om te gaan. Hierdoor ruilen mensen vaak de ene verslaving in voor de andere. Ze stoppen met roken en beginnen enorm te snoepen.

Daarom is het belangrijk om alleen subliminale boodschappen te beluisteren die gemaakt zijn door mensen die weten hoe ze positieve affirmaties moeten opstellen. Zo werkt het bijvoorbeeld niet goed om je onderbewustzijn de boodschap te geven om "niet te roken" of "niet te snoepen". Zo'n boodschap richt je aandacht juist op datgene wat je niet wil. En de drang om te roken wordt juist versterkt. Je onderbewustzijn begrijpt het woord "niet" niet in de zin waarin jij het bedoelt. In plaats van "ik rook niet" hoort het juist "ik rook". Het gaat erom je onderbewustzijn te vertellen wat je wil, niet wat je niet wil.

Ook is het belangrijk dat de affirmaties zo opgesteld zijn dat ze niet te goed werken. Bijvoorbeeld als je af wil slanken, moet je er rekening mee houden dat je niet blijft afslanken tot je vel over been bent. Je wilt wel een ideaal streefgewicht of nog beter een bepaalde kledingmaat. En dat wil je ook op een gezonde manier bereiken, je wilt niet razendsnel afslanken door een voedselvergiftiging.

In mijn audio CD's pas ik ook de hypnotische taalprincipes toe die door de NLPers zijn ontdekt. Ook worden er zeer krachtige “machtswoorden” subliminaal gebruikt. Dit zijn woorden waarvan de werking in een onderzoek van tientallen jaren is vastgesteld. Deze CD's bevatten unieke affirmaties die het zuiverste tegengif vormen voor alle negatieve instructies die je onderbewustzijn in de loop van de tijd binnen heeft gekregen. Je kunt de machtswoorden hier lezen.

Wanneer kun je het beste luisteren naar deze audio'CD's?

Daar zijn geen strikte richtlijnen voor. Toch is het onderbewustzijn het meest toegankelijk vlak voor je in slaap valt en 's morgens als je net wakker bent.
Denk er wel aan dat je deze CD's niet kunt gebruiken als je dingen doet waarbij je je moet concentreren, zoals autorijden. Want ze ontspannen je zodanig, dat het gevaarlijk zou kunnen worden als je tegelijk apparaten bedient.

Wanneer werken de subliminalen?

De subliminalen werken onmiddellijk, maar het kan wel enige tijd duren voor je de effecten ziet. Voordat je verschillen buiten je ziet, zul je eerst merken dat je anders denkt en je anders voelt. Door de audio's regelmatig te beluisteren stapelen de effecten zich op. Het is net als trainen in een sportschool, als je het niet doet gebeurt er niets, en als je het onregelmatig doet gebeurt er heel weinig. Pas wanneer je het geregeld doet kun je resultaat boeken. Daarom beveel ik aan om de CD's in het begin 1 keer per dag te beluisteren en 3 keer per week wanneer je resultaat begint te ervaren. Het is belangrijk om er niet elke avond voor het slapen gaan naar te luisteren, anders kun je er “verslaafd” aan raken en wordt het moeilijk om zonder te slapen. Uiteindelijk hoef je ze alleen nog maar af en toe te beluisteren om jezelf “in conditie” te houden. Is het niet veel gemakkelijker om naar CD's te luisteren dan om je lichaam te trainen?

Tientallen jaren geleden waren mensen heel bang voor subliminalen. Men dacht alleen aan de negatieve manieren waarop deze techniek gebruikt kon worden en had nog niet bedacht hoe je ze kon gebruiken om je leven positief te veranderen.
Kopers ontvangen de tekst van de subliminalen samen met de CD's.

Waarom zijn de Transformator audio CD's met niets te vergelijken?

In onze CD's combineren we de meest effective subliminale boodschappen. Nergens ter wereld vind je deze combinatie van geluidseffecten die zulke immens positieve transformatie tot stand brengen.
Onze CD's zijn niet voor niets zo populair: ze werken!

Waarom zijn onze CD's zo super effectief?

Subliminale CD's werken doordat ze positieve ideeën rechtstreeks naar het onderbewustzijn sturen en daarbij het kritische bewustzijn omzeilen. Met de tonen die alfa, delta en theta golven opwekken in de hersenen wordt bovendien de juiste geestestoestand opgeroepen die de geest ontvankelijk maakt voor nieuwe levensprogramma's.
Het leek gewoon het beste om de meest krachtige technieken te combineren en samen te laten smelten om een buitengewoon effectieve opname te maken.
Het bleek een gouden greep. Deze weergaloze CD's laten alle andere ver achter zich.

Met de Subliminale Studio software kun je binaural beats maken, subliminale boodschappen opnemen, omgekeerde boodschappen en stereo verwarring. Dat zijn bijna alle top-technieken die er bestaan. De enige andere belangrijke techniek is de afstemming van de hersengolven op de alfa of theta staat. Met behulp van deze opnametechnieken zijn onze audio CD's gemaakt en dat verklaart voor een deel hun uitermate transformerende werking. Ook de hoorbare en onhoorbare affirmaties dragen inhoudelijk belangrijk bij aan de grote effectiviteit van de CD's. Deze affirmaties zijn immers gebaseerd op technologische principes en belangrijke kennis van de werking van de psyche van de mens. Ze brengen eerst ontspanning teweeg, een ontspanning waarvan gebruikers zeiden dat ze zich nooit eerder zo ontspannen hadden gevoeld. Hun spieren voelen zacht aan, ze voelden zich vernieuwd en levendig en na het beluisteren is hun geest verfrist en helder. Het is net alsof ze wakker worden uit een goede nachtrust. Spanningen smelten weg en dat maakt het een hele goede stress-bestrijder.

De mensen die overdag luisteren, treden de rest van de dag met frisse moed tegemoet.

Wanneer je een Transformator CD beluistert, zul je innerlijke rust vinden, je wordt ontspannen, je voelt meer zelfvertrouwen en ervaart meer invloed op je emoties en op je leven.

Iemand schreef: Ik weet dat ik met de Transformator CD's bouw aan een gelukkig leven. Het is als een reis met telkens heerlijke ervaringen, die je verkwikken en ontspannen.
Er zijn ook talloze verhalen over lichamelijke klachten die overgingen na het beluisteren van de CD's.

We weten dat wanneer mensen zich zo diep ontspannen, er hormonen in de bloedstroom komen die grote voordelen bieden:
  1. De geheugenfunctie wordt verbeterd.
  2. Gevoelens van welzijn worden ervaren door toename van endogene opiaten, zoals endorfinen. Deze stoffen werken ook als natuurlijke pijnbestrijders.
  3. Stemming en emotioneel welzijn wordt verbeterd door toename van serotonine, een lichaamseigen stof die stemmingen regelt.
  4. Bescherming tegen veroudering doordat de hoeveelheid cortisol wordt verminderd. Dit hormoon is verbonden met stress en veroudering. Ook wordt het niveau van DHEA en Melatonine verhoogd en dat helpt ook tegen veroudering.

Wat niet vaststaat maar wel gehoopt wordt, is dat de pijnappelklier zo gestimuleerd wordt dat het groeihormonen afgeeft en daarmee de levensduur verlengt.

Een cliënt schreef:
“Luisteren naar de Transformator CD is voor mij een verbazingwekkende ervaring. Ik voel me meteen pijlsnel volkomen ontspannen en kalm. Heel vaak val ik binnen een paar minuten in slaap en wordt volkomen verfrist wakker alsof ik een hele nacht diep heb geslapen. Het werkt vitaliserend en is heerlijk. Ook in mijn reacties in mijn dagelijks leven merk ik grote veranderingen, Ik handel meer vanuit innerlijke rust. En dat heeft goede gevolgen voor al mijn relaties en beslissingen.”

Met deze CD's stel je je innerlijke thermostaat onder andere af op rijkdom. Het zuivert je geest van geldblokkades. Het werkt alleen minder goed als je teveel diepgaande negatieve overtuigingen hebt over geld. Omdat deze CD ook andere blokkades behandelt is het niet mogelijk om alle negatieve overtuigingen te behandelen die de geldstroom in je leven kunnen blokkeren.Naast de Transformator cursus voor meesterschap en gelukkig leven heb ik voor de mensen die daaraan prioriteit geven een afzonderlijke Transformator cursus voor financiële vrijheid en succes ontwikkeld, omdat dit 1 van de gemakkelijkste blokkades is om te overwinnen. Gebrek aan liefde in je leven is een stuk moeilijker, want dat houdt volledig verband met hoe je jezelf ziet. Want mensen weerspiegelen hoe je je voelt over jezelf en ook je overtuigingen over het leven. Dat houdt in dat er dus heel veel in je moet veranderen. Om meer geld aan te trekken in je leven hoef je veel minder te veranderen. En zelfs dat vinden sommige mensen al teveel moeite. Ik raad zulke mensen mijn cursussen niet aan, omdat het voor mij buitengewoon belangrijk is dat de Transformator mensen echt goed doet. Ik ga ervan uit dat niet iedereen bereid is om te transformeren. Hun rol is nog nodig om onze schaduwkanten uit te beelden, tot die volledig zijn gezuiverd.

Met onze Transformator cursus voor financiële vrijheid en succes maak je een spirituele connectie met geld. Je begint dan te zien dat geld goed voor je is en je gaat ervan houden zoals je van je geliefden houdt, van je partner of kind of ouders. Echter zonder enige gehechtheid, omdat je weet dat je meester bent over alles. Je kunt met gemak en plezier alles aantrekken wat je maar wilt. Geld is niet je bron, God is je Bron. Of liever gezegd, je goddelijke innerlijke leiding. Jij hebt alle macht over geld, geld heeft geen enkele macht over jou, behalve de macht die jij het geeft.
We hebben veel van onze liefde en macht in geld geïnvesteerd. Wanneer je dat terug gaat nemen, verandert je leven ingrijpend.
In onze cursussen werk je zachtjes aan jezelf. Het is niet de bedoeling om in 1 dag totaal te veranderen, daarom neemt een cursus ook 6 maanden in beslag. Voor sommigen gaat het sneller, omdat ze al een bepaalde vaardigheid bezitten. Als je bijvoorbeeld goed gitaar kunt spelen is het vaak gemakkelijker om een ander muziekinstrument te leren bespelen.

Hoe begin je met het maken van je eigen audio CD's?

Je kunt beginnen met een recorder die al op je computer staat, als je Windows hebt. Ga dan naar start, programma's, bureau accesoires, entertainment en geluidsrecorder. Dit is een heel eenvoudig programma waarmee je geluid op kunt nemen met een microfoon.

Om teksten te mixen met muziek kun je het gratis programma van www.audacity.com gebruiken. Daarmee kun je affirmaties opnemen en mixen met muziek en op je mp3 speler beluisteren. Of CD's maken en afspelen wanneer je gaat slapen of je wilt ontspannen.

Om subliminale opnames te maken heb je speciale software nodig zoals de Subliminal Studio. Ook moet je opname minstens 15 minuten duren, anders heeft het geen effect,
Sommigen gebruiken natuurgeluiden of klassieke muziek over de subliminalen heen. Denk eraan dat je geld af moet dragen aan BUMA als je muziek gebruikt dat auteursrechtelijk beschermd is. Bij www.musopen.com kun je gratis rechtenvrije klassieke muziek downloaden. De kwaliteit van gedownloade muziek is echter meestal niet goed genoeg voor professionele CD's. Je hebt dan veel handigheid nodig met je software om het toch te kunnen gebruiken. Als je rechtenvrije New Age achtergrondmuziek van goede kwaliteit wilt, kun je de CD Thought Sounds kopen bij Transparent Corp. Ik gebruik die zelf ook en ben zo tevreden dat ik reclame voor ze maak. Je kunt op hun website voorbeelden beluisteren.

In Liefde en Licht,

Margarethyvonne winner eurovision


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl