Nieuwsbrief nr.8 "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en Financiële Vrijheid". Deze nieuwsbrief is als een soort blog opgesteld waarin allerlei onderwerpen de revu passeren.

Er is een nieuwe pagina met video's van mij over het toepassen van de Trans4mator voor financiële voorspoed en succes:

Het werk hieraan schoot niet op, omdat ik gekluisterd was aan de tv. Ik wilde niets missen van de uitzendingen over Barack Obama. En ik kijk nooit naar programma's over politiek. Ik ben uiterst kieskeurig waar het de tv betreft, want mijn geest is een lusthof vol prachtige gedachten en ik laat geen onkruid toe.

Ik ben echter helemaal opgetogen over dit jaar.
We hebben zoveel redenen om feest te vieren.

We leven in een tijd waarin de evolutie van het bewustzijn steeds duidelijker zichtbaar wordt. Ik zie de verkiezing van Barack Obama als president van de Verenigde Staten als een voorbode van een heerlijke toekomst, die NU is.

Het toont niet alleen aan dat het racisme aan het oplossen is, maar waarden als liefde, acceptatie, geduld, besef van eenheid en gelijkwaardigheid, recht op waardigheid, geluk en vrijheid hebben het gewonnen van het egodenken en van angst. Elke keer als ik iemand hoor zeggen dat hij zijn plannen niet waar kan maken, denk ik dat zelfs al zou Obama niets goed doen in de toekomst, hij ons al alles heeft gegeven. Louter door een instrument te zijn waar mensen massaal hoop en verlangen naar eenheid op konden projecteren. Het lijkt alsof hij alles is voor alle mensen. Sommigen vinden dat gevaarlijk maar het wordt alleen gevaarlijk als je toekomstverwachtingen eraan verbindt. Zolang we in het heerlijke heden blijven, overtreft hij onze verwachtingen. We weten tenslotte niet wat er in de toekomst moet gebeuren om de mensheid te helpen ontwaken.

Dat Obama president is geworden is waarlijk de hand van God. Ik ben ervan overtuigd dat de verkiezing van Barack Obama de voorbode is van een ingrijpende transformatie van de wereld. Het is als het ware een eerste aanzet. Een uitnodiging tot transformatie. Mensen voelen zich verbonden als nooit tevoren. Ik zag oude mensen op tv vertellen dat ze zich nog nooit zoals nu gevoeld hebben. Ze hebben de geboorte van hun kinderen en kleinkinderen meegemaakt, delen een leven vol liefde met elkaar, maar deze innige verbondenheid en hoopvolle verwachting van een heerlijke vredige toekomst is nieuw voor ze.

Barack Obama geeft aldoor het goede voorbeeld. Nog voordat hij president werd deed hij zijn best om mensen met elkaar te verzoenen en samen te laten werken. Hij heeft een feestje gegeven voor zijn tegenstander, John McCain. In zijn eerste toespraak als president reikt hij iedereen de hand, ook mensen die het niet met hem eens zijn. Hij uitte de intentie om eenheid en wereldvrede te bevorderen. Ik had niet gedacht dat ik ooit nog een integere idealist in het Witte Huis zou zien. Goed, Jack Kennedy had mooie leuzen, maar hij miste de onbuigzame integriteit die Obama ten toon spreidt. Er is natuurlijk een groot verschil tussen opgroeien als een rijke Kennedy en de zoon van een arme immigrant uit Afrika, die als zwart jongetje bij een blanke moeder en grootmoeder opgroeit. Je kijkt in de spiegel en ziet iemand anders dan je in je omgeving gewend bent te zien. Wie ben je dan? Omdat ik zelf bij mijn blanke vader en grootmoeder opgroeide, kan ik een beetje begrijpen met welk identiteitsprobleem hij worstelde. Voor Barack Obama was het natuurlijk veel ingrijpender, hij had geen contact met zijn vader of met andere Afro-Amerikanen. Hij heeft zelf zijn eigenwaarde moeten vaststellen, hij kon het niet ontlenen aan zijn familie. Hij is werkelijk een self-made man! Daarom is hij onbuigzaam als het op bepaalde idealen aankomt. Zoals toen zijn dochtertje ziek was terwijl ze op Haawaii waren. Hij moest in de States zijn voor een belangrijke verkiezing, maar hij besloot dat zijn kind belangrijker was. En verloor die verkiezingen. Uiteindelijk was dat verlies één van zijn grote winstposten voor de presidentiële verkiezing. Amerika ontdekte dat er in de politieke arena iemand rondliep die zijn waarden hoog houdt en de mensen die hij liefheeft voor laat gaan. Voor hem zijn mensen belangrijker dan carriere en dergelijke.

Ik volgde Obama al een tijdje. Omdat ik vroeger aan astrologie deed heb ik zijn horoscoop bekeken. Alle astrologen waren het erover eens dat hij geen kans maakte. Niet alleen omdat hij zwart is, maar omdat er in zijn horoscoop alle standen ontbreken die wijzen op een grootse maatschappelijke positie of verlangen naar macht. Die kun je in elke andere horoscoop van een president wel vinden. Deze man is een idealist. Als Leeuw houdt hij wel van aandacht, maar hij houdt ook heel veel van zijn gemoedsrust en een eenvoudig gezinsleven. De enige verklaring die astrologen nu geven is dat hij zich uit idealisme heeft opgeofferd door president te worden. Dat hij het zelf als een opoffering ziet ten behoeve van de gemeenschap. Dienstbaarheid is heel belangrijk voor hem.
Wat me ook bijzonder boeide is dat zijn ascendant 18 graden Waterman is en de mijne ook. Bovendien is zijn vrouw Michelle jarig op 17 januari en ik op 19 januari. Hij is karmisch met haar verbonden en ik identificeer me met haar. En in hem zie ik een heel stuk van mijn idealisme terug, hoewel dat zich bij mij anders uit. Ik heb geen enkele behoefte aan een hoge positie in de wereld om dingen te veranderen. Ik verander ze door me te verbinden met de goddelijke Realiteit waarin ze al veranderd zijn. Dat is mijn rol, zoals Obama en ieder ander hun rol heeft.

O ja, en ik geloof niet dat de sterren ons leven bepalen. Ik geloof dat de astrologie, net als alles hier, een projectie van ons is, die ons laat zien wat in onze geest leeft. Ik vind onze projectie van Barack en Michelle Obama heel aansprekend.

We hebben met ons allen deze dag gecreëerd. Sommige bewust en de meerderheid onbewust. Er is zoveel meer geduld, begrip, tolerantie en acceptatie gekomen doordat mensen zich hebben verenigd in de verkiezing van Obama.

Daarom ben ik er ook van overtuigd dat alle huidige economische en politieke uitdagingen ons leiden naar iets beters. We leven nu eenmaal in een wereld van contrast en de meeste mensen weten pas wat ze willen wanneer ze zien en ervaren wat ze niet willen. Dan kunnen ze ook bewust kiezen.

Toch moeten we ernaar toe om niet meer vanuit contrast te kiezen. Het is niet nodig om telkens weer een crisis te creëeren en alle ellende en pijn die dat met zich meebrengt. We kunnen onze gedachtenwereld veranderen en op zachte manieren transformeren.

Toen Marianne Williamson werd gevraagd waarom ze op Barack Obama stemde, zei ze: "Ik geloof dat het belangrijker is om een visie te hebben voor hoe ik wil dat de wereld moet zijn dan om gewoon de problemen op te lossen in de huidige wereld."

Ik heb naar de inauguratie van Obama gekeken en praktisch aldoor tranen gestort. Het bijzondere is dat ik duidelijk kon merken dat deze gevoelens van ontroering en dankbaarheid niet van mij alleen waren. Ik voelde me verbonden met iedereen die op deze golflengte zit. Ik ben zo trots op mezelf dat ik dit in mijn geest heb. Ik raad iedereen aan die dit ook zo ervaart om trots op zichzelf te zijn. Want als je in een zee van negatief denken en egobewustzijn toch zulke verheven gevoelens hebt, draag je bij aan de bewustwording van de wereld. Jouw projecties van hoop en eenheid dragen bij aan de verwezenlijking ervan. Elke geest die dit doet, is een verlosser.

Ik zag op tv dat er in Nederland een Obama fanclub is. Hij is een superster, groter dan welke ster die we ooit hebben meegemaakt. Dat heb ik een tijdje geleden bedacht en ja hoor, hij krijgt fanclubs. Hij wordt ook aanbeden als een superster. Ik hou van de macht van mijn geest.

Ik ben George Bush ook dankbaar. Het is jammer dat er negatieve energie naar hem gezonden wordt, want zonder zijn rol als leider die niet inspireerde, hadden de mensen die nog op basis van contrast kiezen, niet ingezien hoe waardevol het was om op Barack Obama te stemmen. Ik ben de ziel die deze rol wilde spelen dankbaar en ik zegen hem met Goddelijke Liefde en Bewustzijn van de Goddelijke Waarheid.

Op de Nederlandse tv waren er telkens weer mensen aan het woord die gingen uitleggen waarom Obama zijn beloften niet waar kan maken, Ik weiger mee te doen met “je moet niet zoveel verwachten” en gedachten van “het lukt toch nooit”. Ik ben geen medeschepper van ellende. Ik zeg altijd “als je niets positiefs te melden hebt, hou je mond!”. De mensen die voor het Licht kiezen dragen het overal met zich mee en houden de Waarheid hoog. Want ze weten dat het leven altijd goed is en dat het goede machtiger is dan wat ook. Hoe groot de verleiding ook is, wij kiezen ervoor om een bron van goed te zijn, van zegening. We zijn Liefde en die Liefde werkt nu duidelijk voelbaar door ons heen.

In Amerika is men veel positiever gestemd. De meerderheid van de kiezers gelooft dat Obama elk punt op zijn agenda voor elkaar zal krijgen. Elk punt! Onrealistisch? Alles is mogelijk als zoveel mensen erin geloven. Zelfs als ze denken dat Barack Obama de veranderingen gaat brengen, zelfs als ze niet beseffen dat zij de verandering zijn, het is toch hun visie die een andere toekomst schept.

Men vindt ons misschien gek. Maar de kracht van honderden miljoenen geesten is wonderbaarlijk. De kracht van Liefde is onweerstaanbaar. Laten we trots zijn op onszelf, op elkaar en op onze visie. Door jou en mensen zoals jij kan er vrede op aarde komen. Hoe meer mensen zich bewust worden van de macht van onze geest om het leven van onze dromen te creëeren, en van onze collectieve macht, hoe dichter we bij wereldvrede en welvaart voor allen zijn. We hebben het al voor elkaar om een een halve Afrikaan in het Witte huis te krijgen en dat had niemand verwacht. We kunnen ook de huidige financiële situatie veranderen..We kunnen samen een wereld voor ogen houden waarin iedereen in overvloed en vrede leeft.

Daarom gaan we in mijn groepen een nieuw project opzetten, waarin we mensen zegenen die er niet bij (kunnen) zijn en het collectieve bewustzijn vervullen van Licht en Waarheid. Het is een grootse heerlijke droom.

In vertrouwen, liefde en eenheid,
Margarethyvonne winner eurovision


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl