JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda"De Transformator voor volmaakt lichamelijk welzijn"

Stop het verouderingsproces met behulp van de Transformator
Eén van de vragen die iedereen bezig houdt is hoe je het verouderingsproces kunt vertragen. Ik durf te zeggen dat je het niet alleen kunt vertragen, maar zelfs volledig kunt stoppen!

De belangrijkste factor voor een goede gezondheid is de mate waarin je gelukkig bent.

De chronicle.com vertelt over Aubrey de Grey, een 42-year-oude Engelse biogerontologist die bekendheid verkreeg door zijn bewering dat sommige mensen die nu leven 1000 jaar of ouder kunnen leven. Misschien zelfs nog veel langer. Elke dag sterven 150.000 mensen en twee-derde daarvan sterven aan een ziekte die geassocieerd is met veroudering. Aubrey de Grey gelooft dat de meeste mensen, inclusief de wetenschappers, in een pro-verouderingstrance verkeren. Ze geloven dat oud worden vreselijk, maar onvermijdelijk is en dus is het beter er niet teveel aan te denken. Maar wat als veroudering voorkomen kan worden? In zijn visie is oud worden niet een onvermijdelijk gevolg van het menselijk bestaan, het wordt veroorzaakt door de cumulatieve effecten van beschadiging op cellulaire en moleculaire niveaus die spoedig ongedaan gemaakt zullen kunnen worden. We hoeven ons dan alleen nog maar zorgen te maken over ongelukken, maar veroudering zal niet langer een bedreiging voor ons vormen. De dood zoals we die kennen, zal sterven.

Met de Transformator hoef je niet te wachten tot de beloften van de medische wereld worden ingelost. Die zullen pas ingelost worden als genoeg mensen erin geloven. Als je de wereld van de collectieve geest bekijkt, is het duidelijk dat het geloof in ziekte, pijn, lijden, ouderdom en dood sterker is dan ooit.
Je bent wat je denkt, dat hoor je in alle toonaarden. Als je meedoet met het massadenken, dat zegt dat iedereen wel moet verouderen, je kunt er niet aan ontsnappen, dan is dat wat je zult ervaren. Dat doe je niet alleen door je denken over verouderen te veranderen. Ook door de lichtlijnen die je met deze overtuigingen in het collectieve bewustzijn verbinden door te knippen, verander je je energiesysteem en vibratieniveau.

Hoe doe je dat?

De Transformator reikt je de instrumenten en energetische technieken aan waarmee je bevrijdt wordt van de energetische banden en conditionering van millenia. Door bewust te leven kun je het verouderingsproces zelfs omkeren.

Wat houdt bewust leven dan in?

Wel, je begint je lichaam anders te behandelen. Terwijl je eet, denk je bewust positieve gedachten over de kwaliteit en vertering van het voedsel en het effect dat het op je lichaam heeft. Dat was oorspronkelijk de bedoeling van het gebed voor het eten, maar de massa heeft er (zoals gewoonlijk) een verwrongen en zinloos ritueel van gemaakt. Je kunt je lichaam alleen laten reageren zoals je wilt, door het te vertellen wat je wilt dat het doet met het voedsel dat je eet, met je lichaamsoefeningen en het te prijzen en aan te moedigen. Het is van belang jezelf vaker aan te raken op de plekken die je op de juiste manier wil laten reageren. En natuurlijk om daarbij positieve instructies te geven. Zo maak je een krachtige verbinding. Je "voelualiseert" dan je lichaam zoals je wil dat het moet zijn.

Is het mogelijk om je nog beter te voelen, zelfs als je geen lichamelijke klachten hebt of pijn en in staat bent je werk te doen zonder uitgeput te raken?
Het toppunt van welzijn is fysieke en geestelijke levendigheid, wanneer je je volledig en enthousiast wijdt aan alles wat je doet, of het nu werk is of spel. Het is vrijheid van haat, omdat je de oude conditionering van schuld en beschuldigen hebt losgelaten, het is zorgeloosheid omdat je de problemen op je weg beschouwt als een uitdaging en ze onbevreesd tegemoet treedt. Je geniet van het NU en leeft niet in het verleden en je verwacht een verheugende, vreugdevolle toekomst.
Je trekt dan ook voortdurend dingen aan die je vibratieniveau verhogen en je op zijn minst laten lachen.

Wat als ik mijn lichaam alleen maar als oud of dik of ziek kan zien?
Er zijn nog meer hulpmiddelen om je visie op je lichaam te veranderen. Sommigen vinden dit hocus pocus, maar olympische topatleten passen dit toe. Uit onderzoek blijkt dat het brein het verschil niet weet tussen echte bewegingen en verbeelding.

Ook muziek helpt om krachtige veranderingen teweeg te brengen. Muziek activeert dezelfde delen in het brein en veroorzaakt dezelfde neurochemische reacties als andere plezierige activiteiten zoals orgasmes of het eten van chocolade, of iets winnen of drugs gebruiken. Het verhoogt de serotonine en dopamine niveaus. Het is in feite een vorm van antidepressiva en wordt door veel mensen ook als zodanig gebruikt. En zonder de bijwerkingen …

Ik zal je een kort voorbeeld geven van de macht van het denken over het lichaam. In het boek"Blink: The Power of Thinking Without Thinking" van Malcom Gladwell, wordt een fascinerend onderzoek beschreven. Een groep mensen werd gevraagd om documenten te lezen die vol stonden met subtiele "ouderdomswoorden", zoals "snoeien" of "verwelken", zonder dat ze wisten waarom ze deze documenten moesten lezen. Ze moesten dan een gang doorlopen om een andere test te gaan doen. Het bleek dat naargelang iemand meer "ouderdomswoorden" las, de manier waarop die persoon door de gang liep, veranderde. Ze gingen beduidend langzamer lopen en zelfs hun houding veranderde. Ze begonnen zich letterlijk oud te gedragen. En het omgekeerde werkt net zo goed.
Om volmaakte gezondheid te ervaren, is het eerst nodig om gezondheidsbewustzijn te ontwikkelen. Net zoals het nodig is om overvloedsbewustzijn te ontwikkelen om overvloed te ervaren. Wanneer je de macht van je woorden en hoe je tegen jezelf praat en over jezelf denkt beseft, doe de Transformator en verkrijg het bewijs dat je kunt afslanken, fit worden en ouderdom om kunt keren, ongeacht je leeftijd of fysieke conditie. Voor meer informatie www.trans4mator.nl

Je hebt een reden nodig om actief en vitaal te leven, om te voelen dat je intens leeft. We kunnen bijna alles als we dat echt willen. Maar pas als we een brandend verlangen hebben om te slagen, zullen we opzienbarende en stralende vooruitgang in onze lichamelijke toestand ervaren. We hebben een krachtige reden nodig om ons goed te willen voelen. Dan pas zijn we in staat om dat gevoel op te roepen . en zo het leven van onze dromen aan te trekken, met eeuwige jeugd en vitaliteit.

Hoe kun je jezelf ertoe brengen om echt met elke vezel van je wezen vitaliteit te willen ervaren?

Als je het gevoel hebt dat je te oud bent om nog doelen te stellen, om jezelf nog een beloning in het vooruitzicht te stellen, of dat je te ziek bent, laat ik je vertellen over de vader die zijn gehandicapte volwassen zoon op zijn rug droeg en zo aan triathlons voor gehandicapten meedeed. Zowel vader en zoon lieten zich niet door leeftijd, of fysieke conditie weerhouden. Het is nooit te laat om een bijdrage te leveren aan je gemeenschap. Of om een krachtige uitstraling te ontwikkelen. Dat is een weerspiegeling van een lichaam dat levenskrachtig en dynamisch is en een alerte, opgewekte geest.

1. Misschien zou je graag nog dromen uit je jeugd willen verwezenlijken, bijvoorbeeld muziek studeren of leren schilderen. Of je wil nog een levenspartner, maar je gelooft niet dat je jong of aantrekkelijk genoeg bent. Jij weet zelf het beste wat jouw onvervulde dromen zijn.

2. Weet dat je betere gezondheid kunt verkrijgen en langer vitaal kunt leven.

Je bereikt alleen iets als je er echt van overtuigd bent dat je iets kunt. Daar helpt de Transformator je bij. Want wanneer je iets onderneemt, terwijl je twijfelt aan je vermogen het te doen, ga je regelrecht op mislukking af. Stralende gezondheid is een weerspiegeling van hoe we over onszelf denken. Als je lichaam je op welke manier dan ook pijn en verdriet bezorgt, is dat niet veroorzaakt door één of andere macht buiten je, het is het resultaat van de manier waarop je leeft en denkt.

De meeste mensen denken dat het te moeilijk is om echt welzijn te bereiken en dat het niet de moeite waard is om je in te spannen. Het lijkt misschien alsof je iets op moet offeren als je teveel rookt of drinkt of andere gewoonten hebt die niet bijdragen aan een vreugdevol actief en vitaal leven. Met een lichaam dat niet optimaal functioneert offeren we echter al een leven op van vreugde en vitaliteit. Voor sigaretten of drank of dikmakers offer je een lichaam op waarmee je blij zou kunnen leven.


Denk eens aan alles wat je zou hebben gedaan als je er lichamelijk toe in staat was geweest. Welke plaatsen zou je hebben bezocht, als je de geestelijke en fysieke vitaliteit had gehad om het te doen? En denk ook aan de eindeloze uren waarin je je sloom en hangerig voelde.

Als je een programma gaat volgen dat gericht is op glorieuze gezondheid, kun je het bereiken. Je moet alleen weten hoe je betere gezondheid kunt verwerven en langer leven. Natuurlijk is wat discipline nodig. Niet de discipline om dingen te doen waaraan je een hekel hebt, zoals hardlopen. Maar de discipline om je visie te ontwikkelen en eraan vast te houden en de gemakkelijke Transformator oefeningen te doen, die haast geen lichamelijke inspanning vereisen. Wanneer je onderbewustzijn mee gaat doen aan je programma voor optimale gezondheid en lang leven, is er geen houden meer aan. Jij moet echter de stappen nemen die nodig zijn om dat te bereiken. Je moet dus beseffen dat je krachtig en perfect gezond kunt zijn, maar dat is niet alles. Je moet er ook iets voor doen.

Je moet namelijk je gedachten over je leven en lichaam gaan veranderen. Maagzweren worden beschouwd als psychosomatisch, dat wil zeggen dat er een relatie is tussen stress en maagzweren. Heel veel lichamelijke klachten zijn in wezen terug te voeren op spanning, angst en zorgen. En de basis daarvan is dat we niet geloven dat we tegen de omstandigheden opgewassen zijn. We richten daardoor onze aandacht teveel op wat we vrezen, op de dingen die we niet willen en de Wet van Aantrekking zegt: alles waar je je aandacht met gevoel op richt, trek je aan. Hoe intenser dat gevoel is, hoe sneller het komt.

Het is dus nodig om in te gaan zien dat je groter bent dan datgene waarvoor je bang bent. Met de Transformator krijg je dit zelfvertrouwen en positieve zelfbeeld op een subtiele en eenvoudige manier. Want je negatieve zelfbeeld zit meestal verankerd in je onderbewustzijn en moet ook daar aangepakt worden. Als het alleen aan je verstand lag, zou je immers niet snoepen of roken of dingen doen die niet goed zijn voor je lichaam, nietwaar?

Meesterschap over jezelf is de beloning die de Transformator je in het vooruitzicht stelt. Je overwint elke angst en alle zorgen gemakkelijk. Angst en zorgen weerhouden je ervan om juist datgene te doen wat je leven zou verrijken met vreugde en vrijheid.

3. Leer wat je wel en niet moet doen.
Hoe weet je wat je wel en niet moet doen?

We zijn de architecten van ons eigen wezen en van ons leven. Het is daarom verstandig om eerst een actieplan te maken van de dingen die we wel en niet zouden moeten doen om stralende gezondheid te verkrijgen. In de moderne maatschappij is het moeilijk geworden om te bepalen welke voedingsmiddelen goed voor ons zijn. Veel mensen zijn ondervoed, niet doordat ze niet genoeg eten, maar doordat ze niet de juiste elementen voor een goede gezondheid binnenkrijgen. Nu kun je natuurlijk zelf proberen te bepalen welke voedingsmiddelen voor jou goed zijn, of bepaalde diëten gaan volgen, maar wat doe je eraan als voedsel koopt waarvan gedacht wordt dat het heel gezond is, maar het wordt bespoten? Of het wordt gekweekt op grond waar bepaalde mineralen in ontbreken die jij nodig hebt? Dat weet je dan niet en komt het heel veel voor. Door middel van spiertesten kun je je onderbewustzijn raadplegen over de goede voeding voor jou. Het probleem is dat je dan eigenlijk teveel probeert te sturen.

Jaren geleden besloot ik deze strijd op te geven en mijn onderbewustzijn te vragen me te leiden naar het juiste voedsel voor mij. Hoewel ik niet altijd luister, is mijn innerlijke leiding daar heel duidelijk over. In het begin kreeg ik ineens ontzettende trek in avocado's. Het grappige is dat ik die helemaal nooit lustte. En nu eet ik ze al jaren met genoegen. En als ik gerechten met teveel vet klaarmaak, krijg ik diarree. Mijn onderbewustzijn zorgt gewoon ervoor dat datgene wat niet goed voor me is, onverwerkt mijn lichaam verlaat. Ik vertrouw op mijn innerlijke leiding en die zorgt heel goed voor mijn lichaam. Mensen die mijn eetpatroon zien, vertellen me dat ik superfoods eet, voedingsmiddelen, vooral fruit en groenten, die supergezond zijn. Ik hoef daar gelukkig geen studie van te maken, het wordt voor me geregeld.

Je kunt dit contact met je onderbewustzijn ook leren maken. Het is een doorlopende oefening in vertrouwen, maar de sprankelende gezondheid die het oplevert, maakt het de moeite waard. Je bent dan blij dat je leeft!

Je ontwikkelt enthousiasme met de Transformator en stelt het niet langer uit om actie te ondernemen. Je ervaart dan levensvreugde met een sprankelende geest en een dynamisch lichaam. Je problemen worden uitdagingen. Het is van belang om echt in beweging te komen, nu, zodra je ophoudt met lezen. Begin met het voornemen om alles te doen wat in je vermogen ligt om je geboorterecht op stralende geestelijke en lichamelijke gezondheid voorgoed op te eisen.

4. Kom in beweging!

Beweging houdt je jong en verhoogt je levensvreugde. Kijk maar naar de ouders die met hun kinderen meedoen, ze blijven veel langer jong. Wanneer we ons jong gedragen, begint de natuur ons jong te maken. Dansen, zwemmen, roeien, fietsen zijn een paar activiteiten die fysiek welzijn bevorderen. Doe echter niets alleen omdat je denkt dat het goed voor je zou zijn. Met de Transformator kun je gaan houden van de dingen die je doet. Je geniet van wat je doet nadat je elke weerstand ertegen hebt opgeruimd. En hoe meer je ervan geniet, hoe meer voordelen je ervan hebt.

Daarom is het van belang om na te gaan waar je vroeger van genoot. Misschien kun je het weer gaan doen. De jaren vallen van je af wanneer je je jeugddromen verwezenlijkt.

Wallace Wattles zegt in zijn boek "The Science of being well" dat een dieet van gezonde gedachten belangrijker is dan een voedingsregiem. Negatieve gedachten brengen negatieve omstandigheden voort. Ga maar na hoeveel beter je je voelt in het gezelschap van mensen die optimistisch en positief zijn. Ze maken dat je je geïnspireerd voelt en tot grootse dingen in staat. Door je bewust te worden van je uitspraken, kom je je negatieve gedachten en overtuigingen op het spoor en kun je je gewoontedenken gaan disciplineren. Zoek alleen die boeken en media op die je helpen om je gedachtewereld te verheffen.

5. Onderwijs wat je wil leren.

"Een cursus in wonderen" zegt dat je het moet weggeven om te weten dat je het hebt. En dat je moet onderwijzen wat je wil leren. Geef wat je wil ontvangen, want alles wat je geeft komt vermenigvuldigd bij je terug. Daarom is het belangrijk om anderen te leren hoe ze stralende geestelijke en lichamelijke gezondheid kunnen hebben. Hoe meer je anderen leert hoe ze overvloedig en vol vreugde kunnen leven, hoe meer je het zelf leert en je bewust wordt van je eigen mogelijkheden. Dan word jouw voorbeeld een inspiratie voor anderen. Begin bij je eigen gezin, overtuig je gezin ervan om met je mee te doen in het verkrijgen van stralende gezondheid en vitaliteit. Je schept dan gezamenlijk nieuwe gezonde leefgewoonten.

Alles wat je zelfbeeld beïnvloedt, heeft ook gevolgen voor je eigenwaarde en daardoor voor je levensvreugde en vitaliteit. Daarom is het buitengewoon belangrijk om zo te leven dat je tevreden over jezelf kunt zijn. Ook in je relatie met jezelf en met anderen is de Transformator essentieel. Iemand die niet met respect met anderen omgaat, kan zichzelf dat ook niet geven. Als je bijvoorbeeld niet punctueel bent, ga je respectloos om met andere mensen. Op een diep niveau voel je je dan niet goed over jezelf. Je trekt dan ook mensen aan die jou niet respecteren en dat op allerlei manieren laten blijken. Dat wil niet zeggen dat je je uitermate moet inspannen om op tijd te zijn. Het belangrijkste is je intentie. Wanneer het je intentie is om op tijd te zijn en met respect met anderen om te gaan, ben je alleen dan te laat als het voor de andere partij nodig of nuttig is. Daar zorgt je innerlijke leiding dan wel voor. Ook prikkelbaarheid en opvliegendheid zijn een teken van gebrek aan zelfrespect. Mensen denken vaak dat ze assertief zijn wanneer ze van zich afbijten, maar zelf vinden ze het vreselijk om zo behandeld te worden. Boze mensen trekken echter boze mensen aan en situaties waarin ze nog meer boosheid kunnen ervaren. Het is niet goed voor de gezondheid en geestelijk welzijn. Ook hier biedt de Transformator hulp om op een productieve, gezonde manier om te gaan met frustraties en gespannen relaties. Wanneer je kwaad bent voel je je eventjes machtig, je bloed stroomt, maar naderhand zak je als een pudding in elkaar. Er blijft een vaag gevoel van onvrede aan je knagen, er is een stemmetje in je dat je probeert te waarschuwen om jezelf dit niet aan te doen.

Hoe beter je je voelt, hoe beter je je voelt!

Zo werkt de Wet van Aantrekking nu eenmaal.

Daarom is iemand die gelukkig is, zelden ziek en snel weer beter. Als je je niet fit voelt, en er gebeurt iets fijns, kikker je helemaal op. Je voelt je meteen beter.
Geluk komt van binnenuit. In jou is alle geluk en levensvreugde die er is. Je hoeft het alleen maar uit te drukken. En wanneer je aldoor gelukkig bent verkrijg je vanzelf blijvende, stralende gezondheid.

Nu is het tijd voor actie!

De volgende video is een Engelstalig interview met Peace Pilgrim op youtube. Ze is ver in de zeventig, en praat erover dat haar lichaam haar gehoorzaam perfect dient. Ze liep tientallen jaren voor vrede van noord naar zuid en van zuid naar noord in Amerika (van 1953-1981) tot haar overgang toen ze in de tachtig was in een auto-"ongeluk". Haar taak zat erop. Ze vertelt dat vergeving van jezelf en het denken van liefdevolle gedachten haar jong houdt.


De artikelen die je op de website leest, zijn lang en dat doe ik met opzet.
Ik wil dat je mij leert kennen en mijn stijl zodat je kunt ervaren of het je aanspreekt. Ik ben heel direct en ga ook zo te werk. Dat spreekt mensen niet aan die liever hun waarheid verpakt zien in wollige lagen semi-mystiek en zweverige taal.

Ten tweede wil ik dat je duidelijk begrijpt waarover de cursus gaat en pas meedoet wanneer je voelt "dit is voor mij".

Ook wil ik de mensen afschrikken die niet van lezen houden of die geen moeite willen doen. De Transformator is heel gemakkelijk toe te passen, maar je moet het wel regelmatig doen om echte verandering in je leven te zien en te ervaren. Ik werk graag met mensen die met plezier nieuwe dingen leren en die wel wat willen doen om te veranderen. De andere mensen lezen niet door en dus blijf jij over!

Misschien vraag je je af wat je eigenlijk aan de Transformator hebt? Of het zijn geld wel waard is? Of voel je je te gezond en te jong om een cursus voor lichamelijk welzijn te doen? Je bent nooit te jong om te leren. Hoe jonger je begint, hoe langer je van je leven kunt genieten. Welnu, ik garandeer je dat je nog heel veel plezier zult beleven aan de Transformator..

In elke module van de cursus staan adviezen en tips waarmee je je voordeel kunt doen. Alle cliënten zijn het erover eens "de Transformator geeft je méér terug dan je ervoor betaalt".

De Transformator is er voor iedereen die blijft openstaan voor nieuwe ervaringen, en biedt je de nieuwste informatie op het gebied van veranderingstechnologieën, geestelijke transformatie en een betere levenswijze. Het inspireert je en stimuleert je om meer uit het leven te halen.
De Transformator biedt ook jou graag de inspiratie en informatie om op elke leeftijd te genieten, vol levenslust en vitaal te leven.

  1. betrouwbare, heldere informatie
  2. inspirerende materialen en technieken
  3. herkenbare ervaringen van anderen op dit gebied
  4. uitgebreide en diepgaande adviezen en feedback
  5. verhelderende beschouwingen over alle elementen van het Nieuwe Denken
  6. waardevolle en praktische inzichten
Ik weet uit eigen ervaring: om de Wet van Aantrekking goed te leren toepassen en op ieder gebied je potentieel te verwerkelijken, moet je over de juiste informatie en technieken kunnen beschikken. De Transformator biedt jou precies die informatie die je nodig hebt. Lees verder en oordeel zelf!


Neem de leiding over je leven. De hele wereld ligt in jouw handen. Het is nu de tijd om je vitaliteit, stralende gezondheid, passie en macht opnieuw te vinden. VANDAAG!


yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl