Wat is de Transformator?

Vergeven en onthechting

Een gelukkig leven

Affirmeren

Vind je passie!

Onze audio's

De MP3 audio's om je verleden te helen

De wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen
de Secret en de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking en doelen

Ego en de zogenaamde gevaren van
de Wet van Aantrekking
Je ideale partner

Discussies op TV over The Secret


Praktische toepassing van
"EEN CURSUS IN WONDEREN"

lichamelijk welzijn
Slanker, jonger en fitter door je denken

Stop veroudering

Stoppen met roken m.b.v. EVT - de gratis handleiding


Meer genieten van verkopen en van sex

Voor wie is de Transformator?

onze producten

inhoud van onze trainingen en schriftelijke cursussen

agenda

inschrijfformulier met prijzen en cursusdata

Contact

xxx
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld

Je eigen bloeiende praktijk opbouwen

Vastgelopen in je werk?

Ervaringen & reacties

Teleconferenties

het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee

De Transformator cursus voor Meesterschap
en Gelukkig Leven
de Transformator voor Succes en Meesterschap

interessante sites

Emotionele balans

Wetenschappelijk onderzoek

praktische energetische zelfhulp

werkwijze en inhoud van onze cursussen

tips voor startende ondernemers en een eigen kant-en-klare website

Masaru Emoto's heilzaam water

video & audio links naar programma's over The Secret en de wet van aantrekking
Hulp om te visualiseren, zoals eigen filmpjes

EVT - Energetische technieken

business & spiritualiteit

betere sportprestaties

de cursus “De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven ”


Hallo, dit is Margareth Liew-On (schrijversnaam Margareth Lee).
Heb je geen zin in lezen? Beluister dan hier de beschrijving van de cursus door Margareth (44 minuten):

Velen weten niet dat de methoden uit de Energie Psychologie een belangrijk hulpmiddel zijn om aan te trekken wat je echt verlangt, want je kunt er de blokkades en weerstanden die de vervulling van je verlangens tegenwerken, mee oplossen.

Wat als er haast magische (maar toch nog weinig gebruikte) innerlijke processen waren, methoden en strategieën die je supersnel het leven dat je altijd hebt verlangd kunnen brengen en dat sneller dan je je ooit had kunnen voorstellen?

Slechts weinig mensen ontdekken dit ooit …

In de film van Steven Spielberg Joe versus the Volcano, werd de schokkende waarheid onthuld waarom mensen hun dromen niet kunnen verwezenlijken.

Vlak voordat er bij Joe Banks (Tom Hanks) een dodelijke “hersenwolk” wordt geconstateerd, verzucht hij “ik ben bezig mijn ziel te verliezen”. Hij bevindt zich op een dood spoor in zijn werk en in zijn leven. Die “hersenwolk” betekent dat hij geestelijk sliep. Hij krijgt te horen dat hij nog maar 6 maanden te leven heeft en ontmoet een excentrieke miljonair, die hem een vreemd voorstel doet. Hij biedt hem aan om de laatste maanden van zijn leven in totale overvloed te leven, als hij op een bepaalde datum in een vulkaan springt. Dit zet het middelmatige saaie leven van Joe helemaal op zijn kop. Voor het eerst in zijn leven ervaart hij wat echte voorspoed is. Hij vaart mee met een dochter van de rijke man, Patricia en terwijl ze varen op de Grote oceaan denkt Joe na over het onvoorstelbare nieuwe leven dat hij heeft geleid sinds hij haar vader ontmoette en zegt “je leven is ongelooflijk – gewoon ongelooflijk”.

Patricia antwoordt: “Mijn vader zegt dat bijna de hele wereld slaapt – iedereen die je kent, iedereen die je ziet, iedereen met wie je praat. Hij zegt dat er slechts een paar mensen wakker zijn en ze leven in een toestand van voortdurende totale verwondering en ontzag.” Dat is een heel belangrijke uitspraak! Heel weinig mensen begrijpen dit ! De film Joe versus the Volcano werd een commerciële flop. Het publiek en de filmrecensenten begrepen de essentie ervan totaal niet. Ze dachten dat Spielberg een komedie probeerde te maken.

Ben je bereid om “in de vulkaan te springen” en te ontwaken uit het denken, de overtuigingen en de bewustzijnstoestand die je tegenhoudt om het leven van je dromen te leiden?

Je leven begint te veranderen, zodra je deze waarheid begint te begrijpen. Of met andere woorden, door zekere metafysische waarheden te accepteren en bepaalde universele wetten, principes en strategieën in je leven te integreren, kun je je vermogen ontwikkelen om opzettelijk mensen, dingen, gebeurtenissen en omstandigheden in je fysieke ervaring aan te trekken.

Door de inzichten en praktische toepassingen die je je in de cursus “De Transformator voor Succes en Meesterschap” eigen maakt, neemt je innerlijke kracht immens toe, en je zelfwaardering neemt in nog grotere mate toe. Nog meer voordelen voor jou zijn:

- je integriteit en je persoonlijke effectiviteit worden groter.

Je leert op innovatieve wijze moeiteloos aantrekken wat je geluk en welzijn in alle opzichten dient, omdat je hebt waar je energetisch op afgestemd bent. Datgene waar je energie niet in harmonie mee vibreert, kun je niet hebben. Al doe je nog zoveel moeite, werk je hard, pas als je energie overeenkomt met datgene waar je naar verlangt komt het verlangde moeiteloos naar je toe. Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

Stel je voor, je onderneemt actie en komt naar de cursus “de Transformator voor Succes en Meesterschap” dan ben je één van die fortuinlijke mensen die dit volledig nieuwe programma helpt om volledig te beschikken over je vermogen om te manifesteren wat je maar wilt.

Er zijn allerlei programma's om doelen te stellen, te visualiseren en te affirmeren, maar voor het eerst wordt de kunst en de wetenschap hoe je je eigen wonderen kunt scheppen – hoe je alles kunt hebben wat je ooit hebt gewild – onthuld in mijn cursus “De Transformator voor Succes en Meesterschap”.

Tijdens deze cursus werken we aan problemen die te maken hebben met gebrek aan voorspoed, succes en overvloed in je leven. Jij bepaalt zelf de gebieden waarop voor jou succes belangrijk is. De Transformator zal enorme impact hebben op je leven en op diepgaande wijze beïnvloeden hoe je toekomst wordt.

Dit zou de tekst kunnen zijn die je altijd woord voor woord hoopte te lezen … omdat het je toont waarom proberen om geluk en succes op welk gebied dan ook in je leven te verkrijgen niet iets is wat je doet, maar eerder iets is wat je eerst moet ZIEN en ZIJN. Het is een geesteshouding – een inzicht – niet een handeling.

Voordat je verder gaat en meer te weten komt over dit magische proces, laten wij helemaal duidelijk zijn. Tastbaar succes is niet iets dat je krijgt door handelen, het is eerder iets dat je ziet, een geesteshouding. Het is een andere manier van denken, en de wereld waarnemen en de oneindige goddelijke macht die je hebt om je bestaan erin samen te scheppen, gebaseerd op echt begrip van de wetenschappelijke, spirituele en metafysische principes en wetten die je geest besturen en de verbinding ervan met de onzichtbare wereld waardoor heen het werkt.

En dit almachtige inzicht “wekt” je, het is de springplank naar de geesteshouding van Manifesteren!

Bereid je voor ... en ... begin dingen op geheel nieuwe wijze waar te nemen.

Is er dan een manier om je levensomstandigheden te veranderen en je verlangens zo snel mogelijk te manifesteren? JA! Beslist! Er is een geheim hoe je je verlangens onvoorstelbaar snel kunt verwezenlijken. Ik ga dit geheim nu met je delen. Als je het eenmaal meester wordt en het toepast in je leven, zul je nooit meer gebrek aan wat dan ook hoeven te hebben. Je leven zal magisch zijn. Je kunt gemakkelijk het succes dat je wilt scheppen, je kunt alle verlangens die je hebt vervullen. Ben je er klaar voor? Hier is het:

De snelste manier om elke wens te vervullen is om te denken, te spreken en te doen alsof het al is vervuld.”

Je hebt hier misschien al op vele manieren van gehoord, maar het toepassen ervan viel tegen. In de cursus “De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven ” leer je dit eenvoudig toepassen.

Het verschaft je een nieuw wereldbeeld.

Een paar eenvoudige basisprincipes daarvan zijn:

1. Je bezit al alles wat je wilt.

Je hebt misschien gehoord “voordat je het vraagt, is het jou gegeven”. Bedenk wat dit echt inhoudt. Vanuit wetenschappelijk oogpunt is dit absoluut waar. Alles dat je verlangt of je je kunt voorstellen, bestaat al in het kosmische veld als een vorm van energie. Het hele universum is een enorme oceaan van energie, dit betekent dat jij en ik en alles op deze planeet, inclusief geld, huizen, auto's, of zelfs je ideale partner, energie zijn. Wat je misschien niet weet is dat deze energie zich laat bevelen door de hogere intelligentie, die ons hele universum bestuurt. En misschien weet je ook niet dat jij deel uitmaakt van deze intelligentie. Je hebt alle eigenschappen van deze hogere intelligentie. Daarom heb jij het vermogen om het energie veld te bevelen. Je kunt letterlijk alles wat je je kunt voorstellen uit dit veld van kosmische energie scheppen. Denk eraan, jij bent de schepper van je eigen leven.

Aangezien alles wat je wilt je al is gegeven, is het absoluut zinvol om te denken, te spreken en te handelen alsof al je wensen al vervuld zijn.

2. Gevoel is de taal van de hogere intelligentie.

Je maakt deel uit van de hogere intelligentie, waarom zie je dan geen bewijs dat je het leven schept dat je wilt? Waarom lijkt het leven soms op een eindeloze worsteling? Waarom is je leven vol zorgen en onrust? Als je deze gevoelens hebt, is dat precies het antwoord. Wat je voelt, trek je aan en manifesteer je. Het universum zal je nooit teleurstellen. Wat je maar vraagt, geeft het jou. Het probleem is dat het universum geen Nederlands, Engels of welke menselijke taal dan ook spreekt. Het spreekt een taal die in ons systeem ingebouwd is, een universele taal, zodat het met ons allemaal kan communiceren. Deze taal is ons gevoel. We communiceren aldoor met de hogere intelligentie. Door onze onwetendheid en misbruik van deze machtige taal ervaren we zoveel moeilijkheden en zijn we niet volkomen gelukkig. Denk erover na, als gevoel de taal is die jij spreekt tegen de hogere intelligentie, hoe zal deze reageren wanneer je je ongelukkig voelt? Het heeft geen keus dan je bevel uit te voeren door je meer redenen te geven om je ongelukkig te voelen.

Nu begrijp je dus waarom het belangrijk is om negatieve gevoelens op te laten lossen. Hoe ellendig je situatie ook is, het is van belang om je niet langer ellendig en ongelukkig te voelen. Want als je dat doet, vertel je de hogere intelligentie dat je meer ellende en ongeluk wilt. In plaats daarvan zou je moeten denken, spreken en handelen alsof al je wensen al vervuld zijn. Dit zal het gevoel opwekken dat overeenkomt met je verlangens en zo je bevel doorgeven aan de hogere intelligentie en het moeiteloos tot stand brengen. Het universum zal je nooit teleurstellen, dat doe je altijd zelf.

Dit is allemaal goed en wel, maar als je je ellendig voelt, is dat niet zo snel op te lossen. Tot nu toe was dat waar. Maar met de Energie Psychologie kun je alle negatieve gevoelens heel snel veranderen. Als je daarbij leert letten op wat je voelt en je negatieve overtuigingen die gepaard gaan met negatieve emoties verandert, zul je het leven van je dromen leiden.

De energie therapieën die ik gebruik zijn gebaseerd op de oeroude meridiaanleer en verwant aan acupunctuur. De behandeling bestaat uit kloppen, vasthouden, wrijven en bepaalde plekken aanraken terwijl je je concentreert op het probleem of de kwestie waaraan je wilt werken.

Je klopt of masseert je problemen letterlijk uit je energie systeem.

3. Het universum zal de details in orde maken.

Nu vraag je je misschien af hoe je dit alles voor elkaar moet krijgen. Je hoeft je geen zorgen te maken, je zult precies weten wat je moet doen op het juiste moment en de juiste plaats. Het universum zal de details in orde maken. Jouw taak is om het universum te vertellen wat je wilt, via de universele taal van gevoel. Je gevoel is energie met een bepaalde frequentie. Deze energie maakt contact met de energie in het universele kosmische energie veld die er precies mee overeenkomt en dan komt het naar je toe in de vorm van een boek, een mentor, een kans of een groep mensen die jou steunen. Het zal precies dat wat je nodig hebt, vinden, het is de taak van het universum. De wet van aantrekking garandeert dat. Het enige wat je hoeft te doen is je aandacht op je hartsverlangens te richten, voel wat je zou moeten voelen, zie wat je zou moeten zien, hoor wat je zou moeten horen, en ruik zelfs wat je zou moeten ruiken, alsof je wensen al uit zijn gekomen. Laat het universum voor alle details zorgen.

4. Je buitenwereld weerspiegelt altijd wat zich in jou afspeelt. Verander je interne programma's en je wereld verandert mee

5. Je komt in je kracht door beperkende overtuigingen en zelfsabotage op te sporen en op te lossen. Door deze cursus beschik je over de unieke technieken om dit te doen.

6. De traditionele wijze van doelen stellen heeft bepaalde nadelen die hun effectiviteit verminderen. Met de Transformator leer je nieuwe manieren om je energie in harmonie met je doelen te laten vibreren en je intenties te formuleren.

7. Menselijke drijfveren liggen ten grondslag aan de meeste negatieve dingen in ons leven. De angst voor gebrek aan liefde, veiligheid en invloed en kracht zijn zeer machtige drijfveren, evenals schuld, schaamte en een negatief zelfbeeld.

8.Jij bent verantwoordelijk voor alles in je leven. Tot je bereid bent daarvan uit te gaan kan je leven niet wezenlijk veranderen. Want pas wanneer je je verantwoordelijkheid neemt, eis je je macht op om je leven zelf vorm te geven.

9. Je kunt je toekomst energetisch opladen en je afstemmen op de energie van je doelen.

In deze cursus gaan we samen na welke factoren je succes op welk gebied dan ook hebben geblokkeerd. We raden niet wat je problemen zijn, je hoeft alleen maar de oefeningen te doen, want vaak weten we niet eens waar we echt mee zitten … totdat we de Transformator toepassen en dan BOEM! We voelen de emotie opkomen en het is een FANTASTISCHE doorbraak omdat het juist die kwesties zijn waarvan we ons niet bewust zijn, die ons ervan weerhouden om de dingen aan te trekken die we verlangen.

Hoe meer we onze blokkades opruimen, hoe meer we kunnen aantrekken. Je zult ongelooflijk krachtige veranderingen voelen. Je zult het beslist ervaren.

En zoveel meer... blijf lezen

We werken eraan om de negatieve overtuigingen en gevoelens die je ervan weerhouden helemaal jezelf te zijn en in vrijheid te leven, op te ruimen. Zo verkrijg je meesterschap. Alles wat nodig is om meester te zijn, heb je al in je, je moet het alleen onthullen.

Wat zijn negatieve overtuigingen en hoe ontstaan ze?

De meeste mensen leven in angst. Iedereen is ergens bang voor en die angsten zijn te herleiden tot angst voor afkeuring, voor onveiligheid, voor gebrek aan controle, voor autoriteit en overheersing. Ook al ben je je niet zo bewust van angst, er zijn zoveel factoren die je ontplooiing beperken. De overtuigingen die je je als kind hebt eigen gemaakt en die nu heel vanzelfsprekend kunnen lijken, zijn echt geen wetmatigheden. Wat heb je toen allemaal gehoord dat je zelfbeeld negatief heeft beïnvloed? En welke beperkende overtuigingen kwamen daaruit voort?

 1. je bent stom.

  Ik ben stom.

 2. Je bent niet slim genoeg om …

  Ik kan niet leren.

 3. Geld groeit niet aan de bomen.

  Ik zal nooit rijk zijn.

 4. Kun je nooit iets goed doen?

  Ik kan toch niets goed doen, dus waarom zou ik het proberen?

 5. Eet je bord leeg. Kinderen in arme landen lijden honger.

  Ik moet mijn bord leegeten, ook al heb ik geen honger.

 6. Je denkt altijd alleen maar aan jezelf.

  Het is niet goed om rekening te houden met mijn eigen behoeften.

 7. Kinderen moeten gezien en niet gehoord worden.

  Ik moet me rustig houden anders houden ze niet van me.

 8. Niemand is geïnteresseerd in je mening. Of “hou je kop!” wat op hetzelfde neerkomt, hoewel iets minder subtiel.

  Ik ben niet belangrijk.

 9. Mensen zijn niet geïnteresseerd in je problemen.

 10. Of een variant daarop: Je behoort de vuile was niet buiten te hangen.

  Ik moet verbergen wat er echt aan de hand is in mijn leven.

 11. Jongens huilen niet.

  Het is niet goed om mijn gevoelens te tonen, vooral niet mijn droefheid.

 12. Gedraag je.

  Het is niet goed om speels of spontaan te zijn.


De Transformator is een combinatie van de krachtigste instrumenten die ik ken om de Werkelijkheid te ervaren. Ik heb bijna alle programma's voor transformatie bestudeerd in de afgelopen jaren en het beste uit ze verenigd in een zeer effectieve methode. De Transformator omvat de Energie Psychologie, gecombineerd met de Wet van Aantrekking, de principes van “Een cursus in wonderen”, de NLP principes die hiervoor bruikbaar zijn, en de affirmaties en inzichten van Catherine Ponder, Joseph Murphy, Wallace Wattles, Napoleon Hill, Anthony Robbins, en vele andere grootheden en leraren.

De grootste bewustzijnsverruimende leringen van zorgvuldig uitgekozen mentoren op het gebied van manifestatie die je zullen tonen hoe je je wensen en dromen op wonderbaarlijke manieren kunt verwezenlijken!

Je word je ervan bewust hoe de Wet van Aantrekking altijd werkzaam is in je leven en hoe je datgene wat je niet wenst niet langer hoeft aan te trekken. Je kunt elke weerstand elimineren die de dingen weghoudt die je wilt in je leven.

Als je vastzit in de sleur (financieel, professioneel of in je relaties) en voortdurend het gevoel hebt dat je niet vervuld bent, of gewoon niet gelukkig bent met al de luchtkastelen, hocus pocus, tijdelijke oplossingen, pleisters, lapmiddelen, die je hebt uitgeprobeerd om jezelf te verbeteren en je levensvreugde … hier is dan goed nieuws voor je.

Mensen die deze weinig ontdekte en te weinig gebruikte methode gebruiken, kunnen geweldige dingen voor zichzelf doen: gezondheid verbeteren, liefde en romantiek aantrekken, de volmaakte baan of zaak laten verschijnen, snel gewicht kwijtraken, emotioneel trauma en lage eigenwaarde overwinnen, stress elimineren, totale financiële vrijheid verwerven en overvloed en nog veel meer.

Kansen en mogelijkheden die je je niet eens voor kon stellen, ideeën die nooit eerder bij je opkwamen, mensen op je pad die je nooit had gedacht te zullen ontmoeten, dit en veel meer wacht je wanneer je de cursus “De Transformator voor Succes en Meesterschap” doet. De snelste manier om alles te manifesteren wat je maar wilt.

Iedereen kan dit doen … JIJ kan dit doen!

In feite doe je dit al !!

Overweeg alsjeblieft om jezelf dit geschenk te geven en deze cursus te volgen. Je hoeft niet in de technieken te geloven, net zo min als je in de technieken van de sportschool hoeft te geloven tijdens het gewichtheffen of trainen. Je past ze gewoon toe, alles wordt heel eenvoudig en duidelijk uitgelegd en voorgedaan en met je geoefend. Het zou niet gemakkelijker kunnen.

Op vele momenten in ons leven voelden we verveling, eenzaamheid, depressie, pijn en conflict in onze menselijke relaties, gebrek aan motivatie en soms leek alles zelfs zinloos.

We hebben geleden onder deze gevoelens, en onder onzekerheid en onrust en we waren bang dat we altijd met deze gevoelens zouden moeten blijven rondlopen.

Wie en wat je ook bent … op een bepaald niveau heeft de intensiteit van je gedachten en gevoelens, de bruikbaarheid van je overtuigingen, de blokkades in je energiesysteem en de kennis die je hebt over je innerlijke wereld bepaald wat je wel of niet krijgt in je leven.

Ja, het is een voortdurend, automatisch proces, of je dat nu leuk vindt of niet. Maar wat je uiteindelijk dient te weten is dat je kunt leren hoe je positieve, verruimende resultaten bewust voor jezelf kunt scheppen. Ja, ongeacht wat je geleerd hebt te geloven, de kunst en wetenschap van manifesteren is beschikbaar voor ons allemaal!

Velen vragen zich af: waarom ben ik hier? Wat is de zin van het leven? Zal ik geluk en liefde vinden? Of is dat alleen maar een droom? Wat brengt de toekomst? Kan ik nog ergens op hopen? Doe ik wat ik echt wil doen of ben ik een slaaf van de omstandigheden? Wat kan ik doen om echte vrijheid te ervaren? Wat is echte vrijheid?

Stel je voor dat iemand je vertelt dat ze niet meer geplaagd wordt door deze vragen, ze is gelukkig en heeft innerlijke vrede en heeft alles gevonden waarvan ze niet eens wist dat ze het zocht?

Ben ik daardoor een verlicht almachtig iemand geworden? Ik maak me niet eens druk om dergelijke vragen. Mijn last is licht geworden, dat vind ik belangrijk. Mijn ervaringswereld wordt steeds rijker en overtreft mijn stoutste dromen.

Deze methode heeft wonderen in mijn leven tot stand gebracht en het kan hetzelfde doen voor jou.

  Hier zijn meer verbazingwekkende dingen die je in deze REVOLUTIONAIRE cursus zult ontdekken - enkele voorbeelden uit de vele strategieën, ideeën en inzichten.

1. De belangrijkste vraag die je je bij alles in je leven moet stellen.

2. Je bewustzijn wordt verruimd.

3. Negatieve emoties en ervaringen uit het verleden worden geheeld.

4. Bevrijd diep weggestopte negatieve emoties en energie met de helende kracht van de Transformator.

5. Je wekt je innerlijke macht.

6. Je motivatie en zelfvertrouwen nemen toe.

7. Je schept meer geluk in je leven.

8. Je brengt je etherische matrix in evenwicht door je meridiaanstelsel te behandelen.

9. Je verhoogt de productie in je hersenen van vele essentiele neuro-chemische stoffen die het verouderingsproces kunnen vertragen.

10. Stress en negatieve emoties worden dramatisch verminderd.

11. Je creëert verbazingwekkende emotionele veranderingen op de diepste niveaus van je wezen.

12. Je gaat beter slapen.

13. Je leert bewust dromen, je dromen onthouden en wordt een meester dromer.

14. Je ervaart meer welzijn.

15. Je leert spanning afvoeren uit je lichaam.

16. Je leert je afstemmen op de energie van je verlangens, zodat je alles kunt aantrekken wat je maar wilt.

17. Je leert de fouten en valkuilen bij het manifesteren zien en vermijden.

18. Waarom je telkens weer negatieve dingen blijft aantrekken zonder dat je je ervan bewust bent hoe.

19. Het ontbrekende ingrediënt in de meeste zelfhulp boeken.

20. De methode en techniek om bewust aan te trekken wat je verlangt.

21. De juiste manier om je verbeelding te gebruiken in het proces van manifestatie.

22. Een unieke techniek om je te helpen om inzicht te verkrijgen in de onderbewuste processen zodat je begrijpt waarom je verlangens niet vervuld werden.

23. Problemen met de traditionele manier van doelen stellen.

24. De eenvoudige stappen van het scheppen.

25. Wat we eraan kunnen doen om onze conditionering om ongeluk aan te trekken, op te heffen.

26. Hoe je jezelf NU in je droomleven kunt brengen.

27. Hoe je evenwicht kunt verwerven en van machteloosheid naar macht, van onzekerheid naar zekerheid en v an je onbemind voelen naar de ervaring van liefde kunt gaan.

28. Hoe je meer synchroniciteit in je leven kunt ervaren.

29. Waarom je niet “visueel” hoeft te zijn om de macht van visualisering te gebruiken.

30. Doelen stellen en formuleren en intenties visualiseren.

31. Hoe werken dankbaarheid, zegenen, en liefdevolle intenties ?

32. Hoe saboteer je jezelf? Hoe ontstaat contra-intentioneel gedrag?

33. Vragen die je jezelf kunt stellen om meer bewust te worden van je innerlijke processen.

34. Wat houdt ons vast in dezelfde gewoontepatronen?

35. Waarom het belangrijk is om in voorspoed en overvloed te leven.

36. Ben je echt verantwoordelijk voor alles wat je overkomt?

37. Hoe teveel denken aan wat je wilt ertoe kan leiden dat je het juist niet krijgt.

38. Wat jezelf observeren je kan vertellen over je overtuigingen.

39. Kan je toekomst voorspelbaar worden?

40. Wat kan meditatie voor je doen?

41. Het grootste geheim m.b.t. het loslaten van je blokkades.

42. Het effect van gebed en visualisatie.

43. Luisteren naar je intuïtie.

44. De macht van jouw persoonlijke keuze.

45.  Het verband tussen verwachtingen en manifestatie.

46.  Uitstel is in sommige gevallen een goede strategie.

47. Het dilemma tussen concentratie en loslaten.

48. Wat weerhoudt je ervan om je denken te veranderen?

49. Het verschil tussen alles zelf moeten doen en een medeschepper met het universum zijn.

50. Je wordt een machtige Zelf-heler, je activeert je eigen aangeboren genezende vermogen.

51.Je leert onevenwichtigheden in je etherisch lichaam corrigeren waardoor je lichaam weer haar natuurlijke heelheid en gezondheid kan manifesteren.

52.  Je verkrijgt super-diepe ontspanning en rust en vernieuwing met het grootste gemak.

53. Je creativiteit en probleemoplossend vermogen nemen onvoorstelbaar toe.

54. Je concentratie en leervermogen nemen enorm toe en je wordt een snelle, krachtige student en denker.

55.  Je intelligentie en geheugen worden steeds beter.

56. Je motivatie en effectiviteit nemen ongekend toe.

57. Begin je dag met het gevoel van vitaliteit, fris en vol vreugde en vrede.

58. Er zijn ook allerlei bijkomende voordelen op fysiek gebied gemeld met deze procedure: bloeddruk wordt lager, het immuunsysteem wordt sterker, ziekten en kwetsuren genezen sneller, het genezingsproces wordt over het algemeen versneld.

59. Verhoog de vibratie frequentie van je lichaam en verdiep je spirituele en emotionele groei en evenwicht.

60. Hoofdpijnen, onrust, depressie, hartklachten en problemen met de spijsvertering, waar geen arts of medicijn echt voor hielp, worden verminderd en verdwijnen heel vaak helemaal.

61. Laat de voorraad levenskracht in je interne organen en je cellulaire structuur toenemen.

62. Dyslexie en andere leerproblemen kun je wegvagen op natuurlijke wijze en je mentale vermogens laten toenemen.

63. Leer de juiste meditatie voor jou.

Een unieke krachtige verzameling instrumenten voor genezing en heelwording die je in je eigen praktijk kunt gebruiken, zodat je je cliënten meer kunt bieden.

Ik zou graag meer hierover met je willen delen, maar de ruimte is beperkt. Als je echt wilt leren hoe je je wensen zo snel mogelijk kunt vervullen en het leven vormgeven dat je wenst, kun je het beste meedoen aan de cursus “De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven”. Deze cursus werd op vrijdag 30 september 2005 in het bezoekerscentrum van Natuurpark Lelystad aan de wereld gepresenteerd en in december in Chateau de Petite Somme in BelgiŽ.

We hebben allemaal weerstand tegen verandering en die weerstand lost niet zomaar op. Daarvoor heb je een krachtig instrument nodig. De Transformator is een geheime procedure die ik ontwikkeld heb, waarbij je jezelf een aantal vragen stelt en de dingen visualiseert en probeert te voelen. Ik noem dat voelualiseren. Voelen staat eigenlijk centraal in deze procedure. Ik pas het zelf regelmatig toe op alles wat op mijn pad komt en me niet bevalt.

De Transformator is een ongelooflijk machtig systeem voor blijvende voorspoed. Gebruik het en ervaar het zelf!

Voer je eigen makeover van je innerlijke wereld uit zodat je alles wat je wenst kunt doen en aantrekken.

Zien is geloven!Krachtig manifesteren:
Er is veel vraag naar een vervolg op de Transformator training. Daarom zijn er nu groepsbijeenkomsten van 13.00 - 17.00 in Almere. Mensen die eerder een Transformator Training hebben gedaan werken dan samen met anderen aan verdieping en ruimen blokkades voor geluk op door de relatie met hun innerlijke leiding te versterken.

Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden. Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je lichaamsenergie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

De bijeenkomsten "Krachtig manifesteren" voor mensen die de Transformator al kennen, dus cursisten en genodigden, zijn een soort opfrisdagen. We werken dan samen aan blokkades, want zolang je hier bent kom je allerlei oude beperkende ideeŽn tegen. Het is net een ui, als je het ene probleem hebt ogeruimd, zie je andere, waar je je eerst bij had neergelegd. Je wil daar dan geen genoegen meer mee nemen. Je ruimt misschien je weerstand tegen je baan op en dan denk je "als ik daarvan af kan komen, kan ik ook van mijn angst voor liefdevolle harmonieuze relaties afkomen". Dan heb je eindelijk fijne relaties en je bent enorm gegroeid. Je ziet nu allerlei mogelijkheden voor je leven, waar je eerst niet eens aan dacht. Je wil misschien een nieuwe loopbaan. Maar er zijn toch aarzelingen om de opleiding te gaan doen die daarvoor nodig is. Zo blijft er werk aan de winkel.

En in de Transformator heb je een instrument waarmee je zelf alle beperkingen in je leven stuk voor stuk kunt opruimen. Niet tegelijk, want dat kan je systeem gewoon niet aan. Dat is de reden waarom ik met privť-cliŽnten ben gestopt, er veranderde vaak te snel teveel in hun leven. De mensen die de Transformator al hebben gedaan, hebben al heel veel blokkades opgelost. Maar ze willen daarom ook meer en nog sneller dingen uit de weg ruimen. In een groep gaat dat heel snel, je maakt een soort kwantum sprong. Ze kunnen het natuurlijk ook thuis in hun eentje en sommige doen dat ook. Dat ligt hun beter en het kan heel goed. Anderen werken liever samen om zo bevrijd te worden van alles wat ze niet meer willen. Je weet zelf wel wat voor jou het beste is.

Het is niet verplicht elke keer bij te wonen. Je bent van harte welkom! Meld je aan via een mailtje of via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier vind je gegevens over de data.Hier zijn nog een paar van de bonussen die je ontvangt bij deTransformator Training:

Bonus nr 1

 De Transformator voor de toekomst van je dromen - Een audio cd van Margareth om je af te stemmen op de energie van je wensen.

Bonus nr 2

  Als heel bijzonder extra: een CD-set met overvloedsaffirmaties voor jouw gezondheid, financieŽn, succes en spirituele ontvouwing. Deze unieke CD's bevatten speciale effecten zoals paraliminalen en machtswoorden. De effecten van deze CD's zijn onvoorstelbaar krachtig. Ze variŽren van enorme energie bij sommigen tot een toename in gezondheid, succes en synchroniciteiten.

Bonus nr 3

  Video's om de Energetische technieken te leren ea. video's met delen van de cursus die je steunen om verder het leven van je dromen te creëeren.

Vele andere bonusmaterialen, waarover meer als je informatie vraagt of lid wordt van de nieuwsbrief. Je kunt hier meer lezen over deze cursus of luisteren naar deze verdere uitleg.


De cursus in Natuurpark Lelystad, vlakbij Almere


Duizend jaar geleden moet het landschap er ongeveer zo uit hebben gezien. Het is een indrukwekkend gezicht om een eland, pater Davidshert, de wisent (bison) of het Przewalskipaard (de enige nog levende oerpaarden) vrij te zien rondlopen. Ook otters, wilde zwijnen en een groot aantal jonge dieren, ooievaars, bevers en andere dieren kun je hier zien. Rondom en in de plassen leven allerlei watervogels en amfibieŽn. Er is een bezoekerscentrum Flevolandschap met filmzaal en restaurant Willem Barentsz. Hier werd de nieuwe cursus "De Transformator voor Succes en Meesterschap" aan de wereld gepresenteerd. Het is een Training Energetische Psychologie voor succes en het bewust scheppen van een aangenamere realiteit op heel plezierige wijze. De geheimen om dingen die je wilt op wonderbaarlijke wijze te zien verschijnen. Kortom, een cursus in MEESTERSCHAP!


De volgende cursus werd in december gegeven op een schitterende locatie in BelgiŽ!
Plaats: Chateau de Petite Somme
Tijd: 13.00-17.00 uur


Je meld je heel gemakkelijk aan, nu weet ik natuurlijk niet of je je liever per email aanmeldt of via het inschrijfformulier wanneer je besluit mee te doen.


Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebook

Nu volgen wat berichten die ik van mijn cliŽnten heb ontvangen. Te beginnen met het verbazingwekkend verhaal over de wonderbaarlijke gevolgen van de technieken die ze van mij leren.

In juli 2005 vertelde een cursist me dat kort voor onze tweede bijeenkomst hij een vriend had behandeld door wiens hoofd altijd heel veel beelden schoten, het leken er wel 1500 per seconde, een vorm van ADHD, dacht hij. De vriend werd als gevolg van de behandeling veel rustiger. En merkte toen allerlei ingevingen op, zoals de ingeving om in een bepaalde winkel een staatslot te kopen. En ja hoor, hij won 100.000 euro!
Nu niet meteen denken dat ik reclame voor de loterij maak of "de Transformator zal me rijk maken" (hoewel dat wel mogelijk is) want ik denk dat in dit speciale geval de man al veel informatie van buiten deze dimensie doorkreeg. maar dit niet kon verwerken en dat het daarom zo druk was in zijn hoofd. Door de behandeling kon hij beter "horen". Een buitengewoon verhaal, mijn cursist zei zelf, dat hij het bijna niet te geloven vond, het was dat hij het zelf had meegemaakt. Ook moet vermeld worden dat deze cursist door zijn groot invoelingsvermogen en liefdevolle aanpak in korte tijd al heel veel mensen heeft geholpen.


Lieve Margareth,
Ontzettend bedankt ...
... Ik wil dan veel lezen en met het cursusmateriaal aan de slag. Wel probeer ik nu een aantal keren per dag EVT te doen, ik merk dat het erg effectief is bij een hoop dingen. Het loopt allemaal erg lekker in mijn leven sinds ik bij jullie geweest ben, heb een meer positieve kijk op veel dingen gekregen. Ik ben ook nog eens een hele leuke man tegen gekomen waar ik nu veel mee uitga. Kortom, allemaal leuk en nog leuker! Ik zou het erg fijn vinden om contact te houden en misschien nog wat cursussen bij jou te volgen. Als je iets gaat doen waarvan je denkt dat het geschikt voor mij is, wil ik dat heel graag weten.
De cursus heeft mijn kijk op een aantal dingen echt veranderd, ik vond het een hele fijne dag. Ik hoop dat alles goed met je gaat en ik hoop je snel te zien/horen.De Transformator en de belastingen.
"Ik was bezig mijn belastingformulier in te vullen en kwam tot de ontdekking dat ik een bedrag bij zou moeten betalen, dat in mijn ogen enorm was. Ik heb maar een minimun uitkering en ik was twee dagen lang wanhopig. Ik wist me gewoon geen raad. Na weer een slapeloze nacht, besloot ik de Transformator erop toe te passen. Ik heb mijn gevoelens van woede over de belastingen behandeld, en het gevoel dat ik onrechtvaardig werd behandeld. Ook heb ik mijn angst voor financiŽle tegenvallers behandeld. En toen gebeurde het eerste wonder: ik voelde vrede. Ik had mijn negatieve ideeŽn over de belasting losgelaten en ze vergeven. Ik besefte dat wij met ons allen heel veel profijt van de belasting hebben en dat ik niet bang hoefde te zijn, want het geld zou wel ergens vandaan komen. Dezelfde dag kwam ik tot de ontdekking dat ik al jaren recht had op een aanvullende uitkering. Ik vroeg het natuurlijk meteen aan. En ik ging de toelichting bij de belastingen nog een keer goed doorlezen, want dat fluisterde een stemmetje in mij aldoor. Nu begreep ik waarom. Ik had iets over het hoofd gezien en het bleek dat ik niets bij hoefde te betalen, maar integendeel een flink bedrag terug kreeg!" Marianne.


Lieve Margareth, Ik heb heerlijk genoten van jouw cursus, ik voel nu al de veranderingen in de positieve zin, dus ik zal nog verder groeien . Bedankt nogmaals voor die twee heerlijke dagen. Marcel


Ik was verbaasd dat mijn hele leven na twee middagen totaal veranderd was. Mijn relatie met mijn man was volledig verbeterd, en van scheiden was geen sprake meer. Maanden later ben ik nog steeds van mijn allergie af en ook van mijn snoepaanvallen. Margareth, de Transformator is geweldig! Lies


Aan de telefoon vertelde Romec me:
Door de Transformator heb ik de energie en blijdschap van mijn jeugd weer gevonden. Het gevoel van mislukking, het gevoel dat ik mezelf niet heb waargemaakt, is verdwenen en ik onderneem nu vol enthousiasme aldoor nieuwe spannende dingen. Elke behoefte om joints te roken is ook weg.


Mijn twijfels over mijn nieuwe onderneming zijn helemaal opgelost. Het loopt soepel en gemakkelijk en ik ben ook heel tevreden over mijn vermogen om mezelf beter te beheersen. Ik voel nog wel de negatieve gevoelens opkomen, maar ik heb ze nu onder controle. Kees


Door de Transformator ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik heb nu een instrument om met de kwesties om te gaan, waar ik me eerst geen raad mee wist. Ik durfde eerst geen risico's te nemen, maar nu heb ik mijn angst voor ondernemen overwonnen en een bedrijf opgericht. Het liep meteen prima! Chantal


Mijn kinderen hadden nachtmerries en waren heel vaak bang. Ik wilde ze zo graag helpen. Door de Transformator ben ik gaan zien dat ze mijn eigen angsten uitbeeldden en nu wordt de rust en vrede in ons huis steeds groter. Ook heb ik eindelijk mijn richting in het leven helder gekregen. Inge.


Ik wilde graag weten hoe ik meer cliŽnten aan kon trekken en wat het was dat me ervan weerhield om een bloeiende praktijk op te bouwen. Ook wilde ik mijn vaardigheden in de omgang met mensen uitbreiden. Dat is allemaal heel goed gelukt met de Transformator! En het wordt steeds beter en beter en beter. Dank je wel. Johan


Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.


De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is. En natuurlijk blijf ik lekker kloppen maar focus daarbij even niet op het roken.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt mijn mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch. Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.


Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.


Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!


Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.


Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.

De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.

Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.


Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.

Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.


Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.


Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.


Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.


Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.


Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.


Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.


Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.Door affirmeren en visualiseren ging Saskia ineens veel meer geld verdienen. Ze kon zich toen een nieuwe auto en een nieuw huis veroorloven. Waar ze niet op had gerekend, waren de enorme financiŽle tegenvallers die ineens opdoken en de reacties van mensen die haar veel pijn deden, als ze over haar problemen probeerde te praten. Ineens was het van "nou, ik zou graag jouw problemen willen hebben!" Ze voelde me heel erg in de steek gelaten en er niet meer bij horen.
Dit is een heel bekend verschijnsel bij mensen die ineens veel meer geld krijgen. Ze raken dan buiten hun comfortzone, ze voelen zich niet op hun gemak met zoveel geld. Hun geldangsten komen versneld en versterkt naar boven.

Saskia zag in dat dit soort problemen te maken hebben met geldblokkades. Zelf dacht ze dat ze zichzelf geen geld gunde, zonder dat ze er op andere manieren voor gestraft moest worden. Het gevoel van: "Verdien ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg?"
De Transformator Training heeft haar heel goed geholpen om haar geldblokkades te elimineren en ook het werk met de chakra's heeft haar enorm geholpen. Ze zit nu veel beter in haar vel. De mensen die zo negatief op haar goede fortuin reageerden zijn verdwenen uit haar leven of hun houding is veranderd. De angst voor verlies van het geld is verdwenen en er zijn nu alleen nog maar financiŽle meevallers.


De gevolgen van de verkrachting toen ze een kind was, bleven Jaleh dwars zitten. En ze kon er met niemand over praten. Door de Transformator voelde ze zich niet meer zo kwetsbaar, ze voelt zich veel zekerder en heeft de pijn op wonderbaarlijke wijze verwerkt.


Ava bedankt me regelmatig, zowel per telefoon als via emails. Ze heeft haar angst voor kinderloosheid overwonnen en ziet nu ook in dat het juist die angst was die haar verhinderde zwanger te worden. Deze kwestie overheerst ook niet meer haar leven en ze geniet veel meer van haar man en hun samenzijn. Ze weet nu dat de vervulling van het moederschap gewoon op de juiste tijd komt.


Rene vertelde me dat hij redelijk tevreden was met zijn leven. Er was echter 1 ding wat hem heel dwars zat, namelijk zijn neiging om alles altijd uit te stellen. Dit probleem hebben meer cursisten. Rene vond dit een heel nare eigenschap van zichzelf. Door de Transformator heeft hij geleerd om beter met deze innerlijke weerstand om te gaan en hij luistert nu ook beter naar zijn innerlijke leiding.


Doris vertelde me aan de telefoon dat ze voor het eerst in jaren vrij was van kiespijnen. Ze had ook weer contact met haar gevoelens gekregen en dat vindt ze heel waardevol. Ook begon ze weer te dromen. Ze had vroeger een heel actief droomleven gehad en het was jaren geleden zomaar opgehouden. Ze kreeg nu via haar dromen antwoorden op vele vragen. Ze schreef me bij verschillende gelegenheden het volgende:

Lieve Margareth,
Beste, allerbeste wensen en vervulling ervan voor 2006. Je weet hoe het kan!
Ik ben nog steeds op zoek, maar af en toe vind ik ook. Ben begonnen de Heilige Geest te vragen en de oplossingen ervan ook daaraan te koppelen. Ontwikkel vertrouwen.
Is er iets veranderd de laatste weken: ja, ik voel me stabieler na al de toestanden, heb wekenlang geen kiespijn gehad, daarna een periode van weer ontstekingen, maar merk wel op, dat ik me minder daaraan uitgeleverd en machteloos voel. Heb ook een tijd gehad waar ik echt op alles een schep zout gelegd heb, vond zelf heel vervelend. Wat te doen, ook zou ik heel moeten specifiek zijn, dan maar heel onspecifiek mijn algemene negativiteit behandeld. En het hielp.
Dat heeft mij een halve nacht wakker gehouden, zo verbaasd was ik er en kon echt niets negatiefs bedenken.
Ook al heb ik nog steeds het gevoel dat ik de Transformator niet genoeg gebruik, ik vind het steeds leuker. Dankzij jou heb ik de sleutel gekregen om mijn emoties te leren kennen en af en toe er behoorlijk ondergesneuwd te worden, maar de tranen drogen snel en dan is het weer goed. Voor mij is het een leuke zoektocht, achter elke bocht zijn er weer andere dingen, beperkingen, nieuwe inzichten te ontdekken.
Hier was ik op zoek naar. Ik heb ook veel aan je lijstje met emotionele drijfveren gehad, zeker in het begin.
Had ik al verteld, dat inzichten zich openbaren van binnenuit, dat mijn geliefde dromen er weer zijn en ik ze ook beter kan onthouden en mijn gevoelen bij het schrijven van mijn eigen verhaaltjes er zo bovenop liggen.

Dank je wel Margareth, ik laat je mijn verdere vooruitgang weten.
Heel veel lieve groetjes
Doris


Het gaat goed met mij, heb zelf het gevoel dat mijn innerlijke schouder veel smaller is dan wat er nu zichtbaar is. Ook de kwesties tussen mijn moeder en mij lijken zich in liefde te vervluchtigen.


Dank je wel, ik heb de boeken ontvangen en behalve Rijkdom en Eer ook gelezen, voor de eerste keer dan. De inhoud is mij niet helemaal onbekend, alleen het moet wel goed tot mij doordringen. Leuk vind ik wel, dat ook praktische toepassingen aan de orde komen. Op kleine schaal ben ik wel aan het scheppen en zijn de resultaten dan wel daaruit afkomstig? Het moet wel, niemand anders dan ik doet het.
Alleen het verhaal over geld werpt vragen op: als je spiritueel groeit, zouden je materiŽle bezittingen ook groeien. Van andere therapeuten ben ik meer te weten gekomen over dit spirituele wereldje of wie denkt op dit pad te zijn, en ik verbaas mij erover dat blijkbaar haat en nijd onderling heersen en bijna niemand er een fatsoenlijke boterham aan verdienen kan. Hoe kan dat? Ik begrijp wel, dat geld minder belangrijk word als je er geestelijke rijkdom ervaart, maar een fatsoenlijk inkomen staat dat toch niet in de weg? Heb je daar een verklaring voor?Mijn antwoord:
In je Transformator map heb ik heel veel affirmaties van Annie Rix opgenomen, want de visie die eruit spreekt, vind ik wel inspirerend. Ja, we zijn scheppers, alleen scheppen we een hoop narigheid zolang we onbewust zijn.

Er is een spirituele wet, de wet van aantrekking, die zegt, alles waar je je aandacht op richt met emotie, trek je aan. Dus waar je op focust en met gevoel oplaadt, dat krijg je. Dan is het toch ook niet verwonderlijk dat spirituele mensen vaak geldgebrek lijden, want ze denken daaraan, geloven erin of zijn er bang voor.

Ik weet dat uit ervaring. Wanneer je bewust begint te worden, word je macht steeds groter en geld is een struikelblok voor veel mensen. De groeiende kracht van je geest confronteert je met groeiende problemen. Ook met groeiende heerlijkheden. Bijna iedereen op het pad gelooft dat geld slecht is en niet samengaat met spirituele groei. We hebben een erfenis van eeuwen van geloof dat armoede goed en spiritueel zou zijn. En bijna iedereen op het spirituele pad heeft last van dat virus. Mensen vragen me telkens weer "Margareth, je bent zo spiritueel, waarom hou je je bezig met geld?" Ze beseffen niet hoe ze onbewust gehypnotiseerd zijn om geld af te wijzen als iets dat slecht zou zijn. En het funeste is, dat hoe meer je geldgebrek lijdt, hoe meer je naar geld verlangt en het tegelijk haat. Ik werk eraan om die blokkades bij mezelf en anderen op te lossen.

Ook zijn de meeste spirituele mensen niet zo goed in het leiden van een eigen bedrijf. Dat heb ik ook met veel vallen en opstaan moeten leren. Je bent in feite een kleine ondernemer en je moet een hoop weten over hoe je je diensten ingang kunt laten vinden en over administratie, belastingen enz.

Van onderlinge haat en nijd heb ik niets gemerkt, dat is iets persoonlijks, denk ik. Ik heb heel veel therapeuten als cursist en ik zou ze graag willen helpen om scheppen geld te verdienen en enorm veel voor mensen te doen. Ze willen graag helpen om mijn wereld een betere plek te maken en daarvoor ben ik ze heel dankbaar. Je mag me geloven, het zijn stuk voor stuk heel lieve mensen van goede wil, net als jij en ik.

Een warme groet van MargarethDoris schreef me terug:
Dank je wel voor je uitgebreide antwoord. Het is verbazingwekkend hoe een geloof zo lang kan doorwerken. Ik wil namelijk niet alleen mij persoonlijk ontwikkelen, maar natuurlijk ook een fatsoenlijk - het mag ook meer zijn - inkomen verwerven. Alle boeken, die je mij gestuurd hebt, zijn gelezen en nu weer elke keer herlezen totdat het helemaal doordringt. Ik blijf trouwens je TRANSFORMATOR trouw, het is voor mij een feilloze methode om met mijn gevoelens en tranen in contact te komen; daavoor ben ik je eeuwig dankbaar. Het magnetiseren helpt zeker, alleen brengt het geen inzicht. De combinatie werkt voor mij op dit moment heel goed.

Nogmaals, dank je wel en tot de volgende positieve berichten.
Groetjes DorisMatthieu kent de wereld van de therapeuten en schreef me: "Een en al dank"
Margareth.
Allereerst nog bedankt voor de sessie.
Mijn complimenten voor je manier van werken.
De manier waarop je rapport maakte en onderhield (afstemmen en leiden) gaven mij een veilig en vertrouwd gevoel.
Je was er echt voor mij.
De sessie heeft me nu al meer gebracht dan de vele duizenden euro's die ik aan anderen heb besteed (use value -- cash value). Constant komen er onderdelen van de sessie aan mij voorbij, kun je nagaan wat er zich onbewust allemaal gebeurt. Ik laat het gewoon gebeuren en geef me er aan over.
Dat jij het hele proces begeleidde (uitvragen problemen, selecteren en voorzeggen affirmaties en EVT) vond ik heel fijn.
In vrijheid verbonden.
Matthieu


Zo heb ik nog vele mailtjes en telefoontjes ...


Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:


  Deze MP3 audio bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan. • Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  Harriet Emilie Cady

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!


  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...


  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 13 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.
  margareth lee- her licht in het onze vader

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!

  Margareth Lee
  Het licht in het Onze Vader


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand

  beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm:


  Door de lessen van het boek "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!


  Je kunt het ook in het Engels bestellen bij www.lulu.com
  Nu ook in het Nederlands als pocketboek in tastbare vorm per email te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 14.95 euro. Portokosten zijn voor rekening van de koper. Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio "Korte Meditaties" als bonus. Voor de boekhandel is er een korting.

  Koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende bonus ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  lees meer ....


  Zend een Email. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Om het ebook voor 9,95 euro snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop.
  Koop het tastbare boek voor 14,95 euro plus porto snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont komen er meer portokosten bij. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.

 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 14,75 euro of
  ebook voor 9.95 euro

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt door het lezen van het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost.

  EXTRA:


  Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

  Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.


  Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:
  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld en de innerlijke blokkades die het tegenhouden. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen. Ik geef dit gratis weg, want ik wil dat iedereen niet langer lijdt onder geldangsten en angst voor gebrek. Ik wil dat iedereen in overvloed leeft aan al het goede.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken  top menu


  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl