JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaVindt je het moeilijk om de wet van aantrekking bewust toe te passen voor een gelukkig leven?
Weinig mensen lukt het om een leven vol harmonie en vervulling te leiden, hoewel elk mens graag gelukkig wil zijn. Waarom lukt het zoveel mensen die nu het geheim van de wet van aantrekking kennen niet om gelukkiger te leven en meer voldoening te ervaren?

Tijdens een workshop zei Abraham Hicks `er is niets wat je kunt doen dat erger is dan iets te doen waarvan je gelooft dat het onjuist is. Dus kies duidelijk en wees blij met elke keus die je maakt omdat het je innerlijke tegenstrijdigheid is die de meeste vibrationele disharmonie veroorzaakt.

Ze sloeg de spijker op de kop. Doordat je onderbewustzijn geconditioneerd is om ego-ideeen te geloven die in strijd zijn met je verlangens schep je hiermee situaties en ervaringen die je niet wil. Wanneer je bijvoorbeeld gelooft dat bepaalde levensmiddelen niet goed voor je zijn, maar je gebruikt ze toch, ben je bezig de negatieve gevolgen daarvan aan te trekken. Zoals het geloof dat suiker slecht zou zijn, maar toch snoepen.
Nog erger is het geloof dat je niet beminnenswaard bent of het niet waard bent om de dingen te hebben die je graag zou willen. Je bent waarschijnlijk negatieve dingen over jezelf gaan geloven in de loop van je leven. Dit is schadelijk voor jou en voor iedereen met wie je een relatie hebt.

Je wil gezondheid, liefde, financiele vrijheid, maar tegelijk geloof je diep van binnen dat je niet goed genoeg bent of dat geld slecht maakt. En het ergste is dat je je vaak niet eens bewust bent van deze tegenstrijdigheden en negatieve ideeen in je stelsel van overtuigingen.

Toen ik 39 was ontmoette ik een man op wie ik verliefd werd als nooit tevoren. Het was duidelijk dat hij ook gevoelens voor mij had, maar ik duwde hem weg, omdat hij 15 jaar jonger was en ik boordevol onzekerheden zat. Ik dacht dat zo'n relatie geen lang leven beschoren was. Alsof welke relatie dan ook met een garantie voor de toekomst komt. We konden samen lachen en plezier maken op een manier die ik niet eerder had meegemaakt. Onlangs maakte ik onze relatiehoroscoop en zag de bevestiging van de diepe band die ik met hem voelde. We waren in ieder opzicht voor elkaar gemaakt. Toen we elkaar een poosje kenden, ging hij een paar maanden naar Engeland voor studie. Ik voelde toen een zielepijn die ik totaal niet kende en was een poosje heel gedeprimeerd. In plaats dat ik begreep dat we voor elkaar bestemd waren, besloot ik om me voortaan voor hem af te sluiten. Angst voor pijn!
Toen hij terug was ging ik gevoelsmatig door diepe dalen in de relatie. Niet eens door iets wat hij deed, maar omdat ik me aldoor niet goed genoeg voor hem voelde en dacht dat ik met een gebroken hart zou eindigen. Ik heb toen jaloezie en liefdespijn leren kennen en geloof me, dat wil niemand voelen. Zoveel onzekerheid en het was nergens op gebaseerd. Maar dat besefte ik toen niet, ik had geen flauw idee wat me bezielde. Ik ging op de loop voor mezelf.

Een negatief zelfbeeld werkt in heel veel levenssituaties door en beperkt je nodeloos.

Net als een vis in het water kun je het water niet zien, omdat je er zo aan gewend bent. Er is moed én begeleiding nodig om een vis te worden die het water durft te overstijgen.

Wanneer je beseft dat je een machtige schepper bent en dat je levenservaringen gecreëerd worden door elke gedachte van je, zal je zelfbeeld enorm verbeteren. En daardoor verbetert je leven exponentieel. Er zal dan zoveel positieve energie door je heen stromen dat de negatieve woorden van degenen die jou niet begrijpen totaal geen vat op je hebben.

Veel mensen hebben eigenlijk alleen een glimp van het geheim opgevangen. Ze weten van het bestaan van de wet van aantrekking, maar ze weten niet hoe ze die moeten toepassen. Dat komt omdat het lijkt alsof je de wet moet gebruiken. Maar het werkt net als de wet van zwaartekracht, als je van een hoog gebouw springt voel je `au`. Je gebruikt de wet niet, je handelt gewoon in overeenstemming ermee. Elke keer dat je de wet van aantrekking verkeerd toepast, voel je negatieve emoties. Het vreemde is dat mensen zo gewend zijn aan negatieve emoties dat ze niet eens op het idee komen dat ze voor iets anders kunnen kiezen.

De vraag is of je bereid bent de verborgen hindernissen die je in de weg staan aan te pakken. Wanneer deze hindernissen worden verwijderd, welke mogelijkheden zou je dan voor jezelf kunnen scheppen?

Wanneer je in onze Transformator cursus steeds meer echt gaat beseffen dat je een magnifiek wezen bent, dan hou je ermee op om je te laten beïnvloeden door wat anderen over je denken of zeggen. Je wordt dan steeds meer wie je echt bent en gaat jezelf steeds meer accepteren, precies zoals je bent.

Daarvoor is het nodig om een nieuw stelsel van overtuigingen te overwegen. Met de Transformator ontwikkel je je zesde zintuig en wordt je steeds meer bewust van je innerlijke Wezen. De problemen die mensen ervaren ontstaan doordat ze luisteren naar anderen en hun innerlijke Leiding negeren. We hebben vroeg geleerd om niet langer te luisteren naar onze innerlijke Leiding en af te gaan op wat we om ons heen zagen in de tastbare realiteit. We gingen geloven dat de verkeerde scheppingen van anderen de enige bestaande werkelijkheid waren en dat er geen andere mogelijkheden zijn.
Jezus zei 'zoek eerst het koninkrijk der Hemelen en al je hartsverlangens zullen vervuld worden'.

Mensen doen van alles om dingen te verwerven, ze mediteren en visualiseren, zonder hun essentie, hun ware wezen te vinden. Die essentie is onze echte identiteit en wanneer we meester zijn over dat koninkrijk hebben we werkelijk alles wat we ooit zouden kunnen begeren.
Alles wat we doen om dingen te krijgen, werkt net als een worst aan een stok die vroeger voor de neus van een hond werd gehangen om hem een kar te laten trekken. Het is een lokmiddel om ons gereed te maken om te ontwaken tot de goddelijke Waarheid en Werkelijkheid. Wanneer we volledig bewust zijn geworden, zal louter een vluchtige gedachte voldoende zijn om ons alles te brengen dat we wensen en dat in overeenstemming is met ons hoge vibratieniveau en dus met ons geluk.

Met de Transformator leer je weer communiceren met je innerlijke ware Wezen en je vibratieniveau zodanig te verhogen dat je alles aantrekt wat je verlangt. Het leidt je naar een leven vol vreugde en geluk. Zolang je gedachten en overtuigingen niet zijn afgestemd op je ware Wezen zul je het echte geluk niet kennen. Een luchthartigheid en een zalig geluksgevoel zonder dat er enige reden voor is! Redeloos geluk ...

De wet van aantrekking manifesteert dan moeiteloos je verlangens. In feite trek je altijd moeiteloos alles aan wat bij je vibratieniveau past. Kijk dus naar je leven, dan weet je op welke golflengte je zit.

Is het tijd om te beginnen aan een reis van spirituele groei? Wanneer je een Transformator cursus doet leer je het verschil herkennen tussen de Stem van je innerlijke Leiding en die van het ego. De onbewuste conditionering waardoor je op een lage golflengte bent gaan leven, kan echter heel snel veranderen op prettige eenvoudige wijze. Alles wat je tientallen jaren hebt geleerd kun je binnen een paar maanden afleren en vervangen door gedachten die je wel gelukkig maken.

Ik beveel natuurlijk allereerst dagelijkse meditatie aan. Niets helpt beter om je vibratieniveau te verhogen. Hoewel de gebruikers van drugs het daarover misschien niet met me eens zijn. Meditatie geeft in tegenstelling tot drugs, blijvend resultaat.

Maar er is ook een nieuw denksysteem nodig. Zolang je denken niet gezuiverd is, blijf je in het denksysteem van het ego. Je blijft dan telkens weer hetzelfde scheppen in je leven. Met de Transformator wordt je je steeds meer bewust van Wie Je Echt Bent en zul je niet langer geleid worden door iets buiten jezelf. Met de Transformator leer je het ultieme geheim kennen dat je echt helpt om je leven ten goede te veranderen. Je leert om elke dag steeds meer het leven van je dromen te gaan leiden. Het gaat namelijk niet alleen om de wet van aantrekking. Het gaat om het juiste gebruik van de kracht van je geest! Prima dat de wet er is, maar zolang je niet weet hoe je ermee om moet gaan, hoe je de kracht van je geest toe kunt passen om aan te trekken wat je wil, ben je nergens. En dat is wel eenvoudig, maar minder gemakkelijk dan de meeste leraren je lieten geloven. Er is een kracht in jou die je een leven kan bezorgen dat alles overtreft wat je je ooit had durven voorstellen. Door je van deze kracht bewust te worden en het te laten stromen in de richting van de dingen die je wilt, leidt je uiteindelijk het leven van je stoutste dromen.

Alles wat je in je leven manifesteert, ben je zelf. Alles wat je hebt, heb je met de kracht van je eigen denken aangetrokken. Dat gaat ook op voor de negatieve dingen die je eigenlijk niet wil ervaren. Met de Transformator begin je een nieuw leven, vol geluk, dankbaarheid, meesterschap en liefde. De weg hierheen is heel eenvoudig, maar het is wel nodig om te weten wat je kunt doen om het te bereiken en je in te spannen om dat ook te doen. Gelukkig komt het hele universum je te hulp in deze onderneming. Het echte geheim is om contact met je ware Zelf te maken en het beperkende aangeleerde denken los te laten.

Dat is ook de sleutel tot het vinden van je passie, van je ware levensbestemming. Je ontdekt je levenstaak met de Transformator!
The Secret heeft misschien je denken veranderd, maar de Transformator verandert je leven!
Je zult enthousiast zijn wanneer je eindelijk de antwoorden vindt waar je altijd naar hebt gezocht.


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar de pagina over trainingen op www.trans4mator.nl. Op het inschrijfformulier vindt je informatie over prijzen e.a.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl