Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De CD om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en schriftelijke cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties

"De Transformator voor volmaakt lichamelijk welzijn"


Stop het verouderingsproces met behulp van de Transformator
Eén van de vragen die iedereen bezig houdt is hoe je het verouderingsproces kunt vertragen. Ik durf te zeggen dat je het niet alleen kunt vertragen, maar zelfs volledig kunt stoppen!

De belangrijkste factor voor een goede gezondheid is de mate waarin je gelukkig bent.

De chronicle.com vertelt over Aubrey de Grey, een 42-year-oude Engelse biogerontologist die bekendheid verkreeg door zijn bewering dat sommige mensen die nu leven 1000 jaar of ouder kunnen leven. Misschien zelfs nog veel langer. Elke dag sterven 150.000 mensen en twee-derde daarvan sterven aan een ziekte die geassocieerd is met veroudering. Aubrey de Grey gelooft dat de meeste mensen, inclusief de wetenschappers, in een pro-verouderingstrance verkeren. Ze geloven dat oud worden vreselijk, maar onvermijdelijk is en dus is het beter er niet teveel aan te denken. Maar wat als veroudering voorkomen kan worden? In zijn visie is oud worden niet een onvermijdelijk gevolg van het menselijk bestaan, het wordt veroorzaakt door de cumulatieve effecten van beschadiging op cellulaire en moleculaire niveaus die spoedig ongedaan gemaakt zullen kunnen worden. We hoeven ons dan alleen nog maar zorgen te maken over ongelukken, maar veroudering zal niet langer een bedreiging voor ons vormen. De dood zoals we die kennen, zal sterven.

Met de Transformator hoef je niet te wachten tot de beloften van de medische wereld worden ingelost. Die zullen pas ingelost worden als genoeg mensen erin geloven. Als je de wereld van de collectieve geest bekijkt, is het duidelijk dat het geloof in ziekte, pijn, lijden, ouderdom en dood sterker is dan ooit.
Je bent wat je denkt, dat hoor je in alle toonaarden. Als je meedoet met het massadenken, dat zegt dat iedereen wel moet verouderen, je kunt er niet aan ontsnappen, dan is dat wat je zult ervaren. Dat doe je niet alleen door je denken over verouderen te veranderen. Ook door de lichtlijnen die je met deze overtuigingen in het collectieve bewustzijn verbinden door te knippen, verander je je energiesysteem en vibratieniveau.

Hoe doe je dat?

De Transformator reikt je de instrumenten en energetische technieken aan waarmee je bevrijdt wordt van de energetische banden en conditionering van millenia. Door bewust te leven kun je het verouderingsproces zelfs omkeren.

Wat houdt bewust leven dan in?

Wel, je begint je lichaam anders te behandelen. Terwijl je eet, denk je bewust positieve gedachten over de kwaliteit en vertering van het voedsel en het effect dat het op je lichaam heeft. Dat was oorspronkelijk de bedoeling van het gebed voor het eten, maar de massa heeft er (zoals gewoonlijk) een verwrongen en zinloos ritueel van gemaakt. Je kunt je lichaam alleen laten reageren zoals je wilt, door het te vertellen wat je wilt dat het doet met het voedsel dat je eet, met je lichaamsoefeningen en het te prijzen en aan te moedigen. Het is van belang jezelf vaker aan te raken op de plekken die je op de juiste manier wil laten reageren. En natuurlijk om daarbij positieve instructies te geven. Zo maak je een krachtige verbinding. Je "voelualiseert" dan je lichaam zoals je wil dat het moet zijn.

Is het mogelijk om je nog beter te voelen, zelfs als je geen lichamelijke klachten hebt of pijn en in staat bent je werk te doen zonder uitgeput te raken?
Het toppunt van welzijn is fysieke en geestelijke levendigheid, wanneer je je volledig en enthousiast wijdt aan alles wat je doet, of het nu werk is of spel. Het is vrijheid van haat, omdat je de oude conditionering van schuld en beschuldigen hebt losgelaten, het is zorgeloosheid omdat je de problemen op je weg beschouwt als een uitdaging en ze onbevreesd tegemoet treedt. Je geniet van het NU en leeft niet in het verleden en je verwacht een verheugende, vreugdevolle toekomst.
Je trekt dan ook voortdurend dingen aan die je vibratieniveau verhogen en je op zijn minst laten lachen.

Wat als ik mijn lichaam alleen maar als oud of dik of ziek kan zien?
Er zijn nog meer hulpmiddelen om je visie op je lichaam te veranderen. Sommigen vinden dit hocus pocus, maar olympische topatleten passen dit toe. Uit onderzoek blijkt dat het brein het verschil niet weet tussen echte bewegingen en verbeelding.

Ook muziek helpt om krachtige veranderingen teweeg te brengen. Muziek activeert dezelfde delen in het brein en veroorzaakt dezelfde neurochemische reacties als andere plezierige activiteiten zoals orgasmes of het eten van chocolade, of iets winnen of drugs gebruiken. Het verhoogt de serotonine en dopamine niveaus. Het is in feite een vorm van antidepressiva en wordt door veel mensen ook als zodanig gebruikt. En zonder de bijwerkingen …

Ik zal je een kort voorbeeld geven van de macht van het denken over het lichaam. In het boek"Blink: The Power of Thinking Without Thinking" van Malcom Gladwell, wordt een fascinerend onderzoek beschreven. Een groep mensen werd gevraagd om documenten te lezen die vol stonden met subtiele "ouderdomswoorden", zoals "snoeien" of "verwelken", zonder dat ze wisten waarom ze deze documenten moesten lezen. Ze moesten dan een gang doorlopen om een andere test te gaan doen. Het bleek dat naargelang iemand meer "ouderdomswoorden" las, de manier waarop die persoon door de gang liep, veranderde. Ze gingen beduidend langzamer lopen en zelfs hun houding veranderde. Ze begonnen zich letterlijk oud te gedragen. En het omgekeerde werkt net zo goed.
Om volmaakte gezondheid te ervaren, is het eerst nodig om gezondheidsbewustzijn te ontwikkelen. Net zoals het nodig is om overvloedsbewustzijn te ontwikkelen om overvloed te ervaren. Wanneer je de macht van je woorden en hoe je tegen jezelf praat en over jezelf denkt beseft, doe de Transformator en verkrijg het bewijs dat je kunt afslanken, fit worden en ouderdom om kunt keren, ongeacht je leeftijd of fysieke conditie. Voor meer informatie www.trans4mator.nl

Je hebt een reden nodig om actief en vitaal te leven, om te voelen dat je intens leeft. We kunnen bijna alles als we dat echt willen. Maar pas als we een brandend verlangen hebben om te slagen, zullen we opzienbarende en stralende vooruitgang in onze lichamelijke toestand ervaren. We hebben een krachtige reden nodig om ons goed te willen voelen. Dan pas zijn we in staat om dat gevoel op te roepen . en zo het leven van onze dromen aan te trekken, met eeuwige jeugd en vitaliteit.

Hoe kun je jezelf ertoe brengen om echt met elke vezel van je wezen vitaliteit te willen ervaren?

Als je het gevoel hebt dat je te oud bent om nog doelen te stellen, om jezelf nog een beloning in het vooruitzicht te stellen, of dat je te ziek bent, laat ik je vertellen over de vader die zijn gehandicapte volwassen zoon op zijn rug droeg en zo aan triathlons voor gehandicapten meedeed. Zowel vader en zoon lieten zich niet door leeftijd, of fysieke conditie weerhouden. Het is nooit te laat om een bijdrage te leveren aan je gemeenschap. Of om een krachtige uitstraling te ontwikkelen. Dat is een weerspiegeling van een lichaam dat levenskrachtig en dynamisch is en een alerte, opgewekte geest.

1. Misschien zou je graag nog dromen uit je jeugd willen verwezenlijken, bijvoorbeeld muziek studeren of leren schilderen. Of je wil nog een levenspartner, maar je gelooft niet dat je jong of aantrekkelijk genoeg bent. Jij weet zelf het beste wat jouw onvervulde dromen zijn.

2. Weet dat je betere gezondheid kunt verkrijgen en langer vitaal kunt leven.

Je bereikt alleen iets als je er echt van overtuigd bent dat je iets kunt. Daar helpt de Transformator je bij. Want wanneer je iets onderneemt, terwijl je twijfelt aan je vermogen het te doen, ga je regelrecht op mislukking af. Stralende gezondheid is een weerspiegeling van hoe we over onszelf denken. Als je lichaam je op welke manier dan ook pijn en verdriet bezorgt, is dat niet veroorzaakt door één of andere macht buiten je, het is het resultaat van de manier waarop je leeft en denkt.

De meeste mensen denken dat het te moeilijk is om echt welzijn te bereiken en dat het niet de moeite waard is om je in te spannen. Het lijkt misschien alsof je iets op moet offeren als je teveel rookt of drinkt of andere gewoonten hebt die niet bijdragen aan een vreugdevol actief en vitaal leven. Met een lichaam dat niet optimaal functioneert offeren we echter al een leven op van vreugde en vitaliteit. Voor sigaretten of drank of dikmakers offer je een lichaam op dat blij is te leven.


Denk eens aan alles wat je zou hebben gedaan als je er lichamelijk toe in staat was geweest. Welke plaatsen zou je hebben bezocht, als je de geestelijke en fysieke vitaliteit had gehad om het te doen? En denk ook aan de eindeloze uren waarin je je sloom en hangerig voelde.

Als je een programma gaat volgen dat gericht is op glorieuze gezondheid, kun je het bereiken. Je moet alleen weten hoe je betere gezondheid kunt verwerven en langer leven. Natuurlijk is wat discipline nodig. Niet de discipline om dingen te doen waaraan je een hekel hebt, zoals hardlopen. Maar de discipline om je visie te ontwikkelen en eraan vast te houden en de gemakkelijke Transformator oefeningen te doen, die haast geen lichamelijke inspanning vereisen. Wanneer je onderbewustzijn mee gaat doen aan je programma voor optimale gezondheid en lang leven, is er geen houden meer aan. Jij moet echter de stappen nemen die nodig zijn om dat te bereiken. Je moet dus beseffen dat je krachtig en perfect gezond kunt zijn, maar dat is niet alles. Je moet er ook iets voor doen.

Je moet namelijk je gedachten over je leven en lichaam gaan veranderen. Maagzweren worden beschouwd als psychosomatisch, dat wil zeggen dat er een relatie is tussen stress en maagzweren. Heel veel lichamelijke klachten zijn in wezen terug te voeren op spanning, angst en zorgen. En de basis daarvan is dat we niet geloven dat we tegen de omstandigheden opgewassen zijn. We richten daardoor onze aandacht teveel op wat we vrezen, op de dingen die we niet willen en de Wet van Aantrekking zegt: alles waar je je aandacht met gevoel op richt, trek je aan. Hoe intenser dat gevoel is, hoe sneller het komt.

Het is dus nodig om in te gaan zien dat je groter bent dan datgene waarvoor je bang bent. Met de Transformator krijg je dit zelfvertrouwen en positieve zelfbeeld op een subtiele en eenvoudige manier. Want je negatieve zelfbeeld zit meestal verankerd in je onderbewustzijn en moet ook daar aangepakt worden. Als het alleen aan je verstand lag, zou je immers niet snoepen of roken of dingen doen die niet goed zijn voor je lichaam, nietwaar?

Meesterschap over jezelf is de beloning die de Transformator je in het vooruitzicht stelt. Je overwint elke angst en alle zorgen gemakkelijk. Angst en zorgen weerhouden je ervan om juist datgene te doen wat je leven zou verrijken met vreugde en vrijheid.

3. Leer wat je wel en niet moet doen.
Hoe weet je wat je wel en niet moet doen?

We zijn de architecten van ons eigen wezen en van ons leven. Het is daarom verstandig om eerst een actieplan te maken van de dingen die we wel en niet zouden moeten doen om stralende gezondheid te verkrijgen. In de moderne maatschappij is het moeilijk geworden om te bepalen welke voedingsmiddelen goed voor ons zijn. Veel mensen zijn ondervoed, niet doordat ze niet genoeg eten, maar doordat ze niet de juiste elementen voor een goede gezondheid binnenkrijgen. Nu kun je natuurlijk zelf proberen te bepalen welke voedingsmiddelen voor jou goed zijn, of bepaalde diëten gaan volgen, maar wat doe je eraan als voedsel koopt waarvan gedacht wordt dat het heel gezond is, maar het wordt bespoten? Of het wordt gekweekt op grond waar bepaalde mineralen in ontbreken die jij nodig hebt? Dat weet je dan niet en komt het heel veel voor. Door middel van spiertesten kun je je onderbewustzijn raadplegen over de goede voeding voor jou. Het probleem is dat je dan eigenlijk teveel probeert te sturen.

Jaren geleden besloot ik deze strijd op te geven en mijn onderbewustzijn te vragen me te leiden naar het juiste voedsel voor mij. Hoewel ik niet altijd luister, is mijn innerlijke leiding daar heel duidelijk over. In het begin kreeg ik ineens ontzettende trek in avocado's. Het grappige is dat ik die helemaal nooit lustte. En nu eet ik ze al jaren met genoegen. En als ik gerechten met teveel vet klaarmaak, krijg ik diarree. Mijn onderbewustzijn zorgt gewoon ervoor dat datgene wat niet goed voor me is, onverwerkt mijn lichaam verlaat. Ik vertrouw op mijn innerlijke leiding en die zorgt heel goed voor mijn lichaam. Mensen die mijn eetpatroon zien, vertellen me dat ik superfoods eet, voedingsmiddelen, vooral fruit en groenten, die supergezond zijn. Ik hoef daar gelukkig geen studie van te maken, het wordt voor me geregeld.

Je kunt dit contact met je onderbewustzijn ook leren maken. Het is een doorlopende oefening in vertrouwen, maar de sprankelende gezondheid die het oplevert, maakt het de moeite waard. Je bent dan blij dat je leeft!

Je ontwikkelt enthousiasme met de Transformator en stelt het niet langer uit om actie te ondernemen. Je ervaart dan levensvreugde met een sprankelende geest en een dynamisch lichaam. Je problemen worden uitdagingen. Het is van belang om echt in beweging te komen, nu, zodra je ophoudt met lezen. Begin met het voornemen om alles te doen wat in je vermogen ligt om je geboorterecht op stralende geestelijke en lichamelijke gezondheid voorgoed op te eisen.

4. Kom in beweging!

Beweging houdt je jong en verhoogt je levensvreugde. Kijk maar naar de ouders die met hun kinderen meedoen, ze blijven veel langer jong. Wanneer we ons jong gedragen, begint de natuur ons jong te maken. Dansen, zwemmen, roeien, fietsen zijn een paar activiteiten die fysiek welzijn bevorderen. Doe echter niets alleen omdat je denkt dat het goed voor je zou zijn. Met de Transformator kun je gaan houden van de dingen die je doet. Je geniet van wat je doet nadat je elke weerstand ertegen hebt opgeruimd. En hoe meer je ervan geniet, hoe meer voordelen je ervan hebt.

Daarom is het van belang om na te gaan waar je vroeger van genoot. Misschien kun je het weer gaan doen. De jaren vallen van je af wanneer je je jeugddromen verwezenlijkt.

Wallace Wattles zegt in zijn boek "The Science of being well" dat een dieet van gezonde gedachten belangrijker is dan een voedingsregiem. Negatieve gedachten brengen negatieve omstandigheden voort. Ga maar na hoeveel beter je je voelt in het gezelschap van mensen die optimistisch en positief zijn. Ze maken dat je je geïnspireerd voelt en tot grootse dingen in staat. Door je bewust te worden van je uitspraken, kom je je negatieve gedachten en overtuigingen op het spoor en kun je je gewoontedenken gaan disciplineren. Zoek alleen die boeken en media op die je helpen om je gedachtewereld te verheffen.

5. Onderwijs wat je wil leren.

"Een cursus in wonderen" zegt dat je het moet weggeven om te weten dat je het hebt. En dat je moet onderwijzen wat je wil leren. Geef wat je wil ontvangen, want alles wat je geeft komt vermenigvuldigd bij je terug. Daarom is het belangrijk om anderen te leren hoe ze stralende geestelijke en lichamelijke gezondheid kunnen hebben. Hoe meer je anderen leert hoe ze overvloedig en vol vreugde kunnen leven, hoe meer je het zelf leert en je bewust wordt van je eigen mogelijkheden. Dan word jouw voorbeeld een inspiratie voor anderen. Begin bij je eigen gezin, overtuig je gezin ervan om met je mee te doen in het verkrijgen van stralende gezondheid en vitaliteit. Je schept dan gezamenlijk nieuwe gezonde leefgewoonten.

Alles wat je zelfbeeld beïnvloedt, heeft ook gevolgen voor je eigenwaarde en daardoor voor je levensvreugde en vitaliteit. Daarom is het buitengewoon belangrijk om zo te leven dat je tevreden over jezelf kunt zijn. Ook in je relatie met jezelf en met anderen is de Transformator essentieel. Iemand die niet met respect met anderen omgaat, kan zichzelf dat ook niet geven. Als je bijvoorbeeld niet punctueel bent, ga je respectloos om met andere mensen. Op een diep niveau voel je je dan niet goed over jezelf. Je trekt dan ook mensen aan die jou niet respecteren en dat op allerlei manieren laten blijken. Dat wil niet zeggen dat je je uitermate moet inspannen om op tijd te zijn. Het belangrijkste is je intentie. Wanneer het je intentie is om op tijd te zijn en met respect met anderen om te gaan, ben je alleen dan te laat als het voor de andere partij nodig of nuttig is. Daar zorgt je innerlijke leiding dan wel voor. Ook prikkelbaarheid en opvliegendheid zijn een teken van gebrek aan zelfrespect. Mensen denken vaak dat ze assertief zijn wanneer ze van zich afbijten, maar zelf vinden ze het vreselijk om zo behandeld te worden. Boze mensen trekken echter boze mensen aan en situaties waarin ze nog meer boosheid kunnen ervaren. Het is niet goed voor de gezondheid en geestelijk welzijn. Ook hier biedt de Transformator hulp om op een productieve, gezonde manier om te gaan met frustraties en gespannen relaties. Wanneer je kwaad bent voel je je eventjes machtig, je bloed stroomt, maar naderhand zak je als een pudding in elkaar. Er blijft een vaag gevoel van onvrede aan je knagen, er is een stemmetje in je dat je probeert te waarschuwen om jezelf dit niet aan te doen.

Hoe beter je je voelt, hoe beter je je voelt!

Zo werkt de Wet van Aantrekking nu eenmaal.

Daarom is iemand die gelukkig is, zelden ziek en snel weer beter. Als je je niet fit voelt, en er gebeurt iets fijns, kikker je helemaal op. Je voelt je meteen beter.
Geluk komt van binnenuit. In jou is alle geluk en levensvreugde die er is. Je hoeft het alleen maar uit te drukken. En wanneer je aldoor gelukkig bent verkrijg je vanzelf blijvende, stralende gezondheid.

Nu is het tijd voor actie!

De volgende video is een Engelstalig interview met Peace Pilgrim. Ze is ver in de zeventig, en praat erover dat haar lichaam haar gehoorzaam perfect dient. Ze liep tientallen jaren voor vrede van noord naar zuid en van zuid naar noord in Amerika (van 1953-1981) tot haar overgang toen ze in de tachtig was in een auto-"ongeluk". Haar taak zat erop. Ze vertelt dat vergeving van jezelf en het denken van liefdevolle gedachten haar jong houdt.


De artikelen die je op de website leest, zijn lang en dat doe ik met opzet.
Ik wil dat je mij leert kennen en mijn stijl zodat je kunt ervaren of het je aanspreekt. Ik ben heel direct en ga ook zo te werk. Dat spreekt mensen niet aan die liever hun waarheid verpakt zien in wollige lagen semi-mystiek en zweverige taal.

Ten tweede wil ik dat je duidelijk begrijpt waarover de cursus gaat en pas meedoet wanneer je voelt "dit is voor mij".

Ook wil ik de mensen afschrikken die niet van lezen houden of die geen moeite willen doen. De Transformator is heel gemakkelijk toe te passen, maar je moet het wel regelmatig doen om echte verandering in je leven te zien en te ervaren. Ik werk graag met mensen die met plezier nieuwe dingen leren en die wel wat willen doen om te veranderen. De andere mensen lezen niet door en dus blijf jij over!

Misschien vraag je je af wat je eigenlijk aan de Transformator hebt? Of het zijn geld wel waard is? Of voel je je te gezond en te jong om een cursus voor lichamelijk welzijn te doen? Je bent nooit te jong om te leren. Hoe jonger je begint, hoe langer je van je leven kunt genieten. Welnu, ik garandeer je dat je nog heel veel plezier zult beleven aan de Transformator..

In elke module van de cursus staan adviezen en tips waarmee je je voordeel kunt doen. Alle cliënten zijn het erover eens "de Transformator geeft je méér terug dan je ervoor betaalt".

De Transformator is er voor iedereen die blijft openstaan voor nieuwe ervaringen, en biedt je de nieuwste informatie op het gebied van veranderingstechnologieën, geestelijke transformatie en een betere levenswijze. Het inspireert je en stimuleert je om meer uit het leven te halen.
De Transformator biedt ook jou graag de inspiratie en informatie om op elke leeftijd te genieten, vol levenslust en vitaal te leven.

 1. betrouwbare, heldere informatie
 2. inspirerende materialen en technieken
 3. herkenbare ervaringen van anderen op dit gebied
 4. uitgebreide en diepgaande adviezen en feedback
 5. verhelderende beschouwingen over alle elementen van het Nieuwe Denken
 6. waardevolle en praktische inzichten
Ik weet uit eigen ervaring: om de Wet van Aantrekking goed te leren toepassen en op ieder gebied je potentieel te verwerkelijken, moet je over de juiste informatie en technieken kunnen beschikken. De Transformator biedt jou precies die informatie die je nodig hebt. Lees verder en oordeel zelf!


Neem de leiding over je leven. De hele wereld ligt in jouw handen. Het is nu de tijd om je vitaliteit, stralende gezondheid, passie en macht opnieuw te vinden. VANDAAG!

Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl de pagina over trainingen. Op het inschrijfformulier vind je informatie over prijzen e.a.
TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.
Ik doe al een paar maanden mee aan "Choose Again" groepsbijeenkomsten van Rob Poiesz. Ik ben er bijzonder over te spreken. Het is een therapie-vorm om je pijn en grieven los te laten op snelle, prettige wijze. Je hoeft geen lange verhalen op te hangen; je kunt heel gemakkelijk alles wat je geluk en vrede blokkeert, loslaten. Het mooiste is dat je ook kunt leren het zelf toe te passen, waar je ook bent. Dat vereist natuurlijk enige oefening, maar het resultaat is op alle gebieden in je leven te merken. Op de website van Rob www.flowmotion-zijn.nl, kun je er meer over lezen. Hij werkt met mensen individueel en groepsgewijze en zelfs via online verbinding. Dat laatste voor mensen die verder weg wonen dan Almere en moeite hebben met reizen of liever thuis blijven.

Rob vindt het helpen van mensen zo belangrijk, dat hij zijn prijzen heel laag heeft gehouden. Eerlijk gezegd vind ik dat hij veel meer zou mogen vragen, gezien de waarde die Choose Again heeft voor het leven van degenen die eraan meedoen. De meeste therapievormen zijn als een noodverband. Het oppervlakkige probleem lost misschien op, maar de diepe onderliggende oorzaak niet. Bij Choose Again gebeurt dat wel. Je leert te onderscheiden of je vanuit je zuivere kern reageert of vanuit je ego en oude pijn. Als je vanuit oude pijn reageert, creëer je vaak nog meer gedoe. Door opnieuw te kiezen en de pijn te vergeven, leer je om vanuit je zuivere kern te reageren. Dit heeft onmiddellijk effect en door dit vaak toe te passen, uiteindelijk een diep blijvend resultaat. Een totale transformatie van je leven is het gevolg.
Wil je ook contact met je Innerlijke Leiding? Sommigen noemen dat je Hoger Zelf, ik noem het de Heilige Geest. Welke waarde heeft blijvende innerlijke vrede voor jou? Als je benieuwd bent hoe alles opgeruimd wordt wat je van streek en ongelukkig en misschien zelfs levensmoe maakt, neem dan contact op met Rob via zijn mail
of bel hem Tel. +31 (0)6 - 53 65 4717

yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar cliënten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl