Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Nieuwsbrief "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven"

De volgende les uit "Een cursus in wonderen" wil ik met je delen:
Les 268


1. Laat me vandaag niet uw criticus zijn, Heer, en tegen U oordelen. Laat me niet proberen me te mengen in uw schepping en die tot ziekelijke vormen te vervormen. Laat ik bereid zijn mijn wensen terug te trekken van haar eenheid en haar aldus te laten zijn zoals U haar schiep. Want zo zal ook ik in staat zijn mijn Zelf te herkennen zoals U mij geschapen hebt. In liefde werd ik geschapen en in liefde zal ik voor eeuwig verblijven. Wat kan me bang maken wanneer ik alles laat zijn precies zoals het is?

2. Laat onze blik vandaag niet godslasterlijk zijn en laten we onze oren evenmin naar leugentongen laten hangen. Alleen de werkelijkheid is vrij van pijn. Alleen de werkelijkheid is vrij van verlies. Alleen de werkelijkheid is volkomen veilig. En alleen dit zoeken wij vandaag.

Onderwerpen:

I.        Eindelijk is er weer een bijeenkomst! Op 4 januari 2009 gaan we samen onze doelen voor het jaar helder formuleren en bekrachtigen op nieuwe manieren. Dansen, een reinigingsritueel, affirmatieliedjes zingen, zegenen en gebruik maken van de groepsenergie op ongekende manieren. We gaan dan onze successen delen. Ook gaan we onze visie delen op een bijzondere manier, namelijk alsof het al gebeurd is. Dus iets wat je graag wilt, gaan we over praten alsof het al is gebeurd. Een andere manier om dit te doen is om je ideale dag te beschrijven of je leven over 1 jaar. Ik vertel je dit van tevoren, zodat je aantekeningen kunt maken en op kunt schrijven wat je samen wilt affirmeren.
We gaan het jaar 2009 feestelijk inluiden. Ik heb er zin in! Jij ook?

- De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is in de rode zaal in de centrale bibliotheek in Rotterdam. Het adres is:
Hoogstraat 110
3011 PV RotterdamIII.        Hier is nog eens de link naar de film The Secret en de mindmovies.
http://infinitelove.info/video-&audio-links.html
Deze video is de onofficiële oorspronkelijke versie, ondertiteld in het Nederlands. Je kunt hierin Esther Hicks aan het woord zien.
De officiële Nederlandse versie is zonder Esther hicks (Abraham).IV.        De wet van verdedigingsloosheid.
"Weersta het kwaad niet", zei Jezus.

Hoe ga je om met kritiek en met kritische mensen? En met de kritiek die in jou opkomt?

Ik heb van een enkeling te horen gekregen dat er teveel informatie is in mijn nieuwsbrieven en op de website. Dat beschouw ik als een truc van het ego om mensen zoals ik tegen te houden en te ontmoedigen die licht willen brengen en de weg af te sluiten voor mensen die wel informatie en kennis willen. Het is best mogelijk dat iemand de informatie overweldigend vindt, want misschien ben je er (nog) niet aan toe. Er komt dan teveel licht binnen. Of het is niet wat je zocht. Maar wees geen agent van het ego. Besef dat de geest van God in je is en dat je alles kunt bevatten. Er is eerder te weinig dan teveel informatie beschikbaar, vooral goede informatie. Ik heb zelf grote honger naar echte spirituele kennis en ik geef wat ik wil ontvangen. Daarom ontvang ik aldoor waardevolle informatie in allerlei vormen. Zoals momenteel het werk van Reverend Ike, waar ik geweldig van geniet.
De nieuwsbrief van Peter den Haring is ook niet kort, maar bevat heel veel dat me enorm laat lachen, naast serieuze ideeën.

Ego doet van alles om te voorkomen dat je in je kracht komt en je scheppende vermogens leert gebruiken op de juiste wijze. Daarom staan de bestsellerlijsten vol met boeken waar niemand echt iets aan heeft. Zoveel mensen branden af en toe een wierookstokje en lezen waardeloze zogenaamde esoterische boeken of zitten bij organisaties en kerken die hen bevestigen in hun beperkte denken. Kort geleden ben ik een keer naar een bijeenkomst van zo'n organisatie geweest (de Rozekruizers). Ze hebben me weggekeken en zijn nu nog aan het bijkomen van de schrik. Ze wisten niet dat het Licht echt bestond. Als Jezus voor de deur van de kerken zou staan zou hij er vast niet in mogen. Daarom is er in Spiritueel Wonderland zoveel wierookstokjes-spiritualiteit met een luchtje eraan te verkrijgen. Dat moet er ook zijn en eerlijk gezegd ben ik ook zo begonnen. Maar ik heb er nu liever niets mee te maken. Ik kies voor echt waardevolle diepgaande spiritualiteit en levensvreugde.

Niemand kan het je echter geven, alleen jij kunt kiezen om de beperkingen van het ego af te wijzen. Een stapje daarbij is ophouden met kritiek te leveren. Alle kritiek is kritiek op jezelf. Als je vindt dat er teveel informatie staat op een website, zegt dat meer over hoe je jezelf ziet dan over de website. Het is een beetje als die mensen die klagen dat er zoveel rommel is op de tv. Dat ding heeft een aan/uit knop en een afstandsbediening. Je kunt ook nog zelf films huren. Of een boek lezen of beluisteren. Of gaan wandelen of wat dan ook. En als je echt serieus betere programma's wil, kun je de Transformator toepassen op datgene in jou wat vervelende programma's aantrekt en vervolgens programma's aantrekken die je wel bevallen.

Kort geleden heeft een vriendin vlak voor ze wegging een half uurtje rond zitten kijken en overal commentaar op geleverd. Ze wilde dat ik zo'n apparaat dat ik heb voor buikspieroefeningen meteen moest gebruiken. Ze zei net geen nare dingen over mijn lichaam, maar het voelde aan alsof ze dat eigenlijk bedoelde. Gelukkig weet ik dat ik de laatste tijd door de Lo Han steeds slanker word, terwijl ik nu veel meer kan snoepen. Heerlijk! Ze vroeg waarom ik flessen in de tuin had hangen, waarom er spinrag in de woonkamer was, stof op een randje van een kast, waarom er zoveel prulletjes stonden en zo maar door. Ze stortte zich op mij in een "feeding frenzy", een uitzinnige vraatzucht die je ook ziet als een troep haaien zich razend op een prooi stort.

Mijn dochter was hier tijdens de Kerst. Die verlichte geest levert nooit commentaar, ze lacht weleens om mijn eigen"aardigheden" en omdat ze zeer gesteld is op reinheid, poetst ze met liefde flink wanneer ze bij me is. Ik ben met de stofzuiger door het hele huis geweest voordat mijn vriendin kwam, maar toch niet grondig genoeg. Als mijn dochter spinrag zou zien, zou ze er een grapje over maken en het meteen opruimen. Ze weet dat ik niet zo op rommel let, omdat ik met mijn neus in de boeken zit, mediteer of achter de PC zit en geniet van de prachtige vogeltjes in mijn tuin. Ik ben heel dankbaar dat ze in mijn leven is en ik zegen haar aldoor. 

Zegenen is een belangrijk werktuig van de Transformator. We zitten allemaal boordevol kritiek, want de meesten van ons zijn spirituele peuters. Het is nu heel gemakkelijk geworden voor mij om iedereen te zegenen, maar dat was niet altijd zo. Zelfs al ken je de spirituele wetten van het leven, is het toch moeilijk om iemand te zegenen die zo vaak zo veel kritiek heeft, terwijl die het juist harder nodig heeft. Wat mij helpt is om te kijken naar datgene wat erachter zit. De hele maatschappij vindt dat je kritisch moet denken. Vaak hebben mensen hun negatieve gewoonten geleerd in hun familiekring. Dergelijk gedrag is geconditioneerd. Zodra ze met hun familie bijeen zijn beginnen ze kritiek te spuien op elkaar en op alles in de wereld. Alles met de zogenaamde goede bedoeling om elkaar te helpen. Samen in die negatieve vibratie zitten is dan nestgeur geworden. Het geeft een gevoel van saamhorigheid. Mensen die dat doen voelen zich dan één met elkaar. Maar ze helpen elkaar wel een hoop narigheid aantrekken.

Mijn vriendin wilde mij ook alleen maar helpen om mijn woonomgeving beter te organiseren, niet beseffend wat ze zichzelf aandoet. Mij deed ze niets aan, want al haar projecties kaatsen naar haar terug. Je kunt nooit een ander iets aandoen als die ander de negatieve energie niet beantwoordt. Dus als iemand je kwetst heb je in feite jezelf laten kwetsen. Jij hebt de macht om te kiezen wat je wil in je leven. Mensen laten je alleen contrast zien in deze wereld van tegenstellingen. En ze kunnen je geen enkele ervaring bezorgen waar je niet op de één of andere manier om hebt gevraagd.

Met de Transformator leer je hoe je dit mechanisme van contrast kunt gebruiken. Je leert om te zien hoe jij situaties aantrekt en dus ook kunt laten gaan. Wanneer je je verzet, blijft het komen. Daarom heb ik mijzelf gedisciplineerd om alleen te zien wat in mijn voordeel is. Ik zie dus alleen de liefde in mijn vriendin die ze op een manier deelt, die haar geen goed doet. En ik zou haar graag willen helpen om anderen en dus ook vooral zichzelf beter te behandelen. Ik wil gewoon dat iedereen echt gelukkig is.

Ik besef altijd dat ik alles zelf aantrek. Hoe trek ik zulk gedrag aan? Nou, ik zie wel hoe ik dit creëer, ten eerste omdat ik vaak denk dat ik mijn huis ordelijker wil maken. Daarom resoneert deze kritiek met mij. Niemand zou kritiek op mijn huis uiten als ik niet eerst zelf kritische gedachten over mijn woninginrichting had. Ik denk er vaak over na om mijn huis flink op te ruimen, zodra ik meer tijd heb. Ik denk dan "het is te vol, ik wil meer ruimte".

In het afgelopen jaar heb ik heel veel opgeruimd en heel veel weggegooid. Maar het zal nooit een doorsnee huis worden, mijn geest werkt gewoon niet zo. Bovendien heb ik mijn innerlijk kind eindelijk de ruimte gegeven om zich met dingen te omringen die ze mooi vindt. Elfjes en allerlei tierlantijntjes. Alle andere mensen die bij me komen vinden mijn huis en tuin heel sfeervol en apart. Mijn woonomgeving is vol licht. De flessen zijn een aanloop van een project dat ik de flessenboom noem. Het is nog niet wat ik in mijn geest zie, maar dat komt nog. Dat is het leuke van projecten, je ziet ze zich geleidelijk manifesteren.

En ten tweede; in mij is nog het geloof dat mensen mij aldoor op ego-manier hulp aanbieden. In plaats van me te helpen met dingen waar ik echt hulp bij nodig heb, richten ze hun aandacht op onbelangrijke zaken. Maar misschien gelooft mijn onderbewustzijn dat ik behoefte heb aan hulp om mijn woninginrichting aan te passen. Ik heb daar echter helemaal geen behoefte aan, ik heb behoefte aan een ruimere woning met een afzonderlijke werkkamer, zodat mijn zitkamer niet vol paperassen en boeken en apparatuur staat. Dat ga ik dit jaar manifesteren, zodra ik mijn weerzin tegen veranderen en verhuizen heb overwonnen.

Tja, we zijn waar we zijn en onze innerlijke leiding doet z'n best om ons vooruit te helpen. Mijn vriendin zag de schoonheid van de rest van mijn tuin niet en ze vergat te genieten van mijn heerlijke gezelschap. Ze vergat even te genieten van het voorrecht dat ze tijd bij mij door mag brengen in het Licht. Ik verwijt haar niets, ik vind het alleen jammer voor haar dat ze in zo'n negatieve energie gaat zitten. Het was wel tekenend dat ze dat deed vlak voor ze wegging, ze voelde misschien behoefte om een lager vibratieniveau op te wekken om zich weer in haar wereld van alledag te begeven.

Ik maakte me er wel even zorgen over dat ze zich met dat gedrag buiten mijn kring plaatst. Want ik ben erg op haar gesteld. En iemand moet toch die rol voor me spelen, die zij speelt. Want ik moet bewust gemaakt worden van de overtuigingen die niet overeenstemmen met het Licht in mij. Maar ik gun haar een fijnere rol, dus misschien kan iemand de kritische noot zijn met wie ik minder te maken heb. Tegelijk vraag ik de Heilige Geest echter om mensen in mijn leven te brengen met wie ik in liefde en harmonie gelukkig mag zijn in het Licht. Mensen die samen met mij op harmonieuze aangename wijze transformeren onder goddelijke leiding. En ook al ben ik er nog niet en ego grijpt dat aan om naar me uit te halen, mijn huis wordt steeds ordelijker en beter georganiseerd met goddelijke hulp. Dus vraag ik de Heilige Geest om mijn relatie met mijn vriendin te zegenen en ons bewust te maken hoe we elkaar steeds liefdevoller kunnen steunen op constructieve wijze in die opzichten waar het echt nuttig is.

Iedereen in je leven is een spiegel. Er is maar 1 geest, de jouwe. En alle anderen zijn alleen maar acteurs die jou te laten zien wat er in jou gaande is. Ze beelden vooral de dingen uit die niet bij je echte wezen passen. Daarom stoor je je voortdurend aan alles en iedereen. Pas wanneer je de ander totaal hebt geaccepteerd en datgene in jezelf hebt laten helen wat die ander je liet zien, lost het op. Vind die nare kerel in jezelf, omarm en zegen hem met liefde en hij verandert voor je ogen. Vaker nog vertrekt hij omdat zijn rol is uitgespeeld. En als hij niet goed met je omgaat, vertrek jij. Want je zelfwaardering en eigenwaarde nemen ook toe wanneer je begint anderen te zegenen. Je beseft dan ook steeds meer dat jij ook het allerbeste waard bent.

Als het niet lijkt te werken, komt dat in veel gevallen doordat je steeds probeert die ander te veranderen. Je kunt echt alleen jezelf veranderen. Laat die ander zijn precies zoals hij is. En dat wil niet zeggen dat je jezelf geweld aan moet doen, die ander geeft je ook de kans om duidelijk te maken aan je innerlijke leiding wat je echt wil in het leven. Dus "stop" kan een hele gezonde reactie zijn. Zolang het niet vanuit weerstand gebeurt, maar met een vredig hart. Zie het als een warenhuis. Je ziet daar van alles en het ene koop je en tegen het andere zeg je nee. Je ziet een sjaal, die je mooi vindt en eentje die je heel lelijk vindt. Ga je dan die lelijke te lijf? Rotsjaal, ik haat je, je stampt erop en je hele dag is verpest. Zie je hoe idioot dat is? Nee, je bent blij dat die sjaal je laat zien wat je niet wil, want dan wordt het ook helderder wat je wel wilt.

Moet je dan nooit iets zeggen als je iets verkeerds ziet? Kritiek helpt nooit. Ik heb gelukkig ontdekt dat de Transformator wel helpt. Er is een spirituele manier om alle problemen op te lossen. Ten eerste kun je de mensen die je bezig ziet met het aantrekken van negativiteit in hun leven zegenen met liefde en bewustwording. En je kunt jezelf verlossen van je kritische instelling met de Transformator. Mensen weten echt niet hoe ze hun gedrag kunnen veranderen. De Transformator helpt mensen om hun oordeel en kritiek los te laten. Want ze beseffen dat ze daarmee zichzelf veroordelen en ze willen meer zelfwaardering en betere eigenwaarde. Op de video "Een echte vent" kun je zien hoe ik het veroordelende gedrag van Matthieu behandel. Hij had moeite met mensen die anderen veroordelen. En we hebben het toen behandeld met de zin "zij mogen niet oordelen, maar ik mag hun wel veroordelen". We moesten daar toen zo om lachen dat het oploste in gelach en Licht.

Bij mij is de tijd ingestort. Ik ervaar haast onmiddellijk de gevolgen als ik kritiek lever of me ergens tegen verzet. Dat is heel prettig, want daardoor is het verband veel duidelijker dan vroeger toen er meer tijd tussen zat.

In het zakenleven passen ze de wet van verdedigingsloosheid duidelijk toe. Ze ruimen alle obstakels op die de verkoop van hun product verhinderen. Ze weten dat ze daarmee meer voorspoed en welvaart aantrekken. Een succesvolle verkoper heeft op elke tegenwerping een antwoord. Hij leidt zijn klant naar positieve acceptatie. Eerst laat hij zijn klant ja zeggen op heleboel andere uitspraken tot er geen weerstand meer is en dan begint hij over zijn product op heel positieve manier te praten. Warenhuizen hebben de weerstand ook verlaagd, door alle producten onder 1 dak te brengen en deuren naar binnen open te laten gaan. Je loopt dan gemakkelijker binnen en koopt gemakkelijker. Het wordt ons ook steeds gemakkelijker gemaakt om te kopen per telefoon of post of online.

Iedereen is op de één of andere manier een verkoper. Je verkoopt altijd jezelf aan vrienden, op het werk en oogst goedkeuring of afkeuring. Door geen weerstand te bieden in welke vorm dan ook word je leven veel voorspoediger.

Kijk maar naar water. Het is heel krachtig, maar tegelijk biedt het totaal geen weerstand. Het slijt de hardste rots en kan zelfs gebouwen, bomen en bruggen wegslaan. Niets kan de kracht ervan weerstaan. Maar let op hoe een grote rivier begint. Het begint met een heel klein stroompje of beek in de bergen, dat zich ook niet laat tegenhouden door allerlei obstakels zoals struiken, bomen of rotsblokken. De kleine stroom gaat gewoon door tot het met andere stroompjes samenkomt in een grote rivier en uiteindelijk in de oceaan. Het stroomt over of om de obstakels heen.

De meeste mensen bezitten deze wijsheid niet. Wanneer ze een obstakel tegenkomen die ze lijkt tegen te houden, gaan ze een gevecht ermee aan. Deze weerstand veroorzaakt frictie en dat leidt ertoe dat het leven van de mensen hard is en uitputtend. Ze stromen niet mee met het leven. Als we vechtend, argumenterend, kritisch door het leven gaan en aldoor weerstand bieden verliezen we het zicht op onze echte doelen. We zetten ons dan schrap voor de volgende tegenslag en daar hebben we dan ook telkens weer mee te maken.

Wanneer de stroom klein is, heeft het het heel moeilijk. In het begin moet het misschien aldoor kronkelen rond obstakels. Maar het gebruikt de wet in stilte en verzet zich niet. Het stroomt onverzettelijk mee met het leven. Zo gaat het de Transformator studenten in het begin ook. Zolang hun begrip en macht nog zwak is, kunnen ze het moeilijk hebben. Zodra je een nieuw levenspad wil bewandelen, zul je overvloedig beproevingen en hindernissen tegenkomen. Zij die wijs zijn en volhouden, zullen de obstakels niet bevechten, maar ze zegenen en verder gaan. Net als de rivier wordt hun weg steeds gemakkelijker en hun begrip neemt steeds meer toe.

Jezus zei: "Heb je vijanden lief, zegen hen die jou vervloeken. Doe goed aan hen die jou haten. Bid voor hen die jou vervolgen." Het lijkt alsof Jezus een goed woordje voor je tegenstanders wilde doen. Hij wilde echter duidelijk maken dat je je niet moet verdedigen tegen anderen en je ervaringen. Door liefdevolle gedachten uit te zenden wordt je weg steeds gemakkelijker. De mensen die de Transformator blijven toepassen gaan ook steeds duidelijker zien wie die zogenaamde "ander" is. Je bent het zelf!

Dat is echter iets wat je moet voelen, je hebt er niets aan om het met je verstand te weten. Als een mens weerstand biedt aan een situatie, zal hij er niet vanaf komen. Hij zit dan op het vibratieniveau van die situatie en niet op de golflengte van de ervaring die hij eigenlijk wil. Daarom zei Jezus "gezegend zijn de zachtmoedigen. Zij zullen de aarde en alles daarin erven." Hij had het niet over vriendelijke bange wezentjes, mensen die als deurmat fungeren of een gemakkelijke prooi zijn. Zachtmoedigheid is geen zwakheid. De zwakken zijn degenen die gefrustreerd, woedend en angstig het "kwaad" bevechten. Zwakheid leidt naar aftakeling, dood en verderf.

Jezus had het over de mensen die de kracht op kunnen brengen om zich niet te verzetten en te klagen en kritiek te spuien. Ze zijn sterke gestaalde positieve mensen die meegaan met het leven, die gemakkelijk vergeven en grieven loslaten. De zachtmoedigen winnen elke strijd door niet te discussiëren, ze worden niet boos en vechten niet voor hun zogenaamde recht. Alles wat je vasthoudt, heeft jou ook vast en trekt je omlaag. Je mag best wel onbevreesd je overtuigingen uitdragen, maar hou je niet bezig met wat er niet deugt aan een ander of aan hun leven. Tenzij ze je om hulp vragen die je ook kunt geven. Maar dan is het immers geen kritiek meer. Hooguit een therapeutische relatie.

Mensen zijn vaak bang dat ze hun recht niet zullen verkrijgen als ze zich niet verdedigen. In "Een cursus in wonderen" zegt Jezus: "Weersta de verleiding om je onrechtvaardigd behandeld te voelen". Iedereen krijgt altijd alles waar hij of zij recht op heeft. Je krijgt altijd datgene dat op dezelfde golflengte zit als jij en dat je hebt aangetrokken met je gevoel en gedachten.

En wanneer we onze verdediging laten varen zullen we gegarandeerd rechtvaardig behandeld worden. Dat wat van ons is, zoekt en vindt ons altijd. We onderwerpen ons niet aan narigheid en chaos. We passen de wet toe. Onze zegeningen zijn als een verterend vuur dat elke hindernis in as omzet, als een zwaard dat elke tegenstand neerslaat. Liefde is echt het machtigste wapen ter wereld.

In het begin werken je zegeningen misschien niet altijd even effectief. Dat komt omdat je diep van binnen toch nog kwaad en verdrietig bent om de afwijzing. En eigenlijk je "tegenstander" vervloekt. Maar geleidelijk aan worden je zegeningen steeds meer gemeend en je staat verbaasd te kijken naar de resultaten. Je woord is dan zo machtig dat je als een heerser door de wereld gaat.

Denk aan het stroompje dat een machtige rivier wordt. Er wacht jou heel veel goeds, als je maar vastbesloten bent. Laat geen enkel obstakel je weerhouden en plaats zelf ook geen obstakels op je pad naar voorspoed. Elke boze of zorgelijke gedachte, argument, angst, twijfel of klacht zijn hindernissen die je zelf op je pad plaatst. Je gaat dan maar langzaam vooruit en het duurt langer voor je je doel bereikt. Zegen alle obstakels en laat ze op die manier verdwijnen. Dan is elk obstakel een opstapje geworden naar je hoogste goed.

Wanneer we planten doen we ons best om de natuurwetten te volgen die voor de plant gelden. De wortels hebben vruchtbare aarde nodig en we begieten de plant en zorgen voor goede groei-omstandigheden. We werpen geen obstakels voor groei op. Doe hetzelfde met je voorspoed. Ga om de obstakels heen. En als dat moeilijk is, kan ik je de Transformator aanraden. Daarmee ruim je de innerlijke weerstanden op. Op het inschrijfformulier lees je over de cursussen die momenteel gegeven worden.

Met de Transformator ontwaakt een nieuw Zelf in jou, die boven het strijdtoneel verheven is. Je bent dan meester over jezelf en over je leven en dat is een heel nieuw soort innerlijk succes. Je hartsverlangens leiden je allemaal naar je ware Zelf. Als puntje bij paaltje komt, is dit de enige echte vrijheid en de enige plaats waar je blijvende vrede vindt.

Zolang je nog zoveel aan te merken hebt op anderen en dus op je levenservaringen, zeg je eigenlijk tegen je Zelf, tegen je innerlijke leiding, die je leven regisseert, dat die het niet goed doet. En dus hou je niet van jezelf. Door de Transformator procedure te volgen leer je echt van jezelf te houden. Dan ga je je leven ook meer waarderen en ervan genieten. Dan leef je echt!

Een glimlach uit de hemel.


In een video die ik via Youtube publiceer behandel ik een emotionele drijfveer met de Transformator, namelijk de angst voor afkeuring en gebrek aan liefde. Als je je in allerlei bochten wringt uit angst voor afkeuring en wil dat iedereen je mag, wring je uiteindelijk je ware wezen en je authenticiteit uit jezelf. Ware liefde kun je alleen ervaren als je helemaal jezelf kunt zijn.
Tot de volgende keer!

In Eenheid, Liefde en Licht,
Margareth

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl