JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Nieuwsbrief nr.6 "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven"

De volgende les uit "Een cursus in wonderen" wil ik met je delen:
Les 268
1. Laat me vandaag niet uw criticus zijn, Heer, en tegen U oordelen. Laat me niet proberen me te mengen in uw schepping en die tot ziekelijke vormen te vervormen. Laat ik bereid zijn mijn wensen terug te trekken van haar eenheid en haar aldus te laten zijn zoals U haar schiep. Want zo zal ook ik in staat zijn mijn Zelf te herkennen zoals U mij geschapen hebt. In liefde werd ik geschapen en in liefde zal ik voor eeuwig verblijven. Wat kan me bang maken wanneer ik alles laat zijn precies zoals het is?

2. Laat onze blik vandaag niet godslasterlijk zijn en laten we onze oren evenmin naar leugentongen laten hangen. Alleen de werkelijkheid is vrij van pijn. Alleen de werkelijkheid is vrij van verlies. Alleen de werkelijkheid is volkomen veilig. En alleen dit zoeken wij vandaag.

Onderwerpen:

I.        Eindelijk is er weer een bijeenkomst! Op 4 januari 2009 gaan we samen onze doelen voor het jaar helder formuleren en bekrachtigen op nieuwe manieren. Dansen, een reinigingsritueel, affirmatieliedjes zingen, zegenen en gebruik maken van de groepsenergie op ongekende manieren. We gaan dan onze successen delen. Ook gaan we onze visie delen op een bijzondere manier, namelijk alsof het al gebeurd is. Dus iets wat je graag wilt, gaan we over praten alsof het al is gebeurd. Een andere manier om dit te doen is om je ideale dag te beschrijven of je leven over 1 jaar. Ik vertel je dit van tevoren, zodat je aantekeningen kunt maken en op kunt schrijven wat je samen wilt affirmeren.
We gaan het jaar 2009 feestelijk inluiden. Ik heb er zin in! Jij ook?

- De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is in de rode zaal in de centrale bibliotheek in Rotterdam. Het adres is:
Hoogstraat 110
3011 PV RotterdamIII.        De wet van verdedigingsloosheid.
"Weersta het kwaad niet", zei Jezus.

Hoe ga je om met kritiek en met kritische mensen? En met de kritiek die in jou opkomt?

Ik heb van een enkeling te horen gekregen dat er teveel informatie is in mijn nieuwsbrieven en op de website. Dat beschouw ik als een truc van het ego om mensen zoals mij tegen te houden en te ontmoedigen die licht willen brengen en de weg af te sluiten voor mensen die wel informatie en kennis willen. Het is best mogelijk dat iemand de informatie overweldigend vindt, want misschien ben je er (nog) niet aan toe. Er komt dan teveel licht binnen. Of het is niet wat je zocht. Maar wees geen agent van het ego. Besef dat de geest van God in je is en dat je alles kunt bevatten. Er is eerder te weinig dan teveel informatie beschikbaar, vooral goede informatie. Ik heb zelf grote honger naar echte spirituele kennis en ik geef wat ik wil ontvangen. Daarom ontvang ik aldoor waardevolle informatie in allerlei vormen. Zoals momenteel het werk van Reverend Ike, waar ik geweldig van geniet.
De nieuwsbrief van Peter den Haring is ook niet kort, maar bevat heel veel dat me enorm laat lachen, naast serieuze ideeën.

Ego doet van alles om te voorkomen dat je in je kracht komt en je scheppende vermogens leert gebruiken op de juiste wijze. Daarom staan de bestsellerlijsten vol met boeken waar niemand echt iets aan heeft. Zoveel mensen branden af en toe een wierookstokje en lezen waardeloze zogenaamde esoterische boeken of zitten bij organisaties en kerken die hen bevestigen in hun beperkte denken. Kort geleden ben ik een keer naar een bijeenkomst van zo'n organisatie geweest (de Rozekruizers). Ze hebben me weggekeken en zijn nu nog aan het bijkomen van de schrik. Ze wisten niet dat het Licht echt bestond. Als Jezus voor de deur van de kerken zou staan zou hij er vast niet in mogen. Daarom is er in Spiritueel Wonderland zoveel wierookstokjes-spiritualiteit met een luchtje eraan te verkrijgen. Dat moet er ook zijn en eerlijk gezegd ben ik ook zo begonnen. Maar ik heb er nu liever niets mee te maken. Ik kies voor echt waardevolle diepgaande spiritualiteit en levensvreugde.

Niemand kan het je echter geven, alleen jij kunt kiezen om de beperkingen van het ego af te wijzen. Een stapje daarbij is ophouden met kritiek te leveren. Alle kritiek is kritiek op jezelf. Als je vindt dat er teveel informatie staat op een website, zegt dat meer over hoe je jezelf ziet dan over de website. Het is een beetje als die mensen die klagen dat er zoveel rommel is op de tv. Dat ding heeft een aan/uit knop en een afstandsbediening. Je kunt ook nog zelf films huren. Of een boek lezen of beluisteren. Of gaan wandelen of wat dan ook. En als je echt serieus betere programma's wil, kun je de Transformator toepassen op datgene in jou wat vervelende programma's aantrekt en vervolgens programma's aantrekken die je wel bevallen.

Kort geleden heeft een vriendin vlak voor ze wegging een half uurtje rond zitten kijken en overal commentaar op geleverd. Ze wilde dat ik zo'n apparaat dat ik heb voor buikspieroefeningen meteen moest gebruiken. Ze zei net geen nare dingen over mijn lichaam, maar het voelde aan alsof ze dat eigenlijk bedoelde. Gelukkig weet ik dat ik de laatste tijd door de Lo Han steeds slanker word, terwijl ik nu veel meer kan snoepen. Heerlijk! Ze vroeg waarom ik flessen in de tuin had hangen, waarom er spinrag in de woonkamer was, stof op een randje van een kast, waarom er zoveel prulletjes stonden en zo maar door. Ze stortte zich op mij in een "feeding frenzy", een uitzinnige vraatzucht die je ook ziet als een troep haaien zich razend op een prooi stort.

Mijn dochter was hier tijdens de Kerst. Die verlichte geest levert nooit commentaar, ze lacht weleens om mijn eigen"aardigheden" en omdat ze zeer gesteld is op reinheid, poetst ze met liefde flink wanneer ze bij me is. Ik ben met de stofzuiger door het hele huis geweest voordat mijn vriendin kwam, maar toch niet grondig genoeg. Als mijn dochter spinrag zou zien, zou ze er een grapje over maken en het meteen opruimen. Ze weet dat ik niet zo op rommel let, omdat ik met mijn neus in de boeken zit, mediteer of achter de PC zit en geniet van de prachtige vogeltjes in mijn tuin. Ik ben heel dankbaar dat ze in mijn leven is en ik zegen haar aldoor.

Zegenen is een belangrijk werktuig van de Transformator. We zitten allemaal boordevol kritiek, want de meesten van ons zijn spirituele peuters. Het is nu heel gemakkelijk geworden voor mij om iedereen te zegenen, maar dat was niet altijd zo. Zelfs al ken je de spirituele wetten van het leven, is het toch moeilijk om iemand te zegenen die zo vaak zo veel kritiek heeft, terwijl die het juist harder nodig heeft. Wat mij helpt is om te kijken naar datgene wat erachter zit. De hele maatschappij vindt dat je kritisch moet denken. Vaak hebben mensen hun negatieve gewoonten geleerd in hun familiekring. Dergelijk gedrag is geconditioneerd. Zodra ze met hun familie bijeen zijn beginnen ze kritiek te spuien op elkaar en op alles in de wereld. Alles met de zogenaamde goede bedoeling om elkaar te helpen. Samen in die negatieve vibratie zitten is dan nestgeur geworden. Het geeft een gevoel van saamhorigheid. Mensen die dat doen voelen zich dan één met elkaar. Maar ze helpen elkaar wel een hoop narigheid aantrekken.

Mijn vriendin wilde mij ook alleen maar helpen om mijn woonomgeving beter te organiseren, niet beseffend wat ze zichzelf aandoet. Mij deed ze niets aan, want al haar projecties kaatsen naar haar terug. Je kunt nooit een ander iets aandoen als die ander de negatieve energie niet beantwoordt. Dus als iemand je kwetst heb je in feite jezelf laten kwetsen. Jij hebt de macht om te kiezen wat je wil in je leven. Mensen laten je alleen contrast zien in deze wereld van tegenstellingen. En ze kunnen je geen enkele ervaring bezorgen waar je niet op de één of andere manier om hebt gevraagd.

Met de Transformator leer je hoe je dit mechanisme van contrast kunt gebruiken. Je leert om te zien hoe jij situaties aantrekt en dus ook kunt laten gaan. Wanneer je je verzet, blijft het komen. Daarom heb ik mijzelf gedisciplineerd om alleen te zien wat in mijn voordeel is. Ik zie dus alleen de liefde in mijn vriendin die ze op een manier deelt, die haar geen goed doet. En ik zou haar graag willen helpen om anderen en dus ook vooral zichzelf beter te behandelen. Ik wil gewoon dat iedereen echt gelukkig is.

Ik besef altijd dat ik alles zelf aantrek. Hoe trek ik zulk gedrag aan? Nou, ik zie wel hoe ik dit creëer, ten eerste omdat ik vaak denk dat ik mijn huis ordelijker wil maken. Daarom resoneert deze kritiek met mij. Niemand zou kritiek op mijn huis uiten als ik niet eerst zelf kritische gedachten over mijn woninginrichting had. Ik denk er vaak over na om mijn huis flink op te ruimen, zodra ik meer tijd heb. Ik denk dan "het is te vol, ik wil meer ruimte".

In het afgelopen jaar heb ik heel veel opgeruimd en heel veel weggegooid. Maar het zal nooit een doorsnee huis worden, mijn geest werkt gewoon niet zo. Bovendien heb ik mijn innerlijk kind eindelijk de ruimte gegeven om zich met dingen te omringen die ze mooi vindt. Elfjes en allerlei tierlantijntjes. Alle andere mensen die bij me komen vinden mijn huis en tuin heel sfeervol en apart. Mijn woonomgeving is vol licht. De flessen zijn een aanloop van een project dat ik de flessenboom noem. Het is nog niet wat ik in mijn geest zie, maar dat komt nog. Dat is het leuke van projecten, je ziet ze zich geleidelijk manifesteren.

En ten tweede; in mij is nog het geloof dat mensen mij aldoor op ego-manier hulp aanbieden. In plaats van me te helpen met dingen waar ik echt hulp bij nodig heb, richten ze hun aandacht op onbelangrijke zaken. Maar misschien gelooft mijn onderbewustzijn dat ik behoefte heb aan hulp om mijn woninginrichting aan te passen. Ik heb daar echter helemaal geen behoefte aan, ik heb behoefte aan een ruimere woning met een afzonderlijke werkkamer, zodat mijn zitkamer niet vol paperassen en boeken en apparatuur staat. Dat ga ik dit jaar manifesteren, zodra ik mijn weerzin tegen veranderen en verhuizen heb overwonnen.

Tja, we zijn waar we zijn en onze innerlijke leiding doet z'n best om ons vooruit te helpen. Mijn vriendin zag de schoonheid van de rest van mijn tuin niet en ze vergat te genieten van mijn heerlijke gezelschap. Ze vergat even te genieten van het voorrecht dat ze tijd bij mij door mag brengen in het Licht. Ik verwijt haar niets, ik vind het alleen jammer voor haar dat ze in zo'n negatieve energie gaat zitten. Het was wel tekenend dat ze dat deed vlak voor ze wegging, ze voelde misschien behoefte om een lager vibratieniveau op te wekken om zich weer in haar wereld van alledag te begeven.

Ik maakte me er wel even zorgen over dat ze zich met dat gedrag buiten mijn kring plaatst. Want ik ben erg op haar gesteld. En iemand moet toch die rol voor me spelen, die zij speelt. Want ik moet bewust gemaakt worden van de overtuigingen die niet overeenstemmen met het Licht in mij. Maar ik gun haar een fijnere rol, dus misschien kan iemand de kritische noot zijn met wie ik minder te maken heb. Tegelijk vraag ik de Heilige Geest echter om mensen in mijn leven te brengen met wie ik in liefde en harmonie gelukkig mag zijn in het Licht. Mensen die samen met mij op harmonieuze aangename wijze transformeren onder goddelijke leiding. En ook al ben ik er nog niet en ego grijpt dat aan om naar me uit te halen, mijn huis wordt steeds ordelijker en beter georganiseerd met goddelijke hulp. Dus vraag ik de Heilige Geest om mijn relatie met mijn vriendin te zegenen en ons bewust te maken hoe we elkaar steeds liefdevoller kunnen steunen op constructieve wijze in die opzichten waar het echt nuttig is.

Iedereen in je leven is een spiegel. Er is maar 1 geest, de jouwe. En alle anderen zijn alleen maar acteurs die jou te laten zien wat er in jou gaande is. Ze beelden vooral de dingen uit die niet bij je echte wezen passen. Daarom stoor je je voortdurend aan alles en iedereen. Pas wanneer je de ander totaal hebt geaccepteerd en datgene in jezelf hebt laten helen wat die ander je liet zien, lost het op. Vind die nare kerel in jezelf, omarm en zegen hem met liefde en hij verandert voor je ogen. Vaker nog vertrekt hij omdat zijn rol is uitgespeeld. En als hij niet goed met je omgaat, vertrek jij. Want je zelfwaardering en eigenwaarde nemen ook toe wanneer je begint anderen te zegenen. Je beseft dan ook steeds meer dat jij ook het allerbeste waard bent.

Als het niet lijkt te werken, komt dat in veel gevallen doordat je steeds probeert die ander te veranderen. Je kunt echt alleen jezelf veranderen. Laat die ander zijn precies zoals hij is. En dat wil niet zeggen dat je jezelf geweld aan moet doen, die ander geeft je ook de kans om duidelijk te maken aan je innerlijke leiding wat je echt wil in het leven. Dus "stop" kan een hele gezonde reactie zijn. Zolang het niet vanuit weerstand gebeurt, maar met een vredig hart. Zie het als een warenhuis. Je ziet daar van alles en het ene koop je en tegen het andere zeg je nee. Je ziet een sjaal, die je mooi vindt en eentje die je heel lelijk vindt. Ga je dan die lelijke te lijf? Rotsjaal, ik haat je, je stampt erop en je hele dag is verpest. Zie je hoe idioot dat is? Nee, je bent blij dat die sjaal je laat zien wat je niet wil, want dan wordt het ook helderder wat je wel wilt.

Moet je dan nooit iets zeggen als je iets verkeerds ziet? Kritiek helpt nooit. Ik heb gelukkig ontdekt dat de Transformator wel helpt. Er is een spirituele manier om alle problemen op te lossen. Ten eerste kun je de mensen die je bezig ziet met het aantrekken van negativiteit in hun leven zegenen met liefde en bewustwording. En je kunt jezelf verlossen van je kritische instelling met de Transformator. Mensen weten echt niet hoe ze hun gedrag kunnen veranderen. De Transformator helpt mensen om hun oordeel en kritiek los te laten. Want ze beseffen dat ze daarmee zichzelf veroordelen en ze willen meer zelfwaardering en betere eigenwaarde. Op de video "Een echte vent" kun je zien hoe ik het veroordelende gedrag van Matthieu behandel. Hij had moeite met mensen die anderen veroordelen. En we hebben het toen behandeld met de zin "zij mogen niet oordelen, maar ik mag hun wel veroordelen". We moesten daar toen zo om lachen dat het oploste in gelach en Licht.

Bij mij is de tijd ingestort. Ik ervaar haast onmiddellijk de gevolgen als ik kritiek lever of me ergens tegen verzet. Dat is heel prettig, want daardoor is het verband veel duidelijker dan vroeger toen er meer tijd tussen zat.

In het zakenleven passen ze de wet van verdedigingsloosheid duidelijk toe. Ze ruimen alle obstakels op die de verkoop van hun product verhinderen. Ze weten dat ze daarmee meer voorspoed en welvaart aantrekken. Een succesvolle verkoper heeft op elke tegenwerping een antwoord. Hij leidt zijn klant naar positieve acceptatie. Eerst laat hij zijn klant ja zeggen op heleboel andere uitspraken tot er geen weerstand meer is en dan begint hij over zijn product op heel positieve manier te praten. Warenhuizen hebben de weerstand ook verlaagd, door alle producten onder 1 dak te brengen en deuren naar binnen open te laten gaan. Je loopt dan gemakkelijker binnen en koopt gemakkelijker. Het wordt ons ook steeds gemakkelijker gemaakt om te kopen per telefoon of post of online.

Iedereen is op de één of andere manier een verkoper. Je verkoopt altijd jezelf aan vrienden, op het werk en oogst goedkeuring of afkeuring. Door geen weerstand te bieden in welke vorm dan ook word je leven veel voorspoediger.

Kijk maar naar water. Het is heel krachtig, maar tegelijk biedt het totaal geen weerstand. Het slijt de hardste rots en kan zelfs gebouwen, bomen en bruggen wegslaan. Niets kan de kracht ervan weerstaan. Maar let op hoe een grote rivier begint. Het begint met een heel klein stroompje of beek in de bergen, dat zich ook niet laat tegenhouden door allerlei obstakels zoals struiken, bomen of rotsblokken. De kleine stroom gaat gewoon door tot het met andere stroompjes samenkomt in een grote rivier en uiteindelijk in de oceaan. Het stroomt over of om de obstakels heen.

De meeste mensen bezitten deze wijsheid niet. Wanneer ze een obstakel tegenkomen die ze lijkt tegen te houden, gaan ze een gevecht ermee aan. Deze weerstand veroorzaakt frictie en dat leidt ertoe dat het leven van de mensen hard is en uitputtend. Ze stromen niet mee met het leven. Als we vechtend, argumenterend, kritisch door het leven gaan en aldoor weerstand bieden verliezen we het zicht op onze echte doelen. We zetten ons dan schrap voor de volgende tegenslag en daar hebben we dan ook telkens weer mee te maken.

Wanneer de stroom klein is, heeft het het heel moeilijk. In het begin moet het misschien aldoor kronkelen rond obstakels. Maar het gebruikt de wet in stilte en verzet zich niet. Het stroomt onverzettelijk mee met het leven. Zo gaat het de Transformator studenten in het begin ook. Zolang hun begrip en macht nog zwak is, kunnen ze het moeilijk hebben. Zodra je een nieuw levenspad wil bewandelen, zul je overvloedig beproevingen en hindernissen tegenkomen. Zij die wijs zijn en volhouden, zullen de obstakels niet bevechten, maar ze zegenen en verder gaan. Net als de rivier wordt hun weg steeds gemakkelijker en hun begrip neemt steeds meer toe.

Jezus zei: "Heb je vijanden lief, zegen hen die jou vervloeken. Doe goed aan hen die jou haten. Bid voor hen die jou vervolgen." Het lijkt alsof Jezus een goed woordje voor je tegenstanders wilde doen. Hij wilde echter duidelijk maken dat je je niet moet verdedigen tegen anderen en je ervaringen. Door liefdevolle gedachten uit te zenden wordt je weg steeds gemakkelijker. De mensen die de Transformator blijven toepassen gaan ook steeds duidelijker zien wie die zogenaamde "ander" is. Je bent het zelf!

Dat is echter iets wat je moet voelen, je hebt er niets aan om het met je verstand te weten. Als een mens weerstand biedt aan een situatie, zal hij er niet vanaf komen. Hij zit dan op het vibratieniveau van die situatie en niet op de golflengte van de ervaring die hij eigenlijk wil. Daarom zei Jezus "gezegend zijn de zachtmoedigen. Zij zullen de aarde en alles daarin erven." Hij had het niet over vriendelijke bange wezentjes, mensen die als deurmat fungeren of een gemakkelijke prooi zijn. Zachtmoedigheid is geen zwakheid. De zwakken zijn degenen die gefrustreerd, woedend en angstig het "kwaad" bevechten. Zwakheid leidt naar aftakeling, dood en verderf.

Jezus had het over de mensen die de kracht op kunnen brengen om zich niet te verzetten en te klagen en kritiek te spuien. Ze zijn sterke gestaalde positieve mensen die meegaan met het leven, die gemakkelijk vergeven en grieven loslaten. De zachtmoedigen winnen elke strijd door niet te discussiëren, ze worden niet boos en vechten niet voor hun zogenaamde recht. Alles wat je vasthoudt, heeft jou ook vast en trekt je omlaag. Je mag best wel onbevreesd je overtuigingen uitdragen, maar hou je niet bezig met wat er niet deugt aan een ander of aan hun leven. Tenzij ze je om hulp vragen die je ook kunt geven. Maar dan is het immers geen kritiek meer. Hooguit een therapeutische relatie.

Mensen zijn vaak bang dat ze hun recht niet zullen verkrijgen als ze zich niet verdedigen. In "Een cursus in wonderen" zegt Jezus: "Weersta de verleiding om je onrechtvaardigd behandeld te voelen". Iedereen krijgt altijd alles waar hij of zij recht op heeft. Je krijgt altijd datgene dat op dezelfde golflengte zit als jij en dat je hebt aangetrokken met je gevoel en gedachten.

En wanneer we onze verdediging laten varen zullen we gegarandeerd rechtvaardig behandeld worden. Dat wat van ons is, zoekt en vindt ons altijd. We onderwerpen ons niet aan narigheid en chaos. We passen de wet toe. Onze zegeningen zijn als een verterend vuur dat elke hindernis in as omzet, als een zwaard dat elke tegenstand neerslaat. Liefde is echt het machtigste wapen ter wereld.

In het begin werken je zegeningen misschien niet altijd even effectief. Dat komt omdat je diep van binnen toch nog kwaad en verdrietig bent om de afwijzing. En eigenlijk je "tegenstander" vervloekt. Maar geleidelijk aan worden je zegeningen steeds meer gemeend en je staat verbaasd te kijken naar de resultaten. Je woord is dan zo machtig dat je als een heerser door de wereld gaat.

Denk aan het stroompje dat een machtige rivier wordt. Er wacht jou heel veel goeds, als je maar vastbesloten bent. Laat geen enkel obstakel je weerhouden en plaats zelf ook geen obstakels op je pad naar voorspoed. Elke boze of zorgelijke gedachte, argument, angst, twijfel of klacht zijn hindernissen die je zelf op je pad plaatst. Je gaat dan maar langzaam vooruit en het duurt langer voor je je doel bereikt. Zegen alle obstakels en laat ze op die manier verdwijnen. Dan is elk obstakel een opstapje geworden naar je hoogste goed.

Wanneer we planten doen we ons best om de natuurwetten te volgen die voor de plant gelden. De wortels hebben vruchtbare aarde nodig en we begieten de plant en zorgen voor goede groei-omstandigheden. We werpen geen obstakels voor groei op. Doe hetzelfde met je voorspoed. Ga om de obstakels heen. En als dat moeilijk is, kan ik je de Transformator aanraden. Daarmee ruim je de innerlijke weerstanden op.

Met de Transformator ontwaakt een nieuw Zelf in jou, die boven het strijdtoneel verheven is. Je bent dan meester over jezelf en over je leven en dat is een heel nieuw soort innerlijk succes. Je hartsverlangens leiden je allemaal naar je ware Zelf. Als puntje bij paaltje komt, is dit de enige echte vrijheid en de enige plaats waar je blijvende vrede vindt.

Zolang je nog zoveel aan te merken hebt op anderen en dus op je levenservaringen, zeg je eigenlijk tegen je Zelf, tegen je innerlijke leiding, die je leven regisseert, dat die het niet goed doet. En dus hou je niet van jezelf. Door de Transformator procedure te volgen leer je echt van jezelf te houden. Dan ga je je leven ook meer waarderen en ervan genieten. Dan leef je echt!

Een glimlach uit de hemel.


In een video die ik via Youtube publiceer behandel ik een emotionele drijfveer met de Transformator, namelijk de angst voor afkeuring en gebrek aan liefde. Als je je in allerlei bochten wringt uit angst voor afkeuring en wil dat iedereen je mag, wring je uiteindelijk je ware wezen en je authenticiteit uit jezelf. Ware liefde kun je alleen ervaren als je helemaal jezelf kunt zijn.
Tot de volgende keer!

In Eenheid, Liefde en Licht,
Margareth
yvonne winner eurovision


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl