JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda

Andere vormen van Energie Psychologie voor praktische zelfhulp - oogoefening

De Meridiaantherapieën kennen vele toepassingen. Waar ik zelf het meest in geïnteresseerd ben, zijn de mogelijkheden voor zelfhulp.

Met deze technieken kun je je systeem herprogrammeren om kiespijn te verdoven. Er zijn zelfs gevallen bekend dat tanden en kiezen volledig herstelden. Door bepaalde oefeningen kun je fantoompijn in ledematen laten verdwijnen, en in het algemeen pijn te beheersen. Ook problemen met je spijsvertering, en de zgn. emotionele maag (solar plexus) of buik, pijnlijke, stijve gewrichten, zoals de schouder. De dip die je na de lunch ervaart, kun je ook behandelen en zelfs tegen jetlag zijn er punten waarop je kunt drukken.

Hier volgt bijvoorbeeld een oefening om je ogen te versterken:
Hou je navel vast met 1 hand (welke je maar wilt) en masseer het punt met twee vingers van je andere hand of klop op:
  1. het sleutelbeenpunt rechts terwijl je naar rechts kijkt
  2. het sleutelbeenpunt links terwijl je naar links kijkt
  3. het punt op je bovenlip terwijl je naar boven kijkt
  4. het punt op je kin terwijl je naar onder kijkt

Hiermee is correctie mogelijk voor veraf, dichtbij en om te focussen. Als je ogen erg zwak zijn, doe dit dagelijks, terwijl je zegt: ik kies voor sterke ogen. Mijn ogen zijn steeds beter en beter. Let goed op welke gedachten bij je opkomen, als er protesten in je opkomen, behandel ze, bijvoorbeeld met de Transformator. Een affirmatie helpt alleen als het met vreugdevolle verwachting wordt uitgesproken. Als er gedachten bij je opkomen als "nee hoor, mijn ogen worden juist steeds slechter" of zo, en je voelt de angst die daarbij hoort, dan is dat wat je zult ervaren. Daarom is het noodzakelijk om ook die gedachten en gevoelens, die voortkomen uit je overtuigingen, te behandelen.
Dit is natuurlijk niet bedoeld als vervangingsmiddel voor een deskundige specialistische behandeling, hoewel het wel helpt waar de specialist het op heeft gegeven.Om vrolijker en positiever te zijn, kun je de volgende oefening doen.Wanneer je je heel vrolijk en blij voelt, of gelukkig, bekrachtig deze energie door het in je derde oog “erin” te kloppen met je vingers. Dat is het punt iets boven het punt tussen je wenkbrauwen. Veel mensen ervaren dat het krachtiger werkt om er gewoon op te drukken. Het is het begin van de blaasmeridiaan. Alle zenuwen in je ruggegraat bevinden zich op deze meridiaan. Klop ongeveer 10 keer zachtjes, maar wel voelbaar of hou het 10 tellen vast. Gebruik daarbij een “machtswoord” zoals licht, liefde, vreugde, macht, vertrouwen enz. Zo veranker je dit gevoel in je zenuwstelsel en het gevolg is dat je je steeds vaker vol vreugde zult voelen.
Je kunt het gevoel van blijdschap natuurlijk ook oproepen door terug te denken aan een moment waarin je je heel gelukkig voelde of aan iets waar je heel blij van wordt. Doe dan de oefening. Soms zeggen mensen dat ze zich niets kunnen voorstellen waar ze gelukkig of blij van worden. Het is dan waarschijnlijk een goed idee om die geesteshouding te behandelen met de Transformator, mijn systeem voor energetische bevrijding. Zo iemand kan proberen dankbaarheid te voelen voor iemand of iets. We hebben allemaal genoeg in ons leven om dankbaar voor te zijn als we goed kijken.
Het is ook bruikbaar in situaties waarin je je niet zo goed voelt. Nadat je deze oefening talloze malen hebt gedaan, hoef je alleen nog maar dit punt vast te houden en je voelt je steeds gelukkiger.

Binnenkort publiceer ik meer eenvoudige zelfhulp oefeningen, zoals die waarmee je stijfheid aanpakt, zoals schouderklachten, maar ook overgewicht, en de oefeningen voor het gebit.
Toen ik in 1994 met "Een cursus in wonderen" begon, droeg ik lenzen en soms een bril. Mijn ene oog kon slecht ver zien en het andere zag dichtbij alles wazig. In dit boek staat regelmatig de zin "Ik wil visie" en "bovenal wil ik zien". Daarmee wordt inzicht bedoeld, en ik zei het elke dag wel een paar keer, en nam het mee in mijn meditaties. Mijn ervaringswereld werd totaal anders, ik kreeg openbaringen en lichtervaringen en steeds meer inzicht. Gegeven moment kon ik mijn bril niet meer vinden en mijn lenzen was ik ook kwijt. Ik ging terug naar de opticiën en er bleek een aanzienlijke verbetering te zijn opgetreden. De opticiën gaf als verklaring dat je ogen beter kunnen worden met deze oogafwijkingen als je ouder wordt. Ego heeft overal een waanzinnig antwoord op. Met ego kun je echt lachen! Maar dat is een ander verhaal ...

Ik besloot toen verder te leven zonder visuele hulpmiddelen. En nu zijn mijn ogen perfect. Ik heb mijn bril weer gevonden en hem bewaard als aandenken en als ik er nu doorheen kijk, lijkt alles vuil en wazig. Ik denk dus dat het een neveneffect van mijn spirituele beoefening was. Is het niet geweldig?
Mijn weg en discipline zijn echter niet het pad van iedereen. Ik ben er echter van overtuigd dat we allemaal recht erop hebben om de macht van onze geest te leren kennen. Het doet er niet toe welk hulpmiddel we gebruiken om onze keus om te zien te verwezenlijken. De macht om te beslissen is aan ons.

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl