JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
"STOPPEN MET ROKEN"
Alle informatie als je wil ophouden met roken op een gemakkelijke, natuurlijke manier. Neem afscheid van deze oude "vriend", die probeert de controle over je leven te nemen en neem zelf de controle weer in handen met de Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken. De complete handleiding om te stoppen met roken!
Herziene versie 2010

De Transformator:

Margareth Liew-On (schrijversnaam Margareth Lee).

Ik verzorg cursussen en demonstraties van Energetische Technieken. Ik noem de aanpak die ik heb ontwikkeld "de Transformator" en iemand die dit toepast is een Transformator.

Naast psychologe en Trans4mator trainer ben ik ook schrijfster (onder de schrijversnaam Margareth Lee) en heb een website voor spirituele boeken en ebooks. De website heet www.absolute1.net (Spirituele ebooks, vele gratis, en kwaliteitsmateriaal voor kinderen). Daar zijn ook enkele spirituele boeken van mij gepubliceerd, namelijk "Het Licht in het Onze Vader" en "Alex in Elfinland".


DE TRANSFORMATOR VOOR EEN ROOKVRIJ LEVEN
Op jouw succes!

download hier een rtf (Word) versie om gemakkelijk af te drukken.

Je kunt hier ook een audio downloaden van stukjes van een sessie waarin onder andere het roken werd behandeld.

Op YOUTUBe kun je video's zien waarin ik de Energetische Verandering Transformator technieken voordoe.
Je kunt ze vinden door te zoeken naar de video's van margarethlee. Hier is er eentje.


Met de Transformator wrijf, klop en affirmeer je oude conditionering letterlijk uit je energiesysteem!

Inhoudsopgave
Met de Transformator naar een rookvrij leven
Voor wie is dit programma geschikt?

- Hoe de energetische technieken van de Transformator werken
- Je mentaal voorbereiden

- Je mentaal voorbereiden
- Week 1- Het begin
- Trance
- Week 2
- Week 3
- Geef het niet op!
- Conclusie
- De EVT procedure
- Belangrijke aanwijzingen voor je met EVT begint
- Je afstemmen op het probleem via de probleemdefinitie en de affirmaties van het reguleren.
- De probleemdefinitie
- De affirmaties van het reguleren
- Negatieve overtuigingen over jezelf die je kunt hebben.
- Stap 1 en 2: probleemdefinitie en regulering.
- De inhoud van de behandeling
- De duur van de behandeling
- Emotionele drijfveren
- Wees zo specifiek mogelijk
- Emotionele drijfveren zijn heel belangrijk.
- Het belang van volharding
- Weerstanden tegen verandering
- Wat achtergrond informatie over Energetische weerstand.
- Energetische weerstand kan mensen ervan weerhouden om de effectieve Transformator techniek toe te passen.
- Wat te doen als energetische weerstand je vooruitgang tegenhoudt.
- Stap 2: de behandelserie en de energiepunten in de Transformator procedure.
- Stap 3: de breinsynchronisatie.
- Stap 4: De andere kant van het lichaam behandelen en testen.
- De verkorte procedure
- Extra tips voor het toepassen van de technieken voor Energetische vrandering van de Transformator.
- Veranderingen in je gedrag en in je zelfbeeld opmerken.
- De Transformator technieken voor Energetische Verandering in een notedop
- Alle punten van de Energetische Verandering Transformator technieken in beeld.
- Een lijst met emotionele drijfverenVoor veel rokers staat het vast dat ze veel geld zouden overhouden als ze zouden stoppen met roken. Nu sigaretten zoveel duurder worden, dan ze al waren, en er in het openbaar en op de werkplek niet meer gerookt mag worden, zijn heel veel mensen van plan om serieus de stap naar een rookvrij leven te nemen. Ze hebben geen zin in alle problemen die het roken met zich meebrengt. Honderdduizenden rokers in Nederland stoppen elk jaar met roken. Er zijn er veel meer die dit willen, maar helaas weten ze niet hoe ze het aan kunnen pakken.

In een persbericht van Stivoro, de Stichting Volksgezondheid en Roken, stond het volgende:

Persbericht d.d. 15-01-2004:
Meting TNS NIPO 5 - 11 januari 2004

1 miljoen Nederlanders ondernamen daadwerkelijk stoppoging rondom de jaarwisseling
Den Haag, 15 januari 2004
1.008.000 Nederlanders van achttien jaar en ouder ondernamen in de periode rondom de jaarwisseling naar eigen zeggen daadwerkelijk een poging te stoppen met roken.

Dat blijkt uit het meest recente TNS NIPO onderzoek over dit onderwerp dat tussen 5 en 11 januari 2004 werd gehouden. Voor de jaarwisseling deed TNS NIPO al onderzoek naar hoeveel mensen van plan waren te stoppen. STIVORO voerde in het najaar van 2003 een intensieve stopcampagne met de naam 'Nederland Start Met Stoppen'. Vanaf 1 januari startte STIVORO de vervolgcampagne 'Nederland Gaat Door Met Stoppen'.

Op nieuwsjaardag zelf maakten 542.000 mensen hun laatste sigaret uit. Nog eens 75.000 rokers deden dat iets na 1 januari. In de weken voor 1 januari stopten 391.000 mensen. In totaal ondernamen dus rondom de jaarwisseling iets meer dan 1 miljoen rokers een poging om te stoppen met roken. Trudy Prins, directeur van STIVORO: "Een kwart van de rokers in ons land dat een stoppoging onderneemt binnen een kort tijdsbestek, is bij mijn weten nooit eerder gebeurd. Daar zijn we dan ook erg blij mee. Maar uiteindelijk gaat het om de mensen die het op de lange duur volhouden. We besteden dan ook niet voor niets expliciet aandacht aan het doorgaan met stoppen. Een stoppoging is pas geslaagd als de stopper langer dan een jaar niet heeft gerookt." Volgens dit recente onderzoek zeggen 668.000 mensen nog steeds gestopt te zijn.

Ook dit jaar zal weer een groot deel van de rokers stoppen met roken.Tot nu toe was stoppen met roken heel moeilijk. Ondanks dat het een verstandige keus is, bleek het voor velen te moeilijk om te stoppen of het vol te houden vrij van sigaretten te leven. Met de energetische technieken van de Transformator wordt dit een stuk gemakkelijker.

De Chinezen ontdekten dat er zich rond je lichaam meridianen bevinden. Ze behandelen ze met acupunctuur. Nu zijn er de Energetische Verandering Transformator technieken waarmee de belangrijke energie- centra behandeld worden. Door deze technieken worden endorfinen in je lichaam aangemaakt, waardoor je je ontspannen en afstandelijk gaat voelen en geen sigaret meer nodig hebt. Niet alleen is de methode volledig pijnloos, de ontwenningsverschijnselen worden ook drastisch verminderd.

Om succes te hebben, kun je het beste systematisch te werk gaan en dus een plan maken om te stoppen met roken. Dit verhelderende plan kan inhouden dat je eerst opschrijft wat je zult doen om te stoppen. Met deze handleiding leer je de Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken toepassen om greep te krijgen op je verslaving. Wanneer je EVT kent, heb je ook een methode om de meeste problemen in je leven op eenvoudige wijze aan te pakken.

We hebben mede op basis van het werk van Gary Craig en dr. Carol Look met EFT (Emotional Freedom Techniques) Dr. Look meldt dat dit programma in 80% van de gevallen succesvol is. Leg dat eens naast de 7% en 13% die op tv vermeld werden voor medicatie en pleisters!

Hoe de energetische technieken van de Transformator werken.

We hebben allemaal een ingewikkeld energiesysteem dat ons lichaam doordringt. Het is onzichtbaar, maar veel mensen kunnen het wel voelen, zoals je voelt dat je armen vastzitten aan je lichaam of dat je ademt. De toestand van dit systeem heeft een krachtige invloed op ons welzijn. Wanneer het in balans is, zijn we vol energie en we voelen ons geweldig.

Een manier waarop haast iedereen dit energiesysteem heeft ervaren is tijdens een angstige ervaring. Iedereen heeft wel eens een irrationele angst. Je weet dat het niet waarschijnlijk is dat datgene waar je bang voor bent ook werkelijk zal gebeuren, maar door een eerdere ervaring in een soortgelijke situatie kan die angst weer helemaal de kop opsteken. Vaak kun je die angst dan ergens in je lichaam voelen:
- alsof je maag zich samentrekt, of
- alsof er een steen op je maag ligt, of
- je buik doet pijn, of
- als een golf ZZZZZT door je hele lichaam, of
- een druk op je borst, een benauwd gevoel, of
- je keel wordt dichtgesnoerd.

Deze angst zet zich vast in je lichaam als een verstoring in je energiesysteem. Telkens wanneer je die gedachte over een bepaalde situatie hebt, voel je die ZZZZZT en de bijbehorende angstige emotie.
Met de Energetische Verandering Transformator technieken (EVT) neemt de intensiteit van de emotie af, doordat de verstoringen in het energiesysteem verdwijnen.
Onze negatieve overtuigingen die zich uiten als gedachten en gevoelens, veroorzaken dus stoornissen in onze energiestroom en verzwakken ons. We zitten dan emotioneel en energetisch vast. Zelfs als we onze gevoelens onderdrukken en negeren, beïnvloeden ze ons. Omdat we dan onverwerkte gevoelens hebben die een stoornis veroorzaken in het energiesysteem van het lichaam.
Door middel van de methoden van de Energie Psychologie kunnen we deze verstoringen verhelpen. Er zijn heel specifieke methoden en oefeningen om met alle negatieve emoties om te gaan en dramatische verlichting van de intensiteit van je emoties en klachten te ervaren. Als je een fysiek probleem hebt, heb je daarnaast meestal een hoop emotionele problemen. Boosheid, verdriet, zoveel emoties die het probleem verergeren. Met deze methoden voel je letterlijk hoe je pijn vervaagt, terwijl de verstoringen in je energiesysteem verdwijnen.

Wanneer je energie weer vrij kan stromen ga je je volkomen anders voelen. Je kunt dan verder met je leven en je hebt niet eens de behoefte om om te zien. Pijn in je lichaam kan al je aandacht opeisen, maar als de pijn weg is, denk je niet meer aan je lichaam. Dit veroorzaakt een verschijnsel dat in de behandeling met Energie Psychologie soms voorkomt en dat het Apex probleem genoemd wordt. Mensen kunnen zich dan niet voorstellen dat ze door deze methode van hun probleem af zijn gekomen en zoeken een andere verklaring die beter in hun denksysteem past.

Neem nou wat er met Rob gebeurde. Hij had bij mij een training gevolgd en deed elke dag de oefeningen. Hij had er op vele gebieden baat bij gevonden en was daarom erg enthousiast erover. Toch viel het hem moeilijk om alle profijt die hij ervan had in de gaten te houden. Ik vroeg hem daarnaar en na enig nadenken vertelde hij dat hij met roken was gestopt zonder er enige moeite voor te hebben gedaan en dat hij nu besefte dat dat verband hield met de Transformator. Hij was zich er pas van bewust geworden toen een collega hem om een sigaret vroeg en hij tastend in zijn zak bemerkte dat hij helemaal geen sigaretten meer had. Al een tijdlang niet. Hij was gewoon vergeten te roken!

Soms zeggen mensen ook `het was niet zo erg`, terwijl ze letterlijk bij mij hebben zitten brullen van ellende. Heel vaak begonnen ze al te huilen als ze amper zaten. Of ze zijn zelfs vergeten dat ze het probleem hadden! Ik denk weleens dat de enige oplossing is om iedereen voor en na een behandeling te filmen zodat ze duidelijk zien hoe hun situatie en hun beleving was voor de behandeling. Dat heb ik ook jarenlang als geheugensteuntje tijdens mijn sessies gedaan. Ook omdat het de cliënten een tweede leerervaring na de behandeling verschafte.

Veel mensen die de Transformator toepassen hebben gemeen dat een probleem waarvoor geen oplossing leek te bestaan, met behulp hiervan behandeld en opgelost wordt.
Je zou je leven kunnen beschouwen als een auto die niet goed werkt. Je weet precies wat er mis is, maar je hebt niet het gereedschap om het te repareren. Je vindt die auto waarschijnlijk niet fijn. Het is in jouw ogen een wrak. Dan krijg je wat gereedschap met een handleiding. Nu kun je je auto repareren en er eindelijk meer van genieten om erin te rijden.

Je wil stoppen met roken of je hebt misschien fysieke, emotionele, relationele, financiële of andere problemen die je zou willen oplossen. Maar hoe je ook je best doet, het wilde maar niet lukken.

Stel je nu even voor dat elk van je problemen opgelost kan worden door je denkpatronen te veranderen terwijl je verstoringen in je energiesysteem behandelt. Als je die verstoringen kunt verwijderen, ga je vanzelf beter functioneren. Je hebt alleen het juiste gereedschap nodig. De Energetische Verandering Transformator technieken vormen een belangrijk onderdeel van die gereedschapskist. Met de hele inhoud van de kist, namelijk de volledige Transformator procedure, kun je meer voor elkaar krijgen, maar met de EVT technieken alleen kom je ook een heel eind. En heel vaak los je er een probleem volledig mee op. EVT is een instrument om je energetische systeem te herstellen, net zoals een schroevedraaier gebruikt kan worden om van alles te repareren, van een tuinhekje tot een bed.

Toch ben je er met EVT alleen nog niet. Daarom omvat de Transformator meer instrumenten waarmee je blijvende vrede, vreugde en vrijheid gaat ervaren. Vooral het hernieuwen van het contact met je goddelijke innerlijke leiding tilt je leven naar een totaal ander niveau. Om dat te leren is een speciale Transformator cursus ontwikkeld, "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven".

Om de Transformator methode voor Energetische Verandering goed te leren toepassen is training nodig. Je bent er nog niet als je het gereedschap hebt, je moet ook weten hoe je het moet gebruiken. En dat leer je door oefening. Net als bij fitness training, haal je eruit wat je erin stopt.

De Transformator en de energetische technieken ervan werkt vaak wanneer niets anders helpt. Probeer het maar uit.

De Energie Psychologen zijn ervan overtuigd dat dit zo goed werkt omdat het het energiesysteem van het lichaam weer in balans brengt en de energiestroom weer op gang brengt. De aanname is dat wanneer energie en emoties normaal kunnen stromen, dan kunnen het lichaam en de geest zichzelf helen.


Voor wie is dit programma geschikt?

Voor alle rokers, die willen stoppen. Deze natuurlijke methode kan niet gecombineerd worden met andere, zoals medicatie en pleisters, omdat deze laatste methoden te vaak falen. In de meeste gevallen zijn ze giftig voor je energiesysteem.

JE MENTAAL VOORBEREIDEN

Of je nu wel of niet onze zachte methode volgt, je kunt zelf ook al veel doen om je voor te bereiden om het patroon van je rookverslaving te doorbreken. Vraag je af wat het je oplevert, welk plezier je eraan beleeft. Doe je het alleen nog maar om ontwenningsverschijnselen te voorkomen? Of geeft het je het gevoel dat je er goed uitziet met een sigaret? Of ontspant het je? Wat voel je voordat je een sigaret opsteekt en waar voel je dat in je lichaam? Heb je er behoefte aan om iets in je handen te hebben? Of in je mond? Vind je het prettig om diep te inhaleren wanneer je rookt? Hoe voel je je wanneer je rookt? Let goed op wat je voelt wanneer je rookt. Schrijf op wat je opvalt en bestudeer je aantekeningen, zodat je begrijpt waarmee je te maken hebt.

Realiseer je dat je aan veel aspecten van het roken verslaafd kan zijn. Het kan gaan om het aansteken van de sigaret, het gevoel van de sigaret in je hand, tussen je vingers en in je mond, de sigaret naar je mond brengen, het beeld van jezelf terwijl je rookt en het beeld van de sigaret en de asbak. Ook de trekjes die je van je sigaret neemt, en het diep inhaleren van de rook en het uitblazen van de rook kunnen ontegenzeggelijk een soort geruststellend onderdeel van je rookritueel zijn geworden, evenals de rokende maatjes op je werk. De invloed op je emoties van sommige van deze aspecten, misschien allemaal, zullen onder de loep genomen moeten worden om met roken te kunnen stoppen.

Het lijkt er veel op alsof de meeste rokers een doodswens hebben. Op de pakjes staat tegenwoordig "roken is dodelijk" en niemand die het leven liefheeft, zou deel willen hebben aan een dergelijke gedachte. Elke keer als je een sigaret pakt, geef je je onderbewuste die boodschap: roken is dodelijk en ik rook, dus welke gevolgtrekking moet het onderbewuste daaruit halen? Denk eraan, het onderbewuste denkt heel rechtlijnig.

Als je verder wil lezen, download hier een rtf (Word) versie om gemakkelijk af te drukken.

Je kunt hier ook een audio downloaden van een deel van een sessie waarin onder andere het roken werd behandeld.onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl