trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaWeerstanden tegen transformatie

De ervaringen met de Transformator zijn niet altijd positief. In de afgelopen jaren waren er twee mensen die niet tevreden waren erover. In de begintijd van de Transformator behandelde ik een man, die heel veel behandelaars had. En onze sessies gingen er meestal over dat zijn andere behandelaars heel andere dingen zeiden dan ik. Vooral zijn psychiater was het er niet mee eens dat ik zijn drugsgebruik afkeurde. Ik zie dat louter als middelen tot zombificatie. Daarom heb ik hem na drie sessies verzocht niet meer te komen. Ik zag niet genoeg vooruitgang en ik wilde eerlijk gezegd ook niet dat de psychiater en de andere onbenullen met de eer van mijn werk zouden gaan strijken. Dat is namelijk vaker gebeurd, omdat ik vroeger dacht "het maakt niet uit waardoor ze beter worden, als ze maar beter worden."

Maar nu weet ik beter. Mensen moeten beseffen waar ze echt profijt van hebben, anders is het effect altijd tijdelijk. Dan denk je dat een voetzalf die je nooit eerder hielp tegen eczeem, ineens is aangeslagen. Met de Transformator heb je een instrument in handen voor alle uitdagingen op je pad, voor de rest van je leven, maar je moet het wel gebruiken. En als je het niet waardeert, zul je het niet gebruiken.

De tweede was een vrouw die in maart 2007 bij me kwam voor behandeling. Zij had niet verwacht dat de behandeling zo'n enorme impact zou hebben. Larissa leek heel normaal, eerst aan de telefoon en tijdens de hele behandeling was er niets wat erop duidde dat ze anders zou reageren. Ze gaf zelfs sterk de indruk dat ze wist waar ik het over had, ze wist wat affirmaties waren en gaf zelfs in het eerste uur enkele voorbeelden. En ze vertelde ook dat ze al een tijdlang bezig was in het alternatieve circuit, ze had zelfs alle EFT dvd's van Gary Craig. Dat zijn meer dan 80 video's! Als ik afga op de opname van de sessie lijkt het bijna op opzettelijke misleiding. De problemen waar ze me over vertelde, waren heel diepgaand en intens, maar dat hebben andere mensen die bij me komen ook.

Maar op het eind verraste ze me door te vertellen dat ze pas sinds september 2006 met alternatieve therapieën bezig was en ze begon ineens hele vreemde vragen te stellen. Ze leek plotseling een heel ander persoon. Ze zei dat ze niet wist wat ze verder moest doen. Terwijl ik haar een werkformulier van de Transformator had gegeven en cd's om te beluisteren en dvd's om te bekijken. Met die instrumenten in handen hoef je eigenlijk niet veel te doen, alleen de cd's te beluisteren en te kijken naar de dvd's en je intense gevoelens te behandelen als die opkomen. Ik zei dat ze rustig alles moest laten bezinken, dat zeg ik altijd tegen iedereen na een sessie. En die avond drukte moest vermijden, omdat je na zo'n sessie energetisch weer in balans moet komen. Tijdens de sessie wordt je energiesysteem immers uit balans gebracht en het moet in alle rust op een hoger niveau uitbalanceren.

Diezelfde avond belde ze mij om te vertellen dat ze zich volkomen gedesoriënteerd voelde. Ze had geprobeerd haar man over onze sessie te vertellen, maar ze merkte dat ze het gewoon niet kon beschrijven. En ze had een gevoel van paniek. Ik deed mijn best om haar gerust te stellen. Ik legde haar uit dat je verstand je altijd beschermt tegen nieuwe informatie, het wil niet dat je verandert. En het wil voorkomen dat je onderbewustzijn kennis opdoet die je leven kan veranderen. Daarom is de Transformator zo krachtig, we gaan aan het verstand voorbij en spreken rechtstreeks met je onderbewustzijn. Dat is de enige manier om je leven echt te verbeteren. Als je het met je verstand had gekund, had je het toch allang zelf gedaan?

En in het begin begrijpt je verstand niet wat er gebeurt, en het heeft dan het gevoel dat het de greep kwijt is. Ik bood haar aan het een weekje aan te kijken en als ze dan niet begon te merken dat dingen echt ten goede zouden veranderen in haar leven, kreeg ze haar geld terug.

Een dag later kreeg ik een mailtje waarin ze vertelde dat ze vond dat ze niets aan de methode had (alsof dat mogelijk is!) en haar geld terug wilde.
Ik was natuurlijk niet blij hiermee, want voor mij lijkt het op energieroof. Misschien ook een idee om de dokter niet te betalen als zijn behandeling pijn doet? Mensen ondergaan de meest vreselijke behandelingen door artsen, die heel vaak totaal niet helpen of heel tijdelijk werken, zoals laserbehandelingen. En daar klagen ze niet over. Ze klagen ook niet over de tijd dat je je niet kunt vertonen. Lees maar de reclame die een kliniek voor laserbehandelingen maakt:
De napijn is voor elke cliënt anders. Meestal volstaat een paracetemol. De herstelperiode verloopt verder pijnloos. Gedurende 1 à 2 weken is men niet toonbaar en kan men niet werken of aan sociale activiteiten deelnemen. Ook mag de kwetsbare nieuwe huid de eerste maanden niet worden blootgesteld aan de zon en dient er na die tijd een goede beschermende zonnecrème te worden gebruikt.

Krijgen de mensen die meer dan een paracetamol nodig hebben hun geld terug? En wat als de vlekken en onregelmatigheden terugkomen?

Ik gaf haar met plezier het geld terug, maar ik ben ervan overtuigd dat de Transformator zoals altijd zeer diepgaand effect heeft gehad. Het is duidelijk dat er wel heel veel is gebeurd, en haar nieuwe programmering zal beslist de overwinning behalen op haar verstand. Hoeveel weerstand ze nu ook mag hebben.

Ik vind het heel erg voor haar wat ze zichzelf aandoet met dit gedrag. Iedereen die de wet van aantrekking kent, begrijpt welke ellende ze bezig is zich op de hals te halen. Wat je geeft krijg je altijd vermenigvuldigd terug. En helemaal als je het mij geeft, dat ondervinden alle cliënten die mij waardering geven. Ik vind het jammer dat deze cliënte dat niet beseft, want ik wil niet dat wie dan ook lijdt. Maar ik heb zelf ook moeten leren om met liefde te reageren op mijn ervaringen en mijn pijn over de liefdeloosheid van sommigen naar het licht te brengen. In dat opzicht zijn mensen als Larissa onze verlossers. Door zulke mensen heb ik de onvoorwaardelijke liefde van God leren kennen, een liefde die niet eerst eist dat de ander aardig of liefdevol moet zijn. En ik ervaar nu voortdurend de beloningen daarvan.

Ik had al een tijdlang geen reden meer gehad om iemand te zegenen die mij negatief behandelde. Het is echt noodzakelijk dat ik dat doe, want jaren geleden, toen ik dat nog niet wist, merkte ik dat er vreselijke dingen gebeuren met mensen die mij pijn proberen te doen. Van de laatste twee mensen die dat deden is er eentje helaas binnen 2 jaar overleden en de andere leeft nu met HIV. Omdat ik alleen liefde geef, ketst negativiteit bij mij af en keert onmiddellijk terug naar de zender. Ik wil niet dat mensen dit onbewust ondergaan, daarom vraag ik God om ze bewust te maken. Dan kunnen ze leren om liefde te geven in plaats van haat en negativiteit. Door mijn transformatie is de macht van mijn geest heel sterk geworden en door liefde te sturen krijgen deze mensen inzicht erin waarom ze vreselijke dingen met hun gedrag aantrekken. Ze kunnen dan leren om liefdevoller met anderen om te gaan en zo wordt meer harmonie in hun leven gebracht. Deze lessen heb ik zelf ook moeten leren in het begin van mijn transformatie.

Dus begon ik voor haar te bidden en voor mezelf. Bidden is natuurlijk affirmeren. Ik affirmeerde: God zegent mij en Larissa met bewustzijn van de goddelijke Waarheid. Dank je God!
Alles wat ik voor anderen wens, wens ik ook voor mezelf. Zo weet ik dat ik liefde stuur. Dat is goed voor haar en voor mij. Goed, bewustwording is misschien niet altijd een leuke reis, vooral in het begin lijkt het af en toe alsof je hele leven op zijn kop staat. Maar leven in onwetendheid en duisternis is nog veel erger. En het uiteindelijk resultaat is zo heerlijk! Ik gun het iedereen.

Omdat ik de wet van aantrekking ken, vraag ik me natuurlijk altijd af hoe ik dit heb aangetrokken, wanneer er iets vervelends gebeurt. En welke les ik hieruit kan leren.

Ik had al een tijdje gespeeld met de gedachte geen privé-cliënten meer aan te nemen, want ik wilde meer tijd overhouden om te schrijven. Ook vond ik het moeilijk om in te schatten of mensen de kwantum sprong die ze bij mij maken wel aan kunnen. En Larissa was voor mij het bewijs dat het eigenlijk onmogelijk is voor mij om te bepalen of iemand het aan kan. Ik werk liever met mensen die weten waar ze aan beginnen en de verantwoordelijkheid voor hun eigen transformatie nemen. Mensen die de wet van Aantrekking en andere spirituele wetten van het leven kennen en deze graag goed willen leren toepassen. Door deze ontwikkelingen heb ik een tijdje geen cliënten meer toegelaten, en alleen privé-sessies gedaan met mensen die de schriftelijke Transformatorcursus deden.

Omdat de vraag toch bleef leven en mensen me telkens weer om hulp vragen, neem ik aan dat mijn innerlijke leiding die mensen niet zomaar naar me leidt. Het is vast ook van belang voor mijn eigen bewustwording en groei.

Dus als je besluit sessies met mij te doen, weet waar je aan begint. Uiteindelijk ben je altijd zelf verantwoordelijk voor verandering van je leven en je weerstand daartegen. Ik kan je alleen maar een helpende hand en de krachtige methode van de Transformator voor zelfhulp bieden. Mijn websites bieden iedereen meer dan voldoende informatie om zich heel goed te oriënteren op wat de Transformator is en wat het kan doen. En ik ben altijd bereid toe te lichten wat we doen.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl