JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaDe neurologische basis van de Transformator en soortgelijke technieken van de Energie Psychologie.

Hoewel voor mij de resultaten van behandeling en werken met mijn cliënten en cursisten belangrijker is dan wetenschappelijk onderzoek, is het toch interessant te weten wat bestudering van technieken als de Transformator oplevert. Daarom heb ik wat resultaten van onderzoek op een rijtje gezet.

Onderzoek in China wijst uit dat stimulatie van veel traditionele acupunctuur punten – die lagere electrische weerstand hebben en een hogere concentratie van receptoren – sterkere electrochemische signalen voortbrengt. Veel acupunctuur punten hebben ook specifieke effecten, zoals het verhogen van de serotonine niveaus en het versterken of verdoven van de energiestroom naar een bepaald orgaan.
Een onderzoek van de Medische Faculteit van Harvard toonde aan dat het stimuleren van specifieke acupunten signalen kan zenden die gebieden van de hersenen deactiveren die te maken hebben met de ervaring van angst en pijn.

De volgende beelden zijn gedigitaliseerde EEG hersenscans en werden gemaakt in het onderzoek van Joaquín Andrade. De kleuren representeren de ratio van brein-frequenties (alfa, beta en theta golven enz.) binnen bepaalde gebieden van het brein.
Het eerste plaatje toont een normale ratio van hersengolf frequenties. Het tweede beeld is een scan aan het begin van de behandeling van een patiënt bij wie een gegeneraliseerde angststoornis (GAS) geconstateerd is. Het profiel is typisch voor patiënten met GAS. De beelden 3 tot en met 5 zijn gemaakt in de loop van 12 sessies waarbij de acu-drukpunten werden gestimuleerd, terwijl angstaanjagende beelden werden opgewekt. Een afname in de intensiteit en frequentie van GAS symptomen correleerde met toenemend meer normale niveaus van hersengolf frequenties in de cortex.
Hypothese:
Het stimuleren van specifieke punten op de huid terwijl tegelijk een beeld wordt getoond dat angst oproept, verandert de neurologische connecties naar de amygdala en andere hersenstructuren op een manier die de angstige reactie op dat beeld vermindert.
Fig. 1 - normaal

Fig. 2 – GAS profiel voor behandeling


Fig.3 – GAS na 4 sessies

Fig.3 – GAS na 8 sessies

Fig.4 – GAS na 12 sessies
Blauw = normale ratio van frequenties van hersengolven (volgens databases)
  Turq. = licht dysfunctionele ratio
  Rose = gematigd dysfunctionele ratio
  Rood = hogelijk dysfunctionele ratio van frequenties


DISCUSSIE
Naarmate de hersengolf frequenties normaler werden (van rood naar blauw) in de centrale en voorste delen van het brein, namen de symptomen van angst zowel in intensiteit als in hun frequentie af. Ook andere patiënten met GAS die behandeld werden met energie therapie vertoonden een soortgelijke vermindering van symptomen en beelden.
Bij patiënten die succesvol werden behandeld met de standaard therapie voor Gegeneraliseerde Angststoornis, nl. Cognitieve Gedragstherapie, gecombineerd met medicatie wanneer dat nodig was, waren de hersenscans ongeveer hetzelfde. Maar er waren wel meer sessies nodig. Nog belangrijker was dat een jaar later de hersengolf ratios vaker naar hun toestand van voor de behandeling volgens dit protocol terug waren gekeerd dan bij degenen die energie therapie kregen.
Een interessant gezichtspunt in dit onderzoek had betrekking op patiënten wiens voornaamste behandeling medicatie was en patiënten wiens voornaamste behandeling de Energie therapie was. Bij beide groepen namen de symptomen af. Maar de hersenscans voor de groep die medicatie kreeg liet geen merkbare verschillen in de hersengolf frequenties zien, ook al waren de symptomen afgenomen. Hieruit kun je opmaken dat de medicatie de symptomen onderdrukte zonder de onderliggende neurologische onevenwichtigheid te behandelen.

Conclusie: We staan pas aan het begin van een triomfantelijke opmars van energetische technieken zoals de Transformator. Er is nog veel onderzoek nodig om vast te stellen wat precies wel en niet werkt.In de Transformator wordt de behandeling van energiepunten gecombineerd met affirmaties en technieken om het onderbewustzijn te beïnvloeden.
De wetenschap is al veel langer de macht van de geest over de materie op het spoor. Sommigen vinden het evenwel moeilijk toe te geven, want het zet natuurlijk het hele “wetenschappelijk denken” op zijn kop. Zo vormen bijvoorbeeld placebo's een wetenschappelijk gedocumenteerd bewijs van de macht van de geest over de materie. De Britse Medical Research Council deed een onderzoek naar de werking van placebo's op hoge bloeddruk. Een vrouw gebruikte de placebo vijf jaar lang zonder dat ze wist dat het een placebo was. Haar bloeddruk ging omlaag en bleef op een veilig niveau. Toen ze na vijf jaar stopte, ging haar bloeddruk omhoog. Het vreemde is dat de artsen haar toen medicijnen gaven om de bloeddruk te verlagen, in plaats van de goed werkende placebo, die ook nog vrij was van welke neveneffecten dan ook.
Ook de kleur van placebo's is van belang. Het blijkt dat rode placebo's beter werken voor verlichting van pijn dan andere kleuren.
Chirurgen beginnen ook steeds meer te beseffen dat het onderbewustzijn van mensen die geopereerd worden, heel vatbaar is voor suggesties tijdens zo'n procedure. Door te letten op hun uitspraken en alleen positieve suggesties te geven, hebben de patiënten minder complicaties achteraf en ze hebben ook minder pijnstillers nodig.
In Amerika wordt tegenwoordig aan ambulance personeel geleerd om de aandacht van mensen die ze vervoeren te richten op wat wel werkt. Ze hebben geleerd om snel in te schatten waar zo iemand iets mankeert, bijvoorbeeld aan de rechterarm en dan vragen ze: "hoe is het met je linkerarm, werkt dat nog?" Dan zegt de patiënt "ja hoor, prima" en ze vragen dan verder naar dingen die duidelijk goed functioneren.


Om je geest positief te beïnvloeden kun je affirmaties gebruiken. Affirmaties moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om door je onderbewustzijn geaccepteerd te worden. Bijvoorbeeld de affirmatie “ik ben vol zelfvertrouwen”.
 1. de meest krachtige vorm is “ik ben … “ (dit is één van de machtszinnen enz.)
 2. de affirmatie moet in de tegenwoordige tijd zijn. De menselijke geest kent geen verschil tussen doen alsof en wat echt is. Als je het vertelt dat iets zo is, dan handelt het alsof het zo is. Gebruik dus geen woorden als “ik zal zijn …” want dan blijft het eeuwig in de toekomst en kun je erop blijven wachten. Je kunt wel zeggen “ik word steeds beter en beter” of “ik word steeds gelukkiger” of “ik heb steeds meer zelfvertrouwen”, want dat houdt in dat je al gelukkig of beter bent of zelfvertrouwen hebt.
  In het stuk over onjuiste herinneringen kun je meer hierover lezen en over de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek hiernaar.
 3. Hou vol. Blijf gemotiveerd. Herinner jezelf er aldoor aan waarom je iets wil, bijvoorbeeld “ik ben vrij van roken, want ik wens gezond te zijn, ik wens de controle te hebben over mijn leven en ik wens vrij te zijn.”
 4. Hou het simpel. Het onderbewuste is net een kind en het kan lange intellectuele zinnen niet begrijpen. Zeg bijvoorbeeld: “ik voel me goed”, “ik voel me geweldig”, “ik ben gelukkig”.
 5. Hou het positief. Onze programmering is voor het grootste deel negatief en je hebt sterk tegengif nodig. Je kunt dus beter niet iets zeggen als “mijn hoofdpijn verdwijnt”. Het is veel beter om te zeggen “terwijl ik meer en meer ontspan, wordt mijn hoofd veel helderder”.
 6. Blijf herhalen. Als we ons onderbewustzijn dus voortdurend voeden met positieve uitspraken, zal het effect op onze gezondheid en ons welzijn gegeven moment duidelijk te merken zijn. Door herhaling hebben we heel veel geleerd toen we jong waren en dat kunnen we nog steeds doen. Gebruik echter telkens andere woorden, zoals “Ik word steeds slanker”, “ik krijg een slanker lichaam”, “mijn lichaam is slank”.
 7. Hou het specifiek.
 8. Gebruik niet teveel affirmaties tegelijk. Het beste is om 1 ding te affirmeren. Je wilt misschien op veel gebieden in je leven veranderingen ervaren, maar begin gewoon met 1 ding dat het gemakkelijkst te veranderen is. Als je affirmeert “ik heb steeds meer zelfvertrouwen” dan zal dat je helpen in alle veranderingen in de toekomst.
 9. Hou het realistisch. Denk om je veiligheid. Ga je onderbewustzijn niet wijsmaken dat het gevaarlijke dingen kan, terwijl je niet oefent of er ook op andere manieren aan werkt. De juiste affirmatie in sport zou moeten zijn “terwijl ik steeds meer zelfvertrouwen heb en steeds meer ontspan, word ik een steeds betere bergbeklimmer”. Deze manier van affirmeren werkt ook goed bij angsten zoals hoogtevrees.
In onze Transformator trainingen leer je nog veel meer over effectief affirmeren en visualiseren, gecombineerd met het behandelen van relevante meridiaanpunten.


yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl