JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda

Je kunt naar een trailer van The Secret kijken op de Amerikaanse website.


Koop de Engelstalige DVD van The Secret bij www.thesecret.tv

Op youtube staan diverse delen van deze film. De film The Secret van Rhonda Byrne is gebaseerd op het boekje "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace Wattles uit begin 1900. Zijn werk is door mij vertaald en te koop als ebook of als tastbaar boek .
Lees hier gratis de Engelstalige versie van het boek van Wallace Wattles waarmee het allemaal begon:

The Science of Getting Rich


Nu in het Nederlands te koop als Rijkdom door scheppend denken van Wallace Wattles en Margareth Lee. Een uitgave van Stichting Absolute 1. De Engelse versie kun je het ook gratis downloaden bij onze website www.absolute1.net, waar je nog veel meer gratis spirituele ebooks kunt verkrijgen, ook in het Nederlands. Dit boek is als Nederlands ebook en als tastbaar boek verkrijgbaar bij ons. Bestel het nu heel gemakkelijk per email .
Rhonda heeft de informatie uit dit boek over de wet van aantrekking gebruikt om de megasuccesvolle film te maken. Het zoveelste bewijs dat het werkt!
Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "ebook Wattles" of "Wattles tastbaar boek". Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan wordt je pakket gepost. Dank je wel!

EXTRA:
Tevens ontvangt elke koper van dit boek als bonus een link naar de MP3 audio-set "Korte meditaties".

Elke koper van tastbare producten geef ik MP3 audio's met deze korte meditaties. Deze audio-set wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de audio-set had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
Je kunt deze audio-set alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt.

Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
een cursus in wonderen
Ken je het boek "Een cursus in wonderen"? De tijdloze waarheid door Jezus Christus doorgegeven aan Helen Shucman. Hierover kan ik alleen maar zeggen: De Waarheid is waar en niets anders is waar! Naast de Evangelieën mijn favoriet in en buiten de tijd.
isbn: 9020281763
gewicht: 1745 gram
1296 pagina's

Inleiding. Dit is een cursus in wonderen. Het is een verplichte cursus. Alleen de tijd waarop je hem doet staat jou vrij. Vrije wil betekent niet dat jij het leerplan kunt vaststellen. Het betekent alleen dat je kunt kiezen wat je op een gegeven moment wilt doen. De cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is kent geen tegendeel. Deze cursus kan daarom heel eenvoudig aldus worden samengevat:
Niets werkelijks kan bedreigd worden.
Niets onwerkelijks bestaat.


Hierin ligt de vrede van God.

Meer lezen over dit boek? Kijk hier Geniet ervan!

Op mijn website www.cursusinwonderen.nl kun je meer lezen over dit boek en de begeleiding die ik aan toekomstige leraren hiervan geef.
De verkorte klopoefening van de Transformator:


Met de Transformator wrijf, klop en affirmeer je oude conditionering letterlijk uit je energiesysteem!Online is er nog meer belangrijk werk over The Secret. Zoals gesprekken van Oprah met Louise Hay, Martha Beck en Cheryl Richardson over "the law of attraction".
En een interview van Oprah door Larry King over het geheim van de wet van aantrekking. Ook een radio interview van Esther Hicks, die Abraham channelt, door Oprah. In de huidige versie van de film zijn de teksten van Abraham (gechanneld door Esther Hicks) gewist. Online is nog wat ervan te vinden.
Als de film "The Secret" je bevalt, wil je misschien ook de programma's van Oprah Winfrey zien die over The Secret zijn gemaakt. Op donderdag 8 februari 2007 was er een tv uitzending van Oprah in Amerika met Jack Canfield, James Ray en Rhonda Byrne, de producer van The Secret. En omdat er een enorme reactie op volgde, maakte ze een week later weer een programma erover met James Ray en Michael Beckwith. De omschrijving: "One week later the reaction to The Secret! Your emails poured in and Oprah.com went off the charts! The secret to making more money, losing weight, falling in love, landing your dream job and you want more! The questions, the successes and the lives changed. Stories you have to hear! A follow-up to the show everybody is talking about!

Op donderdag 15 en 22 maart kon je ze zien op RTL4.

Oprah zei: God, het universum of hoe je het wil noemen, ondersteunt je alleen in je grootsheid. Hij zal je niet steunen wanneer je jezelf kleiner maakt. Hij zal je niet steunen wanneer je je licht dimt, want Hij gaf jouw het licht.

Ook interessant is een radio-interview van Oprah met Michael Losier over het toepassen van de wet van aantrekking op 19 april 2007.

Oprah vertelt een heel treffend verhaal over de werking van de wet van aantrekking in haar leven.


Oprah heeft een nieuw programma. Het heet "Soul Series" en is op internet te vinden. In het begin deed ze workshops met Eckhart Tolle aan de hand van zijn boek "A New Earth". Je kunt deze video's op haar website bekijken of als audio beluisteren/downloaden.
In haar nieuwe "Soul Series" die als webcast zijn uitgezonden op het internet, praat Oprah met Wayne Dyer.
De afleveringen met Byron Katie vond ik ook de moeite waard. Wie is nog niet bij een sessie van Katie geweest? Ieder jaar is ze in Nederland met "The Work".
The Peepee Prayer door Michael Beckwith (af te spelen met je eigen player). Humor!
Op zijn website kun je meer werk zien van deze charismatische leraar.
Wie kent Louise Hay niet?
In een geweldig inspirerende video vertelt ze over The Law of Thinking Ook al is ze overgegaan, Louise is en blijft een levend voorbeeld voor ons.
Geniet ervan!


In deze video demonstreert Wayne Dyer de bekende spiertest. Je ziet ook een stukje van Esther Hicks, die vertelt dat niets belangrijker is dan je goed te voelen. Daar werken we aan met de Transformator!

Op de Engelse afdeling van mijn website www.absolute1.net zijn er naast de links naar heel veel gratis ebooks, ook links naar audio's en video's op andere websites. De nieuwste is toegevoegd in oktober 2008: Op de website van Michelle Blood (zangeres) vond ik ringtones van een geweldige leraar, die me echt verheft en inspireert en me grote vreugde geeft. Hier is een link naar de website van reverend Ike met veel fijne audio's en zijn gratis Thinkonomics e-book, en zijn 7-lesson Visualization e-course. Op youtubevia Rev. Ike Legacy kun je ook heel veel video's van hem bekijken. In de zeventiger jaren werd deze leraar immens populair en dus zichtbaar. Het ego werd zich onmiddellijk bewust van het effect dat hij had op het bewustzijn van millioenen van de slaven van het ego. Ego wil dat de armen in armoede en beperking blijven. Daarom laat het de leraren met rust die degenen onderwijzen die het al goed hebben of die niet veel invloed hebben. maar de ene unieke leraar die werkelijk de allerarmsten wilde verlossen, werd enorm aangevallen. Laat de laster over deze verlichte ziel je niet tegenhouden. Sinds Jezus is er geen leraar kwaadaardiger aangevallen. Toch heeft hij miljoenen bewust gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld beweerd dat zijn leringen nooit iemand vooruit hebben gebracht. Mark Victor Hansen die samen met Jack Canfield (uit the Secret) het boek "Chicken Soup for the Soul" en de opvolgers daarvan schreef vertelt een ander verhaal. Honderden miljoenen exemplaren van zijn boeken werden verkocht en hij is één van de weinige moderne leraren die openlijk zijn succes toeschrijft aan reverend Ike. Het schijnt dat ook Neale Donald Walsch (Een ongewoon gesprek met God) zijn succes aan de reverend te danken heeft. En Michelle Blood vertelt dat ze na een ernstig auto-ongeluk weer kon lopen door te luisteren naar CD's van reverend Ike.

Er waren beschuldigingen van sexuele relaties met veel vrouwen. De volgelingen waren echter alleen geïnteresseerd in de boodschap van deze spreekbuis van de Heilige Geest, niet in wat hij met zijn lichaam doet. Toen deze beschuldigingen geen effect hadden, klaagde een man hem aan voor 100 miljoen dollar omdat hij door de prediker was gekieteld. Hij werd waarschijnlijk betaald om deze belachelijke schandalige beschuldigingen te uiten. Zelfs al waren ze waar, niemand kan wettelijk veroordeeld worden voor homosexueel gedrag en dat wisten ze. Maar het zou wel veel mensen weg kunnen houden die heel arm en onwetend zijn. en misschien zou het dominee Ike zelfs zijn populariteit kosten in de zwarte gemeenschap die toen nogal homofoob was. Het was ook erg kwetsend voor zijn vrouw en zoon, Xavier Eikerenkoetter. Wel, het advocatenkantoor dat de dienaar van God had aangevallen werd van de aardbodem gewist en het werk van deze geweldige prediker doet het nog steeds fantastisch. En zijn uitleg van de Bijbel is zo verheven en tegelijk zo eenvoudig, dat iedereen het kan begrijpen. Hij is een geweldige inspiratie, zelfs nog meer na zijn overgang in juli 2009. In 2023 is een biografie over hem verschenen van zijn zoon Xavier en Mark Victor Hansen. Mark was dakloos toen hij voor het eerst een dienst van Reverend Ike bijwoonde en werd daarna multi-miljonair door zijn samenwerking met Jack Canfield en vele anderen aan de Chickensoup for the Soul serie (kippensoep voor de ziel). Mark schrijft zijn succes toe aan datgene wat hij van Rev. Ike leerde, nl. het bewust toepassen van de macht van zijn geest om succes, geluk, gezondheid, voorspoed, en heel veel geld aan te trekken.yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl