JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Tips voor je eigen website

Het is opvallend hoeveel mensen tegenwoordig liever een eigen bedrijf opzetten dan voor een baas werken. Als je een eigen bedrijf op wilt zetten of een bloeiende praktijk wilt opbouwen, is de allerbelangrijkste regel om te slagen en vervulling te vinden in wat je doet: geef om mensen!
Het kan mensen minder schelen wat je weet, dan wel of je om hun geeft. Bij elke marketing strategie is het daarom van belang om eerst je voordelen en diensten aan te bieden. Wat hebben ze aan jou?

Een belangrijke tip is:
Neem een web site - een website is een middel om jezelf te presenteren. Om effect te hebben, moeten mensen wel weten dat het er is. Ook is het van belang dat mensen waardevolle informatie vinden op je site. Bedenk ook manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat ze terug komen. Om ruchtbaarheid aan je website te geven kun je het vermelden aan het eind van je emails, het adres van je site vermelden op je voice mail, het op je visite kaartje zetten, briefhoofd en briefkaarten enz. Een website is verder ook nuttig wanneer iemand je om informatie vraagt. In plaats van beknopte brochures e.d. kun je via je site onmiddellijk alle informatie geven.

Regelmatig vragen mensen mij hoe ze een website op kunnen zetten zonder duizenden euro's kwijt te zijn. Veel coaches en trainers en ook verenigingen en bedrijven willen graag een website. En terecht, want van de 6.000.000 huishoudens in Nederland hebben er inmiddels meer dan 3.000.000 een internetverbinding. Dus meer dan de helft van alle Nederlanders heeft internet.

Hoe maak je een succesvolle website? Luister hier naar de opname van een teleconferentie van 1 uur (februari 2012) van Margareth, Marianne, Marja en Mary daarover. Het gaat vooral over het belang van je visie voor je praktijk. Daarop berust een goedlopende praktijk en dus ook een succesvolle, effectieve website.
Deze audio bevat ook een diep bewaard geheim, nl. de behandeling van weerstanden tegen geld volgens de Trans4mator procedure. Geld verschaft ons keuzevrijheid en dat willen mensen. We willen allemaal meer vrijheid. Naast deze oefening hoor je hier affirmaties voor een florerende praktijk. Gebruik ze alleen als je er echt aan toe bent, want ze werken als toverspreuken. Je woord is je toverstaf. Doe elke dag deze oefeningen, volg de inspiratie die je dan krijgt en kom in actie.

Je kunt het ook beluisteren en een toelichting op deze online conferentie lezen op http://www.trans4mator.nl/eigen-succesvolle-website.html


Grofweg zijn er twee manieren om een website te maken. Uitbesteden of zelf maken. Allebei meestal heel duur. Want uitbesteden kost je meestal een paar duizend euro en zelf maken kan je gigantisch veel tijd kosten die je anders met je partner, kinderen, vrienden had kunnen doorbrengen. En in die tijd levert je website ook niets op.Voor degenen die zelf aan hun website willen werken maar de kennis missen, is er de volgende nieuwe manier. Het combineert de voordelen van uitbesteden en van zelf doen en het elimineert de nadelen. Het werkt zo: Je kunt kiezen uit een aantal ontwerpen voor je website. Dat is slim, omdat zo de hoge kosten van het ontwerp uitgespreid worden. Nadat je een ontwerp hebt gekozen (je kunt altijd nog switchen) kun je met behulp van het programma je site verder invullen. De sitemanager waarin je al deze aanpassingen doet is zo gebruiksvriendelijk dat je er snel goed mee overweg kunt.
Je kunt ook heel simpel de inhoud van de pagina's helemaal naar je eigen ideeŽn invullen met tekst, foto's en plaatjes.


Laten we bewust in licht en vrede leven,
Margareth

Nog een waardevolle tip: Als je van plan bent uit te zoeken of de domeinnaam die je in gedachten hebt, al bestaat, doe dat niet, tenzij je je domeinnaam meteen registreert. Het is mij en vele anderen overkomen dat de domeinnaam die nog vrij was een week later geregistreerd was en welwillend voor 1500 euro werd aangeboden aan belangstellenden.