JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaAudio conferenties over de Transformator en de macht van de geest.

Het gaat in feite over de macht van de geest wanneer men het heeft over de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zoals je die in de film "The Secret" beschreven kon zien. Want met je geest trek je je levenservaringen aan, zowel de gewenste als de ongewenste.

Al meer dan 100 jaar geleden begonnen in Amerika vele auteurs over "The Law of Attraction" te schrijven. Zoals W. Atkinson, Wallace Wattles, Charles Haanel enz. In onze moderne tijd hebben schrijvers zoals Dr. Joseph Murphy de kennis hierover uitgebreid. Bij Stichting Absolute 1 is een boek van deze schrijver hierover voor het eerst in Nederland verkrijgbaar, nl. "Dit is het: de kunst van manifesteren".

In "The Secret" kon je vele hedendaagse leraren van de Wet van Aantrekking zien, waaronder Esther Hicks. Ze channelt een groep entiteiten die zich Abraham noemen. Op haar website en op youtube kun je diverse gratis audio en video bestanden beluisteren en bekijken, waarin ze hier haar zegje over doet. Hier op haar website www.abraham-hicks.com kun je deze Engelstalige audio's beluisteren.

De Wet van Aantrekking is een wezenlijk bestanddeel van de Transformator. In "Een cursus in wonderen" wordt het door Jezus anders benoemd, maar het komt op hetzelfde neer. Het gaat over de macht van je geest, waar je je van bewust moet worden. Er staat: "Je doet het jezelf aan". Jij drijft het mes telkens weer in je borst, wijzend naar situaties buiten je en zogenaamde anderen.
Er is slechts 1 Geest, die vanuit vele verschillende aspecten (je kunt ons ook associaties noemen) ervaringen/avonturen beleeft. De Cursus in wonderen benadert de spirituele wetten die ons leven vorm geven op een ongekend niveau. Ik ben veellezer en nergens ter wereld heb ik iets aangetroffen dat erop lijkt. In geen enkele religie of boek heb ik zo'n buitengewone benadering kunnen vinden om onze ervaringswereld vorm te geven.
Wel stukjes en onderdelen ervan. Maar het geheel is oneindig veel meer dan de som der delen. Het is waarachtig een cursus in wonderen. Het is ook zeer confronterend.

De Transformator is hierop gebaseerd en gebruikt tevens de technieken uit de Energie Psychologie waar ik door de Heilige Geest heen geleid ben. Want je bent er natuurlijk nog niet als je de Waarheid kent. We zijn zo geconditioneerd om leugens te leven, dat er bijzondere hulpmiddelen nodig zijn om onze geest te herprogrammeren en het leven van onze dromen te verwezenlijken.

Ik ben natuurlijk niet de eerste die mensen wil helpen in hun kracht te komen. Deze benadering die mij op goddelijke wijze gegeven is, is echter nergens anders ter wereld te krijgen. Het leidt naar echt geluk, een andere manier van ZIJN, die levensvervulling garandeert.

Ik wil echter ook wat laten zien van andere benaderingen die de macht van je geest onderrichten. Ze noemen het mindpower

Mensen als Anthony Robbins, Emil Ratelband en andere befaamde trainers zijn de wegbereiders van de ontwikkeling van de menselijke bewustwording. Door hun vuurloop en motivatie-trainingen werd voor vele mensen de macht van hun geest een realiteit. Bewustzijnsevolutie staat echter niet stil en tussen de mindpower van deze leraren en de Transformator zijn daarom grote verschillen.
Het gaat in de Transformator niet erom om korte tijd enthousiast gemaakt te worden, tot de realiteit van alledag weer toeslaat, maar om blijvende innerlijke vrede en het leren toepassen van je creatieve vermogens. Het gaat ook niet om het manifesteren van je dromen, het begint daarmee, maar het gaat uiteindelijk om de macht van je geest te leren beheersen. En het gaat meer om geven dan om hebben. Hoe meer je hebt, hoe meer je kunt geven. Wist je dat W. Clement Stone, self-made miljonair (1902-2002) bewees dat de wet van aantrekking werkt door AL zijn geld elke maand weg te schenken? Tijdens zijn leven gaf hij meer dan 277 miljoen dollar weg, voorzover we kunnen tellen. Dat is bijna 4 miljoen dollar per jaar gedurende zijn hele volwassen leven en meer dan 300.000 dollar per maand. Dat kon hij alleen maar doen omdat hij de macht van zijn geest beheerste. Hij noemde dat een positieve mentale attitude (PMA) en schreef zijn succes toe aan het werk van Napoleon Hill. In die tijd was er nog geen energie-psychologie om zelfsabotage en innerlijke blokkades te elimineren, daarom waren er maar enkele individuen die de macht van hun geest naar believen konden toepassen.

Volgens Jezus in Zijn Cursus in wonderen worden we innerlijk gedreven om onze creatieve vermogens in de materiële wereld eerst individueel te leren beheersen en vervolgens gemeenschappelijk. Dat laatste zal gebeuren als er voldoende geesten de cirkel van vereniging hebben betreden. Onze wereld is een vervormende spiegel van alles wat Waar en Echt is, en daarom is dit idee in onze geest doorgesijpeld als "het 100e aapje effect" of "het veld". Aangezien niets hier echt is en ego alles vervormt om de Waarheid verre van ons te houden, is dit verhaal net zo echt als het zogenaamd wetenschappelijke verhaal over vliegen met een vliegtuig. Je ervaart het omdat we er gemeenschappelijk in geloven en wat je gelooft is waar voor jou. Ik weet dat God mijn transport is, hoe het er ook uit mag zien. Of het nu een auto, een bus, een vliegtuig, een trein of een boot is, ik leef en beweeg in God en God verschaft de middelen voor "transport" als beelden in mijn geest, eigenlijk als een verhaal.

Klinkt dit ingewikkeld? Het toepassen van deze ideeën is echter heel gemakkelijk en vaak ook heel leuk. De Transformator is zo gemakkelijk dat een kind het kan leren. Hoewel ik weleens meemaak dat kinderen het gemakkelijker leren, want ze hebben minder blokkades te overwinnen.

Sommige mensen vragen zich af, waarom ik zoveel over geld schrijf over financiële vrijheid en overvloed. In feite ben ik bezig met het herontdekken en leren toepassen van mijn scheppende vermogens in de materiële wereld. Dat komt neer op vrijheid. Omdat de meeste mensen geld met zoveel negativiteit beladen is er volgens mij zoveel geldgebrek in de wereld. Ik denk dat mensen die dit doen verantwoordelijk zijn voor honger en armoede in de wereld. En ik verbind me met mensen die deze negatieve projecties en energetische wanorde samen met mij willen helen, want ik wil niet langer deel uitmaken van het probleem. Mensen die dus op dezelfde golflengte zitten, die elk geldgebrek in hun leven en op deze planeet willen helen. Daarom zijn er voor Transformator cursisten ook telefonische conferenties en bijeenkomsten, waarbij ik heel veel over geld praat.

Hoe meer we meester worden over onze vermogens, hoe beter we ons over onszelf voelen. Daarom is geld zo belangrijk voor scheppers. Je moet ergens beginnen en geld is één van de gemakkelijkste dingen om te scheppen. En omdat het zo tastbaar is, kun je snel zien hoe je je scheppende vermogens gebruikt. Het is gemakkelijker om objectief te kijken naar geldgebrek en je denken daarover te laten transformeren, dan wanneer je gezondheidsklachten hebt of moeilijkheden met je geliefden. Ik leg in de Transformator Trainingen uit waarom.

Met de Transformator kun je dat natuurlijk ook heel goed verbeteren. De "Cursus in wonderen" zegt dat het allemaal op vergeving aankomt. De definitie van vergeving is echter heel anders dan we gewend zijn. Het gaat erom je eigen negatieve beelden, je ideeën en pijn over je lichaam, of over anderen, los te laten. Ik vind dat laatste heel gemakkelijk. Ik zie dat ik de ander ben. Elk oordeel dat ik over een ander heb, is dus in feite een oordeel over mezelf. De ander is gewoon een spiegel voor mij, voor wat in mij leeft, mijn overtuigingen en angsten. Dat wil niet zeggen dat ik alleen perfecte mensen zie ...

Ik vind het soms jammer dat er mensen zijn die het boek "Een cursus in wonderen" te moeilijk en te dik vinden. Want heel veel pijn lost op wanneer je echt beseft dat de ander je spiegel is. Daarom ben ik zo blij met de boeken van Arnold Patent en Willem de Ridder's "Spiegelogie" waarin dit op heel begrijpelijke wijze wordt uitgelegd.

Als je geld kunt vergeven, als je je negatieve ideeën over geld kunt laten helen, en het kunt ervaren als de Liefde van God in actie, dan vormt het geen probleem meer in je leven. In feite leef je dan zorgeloos en vrij in goddelijke overvloed. Met de Transformator begin je je eenheid met alles en iedereen te ervaren. Dan kun je van je leven je passie maken. Je relaties, je werk, alles staat dan in dienst van je nieuwe ideaal. En dat ideaal ben jij!

In de echte wereld ben je al alles meester. Als je hier echter niet tevreden bent met je huidige werk of werksituatie, of je relaties, of je wil meer financiële vrijheid en je wil vooral je geestelijke vermogens uitbreiden en meesterschap verkrijgen in de materiële wereld, dan is de Transformator de weg voor jou. En door de Transformator te doen zul je je steeds gelukkiger voelen, zelfs zonder dat er een reden voor aan te wijzen is. Zomaar gelukkig!Het is niet goed of slecht, het is gewoon niet echt. Dus: Relax!
Margareth Liew-On

De Transformator verschaft je de methoden en technieken en jouw wil om te transformeren wordt door het hele universum ondersteund. Meld je per email aan voor een schriftelijke Transformator cursus of Transformator Training. Of geef je op met behulp van het inschrijfformulier. Je kunt me ook mailen als je meer informatie over cursussen wil. Onderdeel van de cursussen zijn telefonische conferenties, waar we met een paar mensen tegelijk praten en oefenen.

Hier volgen wat opnamen van onze teleseminars.

Op 13 september 2010 was er een teleconferentie over gewichtsbeheersing, afkeuring van je lichaam en veroudering.
De tekst is helemaal uitgeschreven, zodat je mee kunt lezen terwijl je luistert. Het staat op deze pagina
Je kunt het hier ook beluisteren zonder te lezen.
Download het eerste deel als MP3. (ca. 31 min.)
Deel 2

Download het tweede deel als MP3. (ca.1uur 10 min.)


Hier zijn twee korte stukjes van een teleconferentie met mijn dochter Yvonne en Gerard van Mol.
Het eerste stukje gaat over het belang van oefenen voor het vergroten van je scheppend vermogen. (2 min.29)
beluister het hier:
Het tweede gesprek van mij en Yvonne en Gerard gaat over de principes van "Een cursus wonderen". (9 min.15)
beluister het hier:


Dit volgend stukje komt uit een teleseminar met een paar cursisten van de schriftelijke cursus "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven". Het gaat over de manier waarop onze conditionering en onze identiteit de verwezenlijking van onze doelen blokkeert (9 minuten).


In onze teleconferentiesoefenen we eenvoudige technieken om het leven van je dromen te verwezenlijken en ook behandelen we regelmatig vragen als: Wat is je comfort zone? Dat bepaalt hoeveel geld je van jezelf mag hebben, wat je mag presteren bij de taken waar je mee geconfronteerd wordt, je verwachtingen van wat mogelijk is voor jou op het gebied van relaties, je woonsituatie, je persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Met de Transformator verruim je al deze zelfbeelden en je eigenwaarde neemt enorm toe. Het gaat erom je denken te veranderen en de blokkades in je energiesysteem op te ruimen en zo je vibratieniveau te verhogen. Kortom: vrijheid!


De reacties van de cursisten getuigen van grote waardering. Ik heb pagina's vol en hier zijn een paar korte:

Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.


De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is. En natuurlijk blijf ik lekker kloppen maar focus daarbij even niet op het roken.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt met mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch. Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.


Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.


Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!


Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.

De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.

Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.


Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.

Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.


Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.


Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.


Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.


Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.


Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.


Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.


Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love


onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl